Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609081 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Τελικά μάλλον κάποιοι τρώνε από τα ταμεία του ΠΑΟΚ. Και μάλλον και ο ίδιος ο Ζαγοράκης.

Εύχομαι να με βγάλει ΜΑΛΑΚΑ. Αλλά επιτέλους ας μας εξηγήσει πού πάνε τα λεφτά.

Βαρέθηκα να διαβάζω ότι οι οφειλές οφείλονται σε καθυστερήσεις εσόδων ενώ τα έξοδα μας τα πληρώνουμε αμέσως. Άν μας καθυστερούν τα έσοδα, άς καθυστερήσουμε κι εμείς για μερικές εβδομάδες την πληρωμή των υποχρεώσεών μας.

Η τραγικότερη διοίκηση που πέρασε από τον ΠΑΟΚ. Φάπα, φάπα και πάλι φάπα, βόδια ανίκανοι επικίνδυνοι για τον ΠΑΟΚ ας κλέβαν λίγο αλλά να ήταν μάγκες. Τόσο αγαθοβιόληδες και τόσο ανύπαρκτοι παντού. Χέστες και δούλοι σας χορεύουν στο ταψί.

Τελικά να τρώει η διοίκηση ή να μην τρώει? Ιδού η απορία...

Offline petrov

• Αλλαγή
Eντάξει ρε απόστολε, διαφορετικά άτομα παρέθεσες. Δεν έχουν δικαίωμα δηλαδή στη διαφορετική άποψη;
Εκτός αν είναι να λέμε όλοι τα ίδια οπότε ποιός ο λόγος να συζητάμε...
Σίγουρα υπάρχει ένας αέρας συνωμοσιολογίας μέσα σε τμήματα του κόσμου αλλά μη μου πεις και ότι η ΠΑΕ δεν συντηρεί αυτό το κλίμα ή ότι δεν είναι μερικώς υπεύθυνη γι'αυτό!
Αφού έχει επιλέξει να αποκρύπτει κάποια πράγματα και να μιλάει μέσω δημοσιογράφων είναι επόμενο να γίνει και το σούσουρο, ειδικά σε μία χώρα που μαγνητίζεται από το παρασκήνιο όπως η Ελλάδα.
Άλλωστε ο ίδιος ο agraf εάν δε κάνω λάθος γράφει ότι μακάρι να διαψευστεί. Η έλλειψη ενημέρωσης και απολογισμού είναι που οδηγεί τα πράγματα στα σενάρια. Να δεις που εάν η διοίκηση μιλήσει ξεκάθαρα και παοκτσήδικα, αυτό θα αναγνωριστεί.

Offline bane

• Αλλαγή
εμενα ποιο πολυ 'τυχαιο' μου φαινεται οτι βγηκε θεμα μια μερα πριν την συνεντευξη τυπου για οικονομικα. μπορει η συζητηση να εκτυλιχθει γυρω απο αυτα ενω θα επρεπε να ειναι γενικης φυσεως με πολλα θεματα που εχουν μαζευτει.
παρολα αυτα με τα εσοδα απο τα διαρκειας και τα εισιτηρια με αγιαξ αλλα κυριως με φενερ επρεπε να ειχανε ηδη εξοφληθει και τον δεκεμβριο ωστε να ειμαστε χαλαροι τον χειμωνα.
ευχομαι να μην στραβωσει τιποτε γιατι ξεκινησαν ιδανικα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline toy

• Αλλαγή
Ενα ερώτημα πάντως που μου ρχεται εμένα του βλάχου είναι αν τελικά η παε έχει επιλέξει να μιλάει μέσω δημοσιογράφων, πως έχει καταφέρει να δέχεται έτσι απλά και το τρύπημα μέσω αυτών.
Γιατί με απλήρωτους παίκτες σε όλες τις ομάδες της σούπας για πολύ μεγαλύτερο διάστημα πως προκύπτει θέμα μόνο για τον ΠΑΟΚ δεν το χω καταλάβει.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

rokas

• Guest
Τελικά μάλλον κάποιοι τρώνε από τα ταμεία του ΠΑΟΚ. Και μάλλον και ο ίδιος ο Ζαγοράκης.

Εύχομαι να με βγάλει ΜΑΛΑΚΑ. Αλλά επιτέλους ας μας εξηγήσει πού πάνε τα λεφτά.

Βαρέθηκα να διαβάζω ότι οι οφειλές οφείλονται σε καθυστερήσεις εσόδων ενώ τα έξοδα μας τα πληρώνουμε αμέσως. Άν μας καθυστερούν τα έσοδα, άς καθυστερήσουμε κι εμείς για μερικές εβδομάδες την πληρωμή των υποχρεώσεών μας.

Η τραγικότερη διοίκηση που πέρασε από τον ΠΑΟΚ. Φάπα, φάπα και πάλι φάπα, βόδια ανίκανοι επικίνδυνοι για τον ΠΑΟΚ ας κλέβαν λίγο αλλά να ήταν μάγκες. Τόσο αγαθοβιόληδες και τόσο ανύπαρκτοι παντού. Χέστες και δούλοι σας χορεύουν στο ταψί.

Τελικά να τρώει η διοίκηση ή να μην τρώει? Ιδού η απορία...

καμια φορα αιδιαζω πραγματικα με αυτα που διαβαζω
ο αλλος καταλαβε τελικα οτι η διοικηση κλεβει για τον αλλο ειναι η τραγικοτερη που περασε ποτε
και ο τριτος απορει αν ειναι ετσι τα πραματα η οχι

ΕΡΕ ΓΟΥΜΕΝΟΠΑΓΩΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ

πληροφωριακα τα εσωδα απο το ουεφα δεν τα περνεις απο την μια μερα στην αλλη
τα μινι διαρκειας δεν πουλιθηκαν ακομα
ο οπαπ δεν κατεθεσε ακομα την χοριγια οπως και οι αλλες χοριγιες τωρα ανανεωνουν και σε βαθος χρονου ερχοντε τα εσοδα

η ομαδα πληρωσε 40% φπα στα συμβολαια των παικτων περση ηταν 20%

οι παικτες απλα ενημερωθηκαν για το ποτε θα παρουν δωσεις απο το τελευταιο τριμηνο
μηπως εχει κανεις ιδεα σε αλλες ομαδες ποσες δωσεις χρωστανε;ΜΗΝΕΣ

εγω δεν ακουσα κανενα παιχτη να εχει παραπονο ισα ισα βλεπω παικτες που δεν θελουν να φυγουν απο την ομαδα γιατι δεν λισμονουν τι περνουσαν σε προηγουμενες

αντιθετα βλεπω λαμογια διμοσιογραφους να προσπαθουν να διμηουργισουν θεμα στην ομαδα παντα οταν παει καλα και καποιους εμπαθεις να το γιρνανε αυτο εις βαρος της ομαδας

ΛΙΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΕΩΜΑ ΔΕΝ ΣΙΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ.

ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΓΗΣΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ

Offline Suicidal

• Βασικός

να δούμε πότε θα λιώσει αυτή η καραμέλα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline petrov

• Αλλαγή
Ενα ερώτημα πάντως που μου ρχεται εμένα του βλάχου είναι αν τελικά η παε έχει επιλέξει να μιλάει μέσω δημοσιογράφων, πως έχει καταφέρει να δέχεται έτσι απλά και το τρύπημα μέσω αυτών.
Γιατί με απλήρωτους παίκτες σε όλες τις ομάδες της σούπας για πολύ μεγαλύτερο διάστημα πως προκύπτει θέμα μόνο για τον ΠΑΟΚ δεν το χω καταλάβει.

toy οι δημοσιογράφοι δεν είναι κάτι το μονολιθικό ούτε και λειτουργούν με κανόνες Κορέας του Κιμ ιλ Σουνγκ. Υπάρχουν αυτοί που βρίσκονται στην "αυλή" και παίρνουν πρώτοι αυτά που οι άλλοι μαθαίνουν μετά από μέρες, υπάρχουν αυτοί που κάποτε ήταν στην "αυλή" και τώρα είναι στην απέξω, όπως υπάρχουν και άλλοι που είναι μονίμως στην απέξω και προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην "ξεσκεπάζοντας" ή "κράζοντας". Όλες οι παραπάνω κατηγορίες πάντως, έχουν το ίδιο κίνητρο δράσης: την κονόμα και το πρεστίζ. Γι'αυτό και υπάρχουν διάφορες ανακατατάξεις ας πούμε τα παλιά ΣΠΟΡ όταν είχαν κάνει μία μπίζνα με τον Γούμενο τον έγλυφαν, αλλά τα τσούγκρισαν στα χρήματα και μετά έβγαλαν εναντίον του το λάβαρο της επαναστάσεως.  Όπως καταλαβαίνεις η έννοια "μαχόμενη δημοσιογραφία" έχει καταντήσει το πιο σύντομο ανέκδοτο και πιστεύω ότι επιδίδονται σε αυτήν ελάχιστοι άνθρωποι που κατά κανόνα το σύστημα τους ρίχνει κλοτσιά.

Offline petrov

• Αλλαγή
Το μόνο για το οποίο δικαιολογείται ο rokas είναι ότι γράφτηκε στο Φόρουμ το 2008. Θα τον συμβουλέψω να ανατρέξει στην αρχαιολογία του paokworld και να δει τι στάση είχαν διάφορα πρόσωπα ΤΟΤΕ. Δόξα τω Θεώ οι σελίδες είναι προσβάσιμες σε όποιον έχει λίγο χρόνο να σκοτώσει. Ίσως τότε καταλάβετε όλοι που σκάτε αυτόν τον πρόλογο ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΣΟ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι ορισμένοι, για λόγους αντίδρασης λογικά, περιμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη να κράξουν τη διοίκηση για ψύλλου μισό-πήδημα. Στο 99% των ομάδων του πλανήτη παρατηρούνται καθυστερήσεις στις πληρωμές. Έγινε μια κουβέντα, ενημερώθηκαν οι παίκτες ότι θα εξοφληθούν στο τέλος του μήνα και συνέχισαν κανονικά την προπόνηση τους. Αγαπήστε λίγο την ομάδα ρε παίδες, στηρίξτε αυτό που γίνεται και μη περιμένετε στη γωνία να μπινελικώσετε χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος...
Δε θέλω να ακουστώ σα να νουθετώ κανέναν... απλά η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, έπονται γούστα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, εκδρομάδες και μπαλάρα. Κρίμα είναι να βγαίνει ένα κλίμα μιζέριας
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Vorious

• Αλλαγή
Σημερα ειναι η ευκαιρια να σκορπισεις την αμφιβολια που επετρεψες να δημιουργηθει στα μυαλα πολλων ΠΑΟΚτσηδων
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ετσι , ηρεμα και ωραια.

@Ροκας, και ο γουμενος αν θυμασαι στηριχτηκε και τα ταλεντα του Κωστικου..τι αποδειχτηκε ειναι μια αλλη ιστορια, Ο Κωστικος στα αζητητα, ο Γουμενος επρεπε να ναι φυλακη και καποιοι παιχτες ευτυχως να λες που παιζουν και στη γρια και οχι στη γ κατηγορια. ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν εξισωνονται με αυτους που εχουμε σημερα, αλλά...αλλά.

@Μπιλλυ ξερω επισης ενα περιπτερο που πουλαει καραμελες "εξω τα φυτα απο τον ΠΑΟΚ, αρκετα μας τα πρηξατε με το ΠΑΟΚ πανω απ ολα σας". Δεν εχει καλες πωλησεις, μπορει να γινει ομως μια καλη διαφημιση και να αυξηθουν. Ας μη γινει ομως, για ακομα μια φορα...

@Ειλικρινα εχω καλη διαθεση, επειδη ομως το βλεπω το εργο , δεν θα κανω κανενα σχολιο αρνητικο μετα τη συνεντευξη τυπου του σε λιγο, παρα μονο ΘΕΤΙΚΟ εαν με εκπληξει με κατι ευχαριστο. Χωρις καμια διαθεση ειρωνιας.  Αρνητικα ας κανουν αλλοι, το θεμα ειναι να τα λες πριν και οχι μετα. Ευχομαι μονο να καλυψει και να μη συνεχιστει αυτη η γκρινια γιατι εχουμε μεγαλη χρονια μπροστα μας.

Offline toy

• Αλλαγή
Ενδιαφέρουσα η θεωρία σου Petrov, για την ιστορία πάντως το θέμα βγήκε με τις ευλογίες της "αυλής"
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

rokas

• Guest
Το μόνο για το οποίο δικαιολογείται ο rokas είναι ότι γράφτηκε στο Φόρουμ το 2008. Θα τον συμβουλέψω να ανατρέξει στην αρχαιολογία του paokworld και να δει τι στάση είχαν διάφορα πρόσωπα ΤΟΤΕ. Δόξα τω Θεώ οι σελίδες είναι προσβάσιμες σε όποιον έχει λίγο χρόνο να σκοτώσει. Ίσως τότε καταλάβετε όλοι που σκάτε αυτόν τον πρόλογο ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΣΟ

χωρις να εχω διαθεση αντιπαραθεσης θελω να σε ενημερωσω οτι στο φορουμ μπορει να γραφτηκα το 2008 ομως
ΠΑΟΚ ειμαι απο την ωρα που γενηθηκα ειμαι οργανομενος και ασχολουμε με τα δρωμενα της ομαδας απο παντα
ειμουν στην καταληψη σε ολες της πορειες στην κερκιδα οταν ο ΠΑΟΚ δεν ηταν μοδα και πηγαιναμε 3000 μεσα στα χιονια και στις παγωνιες περνω διαρκειας απο τον καιρο του βουλινου σταζω αιμα για την ομαδα γιατι την αγαπω

δεν θα την πηροβολησω τωρα που δεν υπαρχει λογος
καποιοι ψαχνουν λογους
εμενα αυτο δεν μου αρεσει

δεν ξερω τι γραφατε εσεις παλια σηγουρα θα δινοπαθουσατε και εσεις οπως ολοι ομως διαβαζοντας κανεις
τωρα για διοικηση τραγικη και κλεφτες νομιζει οτι ειμαστε καποια χρονια πισω

με ολη μου την καλη διαθεση απλα θεωρω οτι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΔΙΧΤΕΙ ΣΚΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΑΠΕΝΑΝΤΥ ΤΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

Offline scouser4

• Αλλαγή
Βγες και απάντησε στον λαό του ΠΑΟΚ και όχι στις κατευθυνόμενες ερωτήσεις των αρδ.

Ξεκαθάρισε επιτέλους τα πάντα.

ΜΙΛΑ για τα συνεχόμενα πούστικα χτυπήματα που δέχονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, απο μμε , προπαγανδιστές και ρουφιάνους.

Τελευταία σου ευκαιρία.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **

Όταν δοθεί απάντηση στην άλλη καραμέλα "Αν φύγει ο Ζαγοράκης ποιος θα έρθει?". Γιατί τόσο καιρό διαβάζω όλες τις απόψεις των αδερφών αλλά από αυτούς που διαφωνούν με τη σημερινή διοίκηση δεν έχει απαντήσει κανείς. Βέβαια μέχρι τώρα υπήρχε η λύση του Βρύζα αλλά μας τέλειωσε κι αυτός.Το να λες "Ζαγοράκη τον μπούλο" είναι το μόνο εύκολο. Το να πεις όμως "Ζαγοράκη τον μπούλο γιατί έχω καλύτερο πρόεδρο να βάλω στη θέση σου (αυτή τη χρονική στιγμή)" είναι το δύσκολο όμως.

Υ.Γ δεν είμαι ζαγορόσκυλο απλά όταν κάνεις διάλογο πρέπει να βρίσκεις και λύσεις. Θέλεις να πάρει τον μπούλο ο Ζαγοράκης? Πρότεινε μια λύση

Offline petrov

• Αλλαγή
Ροκά, δεν αμφισβήτησε κανένας το παοκτσηδιλίκι σου, να είμαστε ξηγημένοι.
Την γνώση του τι ειπώθηκε-γράφτηκε ΤΟΤΕ είπα ότι δεν έχεις.
Γιατί π.χ. αν τότε δέκα-είκοσι άτομα που θεωρούνταν ΓΡΑΦΙΚΟΙ και ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ έλεγαν κάποια πράγματα και γίνονταν οι κακοί, δεν είναι σήμερα άδικο να τους λες "Γούμενος που σε χρειάζεται";
Είναι σαν να πηγαίνεις σε έναν που έφαγε φυλακή επί χούντας και να τον λες  "ένας Παπαδόπουλος σε χρειάζεται για να εκτιμήσεις τη δημοκρατία μας". Δεν είναι φυσικό να εξοργιστεί; Αυτό είπα.

Offline Suicidal

• Βασικός

Όταν δοθεί απάντηση στην άλλη καραμέλα "Αν φύγει ο Ζαγοράκης ποιος θα έρθει?". Γιατί τόσο καιρό διαβάζω όλες τις απόψεις των αδερφών αλλά από αυτούς που διαφωνούν με τη σημερινή διοίκηση δεν έχει απαντήσει κανείς. Βέβαια μέχρι τώρα υπήρχε η λύση του Βρύζα αλλά μας τέλειωσε κι αυτός.Το να λες "Ζαγοράκη τον μπούλο" είναι το μόνο εύκολο. Το να πεις όμως "Ζαγοράκη τον μπούλο γιατί έχω καλύτερο πρόεδρο να βάλω στη θέση σου (αυτή τη χρονική στιγμή)" είναι το δύσκολο όμως.

Υ.Γ δεν είμαι ζαγορόσκυλο απλά όταν κάνεις διάλογο πρέπει να βρίσκεις και λύσεις. Θέλεις να πάρει τον μπούλο ο Ζαγοράκης? Πρότεινε μια λύση

γουμενοπαγώνιδες ! ! ! ! είδες που όλα είναι ένας κύκλος?
(επείσης ΔΕΝ εχω πεί να πάρει τον πούλο,
ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ!)

έχω-γίνει-120-κιλά-απο-τις-πολλές-καραμέλες-4
« Last Edit: September 07, 2010, 12:36:53 by Suicidal »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Έλα που έχεις δίκιο. Και πιο παλιά κάτι κυκλάκια γινόντουσαν αλλά μόνο ο ΠΑΟΚ δεν έβγαινε κερδισμένος. Τέλος πάντων ο καθένας με την καραμέλα του.

Δεν είπα ότι το είπες εσύ αλλά το ότι έχει γραφτεί στο φόρουμ είναι σίγουρο. Και πρόσεξε εγώ δεν μιλάω για αυτούς που κάνουν κριτική. Μιλάω γι'αυτούς που προτείνουν τη λύση "να τον διώξουμε" σαν καραμέλα επίσης.
« Last Edit: September 07, 2010, 12:52:45 by Thessalonikara »

rokas

• Guest
Ροκά, δεν αμφισβήτησε κανένας το παοκτσηδιλίκι σου, να είμαστε ξηγημένοι.
Την γνώση του τι ειπώθηκε-γράφτηκε ΤΟΤΕ είπα ότι δεν έχεις.
Γιατί π.χ. αν τότε δέκα-είκοσι άτομα που θεωρούνταν ΓΡΑΦΙΚΟΙ και ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ έλεγαν κάποια πράγματα και γίνονταν οι κακοί, δεν είναι σήμερα άδικο να τους λες "Γούμενος που σε χρειάζεται";
Είναι σαν να πηγαίνεις σε έναν που έφαγε φυλακή επί χούντας και να τον λες  "ένας Παπαδόπουλος σε χρειάζεται για να εκτιμήσεις τη δημοκρατία μας". Δεν είναι φυσικό να εξοργιστεί; Αυτό είπα.

οκ το λιγω εδω το θεμα για τους γουμενοπαγωνιδες που δεν πιστευω ειληκρινα οτι ταιριαζουν σε κανενα ΠΑΟΚΤΣΗ
να ξερεις πως ειμαι ενας απο αυτους που πηγαν εξω απο το σπιτι του και που τον κυνηγαω χρονια τωρα πανω στο καιμακτσαλαν που κριβετε.ειμουν και εγω γραφικος με την τοτε διοικηση
απλα δεν μου αρεσει να τα ισοπεδωνουμε ολα τωρα.

τελος παοκτσιδιλικη δεν μαρεσει να πουλαω απλα δεν σημαινει οτι οταν καποιος θελει να στηριξει την τωρινη διοικηση και την ομαδα τωρα που παει καλα ειναι πρωβατο και δεν ξερει.

Offline babis36

• Αλλαγή
Οργανωτικα η διοικηση πασχει σε πολλα επιπεδα.Το εχω ξαναγραψει οτι ο Ζαγορ και ο Ζησης ηταν πρωην ποδοσφαιριστες και κανουν οτι μπορουν.Για μενα ομως εδω μεσα καποιοι βασικα προσπαθουν να περασουν κλιμα και αποψεις  ασχετως του τι βλεπουν να γινεται μπροστα τους. Και εξηγουμαι.
Στα στραβα της διοικησης (τουλαχιστον τα προσφατα)
1) Η ολιγωρια αντικαταστασης του Σαντος για 6 μηνες με αποτελεσμα το κακο κλιμα πριν το ch.l
2) Η κακη οργανωση τμηματων μαρκετινγκ, πωλησεων (ειναι δυο διαφορετικα πραγματα) με αποτελεσμα την εικονα του ΠΑΟΚ να την διαμορφωνουν δημοσιογραφοι και οχι υπευθυνοι εργαζομενοι της ΠΑΕ.
3) Η "θολη" εικονα του περσυνου οικονομικου ανοιγματος
4) Η μηδενικη αναληψη πρωτοβουλιας για τα θεματα του γηπεδου.
5) Η χλιαρη υπερασπιση των οπαδων-ανθρωπων του ΠΑΟΚ. Υπαρχουν εδω και καρο καταφανεστατες προκλησεις και διασυρμοι των οπαδων-ανθρωπων της ομαδας απο ενα γελοιο κρατικο-παρακρατικο συστημα που εχει καταστεψει κοσμο και ζωες.Δεν ξερω γιατι πραγματικα δεν εχει κανει η ΠΑΕ ακομα και καποιες αυτονοητες ενεργειες υπερασπισης των ανθρωπων της.Ο φοβος εχει αποδειχτει οτι απλα τους δεινει τροφη για χειροτερα.
Στα (ανομολογητα εδω μεσα καλα)
1) Η σωστη επιλογη να δοθει προτεραιοτητα στη επιδιορθωση της Τουμπας για τους Ευρωπαικους αγωνες . ΟΑΚΑ δεν υπαρχει ακομα η δε Τουμπα επαιξε τον ρολο της σαν εδρα και στους δυο Ευρωπαικους  αγωνες της ομαδας.
2)Η γρηγορη και σωστη αντικατασταση του ιταλου απο τον Δερμιτζακη.Αποτυχημενη η επιλογη του Ιταλου αλλα η περιπτωση Δερμιτζακη εσωσε την παρτιδα.Αν μη τι αλλο αρχιδια ο προεδρος εδειξε τελεια και παυλα.
3) Η προκριση στους ομιλους.Μετα ιδιαιτερα απο την πολυετη Ευρωπαικη ανυπαρξια δεινει στον ΠΑΟΚ μεγαλη ανασα οσον αφορα τα αυτονοητα για το μεγεθος του.Αυτη η προκριση για τον ΠΑΟΚ απλα σημαινει οτι ο κοσμος του μπορει να ξαναεχει αυτες τις παραστασεις που ειχε εδω και τοσες δεκαετιες με διαλλειματα των τελευταιων ετων λογω της απαξιωσης του.
Αυτα που εχουν ακομα να γινουν απειρα. Αν μπορουν καποια να γινουν απο την διοικηση Ζαγορακη χωραει μεγαλη συζητηση.....
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα