Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608992 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Ôá åßðáí åðßóçìá êáé.. áíåðßóçìá

Ç ðñþôç ðáñïõóßá ôïõ ðñïÝäñïõ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ óôï äéïéêçôéêü óõìâïýëéï ôçò ïìïóðïíäßáò óõíäõÜóôçêå ìå ôçí ðáñïõóßá êáé ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò.

ÆáãïñÜêçò êáé ÓÜíôïò åß÷áí ôçí åõêáéñßá íá ôá ðïõí óå… üëá ôá åðßðåäá. Åðßóçìá êáé óôá ðëáßóéá ôïõ äéïéêçôéêïý óõìâïõëßïõ ôçò ïìïóðïíäßáò, áëëÜ êáé áíåðßóçìá.
¼ðùò Ýãéíå ãíùóôü áõôü ôï óõìâïýëéï ôçò ÅÐÏ Þôáí ðñïãñáììáôéóìÝíï Ýôóé þóôå ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò íá ðáñïõóéÜóåé ôï áíáëõôéêü êáé åìðåñéóôáôùìÝíï ðëÜíï ôïõ ãéá ôçí åèíéêÞ ïìÜäá áëëÜ êáé ãéá ôçí áíÜðôõîç ôïõ ðïäïóöáßñïõ óôçí ÅëëÜäá.
Ï ïìïóðïíäéáêüò ðñïðïíçôÞò åß÷å ôïí ðñùôáãùíéóôéêü ñüëï óôï óçìåñéíü óõìâïýëéï êáé óå êÜèå ðåñßðôùóç, ç åéêüíá ôïõ íá ìéëÜåé ãéá ôï äéêü ôïõ ðëÜíï êáé ìå ôçí ðáñïõóßá ôïõ Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç (ìå ôïí ïðïßï ðüóá êáé ðüóá ðëÜíá äåí ó÷åäßáóáí ôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá þóôå íá äçìéïõñãçèåß áõôÞ ç ðïëý êáëÞ ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ) åß÷å åîáéñåôéêü åíäéáöÝñïí.
Óôï óçìåñéíü óõìâïýëéï äåí óõæçôÞèçêå êáé äåí èß÷èçêå ïðïéïäÞðïôå Üëëï èÝìá. Äåí Ýãéíå óõæÞôçóç êáé ãéá ôçí äéáéôçóßá.
ÌåôÜ ôï ôÝëïò ôçò óõíåäñßáóçò ÆáãïñÜêçò êáé ÓÜíôïò ôá åßðáí ãé’ áñêåôÞ þñá. Åßíáé âÝâáéï üôé ï ÐÁÏÊ êáé ç ðïñåßá ôïõ áðáó÷üëçóå ôïõò äýï Üíäñåò. ÅîÜëëïõ ôï ßäéï óõìâáßíåé ìå ïðïéïíäÞðïôå Üíèñùðï ôïõ ÐÁÏÊ Ý÷åé ôçí åõêáéñßá íá óõíáíôçèåß ï ÐïñôïãÜëïò ðñïðïíçôÞò.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4113&t=1

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/timwria_epo_se_zagorakh.684751.html

Τιμωρία ΕΠΟ σε Ζαγοράκη
Ποδόσφαιρο, Superleague 26 Νοε. 2010 14:49 - Από

Με την ποινή της επίπληξης και της υποχρέωσης ανάκλησης των δηλώσεών του τιμωρήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα
1 σχόλιο | Σχολιάστε

Η ΕΠΟ τιμώρησε σήμερα (Παρασκευή 26/11) τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρο Ζαγοράκη, για την ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, στην Τούμπα. Ο Ζαγοράκης τιμωρήθηκε με την ποινή της επίπληξης και της υποχρέωσης ανάκλησης των συγκεκριμένων δηλώσεων:

(Το κομμάτι της ανακοίνωσης που προκάλεσε την τιμωρία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

"Για να μη με πουν και απαθή, οφείλω καταρχήν να ζητήσω την άμεση διαγραφή του Τσινιάρη από τους πίνακες διαιτησίας, με τον ίδιο τρόπο που διέγραψαν τον κατά τεκμήριο καλύτερο περυσινό διαιτητή λόγω μιας και μόνο λανθασμένης απόφασης. Πως λοιπόν πρέπει να αντιμετωπιστεί ο σημερινός διαιτητής που μου παραδέχτηκε ότι "δεν είδα τη φάση του πέναλτι που μου ζητάτε", ενώ προηγουμένως έχει κλείσει τα μάτια σε άλλη μια καθαρή ανατροπή; Ο διαιτητής αυτός πρέπει σήμερα κιόλας, αν ισχύει το περιβόητο 50-50%, να φύγει. Το κουκλοθέατρο των μόνιμα ευνοημένων και των εξαπτέρυγών τους πρέπει μια και καλή να τελειώσει".

Αναλυτικά η σημερινή (26/11) ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις: 1. Με την υπ΄αριθμ. 361/25-11-2010 απόφασή της επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον πρόεδρό της, Θεόδωρο Ζαγοράκη, την ποινή της επίπληξης με την υποχρέωση ανάκλησης των δηλώσεων (αγώνας με Άρη στις 3/10).

φαππππ  σκασε μαλακα  εβγαλες  και ανακοινωση .............

λυπαμαι  ........................οχι για την κωλοτουμπα μου να στηριζω τον Ζαγορακη  αλλα για το που πηγαινουμε σαν ομαδα με αυτη τη  διοικηση..................

μακαρι να κανω λαθος ρε γαμωτο.............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

makptol

• Guest
http://sport24.gr/football/ellada/prostimo_ston_adamidh.684540.html

sport24 Ποδόσφαιρο Ελλάδα
Πρόστιμο στον Αδαμίδη

Δημοσίευση: 26 Νοε. 2010 13:14
4Share

Με πρόστιμο 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο πρόεδρος τη ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης για δυσμενείς κρίσεις κατά των διαιτητών μετά τους αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανσερραϊκό.Απαλλάχθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης,επίπληξη στον Θοδωρή Ζαγοράκη.

μονο ο μαρινακης-πατερασ εχουν ασυλια.....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Egoist, δεν έχω τίποτα με την πάρτη σου, παίρνω αφορμή απλώς επειδή τυχαίνει να το λες εσύ τώρα: ας τελειώνουμε επιτέλους με αυτή τη βλαχιά "να ακουστεί το ονομά μας", "να μας μάθουν", "να κάνουμε νέα ΠΑΟΚτσάκια αν μας δείξει ελεύθερο κανάλι" κτλ. Μειώνουμε τον ΠΑΟΚ τραγικά, τον κάνουμε φοβερά λιγούρη και ζήτουλα, επαρχιακή ομαδούλα. Στα αρχίδια μου αν με ξέρουν οι Ευρωπαίοι (την πρώτη φορά που πήγα στη ζωή μου Βαρκελώνη σε πληροφορώ πως μας ξέραν από το μπάσκετ!), στα αρχίδια μου τι θα πουν για μένα οι Ευρωπαίοι και αν έχω σωστή διαγωγή στο γήπεδο, και δεν περιμένω να κάνω οπαδούς αν με δει το κάθε μούλικο στην τηλεόραση (που μπορεί να ήμουν κι εγώ αυτό το μούλικο αν ήμουν στην ηλικία του). Είδαμε και τρία χρόνια τώρα που γίναμε πάλι μπόλικοι, τι ωραίες απόψεις και συμπεριφορές παίζουν. Ή μήπως σε ανεβάζει επίπεδο ως σύλλογο αν σε ξέρουν στην Ευρώπη; Κ τον γαύρο τον ξέρουν και τον βαζέλα, ΠΩΣ τους ξέρουν είναι το θέμα. Όποιος έχει κάνει λίγο εξωτερικό, όπως είσαι εσύ τώρα, ξέρει πώς τους βλέπουν.
Στο θέμα μας, εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο ότι υπάρχουν τύποι που ονομάζονται ΠΑΟΚτσήδες και έχουν την άποψη ότι πρέπει να μπούμε στην πουστιά για να καταφέρουμε κάτι και τι μαλάκες που είμαστε και δεν μπαίνουμε.

Συμφωνω με εγκο σχεδον απολυτα, διαφωνω με Catala.
Προς Catala:
Ε οχι κι ετσι ρε αδερφε.Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, εγω ειμαι 42. Συνηθως οταν μιλαω, μιλαω "προσωπικα", δηλαδη εκφραζω την προσωπικη μου γνωμη. Αυτην την φορα ομως πιστευω απολυτα και διχως αμφιβολια οτι εκπροσωπω την συντριπτικη πλειοψηφεια τουλαχιστον της γενιας μου, δηλαδη οσα πω δεν ειναι μια προσωπικη ιδεοληψια. Απο τοτε που ημουν "μουλικο" και μεχρι σημερα και γω και πολλα αλλα μουλικα ειχαμε-και εχουμε- ΟΝΕΙΡΟ μια ευρωπαικη ενδοξη πορεια και μια ευρωπαικη κουπα. Χωρις να ειμαι υπερβολικος, εκατονταδες ειναι οι σχετικες συζητητησεις ολα αυτα τα χρονια με απειρο κοσμο. Ο ΠΑΟΚ που μαθαμε εμεις και που μας τον εδωσαν ετσι οι παλιοτεροι ηταν ενας ΠΑΟΚ που κοιταζε και παλευε παντα
για την Ευρωπη. Ειτε τα καταφερνε ειτε οχι. ΚΑι ναι , αυτο που συ αποκαλεις βλαχια ή ευρωλιγουρα  εμεις το ειχαμε- και το εχουμε ακομα- για μαγκια. Να παρει ο ΠΑΟΚ ας πουμε μια Ευρωπαικη κουπα, ή εστω να παιξει εναν τελικο Γιουροπα? Και δεν θα ειναι υπερτατη μαγκια? Δεν ειναι ταπα σε καθε αλλοθρησκο αυτο? Δεν αποστομωνεις τον καθε αλλοθρησκο που σε ελεγε κλαψιαρη κομπλεξικο Σαλονικιο που δηθεν μια ζωη του φταιει το ΠΟΚ και το κατεστημενο? Γιατι αμφιβαλεις οτι θα κανεις νεα ΠΑΟΚτσακια? η μηπως δε σε νοιαζει και δεν πρεπει να σκεφτεσαι πως να κανεις νεα ΠΑΟΚτσακια? Και αν δεν θελω να μας "μαθουν", "να ακουστει το ονομα μας" τοτε τι σκατα ζηταω απο τη συμμετοχη της ομαδας μου στα Ευρωπαικα Κυπελλα? μονο τα εσοδα? ξερω καλα οτι και εσυ εισαι αντιθετος με τις λογιστικες/εισπρακτικες λογικες.Ε τι ζηταω λοιπον? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΔΟΞΑ!Και εγω και η οποιαδηποτε αλλη ποδοσφαιρικη ομαδα σε αυτον τον πλανητη. Και γιατι αληθεια αμφισβητεις και ειρωνευεσαι την δυναμη της τηλεοπτικης εικονας και την προβολη απο ελευθερο καναλι, ειναι πολυ σημαντικο ζητημα.
Και αν "δε σε ανεβαζει επιπεδο" το να σε ξερουν στην Ευρωπη τοτε ΤΙ σε ανεβαζει επιπεδο? Μα φυσικα αυτο απο μονο του δεν αρκει, επισης μια πορεια οπως κανει της Ευρωπης η καλυτερη πουτανα που αναφερες δεν ειναι αυτο που θελουμε ή πρεπει να θελουμε. Αλλα οχι και και βλαχια και λιγουρα το ονειρο αδερφε. Υπαρχουν ανθρωποι που εφυγαν απο τη ζωη  με τον καημο οτι δεν ειδαν τον ΠΑΟΚ Ευρωπαικα τοσο ψηλα οσο ηθελαν.(εγω ξερω εναν τουλαχιστον, ακομα και σημερα στον ταφο του υπαρχει κασκολ PAOK EUROPA με δικη του επιθυμια πριν πεθανει)> Και το παραδειγμα με το μπασκετ που αναφερεις εσυ μαλλον συνηγορει σε οσα λεω. Δεν ξερω αν εσυ εχεις εικονες απο γουνες και τετοια αποκρουστικα που πανε για ποζερια, ψωνια  και τουρισμο στις Ευρωπαικες πολεις, αυτοι ειναι λιγοι και ουτως ή αλλως δεν πρεπει να ασχολεισαι με αυτο.
Θα μπορουσα να γραφω σελιδες πιο αναλυτικα αλλα κλεινω με 2 πραγματα. Καλη Ευρωπαικη πορεια ξεβρακωνει το Συστημα της Ελλαδας, δικαιωνει την ιδεολογια μας.
Οσο για αυτα που λες στις δυο τελευταιες γραμμες, εκει  συμφωνω απολυτα.Δεν μπορει να θελουμε να λεμε οτι ειμαστε ΠΑΟΚ και να βαζουμε στο μυαλο μας τετοια.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Το εχει εξαντλησει το θεμα ο Homo αλλα επειδη ειναι καίριο το ζήτημα, θέλω να επισημάνω ότι όπως είχε ειπωθεί και παραπάνω δεν υπάρχει μεγαλύτερη αξία για το μέγεθος μιας ομάδας από την Ευρωπάική αναγνώριση και επιτυχία.
Και μόνο τις εκδρομές να βάλεις και το γεγονός ότι 5000 τουλάχιστον  κόσμου που ζεί στο εξωτερικό κινητοποιούνται σε μια σεζόν για να βρεθούν δίπλα στην αγάπη τους έστω για ένα-δυο ματσ, έιναι μεγάλη υπόθεση.

Θα πρεπει επίσης να πούμε οτι αυτό το εξευτελιστικό φαινόμενο με ομάδες "ανδρείκελα" όπως η αεκ και παροδικά εμεις επι Γουμενου που με παρακαταθήκη ένα μικρομεσαιο συντελεστή μπαίνεις με τα χίλια ζορια στους ομίλους για να αρπαξεις τα φραγκα απο τα τηλεοπτικά να βγαλεισ τη χρονια και εκει απλα παιζεις αλλοτε απο ανάγκη αλλα ακομα και επιτηδες αν εχεις ντερμπυ στο πρωταθλημα με τις ρεζερβες και αρπαζεις 4αρες, δεν ειναι αυτό που φυσικά έχουμε στο μυαλό μας.

Ευτυχώς που παρα τα προβλήματα η ομάδα φέτος μαλλον εκπληρώνει τις προσδοκιες μας και με πρόκριση εγω ειμαι απολυτα ικανοποπιημενος.

ΠΑΟΚ ζουμε Ευρώπη να σε δούμε......διαχρονικό σύνθημα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εμεις Ευρωπη, εσεις στο Νευροκοπι, αλλο διαχρονικο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

opws_mathame

• Guest
αδερφε χομο.δε νομιζω το παιδι που μιλησε για βλαχια να θεωρει οτι δεν ειναι στοχος να φτασουμε οσο το δυνατον ψηλοτερα στην ευρωπη και δεν ειναι το μεγαλυρερο ονειρο να σηκωσουμε ευρωπαικη κουπα στο ποδοσφαιρο.απλα ο ΠΑΟΚ ειναι ηδη πολυ γνωστος στην ευρωπη κ ειδικα σε οπαδους αλλων ομαδων.σε φιλαθλους μπορει να ειμαστε παντελως αγνωστοι αν κ με την παγκοσμιοποιηση του ποδοσφαιρου μεχρι κ η δοξα κρανουλας γινεται γνωστη.αυτο που σε καθιερωνεθ στην ευρωπη ειναι μια διαχρονικη παρουσια.ομαδες που εχουν παιξει μαζι μας δεν υπαρχει περιπτωση οι οπαδοι τους να μη μας ξερουν η να μας εχουν ξεχασει ειτε αγωνιστικα ειτε μονο απο λαο.κ η βισλα κρακοβιας για παραδειγμα ειναι μικρη αγωνιστικα ομαδα αλλα εχει μεινει στην ιστορια για τους οπαδους της.μακαρι σαν ΠΑΟΚ  να παρουμε το ουεφα αλλα επειδη ειναι καπως ανεφικτο πιστευω πως το αλλο παλικαρι ειπε στ αρχιδια του αν τον ξερει το 15 χρονο στην ελβετια.οποιος ασχολειατι για χρονια μας ξερει κ οχι μονο σε ευρωπη οπως εχω διαπιστωσει

apostolos

• Guest
Πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα αν και θα έπρεπε να μεταφερθεί στους στόχους του ΠΑΟΚ κλπ. Γενικά συμφωνώ ότι η παρουσία του ΠΑΟΚ σε ομίλους κάθε χρόνο με απώτερο στόχο κάποια στιγμή την 4da η ακόμα και τον τελικό ενός Europa League πρέπει να είναι ο συνεχής στόχος στο μυαλό του οπαδού αλλα και της διοίκησης και εξηγούμαι: Σε ένα τέτοιο σιχαμερό πρωτάθλημα σαν το ελληνικό δεν έχεις καμια πιθανότητα να διακριθείς αν δεν γίνεις βρώμικος και σιχαμένος, εκτος κι αν έχεις μια απίστευτη ομάδα η οποια να κερδίσει νταηλίκι καμια 25ria mats μέσα στη σαιζόν και πάλι δεν είσαι σίγουρος ότι θα το πάρεις. Όσο κι αν φαίνεται αστείο πιστεύω ότι στην Ευρώπη λόγω του συστήματος με το οποιο διεξάγεται αλλα και το ότι είναι σαφώς πιο καθαρό έχεις πιο πολλές πιθανότητες να διακριθείς. Διάκριση εκεί δεν σημαίνει απλά με μάθανε σε όλη την Ευρώπη. Σημαίνει ότι είμαι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα χωρίς καν να χρειαστεί να βρωμίσω, να μπλέξω με τα σκατά τους, να φάω στη μάπα όλη τη μαλακια τους. Και πετυχαίνω κάτι που αυτές οι γαμιολες ΠΟΤΕ δεν θα πετύχουν. Δεν πα να σου λέει ο άλλος μα έχω 40 πρωταθλήματα. Βαλτά στον πάτο σου του λες εσύ. Πήγα τελικό UEFA...Έχω και τη φανέλα και την μαγκιά και αργά η γρήγορα και την ομάδα για να διακριθώ. Έτσι το βλέπω εγώ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Αυτό που λένε για πρόσληψη δαλούκα στον ΠΑΟΚ ξέρει κανείς τίποτα ή παππάς είναι ??? Και αν ισχύει ποια η γνώμη σας???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αποστολε τα ειπες ακριβως οπως τα εννoουσα εγω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
και για να πιάσω το σκεπτικό των παραπάνω:

Σκεφτείτε τι πρέπει να σκεφτότανε οι οπαδοί της BARCA όταν έριχναν 7ares στον γαύρο και τους λέγανε ότι αυτοί έχουν πάρει 60 πρωταθλήματα 100 κύπελλα ελλάδος? Το γέλιο!

Αντίθετα για εμάς: 1997 Μετά το arsenal- ΠΑΟΚ στο καράβι με πλησιάζουν οπαδοί της CHELSEA και μου δίνουν sugxarhgthria για την πούτσα που ρίξαμε στα κανόνια. Μένουν έκπληκτοι όταν μαθαίνουν ότι έχουμε μονο δυο πρωταθλήματα ( ..."Με τέτοιο ΛΑΟ και τέτοια ομάδα???"....)!!

Αίντε τώρα να τους εξηγήσεις τι παίζεται στο γιουνανιστάν!

Κάτι μου λέει ότι φέτος θα τα λέμε μέχρι βαθιά μέσα στον μάρτιο για την ευρώπη...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
η μεγαλη ΓΙΟΥΒΕ εριξε 7 στην κοκκινη πουτανιτσα  ;D ;D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Català

• Αλλαγή
Êáìßá ó÷Ýóç ößëå Homo, ëÜèïò ôï Ýðéáóåò áõôü ðïõ Ýãñáøá.
Äåí Ýãñáøá ðïõèåíÜ ïýôå ãéá åõñùëéãïýñá ïýôå üôé äåí ãïõóôÜñù ôçí åõñùðáúêÞ ðïñåßá åðåéäÞ åßíáé âëá÷éÜ êáé ðñïôéìþ Ýíá êýðåëëï.
Ôçí Åõñþðç ôçí ãïõóôÜñù üóï ôßðïôá Üëëï, ü÷é ãéá íá ôï ñßîù áëëïý áðü ôçí "áíéêáíüôçôÜ ìïõ" ãéá ôßôëï åäþ, üðùò ïé âáæÝëåò ìéá äåêáåôßá ðïõ Ý÷áóáí ôá êüæéá åäþ êáé åß÷áí ôçí Åõñþðç áðïêïýìðé, áëëÜ åðåéäÞ åãþ äåí åß÷á ðïôÝ êüæéá êáé ç Åõñþðç åßíáé åõêáéñßá íá äåßîù üôé áîßæù. Êáé öÝôïò ðéóôåýù üôé áîßæù, ÊÁÉ ôçí ÐÝìðôç íá êáèáñßóù, ÊÁÉ óôï åðüìåíï, ôïõëÜ÷éóôïí, íïê-Üïõô íá ðåñÜóù. ÁëëÜ ÃÉÁ ÐÁÑÔÇ ÌÁÓ, ãéá íá ãïõóôÜñåé ï ëáüò, ïýôå ãéá ôá ðïêåìïí, ïýôå ãéá íá ìå ìÜèïõí óôçí Åõñþðç, ïýôå ãéá ôá öñÜãêá, ïýôå ãéá ôßðïôá áðü üëá áõôÜ. Ôá öñÜãêá êáé ç öÞìç åßíáé áðëþò êÜðïéåò ðïëý êáëÝò óõíÝðåéåò ôçò ðïñåßáò óôçí Åõñþðç, áëëÜ äåõôåñåýïõóáò óçìáóßáò ãéá ìÝíá.
Âëá÷éÜ ëïéðüí êáé ëéãïýñá, äåí ïíüìáóá ôçí ðïñåßá óôçí Åõñþðç, ïíüìáóá ôïí ÁÕÔÏÓÊÏÐÏ ôïõ íá ìå ìÜèïõí. Ç ðïñåßá ãßíåôáé ãéá ôç äüîá, üðùò ëåò, êáé ôçí êáôáîßùóç, áëëÜ êáé ãéá ôç äéêáßùóç ôïõ áãþíá ðïõ êÜíåéò ùò óýëëïãïò êáé êõñßùò ùò ëáüò åäþ êáé äåêáåôßåò, êüíôñá óå èåïýò êáé äáßìïíåò óôç Banana Republic. ¢ëëï ôï üíåéñï ôçò ðïñåßáò, Üëëï ôï üíåéñï ôïõ íá ìå ìÜèïõí.
Óôï êÜôù êÜôù, áí èåò íá óå ìÜèïõí óôçí Åõñþðç, ìéá ðïñåßá-ðõñïôÝ÷íçìá ðïõ ëÝíå, ìéáò ÷ñïíéÜò, áñêåß, êáé áõôÞí ìðïñåß íá ôçí êÜíåé êáé ç ÊáâÜëá. Áðëþò áõôü åìÝíá ìïõ åßíáé áäéÜöïñï.
Ïýôå êáé ìå íïéÜæåé íá ôáðþóù Ýíáí áëëüèñçóêï, êáé îÝñåéò ðïëý êáëÜ üôé åäþ óôç ÷áâïýæá åßìáóôå üëïé ìÝñá ðåñéôñéãõñéóìÝíïé êáé äßíïõìå ìÜ÷åò áêüìá êáé ãéá êáöÝ ðïõ èá ðÜìå (ðñïóùðéêÜ ôéò êåñäßæù üëåò, ãéáôß Ý÷ù ìåãÜëï ôáëÝíôï óôï íá óðÜù íåýñá  ;D ). ¢óå ðïõ ôÜðùìá äåí õößóôáôáé ïýôùò Þ Üëëùò. ÐÜñå 5 ïõÝöá êáé èá âñïõí ðÜëé íá óïõ ðïõí «ãéá åêåß êáëÜ åßóáé, åãþ ðáßæù ôóïõëïý». Óôá áñ÷ßäéá ìïõ ëïéðüí êáé ðÜëé üëïé ïé ðïõèåíÜäåò êé ïé êñáôéêÝò ïìáäßôóåò ôïõò. ÕðÝñôáôç ìáãêéÜ åðïìÝíùò ìéá êïýðá Þ êé Ýíáò ôåëéêüò, èá åßíáé, ôÜðùìá äåí èá åßíáé. ÁëëÜ êáé íá åßíáé äåí èá Ýðñåðå íá åßíáé áõôü ôï ðñþôï ìáò ìÝëçìá (äåí ëÝù üôé äåí èá Ýðñåðå íá ìáò íïéÜæåé êáé êáèüëïõ, ìçí áêïõóôþ õðåñÜíù).
¸íá Üëëï æÞôçìá ðïõ ìðáßíåé åßíáé ôé åííïåß áêñéâþò ï êáèÝíáò "ðïñåßá óôçí Åõñþðç". Ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé ôï ìðÜôæåô ôïõ, ãéá ôïí ÐÁÏÊ ðïõ Ý÷åé ðåñÜóåé áðü 40 êýìáôá Þäç ìÝóá óå 4 ìÞíåò ìå äõï áëëáãÝò ðñïðïíçôÞ êáé ðïõ óõíå÷ßæåé ìå õðçñåóéáêü, åßíáé åðéôõ÷ßá ðïõ ðÝñáóå óôïõò ïìßëïõò, åßíáé åðéôõ÷ßá ðïõ èá ðåñÜóåé óôïõò 32, èá åßíáé ìåãÜëç åðéôõ÷ßá áí ðåñÜóåé óôïõò 16 êáé ü,ôé Üëëï ðéï ðÝñá. Ôï ßäéï áí óõìâåß áõôü êáé ãéá ôá åðüìåíá 2-3 ÷ñüíéá. ÌåôÜ üìùò ðñÝðåé íá ðáò ëßãï ðéï øçëÜ. ¼÷é ðïëý, ùò ôïõò 8. Áí ìðïñåßò íá ôï êÜíåéò áõôü óõ÷íÜ, êÜðïéá óôéãìÞ ìå ôç óùóôÞ íïïôñïðßá èá óïõ êÜôóåé êé ï ôåëéêüò êé ç êïýðá. ÊÜôé ðïõ äåí èá êÜôóåé ðïôÝ óôïõò èßáóïõò ðïõ êåñäßæïõí ôïõò ôßôëïõò åíôüò ôùí óõíüñùí, áêñéâþò ëüãù ôçò íïïôñïðßáò ôïõò.
¼óï ãéá ôï ìïýëéêï, åðßôçäåò åßðá üôé èá ìðïñïýóá êé åãþ íá åßìáé áõôü ôï ìïýëéêï. Ãéáôß ïé ïðáäïß ðïõ ãßíïíôáé ìéá ïìÜäá áðü åðéôõ÷ßåò, äåí ìðïñïýí ðïôÝ íá ìðïõí óôçí éäéïóõãêñáóßá åíüò ïðáäïý ðïõ äåí Ý÷åé ó÷Ýóç ìå áõôü, üðùò åßíáé ï ÐÁÏÊôóÞò. Ï ÐÁÏÊ êÜíåé êüóìï ìüíï áðü ôïí êüóìï ôïõ, ôßðïôá Üëëï. ¼ëá ôá Üëëá åßíáé åöÞìåñá. ÊáíÝíáò áëëüèñçóêïò äåí ìïõ Ý÷åé ðåé üôé ãïõóôÜñåé ÐÁÏÊ åðåéäÞ ôç äåêáåôßá ôïõ 70 åß÷å ïìáäÜñá. ¼ëïé ôïí ëáü ðñïóêõíÜíå, æçëåýïõí, öïâïýíôáé, óÝâïíôáé, èáõìÜæïõí, Ý÷ïõí êüìðëåî, êÜôé áðü üëá áõôÜ Þ êáé üëá ìáæß. Áò åßìáóôå êáé 50 ÷éëéÜäåò óå üëç ôçí ÅëëÜäá, áñêåß íá åßíáé üëïé êáìéêÜæé, íá ðçãáßíïõí üëïé ãÞðåäï, íá óôçñßæïõí óå üëåò ôéò öÜóåéò, íá ðåôÜíå ôá ëáñýããéá óôï ÷ïñôÜñé óå êÜèå ìáôò. Ôï ðáëéü äüãìá ôïõ «ëßãïé êáé êáëïß».

Opws_mathame
äéáöùíþ ìå ôïí ôåëéêü êõðÝëëïõ ðïõ ôïí ðñïôéìÜò áðü ìéá ðïñåßá óôçí Åõñþðç, üðùò êáé äéáöùíþ ìå ôï üôé ìðáßíåéò óôçí ßäéá ëïãéêÞ «ìå îÝñïõí Þ äåí ìå îÝñïõí;». Áõôü áêñéâþò åííïþ üôé êÜíïõìå ôïí ÐÁÏÊ ïìáäïýëá, ãéáôß íá åßíáé üëïé áõôïß (ïé ïðáäïß ôùí ìåãÜëùí êëáìð ôçò Åõñþðçò) êñéôÞñéï ãéá ôçí ìáãêéÜ ìïõ; Ãéáôß íá ôïõò âëÝðù óáí áíþôåñïýò ìïõ, ðïõ áí ìå îÝñïõí åßìáé êÜôé, áí ü÷é åßìáé ôßðïôáò; Ç ïìÜäá ôïõò ðáßæåé ðéï êáëÞ ìðÜëá, áëëÜ åãþ ðáßæù ôçí êáëýôåñç ìðÜëá ùò ïðáäüò.
Áðüóôïëå Üøïãïò, äåí äéáöùíïýìå êÜðïõ, áí êáé äßíåéò êé åóý ëßãï ðáñáðÜíù óçìáóßá óôïõò Üëëïõò ãéá íá áõôïðñïóäéïñéóôïýìå ùò ÐÁÏÊ.
Baron, ðéóôåýù üôé åßíáé Üóôï÷ïò ï ðáñáëëçëéóìüò ìå ôç Barca êáé ôïí ðïýóôç, ìéëÜò ãéá ïìÜäåò äéáöïñåôéêþí ÷ùñþí. ¼óï ãéá ôïõò ïðáäïýò ôçò chelsea, áõôü ðïõ ëåò Ýãéíå áìÝóùò ìåôÜ ôçí ðñüêñéóç; Ãéáôß áìöéâÜëëù ðüóïé èõìïýíôáé óÞìåñá. Ôï 2006 âñÝèçêá óôïí ôåëéêü ôïõ ôóïõëïý íá äù ôç Barca, êáé óå êïõâÝíôåò ìå ïðáäïýò ôçò ¢ñóåíáë, ßóá ðïõ ôï èõìüíôïõóáí êé ïé ßäéïé. Êáé äåí åß÷å ïýôå 10 ÷ñüíéá ôüôå. Êáé åßíáé ëïãéêü êÜðïõ. ÐéÜóå 100 äéêïýò ìáò êáé ñþôá ôïõò ðþò ëÝãáí ð÷ ôçí ïõããñéêÞ ïìÜäá ðïõ ìáò áðÝêëåéóå ôï 2003. Ëßãïé èá èõìïýíôáé. ¼ôáí üìùò ñþôçóáí ôïí Ìáñáíôüíá ðïéá ãÞðåäá áðü ôá áìÝôñçôá ðïõ Ýðáéîå óôçí êáñéÝñá ôïõ èá èõìÜôáé ãéá ðÜíôá, åêôüò áðü ôçò Ìðüêá, åßðå ìüíï Üëëï Ýíá…

Áí üëá ôá ðáñáðÜíù óõíäõáóôïýí ìå ÊÁËÇ ÌÐÁËÁ ðïõ èá ãïõóôÜñåé ï ëáüò êáé ïé áíôßðáëïé, áõôÞ åßíáé óßãïõñá ç õðÝñôáôç ìáãêéÜ.

ÕÃ: Áò ìåôáöÝñåé êÜðïéïò ìïíô áí åßíáé ôçí êïõâÝíôá óôï ÐÁÏÊ-ÈÑÇÓÊÅÉÁ-ÍÏÏÔÑÏÐÉÁ Þ üðïõ Üëëïõ íïìßæåé üôé äåí èá åßìáóôå ïö ôüðéê

baron

• Guest
η μεγαλη ΓΙΟΥΒΕ εριξε 7 στην κοκκινη πουτανιτσα  ;D ;D

Γράψε λάθος!!!!

... και φυσικά ήταν μετά την πρόκριση. Στο καράβι.
Αλλα το νόημα δεν ήταν εκεί. Το απίστευτο γεγονός να υπάρχει ομάδα στην μπανανιά που πήρα όλα τα πρωταθλήματα και δεν την ξέρανε είναι το θέμα.

Εμάς γιατί να μας θυμούνται? Ποδοσφαιρικά δεν δώσαμε τίποτα 13 χρονια από τότε, και οπαδικά έχουμε καθίσει στις δάφνες του παρελθόντος --- έως την λαμία.
Οποιος θέλει το πιστεύει: Τα γεγονότα της λαμιας ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!#

Για τον θεό μαραντόνα τι να πω?

Μονο σε μια ομάδα εκτος της NAPOLI θα ταίριαζε ακόμα...
« Last Edit: November 27, 2010, 18:10:58 by baron »

opws_mathame

• Guest
CATALA o τελικος κυπελλου που ειπα ειναι για φετος κ επειδη διαξαγεται στο οακα κ επειδη θα εχουν την ευκαιρια παοκτσακια εως 25 χρ να νιωσουν οπως μεγαλυτεροι.δεν ειναι για να τα γραφουμε ολα στο νετ.το εννοουσα καθαρα οπαδικα.μακαρι να κανουμε οσο τον δυνατον καλυτερη πορεια στηνν ευρωπη δεν ειπα το αντιθετο αλλα για μενα φετος αν θα αποκλειστουμε στους 32 η στους 16 εχει μικρη διαφορα.μακαρι να φτασοουμε κ στον τελικο αλλα μιλαω για τον πιο ρεαλιστικο στοχο.στο αλλο απεναντιας εμενα δε με αφορα καθολου το να ακουγεται η ομαδα κ εγω συμφωνησα σ αυτο

Offline Català

• Αλλαγή
Το κατάλαβα ότι το είπες οπαδικά, αφού έδωσες έμφαση στο ΟΑΚΑ. Κι έχεις δίκιο εν μέρει.
Θα μπορούν όμως τα ΠΑΟΚτσάκια όπως λες να ζήσουν ανάλογα συναισθήματα αν δουν στην Τούμπα καμιά Γιούβε, Λίβερπουλ, Μ.Σίτυ ή Νάπολι, πόσω μάλλον αν τραβηχτούν και έξω. Και αυτό γίνεται πιθανότερο όσο περισσότερο προχωράμε στην Ευρώπη, άρα για μένα έχει διαφορά ένας γύρος παραπάνω.

opws_mathame

• Guest
ειναι οφ τοπικ αλλα σχετικο με αυτα που λεγαμε για τον αν η ομαδα ειναι γνωστη εξω οποιος ειδε το αγιαξ ρεαλ θα ακουσε τους οπαδους του αγιαξ να τραγουδανε ωωωωωω ωωωωωω ωωωωωω ωωωωωωωω αγιαξ σε γνωστο ρυθμο παοκτσηδικου συνθηματος

Offline dave

• Αλλαγή
σωστος, και το οοο ΠΑΟΚΑΡΑ αν δε κανω λαθος, παντως ηταν 2...

Offline savage republic

• Βασικός
Ακριβώς γι' αυτό σε τραγουδούσανε. Επειδή παίξανε μαζί σου, σε θαυμάσανε στο σπίτι τους και σε αντιγράψανε. Πρώτα σε μάθανε και μετά υποκλίθηκαν. Έτσι πάει. Όσοι περισσότεροι μας μάθουνε, τόσοι περισσότεροι θα μας παραδεχτούν. Έτσι θα γίνουν τα νέα ΠΑΟΚτσάκια. Η Γρεκολάνδη είναι πολύ μικρή για να χωρέσει το μεγαλείο της ομάδας μας. Γι' αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει όλη η Ευρώπη...