Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 618458 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή

baron

• Guest
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ "Ο ΩΡΑΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ"

ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ "ΑΡΗΣ"

Offline Suicidal

• Βασικός
δλδ?

Τι δηλαδή ρε Τόλη ?
χορηγία γιόκ = φράγκα γιόκ    ;)
φράγκα γιόκ = ποιός θα βάλει  ;)

εγω μαζί σου είμαι, τους usual suspects που θα σε κάνουν ντου πήγα να προλάβω,
γιατί ειναι και παρασκευή και έχω όρεξη για φασαρίες !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
απο οποιον και να ειναι μπορουμε να μην την παρουμε?
εννοω οτι οποιος και να την δινει την χορηγια αν μας ικανοποιει σε ρευστο το deal θεωρειται δεδομενο.δεν γενναται ερωτημα για το ποιος που κλπ στην παρουσα (οικονομικη) φαση

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ Τόλη δεν είπα να μη πάρουμε ακόμη κι από τον ΟΠΑΠ αν θέλεις να το χοντρύνουμε. Δεν έχω κολλήματα τέτοιου είδους.
Απλά μιλάω ξεκάθαρα. Από το πού θα πάρουμε χορηγία θα καταλάβουμε πολλά για το πώς κινούμαστε ως ΠΑΕ. Δηλαδή αν πάρουμε από το κράτος πάλι, παπάρια ελεύθερος ΠΑΟΚ και παπάρια χρέη θα σβήσουμε. Ο συνεχιστής της βενιζελειάδας θα είναι ο νέος νταραβεριτζής μας.
Αν πάρουμε από τον "θέλω μία ομάδα στη πόλη", τότε ο ΠΑΟΚ θα αποδείξει πως είναι σκλαβωμένος ακόμη στο σύστημα, κάτι λογικό μέχρι να ξεκαθαρίσουμε με τα χρέη. Δεν θα τα βάλω με τη διοίκηση φυσικά, απλά θα καταλάβω πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι μεγάλο τα αμέσως επόμενα χρόνια.
Αν πάρουμε από άλλη εταιρεία θα πρέπει να δούμε ποιανού είναι. Αφού δούμε και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο θα πούμε γεια σου ρε Βιολίδη μάγκα που έγραψες το κράτος στ' αρχίδια σου και έδειξες πως ο ΠΑΟΚ πάει ανεξάρτητος απ' όλους αυτούς.
Και για να μη παρεξηγηθώ. Και από το κράτος να πάρουνε αυτά που έκοψε ο ΟΠΑΠ μαγκιά τους θα είναι. Απλά τότε θα αποδείξουν πως μόνο με το δημόσιο μπορούν να συναλλάσσονται στο κρατικοδίαιτο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα χάσουν επιχειρήματα για τα χρέη.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αν πάρεις από τον ΟΠΑΠ εγώ ξενερώνω λέω όμως...

κρίμα πολύ κρίμα!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
cure για τα χρεη με τις τακτικες που ακολουθει η διοικηση κι εφοσον δεν κινηθηκε ποτε επιθετικα δυσκολο να αλλαξει κατι.το καλο παιδι παριστανουμε.απο οπαπ η κρατικη εταιρεια δυσκολα να παρεις λεφτα αλλωστε ουτε για τα εργα εδωσαν.θα δουμε.
εγω το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν γινεται μια παε με τοσους μετοχους και τοσα διαρκειας με αρκετα ανταγωνιστικη ομαδα να δυσκολευεται να βρει χορηγο.να δουμε την ανακοινωση πρωτα και το συζηταμε μετα

Offline tsag

• Αλλαγή
Ρε για εταιρία του Μυτηλιναίου δε λέγανε πριν λίγο καιρό για χορηγία? Τι έγινε με αυτό το θέμα, ξέρει κανείς? Μήπως πάει για εκεί η δουλειά...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
Ας περιμένουμε λίγο φίλε tsag να δούμε καλύτερα για να μην αδικήσουμε κανέναν.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
οτι και να γινει, θα βρουμε τροπο να αδικησουμε καποιον..
ΠΑΟΚ εισαι...

Offline cure

• Αλλαγή
Έτσι είναι ρε φίλε. Αυτοί οι αχάριστοι ΠΑΟΚτσήδες μια ζωή τους αδικούν όλους τους ευεργέτες τους. Αχάριστα και κακά πλάσματα  :P

(μην αρπαχτείς, πλάκα κάνω)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αν καταλαβες αυτο, πασο..
Ας περιμενουμε να ανακοινωθει ο χορηγος πρωτα και μετα τα λεμε.

PAOK_VOLOS

• Guest
Αλλη μια παγκοσμια κΕνοτομία της παε ΠΑΟΚ,να αγοραζεις εισιτηριο διαρκειας και να πληρωνεις ΞΑΝΆ ΜΑΝΆ εισιτήριο για να δεις το ματς με Φενερ.Ποιον κοροιδευετε ρε νουμερα?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Για να ειμαστε δικαιοι αυτο ειχε διευκρινιστει κατα την πωληση των διαρκειας. Απλα, αν θελουμε να πουμε κατι , δεν ειναι σωστο να ξαναπληρωσει καποιος, διοτι ειχες ακομα ενα ματς (ειτε πλεη οφ τσουλου, ειτε του γιουροπα) ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ θεωρητικα να συμπεριλαμβανεται μεσα στο διαρκειας. Τα προκριματικα ηταν στανταρ 2 παιχνιδια. Αλλο οι ομιλοι, αν μπεις, εκει ναι. Το θεμα ειναι οτι σε τετοιες εποχες δυσκολευεται ο αλλος να πληρωσει και διαρκειας και 500ευρα σε εκδρομες, και βενζινες πανε ελα αν ειναι απο επαρχια και ολα. Ο κοσμος δεν "εχει ανοιγματα" ? Κυριοι της παε?

GeorgT

• Guest
Αν εχει ανοίγματα κάποιος δασκαλε κόβει απο κάπου, απλα κ ωραία! Η πουστιά δεν αυτή αλλα στο οτι είπανε οτι δεν έχουμε αύξηση τιμης φετος! Επρεπε να πουνε υπάρχει αύξηση αλλα σε αφήνει κ ενα περιθώριο να κόψεις εναν αγώνα ώστε να βγει η περσινή τιμη ξηγημένα κ ωραία η πληρωνεις τα +20ευρα!

Αστοχο να κράζεις αυτην την στιγμή παντως για αυτο το πράγμα!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πουστια ξεπουστια , κρα ξεκρα εγω ξερω θα μας φυγει κανα χιλιαρικο παλι φετος. Και καποιοι που ειναι διπλα στο σπιτι τους δεν πατανε καν.
Δε μιλαω μονο για τα λεφτα. Ειναι το πως σε βλεπουν πλεον. Το καθιερωσαν με τα προσχηματα το μινι διαρκειας, το εξτρα εισιτηριο, δωσε απο εδω , κανε μια ντεμεκ αμκ απο εκει. Δεν θα παρω. Μην βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι δεν πηγαν αρχικα να κανουν αυξηση τιμων στα διαρκειας.  ;)

Ειναι μεγαλη κουβεντα, αστο

Offline spinos_4

• Αλλαγή
κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι ΜΟΝΟ εμείς είμαστε οι χρηματοδότες τις ομάδας...
αυτοί που είναι στην διοίκηση είναι ΜΟΝΟ διαχειριστές...

δεν οφέλη σε τίποτα το να φωνάζουμε για το ότι δίνουμε λεφτά..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Οκ. Τοτε να μην ψαχνουν ουτε χορηγιες. Να κατσουν και να περιμενουν τα λεφτα του λαου και να τα διαχειριζονται.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ου κολλάει αυτό που λες με αυτό που λέω
ασφαλώς και πρέπει να ψάχνουν χορηγίες και δεν πρέπει να σταματάνε ούτε ένα λεπτό...
εγώ έχω αντίρρηση με το ότι φωνάζουμε.. μια για τα διαρκειας, μια για τις μετοχές, κτλ κτλ
δεν αναγκάζει κανεις κανέναν... εμείς θέλαμε την ομάδα χωρίς λεφτά πρόεδρο και είμαι περήφανος που την ομάδα μου την συντηρώ εγώ μονος μου όπως και όσο μπορώ
προτιμώ να κόψω εξόδους καφέδες κτλ για να τα δώσω στην ομάδα...
το πνεύμα μας θα έπρεπε να ήταν.. ποσο κάνει το διαρκειας 200...?? όχι ανεβάστε το στα 250 να δώσουμε παραπάνω... γιατί εμείς είμαστε οι χρηματοδότες.. βεβαια ο καθένας σκέφτεται όπως θέλει αυτός και δεν είναι κανεις αναγκασμένος να δεχτεί αυτά που γράφω...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή