Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
εμενα η γνώμη μου είναι ότι τα πράγματα είναι απλά...
έχεις 2 ομάδες που παίζουν την ίδια ώρα ευρωπαϊκά mats...
η εύκολη λύση για να μην φωνάζει κανεις είναι να τα μοιράσεις...
και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
δηλαδή η διοίκηση τι να κάνει να απαίτηση να δείχνουν μονο εμάς...???
άλλο το τι θέλουμε και άλλο το τι γίνετε
και εγώ θέλω να μας δείχνει ελεύθερο κανάλι πανελληνιας εμβέλειας από το πρωί ως το βραδυ αλλα δεν μπορώ να τα έχω όλα δικά μου
αν ισχύει αυτό με τον κλειδάριθμο τότε ναι να κράξουμε τους δικούς μας γιατί κοιμούνται αλλα να κράξουμε για τον σωστό λόγο...

bozik γνώμη σου και γνώμη μου
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΩΚΑΝΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Η ΚΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΜΕ 6 ΜΑΤΣ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ, ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ 4 ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 2 ΠΑΟΚ (βιγιαρεαλ) ΚΑΙ 4 ΡΟΥΛΗ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Εδω king συμφωνω 100% αμα εχουν κανει μαλακια με κλειδαριθμο τοτε ειναι μαλακες
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline blue_eyes

• Βασικός
Και εγω τωρα ρωταω. Μηπως ο Αντ1 ζητησε και πηρε τον κλειδαριθμο, ωστε η αεκ να παιζει παντα μονη της;
φιλε νταρκ πας να ξεπερασεις στην φαντασια και στην σεναρολογια και μερικους εδω μεσα.. δεν εχει σχεση ο αντ1 με την κληρωση των ομιλων μην τρελαθουμε, η κουλα ηταν τυχερη.. καθε ομιλος ειχε 1 ωρα ματς, και ετσι οι μισοι ειχαν ωρα εναρξης 7 και οι αλλοι μισοι 9

εμεις πεσαμε στους ομιλους που ειχαν οριστει για 7 το ιδιο και ο σκουληξ.. ειναι απλα τα πραγματα αν κανεις και ψαξεις λιγο σε απιθανα μερη οπως πχ το σαιτ της ουεφα και δεν μπεις να κραξεις κατευθειαν

επισης για το 1ο ματς και εγω αν ειχα να διαλεξω μεταξυ οκουεμαχα και φορλαν τον 2ο θα διαλεγα να δειξω, εταιρεια ειναι

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε φίλε αν δεν ξέρεις μη μιλάς. Με κλειδάριθμο από τα κανάλια βγαίνουν όλοι ανεξαιρέτως οι αγώνες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η μόνη περίπτωση να μη μπλέχτηκε ο αντ1 είναι να μπλέχτηκε το ισπανικό π.χ. για να μη πέσουν μαζί οι ισπανικές ή το βελγικό για τον ίδιο λόγο κτλ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline blue_eyes

• Βασικός
εχουν κλειδαριθμο και τα καναλια στην κληρωση δηλαδη; πλακα μας κανεις; εσυ δεν ξερεις και μιλας, αν η τιβι μπορουσε να ορισει ωρες τοτε θα εβαζε ολα τα ελληνικα ματς ο αντ1 για πχ διαφορετικες ωρες

για καθε ομιλο πχ ο Α οι ωρε ηταν στανταρντ.. απομενε να βγουν οι ομαδες

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Και εγω τωρα ρωταω. Μηπως ο Αντ1 ζητησε και πηρε τον κλειδαριθμο, ωστε η αεκ να παιζει παντα μονη της;
φιλε νταρκ πας να ξεπερασεις στην φαντασια και στην σεναρολογια και μερικους εδω μεσα.. δεν εχει σχεση ο αντ1 με την κληρωση των ομιλων μην τρελαθουμε, η κουλα ηταν τυχερη.. καθε ομιλος ειχε 1 ωρα ματς, και ετσι οι μισοι ειχαν ωρα εναρξης 7 και οι αλλοι μισοι 9

εμεις πεσαμε στους ομιλους που ειχαν οριστει για 7 το ιδιο και ο σκουληξ.. ειναι απλα τα πραγματα αν κανεις και ψαξεις λιγο σε απιθανα μερη οπως πχ το σαιτ της ουεφα και δεν μπεις να κραξεις κατευθειαν

επισης για το 1ο ματς και εγω αν ειχα να διαλεξω μεταξυ οκουεμαχα και φορλαν τον 2ο θα διαλεγα να δειξω, εταιρεια ειναι

Και ανάμεσα σε μπλάνκο τέβες γιατί διάλεξαν μπλάνκο, εκεί δεν υπάρχει εμπορικότητα?? μην λέτε χαζά. Τα ματς αυτά τα πήραν για να τα δούν έλληνες οπαδοι και φίλαθλοι, σιγά μην κάτσει ο ουδέτερος 8 το βράδυ να δει φορλάν, κάποιοι βάλανε το χεράκι τους και κάποιοι κοιμήθηκαν ως συνήθως. Μόλις έγινε η κλήρωσει διέρευσε ότι θα δείξει ο αντένα όλα τα ματς του ΠΑΟΚ και τώρα εγώ λέω θα δείξουν μόνο τα ματς με βιγιαρεάλ. Η διοίκηση είναι ανίκανη ότι και να με λέτε. Διοικείν εστί προβλέπειν και οι διοικοί μας είναι μπούφοι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

fatal_invasion

• Guest
Ούτε τα 2 ματς να μη δείξει.Ας τα πάρει το κόνεξ.

Offline gagas

• Αλλαγή
Ρε φίλε αν δεν ξέρεις μη μιλάς. Με κλειδάριθμο από τα κανάλια βγαίνουν όλοι ανεξαιρέτως οι αγώνες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η μόνη περίπτωση να μη μπλέχτηκε ο αντ1 είναι να μπλέχτηκε το ισπανικό π.χ. για να μη πέσουν μαζί οι ισπανικές ή το βελγικό για τον ίδιο λόγο κτλ

τα καναλια ολων των χωρων προφανως βαλανε κλειδαριθμους για να καβατζωσουν τις 2 πιο εμπορικες ομαδες.για αυτο το προγραμμα των αγωνων ανακοινωθηκε επισημα το σαββατο το πρωι.
ο αντ1 εβαλε κλειδαριθμο να παιζουν ξεχωριστα η αεκ και ο ΠΑΟΚ(για να μπορει να δειχνει κ τους δυο). Οταν ειδαν τον ομιλο του ρουλη, γλυκαθηκαν κ θα δειξουν κ δικα του ματς.. εαν ειχαμε σοβαρο τμημα δημοσιων σχεσεων κατι τετοιο δεν θα συνεβαινε..

Offline cure

• Αλλαγή
blue πάντα γίνεται αυτό, εδώ και χρόνια και στο τσου λου. Απλά τώρα στο γιουρόπα που μπλέχτηκαν περισσότερο τα πράγματα με πολλές ομάδες και χώρες γίνεται το εξής. Μόλις γίνει η κλήρωση το κάθε κανάλι ή πιο σωστά η κάθε χώρα που έχει τα δικαιώματα (όταν υπάρχουν 2 κανάλια) ζητάει σπάσιμο των αγώνων στις δύο τηλεοπτικές ζώνες. Εκεί λαμβάνονται υπόψη νομίζω ιεραρχικά οι μεγάλες τηλεοπτικές αγορές και μετά οι μικρότερες κοκ. Τέλος πάντων βάσει αυτών των αιτήσεων καταρτίζεται το πρόγραμμα και βάσει άλλων κριτιρίων όπως εντοπιότητα ομάδων κτλ
Γι' αυτό θα δεις ότι ποτέ δεν θα "τύχουν" 4 ισπανικές την ίδια ώρα ή 4 αγγλικές κτλ Γιατί απλά δεν "τυχαίνουν" αυτά στο γιουρόπα. Σε μας λοιπόν αφού κανονίστηκε με τους ισπανούς μετά ίσως λήφθηκε υπόψη ο αντ1 ίσως πριν ίσως μετά τους βέλγους κτλ

Έτσι βλέπεις 2 ισπανικές 7 η ώρα (Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο) και δύο 9 η ώρα (Χετάφε, Σεβίλλη)
Τη Μαντσεστερ Σίτυ 7 η ώρα και τη Λίβερπουλ 9.
Τη Γιουβέντους και το Παλέρμο 7 η ώρα και τη Νάπολι και τη Σαμπντόρια 9 η ώρα.
κοκ

Στο Βέλγιο αν θυμάμαι καλά είναι Μπρυζ, Γκενκ 7 η ώρα και 9 η ώρα η πιο εμπορική Άντερλεχτ. Γι' αυτό λέω ότι παίζει να ζήτησαν αυτοί πριν από μας. Αλλά μεταξύ μας όποιος και να ζήτησε πριν ξέρουμε πως την κούλα θα βάζανε χώρια οι "δικοί" μας του αντ1.

Στην ουσία πάντως εγώ δεν κακίζω για το συγκεκριμένο τη διοίκηση. Αν οι βλάκες δεν καταλαβαίνουν το χρυσάφι που έχουν στα χέρια τους, εμάς στ' αρχίδια μας. Στον άλλο γύρο θα αναγκαστούν να μας έχουν πρώτη μούρη.
« Last Edit: August 31, 2010, 20:13:16 by cure »

Offline gagas

• Αλλαγή
συμπληρωνω οτι η team ζητησε να παιζουν σε διαφορετικη ζωνη οι 2 πιο εμπορικες ομαδες του e.l.
γιουβεντους κ λιβερπουλ..

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Ένας θα βγει μια φορά αρχιδάτα και θα πει "θα σε γαμάω λόγω σαλπιγγίδη ρε πούστη" ή θα γράφουμε και άρθρα για την απραξία των λαμόγιων στην κίνηση των πλανητών?
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

apostolos

• Guest
Σιγή στο ακροατήριο...

Offline bozik

• Αλλαγή
ναι ρε μια χαρά την πνίγαμε τόσο καιρό στις μαλακίες τους...γιατί αλλάξαμε? κουραστήκαμε να το παίζουμε χαζοί ? και τη να λέει που οι τρυπα οι περσινοί του ΠΑΟΚ είναι 3 εκατομμύρια και μας γραφουν στα αρχίδια τους και δεν έχουν σκοπό να πουν τουλάχιστον που χρωστάμε...αφού όπως φαίνεται για το πως έγινε το χρέος,θα μας πουν για την απραξία των λαμόγιων στην κίνηση των πλανητών...γιατί μέχρι πέρσι όμως δεν την ψάχναμε..τώρα που καλομάθανε εκεί στην παε ,είναι δύσκολο να σε συνηθίσουν έτσι...ας κρατήσουμε μια σταθερή θέση επιτέλους...ας ωριμάσουμε επιτέλους -τόσο ποτισμα έχουμε φάει..."αρχιδατα" ας ωριμάσουμε...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bane

• Αλλαγή
εγω παλι γιατι ακουσα οτι ολες οι ομαδες (και οι 3 δλδ) θα παιχτουν απο 4 ματς στον αντ1 και 2 στο νοβα ? μην κραζετε ακομα ,καθιστε να μαθουμε στις επομενες 1-2 μερες. και αυτο που γραφω το ακουσα στην κληρωση λαιβ απο τους αρδ του αντ1
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

apostolos

• Guest
Να το συνοψίσουμε για να μη γράφουμε πολλά και ταλαιπωρούμαστε:

Η τραγικότερη διοίκηση που πέρασε από τον ΠΑΟΚ. Φάπα, φάπα και πάλι φάπα, βόδια ανίκανοι επικίνδυνοι για τον ΠΑΟΚ ας κλέβαν λίγο αλλά να ήταν μάγκες. Τόσο αγαθοβιόληδες και τόσο ανύπαρκτοι παντού. Χέστες και δούλοι σας χορεύουν στο ταψί.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Σε γαμάω λόγω σαλπιγγίδη ρε πούστη.
αλλά όχι μόνο λόγω σαλπιγγίδη. λόγω γκαγκάτση λόγω κατσαρή λόγω μουν λόγω μπερέτα λόγω χρεών λόγω συγχωροχαρτιών σε προηγούμενους λόγω φευγω-έρχομαι-φεύγω-έρχομαι λόγω connx λόγω ατολμίας απέναντι στο κράτος λόγω ανακοίνωσης μετά τη λαμία λόγω βρύζα λόγω "ανοίγματος" λόγω υπαλληλικιών με οπαδούς και κολλητούς, λόγω του ότι μας εκανες ζαγορόσκυλα στην αρχή ενώ δεν το άξιζες (και αργότερα κατάλαβες ότι δεν χρειάζεται καν συνετή διοίκηση για να το πετύχεις, αρκεί το χαρτζιλίκι) λόγω συμπόρευσης με αρδ λόγω εισητηρίων στα εκτός λόγω μη ξεκάθαρων κουβεντών και λογοδοσίας λόγω μη προστασίας της ομάδας λόγω μη εκμετάλλευσης της δυναμικότητας του λαού λόγω της προβατοποίησης του κόσμου στην οποία έβαλες το χεράκι σου και η οποία σε βολεύει λόγω του ότι οι κινήσεις σου με ανάγκασαν να κόψω την Τούμπα και κάθε οικονομική στήριξη στην ανίκανη διοίκησή σου.
λόγω του ότι με έκανες να σιχαθώ ότι λάτρεψα. τουλάχιστον σε παλαιότερες διοικήσεις υπήρχαν λίγοι (στο λαό όχι στη διοίκηση) που με έκαναν να αισιοδοξώ, πλέον δεν υπάρχει τίποτα.

Offline cure

• Αλλαγή
εγω παλι γιατι ακουσα οτι ολες οι ομαδες (και οι 3 δλδ) θα παιχτουν απο 4 ματς στον αντ1 και 2 στο νοβα ? μην κραζετε ακομα ,καθιστε να μαθουμε στις επομενες 1-2 μερες. και αυτο που γραφω το ακουσα στην κληρωση λαιβ απο τους αρδ του αντ1
Αυτό θα ήταν το ιδανικότερο. Και επιμένω είναι θέμα του καναλιού και όχι της διοίκησης. Κουμάντο στη τσέπη τους θα κάνουμε; Ο ΠΑΟΚ φέρνει κονόμα από τα μιλιούνια που κουβαλάει. Μόνοι τους θα μας βάλουν στο τέλος μόλις δούνε τις πρώτες μετρήσεις  ;D

Offline Matador

• Αλλαγή
Με αυτην την κυψη μας τον εχουν κανει ροδελα και ζηταμε και αλλο, οι μαυροι λειπουν μονο απο το ρεπερτοριο. Απαραδεκτοι, στο επικοινωνιακο κομματι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Μολις εγινε η κληρωση το αντ1 δηλωσε οτι θα δειξει την κουλα και την ΠΑΟΚΑΡΑ. Ωραια λεω θα μας δειξει ελευθερο καναλι, χιλιαδες νεα παοκτσακια σε ολη την Ελλαδα θα εναρμονιστουν με την μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη και τον γαλαξιακο λαο της.

Εγω μπορει να βλεπω φαντασματα, αλλα πιστευω οτι ολη την ζημια την εχουν κανει τα βρωμοσκουληκα που οταν μαθευθηκε, στελναν εμαιλ κατα ριπας στον αντ1 και αρχισαν να δουλευουν υποχθονοια, οπως γνωριζουν πολυ καλα.

Μας εδειξε το κοννεξ με τα μεμετια, τυχαιο; Δεν νομιζω. Θελουν με καθε τροπο να μην δειξουν τον ΠΑΟΚ σε ελευθερο καναλι.

Το αλλο; Οτι ζητησαν οι αξιωματουχοι της ΟΥΕΦΑ να δειξουν την τροπαιουχο Ατλετικο σε ελευθερο καναλι :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
Οποιος το πιστευει αυτο, δεν χρειαζεται αλλο ποτισμα. Τα λουλουδια βγαινουν και μονα τους στις γλαστρες.

Η διοικηση μας βλεπει σαν ευρο και τιποτα αλλο. Το εχει αποδειξει πολλες φορες. Σηκωθειτε ρε απο το σκυψιμο, πατηστε ποδι, δειξτε λιγο πυγμη, ΓΑΜΗΣΤΕ τους ολους, εχετε 1,5 εκατομμυριο οπαδους σε ολο τον κοσμο, καντε μας ρε πουστη μου περηφανους ΜΙΑ φορα εξωαγωνιστικα.

Ο τρελος ο Βουλινος πηρε την ομαδα και εφυγε απο το ΟΑΚΑ, παλια το εκαναν και αλλοι στην φιλαδελφεια με τον γαυρο, εσεις εχετε παθει χρονιο λουμπαγκο απο το σκυψιμο.

ΝΟΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline toy

• Αλλαγή
Κράξτε κράξτε τσάμπα είναι
Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι νοσταλγείται πράγματα που σας τα παν και δε τα ζήσατε...
Να υπενθυμίσω τσακάλια μου λίγο ότι πριν κανα δυό τρία χρόνια μετρούσες προσφυγές περήφανες πωλήσεις και φυσικά ξεκινούσες τη χρονιά τέταρτος
Λάθη έκανε κάνει και θα κάνει και θα τον κράζουμε αλλά έχετε πάρει φόρα και έχετε ισοπεδώσει το σύμπαν.
Φυσικά οι περισσότεροι θα με κράξετε θα με πείτε ζαγορόσκυλο λυκόσκυλο και ότι άλλο τελειώνει σε όσκυλο τες πα λίγο με νοιάζει εγώ τα λέω αμα θέλετε βάλτε το να δουλεύει έστω και στο ρελαντί.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...