Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613509 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
κεντρικη να μπουν τα βιντεακια απο την παρεμβαση στον δουκα για τα 5 παιδια που ειναι μεσα,,,

αναλυσεις για ζαγορακη κλπ χορτασαμε.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
αν το 2010 ο λαος του ΠΑΟΚ τρωει του παπα του κολκα, καλα κανει τοτε ο κολκας στον μεγαλο και τρομερο λαο μας

εδω και 5 χρονια στην ελλαδα εχουν αλλαξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, οχι μονο ο ΠΑΟΚ, και θα αλλαξουν και αλλο

το αν δεν θελετε να το δειτε, καλα κανετε, μαγκια σας, εγω προσωπικα ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ

και οι εποχες αλλαξαν, δεν ειμαστε ουτε το 70 ουτε το 80 ουτε το 90

κεντρικη το βιντεακι για τα φυλακισμενα αδελφια

κεντρικη το κειμενο bane
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ζητω συγγνωμη απο βεντερ που ασχολουμαι ξανα....αλλα αν θελετε να βαλετε ενα κειμενο κεντρικη που κατηγορει την μονη μαζα που εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ που μαθαμε απο παιδια ως το κακο του ΠΑΟΚ τοτε κανετε αυτο που μια ζωη κανανε και λεγανε οι αλλοθρησκοι....οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει χαιρι εξαιτιας του κοσμου του...

το οτι σημερα υπαρχει ΠΑΟΚ για να τον χαιρεστε δεν ειναι αποτελεσμα μονο του ζαγορακη...αυτο το ξεχασαμε μου φαινεται....δεν γαμιεται

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
κεντρικη να μπουν τα βιντεακια απο την παρεμβαση στον δουκα για τα 5 παιδια που ειναι μεσα,,,

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
λοιπον,θα σας πω κατι που θα σας πικρανω.παρα πολλους .και το λεω εγω που ειμαι 42 και περασα απο εκει που εισαστε τωρα.εκανα τις εκδρομες μου ,τσπ εκανα οτι εκανα ,τωρα δεν πηγαινω σχεδον πουθενα αλλα μπορω να σας πω οτι ξερω καλα την ψυχολογια του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚΤΣΗ.ξερω τι γινεται τουλαχιστον στην πλειοψηφια μας.το οτι δεν θιγω τις περισσοτερες φορες καποια πραγματα που καινε το κανω συνειδητα. οχι οτι θα αλλαζε κατι απλως θα κατεθετα την αποψη μου
οι περισσοτεροι εδω στο φορουμ δεν ειναι οπαδοι του ΠΑΟΚ με την εννοια του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ αλλα οπαδοι των οπαδων του ΠΑΟΚ οπαδοι κατα των διοικησεων , οπαδοι για μπαχαλα , ανενταχτοι ,οπαδοι για να την λεμε σε αλλους κλπ αλλα που μπορει να σας κατεβασω. οπαδοι της ποδοσφαιρικης ομαδος ΠΑΟΚ λιγοι ειναι.
το κυριωτερο μελημα μας χρονια τωρα απο την εποχη του παντελακη που θυμαμαι εγω ειναι να πολεμαμε την διοικηση μας .τι παιχνιδια που πουλησε τι που δεν ακουγε εμας ,τι που καθοτανε σουζα στα κεντρα αποφασεων (τι και αν τι ειπε σε χουντικους καποτε για τον κουδα ,τι και αν εχασε κυπελλο επειδη ηρθε σε κοντρα με τον κουλουρη κ.α) ,συνεχιστηκε με ολους τους προεδρους που περασανε. εγω πιστευω οτι εμεις γεννησαμε προεδρους τυπου μπατατουδη γουμενου γιατι ειμαστε ετσι σαν λαος ,εμεις καναμε ανθρωπους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να στραφουν εις βαρος μας.επισης και στο μπασκετ ειναι ενα ακομη πονεμενο επεισοδιο της σειρας 'αχρηστοι προεδροι'.εχουμε μαθει να μας κινουνε τα νηματα 'καποιοι' και εμεις τρεχουμε απο πισω
εχω δει πολλους μα παρα πολλους στη ζωη μου στην κερκιδα μετα απο ματς που χανουμε να ειναι μεσ την τρελη χαρα .εχω δει πολλους ομως που δεν μπορουν να αρθρωσουν λεξη. προσωπικα μετα απο τοσα χρονια μετα απο στραβη δεν εχω κεφι για 3 μερες. γιατι ? δεν ειναι το ΠΑΟΚομετρο αλλα τι ?μαλον καποιοι ενδιαφερονται πιο πολυ για αλλα περαν του αγωνιστικου.μιλαμε για μια εκδρομη που για χ,ψ λογους η παε δεν γουσταρει να παρει εισιτηρια.και για μενα εχει δικιο .σε ποιους χαλασε η οπαδικη ταυτοτητα ρε παιδια? σε ποιους? ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος σε ογκο ,εστω και αν  ασχολειται οπαδικα περιπου 3% για μενα ,σε φιλαθλα πλαισια αλλο ενα 10% ,υπαρχουν και αλλοι που πονανε απο αγωνιστικες και οπαδικες οπως λετε ηττες και δεν τους γνωριζουμε.
ειχα πει καποτε σε καποια παιδια απο εδω ,αθηναιους ,οτι ενω γνωριζω πολλα για τα παλια του πανελληνιου δεν θα μιλησω. εχω ορκιστει στον εαυτο μου.ητανε και ο λογος που εφυγα απο τον πανελληνιο. και ξερω οτι γινοντουσαν χειροτερα σε συνδεσμους στην θεσ/νικη.και δεν θα το κανω, αλλα πιστεψτε με αυτα που εχω δει στα 42 μου χρονια με κανουν να το λεω.λιγοι ειναι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ  που πονανε απο αγωνιστικο αποτελεσμα ,περισσοτεροι αυτοι που ενδιαφερονται για πολλα αλλα. ο συλλογος ειναι ασπιδαγια πολλους που θελουν ΚΑΙ να κανουν κουμαντο.
σας εχω ξαναπει ,μη μου λετε για οπαδικες ταυτοτητες και ηττες .εχουμε παρα πολλες ηττες σε πολλα πραγματα που καποια σας εχω αναφερει κατα το παρελθον καποια δεν λεγονται απλα. δεν χαλασε η οπαδικη σας ταυτοτητα απο το γεγονος οτι δεν πηρε η παε εισιτηρια. αυτα αλλου ,αλλα θελετε να πειτε .ψαξτε το βαθια μεσα σας .
το προβλημα μου δεν ειναι ο ζαγορακης και η οποια υποστηριξη νομιζετε οτι θελω να βγαλω. το προβλημα μου ειναι η ομαδα καθαρα αγωνιστικα αλλα με τετοιες αντιληψεις και γκρινια που τα ζω χρονια ποτε μα ποτε δεν θα δουμε ασπρη μερα.δεν κανετε κριτικη αλλα κατι αλλο που εσεις το ξερετε.εγω θελω να δω αγωνιστικες επιτυχιες ,τιτλους. εσεις αλλα .ολο αυτο το κλιμα χρονια τωρα το ιδιο ειναι και μεταφερεται στην ομαδα.απο ολα τα αλλα εχω δει παρα πολλα .μα παρα πολλα.τα ΠΑΟΚ ειμαι και δεν ζω για τιτλους αλλου. αλλοθι δεν θελω.πιθανως ολοι οι υπολοιποι θελετε ολα τα αλλα και αν ερθουν οι τιτλοι ετσι εχει καλως. αυτο το σωματειο δεν πηγε μπροστα απο τα ενδοοικογενειακα μας και οχι απο την αθηνα και το χρημα.στα αρχιδια μου και αν δεν παω ενα ματς ,'να πουλησω τρελα' .μακαρι να πουλησει η ομαδα στο τερεν.το οτι οπαδικα ειμαστε ανωτεροι απο ολους στην ελλαδα δεν δειχνει και τις οποιες μαλακιες εχουμες κανει ακομη και σε αδερφια μας.ειναι πολλα ,αλλα σιχαινομαι οταν λετε για οπαδικες ηττες .μην το ξαναχρησιμοποιησετε .ποτε.ποτε.βρειτε τασ με τον εαυτο σας ,τι πραγματικα ζητατε απο τον ΠΑΟΚ και σταμτηστε την μιρλα.οταν αναφερεστε για την δεκαετια του 80 ειναι ατοπο γιατι υπηρχανε αλλες συνθηκες ,αλλα εστω και ετσι σε μικροτερο βαθμο γινοτανε παλι αυτο που γραφω.ψαχτειτε ποιοι πραγματικα αγαπατε τον συλλογο με τα θετικα και τα αρνητικα του και στηριξτε με ανιδιοτελεια και οχι να δεν σας κανουν τα χατηρια. θελω πολυ να γραψω και αλλα .χρονο δεν εχω αλλα θα απαντησω οσο μπορω με οσα εχω ζησει και οχι με την λογικη και την καρδια. βριστε επισης οσοι το θελησετε αλλα να δω και επιχειρηματα.κουτρα μαγκια επιδειξη προλογο μπινελικι ναρκωτικα γαμησια μοδα στις γκομενες οχι στον συλλογο.
δυστυχως η τωρινη παε ειναι καταδικασμενη να αποτυχει γιατι φοβαται πολυ τον κοσμο της .και ας ειναι ο αιμοδοτης.ετσι πρεπει να ειναι ο κοσμος ,αιμοδοτης και να μην ζηταει ανταποδωτικα τελη.η ημερομηνια ληξης ειναι πολυ κοντα .ας προσεξει η νεα τι θα κανει.
το ματς της κυριακης ειναι πολυ κοντα για πολλα .θα τα πουμε την δευτερα

Και είσαι σίγουρα 42? E, δεν έμαθες τίποτα. Τσάμπα τα χρονια.

- Πέτυχες τον παντελάκη . Κλασσικά λέω εγώ. Γιατί το αν την είπε στους χουντικούς , δεν το ξέρεις επειδή το έζησες, αλλα επειδή σου το είπανε. Όταν γινότανε τα σκηνικά με τον παντελάκη ήσουν 12 χρονων και άντε να πρόλαβες την επίθεση στα είδη υγιεινής του στην παπαναστασίου. Με αλλα λόγια δεν έχεις ιδέα για το σκηνικό αλλα έχεις άποψη. ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΑΝΕΝΑΝΤΑΧΤΗ" ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ψάξου εσύ, γιατί λιβανίζεις κάποιον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, που έκανε άπειρο κακό στην ομάδα , στο όνομα αλλα κύριος στην τιμή του ΠΑΟΚ.

- Έχεις εντελώς και sofa δίκαιο. Δεν είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ με τα στενά ποδοσφαιρικά Οpια που θέλουν κάποιοι να μας επιβάλουν , και που στο δικό σου πρόσωπο το πέτυχαν απόλυτα.
Εάν είναι να καταντήσω ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ΜΑΖΑ και ΠΡΟΒΑΤΟ για άρμεγμα, και συμβιβαστεί ο Λαός μας με αυτό,  τότε να πάει να γαμηθεί ο ΠΑΟΚ και ο Λαός του-- ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ, "ΡΕΤΣΙΝΟΠΝΙΧΤΕΣ" , ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ, που δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΚΟΜΑ ΟΙ ANENGKEFALOI είναι περισσότεροι!

-- " για κάποιο λόγο η ΠΑΕ δεν γουστάρει να πάρει εισιτήρια...", "και για μενα εχει δικιο ..."

Ainteeee.... E πες το ρε αδελφέ ότι με τον ίδιο τρόπο έχει δίκιο ο παπανδρέου  να ξεπουλά την χωρα, ο καραμανλής και οι μπλε να την ρημάζουν, οι εφοπλιστές, βιομήχανοι το δικαίωμα  να τα αρπάζουν , εκδότες και δημοσιογράφοι να αποπλανούν και να κονομάνε--- ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ... ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. Και εφόσον ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ η διοίκηση ας κάνει και αυτή ότι θέλει. OOOOXXXXXIIIII φιλαράκι! ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ στο οποιο προφανώς "αρεσkεσε" να ζεις, και άλλο ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ. Το τι γουστάρουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ εδώ δεν ενδιαφέρει. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ και ισχύουν άλλοι νομοι. Με αλλα λόγια: Η "διοκηση" με την μεγαλύτερη στήριξη, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, κάνει ότι μπορεί για να γίνουμε μπουρδέλο.

- "Όταν συγκρίνουμε το 80 ...και ήταν άλλες οι συνθήκες"...?

ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ από τότε δηλαδή? Να σου πω εγώ. ΤΙΠΟΤΑ.

Η χωρα ως χωρα είναι στα ίδια εάν όχι σε χειρότερη μοίρα από ότι ήταν πριν 30 χρονια.
Ο Γαύρος και ο βάζελος κάνουν ακόμα κουμάντο όπως κάνανε πάντα.
Τα ίδια σκηνικά σε ΕΠΟ ΕΠΑΕ ΚΕΔ.
Ακόμα και οι πολιτικοί, οι "δημοσιοβλαχοι", τα ονόματα και οι πρακτικές τους, όλα ίδια.

"...,εστω και αν  ασχολειται οπαδικα περιπου 3% για μενα ,σε φιλαθλα πλαισια αλλο ενα 10% ,... "

- Με πιάνει τρελα όταν διαβάζω νούμερα. Οπαδικά ασχολείται το 3 %.... και 10 % .... από που και ως που σου ήρθαν αυτά τα νούμερα? ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ? Είσαι φανερά οπαδός της φιλοσοφίας η μεγάλη σιωπηλή μάζα. Ξέρεις e? Αυτούς που επικαλούνται οι ακροδεξιοί νεοφασίστες , οι λάτρεις της έννομης τάξης, η πολιτική κάστα, οι "δημοσιoβλαχοι" και οποιος άλλος περίεργος θέλει να δείξει και να απόδειξη το δικαίωμα ύπαρξης του και το δικαίωμα ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΩΝ για να υπογραμμίσει και να δώσει δυναμική στα λεγόμενα του.

Για τον λόγο αυτό σου ΛΕΩ: Τα νούμερα σου είναι ψεύτικα, αβάσιμα και δεν σημαίνουν ΤΙΠΟΤΑ.
Και οποιος χειρίζεται ψέματα είναι ο ίδιος....

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΔΕΛΦΕ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ:

Τα προβλήματα σου με τον πανελλήνιο, αυτά που έζησες, όλα όσα περιγράφεις... καμια σχέση δεν έχουν με την "διοκηση" μας.

Ο ζαγοράκης παίρνει αποφάσεις. Και από αυτές και το αποτέλεσμα τους θα κριθεί. Άλλοι θα τον στηρίξουν μέχρι θανάτου, ότι αποτέλεσμα και να βγει, και άλλοι θα τον κράζουν, άσχετα αποτελεσμάτων.
Το να προσπαθείς όμως να σύνδεσης το παραπάνω με ποσόττα οπαδών και τελικά με κάποιο πρόβλημα που "εχουμα" ΜΟΝΟ εμείς οι παοκτζήδες είναι εντελώς τρελό και κατά την προσωπική μου γνώμη κατάπτυστο.

Το γραπτό σου δεν αξίζει κεντρική φιλε μου.

Αντίθετα είναι βαθιά αντιπαοκτσιδικο και μια σφαλιάρα στο οπαδικό μας κίνημα.

Από έναν της ίδιας ηλικίας
φιλε baron εγώ έφτασα τα 45 και θα σου πω μονο μια φράση που λένε οι εγγλέζοι: no money no honey , δυστυχώς σήμερα μετράνε μονο τα λεφτά και επειδή βλέπω τα πράγματα από το εξωτερικό και ποιο ψύχραιμα πλέον και με σύκριση εδώ που μένω γελάω καμια φορα με αυτά που γράφουνε 
αλλα ειλικρινά μου αρέσει μου αρέσει πολύ η νεανική ορμή τον neon και για αυτό πολλές φορες δεν γράφω σε μαλακίες που διαβάζω
αν den είχαμε ζαγοράκη θα παίζανε σε χωράφια φιλε τώρα για αυτό σεβασμός και συσπειρώσει

Offline Matador

• Αλλαγή

+1926
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

apostolos

• Guest

Καλά ας ήταν καμιά ανάλυση κόλαφος για την διοίκηση κι ας βγαίνατε να λέγατε τα ίδια. Κοροϊδευόμαστε εδώ μέσα μου φαίνεται. Στην κεντρική έχουν βγει κατά καιρούς αναλύσεις για τα πρόβατα, την αυλή του βασιλιά, τα πάντα και καλά κάνανε και βγήκανε. Δεν είδα κανέναν να λέει φτάνει με τις αναλύσεις για την διοίκηση. Όλοι υποκλίνονται και χαιρετούν.

Το κείμενο του bane που είναι κάπως διαφορετικό, άσε που ούτε καν με τη διοίκηση δεν πολυασχολειται, πιο πολύ στο τόπικ ΠΑΟΚ θρησκεία νοοτροπία μου κολάει, επειδή περιέχει πράγματα που δεν συνάδουν με τη γενικότερη νοοτροπία που επικρατεί εδώ, φυσικά να ΜΗ ΒΓΕΙ. Χορτάσαμε από αναλύσεις, βέβαια όταν οι αναλύσεις μας βολεύουν.... ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.

northeagle_4

• Guest
Ναι παιρναμε γραμμη,τι αλλο θα ακουσουμε.....
  Καμια σχεση αυτο που λες αλλα τεσπα..Εχουμε 5 παιδια φυλακη και προταιρεοτητα ειναι να μπουνε καποια πραγματα στην κεντρικη για αυτο.για τα κειμενα αλλοι αποφασιζουν ουτε εγω ουτε ο βεντερ φιλε αποστολε,απλα παρακαλαμε εδω και 3 μερες να μπουνε τα βιντεακια..τωρα εσυ αφου εβγαλες τα συμπερασματα σου ΟΚ,απλα εισαι λαθος.δεν εχω κανεναν προβλημα ουτε του μπανε να ανεβει ουτε του μπαρον,στα παπαρια μου κοινος.Για το αλλο θεμα ναι με νοιαζει...

+1926

apostolos

• Guest
Τέλοσπαντων north, νομίζω οτι καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω. Κάνεις δεν μίλησε για τα βίντεο για τα παιδιά. Φυσικά και έιναι σημαντικότερο και πρέπει να ανέβει κεντρική. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πώς συνδέεται το ένα με το άλλο θέμα. Εγώ ένα σχόλιο πάνω στο "αναλύσεις χορτάσαμε" έκανα. Από εκεί και πέρα κάντε ο,τι νομίζετε.

northeagle_4

• Guest
Προσωπικα χορτασα ρε μαν ,αλλα σαφως και συνδεονται γιατι καποια πραγματα εχουν προτεραιοτητα και ποσταρουν 4-5 συνεχεια και γινοντε γραφικοι για να θυμομαστε τους αδερφους .Στο ειπα και πριν ας μπει το 1,ας μπουνε και τα 2 και ας κριθουν,δεν με νοιαζει αλλωστε το μετρο εχει χαθει προ πολλου,μονο ανακυκλωση και ενας ατυπος διαγωνισμος παιζει.
 Στο ειπα ξανα δεν εχω καμια σχεση με την κεντρικη,την αποψη μου λεω οπως και εσυ.Νομιζω επιτρεπεται.Και το κλεινω εδω, ελπιζω να βγαλαμε ακρη.

Offline babis36

• Αλλαγή
Η πραγματικοτητα ειναι οτι το μετρο εχει χαθει εδω μεσα εδω και πολυ καιρο.Οτιδηποτε "διαφορετικο" περαν της υποτιθεμενης κριτικης στασης στην διοικηση Ζαγορακη (μετα την ιστορια με τον Σαλπιγγιδη) εχει πλεον στοχοποιηθει και θαβεται ταχυτατα.Τα κριτηρια με τα οποια μπαινει κατι κεντρικη ειναι ξεκαθαρο οτι συναρτονται με την νεα "γραμμη" του forum.Οι ανθρωποι που γραφουνε (για μενα) κατι ενδιαφερον νεο και παραγωγικο εδω μεσα λιγοστευουν απελπιστικα.Οι εμπαθεις και με υποτιθεμενη γραμμη οι οποιοι ουσιαστικα πολιτευονται και προσπαθουν να περασουν κλιμα πληθαινουν.Μου κανει εντυπωση δε οτι εχουν το θρασος να πιστευουν οτι δεν γινονται αντιληπτοι απο τους υπολοιπους.Λυπαμαι σφυριζεται απο χιλιομετρα.Το χειροτερο μαλιστα ειναι οτι δεν εχετε και καμια φαντασια να διανθησετε το μονιμα επαναλαμβανομενο ποιημα με κατι εστω δαιφορετικο εστω σε επιπεδο εκφρασεων.Εν πασει περιπτωση εγω προσωπικα δεν βλεπω να βελτιωνεται η κατασταση εδω μεσα.Μαλλον να χειροτερευει διαρκως.Δε βαριεσαι ο ΠΑΟΚ να ειναι καλα και ολα τα αλλα να πα να ........
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

ive4

• Guest
Πολλοί επικαλούνται την ηλικία τους για να συγκρίνουν τον λαό της δεκαετίας του 80 με τον σημερινό και να βγάλουν το συμπέρασμα ότι σήμερα έχουμε οπαδούς φλώρους και στο τέλος να θεωρήσουν υπεύθυνο τον Ζαγοράκη. Αλλά:
Μήπως ο νέος τύπος οπαδού γεννήθηκε ξαφνικά την τελευταία τριετία ; Μήπως το 2006 οι οπαδοί ήταν ίδιοι με το 1983 ;
Όλοι έχουμε παρατηρήσει πως οι αλλαγές αυτές γίνονται εδώ και 2 δεκαετίες σχεδόν (συμβολικά θα έλεγα, από τότε που μπήκαν καρεκλάκια στην Τούμπα).
Τα καρεκλάκια, η απαγόρευση των μετακινήσεων, η προπαγάνδα υπέρ του ΠΟΚ που συσσωρεύεται εδώ και δεκαετίες (και πριν τα ιδιωτικά κανάλια), τα τόσα καθημερινά προβλήματα που πρέπει να εκτονωθούν ατομικά στο γήπεδο και φυσικά οι κοινωνικές συνθήκες και η νοοτροπία όλων, έχουν αλλάξει την ίδια την κοινωνία. Θα στα αλλάξει όλα αυτά ο Ζαγοράκης ; Ο Μαρινάκης ; Ή ο Γιάννης Παπαδόπουλος ; (να πούμε και κανένα ανέκδοτο..).

Επίσης το να απαιτείς από τον 18χρονο να συμπεριφέρεται και να σκέφτεται όπως εσύ έκανες στα 18 σου είναι απλά ουτοπία (αν και όλες τις δεκαετίες μας ψάχνει η αστυνομία). Δε θέλει περισσότερη ανάλυση αυτό, πιστεύω το ξέρουμε όλοι.

Θα πείτε ότι είναι χτύπημα στην οπαδική λογική του οπαδού που έζησε την δεκαετία του 80 και του 90, να σου φέρνει πίσω τον προδότη, να σου φέρνει τον μπαμπά Γκαγκάτση που υπηρέτησε το γαυροσύστημα για χρόνια. Προηγουμένως είδαμε μία μπασκετική ομάδα με άλλα πουλημένα σκυλιά που τον δικέφαλο ούτε να τον ακουμπήσουν δεν έπρεπε, με τον Σιγάλα παίκτη μας και τον Σούμποτιτς προπονητή μας. Ακούγαμε ότι ήθελαν να μας φέρουν προπονητή τον ξανθό. Φέραμε τον Γιδόπουλο στον ΠΑΟΚ. Δεχθήκαμε διαιτητές που μας έσφαζαν να γίνονται αρχιδιαιτητές. Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί πάρα πολλά.

Αγωνιστήκαμε και για την απαγόρευση των μετακινήσεων και κερδίσαμε συλλήψεις, κρατητήρια.

Και θες τώρα ο Ζαγοράκης που ήταν ποδοσφαιριστής και όχι λαμόγιο, που ξέρει από μπάλα και όχι από λαμογιές και επικοινωνιακά παιχνίδια, που έζησε τον ΠΑΟΚ από μέσα και είχε και τις απαραίτητες εικόνες από το εξωτερικό και μεγάλες διοργανώσεις, να έρθει και να το παίξει Παλαιών Πατρών Γερμανός. Εγώ σαν οπαδός του ζητάω ανακοινώσεις, του ζητάω να τα βάλει με όλους και όλα, του ζητάω να γίνει αλήτης. Εκτός του ότι του λείπουν 450 κιλά για να μοιάζει έστω και στην εμφάνιση σε Πατερομαρινάκηδες, απλά βλέπω πως μόλις άγγιξε με το μικρό του δάκτυλο έναν μεγάλο αλήτη για να τον βάλει να κάνει την βρώμικη δουλειά (τον Γκαγκάτση), έγινε ξεσηκωμός.

Αν κάνει τις μαγκιές του Βουλινού να πάρει την ομάδα και να φύγει θα πάμε μείον κάποιους βαθμούς, πρόστιμα κτλ και μετά οι ίδιοι θα κράζουμε τον Ζαγοράκη επειδή θα ζητήσει να καλύψει την ΑΜΚ ο κόσμος. Αλλά τότε θα τον κράζουμε με υπερηφάνεια...

Μα, θα πεις, δεν έχει τα λεφτά, αλλά έχει πίσω τον κόσμο. Εμείς θα βάλουμε πλάτη αν ξεκινήσει την 5η σταυροφορία να πάρει την ...Αθήνα, την ΕΠΟ και την Σούπερ Λίγκ. Η διαδρομή όμως είναι πολύ μεγάλη και με πολλά εμπόδια και θα λακίσουν πολλοί. Και ποιος του εγγυάται ότι δε θα μείνει μόνος ;
Φυσικά το ότι δε μπορεί να γίνει Μέγας Αλέξανδρος, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τις χλιαρές αντιδράσεις του στο θέμα του κάθε Σπάθα / Κάκκου και ακόμα περισσότερο την πλήρη απουσία του ΠΑΟΚ από τις εξελίξεις στην ΣούπαΛιγκ. Ούτε το πρόβλημα λύνεται με το να μη παίρνουμε εισητήρια σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Θέλω να πω πως λάθος / ανήθικες για την ηθική του ΠΑΟΚ επιλογές, έγιναν, γίνονται και θα γίνουν. Όμως η απογοήτευση όσων μεγαλώνουν και βλέπουν τα πράγματα να αλλάζουν και τα παιδιά τους να προτιμούν το Κόσμος αντί για την Τούμπα, εξισορροπείται από νέες καταστάσεις στο οπαδιλίκι που απλά δε μπορούμε να φανταστούμε.

Αν κάποτε ο 18χρονος έκανε ακριβώς ότι του έλεγε ο Μανάβης χωρίς δεύτερη σκέψη, δε το θεωρώ και ιδιαίτερα τιμητικό, όσο κι αν τέτοια σκηνικά έχουν γράψει ιστορία. Ούτε βέβαια είναι και τέλειο να έχουμε τόοοοοοοσο ψαγμένους οπαδούς που να έχουν άποψη για το αν ο Γιασέρ πρέπει να μαζεύει μπάλες ή μπουρνούζια. Οι εποχές αλλάζουν και δεν είναι ανάγκη να κάνουμε ακριβώς τα ίδια. Ο ΠΑΟΚ ΖΕΙ έτσι κι αλλιώς.

makptol

• Guest
Η πραγματικοτητα ειναι οτι το μετρο εχει χαθει εδω μεσα εδω και πολυ καιρο.Οτιδηποτε "διαφορετικο" περαν της υποτιθεμενης κριτικης στασης στην διοικηση Ζαγορακη (μετα την ιστορια με τον Σαλπιγγιδη) εχει πλεον στοχοποιηθει και θαβεται ταχυτατα.Τα κριτηρια με τα οποια μπαινει κατι κεντρικη ειναι ξεκαθαρο οτι συναρτονται με την νεα "γραμμη" του forum.Οι ανθρωποι που γραφουνε (για μενα) κατι ενδιαφερον νεο και παραγωγικο εδω μεσα λιγοστευουν απελπιστικα.Οι εμπαθεις και με υποτιθεμενη γραμμη οι οποιοι ουσιαστικα πολιτευονται και προσπαθουν να περασουν κλιμα πληθαινουν.Μου κανει εντυπωση δε οτι εχουν το θρασος να πιστευουν οτι δεν γινονται αντιληπτοι απο τους υπολοιπους.Λυπαμαι σφυριζεται απο χιλιομετρα.Το χειροτερο μαλιστα ειναι οτι δεν εχετε και καμια φαντασια να διανθησετε το μονιμα επαναλαμβανομενο ποιημα με κατι εστω δαιφορετικο εστω σε επιπεδο εκφρασεων.Εν πασει περιπτωση εγω προσωπικα δεν βλεπω να βελτιωνεται η κατασταση εδω μεσα.Μαλλον να χειροτερευει διαρκως.Δε βαριεσαι ο ΠΑΟΚ να ειναι καλα και ολα τα αλλα να πα να ........

ετσι ακριβως ειναι αλλα ξερω ειμαι προβατο και ζαγορακης οχι ΠΑΟΚ οπως ειμουν
παnτελακης και οχι ΠΑΟΚ ακριβως οπως τα λες συν το οτι βριζουμε χυδαια οτι δεν
γουσταρουμε αν δεν ειναι στα πλαισια της εντονης κριτικης μεχρι απαξιωσης της
παε του ζαγορακη κλπ

Offline bane

• Αλλαγή
κλασσικος  baron ,ειρωνεια μαγκια (δεν θα πω αλλα γιατι θα γινει προσωπικο)
παμε λοιπον. παντελακη εζησα και εζησα και αυτους που το ειχανε γυρισει προσωπικα την κοντρα με αυτον .δεν μου ειπανε ,δεν υποψιαζομαι. αλλα και αυτος δικαιωθηκε μετα θανατον.ελπιζω να μην εισαι απο αυτους που του σπαγανε το μαγαζι καθε δευτερα γιατι ετσι..
για ρετσινοπνιχτες μιλησες εσυ οχι εγω,οποτε αυτοβαφτιζεσαι ....παντως δεν εχω προβλημα με αυτους
δλδ για να καταλβω εχεις κανει δικους νομους ρε συ και τους εφερες στην τουμπα. κανε μας την χαρη ,νομιζεις οτι ο ΠΑΟΚ σου ανηκει και επειδη εδω ειναι τουμπα ισχυουν αλλοι νομοι. ποιοι ρε οι δικοι σου? απο κατι ατομα σαν εσενα δεν θα παει η ομαδα μπροστα. ποτε. αυτο γραφω ουτως η αλλως.επειδη καποιοι πληρωνουν ενα εισιτηριο διαρκειας η βαζουν χρηματα νομιζουν οτι ειναι και τσιφλικι τους και κανουν κριτικη επι παντως επιστητου? αμα γουσταρεις τραβα να παρεις την παε και μη μου αρχισεις τα εγω ειμαι για κερκιδα και λοιπες μαλακιες.υποτιθεται οτι εχεις συντονιστικη πηγαινε να το συζητησεις να σου πει ο ζαγορακης τι εχει στο μυαλο του.κριτικη μετα και αντε γαμησου ζαγορακη και παε και δε νοιωθετε και αλλες μαλακιες ευκολα γραφονται. απο εργα δεν βλεπω τιποτε. επιδιωξε διαλογο και οχι κριτικη εκ των υστερων. σου εξηγησα γιατι θα αποτυχει η παε στο κειμενο .προσωπικη γνωμη
για τις συνθηκες του 80 αναφερομουνα στους οπαδους μας και οχι στη χωρα.αλλα καταλαβες .οποτε δεν με απασχολουν τα απωθημενα σου
οσο για τα νουμερα που σε χαλασανε ναι εχεις δικιο. ισως ειναι ακομα μικροτερο το ποσοστο απο 3%.ισως και 1%.γιατι αν παρεις το ποσοστο φιλαθλων που εχει γραφτει κατα καιρους στις εφημεριδες οτι ειμαστε με το ποσοστο αυτων που νυχθημερον ασχολουνται με την ομαδα οπαδικα καπου εκει ειναι.φανταζομαι σε ικανοποιει το νουμερο αυτων που διαδηλωσαν κατα των αδερφων μας ,που ητανε στην καταληψη ,που ,που. μην αρχισω. σιγουρα δεν σε τιμαει το νουμερο
οσο για το υπολοιπα με πανελληνιους και παε εσυ τα συνδεεις οχι εγω.αλλα εφτασα να ακουσω οτι ειμαι και αντιΠΑΟΚΤΣΗΣ .τι να πω ρε πστ. γεια σου baron μεγα ΠΑΟΚΤΣΗ

επειδη αποψη δεν ειδα μονο κριτικη για μενα εισαι στους ψευτομαγκιες που κατα καιρους εχω γνωρισεικαι βαλε τον εαυτο σου σε οποια κατηγορια θες απο αυτες που εχω γραψει στο κειμενο μου.καταλαβαινω οτι εσυ τα βλεπεις ολα ομορφα και ωραια αναμεσα στους οπαδους και φιλαθλους μας. μονο η παε φταιει γιατι δεν κανει ντου ο ζαγορακης και ο ποικιλιδης στην ουεφα και στην επο ετσι να τα γαμησουμε ολα χωρις λογο. γιατι ΠΑΟΚ εισαι
φυσικα και δεν ειναι για κεντρικη .

ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Αυτο το τοπικ εχει γινει πιο γραφικο και απο τις λατερνες του μοναστηρακίου..
Χαρας το κουραγιο σας.

+1926

Offline babis36

• Αλλαγή
king το προβλημα δεν ειναι το topic.Το προβλημα ειναι το forum.Αυτο εχει γινει γραφικο και για αυτο γινεται η συζητηση.

Offline lik4

• Αλλαγή
ε φυσικα ειναι γραφικο το φορουμ αμα μπαινεις(στους περισσοτερους παει αυτο)και συμμετεχεις μονο σε λιγα και συγκεκριμενα τοπικ
υπαρχουνε και αλλα ωραια τοπικ αλλα εκει πραγματικα συμμετεχουνε μονο οι γνησιοι γραφικοι

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Μπαμπη ρε αδερφε τα εχουμε χιλιοπει για την διοικηση.. Πρωταθλητρια στα αγωνιστικα, β εθνικη στα οπαδικα... Τι να αναλυσουμε αλλο. Εγω προσωπικα εχω βαρεθει γαμησετα με το θεμα. Ουτε να τους κραξω δεν εχω πια ορεξη... Εχω περασει σε κατασταση ανοσιας. Ο οπαδος ειναι χαλασμενος, ο φιλαθλος γουσταρει. Τι να πω και τι να πεις. Φυσιολογικη κατασταση. Απλα απο τον ζαγορ θα περιμενε κανεις λιγο πιο ΠΑΟΚτσηδικη σταση σε πολλα θεματα. Δυστυχως δεν.... Οχι ομως να λεμε και το ασπρο μαυρο για να τον βγαλουμε προεδραρα. Δυστυχως δεν ειναι. Τουλαχιστον για τον οπαδο του ΠΑΟΚ.

Με το φορουμ δεν εχετε προβλημα μονο οι μη μπερδεμενοι... Βοηθηστε ολοι να γινει καλυτερο, στο χερι μας ειναι. Φωνες και κραυγες παντα θα υπαρχουν... και παλια υπηρχαν τοτε που λετε πως το φορουμ ειχε επιπεδο. Απλα τωρα δεν τα χωνουν στον γουμενο που ηταν σχεδον κοινος αποδεκτο το κραξιμο, τωρα ειναι για το ζαγορακη που καλος κακος εχει το λαο "του" σε πληρη στυση. Σορρυ αλλα δεν γινετε να καυλωνουμε ολοι με τακτικες που δεν συμβαδιζουν με το οπαδικο στοιχειο του ΠΑΟΚτση. Καυλωνω με το αγωνιστικο και προτιμω να ποσταρω για τον ζλαταν και οποια αλλη μαλακια μου κατεβει, παρα να αναλωνομαι σε πραγματα χιλιοειπωμενα που δεν εχουν λυση. Δεν θελω να φυγει ο ζαγορακης. Θα θελα να υπολογιζει περισσοτερο τον οπαδο. Δεν γουσταρει, οκ. Εγω και παλι θα τον στηριξω, αλλα οταν τον παιζει δεν γινετε να μην το λεω. Αυτο ειναι ολο.

Καλο κουραγιο..

Offline babis36

• Αλλαγή
King ειλικρινα δεν κολλαω στο να τον κραζεις.Δεν κολλαω στο να του βρισκει ο καθενας τεκμηριωμενα 1000 στραβα.Δεν κολλαω στο να του βρισκω 1500 στραβα τεκμηριωμενα.Αυτο στο οποιο κολλαω ειναι την κολλημενη βελονα εναντια σε οποιονδηποτε πει και τα 5 10 καλα ρε αδερφε και τα 5 -10 στραβα.Σε αυτον που θελει να μεινει αποστασιοποιημενος απο την κλασσικη αντιπαραθεση.Η οποια ολως τυχαιως ξεκινησε απο τον κοντο.Δεν ειμαι ουτε αντιζαγορ ουτε φιλοζαγορ.Εχω ονομα επιθετο δικια μου αποψη.Οταν θελουν να κολλανε ταμπελες εισαι με μας ή τους αλλους απλα το κανουν για να σου ριξουν το αντεπιχειρημα που εχουν κολλημενο στο μυαλο τους σε περιπτωση που εισαι με τους αλλους.Οι ταμπελες βολευουν αυτους που δεν εχουν δικη τους γνωμη.Απο τον καιρο που ηρθε ο κοντος στην ομαδα σκεφτητε εσεις που εισαστε καθαρα απεναντι σε αυτην του την επιλογη ποσες φορες γραψατε οτι μπραβο εδω εκανες σωστη επιλογη.Οτι ρε αδερφε αυτο το εκανε σωστα.Οτι με τον κοντο χτυπησες τις αξιες μας αλλα εκει τις υπερασπιστηκες.Δεν ειναι ολα Μαυρο-Ασπρο (Σε οπαδικο forum του ΠΑΟΚ ξερω ακουγεται οξυμωρο).Και επειδη φανταζομαι οτι καποιοι θα πουν οτι ποτε απο εκει και περα δεν το εκανε ας πουμε για την σουπαλιγκ.Δεν πηγε γιατι η ομαδα δεν ητανε καλα.Εκανε το αυτονοητο θα μου πεις.Αλλα το εκανε για την ομαδα.Εδω μεσα γραφονταν ενα καρο κουταμαρες για να μην δηλωσει καν την Τουμπα σαν εδρα και να δωσει τα Ευρωπαικα στο ΟΑΚΑ.Ποιο ΟΑΚΑ? Εδω μεσα δεν γραφτηκε ποτε  για το οτι επεδιωξε και πηρε 2500 εισητηρια για την Πολη.Γραφτηκε το οτι δεν γουσταρει να παρει για το Ζαγκρεμπ και ειναι πουλημα στον λαο του ΠΑΟΚ.Εδω μεσα γραφτηκε οτι ειναι αδυναμος και ανυπαρκτος γιατι ο βλαχοδημαρχος τολμησε να κανει μυνηση στον προεδρο του ΠΑΟΚ.Αποδειχτηκε οτι ο φτερωτος μαλακας ζητησε και συγνωμη.Επειδη καποια απο τα αδερφια που τα γραφανε δεν τα θεωρω κουτα ουτε χθεσινα ξαναγραφω λοιπον οτι τα γραφουνε με προφανεις στοχους και λογους και επιδιωκουνε να περασουν συγκεκριμενο κλιμα.Ε αυτο ειναι εμφανες ρε φιλε δεν κοροιδευουνε κανενα.Να κλεισω με το οτι δεν γουσταρω να τον υπερασπιζομαι.Μαλακιες εχει κανει οπως την ανυπαρκτη προσπαθεια ευρεσης αλλων πορων μεσω του ανυπαρκτου τμηματος μαρκετινγκ με αποτελεσμα να ζητανε χρηματα απο τους ιδιους ανθρωπους επι μονιμου βασεως τον "περηφανο" λαο του ΠΑΟΚ.Το οτι θελει να τρεξει το θεμα του γηπεδου αλλα δεν ακουμπαει το θεμα ερασυτεχνης ΠΑΟΚ γιατι ζεματαει.Το οτι στο θεμα των χρεων επρεπε να γινει πολυ πιο πιεστικος διοιτι μεχρι τωρα ειναι ανυπαρκτος.Υπαρχουν και 1000 αλλα που μπορω να γραφω αλλα το ζητημα μου δεν ειναι αυτο.Το ζητημα μου ειναι να εξηγηθω με τα αδερφια εδω μεσα οτι υπαρχουμε και εμεις που καταλβαινουμε που το πανε ειναι οφθαλμοφανες τοσο που κατανταει χαζο.Και θα γουσταραμε να μπορυν να ξανασυζητησουν μαζι μας σε πιο ειλικρινη βαση και οχι με στοχο να περασουν αποψη.Να ανταλλαξουν ΝΑΙ να περασουν ΟΧΙ!!!

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Μπάμπη τώρα ρε φίλε θα μας πέσουν και τα μαλλιά με αυτά που γράφεις,λες ότι έπρεπε να τον ευχαριστήσουμε που πήρε εισιτήρια για την πόλη,δες που σε έχει φτάσει,η διοίκηση να κάνει το αυτονόητο και εσύ να πρέπει να την χειροκροτήσεις...τι να πω,δεν υπάρχουν λόγια σε αυτές τις απόψεις!
Όσο για εσένα μπάνε μας θεωρείς ότι εμείς δεν θέλουμε την πρόοδο του αγωνιστικού τμήματος είσαι γελασμένος φίλε και για να περάσεις αυτό που θέλεις γίνεσαι υπερβολικός...
.πιθανως ολοι οι υπολοιποι θελετε ολα τα αλλα και αν ερθουν οι τιτλοι ετσι εχει καλως.
Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ