Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610455 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
τα αυριανα πρωτοσελιδα θα ειναι συλεκτικα  ;)
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απο οτι φαινεται σημερα τελειωνει η κριτικη/μπινελικι στην διοικηση για τα οικονομικα.
Μεχρι να αρχισει ομως η επομενη συνεντευξη σε 6 μηνες απο τωρα, εχουμε αρκετο καιρο να πλασουμε σεναρια και ιστοριες για αγριους.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
  Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους συνδέσμους. Ο κ. Μηλιορίδης νύχτα μέρα μιλά με τους συνδέσμους."

Εαν αυτο ισχυει τοτε αυτοματα να σταματησουν ολοι οσοι τα χωνουνε στην διοικηση για το θεμα του κοντου. Αν η συντονιστικη ελεγε ενα γεματο 'ΟΧΙ' ο κοντος δεν θα ρχοταν. Το Evolution εχει παρει μπαλα ολους μας.

Εγω χαιρομαι γιατι ακουσα κατι που απο καιρους Παντελακη, ισως, εχω να ακουσω επισημα απο Προεδρο..
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
εννοειται οτι η συντονιστικη δεν λεει στον μηλιωρηδη ποιον παικτη θα παρουν ο δερμιτζακης κ ο μπερετα.
αλλα ειναι τα προβληματα που εχουν να λυσουν..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ασχετο αλλα το ωρηκα τυχαια οταν εψαχνα για βιντεο της συνεντευξης τυπου και ειπα να το μοιραστουμε  ;D

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Επιτελους ακουσα επισημα τον στοχο της φετινης χρονιας. Σχεδον 4 μηνες καθηστερημενα, αλλα τουλαχιστον ειπωθηκε. Με τα λογιστικα, οικονομικα, συνωμοτικα, εχω σταματησει να ασχολουμαι και απο φετος το παιζω απλα ποδοσφαιροφιλος. Περιμενω απο την διοικηση της ομαδας μου να σταθει στο υψος της θεσης της και να δω το αποτελεσμα των πραξεων της στο τελος της χρονιας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

fatal_invasion

• Guest
Νομίζω καλύφθηκα σε γενικές γραμμές μετά από πολύ καιρό

jmjyiannis

• Guest
απορώ που κανένας δεν αντιδρά με το οτι για τον Σπάθα η αναφορά ήταν βελούδο. Εμένα δε μου άρεσε καθόλου και δε με κάλυψε. Σίγουρα κάτι παραπάνω θα έχει στο μυαλό του και θα ξέρει αλλά περσυ στο ματς αυτό ελεγε στους παίχτες συγγνωμη που δε σας προστάτεψα. και όπως πέρσυ έγινε αυτό, φέτος θα μπορεί να γίνει ένα άλλο. Αν δεν αντιδράς, αυτά έχεις σαν αποτέλεσμα. Δε ξέρω, αλλά περίμενα κάτι πιο έντονο.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Να πω οτι άκουσα τη συνέντευξη αποσπασματικά αλλα θα την ακούσω και αναλυτικά καποα στιγμή και θα γίνω πιο συγκεκριμένος.
Ήταν τραγικό για εμένα ότι στην ενημέρωση για τα οικονομικά ο βιολίδης πηγε να κάνει μούχτη τα περί τουμπα επέ και αναφέρθηκε στο τέλος μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.
Για μένα αυτό απο μόνο του βγάζει μάτια τη στιγμή που κάθε φορά που μπαίνω στην μπουτίκ δεν αφήνω κάτω από 200 ευρώ.(ένοιωσα και ο πρώτος μαλάκας).
Επίσης προκυπτει και βασικό ερώτημα από αυτά που είπε περί μπουτίκ.
Προσπερνάω το ότι η τούμπα επέ βγαζει 150 χιλιάρικα το χρόνο τη στιγμή που ξέρω οτι δουλεύει με περισσότερο απο 100 % κέρδος σε ότι πουλάει και ρωτώ το εξής.Στα έσοδα της προγούμενης χρονιάς βλέπω 6.200.000 από χορηγίες.3.635.000 από τηλεοπτικά.9.673.000 από εισιτήρια (6.638.000 από διαρκείας, τα υπόλοιπα από τα εισιτήρια)140.000 από λοιπά. Σύμφωνα με το μπακαλοτεύτερο του βιολίδη τα 140 χιλιάρικα πρέπει να είναι απο την μπουτικ,αν δεν είναι τότε στον επίσημο απολογισμό απέκρυψε τα έσοδα της μπουτίκ. Αν είναι γιατί δεν τα χαρκτηρίζει τα 140 για να μάθουμε από που σκάτά είναι.
Μπαίνω στην ουσία του θέματος και δεν ασχολούμε με τα 150χιλιάρικα αφού υπαρχει και το ιστορικό με την προυγούμενη συνέντευξη όπου αποδεδειγμένα και ξεκαθαρα ο βιολίδης μας είπε ψέματα και μετα άφηνε τους κόλκες να τα μπαλώσουν στα ράδια.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΥΤΕΡΑ.

Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

legones

• Guest

Εδω τα οικονομικα στοιχια της περασμενης χρονιας για το Ε.L.ανα ομαδα.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/01/51/72/70/1517270_DOWNLOAD.pdf

Γιατί δεν μπορώ να το δω?  >:( Καμιά ιδέα κάποιος?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
εγκατεστησε το acrobat reader, ειναι δωρεαν.

Θα συμφωνησω με νεαπολιτη, τα νουμερα της Τουμπας ΕΠΕ ειναι πιο πανω απο απογοητευτικα. Παρολαυτα τους δινω δευτερη ευκαιρια, μετα την συμβαση με την πουμα. Θελω να πιστευω οτι με ΝΙΚΕ η Addidas τα εσοδα θα απογειωθουν.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Να πω οτι άκουσα τη συνέντευξη αποσπασματικά αλλα θα την ακούσω και αναλυτικά καποα στιγμή και θα γίνω πιο συγκεκριμένος.
Ήταν τραγικό για εμένα ότι στην ενημέρωση για τα οικονομικά ο βιολίδης πηγε να κάνει μούχτη τα περί τουμπα επέ και αναφέρθηκε στο τέλος μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.
Για μένα αυτό απο μόνο του βγάζει μάτια τη στιγμή που κάθε φορά που μπαίνω στην μπουτίκ δεν αφήνω κάτω από 200 ευρώ.(ένοιωσα και ο πρώτος μαλάκας).
Επίσης προκυπτει και βασικό ερώτημα από αυτά που είπε περί μπουτίκ.
Προσπερνάω το ότι η τούμπα επέ βγαζει 150 χιλιάρικα το χρόνο τη στιγμή που ξέρω οτι δουλεύει με περισσότερο απο 100 % κέρδος σε ότι πουλάει και ρωτώ το εξής.Στα έσοδα της προγούμενης χρονιάς βλέπω 6.200.000 από χορηγίες.3.635.000 από τηλεοπτικά.9.673.000 από εισιτήρια (6.638.000 από διαρκείας, τα υπόλοιπα από τα εισιτήρια)140.000 από λοιπά. Σύμφωνα με το μπακαλοτεύτερο του βιολίδη τα 140 χιλιάρικα πρέπει να είναι απο την μπουτικ,αν δεν είναι τότε στον επίσημο απολογισμό απέκρυψε τα έσοδα της μπουτίκ. Αν είναι γιατί δεν τα χαρκτηρίζει τα 140 για να μάθουμε από που σκάτά είναι.
Μπαίνω στην ουσία του θέματος και δεν ασχολούμε με τα 150χιλιάρικα αφού υπαρχει και το ιστορικό με την προυγούμενη συνέντευξη όπου αποδεδειγμένα και ξεκαθαρα ο βιολίδης μας είπε ψέματα και μετα άφηνε τους κόλκες να τα μπαλώσουν στα ράδια.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΥΤΕΡΑ.

θα πω και γω με την σειρα μου οτι δεν ακουσα την συνεντευξη παρα μονο μερικα βιντεο που ειναι ανεβασμενα στα site,τελικα για την ελευση κοντου ειπε κατι?γιατι τον εφερε αφου ηξερε τη προβλημα θα δημιουργηση?κατα τα αλλα συμφωνω με ΝΕΑΠΟΛΙΤΗ.!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τιποτα δεν ειπε για κοντο γιατι οπως ολοι ξεραμε κανενα παπαγαλακι δεν επαιζε να του κανει σχετικη ερωτηση..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ δεν θα σταθώ σε αυτά που είπε και με κάλυψαν αλλά σε αυτό που δεν με κάλυψε. Για το γήπεδο. Το γήπεδο πρέπει να γίνει στην τούμπα και μόνο εκεί, τα αν γίνεται ή δεν γίνεται δεν υπάρχουν για μένα. Για τον ΠΑΟΚ όλα μπορούν να γίνουν. Ευχολόγια του στυλ όλοι θέλουμε να γίνει στην τούμπα θα με κάλυπταν αν συνοδεύονταν και με θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό πιέζοντας παντού. Αν δεν γίνεται γήπεδο ας αναπαλαιωθεί αυτό, για μένα πρέπει να καταλάβει ο ζαγοράκης ότι ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την τούμπα και ας φτάσει κάποτε να παίζει σε γήπεδο ηλικίας 100 ετών και ας κάνω να πάω 2 ώρες και ας κάνω να φύγω άλλες 2, και ας μην έχει να κατουρήσω και ας μην έχει ούτε νερό να πιω, και ας μην έχει τίποτα. Για τα οικονομικά τα είπατε όλοι πρέπει να ζητάμε συνεχώς διαφάνεια για να μην βρεθούμε ποτέ προ εκπλήξεων και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την τιμιότητα, έχω την εντύπωση ότι όλοι είναι τιμιοι, αλλά με την ανικανότητα, δεν είναι ανάγκη να είσαι κλέφτης για να βάλεις μέσα μια ομάδα, που στην τριετία δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα. Στα αγωνιστικά μπορεί στο γήπεδο να είμαι ένας προπονητής και εγώ από την κερκίδα δεν μπορώ να αμφισβητήσω την πρόοδο της ομάδας και αν το έκανα θα ήμουν εμπαθής, αυτό το πάμε για πρωτάθλημα πρέπει πλέον να είναι μονίμως στα χείλη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ όχι μόνο για φέτος αλλά για πάντα. Ά και κάτι άλλο για τους μαλάκες τους δημοσιογράφους που διαμαρτύρονταν γιατί πήραν όλα τα εισιτήρια οι συνδέσμοι και δεν μπορούσαν να βρούν τέτοια προφανώς κάποιοι μπρούκληδες φίλοι τους, αυτές οι εκδρομές τώρα είναι επιβράβευση για αυτούς που ακολουθούν τον ΠΑΟΚ μέσα έξω όλα τα χρόνια και όχι μόνο μέσα, παρέα με την γκόμενα και αν θέλουν να πάνε βόλτα τις γκόμενες τους στην ευρώπη δεν είναι ανάγκη να τις συνοδέψουν με παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Καλός σε αυτό το θέμα ο πρόεδρος,ασχέτως αν και τα εισιτήρια που παίρνουν οι σύνδεσοι είναι λίγα και δεν φτάνουν, αυτά τα λίγα πρέπει να πηγαίνουν εκεί.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

giannis80

• Guest
Εγώ πάντως απάντηση σε αυτό που έπρεπε να ερωτηθεί, δεν πήρα. ''Τι έχεις εισπράξει σε ρευστό από τον ιούνιο?Τι έχεις πληρώσει σε ρευστό από τον ιούνιο? Τόσα και τόσα."'
 Για να δικαιολογηθεί η έλλειψη ταμειακής ρευστότητας και οι οφειλές προς τους παίκτες. Δηλαδή και τα 19.203 διαρκείας με κάρτες αγοράστηκαν?

ive4

• Guest
Απλά και κατανοητά.
1. Ας καταλάβουμε πρώτα την αξία του να σου παρουσιάζει κάθε 6 μήνες έσοδα - έξοδα, να σου λέει ποιο είναι το άνοιγμα, που δαπανήσαμε λεφτά κτλ
2. Ας θυμηθούμε Σαββίδηδες, Βουλινούς, Μπατατούδηδες, Γουμενοπαγώνηδες που ούτε μία φορά δε μας έδωσαν αναφορά πόσα λεφτά μπαίνουν στην ομάδα και που πηγαίνουν. Οτι μέχρι την τελευταία μέρα αποχώρησής τους δε ξέραμε ποιο είναι το χρέος μας, που ανήκουν οι μετοχές κτλ.
3. Ας θυμηθούμε ότι όοοοοοοοολοι οι προηγούμενοι μεγαλομέτοχοι <<βάζανε τα λεφτά τους>>, <<έριξαν πολλά λεφτά στον ΠΑΟΚ>> αλλά όλοι μας άφηναν με μεγαλύτερο χρέος.
4. Ας δούμε ότι σε καμία άλλη ομάδα δεν παρέχονται εξηγήσεις στους οπαδούς της ομάδας / μετόχους.
4. Ας συνηδητοποιήσουμε ότι χωρίς μεγάλα λόγια και χωρίς να βάζουν λεφτά, ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό, έχει παίκτες μεγάλης κλάσης, ξεχρεώνει δάνεια, φτιάχνει σιγά σιγά προπονητικό κέντρο (το οποίο θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και όχι σε Βαρδινογιάννηδες και Νοτιάδες).

1000 φορές τα μπακαλοτεύτερα του Βιολίδη από τους αρχιλογιστές του Μπάτμαν και τα 13 πρωταθλήματα του Κόκκαλη με το υπέρογκο χρέος του γαύρου...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ πάντως απάντηση σε αυτό που έπρεπε να ερωτηθεί, δεν πήρα. ''Τι έχεις εισπράξει σε ρευστό από τον ιούνιο?Τι έχεις πληρώσει σε ρευστό από τον ιούνιο? Τόσα και τόσα."'
 Για να δικαιολογηθεί η έλλειψη ταμειακής ρευστότητας και οι οφειλές προς τους παίκτες. Δηλαδή και τα 19.203 διαρκείας με κάρτες αγοράστηκαν?

είπαν τα μισά περίπου με κάρτες και επιταγές.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

giannis80

• Guest
Ωραία. Τα μισά με κάρτες κι επιταγές. Άρα 9.500 πληρώθηκαν ντούκου. Επί 250 το φτηνότερο βάζω, δηλαδή το πιο απαισιόδοξο, μας κάνεις γύρω στα 2,3 εκ. Από 30.000 κομμένα, δηλαδή 6 χιλιάδες με άγιαξ και 25 χιλιάδες με φενέρ, κάνει μικτά έσοδα γύρω στο εκατομμύριο (με πολύ απαισιόδοξο μ.ο για την τιμή του εισητηρίου πάλι). Δηλαδή γύρω στα 500 χιλιάρικα καθαρά. Τηλεοπτικά των 2 αγώνων, εμπορικές διαφημίσεις των 2 αγώνων, σου ξου μου ξου, ακόμα ένα 500αρι.Με πολύ ελαφρά την καρδία και με μπακαλίστικους υπολογισμούς, στα ταμεία της ΠΑΕ από όλα αυτά μπήκαν καθαρά 3 εκατ. 1,2 δόθηκαν για τα έργα. Τα υπόλοιπα 1,8 εκ. είναι δηλαδή μισθοί προσωπικού 2 μηνών, προμήθεια σε κανα μάνατζερ για μεταγραφή και τα ξενοδοχεία σε άμστερνταμ και Πόλη?

Offline katz

• Αποστολή
  • **

4. Ας δούμε ότι σε καμία άλλη ομάδα δεν παρέχονται εξηγήσεις στους οπαδούς της ομάδας / μετόχους.

Να προσθεσω..σε καμία άλλη ομάδα(του κοσμου) δεν παρέχονται εξηγήσεις στους οπαδούς της ομάδας / μετόχους.
Να πω επισης οτι συμφωνω σχεδον απολυτα στο εργο του ζαγορακη μεχρι στιγμης, το μονο μου παραπονο ειναι οτι πασχει οργανωτικα σε θεματα μαρκετινγκ-μπουτικ-προωθησης του ΠΑΟΚ..Φυσικα δεν απαιτω απο τον ιδιο κατι τετοιο αλλα το να βρει ενα συνεργατη για αυτα τα ζητηματα(κι αυτο επισης δεν ειναι ευκολο)
ΠΑΟΚ G4Α

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ðáíôùò ôï êëïõ ôçò óõíåíôåõîçò åéíáé ïôé çñåìçóáìå ëéãï ïëïé ìáò ðëåïí. Åðñåðå íá áêïõóïõìå ôïí Æáãïñáêç, éóùò ôåëéêá ìáò åëåéøå íá áêïõóïõìå "ôïí äéêï ìáò" áêïìá êáé áí äåí èåëïõìå íá ôï ðáñáäå÷ôïõìå :)
Ïé ãåíéêåò åíôõðùóåéò åéíáé èåôéêåò, ïõóéáóôéêá óôçí ó.ô. ôïõ éáíïõáñéïõ ðåñéìåíïõìå ôá öåôéíá óôïé÷åéá.
Ãéá ôïí êïíôï äåí ðåñéìåíá íá áêïõóù ôðô ðñáãìáôéêá, ãéá ôçí áêñéâåéá, ôçí ùñá ôçò ó.ô. ïõôå êáí ôï óêåöôçêá...
Áí ðáíôùò ï Äåñìéôæáêçò âãåé, èá åéíáé ðñåðåé íá ðéóôùèåé óáí ìåãáëç åðéôõ÷éá ðïõ ï Æáãïñáêçò ôïí çèåëå áðï ôçí áñ÷ç, áëëá ïëïé ìáò ìå ôï áêïõóìá êáé ìïíï çìáóôáí åôïéìïé íá ôïí öáìå.

Ôùñá ðáìå ïëïé ìáæé ãéá ôï áãùíéóôéêï... å÷ïõìå ãïõóôá ìðñïóôá ìáò. Ðñïóùðéêá ðéóôåõù ïôé âáóç ðñïãñáììáôïò ìðïñïõìå áíåôá íá åéìáóôå ìå÷ñé ôï ôåëïò ðáíù áðï ãáõñï êáé áåê. Åðéóçò èåùñù ïôé ç ðñïêñéóç ìáò óôçí åðïìåíç öáóç ôïõ ïõåöá åéíáé óôï ÷åñé ìáò...

ÕÃ. ÁÁÁÁ êáé êáôé ðïëõ ðïëõ ðïëõ óçìáíôéêï:
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2150

Ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò ìÝóá óôá üóá åßðå óôç 1,5 þñá ðïõ êÜèéóå ìðñïóôÜ óôá ìéêñüöùíá ôùí ñáäéïöþíùí êáé ôùí ôçëåïñÜóåùí, åßðå ðïëëÜ.

ÌÝóá óå áõôÜ, ÷Üèçêå êÜðïõ áõôü ðïõ åßðå ãéá ôá Ýñãá ôçò Ôïýìðáò êáé ôç ÷ñçìáôïäüôçóç ôïõ ÏÐÁÐ. «Åäþ îåêßíçóå ðáé÷íßäé êáé óõíÝ÷éóå ôçí Üëëç ìÝñá áëëÜ åêåß äåí åßäáìå êÜôé áíÜëïãï.

Åìåßò êïéôÜìå ôçí ïìÜäá ìáò, ôï óðßôé ìáò. ÕðÜñ÷åé ðåñßðôùóç íá äïèåß ôåëéêÜ ç ÷ïñçãßá ãéá ôï ãÞðåäï» äÞëùóå ìåôáîý Üëëùí ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ.

Ç áëÞèåéá åßíáé ðùò ïé åðáöÝò ôùí äýï ðëåõñþí – ÏÐÁÐ, ÐÁÅ – îåêßíçóáí ìå ôç äÝóìåõóç ôçò åôáéñßáò ôõ÷åñþí ðáé÷íéäéþí íá áíïßîåé îáíÜ ï öÜêåëïò ôçò ÷ñçìáôïäüôçóçò ôùí Ýñãùí ôçò Ôïýìðáò, êÜôé ôï ïðïßï óõæçôåßôáé åäþ êáé ôïõëÜ÷éóôïí äýï åâäïìÜäåò ìå ôïõò åðéôåëåßò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôá óôåëÝ÷ç ôïõ ÏÐÁÐ.

Åííïåßôáé ðùò ï ÏÐÁÐ Ý÷åé ôçí õðï÷ñÝùóç íá áëëÜîåé ôç óôÜóç ôïõ áðÝíáíôé óôïí ÐÁÏÊ, ìåôÜ áðü åíôïëÞ ôçò ÃåíéêÞò Ãñáììáôåßáò Áèëçôéóìïý, áöïý ç ôåëåõôáßá äåí áöáßñåóå êáìßá Üëëç ÷ïñçãßá áðü óýëëïãï ðáñüôé äéáêüðçêáí ðáé÷íßäéá, îõëïêïðÞèçêáí ðñïðïíçôÝò êáé Ýãéíáí ðïëëÜ Üëëá, ôá ïðïßá äåí Üããéîáí ôïí ê. ÌðéôóáîÞ.

Ôï åé÷á ðñïóåîåé êáé åãù óôçí ó.ô. êáé ðñáãìáôéêá áí ôõ÷ïí ãéíåé áõôï, ôïôå èá åéíáé áëëç ìéá ìåãáëç åðéôõ÷éá ôçò äéïéêçóçò.