Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 620654 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
νομίζω ότι τρωγόμαστε μονοι μας με τα ρούχα μας...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gagas

• Αλλαγή
το συγκεκριμενο ρεπορταζ κυκλοφορησε χθες στο τροκτικο κ εχει ως πηγη ενα αλλο μπλογκ..
το logomaxia.blogspot.com αν θυμαμαι καλα..
κοινως π@υτσες ρεπορταζ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ρε bagos1 συγγνωμη δηλαδη τωρα, αλλα αυτη την ανυπογραφη παπαρια που ειναι γραμμενη στο ''πρωκτικο'' που το πιθανοτερο ειναι να ειναι γραμμενη απο κανα πουσταριο του κερατα θες να να την παρουμε στα σοβαρα και μου την τσαμπουνας εδω μεσα?

Παρεπιπτοντως εγω χθες ακουσα τον Τσορμπατζογλου το βραδυ να λεει οτι ο ΠΑΟΚ δεν πηρε τελικα τον Γκουσταβο γιατι ο Ζαγορακης δεν εδωσε ποτε το οκ για την μεταγραφη και οτι απο την αρχη δεν του γεμιζε το ματι ο συγκεκριμενος..Ηταν προσωπικη επιλογη του δηλαδη να μην ολοκληρωθει η μεταγραφη αυτη...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
βασικα εγω θεωρω οτι ειναι αστειο ενα κειμενο που λεει οτι δεν ειχαμε 12 χιλ ευρω να δωσουμε ως προκαταβολη..
εαν υπηρχε τοσο μεγαλη θεληση να δωθουν τα λεφτα, θα εβαζαν τα χερια στις τσεπες οι του δ.σ. κ δεν θα ξεφτυλιζονταν για εναν γκουσταβο κ για 12 χιλ.

makptol

• Guest
το συγκεκριμενο ρεπορταζ κυκλοφορησε χθες στο τροκτικο κ εχει ως πηγη ενα αλλο μπλογκ..
το logomaxia.blogspot.com αν θυμαμαι καλα..
κοινως π@υτσες ρεπορταζ

απλα αστειο ανωνυμο ρεπορταζ αντιπερισπασμος απο την σφαλιαρα καμπορα λεω εγω
αλλα το ποιο αστειο ειναι με την προκαταβολη των 12.000 που δεν ειχαμε :))))))

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
βασικα εγω θεωρω οτι ειναι αστειο ενα κειμενο που λεει οτι δεν ειχαμε 12 χιλ ευρω να δωσουμε ως προκαταβολη..
εαν υπηρχε τοσο μεγαλη θεληση να δωθουν τα λεφτα, θα εβαζαν τα χερια στις τσεπες οι του δ.σ. κ δεν θα ξεφτυλιζονταν για εναν γκουσταβο κ για 12 χιλ.

Δεν χρειαζεται καν να εβαζαν τα χερια στις τσεπες τους...Καθημερινα απο τα διαρκειας μαζευονται το μινιμουμ 70 χιλιαρικα στα ταμεια...

Γελοιοτητες και ασυναρτησιες απλα...Δυστυχως ομως μεχρι να βγει ο Ζαγορ και να ξεκαθαρισει τα πραγματα δημοσια, θα εχουμε τον καθε καραγκιοζη και ανυπαρκτο να λεει την παπαρια του δεξια κι αριστερα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
12 χιλιαρικα μπορει να μην εχουμε..
Αλλα κανα 50αρικο για τις μανες τους παντα βρισκουμε.

Offline lik4

• Αλλαγή
μαλακιες,αμα ελεγε στο κειμενο οτι φευγει ο Θοδωρας και λογο των επεισοδιων της Λαμιας ισως και να του εδινα σημασια   :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ:εσυ ρε bago γιατι το ποσταρες?
« Last Edit: June 26, 2010, 17:18:11 by lik4 »

Offline t.b

• Αλλαγή
δεν ξέρω αν δεν έγινε η μεταγραφή για 12 χιλιάδες, λίγη σημασιά εχει το ποσό, αλλά είναι σίγουρο πως δεν έγινε γιατί τον είχαμε στο περίμενε γιατί δεν υπάρχει μία για προκαταβολή. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Μαρκαντώνη.

Δεν υπάρχει σάλιο παιδιά και πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Ελπίζω κάτι να γίνει για να μην έχουμε ομαδικές παρουσίες παικτών στα γραφεία της ΠΑΕ και να ρωτάνε τι γίνετε με τις καθυστερήσεις πληρωμών.

Από την ώρα που ψαχνόμαστε να πουλήσουμε για να σώσουμε την παρτίδα ή να καλύψουμε τα ανοίγματα που μας βαραίνουν προσωπικά θεωρώ πως πρέπει να γίνουν μειώσεις συμβολαίων και των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.

Offline gagas

• Αλλαγή
t.b. νομιζω οτι ο λογος που τους ειχαμε στο περιμενε δεν ηταν η προκαταβολη αλλα η αναγκη-προτεραιοτητα να φυγουν παικτες..
σε περιπτωση που τον αποκτουσαμε κ εμενε π.χ. κ ο αραμπατζης θα ηταν μεγαλο το προβλημα..δυο σχεδον μετριοι παικτες για την ιδια θεση..
αν δεν φυγει παικτης, δεν προκειται να ερθει αλλος, αυτο εχω καταλαβει, εκτος κ αν προκειται για εξαιρετικη περιπτωση..

οικονομικο προβλημα υπαρχει ετσι κ αλλιως..αλλα δεν νομιζω οτι η προκαταβολη ηταν το προβλημα..

το μεγαλυτερο προβλημα αυτη τη στιγμη της διοικησης, ειναι η ευρεση κυριου χορηγου φανελας..
δεν ξερω εαν ευθυνεται για αυτο ο ΠΑΟΚ ή η γενικοτερη κατασταση ή η φανερη ελλειψη μεγαλων εταιριων στην χωρα μας.
εχω την εντυπωση οτι δεν θελουν να ξεπουλησουν τη θεση στο μπροστινο μερος κ θα την δωσουν μονο σε χορηγο που θα σταξει οσα κοστιζει η διαφημιση..

Offline gagas

• Αλλαγή
 nio9:
June 26th, 2010 at 14:04

¸íôïíá ðñïâëçìáôéóìÝíïò öÝñåôáé íá åßíáé ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò.Ç ïéêïíïìéêÞ äõóôïêßá ðïõ ðáñáôçñåßôáé óôá ôáìåßá ôçò ÐÁÅ óå óõíäõáóìü ìå ôéò ðéÝóåéò ôùí ðáéêôþí ãéá ôçí êáôáâïëÞ ôùí ÷ñùóôïýìåíùí äçìéïõñãåß ðïíïêÝöáëï áëëÜ êáé…

óêÝøåéò áðï÷þñçóçò áðü ôïí ðñïåäñéêü èþêï. Óå áõôü óçìáíôéêü ñüëï äéáäñáìáôßæåé êáé ç å÷èñéêüôçôá ìå ôçí ïðïßá áíôéìåôþðéóå ìåñßäá ôïõ êüóìïõ ôçí ìåôáãñáöÞ ôïõ ÄçìÞôñç Óáëðéããßäç, ôçí ïðïßá ï ßäéïò ï ÆáãïñÜêçò åðéèõìïýóå äéáêáþò.

×áñáêôçñéóôéêü åßíáé ôï ðáñÜäåéãìá ôçò áðïôõ÷ßáò óôçí ìåôáãñáöÞ ÃêïõóôÜâï áðü ôçí ÊÝñêõñá ï ïðïßïò åèåùñåßôï êëåéóìÝíïò áëëÜ áðñüóìåíá óÞìåñá ï ðáßêôçò áíáêïéíþèçêå áðü ôçí Ñáðßíô. Ï áôæÝíôçò ôïõ ðïäïóöáéñéóôÞ äåí Ýëáâå ôçí ðñïêáôáâïëÞ ôùí 12.000 åõñþ ðïõ åß÷å óõìöùíçèåß êáé Ýôóé ìåôÜ ôïí ÌÜñêïò Áíôüíéï ç Ñáðßíô “êëÝâåé” Ýíáí áêüìá ðáßêôç ìÝóá áðü ôá ÷Ýñéá ôïõ ÄéêåöÜëïõ.

ÐáñÜëëçëá ï ãÜëëïò ôïõ ÐÁÏÊ, ÏëéâéÝ ÓïñëÝí åðéóêÝöôçêå óÞìåñá óôá ãñáöåßá ôçò Ôïýìðáò ôùí ÆÞóç Âñýæá ðñïâëçìáôéóìÝíïò ãéá ôçí ìç êáôáâïëÞ ôùí äåäïõëåõìÝíùí ôïõ áðü ôïí ÄåêÝìâñéï êáé Ýðåéôá. Óå áíôßóôïé÷ï ñáíôåâïý èá âñåèåß áýñéï êáé ìå ôïí ìÜíáôæåñ ôïõ Âéåñßíéá ï ïðïßïò öÝñåôáé íá ðéÝæåé ôçí äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ íá áðïäå÷ôåß ðñüôáóç áðü êïñõöáßï óýëëïãï ôçò Ðïñôïãáëßáò êáé åßíáé äéáôåèçìÝíïò íá ÷áñßóåé ôï õðüëïéðï ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ ãéá íá äéåõêïëýíåé óôçí ìåôáãñáöÞ.

(ôé áðï ïëá áõôá éó÷õåé êáé ôé åéíáé ðáðáôæá åéíáé áëçèåéá ïôé ÷ñùóôïõí ÷ñçìáôá óôïõò ðáé÷ôåò?)

Óôáýñïò Êüëêáò:

1. ¼ôé ï ðñüåäñïò åßíáé åíï÷ëçìÝíïò åßíáé ãåãïíüò. Ôá ðåñß áðï÷þñçóçò õðåñâïëÞ.
      2. Áðïôõ÷ßá óôéò õðïèÝóåéò ÌÜñêïò Áíôüíéï, ÃêïõóôÜâï áðïôåëåß ôï ñßóêï ðïõ ðÞñå ç ÐÁÅ åíþ ôïõò Ý÷åé óõìöùíçìÝíïõò, íá ðåñéìÝíåé ìÝ÷ñé íá äéþîåé óõìâüëáéá. Áõôü Ýäùóå ôçí åõêáéñßá óôç Ñáðßíô íá ìðåé óöÞíá.
      3. Ï ÓïñëÝí, Ý÷åé åðåíäýóåé üëá ôá ÷ñÞìáôÜ ôïõ óå áêßíçôá óôç Ãáëëßá êáé ðëçñþíïíôáò äÜíåéá åíäéáöÝñåôáé íá ìÜèåé ãéá ôï ðüôå èá ðëçñùèåß. ÁõôÜ ðïõ Üêïõóå äåí Þôáí Üó÷çìá êáé Ýöõãå éêáíïðïéçìÝíïò.
      4. Êáìßá ðñüôáóç äåí õðÜñ÷åé ãéá ôïí Âéåúñßíéá, Ýôóé ôïõëÜ÷éóôïí ëÝíå óôïí ÐÁÏÊ. Êáé ðñÝðåé íá êáôáíïÞóåéò ðùò áí õðÞñ÷å ðñüôáóç óôá ÷ñÞìáôá ðïõ êïóôïëïãåß ï ÐÁÏÊ ôïí ïðïéïäÞðïôå ðáßêôç, èá åß÷å ðïõëçèåß.
      5. ×ñùóôÜíå óôïõò ðáßêôåò, Ý÷ïõí åíçìåñùèåß êáé èá îïöëçèïýí ôç óåæüí ìÝóá Áõãïýóôïõ. ÊÜôé ðïõ ìüíï ï ÐÁÏ êáé ç ÎÜíèç Ý÷ïõí êÜíåé óôçí ÅëëÜäá.
      6. Ôá ðåñß 12 ÷éëéÜäùí ðñïìÞèåéá, åßíáé áóôåßï ãéáôß áí áõôü Þôáí ôï ðñüâëçìá, èá ôï êÜëõðôáí ïé Üíèñùðïé ôïõ ÐÁÏÊ áðü ôç ôóÝðç ôïõò.
      ÁõôÜ

http://blog.paok24.com/?p=189

ôï ãñáöåéï ôõðïõ åäùóå áðáíôçóåéò.. ;D ;D

Offline ved

• Αλλαγή
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΛΟΚΟΛΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

PAOK_VOLOS

• Guest

Σταύρος Κόλκας:

6. Τα περί 12 χιλιάδων προμήθεια, είναι αστείο γιατί αν αυτό ήταν το πρόβλημα, θα το κάλυπταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από τη τσέπη τους.

Σιγα μη στραμπουλιξουν κανενα χερι...

ive4

• Guest
Δε ξέρω αν το έχουμε συνηδειτοποιήσει αλλά λόγω των νέων ποινών που αποφασίστηκαν, του χρόνου, αν κάνουμε αυτά τα μικρά επεισόδεια που έγιναν φέτος, θα τα πληρώσουμε πάνω από 1 εκ ευρώ + αποκλεισμούς έδρας... 

Νομίζω ότι ο Ζαγοράκης θέλει να φτιάξει ένα πλεόνασμα στο μπατζετ, ώστε να πληρώνει τα προστιμά από επεισόδια. Αλλιώς και ισοσκελισμένο μπάτζετ να έφτιαχνε, θα του έβγαιναν νέα χρέη λόγω των ποινών.

Συμπέρασμα : Φέτος σε σχέση με πέρσυ ξεκινάμε με 1 εκ μείον για το γήπεδο και 1 εκ μείον για πρόστιμα.
Επίσης μη ξεχνάμε ότι πλέον, ακόμα και να γίνουν ΑΜΚ από τον Σεπτέμβριο δε πρόκειται να μαζευτούν τα χρήματα που μαζέψαμε πέρσι. Ήδη η δεύτερη ΑΜΚ για τον κόσμο δεν έφερε τόσο σημαντικά αποτελέσματα.
Από την ΑΜΚ για μετόχους των 50.000 ευρώ και πάνω ακούσατε κανένα νέο ; Όλοι οι ΠΑΟΚάρχες θα αυτοπροβάλλονταν για τα λεφτά που έβαλαν, αλλά δεν έχει ακουστεί τίποτα! Τι έγινε με αυτή την αύξηση ;
Επίσης ξέρει κανείς αν φέτος εκτός από χρέη πρέπει να πληρώνουμε και το δάνειο της διοίκησης Βεζυρτζοικονομίδη ;

Όλα αυτά εξηγούν τον φόβο της διοίκησης να ανοιχτεί και φυσικά να βρει χρήματα.
Για τον Σαλπι βέβαια, βρέθηκαν χρήματα... και αυτό είναι το ανεξήγητο του φετινού καλοκαιριού.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Για τον Σαλπι βέβαια, βρέθηκαν χρήματα... και αυτό είναι το ανεξήγητο του φετινού καλοκαιριού.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? Δεν ηρθε τζαμπα? :P
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline blue_eyes

• Βασικός

Σταύρος Κόλκας:

6. Τα περί 12 χιλιάδων προμήθεια, είναι αστείο γιατί αν αυτό ήταν το πρόβλημα, θα το κάλυπταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από τη τσέπη τους.

οταν εχεις αγνοια δεν θα μιλας.. ουκ ολιγες φορες εχουν βαλει το χερι στην τσεπη, και μιλαω και για διευκολυνσεις και για λεφτα που δεν πηραν ποτε πισω

Offline t.b

• Αλλαγή
επειδή δεν έχω άγνοια

PAOK_VOLOS

• Guest
Γαλανοματη απ τα τρικαλα υποδειξεις θα κανεις εκει που σε παιρνει.Για πες μας τωρα παντογνωστη,σε ποιες περιπτωσεις εβαλαν το χερι στην τσεπη?

Offline blue_eyes

• Βασικός
παντογνωτης δεν ειμαι αλλα γνωριζω οτι μερικοι (οχι μονο ο ζαγορ) στην διοικηση ειδικα τον πρωτο χρονο βαλαν το χερι στην τσεπη.. και σαν διευκολυνσεις αλλα και αγυριστα ενω ειχαν μπει καθαρα σαν διαχειριστες και οχι σαν επενδυτες

οταν βρεις πολλους που εχουν χαρισει στον ΠΑΟΚ 400.000 χιλ ευρω να τους φερεις να γινουν προεδροι, και αν δεν σε αρεσει αυτος που εχουμε τωρα ξυδι

PAOK_VOLOS

• Guest
Γαλανοματη,ελπιζω να καταλαβαινεις ελληνικα.Σε ρωταω σε ποιες περιπτωσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,κι εσυ απαντας οτι σου κατεβει στο κεφαλι.

Στα αρχιδια μου τον γραφω αυτον που εχουμε τωρα(οπως με γραφει κι αυτος),αυτους που ειχαμε και αυτους που θα ερθουν.Ειμαι ΠΑΟΚ,δεν ειμαι ζαγορακης.Και το ξυδακι κρατα το για παρτη σου,θα σου χρειαστει.Γιατι οταν μετα απο καποιο χρονικο διαστημα φυγει,θα χασεις τη γη κατω απο τα ποδια σου παλι..λες κι ο ΠΑΟΚ κρεμετε απ τα αρχιδια του ζαγορακη.