Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613512 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
παίδες, ο bane το έθεσε ωμά και ουσιαστικά το θέμα, λέει πως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, και τον σκύλο ολόκληρο και την πίτα χορτάτη. ή συμμορφωνόμαστε για έναν αγώνα και πάμε καλά ή κάνουμε του κεφαλιού μας και έχει πρόβλημα η ομάδα. διαλέξτε και πάρτε. και δεν νομίζω πως διαφωνείτε με όσα λέει. Αν διαφωνείτε τότε μάλλον οι εκδρομές δεν είναι συνυφασμένες με ΠΑΟΚτσίδικα αισθήματα αλλά με χαβαλέ. Προέχει το καλό της ομάδος και δεν πρέπει να υπονομευτεί για τα εισιτήρια ενός αγώνα εκτός έδρας. αν είναι δυνατόν. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Στην τελική είναι προτιμώτερο να μην πας μια φορά στο σπίτι του άλλου παρά να μην μπορείς να πας στο δικό σου.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
 Η διαφορετικότητα του ΠΑΟΚΤΣΗ δεν ενέπνευσε τη γενιά σου ρε Bane?
 Έτσι δε νιώθατε?
 Αυτή δε μεταδώσατε και σ'εμάς?
 Από πότε το αγωνιστικό έγινε αυτοσκοπός και στο όνομά του κρύβονται κάτω απ'το χαλάκι όσα πρεσβεύουν τα 4 γράμματα?
 Ποια η διαφορά από ένα γαυροβάζελο από τη στιγμή που τρώμε αμάσητα δηλωμένο εχθρό του ΠΑΟΚ στη διοίκηση -γκαγκάτση,ποδοσφαιριστή που αποδοκιμάστηκε στην Τούμπα όσο ΚΑΝΕΙΣ -σαλπιγγίδη,δεν τρέχει και τίποτα αν η ομάδα παίξει μόνη της,έχεις υπαλληλήκια με την παέ
 Για ποια αυτοκαταστροφή μιλάς ρε αδερφέ?
 Αυτοκαταστροφή είναι να έχεις για πρώτη φορά στην ιστορία σου τόσο συσπειρώμένο κόσμο και να κάνεις ότι περνάει απ'το χέρι σου για να τον ξενερώσεις.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Αυτοκαταστροφή είναι να έχεις για πρώτη φορά στην ιστορία σου τόσο συσπειρώμένο κόσμο και να κάνεις ότι περνάει απ'το χέρι σου για να τον ξενερώσεις.

Offline bane

• Αλλαγή
εγω βλεπω οτι κανουμε οτι περναει απο το χερι μας να τα διαλυσουμε ολα .αυτα που γραφεις ειναι τα καλα .μαζι σου και εγω για τα ασχημα μας ομως κανεις δε μιλαει. αυτο που λεω ειναι οτι δεν αντεχω να ακουω για οπαδικες ηττες .μεγαλη κουβεντα .οσο για τον δ.σ ημουνα στην τουμπα στο ματς με την φενερ στην 4 και δεν υπηρχε ενας ΕΝΑΣ ομως που να μην χειροκροτησε στην αναγγελια του ονοματος και στην αλλαγη του. τι να λεμε τωρα..
οσο για τα αλλα συμφωνω
αυτο που υπογραμμιζετε παει πιο πολυ σε αυτους που τα βαζουν με δικαια και αδικα .αυτους που γκρινιαζουν για ολους και για ολα.εχουμε ολα αυτα και γκρινιαζουμε για ενα ματς που δεν πηρε εισιτηρια να πανε 500 ατομα εκ των οποιων οι μισοι σερβοι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline toy

• Αλλαγή
εκ των οποιων οι μισοι σερβοι

Ετσι ίσως να βλέπαμε και κανά πανί συμπαράστασης στα παιδιά...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
παίδες, ο bane το έθεσε ωμά και ουσιαστικά το θέμα, λέει πως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, και τον σκύλο ολόκληρο και την πίτα χορτάτη. ή συμμορφωνόμαστε για έναν αγώνα και πάμε καλά ή κάνουμε του κεφαλιού μας και έχει πρόβλημα η ομάδα. διαλέξτε και πάρτε. και δεν νομίζω πως διαφωνείτε με όσα λέει. Αν διαφωνείτε τότε μάλλον οι εκδρομές δεν είναι συνυφασμένες με ΠΑΟΚτσίδικα αισθήματα αλλά με χαβαλέ. Προέχει το καλό της ομάδος και δεν πρέπει να υπονομευτεί για τα εισιτήρια ενός αγώνα εκτός έδρας. αν είναι δυνατόν. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Στην τελική είναι προτιμώτερο να μην πας μια φορά στο σπίτι του άλλου παρά να μην μπορείς να πας στο δικό σου.

ΕΛΕΝΗ μην ξεχνας οτι για μερικους απο μας φετος ετσι και αλλιως ΔΕΝ εχει τουμπα,μας την εκοψε ο δσ,εγω φετος ηθελα,θελω να παω στα εκτος εδρας να φωναξω και να στηριξω την ομαδα μου.αν νομιζεις οτι για χαβαλε τα τρεχαμε σε ζαγκρεμπ τοτε τι να πω........!
ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του,το ξεχνατε μερικοι η δεν το ξεχνατε αυτο ειναι!(δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα)
ΔΕΝ γινετε ρε παιδι μου να μου κοβεις την εκδρομη στην ευρωπη πως να το κανουμε!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!
εδω κανουμε πως και πως να ταξιδεψουμε στην ελλαδα, και μας κοβετε την ευρωπη??ρε πλακα μας κανετε???θα αφησετε την ομαδα χωρις το 12 παιχτη???

Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Αυτό ρε συ kainsta είναι λίγο άτοπο που λες. Δηλαδή στην Φενέρ ο δ.σ. δεν έπαιζε ή εκεί άλλη διοίκηση ήταν? Στον Άγιαξ? Άρα πως λες κόβω το γήπεδο αλλά πάω στα εκτός. Μου θυμίζει αρκετούς φίλους και γνωστούς μου που είπανε "δεν παίρνω διαρκείας γιατί διαφωνώ με τη διοίκηση" αλλά κάθε κυριακή είναι στο γήπεδο με αγορασμένο εισιτήριο.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
"καινστα" σύμφωνο μαζί σου αλλα απαντα και σε αυτό που γραφει ο bane...
έλα και από την άλλη πλευρά του ποταμού και πες εσύ τι θα έκανες... (επαναλαμβάνω και εγώ θέλω εισιτήρια για zagreb)
μην πει κανεις ότι θα πάμε και δεν θα προκαλέσουμε κτλ... την απόδειξη νομίζω ότι θα την δούμε την κυριακή που ενώ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι μας την έχουν στημένη στην ξανθη εμείς δεν θα καταφέρουμε να τα αποφύγουμε, ελπίζω να μην βγω αληθινός..

Στάλθηκε από: bane
Εισαγωγή παράθεσης
Gkaz4 δεν μιλαω για την αντιμετωπιση των αλλων σε εμας,αλλα για την δικη μας ως προς την ομαδα.απο μονοι μας εχουμε χασει τιτλους,απο την συμπεριφορα μας.ελενη δεν μιλαω για τους χλιαρους οπως λες αλλα για αυτους που κατω απο την ιδεα ΠΑΟΚ περνανε δικους τους σκοπους.
στο φιναλε ξαναλεω ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ ,Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΖΙ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ? πειτε μου γαμω την τρελα μου.απο σεναρια αλλο τιποτε
να πω κα ιεγω ενα? λεει η ουεφα κοιταξτε μαγκες εχετε ηδη μια παλια αμαρτια που την κουβαλατε απο το 92.κανατε μαγκιες στην τουρκια ασχετα το αν δεν φταιγατε. επειδη φοβαμαι αν γινει κατι ,αλλα απο την αλλη δεν μπορω να σας το απαγορεψω βασει νομων,ατυπα σας λεω να μην ζητησετε εισιτηρια. αν ζητησετε θα τα παρετε αλλα στο παρασκηνιο θα σε γαμησω.θα σου ρθει αγωνιστικη κεκλεισμενων για οτι εγινε στην τουρκια(για αυτο δεν το εχω ανακοινωσει ακομη-περιμενω την αντιδραση σου-)και θα σε στελνω διατεταγμενα κορακια στα ματς του ομιλου.
λοιπον πες μου τωρα τι κανει η παε? ακουει εσενα η τον πιουστη τον σκωτζεζο που ειναι υπευθυνος για τον ομιλο? εε?

βρειτε την αιτια που λετε οτι ειστε ΠΑΟΚ

PAOK-Hersonissos (Kriti)

ive4

• Guest

όπως τα λες είναι : <<μάλλον οι εκδρομές δεν είναι συνυφασμένες με ΠΑΟΚτσίδικα αισθήματα αλλά με χαβαλέ>>.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
δηλαδή από δω και πέρα θα διαλέγουμε σε ποια εκτος θα πάμε?και δεν μιλάω μονο για το συγκεκριμένο,δηλαδή δεν μπορεί να γίνει μπάχαλο στην ισπανία?αν οι μπάτσοι δεν κάνουν σωστά τι δουλειά τους παντού μπορεί να γίνει τις κωνσταντινούπολης.για αυτό ας σταματήσουμε να το ζαλίζουμε το thema.as κοιτάξουν οι μπάτσοι να κάνουν σωστά τι δουλειά τους και να μη κρύβονται στις γωνιές για να τσιμπήσουν κάνα πιτσιρίκο.γιατί αν αρχίσουμε να τα κάνουν πάλι πουτάνα δεν θα φταίνε μονο τα πρεζόνια!! κατάλαβες θόδωρε?

Offline diegito4

• Αλλαγή
bane..έχεις ενα τρόπο σκεψης.
σε αρκετα έχεις δικαιο και σε αρκετά είσαι πολυ off..
και για να σε προβληματίσω θα σου πω οτι με το ποστ σου δίνεις λαβές σε "φιλάθλους" να καταφέρονται κατά οπάδών,ενώ είμαι σίγουρος οτι δεν το ήθελες και δεν ανήκεις σε αυτούς.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
"τσαχτσις" αυτό που λες ισχύει για την ελλάδα δεν έχει καμια σχέση με το εξωτερικό
ούτε σε περιμένουν σε καμια γωνια να σε δέσουν...
και για μένα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΥΡΟ να περιμένεις από την παε να κάνει κάτι όταν εμείς οι ίδιοι που μας αφορά το θέμα δεν κάνουμε τίποτα...
και το είδες και την κυριακή που μας πέρασε αυτό...
άρα ας αφήσουμε την παε και ας κοιτάξουμε στον καθρέφτη
παντού μπορεί να γίνει μπάχαλο αλλα άλλη επικινδυνότητα έχει να πας zagreb με σέρβους στην εκδρομή και άλλη να πας στο vigiareal στο briz κτλ..
μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι...
όπως επίσης δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει ότι δεν θα γίνουν σίγουρα επεισόδια στην κροατια
PAOK-Hersonissos (Kriti)

CLUB LARISA

• Guest
Ωραία η συζήτηση. Όλα βέβαια εξαρτώνται απο το πως το βλέπει ο καθένας το έργο. Εγώ δε θα μπω στη διαδικασία να κατηγοριοποιήσω όλους τους μεν σε "πρόβατα της διοίκησης", ούτε όλους τους δε σε "γκρινιάρηδες που θα γκρινιάζουν ακόμα και με τον Αμπράμοβιτς πρόεδρο" .

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ οφείλει και υποχρεούται να ναι επιφυλακτικός με όλους.
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ οφείλει να ασκεί κριτική στο διαχειριστή της περιουσίας του.
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ οφείλει να ναι απέναντι στη λάθος κίνηση, ασχέτως αν αυτή έγινε καλοπροαίρετα, ή κακοπροαίρετα, εφόσον εν τέλει είναι λάθος κίνηση και βλάπτει τον αετό.
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ οφείλει να αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση του ποδοσφαίρου και την αλλοίωση των ιδαίτερων οπαδικών χαρακτηριστικών του, όπως αυτή συντελείται εδω και καιρό σπίτι του.
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ οφείλει να μην ξεχνά και να μην συγχωρεί κανέναν, γτ τα συγχωροχάρτια αποτελούν συμβιβασμό και η λέξη ΠΑΟΚ δεν σηκώνει καμια διαπραγμάτευση, καμία υπαναχώρηση απο την Αρχή.
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ οφείλει να τρομοκρατεί, να ασχημονεί έναντι οιουδήποτε αποδεδειγμένα συντηρεί κλίμα λόγω συμφέροντος γύρω απο την ομάδα και τον Σύλλογο.  
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ οφείλει επιτακτικά να διαφοροποιείται απο την επίσημη ΠΑΕ , γτ είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και υποχρεώνεται φύσει και θέσει να αντανακλά αντίδραση στον συμψηφισμό και τα μέτρα προσαρμογής στις σχέσεις της ΠΑΕ με όργανα και οργανισμούς.

Εγώ προσωπικά αυτά εννοώ μιλώντας για οπαδό ΠΑΟΚ. Δεν μ ενδιαφέρουν ούτε οι κονφορμισμοί, ούτε τα πιασμένα χέρι χέρι. Ναι στη στήριξη στο αγωνιστικό κομάτι, όχι όμως στα πάω πάσο, γτ έτσι το θέλει η ΠΑΕ. Δεν βλέπω για ποιόν λόγο να μην ενταχθώ και στους Saints του Πειραιά, αν είναι να σκέφτομαι "αυτή είναι η καλύτερη διοίκησή μου απο ίδρυσης, ή μια απο τις καλύτερες, οπότε βόσκω ανέμελα και λέω σ ολα ναι".

Για να καταλήξω, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ , που υπάρχουν Σύνδεσμοι που αντιδρούν στο οτι δε θα ζητήσουμε εισιτήρια στην Κροατία. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ που υπάρχουν Συνδεσμοι που εναντιώθηκαν στις επιλογές γκαγκάτση και κοντού πουτάνας γιού. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΟΙ 20, 30 , 40 όπου τον βρούμε έξω θα το γαμωσταυρίσουμε το κοντό αρχίδι. Για μένα υγεία είναι και επιβεβαίωση ταυτότητας όλα τα παραπάνω. Για τους Σέρβους και τους κάθε Σέρβους "χούλιγκαν", να θυμήσω οτι είναι ο λόγος που ακούγεται το όνομα ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι. Που κυματίζει ο αετός στο Μπέογκραντ. Ο λόγος που ακούγεται παγκοσμίως οπαδικά το ποιοί είμαστε. Ο λόγος που τα κάναμε πουτάνα στο ματς κατά του ερυθρού αστέρα πριν κάποια χρόνια.
Οπαδικά αυτά γράφουν ιστορία. Συνέχεια αυτών είναι η κατάληψη της 3, η Αλαμάνα, το πέταλο στο Λονδίνο, η απόβαση στο ΣΕΦ, το ντου στο παλιό σκαταισκάκη, τα 3 χιλιάρικα στη φιλαδέλφεια, τα 6 χιλιάρικα στη τυρούπολη, ο c through Σύνδεσμος νουμιών στη Λαμία, η εκδρομή στη Καβάλα σε ματς που δεν έπαιζε ο ΠΑΟΚ, η απόβαση στη Πόλη. ΄Ετσι γράφουμε ιστορία απο παιδιά, όπως τραγουδούν οι Δυτικοί.
Τα ΠΑΟΚ magazine, ο Αυτιάς στη Σουίτα, τα τσάρτερ του Σάλπι, η φανέλες της ντροπής "Salpi", ο γκαγκάτσης για τα κέντρα αποφάσεως (ακόμα κλαίω απο γέλια), το Libero, το extraspor και τα "φταίει ο Μπερέτας για τα χάλια" είναι τα προβλήματα του ΠΑΟΚ. Και τα προβλήματα του Συλλόγου αρχίζουν και τελειώνουν γτ η ΠΑΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ (χωρίς να φταίει ΜΟΝΟ αυτή). Ακούει τη λεζάντα, το ράδιο, την εφημερίδα και το φυτοmania.
To γεγονός οτι σε ένα κλίμα τρομοκρατίας, απαγόρευσης και προσπάθειας αφανισμού του οπαδού στην ελλάδα, δλδ του ΠΑΟΚτσή, γτ πιστέψτε με, δεν εμεινε και κανείς αλλος, δεν ευνουχιζόμαστε, είναι κερί ελπίδας, προσάναμα πίστης....

Φιλικά πάντα, προσπαθώντας να θέσω προβληματισμούς και όχι να αναθεματίσω      

Offline spinos_4

• Αλλαγή
+++ πολλα

πιο πάλι είχα γράψει και το πιστεύω ακόμα ότι ευτυχώς που οι οπαδοί δεν βλέπουν την ομάδα ως εταιρία και ευτυχώς επίσης που οι άνθρωποι στην παε την βλέπουν σαν εταιρία
ο καθένας πρέπει να κάνει την δουλειά του
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
για αυτό garntasi και εμείς σε όλα τα πέταλα παρόν.χωρίς koympioyterakia!!και όχι για χαβαλέ!!
a ρε μεγάλε club έγραψες πάλι!!!

Offline toy

• Αλλαγή
Συμφωνώ με τον κλαμπ αλλά θα ήθελα να προσθέσω και τον ένα και μοναδικό κανόνα που έμαθα την πρώτη φορά που ανέβηκα σε πούλμαν κάπου στη δεκαετία του 80' για να πάω εκδρομή .
Η θα γυρίσουμε όλοι ή δε θα γυρίσει κανείς...
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα να φροντίσει να βγούν τα αδέρφια του από την φυλακή και μετά για το που και πως θα πάει εκδρομή...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
για αυτό garntasi και εμείς σε όλα τα πέταλα παρόν.χωρίς koympioyterakia!!και όχι για χαβαλέ!!
a ρε μεγάλε club έγραψες πάλι!!!

γιάαυτό ακριβώς φιλε μου εμείς καλά κάνουμε και θέλουμε να είμαστε παντού παρόν γιατί αυτοί είμαστε και έτσι πρέπει να είμαστε...
αλλα και από την άλλοι και οι άλλοι στην παε καλά κάνουν γιατί και αυτοί κοιτάνε το μαγαζί πως θα το φέρουν βόλτα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
spino,όταν η εταιρία προσπαθεί να πείσει τον οπαδό να βλέπει την καψούρα του σαν εταιρία τότε τι γίνεται?
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

mpougatsas

• Guest
δεν έχω διαβάσει τα τελευταία ποστ απλά να ενημερώσω πως η απόφαση
οτι δε θα γίνει ανταλλαγή εισιτηρίων έχει ληφθεί ήδη
απλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα γιατί ο αγώνας είναι σε δυο μήνες και βάλε
δεν είναι απλά δημιούργημα της φαντασίας δημοσιογράφων αλλά γεγονός.

πηγη: Τηλ: +30.2310.95.40.50 

όποιος θέλει μπορεί να πάρει και να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος κι αν έχει αντίρρηση να αφήσει το μήνυμα του στην παε.

για να σας προιδεάσω δε είναι θέμα της παε αλλά της αστυνομίας!
και μια απορια που μου δημιουργήθηκε. ήταν τόσο δύσκολο τα εισιτήρια να τα πέρνανε μόνο δικοί μας κι όχι παρτιζάνοι ή έπρεπε σώνι και καλά να πάμε όλοι μαζι πακέτο?
« Last Edit: September 22, 2010, 15:29:22 by mistamatas »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
spino,όταν η εταιρία προσπαθεί να πείσει τον οπαδό να βλέπει την καψούρα του σαν εταιρία τότε τι γίνεται?

δεν νομίζω ότι προσπαθεί να πείσει κανένα
αυτοί που είναι εκεί τα βάζουν κάτω και προσπαθούν να δουν πως θα έχουν κέρδος η την λιγότερη ζημια..
αυτή είναι η δουλειά τους και όχι να παράγουν ιδεολογία.. και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι την κάνουν σωστά η τουλάχιστον προσπαθούν....

στο άλλο κομμάτι εμείς οι οπαδοί καλά κάνουμε και διαμαρτυρόμαστε και δεν πρέπει ποτε και για κανένα λόγο να δούμε την ομάδα μας ως εταιρία..
PAOK-Hersonissos (Kriti)