Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612057 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Αφηστε τις εκδρομες για τους οπαδους εκει στην παε και κοιταξτε να μαζεψετε το πουστοπαιδο που φερατε και τον αφηνετε να μας πουλαει και πνευμα μαζι με τους πουστηδες τους δημοσιογραφους στο πουτσοσαιτ που γραφει.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Να κάνω μια ερώτηση που είναι εκτός θέματος αλλά συγχρόνως και μέσα στο θέμα μας;

Υπάρχει ΕΝΑΣ απο εδώ μέσα που κράζει τους ΑΡΔ όπως τους λέτε και δεν τους διαβάζει; απάντηση μπορείτε να στείλετε με πμ.

Προσωπική μου άποψη; Ούτε ένα ευρό στις φυλλάδες τους, ούτε ένα κλικ στις ιστοσελίδες τους (γιατί φέρνουν διαφημίσεις)

Εχω άδικο;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

northeagle_4

• Guest
Για μενα πρεπει να ξερεις πως λειτουργει ο αλλος,τι προσπαθει να περασει,πως αντιδραει και που στεκεται και απο την στιγμη που 1 ευρω δεν προκειτε να δωσω τα σαιτ ειναι μια καλη λυση για να το κανεις αυτο.Η απαξιωση και η νοοτροπια "αστον να λεει οτι θελει" τους εχει δωσει τοσο δυναμη που φτασαμε σε σημειο να γραφει κατι ο κολκας και να σχολιαζεται απο κατω με 200 μηνυματα και να ακους τα ιδια λογια ακριβως στην τουμπα,ακομα ακομα και οπαδους βλεπεις να εχουν φτασει σε σημειο αν γραφτει κατι απο συγκεκριμενους ευνοημενους ΑΡΔ να το δενουν οτι ετσι ειναι και να αναλωνονται σε πολυωρους διαλογους αν και στην τελικη δεν συμβαινει οτι γραφτηκε 8 στις 10.Οσο δεν υπαρχει αντιθετος οπαδικος πολος ενημερωσης αυτοι θα δυναμωνουν και θα κατευθηνουν κοσμο ,δεν μπορεις να τους αγνοεις.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Εφημερίδα, περιοδικό (λιγότερο),η ιστοσελίδα που έχει ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ κάνουν το ίδιο κακό. Όπως μιλάμε για εμπάργκο στις φυλλάδες που κονομάνε απο την τρέλα μας, όπως λέμε μην ακούτε ράδια είναι καρκίνος για την ομάδα, έτσι εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια και τι ίντερνετ.
Είτε δώσεις 1 ευρώ, είτε κάνεις ένα κλικ επάνω στην ιστοσελίδα του τους δίνεις δύναμη και χρήμα, γιατί ξέρεις πολύ καλά πως όλα γίνονται με βάση την επισκεψιμότητα.

Εμένα προσωπικά επειδή τα ίδια θέματα είναι (εφημερίδα, ράδιο, ίντερνετ) με ενοχλεί να τα παρακολουθείς καθημερινά, να τους δίνεις το 1 ευρώ γιατί είναι παράδοση.
Να ψάχνεις τα πάντα στην σελίδα τους, να είσαι στημένος όλη μέρα να ακούσεις την κάθε βλακεία που θα πούνε στο ράδιο και την κάθε παρέμβαση που θα κάνει ο καθε άμπαλος που μπορει να μην έχει και σχέση με την ομάδα.

Φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος να το κάνει, απλά υπάρχει μια διαφορα, μη το παίζει ανεξάρτητος και κυνηγός των δημοσιογράφων.

Τα παραπάνω είναι γενικά και δεν υπάρχει προσωπική μοφή για κάποιον, αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

Τελευταίο παράδειγμα η προσληψη του οπως λένε  οπαδου - προπονητή του αρη

Και η ανακοινωση του ΑΣ ΠΑΟΚ ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ.

Μόνη λύση η αφύπνιση του κόσμου και το εμπάργκο όλων των μμε όσο ουτοπικο και αν ακούγεται
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline cure

• Αλλαγή
Ολοι φευγουν κι ερχονται, εκτος απο τον ενα και μοναδικο που θα κανει το colpo grosso με το γηπεδο. Αυτος δε κουνιεται με τιποτα!!   ;)
Ποιον λες? Αυτον που προπερσι ειχε κατεβει υποψηφιος ενω ειχε παραιτηθει καποιους μηνες πριν, αλλα χωρις να εχει παραιτηθει?Αυτον που "παραιτημενος" λογω ευθιξιας χωρις να εχει παραιτηθει, το σκεφτοταν αν θα κατεβει αλλα τελικα ενοιωσε τελικα υποχρεωμενος -στον εαυτο του και τους πιστους του-να κατεβει? ...Αυτον λες skyclad?
;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Mαλλον αυτον τον κυριο λεω, αλλα δε λεω ονοματα γιατι ειναι και επιλογη του προεδρου. Ο ΠΑΟΚ πανω απ' ολα
Ε ρε μάγκες αλλού το πήγατε στο τέλος και με ψιλοχαλάσατε. Νόμιζα πως θα το πάτε στον άλλον ακούνητο που "ξεχνάει" να γράψει στο μπακαλοτέφτερο κανα δυο ψωροεκατομμυριάκια από τα έσοδα της Ευρώπης.

Να προσθέσω μόνο πως προκαλεί γέλιο ή αηδία (ανάλογα τη διάθεση) το παραμύθι των παπαγάλων της ΠΑΕ για να πάει μόνη η ομάδα στο Ζάγκρεμπ. Τι να κάνεις με τόσα έξοδα δεν έρχεται το μπακαλοτέφτερο στα ίσα με τίποτα και σου λέει άσε μη φάμε κανένα πρόστιμο πάλι και χαθούν πολύτιμα λεφτά από το τεφτέρι... "μάστορα γράψε και δυο κιλά πατάτες Νευροκοπίου"
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ive4

• Guest
τώρα παίρνει τηλέφωνο ο Ζαγοράκης τον Πλατινί και καθαρίζει να πάμε 10000. Γουστάρει ο Πλατινί σε λέω

northeagle_4

• Guest
Τσακαλακι τα παντα εχουν να κανουν με το κατα ποσο φιλτραρεις και αντιλαμβανεσαι αυτα που γραφονται και το ποιον του καθενος.Εσυ το πας οικονομικα ,δεν εχω καμια ενσταση πανω σε αυτο αλλα εγω εστιασα οτι οσο δεν υπαρχει αντιθετος οπαδικος πολος ενημερωσης(εφημεριδακι,εκπομπη κτλ) αυτοι θα επηρεαζουν ολο και περισσοτερο κοσμο και θα φτασουμε σε σημειο π.χ ακομα και για το γηπεδο να λενε 90% "παμε παλατακι ,ειναι καλυτερα",Με το να τους αγνοεις και να μην ασχολησε ενω αυτοι αλωνιζουν κανεις μεγαλυτερο κακο απο ενα κλικ.Γνωμη μου.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Ζαγόρα πιστεύω να γνωρίζεις ότι ο χειρότερος εχθρός της Διοίκησης είναι οι φιλίες με τους υφιστάμενους έτσι?

Offline maria-mtb

• Βασικός
πληρωστε τους παιχτες χθες.-

Offline T.manos4

• Αλλαγή

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ 4 ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline gagas

• Αλλαγή
οταν κοψουν να μου πουλανε ΠΑΟΚτσηδιλικι απο τις δηλωσεις τους τοτε θα απαιτησω κ απο τον ζαγορακη να τους πληρωσει..
με τοσο ΠΑΟΚτσηδιλικι δεν αντιλαμβανομαι πως γινεται να μετρανε για αυτους μονο τα λεφτα..
τους καλομαθαμε με τα αεροδρομια..κ το χειροκροτημα σε ασχημες εμφανισεις..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οι απληρωτοι παικτες του ΠΑΟΚ εχω την εντυπωση πως μοιραστηκανε πριμ για την εισοδο στους ομιλους του ουεφα...2 μυρια...
μην τους βγαλουμε και αφραγκους...

Offline KATISI4

• Αλλαγή

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ 4 ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

+1926

chiltsid

• Guest
οι απληρωτοι παικτες του ΠΑΟΚ εχω την εντυπωση πως μοιραστηκανε πριμ για την εισοδο στους ομιλους του ουεφα...2 μυρια...
μην τους βγαλουμε και αφραγκους...

2μυρια? :worried: :worried: :worried:που γραφτηκε κατι τετοιο?

Offline lik4

• Αλλαγή
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ 5 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

euboia4

• Guest
τους εχει τελιωσει η βενζινη στα αυτοκινητακια τους?
οι μισοι ιδιωτικοι υπαλληλοι εχουν προβλημα στην μισθοδοσια τους και οι δικοι μας "παιχταραδες" γκρινιαζουν επειδη αντι για 300000 εχουν παρει μονο 200000
η υπομονη εχει και τα ορια του και αλλες εποχες δεν θα το αφηναμε ετσι

Offline polman

• Αποστολή
  • **
ποια ομάδα μωρέ πληρώνει απευθείας τους παίκτες? θα τρελαθούμε τελείως? ο γαύρος ή ο βάζελος? ΟΛΟΙ καθυστερούνε.

Αλλά εμείς ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με αυτό. Και υπάρχει μια αβεβαιότητα και προκατάληψη από τον κόσμο. Και αυτός ο φόβος, ο οποίος υπάρχει και λόγω της παλαιάς κατάστασης με τις άπειρες προσφυγές και τους εράνους περνάει και στους παίκτες. Οι οποίοι πιστεύουν ότι ίσως να μην πάρουν καν τα λεφτά τους. Δεν νομίζω να τους πειράζει το εκ πρόθεσμα. Καθήκον της διοίκησης είναι να δείχνει ποιος είναι το αφεντικό και όχι να κάνουν ότι θέλουν.

Δεν ακούω κανείς να λέει για το άνοιγμα που έχει το χανούμι ή το λήκι? ΜΟΥΓΚΑ όλοι εκεί (αρδ και κόσμος τους). Και μην μου πείτε πως αυτοί χωρίς επενδυτή τα καταφέρνουν καλύτερα. Σε πολύ χειρότερη κατάσταση είναι. Αλλά εμείς βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας συνέχεια. ΝΑΙ ΔΕΚΤΟ να θέλουμε διαφάνεια και να μην τρώνε, να μαθαίνουμε πως έγινε το άνοιγμα κλπ Αλλά αυτή η "αναζήτηση" περνάει και στην ομάδα. Επηρεάζει. Δεν θέλω να βγάλω φταίχτη τον κόσμο αλλά έχουμε και εμείς μεγάλο μερίδιο ευθήνης. Και όσο για τους αρδ που μιλάνε επίσης για τα οικονομικά να πουλήσουν θέλουν. Αλλά πουλάνε μόνο ότι θέλει να διαβάζει η μάζα. Και η μάζα θέλει να τα διαβάζει.

Χρυσή φόρμουλα μεταξύ προβάτου και πλήρης αμφισβήτησης για το αν μπήκαμε μέσα από τον φρέντο που πήρε ο γιασέρ είναι δύσκολο να βρεθεί...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline ved

• Αλλαγή
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ 5 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

PAOK_VOLOS

• Guest
Óôï ÐÁÏÊ-Ìðñéæ ôá åéóéôçñéï ôùí âåëãùí íá êïóôéæïõí 40€
Óôï Âïëïò-ÐÁÏÊ ôá åéóéôçñéá ìáò íá êïóôéæïõí 15€

Óå äéáöïñåôéêÞ ðåñéðôùóç,êõñéïé ôçò ðáå,äåí óåâåóôå ôïõò ïðáäïõò ôïõ ÐÁÏÊ.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Συμφωνω 150%, με προλαβες.