Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 618707 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εύχομαι πολλοί που γράφουν εδώ να μην εξασκούν το δικαίωμα τους να ψηφίζουν...

αλλά έτσι εξηγείται μάλλον ότι είχε αυτή η χώρα πρωθυπουργό σαν τον κωστάκη, και η πόλη δήμαρχο σαν τον παπαγεωργόπουλο.

θέλει προσπάθεια υποθέτω να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ κάτι και στο τέλος να θεωρείς δεδομένο ότι λέει αυτό που εσύ φαντάζεσε, έστω και αν το συμπέρασμα αυτό δε βγαίνει απο το κείμενο! εύγε!

Offline ved

• Αλλαγή
θοδωρακη μην μασας θα πουλησει μπλουζακια ο μακτπολ για να σε βγαλει εξω   :'( :'( :'( :'(
:'( :'( :'( :'(

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ  :a1006:

Offline babis36

• Αλλαγή
Ενταξει ρε Bill μια μαλακια ειπαμε να γραψουμε μην αρπαζεσαι.Καλως ο προβληματισμος αλλα και καμια παπαρια για να σπαει η μαυριλα δεν πειραζει καπου καπου  :)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline toy

• Αλλαγή
billako μου και ο Αριστοφάνης στον πλούτο αναφέρει αυτό που λέω στο περίπου βέβαια αλλά ...τες πα.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

makptol

• Guest
θοδωρακη μην μασας θα πουλησει μπλουζακια ο μακτπολ για να σε βγαλει εξω   :'( :'( :'( :'(
:'( :'( :'( :'(

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ  :a1006:
μπα εξαλου οι μπατσοι πλεον ειναι φιλοι μας δεν λενε οι 32 συνδεσμοι οτι ενας μπατσος τους ειπε οτι ο ζαγορακης τουs ειπε να ριξουν τα χημικα ? αφου τους πιστευουμε
δεν υπαρχει λογος να ερχομαστε σε αντιπαραθεση με αυτους τι φωναζουμε
για τα παιδια ρωτηστε τους μπατσους αφου τους πιστευετε καποιον καλο λογο
θα εχουν που τα παιδια τα κλεισανε μεσα.  :(((((
τι εγινε σας κοπηκε η διαθεση για αστειακια ευτυχως τουλαχιστον ο σκορδας
παιζει πρωτοσελιδα τις ανακοινωσεις αποκτησαμε προσβαση και στα μμε του οδοντιατρου
......

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Εμπρος στον δρομο που χαραξε η (πουτανα) ξαδερφη!
...
Φίλε Πειραιώτη με το παραπάνω post σου έδειξες πως ανήκεις είσαι κι εσύ στο κλαμπ του φίλου μου του bane που ρίχνει το φταίξιμο για όσα ζούμε στον αυτοκαταστροφικό ΠΑΟΚτσή. Αυτή η άποψη είναι η εντελώς αντίθετη σε ό,τι πιστεύω και τη θεωρώ μία τεράστια λούμπα που πέφτει ένας οπαδός, αλλά ξέρω πως δεν υπάρχει κάτι να πω για να σας αλλάξω γνώμη.
Σε ένα μόνο θα σταθώ. Για τον Βιολίδη που ειρωνεύεσαι όσους τον στοχοποιούν ελπίζω ειλικρινά να βγεις σωστός και τον "καημένο" να τον έχουμε αδικήσει. Για να ειρωνεύεσαι όμως θα πρέπει να είσαι κάπως σίγουρος για τον τύπο ή να ξέρεις πράγματα που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι, έτσι; Αλλιώς η ειρωνεία δεν είναι σωστή. Φιλικά πάντα κι αν θες το συζητάμε

Κι ένα τελευταίο. Ξεκινάς με τη ξαδέρφη. Ο ντέμης τους κατέδωσε στην αστυνομία και τους έβαλε μέσα δεκάδες εκατομύρια. Γιατί κάνανε κάτι κακό που τον στείλανε;

Κατσε ρε συ Κιουρ γιατι θα με τρελανεις αδερφε μου, που ειπα εγω για αυτοκαταστροφικο ΠΑΟΚτση? Να μου πεις οτι με αυτα που γραφω βγαζω μια εικονα οτι σαν Λαος ειμαστε λιγο.. ζοχαδες, ναι μαζι σου! Εχουμε απλα μια ταση να αντιδρουμε πιο ακραια απο τον μεσο ορο σε ολα τα θεματα, ειδικα -νομιζω- σε αυτα που απασχολουν τα του σπιτιου μας. Ειναι μερος του DNA μας και δεν αλλαζει, ελπιζω μονο να μπορει να τιθασευεται οποτε πρεπει.

Για τον Βιολιδη που λες λυπαμαι πολυ που το παιρνεις σαν ειρωνια. Τοσα χρονια εδω μεσα δεν θυμαμαι να ειρωνευτικα αδερφο οσο κι αν διαφωνουσα μαζι του. Αναφερω ομως, ισως σε υπερβολικο βαθμο, κατηγοριες/αμφιβολιες/καρφια/υπονοιες πες τα οπως θες, που ακουστηκαν και εδω και εκτος φορουμ. Εγω δεν ξερω τιποτα για τον Βιολιδη και δεν λεω οτι ειναι αγιος. "Εσυ" τι ακριβως ξερεις και τον αποκαλεις λαμογιο? Και φυσικα οταν λεω "εσυ" εννοω τον καθενα που εχει αμφιβολιες για εναν ανθρωπο της διοικησης. Δεν σε καλυπτουν τα στοιχεια που παρουσιαζει? Πηγαινε στους ορκωτους λογιστες που ψαχνουν την ΠΑΕ, ζητα τιμολογια, υπαρχουν ενα καρο τροποι για να ελεγξεις το αν ο συγκεκριμενος κλεβει απο τον ΠΑΟΚ. Γιατι οι υποννοιες αυτο δεν αφηνουν να εννοηθει? Αυτο λοιπον που εγραψα εγω δεν εχει να κανει με την υπερασπιση του Βιολιδη. Ουτε του Ζαγορακη, ουτε του Μανδρινου ουτε κανενος. Τους γραφω ολους στα αρχιδια μου, νομιζω το εκανα σαφες αυτο. Εαν μου πουν αυριο φευγουμε και υπαρχει ΥΠΑΡΚΤΗ διαδοχη λυση, σας ευχαριστω πολυ για ολα και στο καλο. Νομιζω ειμαι σαφης. Τουλαχιστον οποιος θελει να κατηγορισει τον καθενα απο την ΠΑΕ ως τον φροντιστη ας το κανει με αποδειξεις. Χορτασαμε αερολογια και τσουβαλιασμα.

Γραφω οτι δεν υπαρχει προσωπολατρεια απο μερος μου, γραφω οτι δεν με νοιαζει αν θα μεινουν αυτοι που ειναι στην ΠΑΕ η αν θα ερθουν αλλοι αρκει να παει καλα ο ΠΑΟΚ και διαβαζω ποστ που λενε οτι φοβομαστε την καταστροφη μετα τον Ζαγορακη και οτι θα τελειωσει ο ΠΑΟΚ. Εγραψα πουθενα εγω κατι τετοιο? Γιατι συγχεετε πραγματα? Ειπα να φυγει ο Ζαγορακης αυριο αν υπαρχει καποιος καλυτερος. Υπαρχει καποιος καλυτερος? Το ΠΑΟΚ εισαι καποιος θα βρεθει ειναι λυση σοβαρη για να την συζητησουμε κιολας? Ειπα εγω η ο Ζαγορακης η το τελος του ΠΑΟΚ? Φυσικα και δεν τελειωνει ο ΠΑΟΚ με κανεναν Ζαγορακη, αλλο λεω, τοσο μαλακισμενα τα γραφω τελικα? Το να σκεφτομαστε την διαδοχη κατασταση σημαινει οτι τρεμουμε μην φυγει ο Ζαγορακης και παμε κατα διαολου? Αντε να το ξαναπω, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ. Μηπως να επαναπαυτω? Δεν μπορω! Σε τι να επαναπαυτω? Στη την λυση που δοθηκε στο μπασκετ? Στην στηριξη που απολαμβανει το τμημα τοσα χρονια που διοικητικα ειναι ξεφραγο αμπελι? Η οπως ηταν η μπαλα πριν μαζευτουν τα ασυμαζευτα?Τι σας μπερδευει δεν καταλαβαινω!

Γραφτηκε οτι δεν ειναι μονο η διοικηση που εβγαλε το καρο απο την λασπη, ειναι και ο κοσμος. Αλλοιμονο! Ειπε κανεις το αντιθετο? Ο κοσμος φυσικα και εχει μεριδιο στην επιτυχια. Το μεγαλυτερο λεω εγω. Ομως η πραξη μας δειχνει ξεκαθαρα οτι χωρις ατομο εμπιστοσυνης ο κοσμος ειναι ΑΠΩΝ. Διαφωνει κανεις? Που ειναι ο κοσμος στο μπασκετ? Φοβαται ο κοσμος, δεν εμπιστευεται ευκολα αν θελετε. Τοσα χρονια λαμογια, πιστευει κανεις οτι δεν μπολιαστηκε? Στην Ελλαδα ζουμε, χορτασαμε λαμογια. Τον Ζαγορακη στηριζει νομιζετε? Εγω λεω οχι, στηριζει την τιμιοτητα. Οποιος και να πηγαινε και ηταν τιμιος και σωστος θα υπηρχε στηριξη. Απο την μια λεμε να φυγουν τα φυτα και τα προβατα και οι ρετσινοπνιχτες απο την Τουμπα κι απο την αλλη ο κοσμος που στηριξε , και 21000 διαρκειας, και ο αιμοδοτης κοσμος. Τελικα τι διαολο, ο κοσμος εχει το μεγαλυτερο μεριδιο επιτυχιας αλλα δεν τον θελουμε? Θελουμε τα λεφτα του και οχι την παρουσια του? Τι θελουμε ξερουμε? Αυτοκαταστροφικοι μπορει να μην ειμαστε, αλλα στο να βλεπουμε εχθρους εχουμε PHD, ειδικα μεταξυ μας. Δεν ειναι θεμα αυτοκαταστροφης ομως, ειναι αρσενικος τσαμπουκας σε υπερμετρο βαθμο αλλα δυστυχως τον διοχετευουμε σε λαθος διοδο. Εκει που πρεπει να ειμαστε δυναμικοι και να δωσουμε λυσεις, ψαχνομαστε. Επιτρεπεται να εχουν φαει φαπες αδερφια απο αδερφους και να μην εχει σηκωθει χερι σε ενα λαμογιο? Ειμαστε ετοιμοι να αρπαχτουμε ρετσινοπνιχτες και προβατα και κανει βολτες ο Γουμενος και ο Πανελουδης στην παραλια? Λεμε για τον Κατσαρη και τον ΑΣ αλλα στις εκλογες που ειμαστε για να τον φαμε (εκλογικα) να ησυχασουμε? Μιλαμε για λαμογια ΜΜΕ, προβατοποιηση και γραμμες που περνανε και το φορουμ ειναι γεματο λινκς απο τα σαιτ που βριζουμε? Διαβαζουμε Κολκα για να τον βριζουμε? Δεν καταλαβαινω.

Μετρο δεν εχουμε, δεν ειμαστε αυτοκαταστροφικοι.
« Last Edit: October 07, 2010, 12:27:18 by PAOK_Piraeus »
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

guest4

• Guest
Ας δούμε το παράδειγμα με τον Παντελάκη.
Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην ομάδα, δεν προσκύνησε κανέναν
και διώχθηκε από το συνδεσμιακό κίνημα. Παραλογισμός.
Ένα από τα πράγματα που είχα μάθει από πιτσιρικάς, ήταν να βρίζω τον παντελάκη,
χωρίς να ξέρω το γιατί, άλλωστε δεν με ένδιέφερε γιατί ήταν πολύ ωραία να βρίσκεσαι σε εμπόλεμη
κατάσταση. ήμουν μάχιμος έναντια στο κατεστημένο....
Εκ των υστέρων λοιπόν, όπως γίνεται πάντα σ' αυτό το μπουρδελότοπο, η προσφορά του Παντελάκη
αναγνωρίσθηκε και έχει μπει στο πάνθεον των σπουδαιότερω πρόεδρων, - κατ' εμέ ο  σπουδαιότερος όλων.

Πολεμάς με τη σφεντόνα, κοντεύεις να ρίξεις το θηρίο, κερδίζεις το σεβασμό όλων
και επειδή παραπατάς και αστοχείς, τρέχουν όλοι να σε κατασπαράξουν.

Η ειρωνία και οι ταμπέλες (ρετσινοπνίχτες, καμμένοι, πρόβατα κλπ κλπ ) είναι το σήμα κατατεθέν του
σημερινού ΠΑΟΚτσή.
Κάθε ανακοίνωση συνδέσμου βουτηγμένη στην ειρωνία στα υπονοούμενα και στις ταμπέλες.
Κάθε πόστ και υπονοούμενο, κάθε ποστ και ειρωνία, κάθε ποστ και μια ταμπέλα.

Πειραιώτη συμφωνώ απόλυτα σε όλα μαζί σου!

Offline babis36

• Αλλαγή
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
 :thumbok: :thumbok: :thumbok:  guest kai PAOK_Piraeus
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

CLUB LARISA

• Guest
Ρε δίκιο έχει ο guest.....Με τα αρχιδάκια όλα των Συνδέσμων που κάνουν κακό στο αλάθητο του Πάπα. Μαζεύονται στους συνδέσμους κάθε βδομάδα και πίνουν μέχρι εξευτελισμού αλκοολ και ναρκωτικά και σπιλώνουν τους Προέδρους. Που πετάνε στρακαστρούκες (sic) κ βεγγαλικά (sic) και πληρώνει ο ΠΑΟΚ πρόστιμα. Ιστορία άλλωστε τα επίσημα έγραψαν στην Κωνσταντινούπολη, στο Αμστερνταμ, στην Αυστρία, στο Ούντινε, στη Νάπολι, στην Μαδρίτη, στο Λονδίνο, στη Σερβία, στο Μόναχο, τον Μπατατούδη και τον γούμενο ο zorro4 τους καθάρισε εν μια νυκτί, στην ετ3 πέσιμο ο Αυτιάς έκανε, κάγγελο οι ανώνυμοι αγνοί ΠΑΟΚτσήδες έφαγαν άλλωστε έξω απο τα σούπερ μάρκετ που πήγαιναν για κατούρημα και τους μάζευαν κ τους απέδιδαν την καταστροφή της γης, στην άσφαλτο τα ξημερώματα αυτοί πέθαναν, στις αθήνες των επισήμων έβγαζαν τα μάτια, ποιοι σύνδεσμοι κ κλάιν , 1000φορές να διαλυθούν ν ανοίξουν λέσχες ή πολιτιστικοί σύλλογοι απλώματος τραχανά να προάξουν την ιδέα. Δεν είδατε και τους λαγούς που τους καθάρισε ο κουμπουράς κ έχουν υγιείς φιλάθλους?

:thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
« Last Edit: October 07, 2010, 13:48:23 by CLUB »

Offline toy

• Αλλαγή
στην ετ3 πέσιμο ο Αυτιάς έκανε,

Κι όμως club "ο αυτιάς" ο γρηγόρης ήταν στο πέσιμο  :'( :'( :'( :'( :'(
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Jordan-4

• Guest
στην ετ3 πέσιμο ο Αυτιάς έκανε,

Κι όμως club "ο αυτιάς" ο γρηγόρης ήταν στο πέσιμο  :'( :'( :'( :'( :'(
::) ::) :extralaugh: toy

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2890

Ôá åßðáí ÆáãïñÜêçò – «32»

ÌÝóá óå ðïëý êëåéóôü êýêëï êáé ÷ùñßò êáìßá Ýíäåéîç ðùò êÜôé ãßíåôáé, ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò êáé áíôéðñïóùðåßá ôùí 32 óõíäÝóìùí óõíáíôÞèçêáí ãéá íá óõæçôÞóïõí ôï èÝìá ðïõ ðñïÝêõøå ìåôÜ áðü ôçí áíáêïßíùóç ðïõ åßäå ôï öùò ôçò äçìïóéüôçôáò.

ÌÝ÷ñé ðñéí ëßãç þñá, ôï ñáíôåâïý äåí åß÷å ïëïêëçñùèåß ðáñüôé åß÷å îåêéíÞóåé íùñßò ôï áðüãåõìá.

ÌÝ÷ñé ôþñá äåí Ýãéíå ãíùóôü ôï ôé åéðþèçêå áêñéâþò, üìùò öáßíåôáé ðùò ç êáôÜóôáóç áñ÷ßæåé íá åêôïíþíåôáé.

Ïé «32» åß÷áí æçôÞóåé ñáíôåâïý ìå ôïí ÆáãïñÜêç ìÝóù áíáêïßíùóçò ðïõ åß÷áí äçìïóéåýóåé íùñßò ôï ðñùß êáé áõôüò ôï Ýêëåéóå ëßãåò þñåò ìåôÜ.

Åéêáóßåò ãéá ôï ôé åéðþèçêå åêåß äåí ìðïñïýìå íá ìåôáöÝñïõìå êáé èá åðáíÝëèïõìå ìüíï åöüóïí ïé äýï ðëåõñÝò åíäéáöåñèïýí íá âãÜëïõí ôï óõìðÝñáóìá ôçò óõæÞôçóçò êáé ôï ðïõ âáäßæåé ç ìåôáîý ôïõò ó÷Ýóç.

ÂñÝèçêå óçìåßï åðáöÞò

Óôá ãñáöåßá åíüò åê ôùí óõíäÝóìùí ðïõ óõíõðïãñÜöïõí ôçí áíáêïßíùóç Ýãéíå ôï ñáíôåâïý ôïõ ÆáãïñÜêç ìå ôïõò åêðñïóþðïõò ôùí 34 ÓõíäÝóìùí ðïõ åîÝäùóáí áðü êïéíïý ôçí éäéáßôåñá êáõóôéêÞ áíáêïßíùóç ìåôÜ ôï íôÝñìðé ìå ôïí ¢ñç. Ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ, áí êáé ðÞãå óôï ñáíôåâïý óõíïäåõüìåíïò áðü óôÝëå÷ïò ôçò ÐÁÅ, Þôáí ìüíïò ôïõ óôï ôåô-á-ôåô ìå ôïõò ðåñßðïõ 10, ôåëéêÜ, åêðñïóþðïõò ôùí óõíäÝóìùí. Ç ìåôáîý ôïõò óõæÞôçóç äéÞñêåóå áñêåôÝò þñåò êáé ôï ôåëéêü óõìðÝñáóìá åßíáé üôé ìåôÜ ôçí ïëïêëÞñùóÞ ôçò õðÜñ÷åé ðëÝïí óçìåßï åðáöÞò ìåôáîý ôùí äýï ðëåõñþí.

Ïé åêðñüóùðïé ôùí óõíäÝóìùí ôüíéóáí üôé èá ìðïñïýóáí íá áðïöåõ÷èïýí ïñéóìÝíïé ÷áñáêôçñéóìïß óôçí ðñþôç áíáêïßíùóÞ ôïõò, åíþ êáé ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ åðåóÞìáíå üôé åßíáé áíïé÷ôüò óôçí êáëüðéóôç êñéôéêÞ, ðáñáäå÷üìåíïò üôé óôç äéÜñêåéá ôçò èçôåßáò ôïõ Ý÷åé êÜíåé ëÜèç, ôá ïðïßá áíáãíùñßæåé. Ðñüóèåóå, ìÜëéóôá, üôé ôï ãñáöåßï ôïõ åßíáé ðÜíôá áíïé÷ôü íá äå÷èåß ôá üðïéá ðáñÜðïíá ôïõ êüóìïõ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/vrethhke_shmeio_epafhs.570531.html

Ìßëçóáí ãéá üëá

ÂñÝèçêå óçìåßï åðáöÞò
Ðïäüóöáéñï, ÄéïéêçôéêÜ 07 Ïêô. 2010 13:57 - Áðü Êþóôáò Ðåôñùôüò

Ï ÆáãïñÜêçò êáé ïé åêðñüóùðïé ôùí "34" óõíäÝóìùí ìßëçóáí ãéá üëá ôá èÝìáôá ôçò ÐÁÅ ðïõ áðïôÝëåóáí ôï ðåñéå÷üìåíï ôçò ðñüóöáôçò áíáêïßíùóÞò ôïõò

Óôá ãñáöåßá åíüò åê ôùí óõíäÝóìùí ðïõ óõíõðïãñÜöïõí ôçí áíáêïßíùóç Ýãéíå ôï ñáíôåâïý ôïõ ÆáãïñÜêç ìå ôïõò åêðñïóþðïõò ôùí 34 ÓõíäÝóìùí ðïõ åîÝäùóáí áðü êïéíïý ôçí éäéáßôåñá êáõóôéêÞ áíáêïßíùóç ìåôÜ ôï íôÝñìðé ìå ôïí ¢ñç. Ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ, áí êáé ðÞãå óôï ñáíôåâïý óõíïäåõüìåíïò áðü óôÝëå÷ïò ôçò ÐÁÅ, Þôáí ìüíïò ôïõ óôï ôåô-á-ôåô ìå ôïõò ðåñßðïõ 10, ôåëéêÜ, åêðñïóþðïõò ôùí óõíäÝóìùí. Ç ìåôáîý ôïõò óõæÞôçóç äéÞñêåóå áñêåôÝò þñåò êáé ôï ôåëéêü óõìðÝñáóìá åßíáé üôé ìåôÜ ôçí ïëïêëÞñùóÞ ôçò õðÜñ÷åé ðëÝïí óçìåßï åðáöÞò ìåôáîý ôùí äýï ðëåõñþí.

Ïé åêðñüóùðïé ôùí óõíäÝóìùí ôüíéóáí üôé èá ìðïñïýóáí íá áðïöåõ÷èïýí ïñéóìÝíïé ÷áñáêôçñéóìïß óôçí ðñþôç áíáêïßíùóÞ ôïõò, åíþ êáé ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ åðåóÞìáíå üôé åßíáé áíïé÷ôüò óôçí êáëüðéóôç êñéôéêÞ, ðáñáäå÷üìåíïò üôé óôç äéÜñêåéá ôçò èçôåßáò ôïõ Ý÷åé êÜíåé ëÜèç, ôá ïðïßá áíáãíùñßæåé. Ðñüóèåóå, ìÜëéóôá, üôé ôï ãñáöåßï ôïõ åßíáé ðÜíôá áíïé÷ôü íá äå÷èåß ôá üðïéá ðáñÜðïíá ôïõ êüóìïõ.

Ìßëçóáí ãéá üëá

Óôç óõæÞôçóç Ýãéíå åêôåíÞò áíáöïñÜ óôï èÝìá ôçò áðï÷þñçóçò ôïõ Âñýæá, ïé ïñãáíùìÝíïé åîÝöñáóáí ôçí áíçóõ÷ßá ôïõò ãéá ôçí ðïñåßá ôçò ïìÜäáò ôç öåôéíÞ óåæüí, åíþ Üêïõóáí êáé ôïí ðñüåäñï ôçò ÐÁÅ íá åêöñÜæåé ôçí ðßóôç ôïõ óôï ðñüóùðï ôïõ Ðáýëïõ ÄåñìéôæÜêç. Áðü ðëåõñÜò ïñãáíùìÝíùí Ýãéíáí êáé ðáñÜðïíá ãéá ôïí õðåýèõíï áóöáëåßáò ôçò ÐÁÅ êáé ôç ãåíéêüôåñç óôÜóç ôçò Áóôõíïìßáò óôçí Ôïýìðá, áëëÜ êáé óôá õðüëïéðá ãÞðåäá ðïõ äßíåé ôï ðáñþí ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ.

ÔÝëïò, ïé åêðñüóùðïé ôùí ÓõíäÝóìùí åßðáí óôïí ÆáãïñÜêç üôé ç êñéôéêÞ ðïõ ôïõ Üóêçóáí äåí ðñÝðåé íá åñìçíåõôåß ùò äéÜèåóç áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõò íá ôïí ùèÞóïõí óôçí áðï÷þñçóç. "ÐïôÝ äåí åßðáìå íá öýãåéò" ôüíéóáí ÷áñáêôçñéóôéêÜ.           

õðïèåôù ïôé èá åíçìåñùèåé ï áðëïò êïóìïò ðåñé ôçò óõæçôçóçò, õðïèåôù  ::) ::) ::) ::)

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
υποθετω οτι θα ενημερωθει ο απλος κοσμος περι της συζητησης, υποθετω  ::) ::) ::) ::)
με τα υπόθετα θα μείνουμε φίλε μου....
ontopic:
ζητάω πολλά αν θέλω να μάθω τι περίπου ειπώθηκε στην συνάτηση με τους συνδέσμους?

ξέρω ξέρω, γράψου σε σύνδεσμο να μάθεις...!

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline lik4

• Αλλαγή
κουτσομπολες  :-* :-* :-* :-*

lampirhthsgermaniasxathikesdenkaneietsiokosmoskai meispaidiamegalonoume4

Offline Català

• Αλλαγή
υποθετω οτι θα ενημερωθει ο απλος κοσμος περι της συζητησης, υποθετω  ::) ::) ::) ::)
Γιατί να ενημερωθεί ο "απλός κόσμος"; Για να αρχίσει πάλι το κράξιμο στα τσογλάνια; Τι τον νοιάζει στο κάτω κάτω τον απλό κόσμο τι ειπώθηκε μεταξύ Προέδρου και πρεζάκηδων που θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ;
Η Λαμπίρη δεν άρχισε ακόμα να βρουν κάτι άλλο να ασχοληθούν, πιο κοντά σε αυτό που κάνουν μέσω του ΠΑΟΚ;
Να μην ενημερωθεί κανείς και για τίποτα. Όποιος θέλει να μάθει, μπορεί να μάθει και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο: χωρίς τη μεσολάβηση των καριόληδων κονδυλοφόρων. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει για ορισμένους κάποιος σε ένα τηλέφωνο που να μπορεί να τους πει, σίγουρα υπάρχει εδώ μέσα κάποιος που μπορεί να τους πει με pm.
Κοντεύω τα 30 κι εγώ και μυαλό δεν βάζω, εκεί, μαζοχισμός, να μπαίνω και να διαβάζω και τα σχόλια των πουθενάδων στα μπλογκ της παρακμής. Από τις μεγαλύτερες απάτες που έχουν περάσει έμμεσα όλες οι γαμιόλες οι αρδ τόσα χρόνια, ότι θέλουν να κάνουν κουμάντο οι σύνδεσμοι στα διοικητικά. Και αυτό το ψέμα ισχύει για όλες τις ομάδες (με εξαίρεση πάλι τον ΑΟ Παπαναστασίου που πράγματι το ήθελαν και το κατάφεραν). Και κάθε τσουτσέκι το ακούει κάπου και το παπαγαλίζει νομίζοντας ότι έχει και άποψη. Χωρίς στοιχεία, χωρίς καμιά απόδειξη, χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα παρά μόνο ότι μερικοί δεν το βουλώνουν και δεν στρουθοκαμηλίζουν. Φτάνει, ας ασχοληθούν με το πλέξιμο ή το ζελέ στο μαλλί τους αν δεν έχουν τίποτα σοβαρότερο να κάνουν όλοι αυτοί που "θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ".

Offline dave

• Αλλαγή
ρε καταλα θα τρελαθουμε εντελως?? τι μπερδεμα εχει πεσει...μπορει να ενημερωθει κοσμος που ενδιαφερεται, κ δεν ηταν στη συναντηση??
τι αρχιζουμε παλι με τα φυτα κ τις μαλακιες, κ τα πρεζονια κ τα αρχιδια μου κουνιουνται.

παρακαλω λοιπον κ γω οποιον θελει κ ξερει να μου στειλει ενα πμ, τα @@ μου θα παρω αλλα λεμε τωρα...

Offline Català

• Αλλαγή
Νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος dave: αν θες να μάθεις, είπες ήδη τον τρόπο που είπα κι εγώ. Αλλά το να ζητάνε μερικοί να μάθουν για να κράξουν, και δεν αναφέρομαι φυσικά ούτε σε σένα ούτε στον kiss ούτε στον Billy, αυτό αντικειμενικά ρίχνει νερό στον μύλο τους, συνεχίζει την κόντρα και απλά δεν πρέπει να τους γίνει η χάρη. Στο κάτω κάτω δεν είναι και εσωτερικό ζήτημα του ΠΑΟΚ αυτό; Γιατί να γίνει βούκινο σε μπλογκ και φόρουμ, όπως λένε οι ίδιοι για αυτούς που έβγαλαν την ανακοίνωση ότι αντί να τον πιάσουν να του τα πουν κατ'ιδίαν, το έβγαλαν δημόσια; Τώρα θέλουν να ξαναγίνει το ίδιο πράγμα, δεν τους πειράζει τώρα;
Τι να σου πω, εγώ έτσι το βλέπω, μπορεί να είμαι λάθος. Πιστεύω όμως να καταλαβαίνεις ΓΙΑΤΙ το λέω. Αν δεν σε πείθω ούτε τώρα, κάνε έναν κόπο και μπες στα σχόλια αυτών των άρθρων που παραθέτει ο kiss. Ούτε στο τι λέγεται εδώ μέσα, ούτε στο τι έλεγαν σε εκείνα τα μπλογκ πριν "τα βρουν" ο Ζαγοράκης με τους συνδέσμους. Σε αυτά να μπεις, που είναι μετά τη συνάντηση όπου έχουν πέσει υποτίθεται οι τόνοι. Και τα μαλακισμένα συνεχίζουν να βγάζουν χολή και αντρίλα σε adsl μορφή.

Offline dave

• Αλλαγή
αδερφε εχεις πμ