Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
Mαλλον δεν εχεις πιασει τον χρονο στον οποιο μιλαω... Λεω με αυτους που ΕΧΕΙ μαζεψει και οχι για αυτους που ΘΑ μαζεψει.....

Υ.Σ Ξεχασα πως πηραμε και τον σκαουτερ του Διαγορα ;)  sorry παραληψη....

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
ΡΕ ΣΕΙΣ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΟ. Ποιος σας είπε ότι αυτός επιδιώκει να ξαναγυρίσει στον ΠΑΟΚ? Ούτε βαλτούς να πλήρωνε για να γίνεται τόσος ντόρος, ενώ δεν τον νοιάζει κυριολεκτικά. Το είπε ΣΕ ΜΕΝΑ.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline lik4

• Αλλαγή
ωραιος κοφαλαλε
πεστου αμα δεν ξαναγυρισει ποτε τον κερναω τσιπουρα οπου θελει(ελα και εσυ)

φυσικα και θα πιστολιασουμε το μαγαζι

giannis80

• Guest
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=76332762

Γιατί δεν θα έρθει ο Αγγελος Αναστασιάδης

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλαδή ο Θοδωρής Ζαγοράκης, δεν επιθυμεί να φέρει τον Αγγελο Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ. Πιθανόν να είναι ο μοναδικός που μπορεί αυτήν τη στιγμή να αναστρέψει την κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Είναι όμως μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα, την οποία ίσως δεν μπορεί να αντέξει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, διότι ο Αναστασιάδης δεν είναι ένας προπονητής απλά, αλλά ένα κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ.
Και πλανώνται πλάνην οικτράν εκείνοι που διαδίσουν ότι ο Αναστασιάδης δεν μπορεί να αντέξει τον Ζαγοράκη ως πρόεδρο. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Οι στενοί συνεργάτες του Θοδωρή Ζαγοράκη τον αντιπαθούν σε βαθμό κακουργήματος, διότι σε περίπτωση επιστροφής εκείνοι δεν θα έχουν λόγο να υφίστανται. Και το διαμηνύουν καθημερινά στον Ζαγοράκη και φαίνεται να τον έχουν πείσει. Και τα βλέπουμε κάθε μέρα.
Ο ένας τον αποκαλεί Εωσφόρο, ο άλλος λέει ότι κάνει εμετό μόλις ακούει το όνομά του, ενώ υψηλά στελέχη εδώ και χρόνια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ήταν μέσα στα «γεγονότα» της υπόθεσης του φιάσκου Λουκά, εξακολουθούν να είναι στην ΠΑΕ. Και για να επιστρέψει ο Αναστασιάδης, θα πρέπει να φύγουν εκείνοι.

Δεν καταλαβαίνω....υπάρχουν άνθρωποι που ήταν στη διοίκηση επί Λιάσου Λουκά, και είναι ακόμα?Υψηλά στελέχη? Υψηλά στελέχη τότε ήταν ο Λάιος, ο Παπαβραμίδης...μην μου πείτε τώρα για τον λογιστή τον Γιαννακάκη. Τι γράφουν ρε πούστη μου...

Offline lik4

• Αλλαγή
γουμενος αναστασιαδης λαιος γιαννοπουλος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ παπαβραμιδης

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ

giannis80

• Guest
A,ναι, ξέχασα.'Ηταν και ο Κ-squared...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

ive4

• Guest
Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι σύμβολο για τον ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής που :
Πήρε την ομάδα που άλλαξε 2 προπονητές (Μπένκστον και Αρχοντίδη!) και σε έναν γύρο έκανε 13 νίκες σε 15 ματς. Σε έβγαλε Ευρώπη για πλάκα.
Όταν ο Ορφανός τον έδιωξε (το είχε προαποφασίσει) η ομάδα ήταν 5 βαθμούς πίσω από τον πρώτο άρα έκανε πρωταθλητισμό.
Σου πήρε Κύπελλο παίζοντας 2-3 ντέρμπι πριν φτάσει τελικό.
Σε έβγαλε Τσάμπιονς Λιγκ προκριματικά και αν ο Ολισαντέμπε έστελνε την μπάλα άουτ στο 93 χτύπούσε  στην χειρότερη 2η θέση και
απευθείας ομίλους.
Ολα αυτά με απλήρωτους παίκτες.
Σου χάρισε επικές προκρίσεις (Άρσεναλ - Σπάρτακ Τρνάβα 0-3 ->5-3) και επικά παιχνίδια στην Ευρώπη (Ατλέτικο 4-4).
Και ήταν προπονητής και όχι φωτοτυπάς.

Κάποιοι έχουν προσωπικούς λόγους που δε τον θέλουν. Τουλάχιστον να μας τους πουν μετά από τόσα χρόνια.
Θα είναι κατανοητό. Αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο τα αποτελέσματα μιλάν από μόνα τους.

Αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα, αν ο Άγγελος κατά τη γνώμη μου θα μας ανέβαζε επίπεδο αν έμενε μία χρονιά, ένας Ευρωπαίος προπονητής με τίτλους και προσωπικότητα και διαφορετική νοοτροπία, θα μας ανέβαζε 2 επίπεδα. Αυτός πρέπει να βρεθεί τώρα. Και να ανακοινωθεί την Παρακεύη, γιατί πολύ τράβηξε η ιστορία.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ήμουν από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του Ζαγοράκη. Κυρίως γιατί μου έδωσε όραμα.
Φέτος, στην χρονιά που υποτίθεται ο ΠΑΟΚ θα ήταν έτοιμος να σαρώσει τα πάντα τι βλέπουμε; Διαλυμένη διοίκηση που όποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει φεύγει. Άθλια ομάδα που διασύρεται σχεδόν όπου παίζει. Ομάδα που βρίσκεται στον πάτιο της βαθμολογίας. Προπονητές έχουμε αλλάξει δύο και προπονητη δεν έχουμε. Το χρέος υφίσταται ακόμα μαζί με μια τρύπα 1-3 εκατομμυρίων... Γενικά δεν ασχολούμαι όσο θα ήθελα με τον ΠΑΟΚ λόγω περιορισμένου χρόνου, αλλά με τα λίγα που βλέπω νομίζω ότι ο Ζαγοράκης δε μπορεί να προσφέρει τίποτε παραπάνω στην ομάδα. Ο μόνος λόγος που δε θέλω να φύγει είναι επειδή δεν υπάρχει έτοιμη διάδοχη κατάσταση...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline memts

• Αποστολή
  • **

Σε έβγαλε Τσάμπιονς Λιγκ προκριματικά και αν ο Ολισαντέμπε έστελνε την μπάλα άουτ στο 93 χτύπούσε  στην χειρότερη 2η θέση και
απευθείας ομίλους.

φιλε για ποιον αγωνα λες? 1-2 στην Τουμπα. Αν ειναι γι αυτον μαλλον οτι να ναι λες. σ εκεινο το πρωταθλημα :βαζελος 77, γαυρος 75, ΠΑΟΚ 60.  δεκα πεντα βαθμοι διαφορα απο τον δευτερο....
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline Suicidal

• Βασικός
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΣ !
ΜΕ ΤΟΝ GARCIA ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑ "ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ" ? ? ?

Μαλάκες, καραγκιόζηδες ....
Τα κάνατε σαν την κωλοτρυπίδα σας μέσα σε 4 μήνες,
πooo ρε πούστη μου έχω απίστευτα νεύρα....

ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΑ "...o ΠΑΟΚ πάνω απ'ολα..." ΣΑΣ
ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΑ "...η ενότητα πάνω απ'ολα..." ΣΑΣ
ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ χαβοσαλπιγίδιδες ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μιλάω άλλο γιατί θα αρπάξω το πρώτο ban μου μετά από 8+ χρόνια !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

stormi

• Guest

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Ζαγοράκη κανένα άλλο φιλαράκι σου θα φέρεις στον ΠΑΟΚ να του βρούμε δουλειά???

Γνώμη μου είναι Ζαγοράκη έτσι όπως τα έκανες να βάλεις νερό στο κρασί σου, να ρίξεις τον εγωισμό σου και να πας να βρεις τον Βρύζα. Βρείτε τα μεταξύ σας και αν χρειαστεί ζήτα του και συγμώμη. Πριν τρια χρόνια μόνος σου ξεκίνησες τον αγώνα και έδωσες όραμα στον κόσμο. Ανέβασες την ομάδα ένα επίπεδο αλλά μαζί με τον Βρύζα την ανεβάσατε δυο επίπεδα!!!! Όπως και τότε εσύ πρόεδρος και ο Ζήσης τεχνικός διευθυντής. Φέρτε μαζί έναν σπουδαίο ευρωπαίο προπονητή και στηρίξτε τον, το ίδιο θα κάνει και ο κόσμος και αυτην την φορά θα έιναι πιο έυκολα γιατί και οι πλεον δύσπιστοι με πρώτον εμένα θα έχει σαν παράδειγμα τον Σάντος. Μην πειραματίζεσαι άλλο. Εταιρεία διοικείς και δε χωράνε συναισθηματισμοί!

ΥΓ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ, την δεδομενη χρονική στιγμη το τέλος του Γκαρσία θα σημαίνει και το δικό σου τέλος.

bagos1

• Guest
επιτελους κοψτε τα ψεματα, μας πουλήσατε παππα για το επισοδειο με τον χάβο, σήμερα φάγατε νέο ξεμπρόστιασμα και τρεχατε να βγαλετε ανακοινώσεις έπειτα απο την εμφάνιση του γκαρσια το πρωι στο αεροδρομιο και το διαλογο που ειχε με οπαδους μας εκει

baron

• Guest
- Αύριο θα κερδίσουμε με 0-2. Εκμεταλλευτείτε το κλίμα που θα δημιουργηθεί.

- Στο mats με τον νιονιό το παλιό μας τεσσάρι στον πάγκο. Αυτός ξέρει. Τον χάμπο στείλτον να προπονεί ... τον εαυτό του κάπου στην N. Ελβετία.

- Ο garcia θα είναι στην Villa. Ρίξτου μια καμπάνα για να ηρεμήσει και για να κρατήσεις τα προσχήματα. Από ΣΚ πάλι στην ομάδα.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
επιτελους κοψτε τα ψεματα, μας πουλήσατε παππα για το επισοδειο με τον χάβο, σήμερα φάγατε νέο ξεμπρόστιασμα και τρεχατε να βγαλετε ανακοινώσεις έπειτα απο την εμφάνιση του γκαρσια το πρωι στο αεροδρομιο και το διαλογο που ειχε με οπαδους μας εκει

:thumbok: :thumbok:

αστεια  η διοικηση μας  !!!!

πατε τωρα να μου καψετε τωρα τον καλυτερο  παικτη μας ....   ντροπη σας!!!!   :smack:
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ειναι ωραιο και βολικο να κατηγορουμε την διοικηση αλλα εγω θελω να ρωτησω, οντας μακρια απο το κεντρο των εξελιξεων, ενα πραγμα. Σε ολες αυτες τις συναντησεις που εχει κανει ο Ζαγορακης με την συντονιστικη των συνδεσμων καθως και σε συναντησεις με κατιδιαν συνδεσμους, μονο οι πυρσοι και οι περιορισμοι των προστιμων συζητιουνται? Δηλαδη εδω και 4-5 μηνες κανεις δεν εχει συζητησει καποια απο τα θεματα που κραζουμε εδω μεσα με τον κατιδιαν αρμοδιο προεδρο της ΠΑΕ?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline lik4

• Αλλαγή
α ρε θοδωρακη λιγες μερες περασαν απο τοτε που ειπες  ''το ξερω οτι ολοι θα με βριζουνε καποια στιγμη και μονο εσεις δεν θα το κανετε''
ηξερες τιποτα? δεν πιστευεις στον εαυτο σου? πως καταντησες ετσι ρε φιλε? οταν επαιζες μπαλα δεν εισουνα θοδωρακης εισουνα θοδωρης,τι μεσολαβησε μεχρι σημερα?

ΑΜΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΡΧΗ  ΛΙΓΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ,ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

Offline toy

• Αλλαγή
Η ανακοινωμένα προχωρημένη ολοκλήρωση του οπαδού...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline babis36

• Αλλαγή
Η επιλογη προπονητη ειναι κομβικη και πολυ δυσκολη απο πολλες πλευρες.Μπορει να παρει καποιο χρονο και θα ητανε θεμιτο για μενα να περιμενει και να εχει λιγη υπομονη ο κοσμος.Τις γελοιοτητες που δεν θελω να βλεπω ή να ακουω ειναι (σε περιπτωση καθυστερησης) οτι ο Ζαγορ προοριζει την θεση για τον "κολλητο του" Χαβο δεν θελω ουτε να τις ακουω.Θελει λιγη υπομονη ρε ηρεμια ρεεεεεεεεεεεεε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα