Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610302 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Καταρχήν αυτοί είναι φίλαθλοι και όχι οπαδοί...έχουν μεγάλη διαφορά!

Υ.Γ.Δεν πειράζει τα πρεζάκια δεν ξεχνάνε...

Προσέξτε μόνο μην πείτε κανένα όχι στον πρόεδρο σας γιατί μπορεί να φύγει!

αφου εισαι υπερ γιατι καίγεσαι να μάθεις?

πουτανα ολα ρε...διωξιμο τον φλωρο τον προεδρο σου που δεν εχει αρχιδια να βγει να το πει ο ιδιος και να μπει ο Ζησαρος στη θεση του μπας και δουμε ασπρη μερα....εστω ο Ζησης θα είχε τα αρχιδια να μας το πει!

Υ.Γ.Ξαφνικά πως γίνεται όλοι εσείς να είστε οι φίλαθλοι σύμβολα για τον υπόλοιπο κόσμο απορώ!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ 1926
ειδες τι γινεται αμα απομονωνεις εκρφρασεις .δεν βγαινει νοημα
δεν σε ειπα απαραδεκτο, δεν προσπαθω να περασω αυτο που θελω. αυτο το κανετε μηνες εσυ και καποιοι αλλοι και πλεον εκει που ειπα θα τα παρατησω και εγω οπως και τοσοι αλλοι πλεον δεν θα αφησω να πεσει τιποτε κατω οσο αντεξω πολεμο στον πολεμο γιατι του γαμησατε την μανα το ολο θεμα . οσο μπορω και μπαινω θα απανταω σε οσους νομιζω οτι τορπιλιζουν μια προσπαθεια που γινεται 3 χρονια τωρα .οσοι θα αρχιζουν τα γαμω την παε την μανα του ενος κα ιτου αλλουνου και ΠΑΟΚ -πρεζα-καλογρεζα και ξερω εγω ενταξει θα γινεται της πουτανας απο μερους μου
αν δεν το καταλαβατε το τραβαμε οσο θελετε

αντε γαμιδια και μαθετε οτι υπαρχει και αντιλογος .οπαδοι της πενταετιας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline bane

• Αλλαγή
ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΖΩ 1926  ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

baron

• Guest
κλασσικος  baron ,ειρωνεια μαγκια (δεν θα πω αλλα γιατι θα γινει προσωπικο)
Είρωνας, "ψευτο"-μάγκας , γίνε και πιο προσωπικός , άλλωστε εγώ σε είπα ψεύτη

παμε λοιπον. παντελακη εζησα και εζησα και αυτους που το ειχανε γυρισει προσωπικα την κοντρα με αυτονδεν μου ειπανε ,δεν υποψιαζομαι .

Τι ακριβώς έζησες? Τα χρονια της δικτατορίας ? Με 3-5 χρονων είχες άποψη στα διοικητικά του ΠΑΟΚ ? Μπορούσες να κρίνεις τα σκηνικά με τον κούδα? Τι από όλα αυτά έζησες ως παιδί του δημοτικού και το αναφέρεις και εξάγεις από αυτά και συμπεράσματα? Εσύ den είχες σχέση με αυτούς που είχαν προσωπική κόντρα με τον παντελάκη?Και φυσικά δεν είχες γιατί, Αυτούς που αναφέρεις φιλε η είναι πεθαμένοι η 75 χρονων και παίζουν τάβλι στα γεροκομεία.
Παίζεις μπάλα για τις εντυπώσεις?

αλλα και αυτος δικαιωθηκε μετα θανατον.ελπιζω να μην εισαι απο αυτους που του σπαγανε το μαγαζι καθε δευτερα γιατι ετσι..

... αλλα αποφασίζω και διατάζω : Μετά θάνατον δικαιώθηκε. Άλλος ένας "ΥΠΕΡΜΕΓΑΣ" ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. αρχίδια. Και που είσαι? Είμαι ακριβόs από αυτούς που τα "σπάγαν κάθε δευτερα". Και είναι το μονο που ξέρουμε εσύ και εγώ σίγουρα για τον παντελάκη. Η ηλικία μας ΔΕΝ φτάνει για να γνωρίζουμε περισσότερα.

για ρετσινοπνιχτες μιλησες εσυ οχι εγω,οποτε αυτοβαφτιζεσαι ....παντως δεν εχω προβλημα με αυτους
δλδ για να καταλβω εχεις κανει δικους νομους ρε συ και τους εφερες στην τουμπα. κανε μας την χαρη ,νομιζεις οτι ο ΠΑΟΚ σου ανηκει και επειδη εδω ειναι τουμπα ισχυουν αλλοι νομοι. ποιοι ρε οι δικοι σου? απο κατι ατομα σαν εσενα δεν θα παει η ομαδα μπροστα. ποτε. αυτο γραφω ουτως η αλλως.επειδη καποιοι πληρωνουν ενα εισιτηριο διαρκειας η βαζουν χρηματα νομιζουν οτι ειναι και τσιφλικι τους και κανουν κριτικη επι παντως επιστητου? αμα γουσταρεις τραβα να παρεις την παε και μη μου αρχισεις τα εγω ειμαι για κερκιδα και λοιπες μαλακιες.υποτιθεται οτι εχεις συντονιστικη πηγαινε να το συζητησεις να σου πει ο ζαγορακης τι εχει στο μυαλο του.κριτικη μετα και αντε γαμησου ζαγορακη και παε και δε νοιωθετε και αλλες μαλακιες ευκολα γραφονται. απο εργα δεν βλεπω τιποτε. επιδιωξε διαλογο και οχι κριτικη εκ των υστερων. σου εξηγησα γιατι θα αποτυχει η παε στο κειμενο .προσωπικη γνωμη

Από το κείμενο σου βγαίνει μονο ένα συμπέρασμα: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ - ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ. Και να διαβάζω ξέρω και καταλαβαίνω πολύ καλά. Είναι ο δημοκρατικός πυρήνας του PAOktzhdikou κόσμου που ενοχλεί. Ναι ρε, δεν δέχομαι να είμαι "γιδοπροβατο". Δεν άγομε ούτε φέρομε από τον κάθε μαλακα.
Ναι από ένα διαρκειας και από 5 μετοχές απορρέουν δικαιώματα. Το δικαίωμα να ξέρω τι τρέχει στην εταιρεία. Ναι είναι τσιφλίκι μας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όχι ο ΠΑΟΚ αλλα η ΠΑΕ. Εάν δεν το καταλαβαίνεις αυτό , απλά: Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ελέγχεται από το ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. Εάν έβαζε τα λεφτά του και είχε όλο το ρίσκο ας εγγραφες ότι ήθελες εσύ και ας έκανε ότι ήθελε αυτός.
Όσο όμως τα πράγματα είναι όπως είναι θα πέφτει κριτική.
Όταν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να ζητήσουμε τον λόγο και το γιατί. Είναι υποχρέωση μας. Ο σκοπός δεν είναι να πέσει η διοίκηση ζαγοράκη αλλα το να γνωρίζουμε όλοι γιατί γίνεται η κίνηση τάδε και δεν γίνεται η εναλλακτική. Το χρωστάει ο ζαγοράκης στον κόσμο του ΠΑΟΚ που έχει πάθει τόσα δεινα, και στηρίζει αυτόν και τα αλλα παιδιά γνωρίζοντας καλά ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MANAGERS: Αυτό δεν δίνει όμως στον ζαγοράκη card blanche. Κάνω ότι θέλω, έτσι γουστάρω. Αλλου αυτά.

για τις συνθηκες του 80 αναφερομουνα στους οπαδους μας και οχι στη χωρα.αλλα καταλαβες .οποτε δεν με απασχολουν τα απωθημενα σου

Έτσι- άλλαξε και την κοινωνιολογία. Οι συνθήκες του 80 ήταν αυτές που ήταν. Ο περίγυρος για κάθε παοκτζή όμως ήταν ακριβώς οι ίδιες: ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ, και κάνα μουρίω δεινα ακόμα: Τι από όλα αυτά είναι καλύτερα σήμερα ώστε ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ να είναι άλλος? Επειδή ο κοσκωτάς λέγεται τώρα μαρινάκης? "επειδεη" ο πρωθυπουργός της χώρας είχε τότε το όνομα παπανδρέου και τώρα λέγεται.. παπανδρέου? Τα ΜΜΕ κάνουν ακριβώς ότι "κανανε" και τότε? Είσαι σίγουρος ότι βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά και όχι από μια πολύ special αθηναϊκή ματια? Απωθημένα έχω εχέις δίκαιο. Καλύτερα: Έχω ψύχωση.

οσο για τα νουμερα που σε χαλασανε ναι εχεις δικιο. ισως ειναι ακομα μικροτερο το ποσοστο απο 3%.ισως και 1%.γιατι αν παρεις το ποσοστο φιλαθλων που εχει γραφτει κατα καιρους στις εφημεριδες οτι ειμαστε με το ποσοστο αυτων που νυχθημερον ασχολουνται με την ομαδα οπαδικα καπου εκει ειναι.φανταζομαι σε ικανοποιει το νουμερο αυτων που διαδηλωσαν κατα των αδερφων μας ,που ητανε στην καταληψη ,που ,που. μην αρχισω. σιγουρα δεν σε τιμαει το νουμερο

Έτσι μπράβο! Δώσε μας λοιπόν τις πηγες σου και κανε τον καταμερισμό που μας αξίζει. Σε φιλάθλους (εσύ) και σε καθίκια (εγώ) και όλα αυτά από " αυτά που γράφονται κατά καιρούς στις εφημερίδες". Η σωστή πηγή πληροφόρησης για κάθε Παοκτζή - βάλε και τον κόλκα μέσα - και η καλύτερη βάση για να βγάλουμε ποσοστά, και να χωρίσουμε τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ σε 1% καθίκια του κερατα, μπερδεμένους, γενικά αυτούς που θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ .... και στο 99 % φιλάθλους που αγωνιούν για τον ΠΑΟΚ και τα λοιπά.
Λύση : Όλοι "μέσα" μαζί με τους άλλους 5 και λύθηκε το προβληματάκι.

[color=orange]οσο για το υπολοιπα με πανελληνιους και παε εσυ τα συνδεεις οχι εγω.αλλα εφτασα να ακουσω οτι ειμαι και αντιΠΑΟΚΤΣΗΣ .τι να πω ρε πστ. γεια σου baron μεγα ΠΑΟΚΤΣΗ
επειδη αποψη δεν ειδα μονο κριτικη για μενα εισαι στους ψευτομαγκιες που κατα καιρους εχω γνωρισεικαι βαλε τον εαυτο σου σε οποια κατηγορια θες απο αυτες που εχω γραψει στο κειμενο μου.καταλαβαινω οτι εσυ τα βλεπεις ολα ομορφα και ωραια αναμεσα στους οπαδους και φιλαθλους μας. μονο η παε φταιει γιατι δεν κανει ντου ο ζαγορακης και ο ποικιλιδης στην ουεφα και στην επο ετσι να τα γαμησουμε ολα χωρις λογο. γιατι ΠΑΟΚ εισαι
φυσικα και δεν ειναι για κεντρικη .[/color]

Η διαφορα μου με εσένα και η εξιλέωση μου είναι ότι εσύ νιώθεις την ανάγκη να υπερασπιστείς άτομο, ενώ εγώ έχω μονο μια υποχρέωση: Το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Και ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του. Ούτε ο ζαγοράκης , ούτε ο παντελάκης ούτε οποιονδήποτε άλλον έχεις στο μπερδεμένο σου μυαλό.
Και εάν ήσουν ειλικρινής θα το ήξερες αυτό.

Για τον λόγο αυτό ξεκίνησα το post με τα λόγια 42 και δεν έμαθες τίποτα. Ενώ όλοι ήρθαν και έφυγαν, εσύ και εγώ είμαστε ακόμα εδώ. Και ο ζαγοράκης να φύγει -εμείς θα είμαστε εδώ. Αυτή είναι η μονη σταθερή. Και εσύ αρπάζεσαι να προστατέψεις το κλαρί και αφήνεις το δέντρο να πάει να γαμηθεί.

Δεν έχει νόημα η συζήτηση με κάποιον που την έχει δει ασπίδα για κάποιον τρίτο. Κανε αυτό που νομίζεις.
Τα εντελώς προσωπικά τα αφήνω . Τι να απαντήσω τώρα στους ψευτόμαγκες που έχεις γνωρίσει κατά καιρούς, και στους mega Παοκτζήδες.

Και εάν σε τρώει το να μπεις κεντρική: E, ας σε βάλουνε να πάρεις και εσύ τα 15 λεπτά σου. Τα δικαιούσαι άλλωστε.

Offline tsag

• Αλλαγή
Να πω και γω την μαλακία μου. Ένα πράγμα με ενοχλεί στο Ζαγοράκη. Το ότι δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ (ή αυτό βγαίνει προς τα έξω τελοσπάντων) για να διορθώσει τις αδυναμίες του ως Πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Αφού ξέρει και το βλέπει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι μαζί του. Ξέρει ότι έχει συσπειρώσει τον κόσμο από την στιγμή που ανέλαβε. Ο ίδιος παραδέχεται ότι έκανε και θα κάνει λάθη. Δεκτό. ΆΝθρωπος είναι όπως όλοι μας. Αλλά ρε φίλε μου γιατί δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου? Γιατί δε βλέπεις πως λειτουργούν τα πράγματα γύρω σου ώστε να πάρεις τουλάχιστον τα στοιχεία που σου λείπουν ώστε να κάνεις ακομα καλύτερη δουλειά? Αυτά είναι που με τρελαίνουν. Έκανες λάθος, μάθε από αυτό, μην το επαναλάβεις. Απλά πράγματα.

Εγώ νομίζω ότι ο Θόδωρος έχει εγκλωβιστεί σε μία λογική καθαρά του πως θα πάει το αγωνιστικό τμήμα. Δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλαβεις ότι έχεις από πίσω σου έναν ολόκληρο, τρελαμένο λαό που σκοτώνει για αυτά τα 4 γράμματα. Εκμεταλλεύσου τον ρε άνθρωπε επιτέλους!

- Έχεις χρέη που σε κρατάνε πίσω και υποβαθμίζουν την κάθε σου προσπάθεια για αγωνιστική υπέρβαση. Πίεσε τους πολιτικούς για τα χρέη εδώ και τώρα. Αλλιώς παρέδωσε τα κλειδιά και άστους να τα βγάλουν περά αυτοί μετά αν έχουν αρχίδια. Τώρα ομως. Γινε κακός. Εκβίασέ τους. Έχεις τη δυναμη να το κάνεις. Δεν είσαι μόνος

- Χρειάζεσαι πηγές εσόδων. Βάλε 1-2 ανθρώπους που ξέρουν από μάρκετινγκ και διαφήμιση κ.ο.κ. και εκτόξευσε τα έσοδά σου στα ύψη. Καλύτερη οργάνωση της μπουτίκ, άνοιγμα σε κάθε νομό με έντονη παρουσία ΠΑΟΚτηδικου στοιχείου, σοβαρό διαδικτυακό μαγαζί, νέες, έξυπνες ιδέες για έσοδα κλπ κλπ κλπ.

- Ξέρεις ότι χρειάζεσαι καινουργιο γήπεδο γιατί αυτό θα σε οφελήσει σε πολλούς τομείς. Ξέρεις ότι αυτό περνάει από τον Ερασιτέχνη. Πίεσε να καθαρίσει ο Α.Σ., να ανοίξει τις πόρτες του στον πολύ κόσμο, βοήθα να αυξηθούν τα μέλη του και θέσε επίσημα το θέμα σε ψηφοφορία επιτέλους. Αλλά βοήθα και πίεσε να καθαρίσει ο Α.Σ. πρώτα...

- Σε εμπαίζουν ΕΠΟ, σουπερ λιγδ με το θέμα της διαιτησίας κλπ. Κατέβα κάτω χτύπα το χέρι στο τραπέζι και απείλησέ τους ότι στην επόμενη σφαγή αποσύρεσαι από το πρωτάθλημα, ή κάτι άλλο, οτιδήποτε τελοσπάντων. Αλλά δείξε πυγμή ρε άνθρωπε. Πρόεδρος του ΠΑΟΚ είσαι όχι της Κωλοπετινίτσας. Έχεις χιλιάδες από πίσω. Προστάτευσε την ομάδα. Όχι με λαμόγια τύπου Γκαγκάτση αλλα με πλάτη τον λαό σου. Απείλησέ τους. Εκβίασέ τους. Δεν είσαι μόνος

Εν τέλει θέλω να καταλήξω ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει να παίρνει αποφάσεις για όλα αυτά τα θέματα και όχι μόνο για το αγωνιστικό. Σε επιπεδο διοίκησης ο ΠΑΟΚ είναι εταιρεία. ΠΑΕ. Όχι απλά ένα αγωνιστικό τμήμα. Και για αυτό τον λόγο πρέπει να διοικείται ως εταιρεία. Έσοδα, έξοδα, μάρκετινγκ, ανταγωνισμός, τα πάντα όλα. Οργανωμένα. Με σχέδιο. Με στόχους.

Στην τελική αν εσύ ως απλός πρώην ποδοσφαιριστής δεν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά βρες ανθρώπους που μπορούν! Βάλτους στα κατάλληλα πόστα και ασχολήσου με αυτά που μπορείς και στα οποία είσαι καλός τελοσπάντων.

Ζαγοράκη άλλαξε, προσαρμόσου, κατάλαβε επιτέλους τον τρόπο για να απελευθυερώσεις όλη αυτήν την ενέργεια που περιμένει να ξεχυθεί μέσα από τον λαό και την οικογένεια του ΠΑΟΚ και μετά όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους. Άλλα κάντο γρήγορα γιατί ο χρόνος περνάει. Και ο χρόνος φθίρει. ΑΚόμα και εσένα ναι!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
Τέλοσπαντων north, νομίζω οτι καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω. Κάνεις δεν μίλησε για τα βίντεο για τα παιδιά. Φυσικά και έιναι σημαντικότερο και πρέπει να ανέβει κεντρική. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πώς συνδέεται το ένα με το άλλο θέμα. Εγώ ένα σχόλιο πάνω στο "αναλύσεις χορτάσαμε" έκανα. Από εκεί και πέρα κάντε ο,τι νομίζετε.

για να μπουν κεντρικη τα βιντεακια το εγραψα εδω και μερες και δεν μπηκαν παρολο που ακομα και το Paokmania τα εβαλε.

και μπαινω μετα εδω μεσα στο τοπικ του ζαγορακη(  :lol:) και βλεπω μαχες και αιματα και αιτησεις για να μπουν αρθρα για κεντρικη που ουτε καν τα διαβασα και στα @@ μου κιολας τι λενε.

Ε ΕΛΕΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΟΥ ΚΟΛΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ,, ΕΔΩ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ ( η ετσι θελουμε να λεμε ) ΚΑΙ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΥΤΟ .

απο εκει και περα ας συνεχισει  ο καθενας τον δρομο του.

Offline bozik

• Αλλαγή
Trypes - Dromos
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline babis36

• Αλλαγή
και μπαινω μετα εδω μεσα στο τοπικ του ζαγορακη(  :lol:) και βλεπω μαχες και αιματα και αιτησεις για να μπουν αρθρα για κεντρικη που ουτε καν τα διαβασα και στα @@ μου κιολας τι λενε.
Ε ΕΛΕΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΟΥ ΚΟΛΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ,, ΕΔΩ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ ( η ετσι θελουμε να λεμε ) ΚΑΙ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΥΤΟ .
απο εκει και περα ας συνεχισει  ο καθενας τον δρομο του.
Βεβαια τωρα το οτι ειδες τις μαχες για να μπουν καποια  αρθρα κεντρικη και απο την αλλη δεν τα διαβασες δεν πολυσυμβιβαζονται αλλα δε γαμεις οτι ναναι γραφεται εδω μεσα ετσι κιαλλιως.Τι ωραιο το ποταμι και τι μπολικο σαλαμι.Ετσι κιαλλιως οπαδικο σαιτ ειναι μαλακιες γραφουμε ζητω η τρελα και ξυστα τα αρχιδια μου......
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Matador

• Αλλαγή
Να πω και γω την μαλακία μου. Ένα πράγμα με ενοχλεί στο Ζαγοράκη. Το ότι δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ (ή αυτό βγαίνει προς τα έξω τελοσπάντων) για να διορθώσει τις αδυναμίες του ως Πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Αφού ξέρει και το βλέπει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι μαζί του. Ξέρει ότι έχει συσπειρώσει τον κόσμο από την στιγμή που ανέλαβε. Ο ίδιος παραδέχεται ότι έκανε και θα κάνει λάθη. Δεκτό. ΆΝθρωπος είναι όπως όλοι μας. Αλλά ρε φίλε μου γιατί δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου? Γιατί δε βλέπεις πως λειτουργούν τα πράγματα γύρω σου ώστε να πάρεις τουλάχιστον τα στοιχεία που σου λείπουν ώστε να κάνεις ακομα καλύτερη δουλειά? Αυτά είναι που με τρελαίνουν. Έκανες λάθος, μάθε από αυτό, μην το επαναλάβεις. Απλά πράγματα.

Εγώ νομίζω ότι ο Θόδωρος έχει εγκλωβιστεί σε μία λογική καθαρά του πως θα πάει το αγωνιστικό τμήμα. Δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλαβεις ότι έχεις από πίσω σου έναν ολόκληρο, τρελαμένο λαό που σκοτώνει για αυτά τα 4 γράμματα. Εκμεταλλεύσου τον ρε άνθρωπε επιτέλους!

- Έχεις χρέη που σε κρατάνε πίσω και υποβαθμίζουν την κάθε σου προσπάθεια για αγωνιστική υπέρβαση. Πίεσε τους πολιτικούς για τα χρέη εδώ και τώρα. Αλλιώς παρέδωσε τα κλειδιά και άστους να τα βγάλουν περά αυτοί μετά αν έχουν αρχίδια. Τώρα ομως. Γινε κακός. Εκβίασέ τους. Έχεις τη δυναμη να το κάνεις. Δεν είσαι μόνος

- Χρειάζεσαι πηγές εσόδων. Βάλε 1-2 ανθρώπους που ξέρουν από μάρκετινγκ και διαφήμιση κ.ο.κ. και εκτόξευσε τα έσοδά σου στα ύψη. Καλύτερη οργάνωση της μπουτίκ, άνοιγμα σε κάθε νομό με έντονη παρουσία ΠΑΟΚτηδικου στοιχείου, σοβαρό διαδικτυακό μαγαζί, νέες, έξυπνες ιδέες για έσοδα κλπ κλπ κλπ.

- Ξέρεις ότι χρειάζεσαι καινουργιο γήπεδο γιατί αυτό θα σε οφελήσει σε πολλούς τομείς. Ξέρεις ότι αυτό περνάει από τον Ερασιτέχνη. Πίεσε να καθαρίσει ο Α.Σ., να ανοίξει τις πόρτες του στον πολύ κόσμο, βοήθα να αυξηθούν τα μέλη του και θέσε επίσημα το θέμα σε ψηφοφορία επιτέλους. Αλλά βοήθα και πίεσε να καθαρίσει ο Α.Σ. πρώτα...

- Σε εμπαίζουν ΕΠΟ, σουπερ λιγδ με το θέμα της διαιτησίας κλπ. Κατέβα κάτω χτύπα το χέρι στο τραπέζι και απείλησέ τους ότι στην επόμενη σφαγή αποσύρεσαι από το πρωτάθλημα, ή κάτι άλλο, οτιδήποτε τελοσπάντων. Αλλά δείξε πυγμή ρε άνθρωπε. Πρόεδρος του ΠΑΟΚ είσαι όχι της Κωλοπετινίτσας. Έχεις χιλιάδες από πίσω. Προστάτευσε την ομάδα. Όχι με λαμόγια τύπου Γκαγκάτση αλλα με πλάτη τον λαό σου. Απείλησέ τους. Εκβίασέ τους. Δεν είσαι μόνος

Εν τέλει θέλω να καταλήξω ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει να παίρνει αποφάσεις για όλα αυτά τα θέματα και όχι μόνο για το αγωνιστικό. Σε επιπεδο διοίκησης ο ΠΑΟΚ είναι εταιρεία. ΠΑΕ. Όχι απλά ένα αγωνιστικό τμήμα. Και για αυτό τον λόγο πρέπει να διοικείται ως εταιρεία. Έσοδα, έξοδα, μάρκετινγκ, ανταγωνισμός, τα πάντα όλα. Οργανωμένα. Με σχέδιο. Με στόχους.

Στην τελική αν εσύ ως απλός πρώην ποδοσφαιριστής δεν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά βρες ανθρώπους που μπορούν! Βάλτους στα κατάλληλα πόστα και ασχολήσου με αυτά που μπορείς και στα οποία είσαι καλός τελοσπάντων.

Ζαγοράκη άλλαξε, προσαρμόσου, κατάλαβε επιτέλους τον τρόπο για να απελευθυερώσεις όλη αυτήν την ενέργεια που περιμένει να ξεχυθεί μέσα από τον λαό και την οικογένεια του ΠΑΟΚ και μετά όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους. Άλλα κάντο γρήγορα γιατί ο χρόνος περνάει. Και ο χρόνος φθίρει. ΑΚόμα και εσένα ναι!
Αυτη ειναι κριτικη , μεστη, χωρις τσιριγματα, κραυγες, γ@μισια και με προτασεις. Με βρισκει απολυτα συμφωνο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline petrov

• Αλλαγή
Κάποιοι δεν μπορούν να την ξεχωρίσουν από τα καντήλια όμως και εκεί είναι που υπάρχει ένα πρόβλημα

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
Εκανα μια αναδρομη στις πρωτες σελιδες του τοπικ και διαβαζα τη χαρα απ' ολους για την αποφαση του Ζαγορακη να αναλαβει τη προεδρια της ΠΑΕ.Ολοι ειχαν ελπιδες για την επανασταση της ομαδας και την συσπειρωση του κοσμου.Τωρα που τα πετυχαμε γιατι εχουν αρχισει πολλοι  να γκρινιαζουν για διαφορα.Συμφωνω οτι οποιος και να ερθει και φυγει, εμεις θα παραμεινουμε στην ομαδα μας αλλα δεν πρεπει τη δεδομενη χρονικη στιγμη να τα βαζουμε με τη διοικηση.Καθε φορα γινονται τα ιδια πραγματα, κραζουμε τον εναν και τον αλλον με το παραμικρο και μολις γινει κατι καλο και αξιολογο τον κανουμε ηρωα.Ας τους αφησουμε να κανουν τη δουλεια τους.

Offline savage republic

• Βασικός

Δεν συμφωνώ με αυτήν την προσέγγιση. Όποιος πρόσεξε την τελευταία συνέντευξη τύπου του, θα κατάλαβε το πόσα πολλά έχουν αλλάξει. Το ξεμπρόστιασμα των δημοσιογράφων (λέγε με Κόλκα), τα καρφιά για Γκαγκάτση («πίστευα ότι θα βοηθούσε την ομάδα») είναι σημάδια ότι έχει μάθει πέντε πράγματα. Είναι άνθρωπος που δουλεύει με την εμπειρία και το ένστινκτο. Δεν βγήκε να πει ότι είναι διανοούμενος που θα εφαρμόσει τα δολοπλόκα σχέδιά του για να χτίσει ένα χιλιόχρονο βασίλειο. Γι' αυτό, για την ανθρωπιά του και την λαϊκότητά του τον εμπιστευτήκαμε. Μόνο που στο μυαλό του καθένα αυτά είναι ταυτισμένα με την προσωπική του στάση ζωής κι εκεί αρχίζει το ξεκατίνιασμα και το σκίσιμο κάθε διαφορετικής κίνησης απ' αυτή που θα κάναμε υποθετικά εμείς στη θέση του. Επειδή όμως γράφεις κι εσύ από την ψυχή σου και χωρίς κολλήματα, θα ήθελα να γράψω λίγες σημειώσεις στα γραφόμενά σου. Όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά γιατί στις μαλακίες του, του χρεώνουμε και ό,τι θα μπορούσε να σκεφτεί εναντίον αυτών που πιστεύουμε ως σωστό. Έχουμε δηλαδή φτάσει σε δίκες προθέσεων.

Δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. 20 χιλιάδες διαρκείας μ.ό. στα δύο τελευταία χρόνια έχεις. Στα άλλα θες και διπλωματία, γιατί εξαρτάσαι από τα εκατομμύρια των χορηγιών τους. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.

Δεν πιστεύω ότι δεν προσπαθεί. Ακούμε περιοδικά για διάφορες συναντήσεις με υπουργούς, υφυπουργούς και πάει λέγοντας. Όταν εξαρτάσαι οικονομικά από το κράτος (ΔΕΠΑ, ΟΠΑΠ κ.ά.), δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Είναι πολύ απλό το ζήτημα.

Άμα λυθεί αυτό, έχουμε λύσει και τα υπόλοιπα. Αλλά η σημερινή συγκυρία είναι η χειρότερη δυνατή. Τα χέρια τους είναι δεμένα, επειδή η αγορά νεκρώνει. Καθημερινά ακούγονται λουκέτα. Ποιος θα επενδύσει τέτοια ποσά που χρειάζονται; Μιλάμε για ύφεση του 4% για την τρέχουσα χρονιά. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ζητάς να κάνει θαύματα το τμήμα μάρκετινγκ. Το οποίο την πρώτη χρονιά τα πήγε πολύ καλά. Γιατί ακριβώς και η αγορά πήγαινε καλά.  ;)

Θες και τα λες; Ξέρεις ότι πρέπει να υπάρξει σύμπλευση πολιτικής βούλησης κυβέρνησης και δήμου, αλλά και χρηματοδότηση για ένα τέτοιο έργο. Περιμένουμε τις εκλογές στον δήμο και κύριοι υποψήφιοι είναι δύο σκουλήκια. Το ένα δε (Γκιουλέκας) έχει γεμίσει και το ψηφοδέλτιό του με άρρωστα ερπετά. Έφυγε ο Καραμανλής για να έρθει ο πρόεδρος της αερολέσχης. Ο άλλος ασολείται με το πάτημα τωνσταφυλιών και άντε να βγάλεις άκρη. Για την αγορά, τα έγραψα πιο πάνω. Δεν ξέρω άμα θυμάστε τη διαρροή στη στιχομυθία μεταξύ Πατέρα και Γιαννακόπουλου για την χρηματοδότηση του βαζελογηπέδου πριν από λίγους μήνες (λινκhttp://www.ant1online.gr/Sports/football/Pages/20104/e4a91afa-0a27-49b2-be14-d08f96cba33a.aspx). Τα πράγματα δεν άλλαξαν από τότε. Ξαναλέμε, με ΑΥΤΕΣ τις συνθήκες, δεν μπορείς να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Μετά από έναν χρόνο και άμα η αγορά ξεμπλοκαριστεί μέχρι τότε, μπορούμε να ξαναθέσουμε το ζήτημα. Τώρα είναι απλά άτοπο.

Είναι πολλά τα λεφτά ρε συ. Εδώ ο άλλος ερχότανε με τον «σε γαμάω και υποφέρεις, λες να είμαι ο;» και σε έσφαζε μέσα στην Τούμπα που έβραζε και συ λες θα μασήσουν αυτοί από τραμπούκια; Αυτοί μόνο τα φράγκα σέβονται. Τίποτα άλλο. Λίγοι έφυγαν αιμόφυρτοι από το γήπεδο; Τον χοντρό τον επόπτη ακόμα τον κυνηγάνε δικοί μας στη φυσούνα του ναού.

Άλλο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και άλλο μαχαλόμαγκας. Άλλο πράγμα οι δρόμοι και άλλο να έχεις διαρκώς τις κάμερες στραμμένες κατά πάνω σου. Για την οργάνωση, συμφωνώ, χρήζει βελτίωσης. Μολονότι είναι δύσκολοι οι καιροί. Αλλά να κάνει τι; Να βγάλει από τη θέση του τον Βιολίδη, που έχει βάλει τα περισσότερα φράγκα εκεί μαζί με τον έμπορο όπλων, τον Σαχπατζίδη; Δύσκολο εώς αδύνατο.

Ζαγοράκη άλλαξε, προσαρμόσου, κατάλαβε επιτέλους τον τρόπο για να απελευθερώσεις όλη αυτήν την ενέργεια που περιμένει να ξεχυθεί μέσα από τον λαό και την οικογένεια του ΠΑΟΚ και μετά όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους. Άλλα κάντο γρήγορα γιατί ο χρόνος περνάει. Και ο χρόνος φθίρει. ΑΚόμα και εσένα ναι!

Θέλει να φροντίσει να δημιουργήσει κλίμα. Αλλά για να γίνει μετά τι; Να πλακώσουμε δύο διαιτητές στην Τούμπα, να φάμε κάνα μύριο πρόστιμο και πέντε κεκλεισμένων και να μπει η ομάδα μέσα και να βαρύνουν τα χρέη τη διοίκηση του πρωτοδικείου; Εδώ πριν από λίγες βδομάδες μόλις, με τη φυγή του Σορλέν, μάθαμε ότι οι παίκτες παίρνουν πολλά περισσότερα απ' αυτά που γράφονταν. Ποιος θα τα πληρώσει αυτά;

Αυτά τα γράφω εγώ που μετά την επιστροφή του κοντού προδότη νιώθω προδομένος.

Offline babis36

• Αλλαγή
Κάποιοι δεν μπορούν να την ξεχωρίσουν από τα καντήλια όμως και εκεί είναι που υπάρχει ένα πρόβλημα

Οχι φιλε συνεχιζεις να στεκεσαι σε λογικη εμεις κι εσεις.Το ξερεις οτι και καποιοι αλλοι δεν ξερουν να γραφουν αλλιως παρα μονο με προσβολες-μπηχτες για αυτους που εχουν αντιθετη αποψη.Και μαλιστα οργανωμενα.Ο tsag δεν προσβαλλε κανενα και εν παση περιπτωση ειπε αυτη ειναι η αποψη του.Την αποψη του ειπε τελεια.Εσυ μιλας παλι αναφεροντας αλλους.Δυστυχως εκεί είναι που υπάρχει ένα πρόβλημα
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

chiltsid

• Guest
ωραιος ego,respect ;)!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
respect egoist

Offline petrov

• Αλλαγή

Οχι φιλε συνεχιζεις να στεκεσαι σε λογικη εμεις κι εσεις.Το ξερεις οτι και καποιοι αλλοι δεν ξερουν να γραφουν αλλιως παρα μονο με προσβολες-μπηχτες για αυτους που εχουν αντιθετη αποψη.Και μαλιστα οργανωμενα.Ο tsag δεν προσβαλλε κανενα και εν παση περιπτωση ειπε αυτη ειναι η αποψη του.Την αποψη του ειπε τελεια.Εσυ μιλας παλι αναφεροντας αλλους.Δυστυχως εκεί είναι που υπάρχει ένα πρόβλημα

Μπάμπη θεωρώ την τοποθέτησή σου εντελώς άστοχη. Εσείς κι εμείς δεν υπάρχει, υπάρχει κόσμος που τρώει από τον παπά που κατά καιρούς έχει σερβιριστεί και αυτός που επιθυμεί να πάει ένα βήμα παραπέρα. Καλώς ή κακώς οι άνθρωποι σε αυτή τη ζωή δεν είναι μία άμορφη μάζα, υπάρχουν τάσεις, αντιλήψεις και διαφορετικοί χαρακτήρες.
Χίλιες φορές έχω γράψει ότι ο Ζαγοράκης έχει κάνει σημαντικό έργο σε σχέση με τους προκατόχους του, το γράφω χίλιες μία.

Όπως είμαι αυτός που έγινε κακός -και εδώ μέσα αν θέλεις- όταν πήραμε τη χορηγία Βγενόπουλου.
Όταν προσλάβαμε το Γκαγκατσόπαιδο.
Όταν προσλάβαμε το Γκαγκάτση.

Και άκουσα από πάνω,μετά την ατιμωτική επιστροφή του επαγγελματία ποδοσφιαριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη.: ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ;

Ε γιατί όταν μιλούσαμε ταμπελωνόμασταν ως κομπλεξικοί και αντιΖαγορικοί.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ;
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.;

Κάντε τώρα τουμπέκα και για τις εκδρομές αν θέλετε. Άλλωστε θα ανοίγει και η 8 που το πάτε τόσα έσοδα θα έρθουν.
Αλλά να ξέρετε ότι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ.

apostolos

• Guest
Τέλοσπαντων north, νομίζω οτι καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω. Κάνεις δεν μίλησε για τα βίντεο για τα παιδιά. Φυσικά και έιναι σημαντικότερο και πρέπει να ανέβει κεντρική. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πώς συνδέεται το ένα με το άλλο θέμα. Εγώ ένα σχόλιο πάνω στο "αναλύσεις χορτάσαμε" έκανα. Από εκεί και πέρα κάντε ο,τι νομίζετε.

Αυτό να το έλεγες και σε άλλες αναλύσεις που επειδή είχαν το περιεχόμενο που γουσταρατε βγαίνατε ο ένας πίσω από τον άλλον και υποκλινόσασταν και φωνάζατε κεντρική κατευθείαν. Αρκετά με το παραμύθι, δεν θα μας βγάλετε τρελούς εδώ πέρα...

Offline lik4

• Αλλαγή
Η φαση ειναι οτι τζαμπα μαλωνετε για την κεντρκη,οτι και να μπει ρε παιδια πολυ λιγος κοσμος θα το δει,η επισκεψιμοτητα της σελιδας εχει πιασει πατο οποτε βρειτε αλλο θεμα να μαλωσουμε  :D

Offline ved

• Αλλαγή

Αυτό να το έλεγες και σε άλλες αναλύσεις που επειδή είχαν το περιεχόμενο που γουσταρατε βγαίνατε ο ένας πίσω από τον άλλον και υποκλινόσασταν και φωνάζατε κεντρική κατευθείαν. Αρκετά με το παραμύθι, δεν θα μας βγάλετε τρελούς εδώ πέρα...

εγω ποτε δεν εχανα ευκαιρια και να ειρωνευτω και να απαντησω σε αναλογα κειμενα στο παρελθον που υπηρξαν,,,τωρα οπως ειδες στα @@ μου και τους λογους τους εγραψα...

το παραμυθι εσυ μονος σου το φανταστηκες,,,ασχολησου με οτι θες αλλα οχι μαζι μου προκατειλημενα.

Offline ved

• Αλλαγή
Η φαση ειναι οτι τζαμπα μαλωνετε για την κεντρκη,οτι και να μπει ρε παιδια πολυ λιγος κοσμος θα το δει,η επισκεψιμοτητα της σελιδας εχει πιασει πατο οποτε βρειτε αλλο θεμα να μαλωσουμε  :D

σωστος,,,τζαμπα μαλωνουμε μεταξυ μας θα τα δουμε παλι. ετσι για το γαμωτο να εμπαινε για τα παιδια τπτ αλλο.

ive4

• Guest

Άρθρα και άρθρα, κεντρικές σελίδες και ιστορίες. Έχουμε καταντήσει δημοσιογράφοι και ψαγμένοι οπαδοί που κράζουμε για όλα.

Βάλτε έναν τεράστιο ΔΙΚΕΦΑΛΟ στην κεντρική.