Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609067 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
από τον μάϊο και μετά δεν νομίζω ότι ασχολείται κανείς σοβαρά με την ομάδα. να ξεκινήσουμε από το θέμα του προπονητή, να συνεχίσουμε με τις μεταγραφές βορειοαφρικανικών μαιμούδων, τις μακροχρόνιες ανανεώσεις ληγμένων παικτών και τα "ξέρω - δεν ξέρω" πωλητήρια σε κοντρέρας - μουσλίμοβιτς και να καταλήξουμε στο τραγελαφικό θέαμα του χλοοτάπητα της τούμπας.  
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

northeagle_4

• Guest
Kαι κατι αλλο αν και με τον opws_mathame συνηθως αν οχι παντα συμφωνω σε ενα ζητημα με τους σταφ τον θεωρω φαουλ και λαθος.
  Για πεστε ρε μου ρε μαγκες μπατσους πιστευω δεν θελει κανεις εξω απο την 4-5-6-7,οι σεκιουριτι της εταιριας ειναι για ταραγμα στην φαπα και δεν μπορουν να διαμορφωσουν καμια κατασταση ουτε να συγκρατησουν τον κοσμο δεν ειναι λιγες οι φορες που οι φαπες πηγαιναν συννεφο για πεστε μου λοιπον μια λυση για περιφρουρηση και ομαλη σχετικα εισοδο στο γηπεδο.Τα βαζετε με παιδια που χανουν 4 ωρες που εσεις αραζεται και πινετε και κανετε του κεφαλιου σας,με παιδια που τρωνε τραμπουκο απο μπερδεμενους και δεχονται μποιυκαλια γιατι ΠΑΟΚ εισαι "ΠΑΟΚ ολε γαμω τα τουρνικε και να χαμε να λεγαμε" με παιδια που ειναι οι μονοι που επειδη η πλειοψηφια σεβεται μπορει να συμμορφωσει λιγο την κατασταση.Αν εσεις το 40ευρω το λετε ξεπουλημα και μαλακιες εγω λεω οτι τους πιανει και μαλακες οι παε στην ουσια γιατι λεφτα δεν παιρνουν ουσιαστικα,την ρετσινια καποιον εξυπνακηδων κουβαλανε και τρωνε και προλογο ενω η μεταμορφωση της τουμπας οφειλεται στο μεφαλυτερο ποσοστο σε αυτους,μην βαλω και το σπασιμο αρχιδιων που τρωνε σε καθε ματς κατα την εισοδο.Μαλακιες εχουν κανεις συμφωνω ,αλλα προτιμω αδερφο μου να ξεφυγει και καμια φορα παρα μπατσο ή σεκιιουριτα που τον εχουν στην φαπα.
  Οποιος δεν γουσταρει ας παει αυτος να κανει αυτην την δουλεια να δει την γλυκα ή ας προτεινει καποια εφαρμοσυνη λυση.Προσωπικα δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα με κανενα σταφ.Σταλογια και στην κριτικη εκτος απο τον χορο ολα ευκολα ειναι,στην πραξη μετραει ποιος παραγει..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ετσι ακριβως north ;)

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Δε ξέρω αν είναι ειρωνικό το ποστ του opws mathame, αλλά μακάρι να είμασταν πιο ανοιχτόμυαλοι και να ξεκολλάγαμε από την δεκαετία του 80, που έχει περάσει πριν 20 χρόνια.

και 30000 και 4000000 χρονια να περασουν Περσεα δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει το παραμικρο στα μυαλο μερικων
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
ευτυχώς που υπάρχουμε κ εμείς οι κολλημένοι για να ξεχωρίζετε εσείς οι ανοιχτόμυαλοι.
Τι τυχεροί που είστε;

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Πολλά και τραγικά λάθη ο Ζαγοράκης φέτος και δυστυχώς σε όλα σχεδόν τα επίπεδα. Ειδικά στο αγωνιστικό όπου υποτίθεται ότι ήταν το δυνατό τους σημέιο...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
αφου βλεπεις κολλημενε οτι ετσι παει μπροστα η ομαδα, συνεχισε
τι τυχερος που ειμαι που βρηκα το φως μου
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
ένας ανοιχτόμυαλος ποτέ δεν χάνει το φως του, απορώ με σένα.
συνεχίζω.....

opws_mathame

• Guest
προς northeagle.αδερφε δεν ειμαι εμπαθης με κανεναν που δουλευει σταφ.απλα πιστευω να συμφωνεις πως η θεση των οπαδων ειναι στην κερκιδα και οχι να παριστανουν τους μπατσους και τα σκυλια της παε.και επιπλεον ενα ατομο που καταδεχεται να παρει εστω κ 5 ευρω απο την παε δεν προκειται να ασκησει κριτικη σε τπτ.γινεται πρωτα υπαλληλος και μετα οπαδος.εκτος και αν οταν βλεπατε αυτο το μοντελο να γινεται στο γαβρο δεν κραζατε και λεγατε πω πω τη καλη φαση ειναι αυτη ρε.χωρις αστυνομια και παριστανουμε εμεις τους σεκιουριτυ.φαινεται μετα την πρωτη κωλοτουμπα ερχονται πολλες.και επειδη ξερω οτι θα ρωτησεις και εσυ γιατι δε τον λεμε σ αυτους εκει ειναι το πιο λυπηρο οτι και οταν τους λες (καλα ρε γαβροι γινατε?αυτα που κοροιδευατε κανετε?)ακους απαντησεις του στυλ δεν ειναι ετσι εμεις βοηθαμε απλα να φυγουν οι τζαμπατζηδες και αλλα που ουτε οι ιδιοι τα πιστευουν.και επειδη ολοι εχετε φιλους που το εχουν κανει το μεροκαματο στην παε απ οτι φαινεται γιατι θιχτηκατε με τα περι σταφ μην απορειτε μετα για το πως καταντησε η τουμπα.επειδη μαλλον ουτε πριν το 2004 δε σκαγατε γηπεδο στο 4-3 με το γαβρο στη ριζουπολη τους φωναζαμε εεεεε οοοοοοο το επομενο το συνθημα για 20 ευρω.δεν ειδα να το θαυμαζατε τοτε αυτο το μοντελο περιφρουρησης.τελωςπαντων επειδη στο τελος θα πειτε οτι κρυβομαστε και απο ταν ανωνυμια του υπολογιστη σταματαω.τα λεμε σε καποιο γηπεδο με οσους εχουν κρατησει ακομα την ιδιοτητα του οπαδου

opws_mathame

• Guest
α και κατι τελευταιο που παρ ολιγο να ξεχνουσα.φυσικα αυτα τα μεροκαματα δε πληρωνονται απο την τσεπη κανενος αλλου πλην του αγνου παοκτση που πηγε να παρει διαρκειας.αυτος πληρωσε και την αποζημιωση μπερετα ασχετα που παρα τη διαφανεια δεν εχουν δωθει οι απαραιτητες εξηγησεις.αν θελετε να το παιξετε large με τα δικα σας λεφτα λαμογια κ οχι με το διαρκειας του επαρχιωτη παοκτση που δεν ξερει και σας εμπιστευετε

opws_mathame

• Guest

εξαιρετικα αφιερωμενο.

ive4

• Guest
ευτυχώς που υπάρχουμε κ εμείς οι κολλημένοι για να ξεχωρίζετε εσείς οι ανοιχτόμυαλοι.
Τι τυχεροί που είστε;

Στις δεκαετίες 70 και 80 αναπτύχθηκε το οπαδικό κίνημα, ξεπερνώντας τα δεδομένα του 50 και του 60. Αν οι τότε ΠΑΟΚτσήδες έμεναν στην εποχή του 60 θα είχαμε μείνει πίσω.
Έτσι και σήμερα πρέπει να βρει το κίνημα έναν νέο προσανατολισμό, χωρίς να θεωρούμε αυθεντία το 80. Και χωρίς να φοβόμαστε τις αλλαγές στην κοινωνία και την τεχνολογία. Κι εμένα μου φαίνονται παράξενα τα καρεκλάκια στην 4, το μισό μπουκαλάκι απλωμένο taft στο μαλλί του οπαδού, ο Σαλπιγγίδης, αλλά και οι γονείς μας κάθονταν σε τάβλες, ενώ εμείς διαλέγουμε πολυθρόνες ΙΚΕΑ από το ιντερνετ.
Το 60 ο ρυθμός στα συνθήματα ήταν χαροπά τα 2 μου χέρια τα χτυπώ, το 80 εδώ θα γίνει ο τάφος σας. Κάθε γενιά ΠΑΟΚτσήδων φέρνει τα δικά της στοιχεία στο οπαδικό κίνημα.  

northeagle_4

• Guest
προς northeagle.αδερφε δεν ειμαι εμπαθης με κανεναν που δουλευει σταφ.απλα πιστευω να συμφωνεις πως η θεση των οπαδων ειναι στην κερκιδα και οχι να παριστανουν τους μπατσους και τα σκυλια της παε.και επιπλεον ενα ατομο που καταδεχεται να παρει εστω κ 5 ευρω απο την παε δεν προκειται να ασκησει κριτικη σε τπτ.γινεται πρωτα υπαλληλος και μετα οπαδος.εκτος και αν οταν βλεπατε αυτο το μοντελο να γινεται στο γαβρο δεν κραζατε και λεγατε πω πω τη καλη φαση ειναι αυτη ρε.χωρις αστυνομια και παριστανουμε εμεις τους σεκιουριτυ.φαινεται μετα την πρωτη κωλοτουμπα ερχονται πολλες.και επειδη ξερω οτι θα ρωτησεις και εσυ γιατι δε τον λεμε σ αυτους εκει ειναι το πιο λυπηρο οτι και οταν τους λες (καλα ρε γαβροι γινατε?αυτα που κοροιδευατε κανετε?)ακους απαντησεις του στυλ δεν ειναι ετσι εμεις βοηθαμε απλα να φυγουν οι τζαμπατζηδες και αλλα που ουτε οι ιδιοι τα πιστευουν.και επειδη ολοι εχετε φιλους που το εχουν κανει το μεροκαματο στην παε απ οτι φαινεται γιατι θιχτηκατε με τα περι σταφ μην απορειτε μετα για το πως καταντησε η τουμπα.επειδη μαλλον ουτε πριν το 2004 δε σκαγατε γηπεδο στο 4-3 με το γαβρο στη ριζουπολη τους φωναζαμε εεεεε οοοοοοο το επομενο το συνθημα για 20 ευρω.δεν ειδα να το θαυμαζατε τοτε αυτο το μοντελο περιφρουρησης.τελωςπαντων επειδη στο τελος θα πειτε οτι κρυβομαστε και απο ταν ανωνυμια του υπολογιστη σταματαω.τα λεμε σε καποιο γηπεδο με οσους εχουν κρατησει ακομα την ιδιοτητα του οπαδου

Δεν καταλαβες κατι ομως,εσυ πιστευειες δηλαδη οτι αν θεωρουσαν την παε αυτη λαμογια ή αν ηταν ο τζον γου διοικηση αυτα τα παιδια να ηταν εκει περα.Προσεχε τι λεω ,δεν λεω μαλακες και φαουλ σε πολλα θεματα ,μιλαω για λαμογια και ατομα που κανουν κακο στον ΠΑΟΚ.Επισης αυτο που λες για κριτικη στην παε ειναι αυθαιρετο και δεν το ξερεις ,απλη υποθεση κανεις και ειμαι σιγουρος οτι δεν ισχυει.Εδω βεβαια μπαινει το ερωτημα εσυ τι θεωρεις οτι εχουμε στην παε.
 Ειναι πολυ ευκολο να κρυβεις την ανυπαρξια σου σε θεματα κριτικης-φωνης οπαδικης βαζωντας μπροστα 30 ατομα και φορτωνοντας τα ολα σε αυτους.Αν δηλαδη εσυ πιστευεις οτι το προβλημα λυνετε ετσι για μενα εισαι λαθος και αν θες το συζηταμε.Επιγραμματικα σου λεω δεν εχεις δυνατους ΣΦ,δεν εχεις ηγετικους ΣΦ,δεν εχεις εφημεριδακι-περιοδικακι,δεν εχεις εστω μια εκπομπη-φωνη οπαδικη και εμεινε να ακουγονται μονο οι κολκοβασιλοπουλοι και ο Ντικ.Δεν το συνεχιζω.
  Εχεις μπερδευτοι με αυτα που γραφεις και η συγκριση που κανεις σε αδερφια σου με γαυρους αφου υποτιθεται τους ξερεις δεν σε τιμαει,ειδικα μεσω φορουμ.Επειδη φαινετε ειμαστε και οι 2 συνδεσμιτες ξερεις πως και που μπορεις να απευθηνθεις οπως και μπορειτε να ζητησετε την απομακρυνση τους και την επανοδο των ματ,να εχουμε γουστα καθε κυριακη.Θεμα τζαμπατζηδων ειναι το μικροτερο δεν το εθεσα καν και ουτε με απασχολει σε μεγαλο βαθμο.

υγ.1 Προσωπικα δεν ξερω κανεναν στο διαβεβαιωνω και αν θες βεβαια το πιστευεις, λεω αυτο που βλεπω και ξερω οτι πολλα απο αυτα τα παιδια η ζωη τους ειναι ο ΠΑΟΚ και το εχουν νιωσει καλα στο πετσι τους.

υγ.2 Το απο ποτε σκαω γηπεδο αστο σε μενα να το ξερω καλυτερα.

opws_mathame

• Guest
δεν ξερω τι πιστευουν φιλε αλλα δε τους βλεπω να προβληματιζονται κ ιδιαιτερα.εκει μεσα δε βρισκονται  μονο παιδακια που πεσαν θυματα παραπληροφορησης αλλα  και ατομα που ξερουν που βρικσονται.και δε μιλαω μονο για τα σταφ.κ σ ξαναλεω φιλε πως οταν ο πιτσιρικας που βλεπει ενεργους οπαδους να δουλευουν εκει μεσα οχι μονο δε θα κραξει την παε αλλα θα θελησει να κανει το ιδιο και θα του φαινεται κ φυσικο.κ δε νομιζω οτι ειναι ολοι φυτα και δεν εχει καταλαβει κανεις τα ατοπηματα της παε απλα εχει φυγει η κριτικη απο τις αρμοδιοτητες του και εχει μπει σε αλλα ποστα.να ξερετε παντως οσοι ειστε απ τον πανελληνιο πως μας κανατε ιδιατερα περηφανους με τις ανακοινωσεις που βγαλατε.δειξατε πως ακομα και στον οργανσιμο που εχει καρκινο υπαρχουν καποια υγιη κυτταρα.

northeagle_4

• Guest
opws_mathame το ληγω καπου εδω μην κουραζουμε κιολας.
  Οταν φτιαξουν τα πμ μου μιλαμε  ;)

bagos1

• Guest
Ζαγοράκη για το ματς με το ληκι να απαιτησεις ορισμό του Σπάθα και ασε τα αλλα πανω μας,μην ξεχασεις να βγάλεις και τα κάγκελα, επιτέλους ευρωπαική ομάδα είμαστε σε πιο γηπεδο της ευρώπης εχει κάγκελα σαν και τα δικά μας.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
έγινε κατι χτες στην σουρωτη με παμπλο και οπαδούς??

Γράφτηκε από<όλους οτι βγήκε πρώτος και ρωτάει τον κόσμο '' ήρθατε γιατί χάσαμε από την ξάνθη?''. Αν αληθεύει οτι ειπώθηκε έτσι, μου φαίνεται λίγο ειρωνικό το στυλάκι και είναι μαλακία του.
καπου διαβασα οτι εκραζε βιειρινια κ ελ ζαρ και ηταν ψιλοστραβωμενος με την αλλαγη του

φοβαμαι οτι ολα ξεφυγαν απο τον δερμιτζακη και θα γινουμε ενα μπαχαλο.
κατι ειπε με τους οπαδους ο γκαρσια κ απο οτι καταλαβα τον δικαιολογησαν κ μετα τα βαλανε με τους ελληνες παικτες..
αυτο που λεμε "οτι να ναι"..

καπου διαβασα καπου ακουσα....δυναστεια γιναμε η τελος παντων μας κανανε...δεν ξερω ποια ειναι η αληθεια αλλα φαινεται να χει χαθει η μπαλα...μακαρι να ειναι ολα μαλακιες γιατι αυτη η διοικηση εκτος απο το αγωνιστικο δεν εχει κατι αλλο να την κρατησει ορθια....τα ορνια ετοιμαζονται να την φανε ζωντανη

αλλο ομως ηθελα να πω.καποιος τρελος πριν καμποσο καιρο το ειχε προβλεψει....σημερα φαινεται μπροστα μου ολοκαθαρα...ο τρελος λοιπον ειχε πει πως πρωτα θα σπασουν την σχεση του διδυμου,μετα θα σπασουν το διδυμο και μετα θα φανε ζωντανο τον ζαγορακη στρεφοντας εναντιον του τους παντες...ολα ξεκινανε απο την μερα που ο ζαγορακης δινει το χρισμα στον κυρ-θανασση με τις ευλογιες του βιολιδη....ο ζαγορακης ισως και να ειναι ανικανος για προεδρος του ΠΑΟΚ γιατι κατα πασα πιθανοτητα ειναι τερμα αγαθος(μην το πω αλλιως)...λαμογιο δεν ειναι σιγουρα παντως....τα λαμογια στον ΠΑΟΚ ειναι τα ιδια εδω και ποσα χρονια....

ο τρελος ειναι μελος του φορουμ και προσφατα αλλαξε το νικ του....για μενα ειναι ισως ενας απο τους πιο αγνους ΠΑΟΚτσηδες ασχετα αν εχω διαφωνησει μαζι του καποιες φορες....αποδειχτηκε πως παντα ειχε δικιο...δεν χρειαζεται επιβραβευση νομιζω...απλα ειναι σπανιο σημερα να εισαι διορατικος...ευχομαι να μην τα παρατησει ποτε γιατι προσωπικα νιωθω πως τον χρειαζομαστε

υ.γ οι παραθεσεις δεν γινονται για να την πω σε καποια απο τα μελη που ποσταρανε.για να μην παρεξηγηθω

ive4

• Guest
η δεύτερη παράγραφός σου στριφογυρίζει στο μυαλό μου χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Ζαγοράκης αυτός είναι ο στόχος τους. Από φέτος και ένα μικρό μέρος των οπαδών έπεσε θύμα του σχεδίου αυτού. Όσο πιο γρήγορα ενωθούμε όλοι γύρω από τον Ζαγοράκη και με τα καλά και με τα κακά του, τόσο θα βελτιώνεται και η ομάδα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ας τα δεχτω αυτα που λετε και οτι ο cure βγαινει αληθινος (δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τον ονοματιζεις κατευθειαν). Ερωτηση λοιπον... Το ξερει ο Ζαγορακης; Αν οχι... τοτε ας προχωρησουμε σε λυσεις ρε μαγκες. Ας ενημερωθει με καποιο τροπο. Δεν ειναι δυσκολο στις εποχες μας και εδω ειμαστε 100 ανθρωποι που συζηταμε καθημερινα χρονια τωρα για τον ΠΑΟΚ. Αν το ξερει... γιατι δεν τους ξεμπροστιαζει αφου εχει τον κοσμο μαζι του;
Ολα μπορει να ειναι αληθεια αλλα μπορει να ειναι και συνωμοσιολογιες...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
η δεύτερη παράγραφός σου στριφογυρίζει στο μυαλό μου χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Ζαγοράκης αυτός είναι ο στόχος τους. Από φέτος και ένα μικρό μέρος των οπαδών έπεσε θύμα του σχεδίου αυτού. Όσο πιο γρήγορα ενωθούμε όλοι γύρω από τον Ζαγοράκη και με τα καλά και με τα κακά του, τόσο θα βελτιώνεται και η ομάδα.

Ναι αλλα σε καποια θεματα βαζει τα χερακια του και βγαζει τα ματακια του...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά