Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612182 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
 οσο αναφορα τον σπαθα θα σας αναφερω ενα περιστατικο που εγινε οταν γυρνοντας απο ολλανδια μετα το ματς του ΠΑΟΚ με τον αγιαξ ειδα το γ.χ γεωργιαδη να καθετε για καφε στο ελ.βενιζελος με ενα τυπο που δεν τον ξερω αλλα απο τα λεγομενα του μου φανηκε να ειναι πολυ μπασμενος στα πραγματα.
καθησα διπλα τους και ακουσα που συζητουσαν για το ντου που καναν οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ στον σπαθα στην Θεσσαλονικη και οτι αυτος τους ελεγε οτι αυτοι (δηλαδοι οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ)δεν ξεραν ποιος ειναι ο σπαθας και οτι δεν χρειαζεται λεει να κρυφτει και αλλα τετοια και γελουσε με την ολη φαση.Ο γ.χ ηταν συγκρατημενος και δεν ειπε και πολλα πολλα πανω στο θεμα.

το αναφερω απλα να υπαρχει σαν δεδομενο! 
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απο τον καρκινο δεν θα κρυφτει ομως το πουσταριο
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αν και καποιος θα πει και τι ασχολεισαι ρε μεγαλε με την γειτονια.....τον σταυριδη μετα το 3-0 επι του εβραιου της παπαναστασιου η γειτονια τον εξαφανισε....

περυσι εκτος απο σπαθα δεν μπορω να ξεχασω και τα φυντανια της γιαννιωτικης διαιτησιας κυρκο και τατση(εποπτης στο περιστερι και με τον γκεη στην τουμπα στα πλειοφ) οι οποιοι ειναι κανονικα στους πινακες

το οτι ο ζαγορακης δεν καταλαβαινει ποια ομαδα κουμανταρει δεν με τρελαινει πλεον το εχω αποδεχτει...το οτι ομως κανει κουμαντο τα δικα μας λεφτα και μας αφηνει ξεκρεμαστους με εξαγριωνει οσο δεν παει...και μην μου πει κανεις καμια μαλακια.....οταν εχεις τοσο κοσμο να σε πληρωνει επι 4 χρονια απο το υστερημα του τοτε δειξε λιγο γαμημενο φιλοτιμο και βαρα μια φορα το χερι στο τραπεζι.....μια φορα ρε φλωρε μην μασησεις

Offline babis36

• Αλλαγή
Για μενα προς το παρον η διοικηση πρεπει να δωσει σημασια στον αγωνα στην Πολη και πουθενα αλλου.Τα του σπαναθα απο Παρασκευη πρεπει να τα κανει ολα πουτανα.Ετσι δεν πρεπει να περασει με τιποτα αυτη η ιστορια.Θα ειναι ξεφτιλα και απατη τεραστια σε βαρος του ΠΑΟΚ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Για μενα προς το παρον η διοικηση πρεπει να δωσει σημασια στον αγωνα στην Πολη και πουθενα αλλου.Τα του σπαναθα απο Παρασκευη πρεπει να τα κανει ολα πουτανα.Ετσι δεν πρεπει να περασει με τιποτα αυτη η ιστορια.Θα ειναι ξεφτιλα και απατη τεραστια σε βαρος του ΠΑΟΚ.

Επρεπε με την πρωτη ανακοινωση του ονοματος του πουτανας γιου, αυτοματα να βγει ανακοινωση/δελτιο τυπου απο ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αλλα αυτο να γινεται αυτοματα και αμεσοτατα.Να υπαρχει Γραφειο Τυπου στελεχωμενο με εμπειρους, απλα ενα οκ να δινει ο Ζαγορ και να ειναι αμεσα παντου. Η ακομα καλυτερα, να μην ασχολειται καθολου ο ιδιος ο Ζαγορακης με αυτα, αλλα να υπαρχουν αλλοι ικανοι που να ειναι αγρυπνοι.

Κατευθειαν ανακοινωση-δελτιο τυπου- προειδοποιηση-κοινοποιηση απο ΑΣ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
αν και καποιος θα πει και τι ασχολεισαι ρε μεγαλε με την γειτονια.....τον σταυριδη μετα το 3-0 επι του εβραιου της παπαναστασιου η γειτονια τον εξαφανισε....

περυσι εκτος απο σπαθα δεν μπορω να ξεχασω και τα φυντανια της γιαννιωτικης διαιτησιας κυρκο και τατση(εποπτης στο περιστερι και με τον γκεη στην τουμπα στα πλειοφ) οι οποιοι ειναι κανονικα στους πινακες

το οτι ο ζαγορακης δεν καταλαβαινει ποια ομαδα κουμανταρει δεν με τρελαινει πλεον το εχω αποδεχτει...το οτι ομως κανει κουμαντο τα δικα μας λεφτα και μας αφηνει ξεκρεμαστους με εξαγριωνει οσο δεν παει...και μην μου πει κανεις καμια μαλακια.....οταν εχεις τοσο κοσμο να σε πληρωνει επι 4 χρονια απο το υστερημα του τοτε δειξε λιγο γαμημενο φιλοτιμο και βαρα μια φορα το χερι στο τραπεζι.....μια φορα ρε φλωρε μην μασησεις

Λάθος κάνεις για τον σταυρίδη γιαννιώτη, σφύριξε και την επόμενη χρονιά κανονικά, αλλά όπου τον βάζανε τα σκάτωνε γιαυτό τον φάγανε. Μιλάμε δεν υπήρχε παιχνίδι που να μην είχε κάνει μαλακία. Στα θέματα της διαιτησίας δύο λύσεις υπάρχουν για μένα: ή γίνεσαι ξάνθη και μέρα παρά μέρα βγάζεις ανακοινώσεις το περιεχόμενο των οποίων όμως αποσειωποιείται απο συγκεκριμένο μηχανισμό που σε καθιστά εν μία νυχτί γραφικό, ή αυτός που σε σφάζει έχει την τύχη του μπάκα, δηλαδή έκανες μαλακία φανερά στημένη και προμελετημένη και όχι ανθρώπινο λάθος, έναν μήνα στον γύψο σε κάποιο νοσοκομείο αθηνών-θεσ/νίκης ή επαρχιαχής πόλης. Τα χτυπάω το χέρι στο τραπέζι κλωτσάω τις πόρτες και τα αναποδογυρίζω γραφεία είναι να' χαμε να λέγαμε για μένα.Αν λύνονταν το πρόβλημα της διαιτησία με μια σπασμένη πόρτα και ένα αποδογυρισμένο γραφείο νομίζω θα είχαμε τουλάχιστον 3-4 πρωταθλήματα και 5-6 κύπελλα ακόμα, γιατί μπορεί ο τωρινός πρόεδρος να είναι χεστάκος, για το παρελθόν όμως που γινόταν τα ίδια δεν μπορούμε να ισχυριστούμε πως είχαμε προέδρους χέστες πάντα. Κάνω λάθος???  Αν υπάρχει κάποια άλλη λύση θα ήθελα κάποιος που θεωρεί ότι είναι σωστή να την εκφράσει.
Τώρα για τον σπάθα ελπίζουμε ο καρκίνος να του χτυπήσει την πόρτα σύντομα, τόσους νέους ανθρώπους θερίζει ας παέι και κάπου που πρέπει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
Αδερφέ, με όλη την καλή προαίρεση στο λεω, το λάθος στο σκεπτικό σου, είναι λάθος που κάνουμε πολλοί Παοκτσήδες και κατά την άποψη μου είναι και ο λόγος που προβατοποιηθήκαμε τόσο άσχημα όσο ποτέ άλλοτε σα λαός. Πολλές φορές δεν είναι μόνο τι πετυχαίνεις σε κάθε αντίδραση δράσης. Το θέμα είναι τι κερδίζεις αντιδρώντας. Σύμφωνοι,  μπορεί τίποτα να μην άλλαζε "αν ο ζαγοράκης χτυπούσε το Τραπέζι" , σίγουρα όμως τέτοιες κινήσεις συσπειρώνουν και δείχνουν σημάδια ζωντάνιας στις ΠΑΕ. Να σε φέρω ένα παράδειγμα. Κέρδισε τίποτα ο ΠΑΟΚ με τα πανιά κατά της (τότε) κυβέρνησης για τη ρύθμιση των χρεών στην 5-6? Τίποτα. Πόσο όμως ενωτικός ήταν ο ίδιος πρόεδρος όταν κατέβηκε στον 4ο κ τον είπε οτι το πανί δεν κατεβαίνει?
Πολλές φορές αδερφέ, δεν είναι μόνο αν στοχοποιώντας κερδίζεις κάτι, αλλά αν αντιδρας. Πολλαπλά τα οφέλη.
Ερείσματα υπάρχουν. Επαναλαμβάνω οτι μέχρι κ αστικά νομικά ερείσματα έχει ο διορισμός του πουτάνας γιού. Θέλω να ελπίζω οτι θα δείξουμε επιτέλουν ΣΑΝ ΠΑΕ οτι αν μην τι άλλο, όταν βρέχει εμείς θα ρίχνουμε αστραπές σε απάντηση κ δε θα κρατάμε ομπρέλες για να προστατευτούμε απο τον ανύπαρκτο ήλιο....

PS Homo, αυτά που ορθώς προτείνεις, είναι πράγματα που θα έκανε κάθε σοβαρή ανώνυμη εταιρία για να προστατεύσει το προιόν της και τους μετόχους της....Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, τη στιγμή που ο πρώτος ξάδερφος του Γκέμπελς και ανιψιός του Γκέρινγκ, που έχει θητεύσει πλάι στον Στάλιν, κος Μώραλης, προορίζεται για εκπρόσωπος του απογόνου στη λίγκα....Μας προκαλώ όλους μας να παρακολουθούμε υπερασπιστική γραμμή του κόκινου τραβεστί φέτος....Θα μείνουμε μαλακες....
Ο κος αυτός έχει γράψει ιστορία , μην μπω βιβλίο ολόκληρο προπαγάνδας για όσους παρακολουθούν την τελευταία 15ετια. Έφτασε (και μπράβο του γτ τα λεφτά του πιάνουν τόπο, όπερ σημαίνει οτι είναι άψογος επαγγελματίας) να τρέχει τον Τζόρβα στους εισαγγελείς γιατι κατά την άποψή του ψευδώς καταμήνυσε οτι ο φλωρόπουστας έφαγε σκάγια στην πλάτη στο φετινό μεταξύ τους ματς....
« Last Edit: August 23, 2010, 16:51:41 by CLUB LARISA »

Offline T.manos4

• Αλλαγή
εχθες διαβασα στην γατα(σοβαρη εφημεριδα θα μου πεις) για το θεμα των διαιτητων
ελεγε για τον Ντακο αν θυμαμε καλα οτι εξαιρεθηκε και καποιο πεναλτυ που δεν εδωσε στον βαζελο
και κατι τετοια αλλα για σπαθα τιποτα ολα καλα
μαγκες ο συγκεκριμενος μονο με ενα ψαρι στην κολοτρυπιδα δεν θα μας ξεχασει ποτε
ο Ζαγορακης μετα το παιχνιδι θα ασχοληθει ειμαι σιγουρος
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Αδερφέ, με όλη την καλή προαίρεση στο λεω, το λάθος στο σκεπτικό σου, είναι λάθος που κάνουμε πολλοί Παοκτσήδες και κατά την άποψη μου είναι και ο λόγος που προβατοποιηθήκαμε τόσο άσχημα όσο ποτέ άλλοτε σα λαός. Πολλές φορές δεν είναι μόνο τι πετυχαίνεις σε κάθε αντίδραση δράσης. Το θέμα είναι τι κερδίζεις αντιδρώντας. Σύμφωνοι,  μπορεί τίποτα να μην άλλαζε "αν ο ζαγοράκης χτυπούσε το Τραπέζι" , σίγουρα όμως τέτοιες κινήσεις συσπειρώνουν και δείχνουν σημάδια ζωντάνιας στις ΠΑΕ. Να σε φέρω ένα παράδειγμα. Κέρδισε τίποτα ο ΠΑΟΚ με τα πανιά κατά της (τότε) κυβέρνησης για τη ρύθμιση των χρεών στην 5-6? Τίποτα. Πόσο όμως ενωτικός ήταν ο ίδιος πρόεδρος όταν κατέβηκε στον 4ο κ τον είπε οτι το πανί δεν κατεβαίνει?
Πολλές φορές αδερφέ, δεν είναι μόνο αν στοχοποιώντας κερδίζεις κάτι, αλλά αν αντιδρας. Πολλαπλά τα οφέλη.
Ερείσματα υπάρχουν. Επαναλαμβάνω οτι μέχρι κ αστικά νομικά ερείσματα έχει ο διορισμός του πουτάνας γιού. Θέλω να ελπίζω οτι θα δείξουμε επιτέλουν ΣΑΝ ΠΑΕ οτι αν μην τι άλλο, όταν βρέχει εμείς θα ρίχνουμε αστραπές σε απάντηση κ δε θα κρατάμε ομπρέλες για να προστατευτούμε απο τον ανύπαρκτο ήλιο....

PS Homo, αυτά που ορθώς προτείνεις, είναι πράγματα που θα έκανε κάθε σοβαρή ανώνυμη εταιρία για να προστατεύσει το προιόν της και τους μετόχους της....Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, τη στιγμή που ο πρώτος ξάδερφος του Γκέμπελς και ανιψιός του Γκέρινγκ, που έχει θητεύσει πλάι στον Στάλιν, κος Μώραλης, προορίζεται για εκπρόσωπος του απογόνου στη λίγκα....Μας προκαλώ όλους μας να παρακολουθούμε υπερασπιστική γραμμή του κόκινου τραβεστί φέτος....Θα μείνουμε μαλακες....
Ο κος αυτός έχει γράψει ιστορία , μην μπω βιβλίο ολόκληρο προπαγάνδας για όσους παρακολουθούν την τελευταία 15ετια. Έφτασε (και μπράβο του γτ τα λεφτά του πιάνουν τόπο, όπερ σημαίνει οτι είναι άψογος επαγγελματίας) να τρέχει τον Τζόρβα στους εισαγγελείς γιατι κατά την άποψή του ψευδώς καταμήνυσε οτι ο φλωρόπουστας έφαγε σκάγια στην πλάτη στο φετινό μεταξύ τους ματς....

CLUB συμφωνώ σε όλα όσα λες, αυτη η συμπεριφορά που θέλεις εσύ και εγώ και ο περισσότερος θέλω να πιστεύω κόσμος του ΠΑΟΚ από τον πρόεδρο της παε Ζαγοράκη θα επιφέρει όλα όσα αναφέρεις παραπάνω, δεν θα αποτρέψει όμως τον επόμενο σπάθα να κάνει ότι και ο προηγούμενος, να μας σφάξει χωρίς φόβο και πάθος δηλαδή. Εγώ έκανα το σχόλιο για αυτό καθεαυτό το θέμα της διαιτησίας. Σίγουρα μια συμπεριφορά του ζαγοράκη διαφορετική από αυτές τις μαλακίες με τα χαμηλά την μπάλα που μας έχει δείξει μέχρι τώρα θα μας ενθουσίαζε όλους και θα ανέβαζε και την αυτοπεποίθησή μας και την μαχητικότητά μας, στο διαταύτα όμως που είναι πως όταν απλώσεις το χέρι να πάρεις κάτι που δικαιούσε στο κόβουν με τον σπάθα, τον κάκο και τους υπόλοιπους πουτανας γιούς και εκεί μπορεί να μιλήσει κατά την γνώμη μου μόνο το χρήμα ή η βία στους φυσικούς αυτουργούς των σφαγών.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Εγώ πλέον δεν προσδοκώ τίποτα τέτοιο από τον πρόεδρο. Ο πρόεδρος είχε και έχει τόσες ευκαιρίες να βγει να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να γυρίσει το μυαλό του ΠΑΟΚτσή και να τον βγάλει να λυσσομανάει στους δρόμους, αλλά φαίνεται ότι στην πορεία αποφάσισε να μην πάει ...κόντρα στο ρεύμα. Ο πρόεδρος απείλησε πόσες φορές ότι θα δώσει ονόματα πολιτικών και πολιτικάντηδων που υποσχέθηκαν, προβλήθηκαν και έπαιξαν με το όνομα του ΠΑΟΚ αλλά έκανε τελικά την πάπια, φοβέρισε ότι θα λάβει τα μέτρα του μετά τον Κουκουλάκη στο τηγάνι αλλά πάπαλα. Ο Ζαγοράκης προτίμησε να μπει "αλλιώς" στο παιχνίδι φέρνοντας τον αρχιμάγειρα της διαπλοκής κουμπάρο του στην ομάδα και ενώ προσδοκούσε τα "καλύτερα", πέτυχε βέβαια τα χειρότερα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ. Όταν δε, έχασε πέρσι το πρωτάθλημα από το παιδάκι τον σπάθα, βγήκε πάλι αναγκαστικά για το επικοινωνιακό παιχνίδι και την κατασίγαση των παθών μπόλικη απειλή και τρελίτσα στον αέρα και στα ερτζιανά, και μόλις κάθισε ο κουρνιαχτός πάρε τον σπάθα στις λίστες.
Πιστεύω πως το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι ότι στελεχώνουν το αρμόδιο τμήμα τύπου τυχάρπαστοι-πουθενάδες. Δεν μπορεί ο Ζαγοράκης να μη βλέπει τι γίνεται. Πιστεύω ότι από τη μια ο ντόρος γίνεται -όταν γίνεται- από την ΠΑΕ και τα παπαγαλάκια της απλά και μόνο για να ικανοποιηθεί το δημόσιο αίσθημα και από την άλλη ο ντόρος δε γίνεται από την ΠΑΕ όταν ξέρει ότι δεν την ...παίρνει, όταν δεν το σηκώνει το "σύστημα"...
Ο Ζαγοράκης είχε τη χρυσή ευκαιρία να πάει κόντρα σε θεούς και δαίμονες, έχοντας πίσω του και εμπνέοντας τόσο παθιασμένο λαό να τον ακολουθήσει, ακόμα και τους σκεπτόμενους ουδέτερους, βγαίνοντας να ΜΙΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ, και να πει αληθειες. Δε λέω ότι θα εξυγίανε μόνος του το ποδόσφαιρο ή θα κατόρθωνε κάτι τρομερό, αλλά από το να σε πηδάνε ούτως ή άλλως και να κάνεις και τον μαλάκα, βγες τουλάχιστον και μίλα. Ο ΠΑΟΚ είσαι θα κάνεις αίσθηση. Έτσι κι αλλιώς θα σε γαμάνε όπου σε βρίσκουνε. Ο πρόεδρος όμως, αντί να προκαλέσει θόρυβο με καταγγελίες και "δωσίματα", αντίθετα έβγαλε τα μάτια του μόνος του και έχασε την έξωθεν καλή μαρτυρία κουβαλώντας στην ομάδα τον ακατονόμαστο διαπλεκόμενο.

Μάκη για να σε προλάβω, ναι, γούμενο που χρειαζόμαστε...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline savage republic

• Βασικός
Συνυπογράφω.

makptol

• Guest
εχουμε τοσα δικα μας παιδια τον κωστα ον ορφανο τον παλαι ποτε σπουδαιο παραγοντα
βεζυρτζη τον γιαννακη τον παπαδοπουλο του χαρβαρντ και τοσους αλλους απο την οικογενεια ποιος ζαγορακης να ουμε αυτος εχασε την ευκαιρια του παμε για αλλα τωρα
.....αλλα ειπαμε τον ανθρωπο που μας εβγαλε απο τα σκατα λαμογιο θα τον πουμε σε λιγο
αυτο ειναι σιγουρο αλλα αφου εχουμε χρυσες εφεδρειες σε παραγοντες δεν εχουμε αναγκη.....τι εγινε κωφαλαλε απο την δηθεν καλοπιστη κριτικη φτασαμε στην αποριψη
του ζαγορακη ? κατα τα αλλα κανουμε καλοπιστη κριτικη.....

Offline tsag

• Αλλαγή
Η ανικανότητα σε κάποια θέματα πρέπει να τονίζεται. Ακόμη και αν μιλάμε για το Ζαγοράκη. Ναι, σε κάποια πράγματα ο Ζαγοράκης ή είναι ανίκανος ή είναι βλάκας. ΚΑι αυτό ζημιώνει τον ΠΑΟΚ όπως και να το κάνουμε. Θες δε θες.

Και φτάνει πια με την καραμέλα Ζαγοράκης ή χάος. Κούρασε!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ε, ναι Μακη, αφου σου το ειπε ο kofalalos πρωτος: Γουμενος που μας χρειαζεται....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Català

• Αλλαγή
σε κάποια πράγματα ο Ζαγοράκης ή είναι ανίκανος ή είναι βλάκας.

Ή απλά άβουλος, που είναι χειρότερο και από ανίκανος και από βλάκας...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Μάκη, τη στοιχειώδη διάθεση να είχες να βγάλεις τις παρωπίδες σου και να μας επισκεφτείς από τους σκοτεινούς δικούς σου κόσμους, θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Εσύ όμως το βιολί σου...
Ο Ζαγοράκης λοιπόν εμένα δε μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ανίκανος ή βλάκας ή άβουλος. Το κάθε άλλο μάλιστα. Γι' αυτό Μάκη και κατάφερε και πάρα πολλά.
Λέω όμως ότι δέχτηκε να μπει στη λογική του συστήματος. Από την άλλη ΔΕ νομίζω ότι είναι εύκολο να ΜΗΝ ακολουθούσε κάποιος το δρόμο αυτό. Κι ο Ζαγοράκης δεν είναι Θεός. Το καλό του ΠΑΟΚ ήθελε, αλλά το οραματίστηκε με λάθος τρόπο, συνάπτοντας λάθος συμμαχίες. Οι ρήξεις θέλουν καρύδια και μπόλικη τρέλα. Από επαγγελματίες παράγοντες δεν περιμένεις πολλά. Χρόνια στο κουρμπέτι και στο σύστημα, ζουν για ένα ξεροκόμματο, μια θέση, δημόσιες σχέσεις και δημοσιότητα. Από τον Ζαγοράκη σαν όνομα και από αυτά που πέτυχε, είχες μια ελπίδα, μήπως και την δει αλλιώς και ταρακουνουθεί έτσι όλο αυτό το σάπιο σύστημα. Το ότι διαψεύστηκε η ελπίδα Μάκη, δεν καθιστά αυτόματα απορριπτέο και αποτυχημένο τον Ζαγοράκη. 
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Αδερφε δεν ξερω γιατι ειχες την ελπιδα να ταρακουνησει ο ζαγορακης ολοκληρο το συστημα,αλλα εγω ποτε δεν την ειχα..
Και αλλωστε δεν ηθελα απο τον ζαγορακη αυτο το πραγμα,το μονο που ηθελα ηταν να μας στρωσει σαν ομαδα και να μας ανεβασει επιπεδο πραγμα που εγινε και με το παραπανω..
Τωρα,για να δημιουργησεις ρηξεις σε ολο το σαπιο συστημα θελεις οπως ειπες μπολικη τρελα..Και εκκεντρικοτητα,αγνοια κινδυνου κτλ..Εγω δεν περιμενα κατι τετοιο απο το ζαγορακη,αλλωστε σαν ποδοσφαιριστης και σαν ανθρωπο τον διεκρινε το ηθος οι χαμηλοι τονοι αλλα και το αρχηγιλικι και η υπευθηνοτητα,σαν αρχηγος πραγματικος στις ομαδες που επαιξε.Τα καρυδια τα εχει φυσικα μονο και μονο που ανελαβε τον ΠΑΟΚ εκεινη την εποχη που θα μπορουσε απλα να την εκανε για σευχελες μια ζωη..
Τρελα θα περιμενα απο τον ντι κανιο και τον μπαρκλει,απο τον ζαγορ παντως οχι
Οποτε οσοι περιμενατε τον ζαγορ να διασπασει ολο το ποδοσφαιρικο συστημα και να μπαινει στα γραφεια στην αθηνα και να τα κανει πουτανα,φυσιολογικα απογοητευτηκατε..Εγω που δεν το περιμενα,οχι..
Απλα τα πραγματα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline T.manos4

• Αλλαγή
πολυ βιασυνη εχει πεσει σ αυτο το φορουμ ρε παιδια
εχουμε αγωνα προσεχως και ολη μας η προσοχη πρεπει να ειναι εκει
οχι ζαγορακη εμεις θαλουμε τωρα να μας ξεχρεωσεις τωρα να τα βαλεις με το συστημα
τωρα βγαλε μας τσου λου τωρα γηπεδο στην τουμπα και μετα φυγε ανικανε
αντε μπραβο
εδω τωρα θα τα δουμε τα γλεντια με προεδρο της σου λι μαρινακις κυριοι
ειπατε τιποτα?
« Last Edit: August 24, 2010, 16:42:14 by T.manos4 »
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

PAOK_VOLOS

• Guest
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1803

Ôá áêñéâÞ Ýóïäá ôçò ðñüêñéóçò

23 Áõã 2010 19:51, Áðü Óôáýñïò Êüëêáò

Åäþ êáé ðïëëÝò ìÝñåò áêïýãåôáé ìÝóù ñáäéïöþíùí áëëÜ êáé ãñÜöåôáé óôïí Ôýðï, ðùò ï ÐÁÏÊ áí ìðåé óôïõò ïìßëïõò ôïõ Ãéïõñüðá Ëéãê, èá âÜëåé 3 ìå 3,5 åêáô. åõñþ óôï ôáìåßï ôïõ. Óôïí åðßóçìï ÐÁÏÊ äéáöùíïýí ìå áõôü ôï íïýìåñï.

ÏõóéáóôéêÜ, ï ÐÁÏÊ áí ðåñÜóåé ôç ÖåíÝñìðá÷ôóÝ èá ëÜâåé 900 ÷éëéÜäåò åõñþ áðü ôçí ÏÕÅÖÁ, ãéá Ýîïäá óõììåôï÷Þò êáé ôçëåïðôéêÜ êáé áðü åêåß êáé ðÝñá, èá âÜëåé êáèáñÜ óôï ôáìåßï ôïõ ôï ðïóü ôïõ 1 ìå 1,2 åêáô. åõñþ áðü ôá åéóéôÞñéá ôùí áãþíùí, áöïý ôá êáèáñÜ Ýóïäá äåí îåðåñíÜíå ôéò 400 ÷éëéÜäåò åõñþ ìå óïëíô Üïõô.

ÏõóéáóôéêÜ, ï ÐÁÏÊ ðåñéìÝíåé Ýíá ðïóü 2 ìå 2,1åêáô. åõñþ áðü ôçí óõììåôï÷Þ ôïõ óôïõò ïìßëïõò ôïõ Ãéïõñüðá Ëéãê êáé áðü åêåß êáé ðÝñá, èá ðñéìïäïôçèåß áíÜëïãá ìå ôïõò âáèìïýò ðïõ èá ðÜñåé.

ÏõóéáóôéêÜ ç íßêç ìåôáöñÜæåôáé óå 140 ÷éëéÜäåò åõñþ, ç éóïðáëßá ìå 70 ÷éëéÜäåò åõñþ êáé ç Þôôá ìå ôßðïôá.

Áí ôï ðÜìå ëßãï ðáñáðÜíù, óôï åíäå÷üìåíï äçëáäÞ ï ÐÁÏÊ íá öôÜóåé óôïõò 32 ôïõ Ãéïõñüðá Ëéãê, ôï ðñéì ðñüêñéóçò áðü ôïõò ïìßëïõò óôçí åðüìåíç öÜóç åßíáé ìüëéò 200 ÷éëéÜäåò åõñþ, áðëÜ èá ðñïóôåèïýí ôá åéóéôÞñéá ôçò åíôüò Ýäñáò áíáìÝôñçóçò.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Íáôá.. íáôá...   

ÁÊÏÕÓÁÔÅ-ÁÊÏÕÓÁÔÅ. Ôï ãñáöåéï ôýðïõ ôçò ðáå åíçìåñþíåé ôïõò ëïãéóôÝò åååå ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ üôé óå ðåñéðôùóç ðïõ ìðåé ç ïìáäá óå ïìßëïõò ôïõ ãéïõñïðá ëéãê èá å÷åé åóïäá 2 Þ 2,1åê€.Ôá õðïëïéðá 2.9 ÷áèçêáí óôç äéáäñïìÞ Íõþí-Èåóóáëïíßêç...Áëëá ìçí áíçóõ÷åéôå,å÷åé áíáëáâåé ç Íéêïëïýëç...Ãéá ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ..

Óôï ôåëïò èá ìáò ðåßôå üôé ìðáéíåôå êáé ìåóá ñå ðáéäéá...Êáôé ìïõ èõìéæåé áõôü...

Offline bozik

• Αλλαγή
γελάει ο κόσμος...δηλαδή 2 εκατομμύρια παίρνουμε από την όυεφα...δηλαδή εάν μπαίναμε στους ομίλους πέρσι, θα μπαίναμε ένα εκατομμύριο μέσα...αφού το χρέος σύμφωνα με τις δηλώσεις του βασιλόπουλου και ζαγοράκη,είναι 3 εκατομμύρια από πέρσι(για λιγους)...κάπου εκεί πάει το θέμα ΠΑΟΚ_ΒΟΛΟΣ-δεν συμφέρει η ευρώπη πέφτουν πολλά λεφτά και γλυκόμπερδευόμαστε...δεν ξέρω αν μας χρειάζεται γούμενος αλλα σίγουρα άρχιζε να  μας τον θυμίζει η ιστορια...βεβαίως σε αυτούς που έκραζαν τον κλέφτη...γιατί αν ψάξεις τα γραπτά, οι πλειοψηφία και οι περισσοτεροι που το λενε σημερα, έλεγε μπατατούδης που σας χρειάζεται και σκυλιαζε για να στηριξει κλεφτες....  eeeee μάκη 24|8 -μπούφος ο πρόεδρος...λαμόγιο ο οικονομικός διευθυντής.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος