Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610651 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
βγήκες και συ απο την τρύπα σου μόλις θίξαμε το πουλέν σου.

άντε πάλι μέσα τώρα.

makptol

• Guest
μερικοι εχετε πολυ πλακα ρε. δηλαδη τι να εκανε ο ζαγορακης?να ελεγε στην ουεφα οτι γουσταρει να παει με κοσμο στην κροατια,ενω εισαι υποτροπος να εισαι και στο ματι, και αμα γινοταν στραβη να εβλεπες ευρωπη με το κυαλι?ειπαμε εχετε ενα μενος με την ΠΑΕ λογω σαλπιγιδι αλλα ενταξει το ποδοσφαιρο δεν το διοργανωνουμε εμεις, ουτε η ΠΑΕ, η διοργανωση ειναι της ουεφα.εκει που τον επερνε να σε παει τουρκια σε πηγε.ειμαστε υποτροποι ορθως επραξε και υπακουσε την ουεφα.οποιος θελει μπορει να βαλει τα ωραια του τα ακινητα και την προσωπικη του περιουσια εγγυηση, οποτε γινεται κατι και ερχεται χαρατσι απλα να τραβαμε απο τον λογαριασμο του λεφτα.400.000 τα εσοδα απο ενα ματς?κεκλεισμενων?400.000 απο την περιουσια του για να μπορει να βολταρει οπου θελει χωρις να υπολογιζει ο λαος και η ομαδα το τι θελει η ουεφα.οσο δεν εχεις λεφτα,θα ακους αυτα που σε λενε γιατι δεν αντεχεις να πληρωνεις τα προστιμα τους.

ετσι ειναι
στα λογια ειμαστε καλοι αλλα η παε πληρωνει τα σπασμενα να πουλησουμε μαγκια και τσαμπουκα στην ουεφα
εχουμε χασει την μπαλα οι κροατες της δυναμο κανουνε μανουρες εδω και μηνες θα πεσουμε στην παγιδα
και θα την πληρωσουμε και εμεις .....δεν θελει πολυ μυαλο να το καταλαβεις που παει η δουλεια ......

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
ε ναι μιας και στανταρ μεσα στο γηπεδο θα ηγινει της πουταναρας,εχουν κατι καρεκλακια αυτοι εκει στο ζαγκρεπ τερμα δυσκολα...
προκαλουν τα γαμημενα και αν απαντησεις καθονται και να τα σπασεις και μετα πανε στην ουεφα για μαρτυρες σαν θυματα ξυλοδαρμου...
οσο για το οτι η ουεφα ζητησε να μην ανταλαξουμε εισητηρια μεγαλος παπας μου ακουγεται,την καηκαν τ'αρχιδια την ουεφα,σε ολη την ευρωπη γινονται μπαχαλα σε ολα σχεδον τα ματς,αν ητανε ετσι κανεις δε θα πηγαινε πουθενα.
ολοι οι αλλοι ειναι οι καλοι και δεν εχουνε προβλημα και εμεις τους μπηκαμε στο ματι,ενταξει μας πεισατε.
ας ητανε καλα οι σχεσεις των οπαδων με τη διοικηση της ντυναμο και θα σας ελεγα εγω αν ζητουσανε η οχι εισητηρια,αλλα τωρα μια χαρα τους βολεψε.
αν ειναι δυνατον να καθομαστε και να το συζηταμε κιολας,σαν οπαδος πρεπει να πηγαινεις ΠΑΝΤΟΥ.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

makptol

• Guest
βγήκες και συ απο την τρύπα σου μόλις θίξαμε το πουλέν σου.

άντε πάλι μέσα τώρα.

στραβοστομιδες ......μαγκια βρισιες απαξιωση ολων ......συνεχισε να βριζεις δικαιωνεσε......

northeagle_4

• Guest
Δηλαδη που θα γινοταν επεισοδεια αφου οι αλλοι δεν πατανε καν γηπεδο ? απο βελιγραδι-ζαγκρεμπ ειναι 4 ωρες,ανετα πηγαινες αυθημερον και καθαριζες ηρεμα και ωραια.
Ειναι τερμα χαζο να εχεις σπασει διυπουργικη αποφαση ελλαδας -τουρκιας για μη μετακινηση και να πηγες τουρκια με φενερ και να μην παιρνεις για ζαγκρεμπ...
  Παντως μου κανει εντυπωση οτι με μπριζ δεν ανακοινωηκε συμφωνηθηκε ποσοι βελγοι θα ερθουν και τωρα με ζαγρεμπ και καλα εγινε συμφωνια και για τα 2 ματς,παιζει να ναι και μαλακια των αρδ να ηρθε κανα εγγραφο οτι δεν ερχονται κροατες και να το εμπλουτησανε.
  Ελπιζω στην επομενη συναντηση με τους εκπροσωπους των ΣΦ να την ακουσει καλα ο προεδρας για γαυρο-βαζελικες τακτικες δεν θα περασουν εδω.Οποιος σου στερει εστω και μια εκδρομη ,πρπει να την ακουει.

Offline savage republic

• Βασικός
Ρε μην αγχώνεστε. ΠΑΟΚ είσαι, θα είσαι μέσα στο γήπεδο. Τίποτα δεν μας σταματά.

Offline scouser4

• Αλλαγή
έχετε πολύ πλάκα κ εσύ makptol και ο georget, γιατί οι οργανωμένοι της Ντιναμό κάνουν αποχή.

ασχοληθείτε με τα οικονομικά της ΠΑΕ αφου αυτά τα ξέρετε καλύτερα..

Offline dave

• Αλλαγή
ορισμενοι πιστευουν, η τους εχουν κανει να πιστεουν οτι η εκδρομη ειναι ενα καπριτσιο των οπαδων...τι αλλο θα δουμε...

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Η ΔΙΗΠΟΥΡΓΙΚΗ που λες ειναι για ματς εθνικων ομαδων που ουτως η αλλως στο καραισκακη πλακωθηκαν στις κερκιδες μεταξυ τους αναρχες με φασιστες δεν χρειαστηκε να ερθουν τουρκοι.
μπαχαλο δεν εγινε σε κανενα γηπεδο, ποσο μαλλον σε ομαδες που δεν εχουν ακομα μεγαλομετοχο και λεφτα.
και φυσικα η ουεφα θεωρει το ματς πολυ δυσκολο, ειδικα μετα το ματς της ΑΕΚ που απλα επιβεβαιωσε τα μελουμενα, ποσο μαλλον οταν ξερουν οτι θα εχεις στην εκδρομη σου και σερβους(και μη μου πειτε οτι δεν θα ειχαμε) με οτι αυτο συνεπαγεται για μια χωρα που προερχεται απο πολεμο.αν λοιπον η ουεφα δεν ηθελε ανταλλαγη καλα εκανε η ΠΑΕ και το δεχτηκε.οποιος ειναι ανετος ας δωσει πληρεξουσιο στο ζαγορακη για αναληψη χρηματων απο τον λογαριασμο του για τα φεσια.

υγ και για μενα θα ηταν η μονη εκδρομη που βολευε να παω φετος ευρωπη.δεν εκατσε θα παμε στην εκδρομη στον επομενο γυρο.

οσο για τον scouser4 που με ειρωνευεται, οχι φιλε δεν τα ξερω καλα τα της ΠΑΕ ξερω ομως πολυ καλα οτι ειμαι στη μαυρη λιστα απο την παρι και προσπαθω εδω και τοσα χρονια να ξαναφτιαξω ονομα.και σταματηστε αυτη την παπαρολογια και τα αλαθητα του παπα.τα αφηψηλου που μερικοι τα ξερετε ολα και οι αλλοι δεν ξερουν τιποτα.οκ μενω μακρια απο Σαλονικη αλλα αυτο δε μου στερει το δικαιωμα να εχω αποψη.αμα δεν σαρεσει απλα δεν την διαβαζεις.

Offline bozik

• Αλλαγή
κουμαντο στο μαγαζι του θα κανετε?
άντε ζαγοράκη,βάλε τον κόλκα  να ψήσει ξανά τους προτηγανισμενους...αλλα τσάκαλε πλέον δεν χρειάζεται, έχεις κάνει στρατό πλέον από κολκες  ;D

το γελιο θα ειναι οταν θα πανε τα χανουμια κροατια  ;D
 μου θελουνε και πρωταθλημα τα βοδια χαχαχαχαχα  ;D ;D ;D ;D ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsag

• Αλλαγή
ΞΕΦΤΙΛΑ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Matador

• Αλλαγή
Εχουμε παρει πολυ κακο δρομο παιδια. Αλλο κριτικη και αλλο οι βαρεις χαρακτηρισμοι. Εχουμε ξεφυγει. Λυπαμαι.
Ο θεος να βαλει το χερι του!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

GeorgT

• Guest
Η ΔΙΗΠΟΥΡΓΙΚΗ που λες ειναι για ματς εθνικων ομαδων που ουτως η αλλως στο καραισκακη πλακωθηκαν στις κερκιδες μεταξυ τους αναρχες με φασιστες δεν χρειαστηκε να ερθουν τουρκοι.
μπαχαλο δεν εγινε σε κανενα γηπεδο, ποσο μαλλον σε ομαδες που δεν εχουν ακομα μεγαλομετοχο και λεφτα.
και φυσικα η ουεφα θεωρει το ματς πολυ δυσκολο, ειδικα μετα το ματς της ΑΕΚ που απλα επιβεβαιωσε τα μελουμενα, ποσο μαλλον οταν ξερουν οτι θα εχεις στην εκδρομη σου και σερβους(και μη μου πειτε οτι δεν θα ειχαμε) με οτι αυτο συνεπαγεται για μια χωρα που προερχεται απο πολεμο.αν λοιπον η ουεφα δεν ηθελε ανταλλαγη καλα εκανε η ΠΑΕ και το δεχτηκε.οποιος ειναι ανετος ας δωσει πληρεξουσιο στο ζαγορακη για αναληψη χρηματων απο τον λογαριασμο του για τα φεσια.

υγ και για μενα θα ηταν η μονη εκδρομη που βολευε να παω φετος ευρωπη.δεν εκατσε θα παμε στην εκδρομη στον επομενο γυρο.

οσο για τον scouser4 που με ειρωνευεται, οχι φιλε δεν τα ξερω καλα τα της ΠΑΕ ξερω ομως πολυ καλα οτι ειμαι στη μαυρη λιστα απο την παρι και προσπαθω εδω και τοσα χρονια να ξαναφτιαξω ονομα.και σταματηστε αυτη την παπαρολογια και τα αλαθητα του παπα.τα αφηψηλου που μερικοι τα ξερετε ολα και οι αλλοι δεν ξερουν τιποτα.οκ μενω μακρια απο Σαλονικη αλλα αυτο δε μου στερει το δικαιωμα να εχω αποψη.αμα δεν σαρεσει απλα δεν την διαβαζεις.

ααα ρε συνονόματε ουτε εγω να το εγραφα το ποστ

υπογράφει κ ο άλλος GeorgT

northeagle_4

• Guest
georget δεν μετακινηθηκε κανεις απο το ματς που πηγαν οι ζελιδες με φενερ και εγινε οτι εγινε πριν 8-9 χρονια.Η εθνικη ειναι 2 χρονια πριν που λες,δεν εχει σχεση η εθνικη.Μεσα σε αυτα τα χρονια ειχαμε αλλες 3 ελληνοτουρκικες κληρωσεις και σε καμια δεν εγινε ανταλλαγη.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ρε νορθ, δεν ειχε ξαναπαιξει ξανα συλλογος στην τουρκια μπαλα.μονο εθνικες ομαδες :D

euboia4

• Guest
ΖΗΣΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

αρκει να διωξεις τον κοντο και να μας κανεις και ολα τα χατηρια

Offline scouser4

• Αλλαγή

ούτε εγω φίλε μένω Σαλόνικα..

όσο για την ειρωνία που λες, τα έχετε πολύ πλάκα να τα πεις αλλού.

αυτό κ τέλος.

northeagle_4

• Guest
ρε νορθ, δεν ειχε ξαναπαιξει ξανα συλλογος στην τουρκια μπαλα.μονο εθνικες ομαδες :D

ειχαμε 2 κληρωσεις με γαλατα ζελα-γκευ και αλλη μια με φενερ παλι η ζελα νομιζω.περσυ ηταν το ενα μαλιστα.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **

ούτε εγω φίλε μένω Σαλόνικα..

όσο για την ειρωνία που λες, τα έχετε πολύ πλάκα να τα πεις αλλού.

αυτό κ τέλος.

ξερω οτι δε μενεις σαλονικη,καταλαβαινω επισης το αγχος να αποτυχει η διοικηση για να δικαιωθειτε σε μια αποφαση που πηρατε εκει που μενεις.και φυσικα απο τοτε κραζετε αβερτα και για το φεγγαρι.το εχετε πολυ πλακα δεν ηταν τιποτα προσωπικο ισα ισα.μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση οτι φτασατε για να βρισετε την ΠΑΕ στο ματς με την φενερ μεσα στην πολη να την βριζετε γιατι η φενερ πουλησε το ματς στην connx.η εμπαθεια σας κανει μπαμ απο μακρια.
και φυσικα δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν.ειμαι σαυτο το φορουμ απο το 2004 που το φορουμ αυτο ειχε ενα απιστευτο επιπεδο και σιγα σιγα εχουμε μεινει 22 ατομα να διαβαζουμε για καρκινους, γαμησια ξυλο και πουτσα. και ολοι οι αλλοι που δεν συμφωνουν μαζι μας ειναι φυτα των ΑΡΔ.Υπαρχει κοσμος που περασε πολυ ασχημα πριν απο αυτη τη διοικηση που εφεραν οι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ(1000 χρονια να ζησουν τα παιδια) και που βλεπουν το μπασκετακι που ψαχνουμε κανα παραγοντα με το κυαλι και ευλογουν την τυχη τους που εχουν αυτη την διοικουσα επιτροπη στο ποδοσφαιρο.αυτο ειναι ολο. οποιος θελει να βαλει τα ωραια του τα λεφτα και να πληρωνει τα γουστα του εκει ειναι τα γραφεια της ΠΑΕ θα στηριχτει.ας παει να αναλαβει.

euboia4

• Guest
τωρα εγω γιατι νομιζω οτι στο ματς θα ερχοταν και Σερβοι?
και οτι αυτο ηταν το πραγματικο προβλημα?
κανω λαθος?
ΥΓ να μην ξεχνιομαστε,να φυγει η χειροτερη διοικηση ολων των εποχων,που φταιει για τον καυσωνα στην Γερμανια το καλοκαιρι,που πρεπει να δεινει λογο για την καθε μπουρδα που γραφουν οι αρδ αλλα εμεις δεν τις πιστευουμε γιατι ειμαστε γατωνια,αλλα καπου καπου τσιμπαμε,που εδιωξε ολα τα ακριβα συμβολαια,που που που που
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ