Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610736 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
δεν βλεπω να διαφωνουμε καπου Ελενη, μονο στις εικασιες :D
τα οσα ειπες τα προσυπογραφω.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
αυτήν την ειρωνεία να μην είχαμε...
Επειδή το σχόλιό σου αδερφέ δημοσιεύθηκε μετά το δικό μου και θεωρώ ότι πιθανόν απευθύνεται στο δικό μου,θέλω να σου πω ότι δεν υπάρχει ίχνος ειρωνίας....δεν μου αρέσει η ειρωνία προς αδερφούς και την αποφεύγω....

υγ αν ειναι να χαρακτηριζουμε και τον ζαγορακη δικτατορα που εχουμε φτασει νικο και ναι ειναι υποχρεωμενος να λογοδοτει για τα οικονομικα και το κανει καθε χρονο, το ξερεις πιστευω
Είναι ξεκάθαρο φίλε ότι δεν χρησιμοποιώ τον όρο με την έννοια του βίαιου και εγκληματία αλλά του μη Δημοκρατικά εκλεγμένου αλλά με τη διά βοής σύμφωνη γνώμη του Λαού του ΠΑΟΚ διαχειριστή των χρημάτων του...η βοή όμως εύκολα γίνεται κράξιμο και δίκαια ίσως μερικές φορές...θέλει προσοχή από όλους...από εμάς να μην παρασυρθούμε και από τον δικτάτορα να μην ξεχάσει το περιτύλιγμα...το περιτύλιγμα είναι όλη η ουσία...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Παιδιά εγώ ένα θα πώ, άλλο να κάνεις τα στραβά μάτια σε κάποια λάθη (μεγάλα και μικρά) σε διοικήσεις τύπου γούμενου με τον ΠΑΟΚ ανυπόληπτο, σε τραγική αγωνιστική κατάσταση περίγελο όλης της ποδοσφαιρικής ελλάδας και άλλο να κάνεις τα στραβά μάτια αλλά να επισημάνεις τα λάθη σε μια διοίκηση που σε έφερε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, μια ανάσα από το να τεντώσεις το σεντόνι, με 10 παίκτες διεθνείς σε εθνικές βαρβάτες, ξεχρέωσε 10 εκατομύρια χρέη σε τρίτους, και έχει σχεδόν έτοιμο προπονητικό κέντρο. Εγώ νομίζω αυτή είναι και η σημαντικότερη αιτία που ο κόσμος ανησυχεί αλλά δεν φέρνει την καταστροφή γιατί όσο και να κατακρίνουμε τον ζαγοράκη για πολλά λάθη με πρώτο εμένα, η ομάδα πλέον ειναι σε έναν δρόμο που βγάζει κάπου. Από λάθη πάρα πολλά και σοβαρά, μέχρι στιγμής όμως εγώ θεωρώ ότι κανένα δεν έγινε σκόπιμα για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα όπως μας είχαν συνηθίσει στο παρελθόν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ.

Μέχρι εκεί συμφωνώ μαζί σου. Όμως εμένα με νοιάζει αν φεύγουν πρόσωπα μςε μεγάλη προσφορά στην ομάδα, ειδικά στην περίπτωση του Βρύζα που είναι και οπαδός παράλληλα. Σημαίνει ότι κάπου υπάρχει τρύπα και θα πρέπει να κλείσει άμεσα μάλιστα. Γιατί αν δεν κλείσει, φοβάμαι μην φύγει και ο Ζαγοράκης και τοτε θα ανησυχήσω πραγματικά πολύ....

Offline cure

• Αλλαγή
@Georgie-4-
Εννοείται πως δεν γουστάρω κόντρες και μαλακίες και γι αυτό δεν το συνέχισα με ειρωνεία ή χαρακτηρισμούς. Ο βλάκας το ξέρεις ότι δεν είναι για σένα ούτε φυσικά για τη πλειοψηφία των παιδιών εδώ μέσα. Εγώ με σένα ότι έχω να πω στο λέω στα ίσα και ποτέ πλάγια γιατί σε σέβομαι και σου το έχω δείξει. Σου μίλησα στα ίσα χθες για το "αρρωστημένα μυαλά" και σήμερα για το ολοκληρωμένο σενάριο και σου είπα πως προσβλήθηκα χωρίς να σου επιστρέψω προσβολές. Καλά κάνεις και διαφωνείς μαζί μου. Εμένα δεν με φθείρει η διαφωνία αλλά η συνεχής φαγωμάρα με άτομα που μιλάμε μια χαρά και γουστάρουμε και μετά το θέμα γυρνάει σε ειρωνείες και προσβολές. Κατάλαβέ με όμως
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Τελοσπαντων, ελπιζω να καταλαβες και εμενα.
Αν σε πειραξε τα "αρρωστημενα μυαλα" συγγνωμη, αλλα δεν πηγαινε για σενα..εκανα το λαθος να ανοιξω το ραδιο μολις ανακοινωθηκε η αποχωρηση του Ζηση και γυρισαν τα μυαλα μου. Για τον λογο, που εσυ ο ιδιος περιεγραψες σε ποστ σου..αυτο των τασεων. Νομιζω πως θα συμφωνησουμε οτι για την σεναριολαγνεια (μην με αναγκασεις συνεχεια να λεω, οτι δεν αναφερομαι προσωπικα..παρτο ως δεδομενο) φταιει η ιδια η ΠΑΕ. Αλλα εχουμε φτασει σε σημειο να ακουμε 5/6/7 διαφορετικα σεναρια και να διαλεγει ο καθενας, ποιο του ειναι πιο πιστευτο. Εγω αυτο το εχω σιχαθει.. Δεν θελω αλλα σεναρια..δεν μπορω με τρελαινουν...σαν να εχω μια μυγα στο αυτι μου συνεχεια...Και το χειροτερο ειναι, οτι στα πιο πολλα καθομαι και σκεφτομαι ποσο λογικα ειναι, αν γνωριζει κατι αυτος που τα λεει...η τα εβγαλε απο το μυαλο του με ενδειξεις μονο.

Για να επανερθουμε στο θεμα μας, ο προεδρος θα μιλησει σε 2 βδομαδες. Ειμαι σιγουρος, πως οτι και να πει, θα βρεθει τροπος να ειρωνευτει απο καποιους και να θεωρηθει ψευτης. Αυτο εμενα με λυπει αφανταστα και καθομαι και σκεφτομαι πως μπορει αυτο να αποφευχθει. Ειμαι και εγω αρρωστος δυστυχως...

Για να γινω πιο κατανοητος, ας υποθεσουμε οτι γινετε η ερωτηση "Γιατι εφυγε ο Ζησης;". Δυστυχως οτι και να απαντησει ο προεδρος, θα θεωρηθει ψεμα. Ειδικα εχοντας στο μυαλο ενα καρο σεναρια. Για να εξευμενιστουν τα πληθη θα πρεπει ο προεδρος να ξεκατηνιαστει. Θα πρεπει πχ να πει "Μαλωσαμε πριν απο 4 μηνες και στα νευρα μου τον ειπα ****** και απο τοτε δεν μου μιλουσε...γιαυτο εφυγε". Μονο αυτο θα χορτασει την διψα μας για αληθεια...οτι αλλο θα ειναι ψευτικο...

Να τετοια σκεφτομαι και τρελαινομαι..Ενας φαυλος κυκλος, που ξεκινησε με την αποχωρηση του προεδρου και δεν λεει να κλεισει ποτε..

Σας ανοιξα τα εσωψυχα μου παλι...

Offline dave

• Αλλαγή

Για να γινω πιο κατανοητος, ας υποθεσουμε οτι γινετε η ερωτηση "Γιατι εφυγε ο Ζησης;". Δυστυχως οτι και να απαντησει ο προεδρος, θα θεωρηθει ψεμα. Ειδικα εχοντας στο μυαλο ενα καρο σεναρια. Για να εξευμενιστουν τα πληθη θα πρεπει ο προεδρος να ξεκατηνιαστει. Θα πρεπει πχ να πει "Μαλωσαμε πριν απο 4 μηνες και στα νευρα μου τον ειπα ****** και απο τοτε δεν μου μιλουσε...γιαυτο εφυγε". Μονο αυτο θα χορτασει την διψα μας για αληθεια...οτι αλλο θα ειναι ψευτικο...

ο ζαγορακης μονος του δε προκειται φυσικα να πει τπτ. ο βρυζας ειναι αυτος που αποφασισε να φυγει, αυτος ειχε παραπονα και δε καλυπτοταν επαγγελματικα, αυτος θα επρεπε να ξηγηθει σωστα. συνεντευξη τυπου θα επρεπε να γινει κ με τους 2 παροντες, κ με το ζορι κ με τη παρουσια κοσμου, οχι μπροστα στους γνωστους αρδ.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Γιώργο, καταλαβαίνω τη διάθεσή σου να κάνεις και λίγο χαβαλέ στο μπόνους ποστ που πόσταρες, αν και είναι εύκολα παρεξηγήσιμο ταυτόχρονα ως ειρωνικό.
Ανεξάρτητα απ' αυτό πάντως, έχει καταντήσει να χλευάζεται στο φόρουμ ως συνομωσιολαγνεία ο σχολιασμός ειδήσεων, φημών και σχολίων -που κυκλοφορούν ήδη παντού και δημοσίως-, και η ανάπτυξη προβληματισμού γύρω από αυτά.
Μία φορά έβγαλα το χειμώνα γεγονός που ήξερα γιατί έσκασα (διαφωνία-δυσφορία Βρύζα από το καλοκαίρι για μτγφή Κουτσιανικούλη) και επειδή δεν ήθελα να μιλήσω ονομαστικά, δικαίως έφαγα κράξιμο. Σωστά, δεν μπορεί να ισχυρίζεται ο καθένας ανώνυμα, δίχως να αναφέρει την πηγή, ό,τι του κατέβει και όποιο σενάριο θέλει.
Άλλο αυτό όμως, και άλλο να σχολιάζουμε ειδήσεις και καταστάσεις που έχουν καταγραφεί παντού, σε εφημερίδες, ράδια, τηλεόραση κλπ. Αυτό δε βλέπω από πού και ως πού είναι συνομωσιολαγνεία. Στο κάτω κάτω αν θεωρείται σφάλμα να αναπαράγονται και να σχολιάζονται σενάρια που ήδη κυκλοφορούν παντού, δε βλέπω τότε τι στο διάολο μπορούμε να συζητήσουμε εδώ μέσα.
Προς ένδειξη αλληλεγγύης στον πρώην PAOKCURE και νυν cure, απαιτώ από τους μοντς να μετατραπώ από kofalalos σε alalos.

υ.γ. Γιώργο, τώρα είδα το ποστ με τα σώψυχά σου  ;)
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
παρεξηγησιμο ως ειρωνικο, θα το δεχτω αλλα ομως ως προς καταστασεις και οχι ως προς συγκεκριμενα προσωπα. Υπαρχουν 10αδες σεναρια για τον λογο που εφυγε ο Ζησης. Θα τα χωρισω σε 2 κατηγοριες; Αυτα που φερουν υπευθυνο τον Ζαγορακη και συν αυτω. Αυτα που φερουν υπευθυνο τον ιδιο τον Ζηση. Γιατι πρεπει να μπω στο τρυπακι να ενστερνισω καποιο απο αυτα;

Και επανερχομαι στην ερωτηση, που θα τεθει στην συνεντευξη τυπου "Γιατι εφυγε ο Ζησης;" και παιρνοντας το σεναριο "διαφωνία-δυσφορία Βρύζα από το καλοκαίρι για μτγφή Κουτσιανικούλη" ως πραγματικοτητα. Θεωρεις σωστο να το αναφερει ο Ζαγορακης ως λογο; Αυτοματα καποιος θα καει...μπορει ο ιδιος ο παικτης, μπορει ο Ζαγορ αν ο Κουτσια δεν παιξει μπαλα ποτε, μπορει ο Ζησης αν ο παικτης βγαλει ματια. Αυτοματα μπανει στο παιχνιδι ο Σαντος..καθως αυτος ηθελε η οχι την μεταγραφη; Καταλαβαινεις ποσο δυσκολο ειναι λοιπον να ικανοποιησεις τον κοσμο, που ζηταει μια αληθεια που δεν λεγετε. Δεν λεγετε οχι γιατι εγινε κλεψια, πουστια κτλ...αλλα γιατι απλα θα κανει κακο τον ΠΑΟΚ.

Offline cure

• Αλλαγή
Γιώργο μια που ανοίγουμε τα εσώψυχά μας  ;D να πω κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό να διεκρινιστεί. γιατί έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις. Κάποια στιγμή σήμερα θα βγει ένα άρθρο μου στη κεντρική σε σχέση με τα διοικητικά μας (είδατε mods τη λέξη διοικητικά; για να μη λέτε ότι είμαι Off topic) κι εκεί κατά σύμπτωση υπάρχουν πράγματα που έγραψες εσύ για προβατάκια και θα μπορούσαν να εκληφθούν ως ειρωνεία μου-απάντηση. Ειλικρινά όμως το λέω και σε σένα και σε κάποια άλλα παιδιά που διαφωνήσαμε από το πρωί, το άρθρο το έστειλα χθες (μάρτυρες τα παιδιά της articles team) και δεν έχει καμία σχέση με "κόντρες" μελών ενός forum

Offline Suicidal

• Βασικός
οχι θα βγει, βγήκε !
Λέγε γρήγορα ρε ποιό είναι το παρδαλό κατσίκι....  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν ξέρω ποιος είναι! Εγώ είμαι απλά ένα αθώο αρνάκι ::)

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
Ένα ΤΕΡAΣΤΙΟ respect από μένα στον cure για το κείμενο του στην κεντρική.Πραγματικά τέτοιες φωνές-όαση λείπουν από τον ΠΑΟΚ.
Y.Γ.κατσίκι η πρόβατο?διαλέγεις και παίρνεις
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Εκπληκτικό άρθρο cure. Έχω όμως μία απορία: Γίνεται τα αρνακια και τα προβατάκια να γινουν τσοπάνηδες; Αν ναι πώς νομίζεις πως μπορούν να γίνουν;

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Την απόφασή του να μιλήσει δημόσια σε συνέντευξη Τύπου τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε χθες στους στενούς του συνεργάτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

http://sport24.gr/football/omades/Paok/tha_milhsei_to_septemvrh.464821.html

σέβεται τα μπάνια του λαού ο πρόεδρος, που να τους βάζει τώρα να άκουνε συνεντεύξεις καλοκαιριάτικα
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **

υγ ρισπεκτ στον τεραστιο ΚΡΗΤΙΚΟΣ, εισαι ο μονος που πραγματικα θελω να νωρισω απο κοντα και μακαρι φετος να μπορεσω

τον ντιεγκιτο και τον κοραπτ δε θες?? :P :P
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Την απόφασή του να μιλήσει δημόσια σε συνέντευξη Τύπου τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε χθες στους στενούς του συνεργάτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

σέβεται τα μπάνια του λαού ο πρόεδρος, που να τους βάζει τώρα να άκουνε συνεντεύξεις καλοκαιριάτικα

παντως 3 χρονια τωρα αρχες Σεπτεμβριου δινει τις συνεντευξεις..

ive4

• Guest
ρε συ georgie4 μες στην υπερβολή είσαι, έλεος πια.
Θέλεις αλήθειες; ρώτα τον Θεό τότε, γιατί μόνον ο Θεός ξέρει τι αληθινά παίχτηκε. Την αλήθεια δεν θα την μάθουμε για πολλά χρόνια, ίσως και ποτέ. Το τι παίχτηκε δεν μπορούμε να το ξέρουμε, απλά εικάζουμε διάφορες σκέψεις. Και έννοια σου, εδώ μέσα υπάρχουν όλων των λογιών οι χρήστες: υποψιασμένοι, πιο υποψιασμένοι, κάποιοι με άκρες που ξέρουν κάτι παραπάνω, κάποιοι που δεν ξέρουν τίποτα και προσπαθούν απεγνωσμένα να μάθουν κάτι, και άλλοι, πολλοί άλλοι. όμως, όλοι μα  όλοι έχουμε δικαίωμα να πούμε την άποψή μας όσο καλή, χαζή, ηλίθια και ακραία και αν ακούγεται. δεν σε υποχρεώνει κανείς να ενστερνιστείς κάποια αν δεν σου αρέσει ή δεν σε καλύπτει.
ρε πούστη μου ποιός καταράστηκε τον ΠΑΟΚ και τον λαό του να μην μπορούμε να αποβάλλουμε την διχόνοια; ρε ο εθνικός  μητσογκαντέμης ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ τίποτα για ομόνοια και αδελφοσύνη ποτέ και δεν το ξέρω; ευχέλαιο και καθαγιασμός γρήγορα.... ΚΡΗΤΙΚΕ, εξορκισμούς κάνεις; (μην νομίσεις αδελφέ πως σε ειρωνεύομαι, προτιμώ να το εκλάβεις ως κακό χιούμορ στην χειρότερη των περιπτώσεων)....
ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΖΑΓΟΡ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Ε.L. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ....

μας χρειάζεται τουλάχιστον... μέχρι τα αποτελέσματα του Γιουρόπα ; Αν δεν είναι καλά θα ξεχάσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο και θα αρχίσουμε πάλι μουρμούρες ;
Πάμε όλοι μαζί με στήριξη στην ομάδα όπως και να είναι αυτή τη στιγμή.
Έμεινε μόνος ο Ζαγοράκης και δε νομίζω να ήταν επιλογή του...
Έμεινε χωρίς μπάτζετ τουλάχιστον ίδιο με πέρσι και πρόπερσι και δε νομίζω αυτό να οφείλεται σε υπερβολικά λάθη σε έξοδα για παίκτες, αλλά πιο πολύ στην έλλειψη χορηγιών για τους γνωστούς λόγους.

Καλό θα είναι σ αυτή τη μοναξιά να του δώσουμε τη στήριξη που θα τον κάνει να ξανανιώσει δυνατός. Τα 2 μεγάλα λάθη του (Γκαγκάτσης και επιμονή στην επιστροφή Σάλπι) τα απόσβεσε. Ο μπαμπάς Γκαγκάτσης είναι εκτός ΠΑΟΚ και ο Σαλπι παίζει να είναι το επιθετικό μας στήριγμα φέτος. Θα κολλήσουμε σ΄ αυτά τα δύο λάθη ; Η θα ψάχνουμε να τον βάλουμε να κάνει συνέντευξη τύπου, όπου ούτως ή άλλως κανείς δε θα ακούσει όλα όσα θα θελε...

Θα συνεχίσουμε να είμαστε χορηγοί ή θα αναζητείται Πανγκαλίδης και ομάδες για να πουλήσουμε παίκτη ;

Ας μη μπερδεύουμε λοιπόν τη δική μας κούραση από κάποια γεγονότα, χρεώνοντας λάθη σε άλλους. Η νομίζετε ότι ο Ζαγοράκης δε ξέρει την εύκολη λύση ; Μεταγραφές αεροδρομίου, γλύψιμο στον μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ και όταν τα χρέη ξαναπιάσουν κόκκινο, αποχώρηση.

Όποιος δε κουράζεται από τα ασπρόμαυρα, ας δει τρία χρόνια πίσω. Ας δει και 3 μήνες πίσω. Και ας στηρίξει την αιτία που μας έφερε ως εδώ.
Όσοι κουράστηκαν, καλό ψάξιμο στην ναυτεμπορική και στην Arabic Financial Times, για τα πλούτη του επόμενου μεγαλοεπενδυτή μας.

Offline agraf

• Αλλαγή
Ελπίζω από όλη αυτήν την κριτική προς τη διοίκηση του Ζαγοράκη αλλά και τον ίδιο να καταλάβουν όλοι ότι εμείς αυτό που θέλουμε είναι τιμιότητα και καθαρές κουβέντες.

Τη γνώμη μου την έχω πει, αποδείξεις δεν έχω αλλά έχω την υποψία ότι κάποιοι τρώνε λεφτά από τα ταμεία του ΠΑΟΚ. Αποκλείεται να μην το ξέρει ο Ζαγοράκης, άρα είναι πάρα πολύ πιθανό να συμετέχει και αυτός.

Μακάρι να κάνω λάθος, άλλωστε το ξαναλέω ότι δεν έχω στοιχεία, απλά με την κοινή λογική σκεπτώμενος.

Ειδικά ο Βιολίδης με τον Κατσαρή σε συνδυασμό με την κάλυψη που τους παρέχει ο Ζαγοράκης είναι κάτι που δεν το χωράει το μυαλό μου.

Όσο ασκούμε καλοπροαίρετη πίεση κάτι καλό μπορεί να βγει για τον ΠΑΟΚ.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **

παντως 3 χρονια τωρα αρχες Σεπτεμβριου δινει τις συνεντευξεις..

Αν δεν κάνω λάθος συνέντευξη δίνουν κάθε Ιούνιο και Δεκέμβριο,κάθε έξι μήνες δηλαδή.
Επίσης δεν θεωρώ τυχαίο το ότι μία μερα μετά το light κράξιμο της 4 ο μηχανισμός κάνει λόγο για ομιλία του προέδρου στον κόσμο.
ΚΟΚΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ πρόεδρος με αρχίδια..............
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
20 Σεπτ. 2007
25 Ιαν. 2008 λογω ΑΜΚ
9 Σεπτ. 2009