Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 620851 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Η αλήθεια είναι πως η σιγή του ΠΑΟΚ έχει κουράσει άπαντες και ίσως είναι η ώρα να αναθεωρηθεί η επικοινωνιακή στρατηγική της ΠΑΕ.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1761

ΥΓ Να ακούσουμε κάποτε και την άποψη του ΠΑΟΚ για αυτή την ιστορία. Αρκετά κράτησε η σιωπή η οποία σε όσους δεν γνωρίζουν, πολλές φορές φαντάζει ένοχη.
http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/item/98393-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B9%CE%B6-%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5

ζαγορακη μεχρι κι ο κολκας την ψωνισε με την επικοινωνιακη πολιτικη( ??? ??? ??? ???) της παε

Offline makis

• Αποστολή
  • **
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_1543.html

ΝΩ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ (ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ), ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΣ ΣΠΑΘΑΣ (ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΠΑΘΑ "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΝΙΚΑΝΕ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.....), ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΚΟΨΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΚ) ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΛΩΝ - ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ). ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ 22. Ο ΙΔΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΑ ΜΑΤΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ (ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ)

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΥΠΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΝΩ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 4:35 π.μ.

CLUB LARISA

• Guest
Την επόμενη φορά κλείστε τον την σουίτα τον χαρτογιακά πουτάνας γιο Πιλάβιο κε Ζαγοράκη που περσυ τον συναντούσατε κ σας έλεγε οτι θα τελειώσει τον σφαγέα του ΠΑΟΚ που στέρησε απο την ομάδα το 3ο πρωτάθλημά της κ θα τον κόψει απο τους πίνακες.

Κ τους ομοσπονδιακούς κ τους φύσσες στην Τούμπα, σαν να μη τρέχει τίποτα, καρπαζοεισπράκτορας γίνεσαι με τη θέληση σου άλλωστε.

Θ αντιδράσετε ή πάλι κοκοκο για "το καλό της εθνικής"?

Βγάλε τη τσίμπλα και δες οτι την λεβαδειά τη σεβάστηκαν περισσότερο απο μας αφού πέρασε ολόκληρος μήνας για να επικυρώσουν την ουρά της βαθμολογίας. Κ σένα σε εκθέτουν για πολλοστή φορά. Μια φορά, έστω μια φορά , δείξε τ αρχίδια σου κ απέκλεισε την είσοδο τους στο γήπεδο μας, αλλιώς θα του ξηγήσουμε εμεις τ όνειρο του φλώρου που θα ψάχνει τα δόντια του/

ΠΙΛΑΒΙΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΒΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Καλα σε κανουν ρε φουκαρα ΠΑΟΚτση οσο η διοικηση σου πεταει αετο και θελει να τα 'χει καλα με ολους,τρελα θα σε πουλανε ολοι.Ζαγορακη ΞΥΠΝΑ.
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ξεφτιλα. Νιωθω ντροπη για την διοικηση. Μεγαλη ηττα.
Αρε Ζαγορακη, να ηξερες και να συναισθανοσουν την δυναμη που εχεις... Κριμα κριμα κριμα. Απογοητευση.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εγω θέλω να οριστεί διαιτητής στο ματς ΠΑΟΚ-λαγος, και 2 μερες πριν το παιχνίδι ειμαι βέβαιος πως θα υπάρξει συναντηση ζαγοράκη συντονιστικής για την όσο το δυνατό καλύτερη συμπεριφορά του κόσμου.
μηπως αμφιβάλλει κανεις?

PAOK_VOLOS

• Guest
Η καρπαζιά πέφτει σύννεφο.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Εκει στη δοικηση...Χαμηλα την μπαλα και ο ΠΑΟΚ πανω απολα..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Σταματηστε ρε, δε καταταλαβαινετε οτι κανετε κακο στην ομαδα? Ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα. Χαμηλα την μπαλα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
Αν γράψω για μηδενική επικοινωνιακή πολιτική, για αδυναμία προστασίας των συμφερόντων του ΠΑΟΚ, για μία μεγάλη προσωπική ήττα του προέδρου του ΠΑΟΚ, ότι μας έχουν γραμμένους θα έχω άδικο;
Η καρπαζιά πέφτει σύννεφο.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μεγαλύτερος πουτάνας γιός από τον πιλάβιο δεν υπάρχει. Είναι τυχάιο ότι ενώ περίμεναν την προηγούμενη βδομάδα να ανακοινώσει τους πίνακες αυτός το έκανε χτες το βράδυ?? Σε λέει ανάμεσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν μπορεί κανείς να ασχοληθεί. Γιατί την άνοιξη που ασχολούμασταν με τον σπανάθα μετά το ματς στο τοίχος των δακρύων κάναμε δύο γαργάρες στην σειρά και χάσαμε το πρωτάθλημα. Τώρα προέχει η πρόκριση,  ο σπάθας μπορει να περιμένει. ώρες ώρες αυτό το τσιράκι του πατέρα ο πιλάβιος νομίζω είναι εκεί για να μας κάνει και μόνο αυτό. Πρεπει να τον χτυπήσει μια παοκτσήδικη σέχτα για να ησυχάσουμε. Τώρα νομίζω η διοίκηση καλώς κανει και δεν ασχολείται δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί η ομάδα. Έτσι νομίζω εγώ. Από την παρασκευή όμως αίμα κι άμμος ειδάλλως άλλη μια φάπα στο σβέρκο μας αναπάντητη.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline maria-mtb

• Βασικός
η παε δεν μπορει να ζητησει αυτος ο διαιτητης να εξαιρεθει απο καθε ματς του ΠΑΟΚ? και μη μου πειτε κ αμα εξαιρεθει θα βρουν αλλον, συμφωνοι, αλλα ο σπαθας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ ΠΑΟΚ.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Ο σπαθας δεν επρεπε να ξανασφυριξει γενικα...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline maria-mtb

• Βασικός
οχι, γιατι αστον να σφυραει βαζελος-ρουλης. αλλα μακρια απο ΠΑΟΚ.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
εγω θέλω να οριστεί διαιτητής στο ματς ΠΑΟΚ-λαγος, και 2 μερες πριν το παιχνίδι ειμαι βέβαιος πως θα υπάρξει συναντηση ζαγοράκη συντονιστικής για την όσο το δυνατό καλύτερη συμπεριφορά του κόσμου.
μηπως αμφιβάλλει κανεις?
[/quote
σιγα ρε αδερφε να μην στον φερουν Τουμπα,ντην γειτονια στο σκαταισκακη ναι αλλα οχι τουμπα!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

fatal_invasion

• Guest
η παε δεν μπορει να ζητησει αυτος ο διαιτητης να εξαιρεθει απο καθε ματς του ΠΑΟΚ? και μη μου πειτε κ αμα εξαιρεθει θα βρουν αλλον, συμφωνοι, αλλα ο σπαθας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ ΠΑΟΚ.
Όχι Μαρία,στα παπάρια του ,του κάθε σπάθα αν θα ξανασφυρίξει τον ΠΑΟΚ,αυτό το αρχίδι όχι μόνο δε πρέπει να ξανασφυρίξει ως τιμωρία στον εαυτό του,αλλά πρέπει να την ακούσει και αλλιώς,πολύ αλλιώς,για να μάθει το επόμενο μαλακιστήρι το τι μέλλει γενέσθαι.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Εδω κολλαει το:
ΣΩΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ
Ο ΜΠΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ

Offline tsag

• Αλλαγή
Έτσι θέλει. Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις από την στιγμή που η διοίκησή σου είναι ανήμπορη να σε προστατέψει
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

bagos1

• Guest
εδω δεχτηκανε αδιαμαρτυρητα τον κουκουλακη στο ματς με την κουλα και παρολιγο να τιναζε το παιχνιδι στον αερα σε ενα κατα τα αλλα τελειως αδιαφορο αγωνα, κοιμουνται τον υπνο του δικαιου η κάνουνε τους χαζους δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση και σε πιθανη μελοντικη μας σφαγη δεν θα εχουμε το δικαιωμα να μιλαμε

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Αν και κατα αυτής της πρακτικής πιστεύω ότι ο σπαθας πρέπει να φάει ξύλο!!είναι ένας μεγάλος λόγος που δημιουργήθηκε αναταραχή αυτό το καλοκαίρι που η ομάδα παραμένει δεσμιος χρεών..πουστρακι σπαθα να ξέρεις οτι είσαι ο μεγαλύτερος εχθρός..μια ο πατέρας σου με τις στημένες κάρτες μας σε ματς με ΟΦΗ
μας έκοψε το Τσάμπιονς λιγκ και μια ΕΣΥ το πρωτάθλημα!!!ζαγορακη περιμένω να αναφερθεις ονομαστικά σε αυτό τι πουστρακι στην συνέντευξη που θα δώσεις όπως και να ζητήσεις τον ορισμό του σε εντός έδρας ματς!!μουνοπανο σπαθα όπου σε βρούμε θα σε λιωσουμε!!!