Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 621818 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Πίκρα και απογοήτευση. Δυο φορές μας δόθηκε η ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους και τις δυο φορές προτιμίσαμε να ακολουθήσουμε πολιτική λιτότητας!!!Την πρώτη φορά <<έχω 28 ισάξιους ποδοσφαιριστές>> και τώρα η ενίσχυση ήταν ένας μπακ που έπαιζε στα δεύτερα της σάλσμπουκ και μείναμε με βασικό στόπερ τον άνθρωπο που ψηφίστηκε ο χειρότερος αμυντικός της ιταλίας μια χρονια πριν έρθει σε μας.
Ζαγοράκη από τον μάρτιο ήξερες ότι θα φύγει ο Σάντος και τι έκανες για να βρείς έναν καλύτερο ή έστω ισάξιο του σε όλο αυτό το διάστημα????
1) Έβαλες τα φιλαράκια σου τις κοπριές-δημοσιογράφους να στήσουν ολόκληρη επειχήρηση για να αντιστρέψουν το κλίμα υπέρ της επιστροφής του κοντού( χθες ήταν από του κορυφαίους).
2) καταναλώθηκες αν θα ερχόταν ο δερμιτζάκης της πορτογαλιας μετά φέραμε τον δερμιτζάκη της ιταλίας για να καταλήξουμε στον δερμιτζάκη της ελλάδας. Με λίγα λόγια πειράματα.
Καλός ή κακός ο Σάντος έφυγε! Το τονίζουμε ΕΦΥΓΕ. Όσο θα πλανάτε το φάντασμα του Σάντος πάνω από την Τούμπα μέλλον δεν έχουμε. Όποιον προπονητή έχουμε αν του λέμε ο Σάντος εκείνο, ο Σάντος αυτό, ο Σάντος έτσι ο Σάντος γιουβέτσι δε θα πάμε μπροστά.
 ΥΓ) Δεν νοείτε ο συμπολίτης και μικρή ομάδα της πόλης να έχει μεγαλύτερο όνομα στο πάγκο της και μεις να πηγαίνουμε με αυτόματο πιλότο.

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ ξέρω πως ακόμα και με τις συνθήκες που σωστά περιγράφει ο babis36 περί έλελιψης οργάνωσης και απειρίας, πως στο χορτάρι κατεβάσαμε μία ομάδα ισάξια του Άγιαξ. Αυτό λέει πολλά. Ο Θόδωρος κι ο Ζήσης με γνώσεις και μεράκι καλύπτουν τις διαφορές σε χρήμα από τους εγχώριους και οργάνωσης, χρημάτων, τεχνογνωσίας κτλ με τους έξω. Αγωνιστικά έχουμε μία αρκετά δυνατή ομάδα που μπορεί να σταθεί έξω πολύ καλά.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό, αλλά με άλλα σοβαρότερα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Αυτό θα γίνει αν από τη μία δεν επιτρέψει η διοίκηση να συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη παραφιλολογία για πώληση παιχτών, όταν ακόμη δεν αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη!!! Είναι τρελό και απαράδεκτο και δημιουργεί δικαιολογημένα εκνευρισμό στον κόσμο. Κι από την άλλη μόλις εξηγήσουν το θέμα της τρύπας του όζοντος στα οικονομικά, με αλήθειες και ξεκάθαρες κουβέντες, χωρίς υπεκφυγές και στραβώματα.

Αν μιλήσουν άμεσα θα πάμε για τη δεύτερη ευκαιρία μας ενωμένοι. Αν το αφήσουν πάλι να σέρνονται θα πάμε διαλυμένοι υπ' ευθύνη τους και τη γαμήσαμε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Λοιπον, το μοντελο με τον επενδυτη λαο μας τελειωσε. Επιασε ταβανι. Βαλτωσε. Δεν λεω απετυχε, αλλα επιασε ταβανι. Αφου δεν μπορεις να κανεις την υπερβαση ουτε με τοση συσπειρωση, και με 2 ποδοσφαιρανθρωπους στην διοικηση, τοτε πρεπει να παραδεχτεις οτι στον ΠΑΟΚ τερματισαμε. Υπαρχουν 2 τροποι να γινει ο ΠΑΟΚ ετσι οπως τον ονειρευομαστε, πρωταθλητης και με μονιμη παρουσια στο Τσαμπιονς Λιγκ.

α) Υποστηριξη του Ζαγορακη και Βρυζα απο επιχειρηματιες, πρεπει να αρχισουν την γυρα, να βρουνε 5-10 ατομα, να τα ομαδοποιησουν, να τα φερουν σε επαφη, να τους αποδειξει γιατι δεν θα κυνδινευσει η επενδυση τους, να εχουν εναν λογο σε καποια καταστηματα σε ενδεχομενο νεου γηπεδου κλπ. Ο επενδυτης λαος εφτασε τον ΠΑΟΚ δευτερο, πρωτο δεν θα μπορεσει ποτε, αφου παντα θα υπαρχει ενας Σπαθας να προασπισει τα συμφεροντα αυτου που βαζει λεφτα ή γιατι ο αντιπαλος θα εχει εναν Σισε πχ γιατι μπορουσε να τον φερει. Με εναν ομιλο επιχειρηματιων, αλλιως θα κατεβαινες στην Σουπερ Λιγκ, αλλιως θα σε αντιμετωπιζαν οι διαιτητες, αλλους παικτες θα μπορουσες να φερεις και μια ενδεχωμενη πωληση δεν θα σε εκανε πουτανα, αφου θα μπορουσες να την αντιμετωπισεις με αλλον παικτη. Μαλακιες τυπου, ποιος θα βαλει λεφτα, υπαρχει κριση κλπ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ. Δεν γινεται αυτος ο ΠΑΟΚ να μην μπορει να βρει 10 ατομα να χωσουν λεφτα. Δεν γινεται απλα. Ειναι ατοπο. Πλεον, θεωρω εντελως υποπτη την κωλυσιεργία του Ζαγορακη σε αυτο το θεμα. Αν θελει να βρει, πιστευω οτι μπορει.

β) Ας πουμε οτι δεν γινεται να βρεθει κανενας και ο μονος τροπος να ξε-βαλτωσει ο ΠΑΟΚ ειναι η οικονομικη ανασταση μεσω της Ευρωπης. Αλλα και παλι, για να γινει αυτο, αυτη η πουτανα χωρα θελει καλυτερη βαθμολογια. Ας βγαινει ο 2ος απευθειας στα πλαυ οφ, ας βγαινει κ ο 3ος στα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ. Για να γινει αυτο, θελει δυστυχως μια μεγαλη υποχωρηση, που ειναι νικες για τις "ελληνικες" ομαδες, ακομα και του γαυρου και του σκουληκιου. Οσο λοιπον οι Ζαγορακης και Βρυζας ειναι ανικανοι (γιατι περι ανικανοτητας προκειται) να βρουνε μια ομαδα επιχειρηματιων, εγω δηλωνω οτι αναγκαζομαι να υποστηριζω ολες τις "ελληνικες" και καλα ομαδες στην Ευρωπη. Ας κερδιζουν λοιπον... Τους το ευχομαι. Δυστυχως εκει μας φτασανε με την ανικανοτητα να βρουνε οικονομικη υποστηριξη. Ας κερδιζουν λοιπον ο γαυρος, ο σκωληκας και οι αλλοι, μπας και αξιωθουμε εμεις ποτε να δουμε Τσαμπιονς Λιγκ, μπας και παρουμε ποτε αυτο το πακετο λεφτων που αντιστοιχει στο τσαμπιονς λιγκ, και δουμε ασπρη μερα.  Γιατι αλλιως, ετσι οπως ειναι το συστημα τωρα, παντα θα υπαρχει μια κολο-ομαδα που θα μας γαμαει γιατι... "ημασταν ανετοιμοι"
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε dark τα είπαμε και στο meeting για το δεύτερο σκέλος του post σου αλλά γράφω τη διαφωνία μου κι εδώ για να μείνει καταγεγραμμένη. Έτσι όπως έγιναν τα τηλεοπτικά με τη κεντρική διαχείριση της ουέφα, εμάς μας συμφέρει να αποκλειστούν όλες οι υπόλοιπες από το europa και να πάρουμε όλο το χρήμα εμείς. Αλλιώς τα τηλεοπτικά θα μοιραστούν διά του 4, ή 3 ή 2.
Οπότε έξω όλοι οι πούστηδες και με πάθος.

PAOK_VOLOS

• Guest
Ηρωικοί και αυτόχειρες μια ζωή.

το βαρέθηκα..

Στο ραντεβού με την Ιστορία ήμασταν και πάλι ανύπαρκτοι.

Offline dave

• Αλλαγή
η διοικηση εχει την ευθυνη για την αγωνιστικη κατασταση της ομαδας.

ο σχεδιασμος φετος ηταν απλα για γελια κ για κλαματα, η ομαδα δεν ενισχυθηκε εκει που επρεπε, εφερε ενα παιχτη που μας εκανε να πλακωθουμε μεταξυ μας, ενω αγωνιστικα δε θα δωσει αυτο που περιμενουν, εχει παιχτη με 700.000 να καθεται στο παγκο, προπονητη με θητεια 2 χρονια στο πανθραξ, βασικο σεντερ μπακ το τσιριλο, το λινο ανετοιμο αφου τον εστειλαν για διακοπες τραυματια.

οχι μονο 3, αλλα 3 θα μπορουσε να φαει στο β ημιχρονο, κ αν φαινομασταν ισαξιοι οπως λες κιουρ ειναι μονο κ μονο λογω εδρας.

η ομαδα δεν ειναι ισορροπημενη αγωνιστικα, και η τρυπια εντελως αμυνα κοστισε τον αποκλεισμο. μαρεσει που σκεφτοντουσαν να πουλησουν κ το κοντρερας.

τα πραγματα ειναι απλα, κριτικη για το κοντο εγινε, μετα τον αποκλεισμο πρεπει να γινει κριτικη για τον αγωνιστικο σχεδιασμο. η προχειροτητα και τα λαθη τους μας κρατησαν πισω...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Τα τελευταία χρόνια ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Βρύζα κρίνεται επιτυχής. Φέτος είναι η πρώτη φορά που νιώθουμε να έχουν γίνει τόσα πολλά λάθη στον σχεδιασμό. Με βάση αυτό είναι κρίμα και επικίνδυνο να κατηγορούμε ανοιχτά την διοίκηση και κυρίως τον Τεχνικό Διευθυντή της μιας και άμεσα ή έμμεσα, αυτός «φωτογραφίζεται» όταν γκρινιάζουμε για το αγωνιστικό. Εκτός και αν κάποιοι θεωρούν ότι τα ευρωπαϊκά μας όνειρα θα ήταν πιο εύκολο να γίνουν πραγματικότητα χωρίς αυτούς αλλά με κάποιους άλλους. Κάποιους που νιώθουν πιο πολύ ΠΑΟΚ και ξέρουν πιο πολύ μπάλα. Τότε πάω πάσο. . .   

** Και ναι, συμφωνώ, ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση τα λάθη τους μας κράτησαν πίσω αλλά λάθη κάνουν όλοι και λάθη πάντα θα γίνονται. Ελπίζουμε απλά να μην είναι τα ίδια κάθε φορά. Αν κάποιος πιστεύει πως είναι αλάνθαστος μπορεί να μας το πει και να τον βοηθήσουμε να προωθηθεί σε μία διοικητική θέση της ΠΑΕ.

** Η γκρίνια καταντάει κουραστική. Αν υπάρχουν 10 θέματα του φόρουμ στην κεντρική, στα 2/3 υπάρχει γκρίνια. Έλεος! Φτάνει! Μεγάλωσα με έναν ΠΑΟΚ όπου δεν με ένοιαζε το αποτέλεσμα, το σύστημα, ποιος παίζει, τα οικονομικά, τα νομικά. . .ΤΙΠΟΤΑ. Και τώρα σε κάθε γωνιά βλέπω και έναν φιλόδοξο προπονητή του ΠΑΟΚ που ξέρει αυτός καλύτερα ποιος πρέπει να παίζει και ποιος όχι, νομικούς συμβούλους που μας λένε τι είναι σωστό στην κερκίδα και τι όχι, λογιστές που φέρνουν την καταστροφή κτλ κτλ.
ΦΤΑ-ΝΕΙ. Ασχοληθείτε ΜΟΝΟ με τα 4 ιερά γράμματα και αφήστε την συνεχόμενη γκρίνια σε ΟΛΑ τα θέματα που νομίζετε ότι έχετε άποψη γαμώ τα pokemon, τα κινητά, τα ραδιόφωνα και τα ιντερνετ με τα οποία μεγαλώσατε!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
+10000000 μακάρι να μείνει η ομάδα ενωμένη και εμείς ας μαλώνουμε αλεξ
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Η εμπιστοσυνη με τον κοσμο τον οποιο θελουν κοντα τους ειναι μια χαρα, ποτε δεν ηταν καλυτερα. Την απωλεια εμπιστοσυνης με τον 'αλλο' κοσμο, τον οποιο θελουν να απομακρυνουν απο την ομαδα, την προκαλεσαν συνειδητα και με τον πιο πουστικο τροπο. Ο ΠΑΟΚ ειναι παλι εμπορικος και εχουν την πολυτελεια να διαλεγουν τους πελατες του μαγαζιου τους. Οποτε μην περιμενεις καμμια αποκατασταση. Οτι εγινε και συνεχιζει να γινεται, δεν ειναι ουτε τυχαιο ουτε συμπτωματικο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Bayern4

• Guest
Τα τελευταία χρόνια ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Βρύζα κρίνεται επιτυχής. Φέτος είναι η πρώτη φορά που νιώθουμε να έχουν γίνει τόσα πολλά λάθη στον σχεδιασμό. Με βάση αυτό είναι κρίμα και επικίνδυνο να κατηγορούμε ανοιχτά την διοίκηση και κυρίως τον Τεχνικό Διευθυντή της μιας και άμεσα ή έμμεσα, αυτός «φωτογραφίζεται» όταν γκρινιάζουμε για το αγωνιστικό. Εκτός και αν κάποιοι θεωρούν ότι τα ευρωπαϊκά μας όνειρα θα ήταν πιο εύκολο να γίνουν πραγματικότητα χωρίς αυτούς αλλά με κάποιους άλλους. Κάποιους που νιώθουν πιο πολύ ΠΑΟΚ και ξέρουν πιο πολύ μπάλα. Τότε πάω πάσο. . .   

** Και ναι, συμφωνώ, ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση τα λάθη τους μας κράτησαν πίσω αλλά λάθη κάνουν όλοι και λάθη πάντα θα γίνονται. Ελπίζουμε απλά να μην είναι τα ίδια κάθε φορά. Αν κάποιος πιστεύει πως είναι αλάνθαστος μπορεί να μας το πει και να τον βοηθήσουμε να προωθηθεί σε μία διοικητική θέση της ΠΑΕ.
Δε θα πω αν ο αγωνιστικος σχεδιασμος ηταν πετυχημενος ή αποτυχημενος. Δεν ειναι ασπρο ή μαυρο.
Αλλωστε μεγαλο ρολο παιζει και ο προπονητης για την αγωνιστικη εξελιξη της ομαδας και των παικτων.
Παντως, και τις προηγουμενες χρονιες γιναν "λαθη". Βαζω εισαγωγικα διοτι ειναι δυσκολο να το πεις απλα λαθος.
Ουτε ο Βρυζας ουτε ο Ζαγορακης ηταν ετοιμοι για μια τετοια προσπαθεια. Βασιστηκαν στο ποδοσφαιρικο ενστικτο τους και στις.. γνωμες αλλων.
Σαφως και δεν ειναι ευκολο να υπαρχουν μονο πετυχημενες μεταγραφες σε μια ομαδα(οποια ομαδα ειναι αυτη). Θα γινουν και μεταγραφες που δε θα "βγουν".
Φετος τον Ιανουαριο πηρες Εντινιο, πέρυσι τον Ιανουαριο πηρες Χουτο, και τον Ιανουαριο του 2008 πηρες Φρουνζα.

Εμενα προσωπικα δε μου αρεσει η βαβελ που γινεται στην ομαδα και ο μεσος ορος ηλικιας της ενδεκαδας.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ότι και να λέμε για τις επιλογές το αποτέλεσμα μετράει, τον ΠΑΟΚ να είναι δύο χρονιές τόσο κοντά στην κορυφή και μάλιστα σε πάνω από τα 2/3 του πρωταθλήματος έχω πολλά χρόνια να το δώ. Έχουν γίνει πολλά λάθη, τα οποία πολλοί από μας βέβαια τα διαπιστώσαμε και τα σημειώσαμε αφότου έγιναν και μετά. Για μένα από τα σημαντικότερα λάθη στην ομάδα είναι ότι δεν άνοιξαν οι πόρτες της παε σε ανθρώπους ειδικούς σε θέματα που το παρόν συμβούλιο έχει μαύρα μεσάνυχτα. Είναι αδιανόητο δηλαδή στο μάρκετινγ να κάνει κουμάντο ο βιολίδης μόνος του, το ίδιο και στα οικονομικά, και να μην έχει συσταθεί μια ομάδα από αετούς που να ασχολούνται όλον τον χρόνο με το πως θα φέρνουν επιπλέον έσοδα στην ομάδα και να πληρώνονται αδρά κι όλας γιαυτό. Καλώς η κακώς πλην υμών φράγκα στην ομάδα δεν δίνει άλλος κανείς, πρέπει ο ΠΑΟΚ να δημιουργεί παίκτες αντίθετα εγω έχω δει την παε να έχει επενδύσει σε παίκτες ηλικιας άνω των 30 ετών, ίβιτς γκαρσία, κοντρέρας, λίνο, σορλέν, χαλκιάς, τσιρίλο, σαβίνι όλοι έχουν άλλα δυο χρόνια συμβόλαια, ποιος θα βγει από αυτούς για να μπεί νέος παίκτης στην ομάδα, να φανεί για να πωληθεί, αύριο μεθαύριο και λέω να πουληθεί έτσι όχι να ξεπουληθεί. Γράφουν κάποιοι ότι το μοντέλο της συγκεκριμένης διοίκησης έχει πιάσει ταβάνι,εγώ διαφωνώ, και λέω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει πιάσει ταβάνι με τον τρόπο σκέψης που έχει τώρα, δεν είναι δυνατόν να διοικειθεί ο ΠΑΟΚ από γνωστούς και φίλους μόνο, ναι καλοί είναι και αυτοί θέλεις όμως και τεχνογνωσία και νέο αίμα στην καρδιά που είναι η διοίκηση. Εμείς έχουμε υπεύθυνο επικοινωνίας τον κυριάκο και υπεύθυνο μάρκετινγκ τον βιολίδη, μπορείς έτσι να θρέψεις οικογένεια??? Και κάτι ακόμα, μαζέψτε επιτέλους τα παπαγαλάκια σας που μας ξανάκαναν λογιστές για να ψάχνουμε να βρούμε 5 εκατομύρια. Από τις 23:46 που τέλειωσε το ματς αυτό μας λένε, αν ισχύει βγες ρε ζαγοράκη και πες το εσύ, αν δεν ισχύει κάντους ρόμπα, αν τους βάζεις εσύ άντε και γαμηθείτε όλοι παρέα, καλοκαιρίατικα τρομοκρατείτε τον κόσμο, θα πωληθεί ο ένας, θα πωληθεί ο άλλος, θα αποδυναμωθεί η ομάδα αν........ Για τον κοντό που λέτε όλοι και από τις δύο πλευρές έχετε επιχειρήματα, εγώ τον γράφω στα αρχίδια μου πάντως στην τούμπα πήγαινα και πριν παίξει αυτός στον ΠΑΟΚ και θα πηγαίνω όταν σταματήσει να παίζει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bane

• Αλλαγή
ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑ. ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΟΣΑΔΕΣ. ΤΕΡΜΑ. ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Πρίν πουλήσουνε πάντως παίχτες (που λένε κ οι αρδ..) ας βρούνε καμμιά διαφήμιση για αυτήν την έρμη την φανέλα....

μένα θα μου άρεζε να το παίξω ιδεολόγος, υπεράνω κ έτσι (είναι κ της μόδας άλλωστε..) άλλα έλα που δεν μας παίρνει.....

Τώρα θα μου πείς...ποιός να ψάξει....

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

baron

• Guest
Μετά τα χτεσινά:

- Η επομενη µερά είναι δύσκολη για την διοίκηση. Οποια και να είναι η κλήρωση στο EL δεν πρόκειται να έχουμε την ίδια εύκολη κλήρωση όπως στο CL. Να περιμένετε μεγαθήριο. Η καριέρα μας στο EL θα είναι σύντομη. 2 mats. Αυτό συνεπάγει:

- Οι παπαγάλοι από τα μέσα αυγούστου θα μας πρήζουν τα αρχίδια για πώληση παικτών. Άμα η μπόρα πιάσει "ΜΟΝΟ" κοντρέρας και μούσλι πάει στο διάολο. Εγώ - πάντα μάντης κακών και δεινών - βλέπω χειρότερα ( Vierinhia ).

- Τώρα το άνοιγμα θα γίνει πρώτο θέμα. Έλα κόλκα...

- Αυτή η τούμπα δεν μας κάνει. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. Ρίξτε ένα βλέμμα προς χαβούζα reeeeeeeeee.... Τουλάχιστον ξεκινήστε έναν διαγωνισμό ρε πούστη μου

apostolos

• Guest
Φίλε baron sorry κιόλας αλλά είσαι πολύ φάουλ σε δύο τουλάχιστον θέματα. Δεν μπορείς μετά απο δυο χ με τον Άγιαξ που όλοι λέγανε πριν για 4ρες και 5ρες και είχαμε έναν αποκλεισμό στο τσακ, να μου λες μια μέρα πριν την κλήρωση ότι δεν έχουμε μέλλον στο Γιουρόπα. Και δεν μπορούμε να λέμε οτι αυτή η Τούμπα δεν κάνει. Κάνει και παρακάνει, μέχρι και για cl αγώνες έγκριση έχει πάρει, προς το παρόν το νέο γήπεδο μας μάρανε, όλα τα χαμε τέτοιες δουλειές μας μένει να ανοίξουμε....

baron

• Guest
Απόστολε

Στην δικια μου τούμπα σε τέτοια mats είχε 45 000.
Τώρα έχουμε 28 και θα φάμε και καμπάνα γιατί τα διαζώματα της 5 ήταν γεμάτα. Μην μου λες λοιπόν ότι η τούμπα μας φτάνει. Χρήματα χρειαζόμαστε. Και ένας τρόπος για να έχεις συνεχή roh είναι ένα ανάλογο γήπεδο.
Κατ εσένα ποτε πρέπει να ξεκινήσει συζήτηση για το γήπεδο? Ποτε είναι η κατάλληλη στιγμή?

Όσο για το φάουλ της μια μέρας πριν την κλήρωση τι να πω.
Εσύ είδες αποκλεισμό στο tsak.

Εγώ είδα έναν πεθαμένο άγιαξ "δώρο". Όπως πέρυσι η Herenveen, η Βαλερέγκα, Η alkmaar...

του πούστη. κάποτε τα δώρα τελειώνουν. Άρα Γιούβε, Liverpool.

Και άμα είναι να αποκλειστώ τότε καλύτερα από τον άγιαξ και την juwentus παρα από την herenveen

Offline cure

• Αλλαγή
Πρίν πουλήσουνε πάντως παίχτες (που λένε κ οι αρδ..) ας βρούνε καμμιά διαφήμιση για αυτήν την έρμη την φανέλα....
μένα θα μου άρεζε να το παίξω ιδεολόγος, υπεράνω κ έτσι (είναι κ της μόδας άλλωστε..) άλλα έλα που δεν μας παίρνει.....
Τώρα θα μου πείς...ποιός να ψάξει....
Βρήκαν λέει και θα ανακοινωθεί σύντομα. Το θέμα που με καίει εμένα δεν είναι αν βρήκαν αλλά ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ. Αυτό περιμένω  εγώ με ανυπομονησία να μάθω. Μόλις μάθουμε αυτό θα καταλάβουμε και που το πάμε το καράβι

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
άντε να δούμε...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
απο οποιον και να ειναι μπορουμε να μην την παρουμε?

Offline Suicidal

• Βασικός
Για να προλάβω τους συνήθης ύποπτους και να τους βγάλω από τον κόπο:

θα στάξεις εσύ τα φράγκα ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo