Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613522 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Πηγαινε σε καφετζουδες,πηγαινε σε χαρτοριχτρες,αρχισε να μαδας μαργαριτες,παιξε α-μπεμπα μπλομ με τα κολληταρια που εχεις βολεψει και οταν αποφασισεις ποιος ειναι τελικα ο φετινος στοχος του ΠΑΟΚ,ελα να μας τον πεις να τον μαθουμε κι εμεις...

ive4

• Guest
Αυτό το έργο περίμενα να το δω μετά τον Άγιαξ και κυρίως μετά την Φενέρ. Φορτώσαμε από την πρώτη μέρα που ο ΠΑΟΚ τελείωσε την περσινή χρονιά με 2η θέση το φορτηγό του ΠΑΟΚ με ΄΄λάθος επιλογές΄΄ της διοίκησης, μέχρι να κλατάρει. Είμαι βέβαιος πως ο πρώτος στόχος ήταν το τέλος Αυγούστου. Δεύτερος ήταν το ματς με το σκουλίκι στην Τούμπα. Επειδή πάλι δεν κάθησε παραίτηση Ζαγοράκη, πάμε σε ανακοινώσεις, με προσμονή του ματς με βάζελο.

Στα πλαίσια της απίστευτης προπαγάνδας κατά του Ζαγοράκη, αρνούμαστε ως οπαδοί του ΠΑΟΚ όλες τις σφαγές, κάνουμε τις λουλούδες όταν μας σφάζουν σε 2 συνεχή ματς με Ξάνθη και Άρη. Και μόλις ο Ζαγοράκης κάνει φέτος αυτό που εμείς τον προκαλούσαμε να κάνει από πέρσι (να αντιδράσει για την διαιτησία) γίναμε ξαφνικά υπεράνω και τον βγάζουμε και γραφικό επειδή τόλμησε να πει μια λέξη για την διαιτησία. Και ακολουθεί το ματς με βάζελο όπου όλοι ξέρουμε τι μας περιμένει αν αντισταθούμε πάνω από 30 λεπτά στο οάκα και είναι 0-0 το ματς. Τυχαίο ότι αποκαλούν τον Ζαγοράκη γραφικό τώρα που μίλήσε για διαιτησία και ενόψει βάζελου ; Δε νομίζω. Είναι πλέον στο πλαίσιο της στρατηγικής για να τον διώξουν από τον ΠΑΟΚ, να μην έχει ούτε ένα άλλοθι.
Φυσικά αν δεν έλεγε τίποτα, θα του έλεγαν άφησες την ομάδα ακάλυπτη πηγαίνοντας στο οάκα.
Άντε να μας βάλουνε και Σπάθα διαιτητή. Τί έγινε μωρέ πέρσι ; ΠΑΟΚ είσαι έπρεπε να κερδίσεις...

Τώρα έρχεται η ανακοίνωση των συνδέσμων για να φανεί τάχα ότι η αντίδραση είναι μαζική. Η μάζα διαμορφώνεται σιγά σιγά και κάποιοι  πετυχαίνουν πλέον αυτό που δε κατάφερε ο ίδιος ο Ζαγοράκης με την λάθος κίνησή του να φέρει τον Σαλπιγγίδη το καλοκαίρι. Να διασπάσουν την σχέση Ζαγοράκη - κόσμου στην οποία στηριχθήκαμε.

Η απόλυτη ξεφτίλα είναι ότι βλέπουν μόνο ένα τρίπτυχο επιτυχίας Ζαγοράκης, Βρύζας, Σάντος και ο ίδιος ο λαός ξεχνάει ότι ίσο μερίδιο, ίσως και μεγαλύτερο από αυτούς τους 3 έχει ο ίδιος ο ΚΟΣΜΟΣ του ΠΑΟΚ. Και κόσμος σήμαινε ενότητα τόσα χρόνια. Από μετριοφροσύνη δεν υπάρχει καμία αναφορά στην βοήθεια του κόσμου ; Δε νομίζω. Αυτή τη στιγμή το σχέδιο εξυπηρετείται από τον ΔΙΧΑΣΜΟ και οποιαδήποτε αναφορά στην ενότητα θα χαλούσε το γλυκό.

Και μετά το μπάχαλο του διχασμού, πως θα πάρουν και τους υπόλοιπους μαζί τους ; Χτυπώντας την ηθική του Ζαγοράκη. Και πιθανόν δε θα είναι τα συνηθισμένα ΄΄φάγανε λεφτά΄΄, αλλά θα χτυπήσουν πιο βαθιά.  

Θα έρθει και η στιγμή που ο Βρύζας θα προτιμήσει να μείνει βοηθός στην Εθνική αντί να γίνει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Θα κάψουμε έτσι και τον Βρύζα και θα αναζητήσουμε τους δικούς μας αγαπημένους Σκόρδες, Κόντηδες και Σαουρήδες, ενώ παράλληλα το εκδοτικό σύστημα θα τρίβει τα χέρια του κάθε φορά που θα μετράει τις εισπράξεις από τα πρωτοσέλιδα με σκοτεινές μορφές μεγαλοεπενδυτών με ένα αγγλικό ερωτηματικό στη μέση.

Η πάρτη τους πάνω από όλα.

(Θεωρίες συνομωσίας ; Δείτε τι γράφαμε όταν όλα ήταν καλά).
Ζαγοραχεντίν4

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Και εμένα ας μου την πει όποιος θέλει, αλλά δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι όσο ήταν σίγουρος και συνενοημένος με το πιλάφιο ο καρπουζάς άλλο τόσο ήταν και ο  Άγιος Ζήσης.....Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΕΣ...Η δική μου πείρα σε τέτοιες υποθέσεις (είμαι στον ιδιωτικό τομέα και σε περιοχή συμφερόντων όπου το φύγε εσύ έλα εσύ κτλπ είναι καθημερινή πραγματικότητα) μου λέει ότι ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ...σίγουρα πάντως (κατά τη γνώμη μου) δεν είναι ο Ζαγοράκης όσες και μαλακίες δικαίως να του αποδίδουμε...Επαναλαμβάνω,τους παραπάνω ανθρώπους δεν τους γνωρίζω προσωπικά,δεν έχω προσωπικά συμφέροντα οικονομικά ή μη από τον ΠΑΟΚ σε όλες του τις πτυχές,δεν υποστηρίζω a priori κανέναν τους,δεν καταδικάζω επίσης a priori κανέναν τους και δεν έχω πάρε δώσε με ΑΡΔ...ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ ΤΗΝ ΠΑΕ...Ε ΟΧΙ....ΓΑΜΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΣ...............ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠ'ΑΕΞΩ (ευτυχώς).........  

ive4

• Guest
AKOUSA OTI KAI O ZAGOR THA EINAI MESA STO SYLLALHTHRIO ISXYEI?
NAI THA EINAI ;)

@Giorgakis, από που προκύπτει αυτή η βεβαιότητα σου?

Από το πρωί έχει βαλει την "μηχανή" παραπληροφόρησης το σκουλήκι με τους γνωστούς υπηρέτες του δημοσιογράφους, έτσι ώστε να παρουσιάσουν δεδομένη την παρουσία του προέδρου μας στο συλλαλητήριο. Από την πλευρά του Ζαγοράκη, δεν υπάρχει τοποθέτηση για το συλλαλητήριο.

Φαντάζομαι από τώρα τα σχόλια που θα ακούμε, εφόσον δεν παραστεί τελικά ο Ζαγοράκης:
"Αποδοκιμάζει τις κινήσεις του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού ο Ζαγοράκης"
"Ανοικτή κόντρα των οργανωμένων με Ζαγοράκη"
"Σκέφτεται την αποχώρηση ο Ζαγοράκης, αφού δεν μπορεί να ελέγξει τους οργανωμένους"

Είναι νόστιμο το τυρόψωμο, αλλά όταν έχει δηλητήριο μέσα, καλό είναι να μην το τρώμε, γιατί εκτός από κοιλόπονο, μπορεί να οδηγήσει στον Θάνατο.

Υπεύθυνες τοποθετήσεις από όλους μας στις κρισιμότερες στιγμές του ΠΑΟΚ μας, είναι απαραίτητο να υπάρχουν.

απλά για να θυμόμαστε....

bagos1

• Guest
πιστευω απο αυριο το προβλημα θα έχει λυθεί οριστικά μιας και ο ταραχοποιός των αποδυτηρίων ΖΟΥΕΛΑ θα φαει επιτελους το πρόστιμο και θα ηρεμησει η ομάδα

τέλος μετά απο όλα αυτά που συμβαίνους στα διοικητικά μας τους τελευταίους μηνες σκέφτομαι τελικά μήπως αδικήσαμε με αυτά που γράφαμε για τον Γιάννη Παπαδόπουλο όταν την έκανε πρώτος απο το ΔΣ και ειπε τοτε καποιες αληθειες και ολοι πεσαμε να τον φαμε γιατι θα εκανε κακο στην ομάδα

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (καρπουζας ζήσης), ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΠΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ?ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ (ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ (ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ CL)...έχω πάθει παράκρουση?ΝΑΙ,ΑΠΟΛΥΤΗ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΑΥΤΗ...ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ...θα επανέλθω ψυχραιμότερος...μπεεεεε
« Last Edit: October 05, 2010, 22:54:37 by Nikos1967 »

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

Πέφτεις σε λάθη τι έχεις πάθει?

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/291451.html

Eισιτήρια για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του δικεφάλου έστειλε την Τρίτη έγγραφο στην "πράσινη" ΠΑΕ ζητώντας 3.700 εισιτήρια περιμένοντας πλέον την απάντηση της αντίπερας όχθης. Αν ο Παναθηναϊκός πει το "ναι", τότε αναμένεται να ζητήσει και αυτός εισιτήρια για την Τούμπα για το ντέρμπι του δεύτερου γύρου.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline petrov

• Αλλαγή
Μετά από αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεται το θυμόσοφο ρητό "και ο άγιος φοβέρα θέλει" (ακόμη και εάν η "φοβέρα" ήταν αρκετά άκαιρη και με αιχμηρό τρόπο διατυπωμένη)

baron

• Guest
Αυτό το έργο περίμενα να το δω μετά τον Άγιαξ και κυρίως μετά την Φενέρ. Φορτώσαμε από την πρώτη μέρα που ο ΠΑΟΚ τελείωσε την περσινή χρονιά με 2η θέση το φορτηγό του ΠΑΟΚ με ΄΄λάθος επιλογές΄΄ της διοίκησης, μέχρι να κλατάρει. Είμαι βέβαιος πως ο πρώτος στόχος ήταν το τέλος Αυγούστου. Δεύτερος ήταν το ματς με το σκουλίκι στην Τούμπα. Επειδή πάλι δεν κάθησε παραίτηση Ζαγοράκη, πάμε σε ανακοινώσεις, με προσμονή του ματς με βάζελο.

Στα πλαίσια της απίστευτης προπαγάνδας κατά του Ζαγοράκη, αρνούμαστε ως οπαδοί του ΠΑΟΚ όλες τις σφαγές, κάνουμε τις λουλούδες όταν μας σφάζουν σε 2 συνεχή ματς με Ξάνθη και Άρη. Και μόλις ο Ζαγοράκης κάνει φέτος αυτό που εμείς τον προκαλούσαμε να κάνει από πέρσι (να αντιδράσει για την διαιτησία) γίναμε ξαφνικά υπεράνω και τον βγάζουμε και γραφικό επειδή τόλμησε να πει μια λέξη για την διαιτησία. Και ακολουθεί το ματς με βάζελο όπου όλοι ξέρουμε τι μας περιμένει αν αντισταθούμε πάνω από 30 λεπτά στο οάκα και είναι 0-0 το ματς. Τυχαίο ότι αποκαλούν τον Ζαγοράκη γραφικό τώρα που μίλήσε για διαιτησία και ενόψει βάζελου ; Δε νομίζω. Είναι πλέον στο πλαίσιο της στρατηγικής για να τον διώξουν από τον ΠΑΟΚ, να μην έχει ούτε ένα άλλοθι.
Φυσικά αν δεν έλεγε τίποτα, θα του έλεγαν άφησες την ομάδα ακάλυπτη πηγαίνοντας στο οάκα.
Άντε να μας βάλουνε και Σπάθα διαιτητή. Τί έγινε μωρέ πέρσι ; ΠΑΟΚ είσαι έπρεπε να κερδίσεις...

Τώρα έρχεται η ανακοίνωση των συνδέσμων για να φανεί τάχα ότι η αντίδραση είναι μαζική. Η μάζα διαμορφώνεται σιγά σιγά και κάποιοι  πετυχαίνουν πλέον αυτό που δε κατάφερε ο ίδιος ο Ζαγοράκης με την λάθος κίνησή του να φέρει τον Σαλπιγγίδη το καλοκαίρι. Να διασπάσουν την σχέση Ζαγοράκη - κόσμου στην οποία στηριχθήκαμε.

Η απόλυτη ξεφτίλα είναι ότι βλέπουν μόνο ένα τρίπτυχο επιτυχίας Ζαγοράκης, Βρύζας, Σάντος και ο ίδιος ο λαός ξεχνάει ότι ίσο μερίδιο, ίσως και μεγαλύτερο από αυτούς τους 3 έχει ο ίδιος ο ΚΟΣΜΟΣ του ΠΑΟΚ. Και κόσμος σήμαινε ενότητα τόσα χρόνια. Από μετριοφροσύνη δεν υπάρχει καμία αναφορά στην βοήθεια του κόσμου ; Δε νομίζω. Αυτή τη στιγμή το σχέδιο εξυπηρετείται από τον ΔΙΧΑΣΜΟ και οποιαδήποτε αναφορά στην ενότητα θα χαλούσε το γλυκό.

Και μετά το μπάχαλο του διχασμού, πως θα πάρουν και τους υπόλοιπους μαζί τους ; Χτυπώντας την ηθική του Ζαγοράκη. Και πιθανόν δε θα είναι τα συνηθισμένα ΄΄φάγανε λεφτά΄΄, αλλά θα χτυπήσουν πιο βαθιά.  

Θα έρθει και η στιγμή που ο Βρύζας θα προτιμήσει να μείνει βοηθός στην Εθνική αντί να γίνει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Θα κάψουμε έτσι και τον Βρύζα και θα αναζητήσουμε τους δικούς μας αγαπημένους Σκόρδες, Κόντηδες και Σαουρήδες, ενώ παράλληλα το εκδοτικό σύστημα θα τρίβει τα χέρια του κάθε φορά που θα μετράει τις εισπράξεις από τα πρωτοσέλιδα με σκοτεινές μορφές μεγαλοεπενδυτών με ένα αγγλικό ερωτηματικό στη μέση.

Η πάρτη τους πάνω από όλα.

(Θεωρίες συνομωσίας ; Δείτε τι γράφαμε όταν όλα ήταν καλά).
Ζαγοραχεντίν4

.... για pious μιλάει ρε πούστη μου? Αυτοί. θέλουν. Οι άλλοι. Κάποιοι... ?? ( τα γεράκια του G.W.Bush, η μουζαχεντίν , η al quaida?)
ΓΕΝΙΚΑ
Εάν ο οποιοσδήποτε ξέρει συγκεκριμένα ότι οι σύνδεσμοι της νεάπολης , bem , lemmy και λοιποί, υποσκάπτουν τα θεμέλια εξυπηρετώντας άτομα η συμφέροντα να μιλήσει με ονόματα. Αλλιώς ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ. Κάνετε και υποδείξεις για την ενότητα τρομάρα σας.

Περσέα

θέλεις σοβαρά να γυρίσουμε 1 χρόνο πίσω να δούμε τι έγραφε ο καθένας πριν ένα χρόνο και να δούμε ποιος στέκεται που?

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Μετά από αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεται το θυμόσοφο ρητό "και ο άγιος φοβέρα θέλει" (ακόμη και εάν η "φοβέρα" ήταν αρκετά άκαιρη και με αιχμηρό τρόπο διατυπωμένη)
Το       Υ.Γ.1) Θοδωράκη θα μας πεις τελικά γιατί έφυγες και επέστρεψες αυτόβουλα λες και ο ΠΑΟΚ είναι γκομενά σου;;;;;;
και το   Υ.Γ.4) Με αφορμή την εντολή σας για ρίψη χημικών απο τους μπάτσους σας στο λαό του ΠΑΟΚ σας ενημερώνουμε οτι θα μας βρείτε απέναντι σας.
για εμένα αδερφέ δεν είναι αιχμηρά διατυπωμένη ''φοβέρα'', αποτελούν την απόλυτη ξεφτίλα των παραπάνω Συνδέσμων...είτε τα συνέταξαν εκτός εαυτού είτε με πλήρη επίγνωση, είναι τουλάχιστον επικίνδυνοι  και για εμένα προσωπικά κανένας μα κανένας που έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ δεν είναι στο απυρόβλητο....χάνει δηλαδή την μπάλα η Διοίκηση και εκεί που μας μένουν οι Σύνδεσμοι ως το μόνο και πάντα υπαρκτό στήριγμα, προκύπτει η απόλυτη ανυπαρξία, η απόλυτη έλλειψη ωριμότητας και συγκέντρωσης και η απόλυτη απώλεια δυνατότητας άρθρωσης λόγου με περιεχόμενο, το οποίο αν και υπάρχει,καίγεται τελείως από τα δύο παραπάνω ΥΓ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΥΓ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?Ε ΜΑΛΑΚΕΣ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ.....

fatal_invasion

• Guest

Εμένα γιατί μου φαίνεται σαν κίνηση για να ηρεμήσει το οπαδικό κίνημα;

ive4

• Guest
πιστευω απο αυριο το προβλημα θα έχει λυθεί οριστικά μιας και ο ταραχοποιός των αποδυτηρίων ΖΟΥΕΛΑ θα φαει επιτελους το πρόστιμο και θα ηρεμησει η ομάδα

τέλος μετά απο όλα αυτά που συμβαίνους στα διοικητικά μας τους τελευταίους μηνες σκέφτομαι τελικά μήπως αδικήσαμε με αυτά που γράφαμε για τον Γιάννη Παπαδόπουλο όταν την έκανε πρώτος απο το ΔΣ και ειπε τοτε καποιες αληθειες και ολοι πεσαμε να τον φαμε γιατι θα εκανε κακο στην ομάδα

Το ρολόι σου πάει πιο μπροστά. 

Offline babis36

• Αλλαγή
4.10 Τα μέλη καλούνται να μην κάνουν παράθεση την ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση στην απάντησή τους

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html

:P :thumbok:
« Last Edit: October 06, 2010, 15:39:44 by tsakalaki »
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline babis36

• Αλλαγή
Απογοήτευση επικρατεί στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ύστερα από την τελευταία ανακοίνωση που υπέγραψαν 32 σύνδεσμοι του «Δικεφάλου του Βορρά». Το συγκεκριμένο γεγονός προβλημάτισε τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται την οριστική του αποχώρηση από τον σύλλογο! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρουσιάζεται πικραμένος από τις απαξιωτικές ανακοινώσεις προς το πρόσωπό του.

Φήμες αναφέρουν ότι ο «Ζαγόρ» σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της οριστικής αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι κάτι που έχουν καταλάβει στενοί του συνεργάτες, οι οποίοι προσπαθούν να αποτρέψουν αυτή την κίνηση. Ο Ζαγοράκης αισθάνεται πως τον αδικούν, επειδή τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα και φέτος - υπό φυσιολογικές συνθήκες - θα μπορούσε να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού.

Μιλάει ο Δερμιτζάκης

Στις 14:00 ο Παύλος Δερμιτζάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παρουσιάσει το πλάνο που έχει για τον ΠΑΟΚ στους οπαδούς της ομάδας. Όταν έγινε γνωστό πως ο 41χρονος προπονητής θα μιλήσει στους εκπροσώπους του ΜΜΕ, αρκετοί πίστεψαν πως ήθελε να ανακοινώσει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ωστόσο, η ΠΑΕ διέψευσε τη συγκεκριμένη πληροφορία. Οι οπαδοί της ομάδας, από την πλευρά τους, περιμένουν εξηγήσεις από τον Δερμιτζάκη. Συγκεκριμένα, θέλουν να μάθουν «τι φταίει» για τια άσχημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας προπονητής χρειάζεται να εξηγήσει πως θα βγει η ομάδα από την αγωνιστική κρίση και πώς θα φθάσει να διεκδικεί τους υψηλούς της στόχους.

Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ύστερα από διήμερο ρεπό. Η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 και από αυτή θα απουσιάσουν οι Έλληνες διεθνείς και οι Ζουέλα, Ελ Ζαρ.

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ γριας.Και συμμετοχη θα ξαναεχουμε ολοι.Και ΝΑΙ θα γινει της πουτανας για πολυ καιρο και ναι θα αρχισει ενας εμφυλιος.Και ναι εγω παιρνω απο τωρα το μερος εναντια σε αυτους που βγαλανε την ανακοινωση αυτη τη χρονικη στιγμη λεγοντας τον "θοδωρακη" ρουφιανο των μπατσων που δεινει εντολες να ριχνουν δακρυγονα στον κοσμακη .
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

pavlosk

• Guest
Να φύγει ο Ζαγοράκης το λαμόγιο και να έρθει ο παγώνης.

Αυτός ο άγιος άνθρωπος δεν είναι ο πραγματικός μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ;

E αυτόν θέλω εγώ!

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα των συνδέσμων είναι αυτή η ανακοίνωση, τα οικογενειακά σου δεν βγαίνεις να τα διαλαλείς εδώ και εκεί με ανακοινώσεις.

Ανακοινώσεις και κόντρα ανακοινώνσεις ρε XXXXXXX βγάζουν τα λαμόγια.

Εμείς XXXXXXXXX των συνδέσμων έχουμε θέση μονο στην κερκίδα, ο κάθε ένας τον ρολο του, και βγάζουμε ανακοινώσεις ΜΟΝΟ για οπαδικά.

Στο ποδόσφαιρο xxxxxxxxx εκτος από τις χαρες υπάρχουν οι ήττες ακόμα και από τον χειρότερο εχθρό σου, υπάρχουν οι άσχημες μέρες, υπάρχουν καταστάσεις που δεν μπορείς να τις έχεις 100% υπό έλεγχο, υπάρχουν τα στραβά παιχνίδια, υπάρχουν οι λανθασμένες επιλογές παικτών, προπονητών και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Οποιος δεν μπορεί να αποδεχτεί τα αυτονόητα καλά είναι να μην ασχολείται.

Δεν υπάρχει λόγος να φτάνουμε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, όπως κάνουν αυτοί οι xxxxxxxx οι σύνδεσμοι που υπέγραψαν τα ειρωνικά σχόλια σε ανακοινώσεις.

pavlos

Λαμόγιο Ζαγοράκη σήκω φύγε, ίσως δω καλύτερες μέρες με γούμενους, παγωνηδες και μεγαλομετόχους του κώλου

tsakalaki

Σεβασμός στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στους συνδέσμους του, αυτοί δεν σε αποκάλεσαν ποτέ έτσι και πίστεψε με υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα.
Κιτρινη για να συνέλθεις

Λιγος σεβασμός σε ΠΑΟΚτσήδες δεν βλάπτει
« Last Edit: October 06, 2010, 15:51:37 by tsakalaki »

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Όχι φίλε, δεν μπορεί να γίνει αυτό...να βγουν οι Σύνδεσμοι και να ζητήσουν ανοιχτά συγγνώμη μόνο για το ΥΓ4 (άντε και για το ΥΓ1), να ζητήσει συγγνώμη η ΠΑΕ για την μέχρι τώρα εικόνα, να συμφωνήσουν συνάντηση και να τα βρούν...εχθές...ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ...ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ....ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ....

ΥΓ1 Δικαίωμα στη μαλακία έχουν όλοι, τόσο οι Σύνδεσμοι όσο και η ΠΑΕ (και τελευταία είναι αλήθεια ότι της έδωσαν και κατάλαβε), το θέμα είναι να μην πέσουν τα σκάγια στην Ομάδα και αν πέσουν να τα μαζέψουν με προσοχή...ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ.

apostolos

• Guest
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ γριας.Και συμμετοχη θα ξαναεχουμε ολοι.Και ΝΑΙ θα γινει της πουτανας για πολυ καιρο και ναι θα αρχισει ενας εμφυλιος.Και ναι εγω παιρνω απο τωρα το μερος εναντια σε αυτους που βγαλανε την ανακοινωση αυτη τη χρονικη στιγμη λεγοντας τον "θοδωρακη" ρουφιανο των μπατσων που δεινει εντολες να ριχνουν δακρυγονα στον κοσμακη .

Έλα μωρέ κι άμα φύγει ο Ζαγοράκης και τι έγινε δηλαδή? Ας μην μένουμε στα πρόσωπα... Με τον αποτυχημένο τώρα, τον κλέφτη, τον τσαλακωτή συνειδήσεων, συνεργάτη των μπάτσων και προβατοποιητή.... Θα βάλουμε το Νικόλα πρόεδρο και είμαστε μια χαρά. Και 30000 έξυπνοι, μη πρόβατα ΠΑΟΚτσήδες, παλαιάς κοπής, όχι από αυτούς τους νέους τα πρόβατα, θα έιναι εκεί και θα στηρίζουν.... Ο πραγματικός ΠΑΟΚ, όχι αυτή η αηδία που έχει καταντήσει τώρα....

Offline Suicidal

• Βασικός
Λαμόγιο Ζαγοράκη σήκω φύγε, ίσως δω καλύτερες μέρες με γούμενους, παγωνηδες και μεγαλομετόχους του κώλου

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΛΙΩΣΕ ? ? ?
ποοοοοοοοο ρε πούστη μου αυτή η μαλακία συνέχεια γαμώ το έλκος μου γαμώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και που'σαι ? Χωρίς αυτούς τους μαλάκες που λες, τον Ζαγοράκη ίσως να μην τον έβλεπες ποτέ στο σημερινό πόστο του.

Αγιος ο Θέος
ΠΑΟΚ ΗΜΩΝ
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
3 χρονια την ιδια ιστορια ρε θοδωρε.οποτε κατι παει στραβα αμεσως εντελως τυχαια βγαινουν δημοσιευματα περι οριστικης αποχωρησης σου...ποτε θα τελειωσει αυτο το παιχνιδακι απειλων???
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ,ΠΑΡΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΠΥΓΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΥΓ1:ουτε κλεφτης,ουτε ρουφιανος των μπατσων εισαι.απλως με αφορμη τις απανωτες μαλακιες του καλοκαιριου,οτι μας <<επνιγε>> εκδηλωθηκε τωρα.
ΥΓ2:αν παντως αποφασισει να φυγει κι αυτη τη φορα για μενα θ αποδειχτει λιγος για τα κυβικα του ΠΑΟΚ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!