Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Όλα καλά! Μόλις έκανα restart, reboot κι όλα τα σχετικά στον εγκέφαλο και ο σκληρός μου δουλεύει πλέον μια χαρά.

Αφού δακρύσαμε πριν θα σας πω και μια ιστορία για να γελάσουμε, έτσι για να βάλουμε ποικιλία συναισθημάτων στη ζωή μας. Πριν κανα τρίωρο κατήγγειλε ο Παγκαλίδης στην εκπομπή του στον sport103 ότι ένας Κύπριος επιχειρηματίας παίρνει από τις 4 Αυγούστου τηλέφωνο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να κάνει μία χορηγία και δεν βρίσκει κανέναν. Συγκεκριμένα το συμβάν έχει ως εξής: Πήρε πριν το ματς με τον Άγιαξ ο άνθρωπος και η κοπέλα που το σήκωσε είπε πως λόγω ματς δεν ήταν κανένας εκεί και θα τον πάρει ο Μάκης ο Γκαγκάτσης τηλέφωνο.
Σήμερα 13 Αυγούστου ακόμη τον παίρνει ο γιος του Γκαγκάτση ή ο υπεύθυνος μάρκετινγκ που τον έχουμε από την εποχή γούμενου αμανάτι, γιατί έκανε καλά τη δουλειά του. Τον Τζέκη λέω πως τον λένε. Ούτε σε μπακάλικο τέτοια οργάνωση! Γελάσατε ή ξανακλάψατε;

Το τι είναι ο ΠΑΟΚ μόνο η ψυχή του καθενός το ξέρει. Ο καθένας νιώθει καλά μέσα του την "αρρώστια" και τι σημαίνει να κλαις και να πονάς για τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά του Ζαγοράκη με τους υπόλοιπους "άρρωστους" είναι πως αυτός μπορεί να κάνει το κλάμα γέλιο. Εγώ και οι υπόλοιποι όχι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

guest4

• Guest
Πάλι ζωγράφισες...

Δηλαδή ακύρωσες ένα πόστ
και έγραψες το δικό σου αξίωμα

πως αισθάνεσαι?

Offline cure

• Αλλαγή
Μην υποβιβάζεις σε αξίωμα μία αλήθεια. Πως μόνο ο Ζαγοράκης πλέον μπορεί να φέρει χαμόγελα ή να τα σβήσει οριστικά.

Κατά τ' άλλα να ξέρεις ούτε ειρωνεύτηκα ούτε είχα σκοπό να ακυρώσω το post σου. Παρόλο που δεν συμφωνώ με την εισαγωγή σου, δεν είχα σκοπό να απαντήσω. Μπήκα εδώ μόνο για να γράψω αυτό που άκουσα για το χορηγό, είδα το δικό σου και πιάστηκα από το σκληρό δίσκο και κάτι τέτοια που έλεγες και προσπάθησα να τα συνδέσω με χιούμορ. Αν απέτυχε και φάνηκε ως ειρωνία σου ζητώ συγγνώμη. Στο τέλος απάντησα στο Post σου
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
4000ο μου ποστ στην 400 σελιδα του τοπικ. Τυχαιο; Δεν νομιζω.

Στο θεμα μας...Το οτι ο Ζαγορακης νιωθει για τον ΠΑΟΚ δεν μπορει κανεις να το αμφισβητησει. Αυτο που τιθεται σαν θεμα ειναι η ικανοτητα του. Cure, να με συγχωρεσεις αλλα καμια καταγγελια καποιου Παγκαλιδη δεν θα παρω στα σοβαρα. Τον σκοπο του τον πετυχε, βγηκε στον αερα. Αν ηθελε οντως χορηγια αλλιως θα κινουνταν οχι ετσι. Εκτος αν εχει δικιο ο ανθρωπος και τον αγνοησαν γιατι εχουν κατι αλλο ετοιμο.
Εγω πιστευω οτι η κατασταση αυτη την στιγμη θελει ηρεμια. Τπτ δεν πρεπει να γινει μεχρι τα 2 παιχνιδια με την Φενερ και εχει δικιο ο Ζαγορακης να θελει να βγει μετα απο αυτα, αφου αναλογα με το αποτελεσμα η κατασταση στον ΠΑΟΚ θα ειναι εντελως διαφορετικη. Τωρα να βγει να πει τι για στοχους κλπ οταν δεν ξερει ακομα το μπατζετ;
Οσον αφορα το θεμα Βρυζα, δυστυχως το θεωρω ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι ποτε κανεις δεν θα μιλησει. Απλα θα βολευτουμε με τους λογους που αμολησαν οι αρδ και οσοι εχουν καποιες ακρες στην ΠΑΕ θα μαθουν και 2-3 κουτσομπολια κ παμε για αλλα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
μήπως πήρε και ο Πάγκαλος να μας κάνει χορηγία τα λεφτά που μας χρωστάει ο οπάπ για το γήπεδο ;
Τι άλλες μλκίες θα ακούσουμε για να χτυπήσουν την διοίκηση.
Ας σκεφτούμε πως μέχρι πριν λίγο καιρό, λέγαμε ότι χτυπάνε τον Ζαγοράκη επειδή ανέβασε πολύ τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά και βαθμολογικά (και οργανωτικά μέχρι πριν το κάζο με Σάντος). Τώρα τον χτυπάμε εμείς οι ίδιοι χωρίς να καταλαβαίνουμε πόσο κακό κάνουμε στον ΠΑΟΚ. Και μη μου πείτε ότι άλλαξαν πολλά επειδή υπήρχαν λάθος χειρισμοί στο θέμα προπονητή και στο θέμα Βρύζα. Από την πρώτη μέρα που τελείωσαν τα πλέι όφς άρχισε η γκρίνια. Ο μόνος λόγος που έχει να μας δώσει ο Ζαγοράκης είναι για τα οικονομικά. Πως από το συν περάσαμε στο πλήν. Το αν δε τα βρήκανε με τον Βρύζα στον σχεδιασμό δεν είναι τίποτα παράλογο που θα χρειάζεται ολόκληρες αναλύσεις.

Όσο για την ιστορία με τον Παγκαλίδη, μου έφτιαξε τη διάθεση, έχει πολύ πλάκα. Θα πάρω κι εγώ στο τηλέφωνο της ΠΑΕ να δώσω καμιά χορηγία και θα περιμένω τηλέφωνο από τον Γκαγκάτση...
<<Ναι γεια σας με ακούτεεε ; Επιχειρηματίας Παπαρίδης εδώ. Παρακαλώ θα ήθελα να δώσω μία χορηγία>>.

Offline blue_eyes

• Βασικός
δεν θα σχολιασω τα τραγικα που γραφονται εδω μεσα αλλα ας μου πει ενας απο αυτους που τοσο πασχιζουν να φυγει ο ζαγορ, ποιος θελουν να ειναι ο επομενος προεδρος; απλη ερωτηση.. αντε να φυγει, εχουμε καλυτερη λυση;

ΥΓ δεν θελω ουτε ζηκο ουτε σβουρα αλλα αναμεσα στους 2 αντικειμενικα χιλιες φορες ο 1ος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ένα ποστ στο οποίο ο γραφών του θέλει να φύγει ο ΖΑΓΟΡ blue-eyes;

Offline blue_eyes

• Βασικός
πλακα μου κανεις ετσι;

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
 Αλλα για να ολοκληρωθει η ιστορια πειτε το Παγκαλιδη να την συμπληρωσει ως εξης : "Αφου ειδε και αποειδε εδωσε την χορηγια τελικα στον αρη, θιγμενος για την συμπεριφορα της ΠΑΕ στο προσωπο του. Ο συγκεκριμενος δε επιχειρηματιας ορκιστικε στην ζωη του να μην ξαναερθει σε επαφη με τον ΠΑΟΚ. Και εμεις βελαζαμε καλα και αυτοι καλυτερα"

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
blue-eyes δε μιλάω για τα σχηματικά "μπούλο όλοι" και τα συναφή...μιλάμε για ποστ με κάποια επιχειρηματολογία.

Offline blue_eyes

• Βασικός
.....μιλάμε για ποστ με κάποια επιχειρηματολογία.
  :lol:πες απο την αρχη οτι κανεις πλακα ρε ραμπιτ

και αντε να φυγει λεω και εγω ο καημενος ο ζαγορ με τα καλα του και τα κακα του.. δεν ασχολουμαι με το ποιος θα ερθει τελικα αλλα με το ποιος θελουν μερικοι να ρθει, αυτο θελω να μαθω

Offline Suicidal

• Βασικός
(...)ας μου πει ενας απο αυτους που τοσο πασχιζουν να φυγει ο ζαγορ, ποιος θελουν να ειναι ο επομενος προεδρος; απλη ερωτηση.. αντε να φυγει, εχουμε καλυτερη λυση; (...)

ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ:

Εεεεεε ρε γούμενος που σας χρειάζεται!
Αχάριστοι, δεν βλέπετε που ήμασταν πριν 3 χρόνια!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline skyclad4

• Αλλαγή

Συμπληρωμα 2:
Εσεις κρατατε τον ΠΑΟΚ πισω τοσα χρονια
Πατε να διοικησετε εσεις που το παιζετε εξυπνοι
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
blue-eyes δεν κάνω πλάκα...

δε μπορώ να καταλάβω σε ποια λογική τα όσα παραθέτουν και οι 2 προηγούμενοι συνεχιζουν να υπάρχουν:

-εσείς που θέλετε να φύγει, ποιόν θέλετε; να φύγει Ζαγόρ να έρθει ποιός; ε ρε γούμενος που σας χρειάζεται...

Μιλάμε για τις ΥΠΕΡ ΣΟΥΡΕΑΛ τοποθετήσεις...λες και μιλάει ο Σημίτης στη Βουλή ρε φίλε...τοποθετήσεις χωρίς καμία ουσία και χωρίς νόημα

ΡΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΦΥΓΕΙ,

να μη μας θεωρούν όλους μαμελούκους και λεβιέδες θέλουμε. ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ όταν ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ αν δε σας αρέσει το " Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ" που τόσο απαξιώνουν μερικοί (δεν αναφέρομαι σε εσένα).

και επιμένω...έγραψε κανείς Ζαγοράκη φύγε ακολουθούμενο από κάποια επιχειρηματολογία; ή το "Ζαγοράκη φύγε"  είναι το νόημα που αποκομίζει ο καθένας που έχει κολήσει τη βελόνα του στο "Γούμενος που σας χρειάζετε" και δε λέει να ξεκολήσει, όταν διαβάζει ποστς με ΚΡΙΤΙΚΟ περιεχόμενο;

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Όποιος διαχειρίζεται χρήματα άλλων, είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί για οτιδήποτε σχετίζεται με την χρήση των χρημάτων αυτών...αν ο Θόδωρας δεν έχει αντιληφθεί ότι για εμάς δεν είναι τίποτα άλλο από έναν δικτάτορα με δημοκρατικό περιτύλιγμα ανοχής και πιθανόν συμπάθειας λόγω της ιστορίας του και ξεχάσει το περιτύλιγμα στο σπίτι του...θα πρέπει να επιστρέψει να το πάρει, αλλά μάλλον θα μείνει εκεί...το περιτύλιγμα μην ξεχάσεις Θόδωρα...το περιτύλιγμα...γιατί και αυτό δικό μας είναι, όχι δικό σου...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αυτήν την ειρωνεία να μην είχαμε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΟΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ? ? ?

Offline spinos_4

• Αλλαγή
τίποτα Billy απλά επλίζω κάποια στιγμή να επιστρέψουμε στις καλές εποχές που μιλούσαμε και απαντούσαμε με επιχειρήματα και δεν κάναμε post χωρίς λόγο...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
σαν το δικό σου το προηγούμενο εννοείς έτσι?

Offline blue_eyes

• Βασικός
ελα τωρα ρε ραμπιτ θα κοροιδευομαστε; πισω απο το δαχτυλο μας θα κρυβομαστε; μου ζητας ποστ που να ζητουν να φυγει ο ζαγορ με σοβαρη επιχειρηματολογια; το ενα αναιρει το αλλο, δεν ειναι δυνατον να υπαρξουν τετοια ποστ παρα μονο αναρθρες κραυγες

τον γουμενο αλλοι τον ανεφεραν οχι εγω αλλα ειναι μια απο τις πολλες ενδεικτικες καταστασεις που ειχαμε βρεθει, και οποιος ξεχναει το παρελθον το ξαναζει

εγω εκανα μια ερωτηση σε οσους θελουν να φυγει ο ζαγορ (μην μου πειτε οτι δεν υπαρχουν και τετοιοι) απο τους οποιους ετσι και αλλιως δεν υπαρχει σοβαρη επιχειρηματολογια.. στα ποστ με κριτικο περιεχομενο εχω συμφωνησει και εγω αρκετες φορες γιατι ναι εχουν γινει πολλα λαθη

αλλα οταν ξερω οτι καποιοι παρακαλανε να φυγει ο ζαγορακης αναρωτιεμαι ποιον εχουν στο μυαλο τους για διαδοχο ή αν το εχουν σκεφτει ποτε οτι ισως θα εχουμε ακομη μεγαλυτερο προβλημα.. μια ερωτηση ηταν και αφηστε τους γουμενους και τις καραμελες

υγ αν ειναι να χαρακτηριζουμε και τον ζαγορακη δικτατορα που εχουμε φτασει νικο και ναι ειναι υποχρεωμενος να λογοδοτει για τα οικονομικα και το κανει καθε χρονο, το ξερεις πιστευω