Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612143 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
cure πασάκα μου, με σακάτεψες....  ;D

το μόνο που θέλω ακόμα να με πεις είναι ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ σ'αυτούς που λένε το πλέον τραγικό:
"Να φύγει ο Ζαγοράκης? Και ποιος να έρθει?"
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline toy

• Αλλαγή
Αυτό billy ρώτα το στους ψαγμένους ο cure δεν ανήκει σ' αυτούς  8)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Πάει το καλοκαίρι...
Θεωρώ το πιο πετυχημένο καλοκαίρι της διοίκησης απο τότε που ανέλαβε.
Μεταγραφές εκεί που πονούσε η ομάδα.
Προπονητάρα.
Πρόκριση στους ομίλους του ουέφα.
Και κεφάλι απο την αρχή λόγω ετοιμότητας της ομάδας.
Κάθε χρόνο και ψηλότερα.

ΥΓ μιλάω ΜΟΝΟ για το αγωνιστικό. Αν ο ΠΑΟΚ ήταν πανίσχυρος αγωνιστικά ο Ζαγοράκης ούτε καν σαν παίκτης θα ερχόταν το 2005 και φυσικά ποτε δεν θα γινόταν πρόεδρος. Ένας απο τους λόγους που ανέλαβε ήταν και το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ χάλι της ομάδας και γι'αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κριθεί. Τα άλλα...με υπομονή, ενότητα και δύναμη θα ξεπεραστούν αργά ή γρήγορα. Απλά τα κριτήρια που θα κρίνουν μια ''σωστή'' και ''λάθος'' κίνηση στα οπαδικά είναι τόσο κοντά που ποτέ δεν θα λυθούν...
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline dave

• Αλλαγή
ωραιος ρε κιουρ

euboia4

• Guest
cure πασάκα μου, με σακάτεψες....  ;D

το μόνο που θέλω ακόμα να με πεις είναι ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ σ'αυτούς που λένε το πλέον τραγικό:
"Να φύγει ο Ζαγοράκης? Και ποιος να έρθει?"
μετα τον Ζαγορακη ποιες δικλειδες ασφαλειας εχουμε να αναλαβει καποιος καλυτερος?
καμια
και αυτο γιατι ολοι μας τσιμπαμε το τυρακι των ΑΡΔ
ολοι

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Καλά τα λέει ο κιούρ άλλα η απαίτηση του κόσμου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα σε οργανωτικό - διαχειριστικό και τεχνοκρατικό τομέα ( ο οπαδικός είναι άλλο μεγάλο κεφάλαιο..) δικαίως παραμένει. Αλλιώς όσες αγωνιστικές επιτυχίες κ νάρθουν θα ναι απλά πυροτεχνήματα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

chiltsid

• Guest
ο ΠΑΟΚ πρεπει επιτελους να στελεχωθει διοικητικα!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Καλά τα λέει ο κιούρ άλλα η απαίτηση του κόσμου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα σε οργανωτικό - διαχειριστικό και τεχνοκρατικό τομέα ( ο οπαδικός είναι άλλο μεγάλο κεφάλαιο..) δικαίως παραμένει. Αλλιώς όσες αγωνιστικές επιτυχίες κ νάρθουν θα ναι απλά πυροτεχνήματα

Διαφωνω στην λογικη οτι οι αγωνιστικες επιτυχιες ειναι απλα πυροτεχνηματα, και ο οργανωτικος - διαχειριστικος και τεχνοκρατικος τομεας η ουσια. Πιστευω ακριβως το αντιθετο. Το σημαντικο στην ΠΑΕ εγινε, τωρα που θα υπαρχει μαι σχετικη ηρεμια στο αγωνιστικο (αφου ειναι αρχη του πρωταθληματος) ειναι σημαντικο να μπουνε οι βασεις ωστε να γινει η ΠΑΕ ακομα καλυτεροι σε ολους τους τομεις.
Νεα στελεχη θελει, πρεπει ο Ζαγορακης να καταλαβει οτι γραφειο τυπου, μαρκετινγκ κκαι σχεσεις με επο ειμαστε για τα σκυλια
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Vorious

• Αλλαγή
Αναμενομενο οτι η εισοδος στο γιουροπα λιγκ θα δωσει μεγαλη ανασα
Ο τυπος παρακατω δινει δυο ΠΟΛΥ σημαντικα στοιχεια:

1. Με τα λεφτα του γιουροπα ΚΛΕΙΝΕΙ η περσινη τρυπα των 3ων (τελικα) εκατομυριων

2. Ο φετινος προυπολογισμος ειναι ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΣ

Ερωτησεις που προκυπτουν

1. Πως τελικα η τρυπα κατεληξε να ειναι 3 μυρια ενω ειχαμε εισιτηρια απο πλευ οφ και ΑΜΚ μερος δευτερο?
2. Ο φετινος προυπολογισμος ΠΩΣ ισοσκελιζεται?

α. Με ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ εσοδα απο ομιλους + πορεια, πορεια κυπελλο (πρωταθλημα και τσουλου αμεσα) και πλευ οφ?
    β. Με τα μεχρι τωρα δεδομενα (γιουροπα, βασικη χορηγια, βασικοι χορηγοι, διαρκειας) και οτι προκθψει στην πορεια θα ειναι ΟΦΕΛΟΣ?

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/286710.html

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την αποτίμηση της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ, η οποία έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με την χορηγία του ΟΠΑΠ και την είσοδο στους ομίλους του Europa League, τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

Η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για 3 χρόνια περιλαμβάνει 4 εκατομμύρια ευρώ + διάφορα μπόνους, ενώ η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League θα φέρει στα ταμεία 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Οπερ σημαίνει πως με αυτά τα λεφτά υπολογίζεται πως θα κλείσει περσινή τρύπα των 3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τη φετινή χρονιά ο ισολογισμός θα είναι ισοσκελισμένος.

Παράλληλα, έγινε συζήτηση για τα εισιτήρια (τα οποία θα κυκλοφορήσουν Πέμπτη η Παρασκευή) των τριών εντός έδρας αγώνων για το Europa League. Συζητήθηκαν διάφορες τιμές, τις οποίες θα εξετάσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης προτού πάρει την τελική απόφαση. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ας ελπισουμε να λυθουν αυτα στην συνεντευξη τυπου. Για τριτη λενε
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

GeorgT

• Guest
Ευχάριστα ήταν τα νέα από την αποτίμηση της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ, η οποία έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με την χορηγία του ΟΠΑΠ και την είσοδο στους ομίλους του Europa League, τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

Η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για 3 χρόνια περιλαμβάνει 4 εκατομμύρια ευρώ + διάφορα μπόνους, ενώ η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League θα φέρει στα ταμεία 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Οπερ σημαίνει πως με αυτά τα λεφτά υπολογίζεται πως θα κλείσει περσινή τρύπα των 3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τη φετινή χρονιά ο ισολογισμός θα είναι ισοσκελισμένος.

Παράλληλα, έγινε συζήτηση για τα εισιτήρια (τα οποία θα κυκλοφορήσουν Πέμπτη η Παρασκευή) των τριών εντός έδρας αγώνων για το Europa League. Συζητήθηκαν διάφορες τιμές, τις οποίες θα εξετάσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης προτού πάρει την τελική απόφαση. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Offline cure

• Αλλαγή
Οπερ σημαίνει πως με αυτά τα λεφτά υπολογίζεται πως θα κλείσει περσινή τρύπα των 3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τη φετινή χρονιά ο ισολογισμός θα είναι ισοσκελισμένος.

Θέλω να παρακαλέσω κάποιον ειδικό σε αυτά (toy, vedder where are you?) να μου πει πότε θα γίνει ο ισολογισμός. Αν είναι τέλος του έτους το καταλαβαίνω να υπάρξει ισοσκέλιση. Αν όμως μιλάμε για το τέλος της σεζόν, τότε δεν γίνεται ρε πούστη μου να μιλάνε από τώρα για ισοσκελισμένους ισολογισμούς. Δηλαδή αν πας στους 16 του γιουρόπα, αν πάρεις το κύπελλο κτλ δεν θα έχεις ξεσκιστεί από τη κονόμα;

@Suicidal
Θα απαντούσα ότι δεν υπάρχει καν η ερώτηση "αν φύγει ο Ζαγοράκης" παρά μόνο η "πότε θα τον φύγουν". Έτσι χρειάζεται άγχος για το μετά, αφού θα είναι ίδιο με το πριν. Με τη διαφορά ότι αυτό θα φαίνεται και στο γήπεδο και δεν θα καλύπτεται η ανικανότητα μη πω τι άλλο από τους παιχταράδες
« Last Edit: September 01, 2010, 22:06:15 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
30/6 είναι cure(γιατί το βγαλες το ΠΑΟΚ?) πάντως ή παε όπως και όλες οι εταιρίες έχουν από τώρα αίσθηση που θα κινηθούν, πόσο μάλλον όταν ήδη γνωρίζεις τα έσοδα σου με μια απόκλιση ακόμη και 10-20%, δε μου φαίνεται παράλογο να μιλάνε γι αυτό.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
Ναι αλλά 20% στα 20 μύρια είναι 4 ζεστά εκατομμυριάκια. Άντε και στη χειρότερη 10% στα 15 μύρια έχεις 1,5 ζεστό ζεστό.
Εγώ φίλε δεν θα δεχτώ εύκολα το "μία η άλλη" στο τέλος της σεζόν, εκτός αν μπει η ομάδα μέσα στο προπονητικό ή πληρώσει χρέη. Αλλιώς...

Το PAOK το έβγαλα από το nick συμβολικά, ως διαμαρτυρία, γιατί σιχάθηκα σε κάποια φάση τη σοβαροφάνεια (που έχει σκοπό το κουκούλωμα) που ήρθε και μας μόλυνε δυστυχώς και εδώ μέσα. Ο παλιός εγώ  ;D έγραφε όσα σκεφτόταν χωρίς φίλτρο, προσπαθώντας μέσα από διάφορα έστω και ακραία κάποιες φορές "σενάρια" (έτσι τα ονόμασαν ειρωνικά και δεν συμφωνώ γιατί δεν έγραφα πίπες από το μυαλό μου, αλλά έμεινε ο... ορισμός) να προσεγγίσει το τι παίζει στον ΠΑΟΚ. Ρουφούσα και των άλλων και άνοιγε το μάτι μου για τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια. Αυτό γινόταν άλλωστε πάντα στο PAOKWORLD.
Αλλά τελικά κατάλαβα έστω και αργά πως πλέον το forum έχει αλλάξει. Ο Απόστολος μου το είχε πει πολύ νωρίς πως δεν σηκώνει και πολλά το κλίμα και να μη γράφω χύμα, αλλά δεν το δεχόμουνα. Φτάσαμε να μιλάμε χωρίς ουσία και γίναμε σαν δελτίο ειδήσεων που θα πεις με κλέβουν οι πούστηδες οι πολιτικοί και σου ζητάνε αποδείξεις ή μάλλον σαν τα σκουλήκια και το πως μιλάνε αυτοί μεταξύ τους. Κι επειδή εμένα προσωπικά στ' αρχίδια μου να πείσω κάποιον για κάτι και κυρίως να του χαλάσω τη ζαχαρένια, το έκοψα το χούι (μόνο σε κανένα άρθρο τώρα). Με τους περισσότερους είμαστε φιλαράκια άλλωστε και τα λέμε μια χαρά και από κοντά και με pm για όσα καίνε και για ανταλλαγή πληροφοριών, χωρίς να ζητάει ο ένας από τον άλλον φωτογραφίες και ντοκουμέντα.

Οπότε για να πάψω να μαλώνω άσκοπα και να χαλιέμαι είπα να αλλάξω και να σκέφτομαι πολύ πριν γράψω δημόσια κάτι. Πιο politically correct ΠΑΟΚτσής ένα πράγμα, γι' αυτό και έβγαλα το ΠΑΟΚ από το nick για να μη το μολύνω με σοβαροφάνεια ::) :P
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

euboia4

• Guest
με μπακαλιστικη λογικη τα εξοδα μας μειωθηκαν
α)φυγη Βερον 300000 ευρω
β)Αραμπατζης 180000
γ)Σορλεν 400000
δ)Εντινιο ?

και τα καινουργια συμβολαια των
α)Σαλπιγγιδη 700000
β)Ζουελα 300000
γ)Μπουσαιντι 200000
δ)Ελ Ζαρ 250000

αρα αν υπολογισουμε και την αυξηση της φορολογιας των συμβολαιων απο 10% σε 35 % και την εκτακτη φορολογια των χορηγιων ευκολα καταλαβαινει κανεις, αν δεν ειναι εμπαθης, οτι τα εξοδα αυξηθηκαν και μαλιστα πολυ
Η προκριση μας χαρισε οικονομικη ανασα αλλα δεν κολυμπαμε και σε λεφτα

Offline tsag

• Αλλαγή
Ζαγοράκη φέρε ένα αμυντικό χαφ ακόμα στην ομάδα και χτυπάμε πρωτάθλημα εεεεεεεεεεεεεε!!!! Άντεεεεεεεεεεεεε υπάρχει χρόνος για μια ρεζέρβα γαμώ!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Μόνο ελεύθερο παίχτη μπορούμε να πάρουμε τώρα , μην το ξεχνάς
working class hero

Offline tsag

• Αλλαγή
Για ελεύθερο μιλάω κι εγώ. Δεν παίζει να μην μπορείς μία αξιόλογη ρεζέρβα ρε πστ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Ναι, αλλα ελευθερο που ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, οχι ελευθερο που εμεινε ελευθερος προχθες. Παικτη δηλαδη που δεν ειχε ομαδα ολο το καλοκαιρι. Δεν ειναι ευκολο να βρεις καλο παικτη και σε καλη κατασταση.

Offline toy

• Αλλαγή
Μάι φρεντ PAOKCure το 10% απόκλιση εσόδων είναι απόκλιση καθαρά αποδεκτή για μένα από άποψη δουλειάς η οποίοα για να το κλεισω έχει μια σαφώς μικρότερη επιβάρυνση ή ελάφρυνση στο αποτέλεσμα την τελική γραμμή, ο ισοσκλελισμός δλδ.
Φυσικά αν ο προυπολογισμός συνατσότανε ορθά για τα μεγέθη που συζητάμε δεν θα δικαιολογούσε μια τρύπα 3 μύρια
Οστώσο αποκλεισιτκά για το δικό μου οικονομικό σκεπτικό εξακολουθεί να έιναι αμελητέα.
Και μια και λέμε για σοβαροφάνεια αμα καταλάβεις τπτ απ αυτά που έγραψα πάρε τηλέφωνο τον εύσομο φίλο σου  :P :P
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...