Δεν ήθελα να μπω χτες να κράξω Ζαγοράκη τώρα που κράζουν όλοι. Ήθελα να τον παροτρύνω να γίνει μονάρχης, να πάρει το παιχνίδι πάνω του 100%, να προσπεράσει εγωισμούς και μαλακίες, γράψει στα αρχίδια του τα τσογλάνια τους δημοσιογράφους και να διοικήσει επιτέλους με αρχίδια. Μόνος του έμεινε ούτως ή άλλως. Το αγωνιστικό μπορεί για χιλιοστή φορά να περιμένει, αν τα κάνει όλα αυτά. Ο κόσμος μπορεί να ξαναγίνει ένα, δεν τελείωσε αυτό κατά την αποψή μου. Και πάνω απ'όλα να τελειώσει τον ΠΑΟΚ των κολλητών.
Αλλά μπαίνω πρωί πρωί ρε Θόδωρα και διαβάζω για Ότο. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά. Θα είναι όχι το κερασάκι στην τούρτα, αλλά μια τούρτα ολόκληρη, η χαριστική βολή.
ΠΟΙΟΣ ΟΤΟ ΡΕ ΘΟΔΩΡΑ; ΠΟΙΟΣ ΟΤΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ;;;;
Χίλιες φορές κάτσε στον πάγκο εσύ, ειλικρινά. Ας κάτσει ο Ιωσηφίδης ή ο Σαράφης, αυτοί τουλάχιστον νιώθουν. Μην διώχνεις τον Δερμιτζάκη, κάνε ό,τι νομίζεις, αλλά όχι τον Ότο ρε συ!
Δεν μπορείς επιτέλους να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από το γαμημένο καλοκαίρι του 04 και τα φιλαράκια σου;
Το επόμενο τι θα είναι, να έρθει ο Δέλλας και ο Ντέμης στον ΠΑΟΚ; Τι σπασμωδικές κινήσεις είναι αυτές; Πάρε μια απόφαση και υπερασπίσου την σαν άντρας γαμώ την αγανάκτηση!