Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
συστασεις και ξυσε τ'αρχιδια σου.....
δηλαδη η ουεφα δεν εκανε συσταση στο ματς με την φενερ που πανω κατω το κλιμα ητανε οπως ητανε και εκανε τωρα με την δυναμο....
μα για ποσο μαλακες παιζει να μας εχουν??
το να εχουνε χεστει πανω τους στην παε για καποιους λογους που μονο αυτοι ξερουν,σε εμας το λενε προστιμο(για ενα ματς που θα δουμε εμεις και κατι καρεκλακια) δε μου κανει εκπληξη πια,δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο
γνωμη μου πως καθαρα δε μας θελουνε στο γηπεδο.
νομιζαμε πως ειναι καποιοι απο μας αυτοι εκει στα γραφεια αλλα τελικα σαν εμας δεν εχει.
αντε καλη τηλεθεαση και μην ξεχασουμε να ευλογισουμε τα γενια μας σε καμια καταληψη της καβαλας αλωστε απο εκδρομες καθαρα οπαδικες χορτασαμε με την τουρκια.

υ.γ. η ιστορια τελικα γραφετε στα ποινολογια της ουεφα.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

chiltsid

• Guest
Δεν υπάρχει καμία τιμωρία για επεισόδια εκτός γηπέδων. Γι αυτό και απο την ουέφα το πρόστιμο για Πόλη είναι μόνο γι αυτά που έγραψε ο παρατηρητής ο οποίος ήταν στο γήπεδο, δεν τριγυρνάει στην πόλη να καταγράφει επεισόδια. Ποιες αρχές και μαλακίες, κανένας οργανισμός(ποδοσφαιρικός η μη) δεν μπορεί να σε τιμωρήσει οικονομικά για επεισόδια εκτός γηπέδου, αφού τόσο πολύ σας ενδιαφέρει εσάς ως οπαδούς το πρόστιμο που θα φάει η ΠΑΕ.
Κανονίστε πουτάνας γιοί να μας κόψετε την εκδρομή. Είναι αργά πλέον, την κάνατε τη μαλακία σας που δεν βγάλατε εξαρχής προπαγάνδα ότι "δεν γίνεται". Τωρα δεν μπορείτε να τα πάρετε πίσω με δήθεν συστάσεις της ουέφα, σας πήραν χαμπάρι όλοι. Κανονίστε την πορεία σας.
Τέλος, αν ο οπαδικός κόσμος του ΠΑΟΚ δεχτεί "για το καλό του ΠΑΟΚ" τυχόν άρνηση της ΠΑΕ να πάρει εισητήρια για Κροατία θα είναι η οριστική ταφόπλακα πάνω στον οπαδικό χαρακτήρα του ΠΑΟΚτσή που μάθαμε και η πλήρης στροφή προς την γαυροσκουληκοποίηση.

καλο θα ειναι να μην γραφεις αναληθειες μονο και μονο για της εντυπωσεις!
μιλησα συγκεκριμενα,οι αρχες της καθε χωρας εχουν δικαιωμα να σε καταγγειλουν στην UEFA,αν εσυ νομιζεις πως ο παρατηρης δεν θα τα λαβει υποψην του,δικαιωμα σου.αλλωστε εχουμε δει τοσες και τοσες εκθεσεις παρατηρητων που ξερουμε τι και πως τις γραφουν!
απο κει και περα,δεν εγραψα πουθενα πως καποια ομαδα τιμωρηθηκε για επεισοδια σε δρομους κτλ,ο λικ το ανακαλυψε αυτο!
μιλαμε ξεκαθαρα για ενδεχομενο επεισοδειων!αμα θελετε και οι δυο σας να γραψετε για της εντυπωσεις,καντε το,δεν με αφορα εμενα ομως!
υπαρχει και το paok24 κ το olapaok,μην μπερδευετε αυτο που γραφω εγω,με αυτο που γραφουν τα σιτε!

απο κει και περα,εμενα σαν οπαδο του ΠΑΟΚ,ναι με νοιαζει οταν τιμωρειται η ΟΜΑΔΑ!

ΥΓ:μακαρι να δειχνατε τετοιο ζηλο και σε αλλα θεματα!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Kαι εγω απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει τιμωρια για γεγονοτα που γινονται εκτος γηπεδου η μεσα στην πολη κτλ..(το πολυ να υπαρχει κανα χρηματικο προστιμο) εκτος μονο απο ακραιες περιπτωσεις οπως το μαχαιρωμα καποιων Αγγλων της Λιντς στην Τουρκια πριν καποια χρονια οπου η Γαλατα ειχε τιμωρηθει αυστηρα(ειχε απειληθει και με αποκλεισμο απο διοργανωσεις) και ακομα παλιοτερα σε ενα τελικο ουεφα Τοτεναμ-Αντερλεχτ στο Βελγιο οπου υπηρξε και νεκρος Αγγλος..

Τωρα για το συγκεκριμενο παιχνιδι που μας καιει στο Ζαγκρεμπ και αφου γνωριζουμε οτι οι οργανωμενοι τους κανουν αποχη δεν υπαρχει κανενας λογος να μην παρουμε εισητηρια.. αμα θελουν αυτοι να μην παρουν για Τουμπα γουστο τους και καπελο τους..

Τωρα για να αποφευχθει και καλα οποιοδηποτε παρατραγουδο στην πολη και εκτος γηπεδου το πολυ πολυ να ξαναγινει μια εκδρομη οπως στην Τουρκια.. Θεσσαλονικη-Ζαγκρεμπ μπαινεις βλεπεις το ματς φευγεις(δεν λεω οτι αυτο πρεπει να γινει απλα τροποι υπαρχουν να πας ακομα και αν χρειαστει αυτη η ταλαιπωρια)

Αμα ληξει η αποχη τους και πιεζει και η ουεφα να μην γινει μετακινηση μην εχετε αυταπατες εννοειτε δεν θα παμε.. εδω σε αλλα και αλλα εντος συνορων καθομαστε σαν χανοι σιγα μην σηκωσουμε κεφαλι στην ουεφα!

Οπως ειναι τωρα τα πραγματα θα ειναι εγκλημα να αφησουν την ομαδα χωρις κοσμο στο τελευταιο παιχνιδι.. η τουλαχιστον χωρις να προσπαθησουν να εξασφαλισουν την παρουσια του!

Offline lik4

• Αλλαγή
απο κει και περα,δεν εγραψα πουθενα πως καποια ομαδα τιμωρηθηκε για επεισοδια σε δρομους κτλ,ο λικ το ανακαλυψε αυτο!
μιλαμε ξεκαθαρα για ενδεχομενο επεισοδειων!αμα θελετε και οι δυο σας να γραψετε για της εντυπωσεις,καντε το,δεν με αφορα εμενα ομως!

ουτε εγω εγραψα πουθενα οτι εσυ ειπες οτι καποια ομαδα τιμωρηθηκε για επεισοδια σε δρομους κτλ,μονος σου το ανακαλυψες αυτο!
εγω απλα μια ερωτηση σου εκανα  ;)
και το θεμα  μας δεν ειναι το ενδεχομενο επεισοδιων,το θεμα ειναι το ενδεχομενο της τιμωριας(ειτε χρηματικο προστιμο ειτε τιμωρια εδρας)
για εντυπωσεις και ζηλο δεν περιμενα ποτε εσυ να γραψεις για 2 ατομα που γνωριζεις προσωπικα
ας μην το παρατραβηξουμε το θεμα αυτο γιατι δεν ειμαι και πολυ καλα αυτες τις μερες(λογο των 5 αδερφων μου)

chiltsid

• Guest
δεν φταιω εγω,που απο αυτο που εγραψα εγω,εσυ εκανες αυτην την ερωτηση ;)λαθος καταλαβες μαλλον!

οσο για της εντυπωσεις και ζηλο,οταν προσπαθει καποιος απο τα γραφομενα μου να ανακαλυψει πραματα,θα μιλαω για εντυπωσεις(ζηλο δεν ανεφερα,παλι δικο σου αυτο).
το οτι γνωριζομαστε,δεν νομιζω να εχει σχεση με το θεμα!

αλλα εχεις δικιο,καλυτερα ας το ληξουμε εδω!

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Γράφεις "δεν εγραψα πουθενα πως καποια ομαδα τιμωρηθηκε για επεισοδια σε δρομους κτλ. μιλαμε ξεκαθαρα για ενδεχομενο επεισοδειων"
Δεν καταλαβαίνω αφού δεν υπάρχει τιμωρία για επεισόδια εκτός γηπέδου, και εντός γηπέδου θα είμαστε εμείς οι καρέκλες και οι παίκτες, γιατί μας απασχολεί αν θα γίνουν επεισόδια;

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Ασχετο με το θεμα (πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και τελικα θα παρουμε εισιτηρια) ο γαυρος καταφερε να παραιτησει τον Δαλουκα... εμας που ο αλλος εκρινε πρωταθλημα αλωνιζει...

ο γαύρος στην ουσία δεν κατάφερε τίποτα όπως δεν καταφέραμε και εμείς με τον σπάθα...
λίγο καιρό έχω από τους πίνακες και μετά επιστροφή.. αυτό δεν είναι τιμωρία..

όσο για την σύσταση τις uefa εμενα δεν μου λέει τίποτα...
ξέρει κανεις αν έχουν ξαναστείλει οι αρμόδιοι την ίδια επιστολή και για άλλες εκδρομές στο παρελθόν αλλα δεν απασχολούσε κανένα?
απλά τώρα υπάρχουν αυτά τα "κολοσιτε" που ξέρουν ότι το θέμα ειδικά με την zagreb θα πουλήσει τρελα και θα πάρουωε τρελα klick
και θα ασχολούμαστε συνεχεια με αυτό και το αναπαράγουν
για μένα προσωπικά δεν υπάρχει κανένα θέμα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

chiltsid

• Guest
alka,ο μπιφ εγραψε καποιες ακραιες περιπτωσεις για επεισοδια εκτος γηπεδου,οπου τιμωρηθηκε καποια ομαδα!
απο κει και περα,συμφωνησα με αυτα που εγραψε ο αλεξης!

Offline dave

• Αλλαγή
καλα ρε εσεις κ απο κοντα ετσι συννενοειστε? δε καταλαβα τπτ... :P

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Δεν υπάρχει καμία τιμωρία για επεισόδια εκτός γηπέδων. Γι αυτό και απο την ουέφα το πρόστιμο για Πόλη είναι μόνο γι αυτά που έγραψε ο παρατηρητής ο οποίος ήταν στο γήπεδο, δεν τριγυρνάει στην πόλη να καταγράφει επεισόδια. Ποιες αρχές και μαλακίες, κανένας οργανισμός(ποδοσφαιρικός η μη) δεν μπορεί να σε τιμωρήσει οικονομικά για επεισόδια εκτός γηπέδου, αφού τόσο πολύ σας ενδιαφέρει εσάς ως οπαδούς το πρόστιμο που θα φάει η ΠΑΕ.
Κανονίστε πουτάνας γιοί να μας κόψετε την εκδρομή. Είναι αργά πλέον, την κάνατε τη μαλακία σας που δεν βγάλατε εξαρχής προπαγάνδα ότι "δεν γίνεται". Τωρα δεν μπορείτε να τα πάρετε πίσω με δήθεν συστάσεις της ουέφα, σας πήραν χαμπάρι όλοι. Κανονίστε την πορεία σας.
Τέλος, αν ο οπαδικός κόσμος του ΠΑΟΚ δεχτεί "για το καλό του ΠΑΟΚ" τυχόν άρνηση της ΠΑΕ να πάρει εισητήρια για Κροατία θα είναι η οριστική ταφόπλακα πάνω στον οπαδικό χαρακτήρα του ΠΑΟΚτσή που μάθαμε και η πλήρης στροφή προς την γαυροσκουληκοποίηση.

καλο θα ειναι να μην γραφεις αναληθειες μονο και μονο για της εντυπωσεις!
μιλησα συγκεκριμενα,οι αρχες της καθε χωρας εχουν δικαιωμα να σε καταγγειλουν στην UEFA,αν εσυ νομιζεις πως ο παρατηρης δεν θα τα λαβει υποψην του,δικαιωμα σου.αλλωστε εχουμε δει τοσες και τοσες εκθεσεις παρατηρητων που ξερουμε τι και πως τις γραφουν!
υπαρχει και το paok24 κ το olapaok,μην μπερδευετε αυτο που γραφω εγω,με αυτο που γραφουν τα σιτε!

απο κει και περα,εμενα σαν οπαδο του ΠΑΟΚ,ναι με νοιαζει οταν τιμωρειται η ΟΜΑΔΑ!

να κανω κι εγω μια ερωτηση και μην το κανουμε οπως το κανες με το λικ....περα απο το δικαιωμα των υπευθυνων αρχων της καθε χωρας,ποτε εχει τιμωρησει η ουεφα πανω σε υπομνηματα που στειλανε οι οποιες αρμοδιες αρχες;

εγω μονο σε δολοφονιες ανθρωπων θυμαμαι τιμωριες σε ομαδες απο την ουεφα
αν παμε εκει να σκοτωθουμε η να σκοτωσουμε ε τοτε τι να πω....

υ.γ μου ρχονται κατι ματς στο μυαλο που μυριζουνε/μυριζανε μπαρουτι λογω κοντρας για χ ψ λογους...και δεν θυμαμαι ποτε η ουεφα να απαγορευσε την μετακινηση οπαδων...πχ δεν νομιζω η ουεφα να ηθελε να παμε τουρκια.οταν το χανε κοψει φημολογουτανε για συμφωνια μεταξυ χωρων...καμια ουεφα στην μεση

η σκεφτειτε η ουεφα να ελεγε μια μερα στους σκωτσεζους...σας κανω συσταση για το καλο του αθληματος...τα σελτικ-ρειτζερς να γινονται χωρις φιλοξενουμενους....δεν υπαρχουν αυτα τα επιχειρηματα

υ.γ2 και μονο που το συζηταμε ακομα κι εδω μεσα...για μενα ειναι ηττα.που καταντησαμε....

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ

Επίσης scouser4 το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι όπως όλα τα άλλα γ αυτό δεν πρέπει να το γενικεύουμε (με βάση την τελευταία σου πρόταση). Όπως ξεχωριστώ ήταν το παιχνίδι της Πόλης, έτσι είναι και αυτό. Για όσους δεν γνωρίζουν το γιατί υπάρχει θέμα σε αγώνα με Κροατική ομάδα, τα έχω γράψει ποιο παλιά. Είναι πολλά και δεν είναι απλά θέμα της φιλίας με τους Παρτιζάνους. Ο έλληνας εκεί είναι γενικά ανεπιθύμητος. . . 

Σε αγώνα του ΠΑΟΚ;ρωτάω γιατί δεν ξέρω.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ολοι φευγουν κι ερχονται, εκτος απο τον ενα και μοναδικο που θα κανει το colpo grosso με το γηπεδο. Αυτος δε κουνιεται με τιποτα!!   ;)
Ποιον λες? Αυτον που προπερσι ειχε κατεβει υποψηφιος ενω ειχε παραιτηθει καποιους μηνες πριν, αλλα χωρις να εχει παραιτηθει?Αυτον που "παραιτημενος" λογω ευθιξιας χωρις να εχει παραιτηθει, το σκεφτοταν αν θα κατεβει αλλα τελικα ενοιωσε τελικα υποχρεωμενος -στον εαυτο του και τους πιστους του-να κατεβει? Αυτον που οι ψηφοφοροι απλοχερα του εδωσαν 80%?Αυτον που μας πιπιλιζαν τα παγαλακια με ραδιο αρβυλα οτι ουσιαστικα μονο για λιγους μηνες θα ειναι Προεδρος και τελικα απλα ηθελε να διατηρησει την υστεροφημια του, να αναγνωριστει η προσφορα του στο Συλλογο και να αποχωρησει με ψηλα το κεφαλι?Αυτον που τελικα αν και περασαν οχι λιγοι μηνες αλλα 2 χρονια και κατι ψιλα ειναι ακομα εκει? Και που το ξερω? Ακουω ακομα το ροχαλητο του...Αυτον λες skyclad?

;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Mαλλον αυτον τον κυριο λεω, αλλα δε λεω ονοματα γιατι ειναι και επιλογη του προεδρου. Ο ΠΑΟΚ πανω απ' ολα

Τωρα για τα οσα ακουγονται για κροατια ενα εχω να πω. Τελικα ο λαος μας ενοχλει ΚΑΙ στην ευρωπη. Ομολογω πως δεν το περιμενα, αλλα ετσι δειχνουν τα πραγματα. Μια τα σκηνικα στην Πολη μας, και τωρα αυτο.
Ποτε ξαναμπηκαν οπαδοι στο γηπεδο στο β' ημιχρονο μεσσιε πλατινι? Ποτε εχετε ξανακανει 'συστασεις' σε ομαδα να διωξει τον κοσμο απο το γηπεδο? Σε ενα γηπεδο που θα ειναι ετσι κι αλλιως μισο-αδειο?
Ειμαστε απο τους τελευταιους οπαδους που τους χαλανε το marketing, τη διαφημηση, τα προβατα με τις φωτογραφικες, και τα πλαστικα σημαικια heineken.
Σαλτα και γαμησου ρε πλατινι σκατοβατραχε απατεωνα που σε δινανε πεναλτυ 10 μετρα εξω απο την περιοχη, που θα μας πεις και που θα παμε. Ζαγορακη κανονισε να το παιξεις καλο παιδι παλι και χαμηλες μπαλες. Κανενας δε θα μας πει που μπορουμε να παμε και που οχι σε ευρωπαικο παιχνιδι. Αυτα μονο στη χουντα του γιουνανισταν γινονται.
Στον κοσμο αλλος κανενας

baron

• Guest
PE ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!

δεν υπάρχει σύσταση της όυεφα για την μη μετακίνηση οπαδών!
Αυτό θα ερχότανε σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ.

Πάρτε το χαμπάρι: Εάν η ελλάδα είναι μπουρδέλο αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει και στο υπόλοιπο της ευρώπης το ίδιο.

Μονο εάν υπάρχει σύμφωνia ΠΑΕ ΠΑΟΚ- DYNAMO δεν θα πάμε κροατία.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ARD...και propaganda!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η κόντρα ανάμεσα στη διοίκηση και τους οπαδούς, σε συνδυασμό με τις καλές σχέσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ με αυτούς της Παρτιζάν Βελιγραδίου, οδήγησε την ομάδα της Κροατίας στην απόφαση να μη δώσει εισιτήρια στο Δικέφαλο του Βορρά για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
Η διοίκηση της Ντιναμό ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι δεν μπορεί να τους δώσει εισιτήρια για το παιχνίδι της 15ης Δεκεμβρίου στο «Μάξιμιρ», κάτι άλλωστε που αποτελεί και επιθυμία της ΟΥΕΦΑ, η οποία γνωρίζει για τις «ειδικές συνθήκες» του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι ούτε ο ΠΑΟΚ θα δώσει εισιτήρια στους Κροάτες για την αναμέτρηση της 30ης Σεπτεμβρίου στην Τούμπα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε στην ΟΥΕΦΑ το απολογητικό υπόμνημα για τα επεισόδια που συνέβησαν στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο του παιχνιδιού με τη Φενέρμπαχτσε.

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες και στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι τελικά θα αποφύγουν την τιμωρία έδρας και θα «περιοριστούν» σε πρόστιμο που, πάντως, δεν αποκλείεται να ξεπερνάει τις 50 χιλιάδες ευρώ.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=53766657

Ψαχτειτε τωρα στο τιφο αν ειναι αληθεια ή μας πουλαν παπα τα παπαγαλακια της παε :D
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Η πλάκα θα ναι ότι πιθανότατα να παίζεται η πρόκριση σε εκείνο το παιχνίδι....

Κανονίστε...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
επειδη τις τελευταιες μερες πολλα ακουμε για το ματς με τους κροατες εγω απλα ευχομαι να μην φρεναρουν την πιο αρχιδατη φουρνια οπαδων του ΠΑΟΚ των τελευταιων χρονων στερωντας τους μια καθαρα οπαδικη εκδρομη.ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες και στ'αρχιδια μου κιολας,ποια προστιμα,ποια στυλο και πουτσες μπλε.
3 εκτος εδρας ματς εχουμε στον ομιλο τοσες να ειναι και οι εκδρομες μας. τελος.

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή

Offline savage republic

• Βασικός
Μην μας κόβετε τον αέρα μας, την ανάσα μας. Μην μας κόβετε τις εκδρομές.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απο τον επισημο κανονισμο του Europa League

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/competitions/Regulations/01/48/48/90/1484890_DOWNLOAD.pdf

14.07 All clubs in the UEFA club competitions must make at least 5% of the total capacity of their stadium available exclusively to visiting supporters, in a segregated, safe area. In addition, visiting clubs are entitled to purchase up to 200 top-category tickets (unless otherwise agreed between the two clubs in question) for their VIP supporters, sponsors, etc. (see Articles 16 and 23 of the UEFA Stadium Infrastructure Regulations and Article 19 of the UEFA Safety and Security Regulations).

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **

ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ