Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή

Σήμερα κάνει μια επιλογή γιατί πιστεύει ότι έτσι βελτιώνει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Στόχος του είναι να ανεβάσει την ομάδα ψηλότερα και όχι να φυλάει ηθικές αξίες.

φιλε perseas, οσον αφορα  στο πρωτο, περιμενε λιγο καιρο γιατι ολοενα και ακουγεται πως πανε να βαλουν χερι και να ξεπουλησουν το κοντρερας.
πσπν αφορα στο δευτερο, σωστα το θετεις πως στοχος πρεπει να ειναι η ομαδα να ανβαινει ψηλοτερα, ΑΛΛΑ και ΠΡΟΘΕΣΗ θα πρεπει να εχει να φυλαει τις ηθικες αξιες, οι οποίες και εν τέλει τους έφεραν εκει  ;)

Offline bozik

• Αλλαγή
και το θέμα δεν είναι ότι θα πουλήσουν παίκτες για να κάνουν με αυτά τα λεφτά καλύτερη ομάδα(όπως έγινε με οικοδόμο κτλ)....αλλα για να πληρώσουν χρέη που δημιούργησαν πέρσι
 θα μας πουν πως έγιναν επιτελους αυτά, όταν και άμα θέλουν(είναι μαγκιά που έλεγε και ο θόδωρος) η όταν θα έχουν στρώσει το δρόμο οι δημοσιογράφοι?
ως τότε ας ακούμε από φερέφωνα πως έγιναν τα χρέη τα περσινά...και κάθε μέρα και κάποια άλλοι αιτιολογία...προβλέψιμο πλέον το έργο....

όχι..όχι...δεν ξέρω αν κάνουν πόλεμο όπως λέτε μερικοί στη διοίκηση οι 100 πρεζάκηδες...πάντως τους μαλακες πλέον από ότι φαίνεται δεν  τους κάνουν...μεγαλο και ιστορικο λαθος η λευκη επιταγη που δοθηκε σε αυτη τη διοικηση
όχι-όχι δεν φοβάμαι ότι μπορεί να φύγει ο ζαγοράκης από τον ΠΑΟΚ οπως λετε μερικοι,επειδη μπενουν στα ποδια του οι 100 πρεζακιδες(οπως λενε μερικοι) ...αλλα επειδή τα πράγματα στα οικονομικά(όλα τα αλλα είναι να χαμέ να λέγαμε)έγιναν σκατά...
αυτό που φοβάμαι είναι ότι την μετέπειτα κρίση θα τη διαχειριστή ο κατσαρής που στηρίχθηκε από τον ζαγοράκη και τους γύρω του(λευκη επιταγη κτλ που λεω παραπανω)...και δεν πολεμήθηκε ποτε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ όπως έπρεπε...αλλα πάλι από τους 100 πρεζάκηδες(σε αυτο το θεμα φτενε γιατι δεν επεισαν τη μαζα να ακολουθησει στον ερασιτεχνη και να διωξει τα αρπαχτικα)...δυστυχώς από ότι φαίνεται οι 100 πρεζάκηδες(οπως λενε μερικοι) είναι πολλοί σημαντικοί για τον ΠΑΟΚ και αν καταφέρουμε να τους απαξιώσουμε ,όπως ονειρεύονται τα μ.μ.ε και τα λαμόγια...καληνύχτα ΠΑΟΚ....τοτε θα εχουμε γινει βαζελος.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

stef

• Guest
Εγώ ρε φίλε bozik  .. σε όλλες -ΜΑ ΣΕ ΟΛΛΕΣ- τις πορείες πήγα....στην κατάλυψη επίσης την 1η Μέρα ήμουν παρών (και σε  2 αλλες φορές πήγα, πολύ λίγες με βάση των ημερών αλλά ΟΧΙ με βάση των ανθρώπων)... στις μηχανοκοίντητες επίσης πήγα (κόντεψα να τρακάρω από την τρέλα μου, και στην τελική πήγα "αδερφια" σπίτι τους, τους έβαλα μέσα στο αμάξι μου, χωρίς καν να τους ξέρω απλώς να τους πάω σπίτι τους...)..
έχω ζήσει ....TA XΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ....με 1,500 άτομα να καταριόμαστε μεταξύ μας και να φεύγουν στο ημίχρονο με κατεβασμένα το κεφάλια συνδεσμίτες -για να πάνε στο ΠΑλέ για να φωνάξουν στην μόδα της εποχής .... ο ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ...!!!... και να κλαίμε  όλοι οι υπόλοιποι μεταξύ μας που μέναμε στο γήπεδο, και χάναμε από τον Ιωνικό και είμασταν με το 1 πόδι στην Β' εΘΝΙΚΉ..!@!!... KAI ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΠΙΤΣΙΡΑΚΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΣΕ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΡΕΛΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ.... έ μην μας πουλάς και τρέλα ρε μεγάλε..;;;....και μετέπειτα αφού και καλά βρίκαμε λύση και όλος ο κόσμος εγινε και καλά ΕΝΑΣ....μαζευβόμασταν όλοι και όλοι 3,000 άτομα στην  Θ-7 (γιατί μόνο εκεί σε αφήνανε) για την σωτηρία του ΠΑΟΚ και όλοι πετούσαν χαρταετό όλοι οι υπόλοιποι...!!!!....
ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙΣ......

Η διοίκηση αυτή είναι ότι καλύτερο έχεις.... αν έχεις πρόβλημα.... είναι καθαρά προσωπικό....ΤΕΛΟΣ.
ΨΑΞΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Δεν είναι αλάνθαστοι αλλά ποτέ επί 30 χρόνια δεν είχες τέτοιους ανθρώπους.

Offline bozik

• Αλλαγή
αδερφέ τα γραπτά μένουν στο paokworld όπως ξέρεις από την ημερα που έγινε και μπορούν να διαβαστούν..πως να το κάνουμε...κατά τα αλλα άποψη σου και άποψη μου...καληνύχτα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

stef

• Guest
ετσι ακριβώς... εσύ απαντάς και καλά με "γραπτά"  στο PAOKWORLD... εγώ απαντάω με προσωπικά βιώματα μέσα στο ΝΑΟ της Τούμπας και στους δρόμους....

Offline bozik

• Αλλαγή
δεν εχω να σου απαντησω αδερφε τιποτα...και δεν εχω και ορεξη για αντιπαραθεση... εχεις δικιο...δεν εχω ιδεα τη γινεται γυρω μου ...ομολογω...καλυνηχτα και τελος για σημερα απο μενα...
« Last Edit: June 20, 2010, 03:20:22 by bozik »

stef

• Guest
φίλε bozik, το τελευταίο που έχω στο μυαλό είναι να σε βγάλω και καλά "ψεύτη" ή "κωλοτούμπα" και τέτοιες μαλακίες.... Είναι αυτό που συχαίνομαι, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM YΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ....Ας το ψάξουν οι admin αν και θεωρώ ότι στα π@π@ρια τους είναι...

Oλοι είμαστε ΠΑΟΚ.... ΟΛΟΙ...!!!... Αν θελουμε να βριστούμε θα το κάνουμε... αν θέλουμε να παίξουμε ΑΜΠΑΛΑΕΑ πάλι θα το κάνουμε... αλλά πρέπει να δούμε το τι γίνεται στον ΠΑΟΚ....Δεν ξέρω αν θα πετύχει αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ... αλλά ποτέ στα τελευταία 30 χρόνια δεν το δοκίμασες για να ξέρεις...ίσα ίσα μόνο το αντίθετο έκανες με γελοία αποτελέσματα...ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ....

ps:και ΕΛΕΟΣ...μην μου βάζεις αυτό το video....όλη την δισκοθήκη των sex pistols την ξέρω εδώ και 20 χρόνια.,. μου φαντάζει κωμωδια αυτό που έβαλες...
« Last Edit: June 20, 2010, 03:29:40 by stef »

chiltsid

• Guest
υπαρχουν και αλλα φορουμ φιλε οπου οι αντμιν,δεν ΣΒΗΝΟΥΝ γραπτα,οχι οπως εδω!ενα κλικ παραδιπλα ειναι! :)
και για να καταλαβω,τι θες ακριβως να σου κανουν?να επεμβαίνουν στην γνωμη του καθενος?να την σβηνουν?να του λενε τι να γραψει?

http://www.youtube.com/watch?v=7bpY8Lthnl8&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

northeagle_4

• Guest
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης στα διοικητικά του ΠΑΟΚ

stef

• Guest
@chiltsid ,οχι αδερφέ.... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Αν δεις και τα προηγούμενα post μου πρώτη φωρά αναφέρομαι...αλλά το να λοιδωρεις τον καθένα μόνο και μόνο επειδή έτσι είναι το hype της στιγμής με βρίσκει ακρως αντίθετο....

με το να τονίσω πάντως αυτό το που θέλω, είναι αυτό το αίσχος που συμβαίνει με την ασυδοσία του καθενός. και στο forum ακριβώς αυτό συμβαίνει και με χαλάει....Μην νομίζεις πάντως ότι είμαστε από αλλού.... και ίσως ξερουμε πολλά περισσότερα από εσάς...το video που πόσταρες ίσως να το έβλεπα πρωτού καν γεννηθείς...

πχ...σε αυτό που έγραψε ο northeagle_4 , να μην γελάσω..;;;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΙΚ ΕΙΣΤΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΝΤΑ ΕΔΩhttp://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4743.300.html ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
« Last Edit: June 20, 2010, 03:59:30 by northeagle_4 »

Offline ved

• Αλλαγή
δυστυχώς από ότι φαίνεται οι 100 πρεζάκηδες(οπως λενε μερικοι) είναι πολλοί σημαντικοί για τον ΠΑΟΚ και αν καταφέρουμε να τους απαξιώσουμε ,όπως ονειρεύονται τα μ.μ.ε και τα λαμόγια...καληνύχτα ΠΑΟΚ....τοτε θα εχουμε γινει βαζελος.

stef

• Guest
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

off topic

καταρχην δεν καταλαβάινω για πιο λόγο να μου σβήνονται τα μυνηματα μου χωρις καν να βρίζω ή να προσβάλω...!!!!

Και μου ερχετε ενα προσωπικό μύνημα για γέλοια...!!!

και off topic...!!!... δεν τι γίνεται παραδίπλα ρεεεε....!!!..
« Last Edit: June 20, 2010, 04:06:25 by stef »

stef

• Guest
εγώ φίλε μου έγραψα πολύ ωραία 3 post και νιώθω εντάξει... ο καθένας του paokworld τα διαβάζει και καταλαβαίνει ...μπορεί αυτά που γράφω και καλά να είναι "off-topic" αλλά την ώρα που γράφεις και ταυτόχρονα και άλλοι γράφουν σε άλλα topic, καταλαβαίνεις αν είσαι on ή off....και τι στο καλό έγραψα..;;;
Γράφω πράγματα πολύ κανονικά και ήπια....!!!
....Δηλαδή με τις μαλακίες των άλλων δεν έχετε προβλημα και επειδή κάποιος γράφει τεκμιερωμένα έχετε ΠΡΟΒΛΗΜΑ..;;;..ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ..;;;
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ..;;;

ps: δηλαδή με την αστεία λογική την δική σας ο chilsid ή ο vedder τι στο διάολο on-topic γράψανε..;;;.....
« Last Edit: June 20, 2010, 04:23:49 by stef »

northeagle_4

• Guest
ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥΛΑΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ,ΑΛΛΗ ΟΡΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΥΧΤΙΑΚΤΙΚΑ.
  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΣΒΗΝΩ.
ΤΙΣ ΑΠΟ ΨΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΣΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΟ ΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΔΩ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΟΝΤ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΣΕ ΕΔΩΣΑ.ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΡΑΨΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

Offline gagas

• Αλλαγή
όχι-όχι δεν φοβάμαι ότι μπορεί να φύγει ο ζαγοράκης από τον ΠΑΟΚ οπως λετε μερικοι,επειδη μπενουν στα ποδια του οι 100 πρεζακιδες(οπως λενε μερικοι) ...αλλα επειδή τα πράγματα στα οικονομικά(όλα τα αλλα είναι να χαμέ να λέγαμε)έγιναν σκατά...

επειδη το λες κ το ξαναλες κ το ξαναμαναλες κ το ξαναλες κ ξανα θα το πεις,  μπορεις να μου τεκμηριωσεις ρε φιλε πως σκατα εγιναν σκατα τα πραγματα στα οικονομικα? τα 2.5 μυρια ειναι σκατα για σενα? κ αρκετα για να τα παρατησει μια διοικηση? (πουλαει αυριο το πρωι εναν παικτη κ εχει κ πλεονασμο)

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Γκαγκα από τη στιγμή που δεν βγαίνει η διοίκηση να ξεκαθαρίσει με επιχειρήματα τα οικονομικά
στοιχεία και πώς προέκυψε το έλλειμα ο καθένας μπορεί να βάζει με το μυαλό του ό,τι θέλει!
Δεν πιστεύω με τίποτα ότι Ζαγοράκης και Βρύζας θα έπαιρναν ποτέ έστω και ένα ευρώ απ τα ταμεία
του ΠΑΟΚ για ιδία χρήση,όμως επείδη πολλά έχουμε ζήσει κάποιοι μπορεί να είναι πιο επιφυλακτικοί.
Εν τέλει αυτό που ζητούμε φαντάζομαι όλοι είναι να μαθαίνουμε τι γίνεται στην ομάδα από τους ανθρώπους
που εμπιστευόμαστε και όχι από το τι λένε οι αυλικοί δημοσιογράφοι!
Γιατί να ισχυροποιούμε το δημοσιογραφικό κατεστημένο της Θεσσαλονίκης περιμένοντας να μάθουμε τι
συμβαίνει στον ΠΑΟΚ από αυτούς,αντί να μας εξηγεί ο ίδιος ο πρόεδρος την κατάσταση χωρίς μεσάζοντες;
Να βγαίνουν να μιλούν την αλήθεια στον κόσμο και θα μάστε η ασπίδα τους.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Αδερφε γιατι τοση ανυπομονησια? Γιατι τετοιο αγχος? Δηλαδη υπαρχει μεσα στο μυαλο σου η αμφιβολια οτι ο Ζαγορακης δεν θα βγει να μιλησει? Θα το κανει στα τελη του μηνα απ'οτι λεγεται...Το αν υπαρχει οικονομικη τρυπα και το ποσο μεγαλη ειναι αυτη θα το μαθουμε απο τον ιδιο και οχι απο τις φημες που ακουγονται δεξια και αριστερα...Μην τραγικοποιειτε τα πραγματα...Χαλαρωστε λιγο...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

mpougatsas

• Guest
Θα το κανει στα τελη του μηνα απ'οτι λεγεται...
Aπ ότι λέγεται ViCiOuS, εκει είναι η ενσταση απ οτι κατάλαβα του arnea και συμφωνώ, οτι ο ίδιος ο Ζαγοράκης δεν έχει πει θα μιλήσω για τα οικονομικά τότε, χαλαρώστε, θα μιλήσω για τη νέα χρονιά τότε, χαλαρώστε θα μιλήσω για τις απολύσεις τότε χαλαρώστε και δω.... Οτι μαθαίνουμε απ τα μμε είναι, το περιοδικό του ΠΑΟΚ, κι αυτά τα γαμημένα σαιτ που ξεφύτρωσαν και πουλάνε βάση αυτού ακριβώς του κενού στην ενημέρωση που σκοπίμως αφήνει η παε

Offline gagas

• Αλλαγή
Γκαγκα από τη στιγμή που δεν βγαίνει η διοίκηση να ξεκαθαρίσει με επιχειρήματα τα οικονομικά
στοιχεία και πώς προέκυψε το έλλειμα ο καθένας μπορεί να βάζει με το μυαλό του ό,τι θέλει!
εσυ μιλας για θεμα εμπιστοσυνης προς τη διοικηση.. εγω εκανα την ερωτηση πως ειναι δυνατον για ενα τετοιο ανοιγμα(σιγα τα λεφτα για μια παε) να την κοπανησουν..
εαν ειναι να βγαζουμε απο το μυαλο μας μαλακιες τοτε καλυτερα να μην τις διατυμπανιζουμε απο εδω  κ απο εκει(βλ λαμπρος σκ)...εαν ειναι να βγαζουμε συμπερασματα που εχουν εστω μια μικρη βαση τοτε ειμαι μαζι σου..

Offline gagas

• Αλλαγή
ÌÉÁ ÄÉÏÉÊÇÓÇ ÌÅ ÌÁÆÏ×ÉÓÔÉÊÅÓ ÔÁÓÅÉÓ !!!

Åßíáé áëÞèåéá ðùò ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò åìöáíßæåé ìßá ôÜóç ìáæï÷éóìïý. ÁöÞíåé ôïí êÜèå ðéêñáìÝíï íá äçìéïõñãåß êëßìá ãýñù áðü ôçí ðñïóðÜèåéá ðïõ êÜíïõí ï ßäéïò êáé ïé óõíåñãÜôåò ôïõ, ìÝ÷ñé íá «öïñôþóåé», íá äþóåé ìßá óõíÝíôåõîç Ôýðïõ êáé íá ôï âïõëþóïõí üëïé. Áõôü Ý÷åé áðïäåé÷ôåß êáé óôï ðáñåëèüí. Ïëïé ëÝíå, ëÝíå, ëÝíå, áëëÜ ìüëéò ìéëÞóåé åêåßíïò, ôï ðáñáìýèé ôåëåéþíåé. Ôï êáêü üìùò óôï óÞìåñá åßíáé üôé åéðþèçêáí ðïëëÜ.

Ôá âáóéêÜ ðõñÜ ôá äÝ÷åôáé ï óôåíüò ôïõ óõíåñãÜôçò, Çëßáò Âéïëßäçò, ï ïðïßïò, åðçñåáóìÝíïò êáé áõôüò áðü ôçí êñßóç, äåí ðåñíÜåé åðé÷åéñçìáôéêÜ êáé ôéò êáëýôåñåò óôéãìÝò ôïõ. Ôï ãåãïíüò áõôü Ýäùóå áöïñìÞ óå ðïëëïýò íá áöÞóïõí õðïíïïýìåíá ãéá ôçí ðáñáãïíôéêÞ ôïõ õðüóôáóç, êÜôé ðïõ, áð’ ü,ôé öáßíåôáé, ôïí ðëÞãùóå.

Ôï ßäéï óõìâáßíåé êáé ìå ôïí åñãïëÜâï ôçò ðáñÝáò, ôïí Ãéþñãï ÖáñëáëÞ, ï ïðïßïò Üêïõóå ñáäéïöùíéêü ðáñáãùãü íá ôïí áðïêáëåß «åãêëçìáôßá», üôáí Üöçóå íá åííïçèåß óå Ýíá ñåóéôÜë êéíäõíïëïãßáò ðùò ç Ôïýìðá åßíáé öÝñåôñï êáé èá ðÝóåé.
Ï ÆáãïñÜêçò, âÝâáéá, Ý÷åé ðåßóåé êáé ôïõò óõíåñãÜôåò ôïõ íá ðåñéìÝíïõí ìÝ÷ñé íá ìéëÞóåé, üìùò ìÝ÷ñé ôüôå êéíäõíåýåé ï ßäéïò, áõôïß, áëëÜ êáé åìåßò íá ðÜèïõìå íåõñéêü êëïíéóìü ìå ôéò áóõíáñôçóßåò ðïõ áêïýãïíôáé.

Ôçí ßäéá óôéãìÞ, ï ÈáíÜóçò ÊáôóáñÞò (ðñüåäñïò ôïõ Á.Ó.) ôï ðáßæåé óå ðïëëÜ ôáìðëü, üðùò ðáñáäïóéáêÜ ôï Ýêáíå, üìùò áõôÞ ôç öïñÜ ìå ìßá ôïõ êßíçóç Ýèéîå áõôïýò ðïõ ôïí óôÞñéîáí êáé ìÜëëïí ðëçóéÜæåé ôï ðáñáãïíôéêü ôïõ ôÝëïò. Ôï åñþôçìá «êáé ðïéïò èá ìðåé;» öáßíåôáé íá ìçí áðáó÷ïëåß ôüóï üóï óôï ðáñåëèüí.

Ï ÐÁÏÊ âÜëëåôáé áðü ôï êñÜôïò, âÜëëåôáé áðü ôçí ïéêïíïìéêÞ êñßóç, âÜëëåôáé áðü ôçí Ýëëåéøç ìåãáëïìåôü÷ïõ, üìùò âÜëëåôáé êáé áðü ôá ðÝñéî ôïõ êáé áõôïýò ðïõ äçëþíïõí ÐÁÏÊ.

ÔåëéêÜ ç Ýëëåéøç éó÷õñïý ïéêïíïìéêïý ðáñÜãïíôá äåí ðïíÜåé ôüóï óôï êïììÜôé ôçò Ýëëåéøçò ñåõóôüôçôáò, áëëÜ óôï êïììÜôé ôçò áäõíáìßáò ðïõ ðáñïõóéÜæåé ç óçìåñéíÞ äéïßêçóç óôï íá êáëÝóåé ôïõò ðÜíôåò áðëþò íá ôï âïõëþóïõí.
Ôï Ý÷ïõìå îáíáãñÜøåé: óå ìéá ðüëç ðïõ øçößæåé ãéá äÞìáñ÷ï ôïí Ðáðáãåùñãüðïõëï êáé ãéá íïìÜñ÷ç ôïí ØùìéÜäç, ç... ðïëëÞ äçìïêñáôßá äåí åßíáé êáé ç óïöüôåñç ðñïóÝããéóç óôç êáèçìåñéíüôçôÜ ôçò.

Êáé ï ÆáãïñÜêçò ðáñáåßíáé äçìïêñáôéêüò ãéá íá áíôÝîåé áõôÞ ôçí áëçôåßá ðïõ âéþíåé ï óýëëïãïò áðü ôïí êÜèå ìÝôñéï ðïõ ôïí ðåñéôñéãõñßæåé.

http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2426&Itemid=9

o êïëêáò, ãíùóôïò ãéá ôçí light áíôéìåôùðéóç-óôçñéîç ôïõ êáôóáñç(ïðùò âåâáéá ê ç ðëåéïøçöéá ôùí ñåðïñôåñ) êáíåé áëëáãç ðëåõóçò..
äåí ãíùñéæù åáí ôï êáíåé áðëá ãéá íá "óõíåôéóåé"ôïí êáôóáñç Þ ðéóôåõåé ðñáãìáôéêá ôï ðéï óçìáíôéêï ðïõ äéáâáóá óå áõôï ôï êåéìåíï, ê åéíáé áëçèåéá ïôé åéíáé ïôé ðéï óçìáíôéêï å÷ù äéáâáóåé áðï ôïôå ðïõ çñèå ï èïäùñïò..

Ôçí ßäéá óôéãìÞ, ï ÈáíÜóçò ÊáôóáñÞò (ðñüåäñïò ôïõ Á.Ó.) ôï ðáßæåé óå ðïëëÜ ôáìðëü, üðùò ðáñáäïóéáêÜ ôï Ýêáíå, üìùò áõôÞ ôç öïñÜ ìå ìßá ôïõ êßíçóç Ýèéîå áõôïýò ðïõ ôïí óôÞñéîáí êáé ìÜëëïí ðëçóéÜæåé ôï ðáñáãïíôéêü ôïõ ôÝëïò. Ôï åñþôçìá «êáé ðïéïò èá ìðåé;» öáßíåôáé íá ìçí áðáó÷ïëåß ôüóï üóï óôï ðáñåëèüí.

åéíáé åðéóçò óçìáíôéêï ïôé ôï óõãêåêñéìåíï áñèñï áíåâçêå óôïõò ïõëôñáò, ãíùóôïé ê áõôïé ãéá ôçí ÷ëéáñç óôáóç áðåíáíôé óå êáôóáñç(åëåù æáãïñáêç âåâáéá)

åëðéæù íá å÷åé âáóç, íá å÷åé åñèåé ç áñ÷ç ôïõ ôåëïõò, ê ï æáãïñáêçò ìå ôïõò óõíåñãáôåò ôïõ íá áëëáîïõí åðéôåëïõò ôçí ðïñåéá ï÷é ìïíï ôïõ ðïäïóöáñéêïõ áëëá ê ïëïêëçñïõ ôïõ óõëëïãïõ ôïõ ÐÁÏÊ.

æáãïñáêç êáíå ôçí êéíçóç ðïõ èá åíùóåé îáíá ôïí êïóìï, ê èá óå âãáëåé ðéï äõíáôï...
« Last Edit: June 20, 2010, 21:00:41 by gagas »