Εντάξει, πρώτη φορά που οι παίκτες φέτος κράζουν σύσσωμοι τόσο έντονα με τις δηλώσεις τους τον κόρακα και η διοίκηση προτιμάει να τους ακυρώσει ή να κρατήσει αποστάσεις και από τους δικούς της παίκτες!!
Πιστεύω ότι πολύ καλά έκανε στη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν τους δίνει άλλοθι. Οι παίχτες αν αρχίσουν τη μοιρολατρία μόνο χασούρα θα έχουμε. Δουλειά τους είναι να δίνουν το 200% και δουλειά της διοίκησης να τους προστατεύει. Άσχετα αν δεν τα καταφέρνει δεν είναι δουλειά τους να ζητάνε ευθύνες οι παίχτες. Μου δίνεις την ευκαιρία να βγάλω κάτι από μέσα μου/
Για μένα, επειδή το έζησα στο πετσί μου, είναι θανάσιμα επικίνδυνη η αναβίωση της μπουζοποίησης που γίνεται ξανά μόδα τον τελευταίο καιρό. Αυτή η βλαχονοοτροπία έκανε πολύ κακό στον ΠΑΟΚ της προηγούμενης δεκαετίας, δημιουργώντας στρατό μεμψίμοιρων κακομοίρηδων. Κυρίως δημιούργησε έναν κόσμο συμβιβασμένο με τα ψίχουλα, απρόθυμο να αποτινάξει τη σκλαβιά που του επέβαλλαν, γι' αυτό και μας μπαστακώθηκαν οι κλέφτες για δεκαετίες. Είμαι ο πρώτος που τα βάζω με τα κοράκια και ο πρώτος που πιστεύει ότι συμμετέχουμε σε παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Είμαι όμως ο τελευταίος που θα δεχτώ να γίνω καραγκιόζης και να χρησιμοποιώ δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακία το χαπάκι της αδικίας και να αποδεχτώ τη μοίρα μου. Ίσως πρέπει να γεράσω λίγο ακόμη για το αποδεχτώ.
Στο συγκεκριμένο ματς λοιπόν -και όχι στην ιστορία των αγώνων μας με τους απογόνους- πρώτα και κύρια οι παίχτες δώρισαν τη νίκη σε μία κατώτερη ομάδα με τις μαλακίες τους και έτσι έσωσαν τον κομάντο μπούλη, από το να βγάλει το ρεπερτόριό του. Πολύ καλά έκανε λοιπόν η διοίκηση που το είδε αυτό και δεν πήρε μέρος στη καθοδηγούμενη από τους δημοσιογράφους άκαρπη γκρίνια των παιχτών:
"Πες μας Αντελίνο έτσι όπως σας παίζουν πιστεύετε κι εσείς ότι δεν πρόκειται να πάρετε πρωτάθλημα ποτέ;"
Μετάφραση ερώτησης ή αποκωδικοποίηση στο μυαλό του παίχτη
"Ρε μαλάκα Αντελίνο τι κάθεσαι να τρέχεις άδικα σε αυτή τη μικρή ομάδα και δεν πας στη μεγάλη ομάδα με τις αβάντες σου, με τα ηγεμονικά σου συμβόλαια, με τα έτσι σου και τα αλλιώς σου; Έτσι κι αλλιώς όσο και να χτυπιέσαι χαΐρι δεν θα δεις"
Αποκωδικοποίηση στο μυαλό του σκλάβου
"Βάλ' το καλά στο μυαλό σου φτωχομπινέ πως όσο ζεις χαΐρι δεν πρόκειται να δεις, γιατί κάτω είναι το χρήμα και η δύναμη. Συμβιβάσου λοιπόν με κανα ψίχουλο και ξεπουλήσου σε κανένα λαμόγιο-πρίγκιπα του παραμυθιού, από ελπίδα μήπως πάψεις να τρως σφαλιάρες". Και φυσικά όσο ξεπουλιέσαι τόσο θα μικραίνεις.
Να είσαι τόσο ανώτερός τους οπαδικά και αξιοθαύμαστος γιατί έχεις καταφέρει να γίνεις και καλύτερός τους αγωνιστικά και να σε κάνουν να νιώθεις σκουπίδι με το ζόρι!! Μωρέ μπράβο δουλειά οι τσομπάνηδες.
Για όποιον δεν κατάλαβε λέω μπράβο στη διοίκηση που δεν έδωσε άλλοθι στους παίχτες, αλλά απαιτώ από αυτούς να προστατεύουν τον ΠΑΟΚ με κάθε κόστος. Δεν με νοιάζει αν είναι περαστικοί πρωτοδικείου κι όχι επενδυτές, αν οι προηγούμενοι ήταν κλέφτες κι αυτοί όχι, αν οι "καημένοι" τα παράτησαν όλα για να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ, ούτε αν με έσφαζαν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Στ' αρχίδια μου ρε! Έστω και προσωρινοί έχουν την απίστευτη ΤΙΜΗ να ηγούνται αυτής της ιδέας, αν είναι πρόοδος σε σχέση με τους κλέφτες, γι' αυτό ακριβώς βρίσκονται εκεί και διώξαμε τους κλέφτες, αν τα παράτησαν όλα για να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ ας καταλάβουμε ότι κανείς δεν κάνει χάρη στον ΠΑΟΚ, αν με έσφαζαν πάντα, απαιτώ από αυτούς να αλλάξει αυτό και δεν αποδέχομαι τη μοίρα που μου όρισαν.
Στο κάτω κάτω ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα δεν το είπα εγώ. Ε λοιπόν αυτός που το εκφράζει ας διακόψει κάποιες σχέσεις και κάποιες αβάντες κι ας το κάνει πράξη, γιατί είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Μία προσωπικότητα μεγαλύτερη από αυτούς. Δεν θα απαιτήσω από αυτόν να το κάνει γιατί δεν το κατάφερε ούτε ο γούμενος, ο μπάτμαν, ο θουβού και όλοι οι γραφικοί παράγοντες που πέρασαν από τη ταλαιπωρημένη ομάδα μας; Τα πιστεύετε αυτά που λέτε ρε μάγκες;