Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611102 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Κριμα που λεγονται τετοια πραγματα..
Αλλο κριτικη κι αλλο τετοια ποστ..
Απο που να αρχισεις κι απο που να τελειωσεις,λες και ο ζαγορ με τον βρυζα εχουν κανα κολλημα με την καρεκλα..Εσυ τους ανεβασες εκει,κι αμα θες τους ξανακατεβαζεις σε μια μερα,απλα μετα θα εχει πολυ σκατο στη μαπα παλι..Αλλα για πολυ σκατο μιλαμε..

Πες μου σε πιο μερος του ποστ διαφωνεις.Γραφω καποιο ψεμα?

Ειναι ψεμα οτι τελευταια μερα των μεταγραφων εγιναν αυτες οι μετακινησεις παιχτων σε ΠΑΟΚ-παο-ατρομητο που μονο τυχαια δεν εγιναν?
Ειναι ψεμα οτι η παε προσελαβε τον γκαγκατση και το γιο του?
Ειναι ψεμα οτι ο ΠΑΟΚαρχης που διοικει με ξενα λεφτα,στηριζει κατσαρη?
Ειναι ψεμα οτι υπαρχουν χρεη που εγιναν απο αυτη την διοικηση,ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗΣ?(Δεν εννοω οτι τα εφαγαν)
Ειναι ψεμα οτι η παε εφερε πισω τον προδοτη?
Ειναι ψεμα οτι ο ζαγορακης διοικει με τα λεφτα του λαου του ΠΑΟΚ?

Αν σε ενοχλουν οι χαρακτηρισμοι που κανω για τον ζαγορακη,δικο σου προβλημα.Τα γεγονοτα ομως δεν αλλαζουν.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
η αλήθεια είναι ότι αυτόν τον άνθρωπο εμείς τον επιλέξαμε με τα αρνητικά του και τα θετικά του...
δεν γίνετε να κάνει μονο καλά η μονο άσχημα...
μπορεί να έχεις δίκιο για τα επιχειρήματα σου αλλα να τον χαρακτηρίζεις με τον τρόπο που τον λένε τα σκουλήκια είναι τελείως λάθος...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ìåôá ôçí áëëáîïêùëéá ìå ôïí âáæåëï óôï èåìá ìïõí,ìåôá ôçí ðñïóëçøç ôïõ óé÷áìáôïò êáé ôïõ ãéïõ ôïõ,ìåôá ôç óôçñéîç óôçí êáôóáñéäá,ìåôá ôçí åðéóôñïöç ôïõ ðñïäïôç,ìåôá ôç ìáõñç ôñõðá 3 åêáôïììõñéùí åõñù óå ðåñéïäï åîõãåéáíóçò,ÁÊÏËÏÕÈÅÉ ÔÏ ÌÅÃÁËÕÔÅÑÏ ÔÑÕÐÇÌÁ.Íåï ãçðåäï óôá ÷ùñáöéá ôçò èåóóáëïíéêçò.

mr ôåóôïóôåñïíç,mr ëéëç,ïðùò åóôñùóåò èá êïéìçèåéò.Êáé ìçí ôïëìçóåéò íá ðïõëçóåéò ðáé÷ôç ôçò ïìáäáò ãéá íá êáëõøåéò ôéò äéêåò óïõ ìáëáêéåò ðïõ åâáëáí ìåóá ôçí ðáå 3 åê €.Âáëôá áðï ôçí ôóåðç óïõ ñå ÐÁÏÊáñ÷ç,ôóáìðá ìáãêá.

ÌÉÁ ÐÉÔÁ ÃÕÑÏ ÁÐ ÏËÁ

mr ëéëçò...Ìáëéóôá...Ïõôå ðïóô óêïõëçêéïõ íá äéáâáæá...

Ôóáìðá ìáãêáò ëéãï äõóêïëï íá åéíáé áõôïò...Ôóáìðá ìáãêáò ãéá ìåíá åéíáé êáðïéïò ðïõ ðéóù áðï ôçí ïèïíç ôïõ õðïëïãéóôç ôïõ ãáìùóôáõñéæåé, åéñùíåõåôáé êáé éóïðåäùíåé ôá ðáíôá, ôçí óôéãìç ðïõ ï áíèñùðïò áõôïò (ðïõ ïëïé åìåéò âáëáìå åêåé) ,ïíôáò áðëá äéá÷åéñçóôçò, ìå ôá êáëá êáé ôá óôñáâá ôïõ óå å÷åé äåõôåñï êáé óôá ðñïêñéìáôéêá ôïõ ôó.ë...Êáé ðïõ ôåôïéá ïñãáíùóç óôçí ïìáäá ïëá ôá 30 ðñïçãïõìåíá ÷ñïíéá äåí åé÷åò äåé ïõôå óôá ðéï ôñåëá óïõ ïíåéñá...

Ç êñéôéêç åéíáé êáëïäå÷ïõìåíç, êáé ìáëéóôá ç óêëçñç...Ïëïé å÷ïõìå áðïøç...Äåí åéìáóôå öõôá...Áëëá áõôç ç áçäéá ðïõ åãñáøåò áðå÷åé ðïëõ áðï áõôï...

Êáëá÷áí ï ëáïò ôïõ ÐÁÏÊ äåí åéíáé áõôïé ñå öéëå...Áõôïé åéíáé ìéá ìåéïøçöéá ìå êáôáëïéðá ôïõ ðáñåëèïíôïò ðïõ ðáíôá èá õðáñ÷åé êáé áðëá åðåéäç êáíåé ''öáóáñéá'' áêïõãåôáé ðéï åíôïíá...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
ζήτω το μέλλον.... να χέσω μέσα.

μην ασχολείστε με τα κατάλοιπα και κάντε "φασαρία".

αλήθεια εσύ λες ότι είναι ψέματα αυτά;

Πες μου σε πιο μερος του ποστ διαφωνεις.Γραφω καποιο ψεμα?

Ειναι ψεμα οτι τελευταια μερα των μεταγραφων εγιναν αυτες οι μετακινησεις παιχτων σε ΠΑΟΚ-παο-ατρομητο που μονο τυχαια δεν εγιναν?
Ειναι ψεμα οτι η παε προσελαβε τον γκαγκατση και το γιο του?
Ειναι ψεμα οτι ο ΠΑΟΚαρχης που διοικει με ξενα λεφτα,στηριζει κατσαρη?
Ειναι ψεμα οτι υπαρχουν χρεη που εγιναν απο αυτη την διοικηση,ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗΣ?(Δεν εννοω οτι τα εφαγαν)
Ειναι ψεμα οτι η παε εφερε πισω τον προδοτη?
Ειναι ψεμα οτι ο ζαγορακης διοικει με τα λεφτα του λαου του ΠΑΟΚ?

Αν σε ενοχλουν οι χαρακτηρισμοι που κανω για τον ζαγορακη,δικο σου προβλημα.Τα γεγονοτα ομως δεν αλλαζουν.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
PAOK VOLOS Ναι φυσικα και διοικει με ταλεφτα του λαου του ΠΑΟΚ
Σε χαλαει αυτο?Μπουλο?
Εγω γι αυτο δινω τα λεφτα μου γιατι διοικουν ο ζαγορακης με τον βρυζα.Αμα ηταν ο γουμενος τα αρχιδια μου θα επαιρνε
αλλα οι χαρακτηρισμοι που κανεις ειναι απαραδεκτοι κατ εμε
ΠΑΟΚ G4Α

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
επειδη ξεφευγει και αυτο το θεμα,οι ιδιοι που δε δεχεστε να χαρακτηριζουν "καπως" καποιον προεδρο του ΠΑΟΚ οι ιδιοι χαρακτηριζετε παιδια (αδερφια κατα πολλους)που μπορει να αφιερωσανε μεγαλυτερο κομματι της ζωης τους απο οποιονδηποτε προεδρο του ΠΑΟΚ.
κατα τα αλλα αυτοι ειμαστε......
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Αχ ρε ένας βουλινός που μας χρειάζεται....

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Θα σε πουν και λαμογιο είναι σίγουρο θοδωρε.μην μασάς σε τίποτα!!!!!!

PAOK_VOLOS

• Guest
Ìåôá ôçí áëëáîïêùëéá ìå ôïí âáæåëï óôï èåìá ìïõí,ìåôá ôçí ðñïóëçøç ôïõ óé÷áìáôïò êáé ôïõ ãéïõ ôïõ,ìåôá ôç óôçñéîç óôçí êáôóáñéäá,ìåôá ôçí åðéóôñïöç ôïõ ðñïäïôç,ìåôá ôç ìáõñç ôñõðá 3 åêáôïììõñéùí åõñù óå ðåñéïäï åîõãåéáíóçò,ÁÊÏËÏÕÈÅÉ ÔÏ ÌÅÃÁËÕÔÅÑÏ ÔÑÕÐÇÌÁ.Íåï ãçðåäï óôá ÷ùñáöéá ôçò èåóóáëïíéêçò.

mr ôåóôïóôåñïíç,mr ëéëç,ïðùò åóôñùóåò èá êïéìçèåéò.Êáé ìçí ôïëìçóåéò íá ðïõëçóåéò ðáé÷ôç ôçò ïìáäáò ãéá íá êáëõøåéò ôéò äéêåò óïõ ìáëáêéåò ðïõ åâáëáí ìåóá ôçí ðáå 3 åê €.Âáëôá áðï ôçí ôóåðç óïõ ñå ÐÁÏÊáñ÷ç,ôóáìðá ìáãêá.

ÌÉÁ ÐÉÔÁ ÃÕÑÏ ÁÐ ÏËÁ

mr ëéëçò...Ìáëéóôá...Ïõôå ðïóô óêïõëçêéïõ íá äéáâáæá...

Ôóáìðá ìáãêáò ëéãï äõóêïëï íá åéíáé áõôïò...Ôóáìðá ìáãêáò ãéá ìåíá åéíáé êáðïéïò ðïõ ðéóù áðï ôçí ïèïíç ôïõ õðïëïãéóôç ôïõ ãáìùóôáõñéæåé, åéñùíåõåôáé êáé éóïðåäùíåé ôá ðáíôá, ôçí óôéãìç ðïõ ï áíèñùðïò áõôïò (ðïõ ïëïé åìåéò âáëáìå åêåé) ,ïíôáò áðëá äéá÷åéñçóôçò, ìå ôá êáëá êáé ôá óôñáâá ôïõ óå å÷åé äåõôåñï êáé óôá ðñïêñéìáôéêá ôïõ ôó.ë...Êáé ðïõ ôåôïéá ïñãáíùóç óôçí ïìáäá ïëá ôá 30 ðñïçãïõìåíá ÷ñïíéá äåí åé÷åò äåé ïõôå óôá ðéï ôñåëá óïõ ïíåéñá...

Ç êñéôéêç åéíáé êáëïäå÷ïõìåíç, êáé ìáëéóôá ç óêëçñç...Ïëïé å÷ïõìå áðïøç...Äåí åéìáóôå öõôá...Áëëá áõôç ç áçäéá ðïõ åãñáøåò áðå÷åé ðïëõ áðï áõôï...

Êáëá÷áí ï ëáïò ôïõ ÐÁÏÊ äåí åéíáé áõôïé ñå öéëå...Áõôïé åéíáé ìéá ìåéïøçöéá ìå êáôáëïéðá ôïõ ðáñåëèïíôïò ðïõ ðáíôá èá õðáñ÷åé êáé áðëá åðåéäç êáíåé ''öáóáñéá'' áêïõãåôáé ðéï åíôïíá...

XXXXXXXXXXX
« Last Edit: June 16, 2010, 19:10:59 by Capricorn »

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ρε t.b πραγματικα δεν εχει νοημα να καθησω να συμφωνησω η' να διαφωνησω με αυτα, την στιγμη που λεγονται τετοιοι χαρακτηρισμοι...Τα ακυρωνει ολα αυτο το πραγμα...Αυτο δεν ειναι κριτικη, εμπαθεια και γελοιοτητα ειναι...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: June 16, 2010, 19:12:32 by Capricorn »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ καταλαβαίνω πως ένας οπαδός είναι από τη φύση του άνθρωπος με έντονα συναισθήματα, ελάχιστα επικοινωνιακός και κυνικός και που λειτουργεί και λέει αυτό που σκέφτεται εκείνη τη στιγμή. Αν αισθανθεί προδομένος θα το πει. Αδικημένος, θα φωνάξει. Ίσως ορισμένες φορές να γίνεται υπερβολικός για να τραβήξει περισσότερη προσοχή ή γιατί τα έχει πάρει στο κρανίο ρε παιδί μου... αλλά όντως ορισμένοι χαρακτηρισμοί είναι εντελώς άδικοι ρε μάγκες.

Εντελώς τεχνοκρατικά όμως αν το δει κανείς και από τη μεριά των διοικούντων, η διοίκηση βρήκε τον καλύτερο παίκτη στη θέση που αγωνίζεται στην Ελλάδα και τον πήρε με λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε στο βάζελο. Εγώ διαφωνώ με αυτή τη λογική αλλά δε μπορώ να μη κατανοήσω τον λόγο που τον έφεραν. Αν είναι να ξεσκίσουμε το Ζαγοράκη και τον Βρύζα επειδή διαφωνούμε με κάποιες αποφάσεις τους και να ξεκινήσουμε πόλεμο, τότε ας το κλείσουμε το μαγαζί να τελειώνουμε
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
εγώ προσωπικά αυτό που ξέρω είναι ότι οι κίνησης τις ομάδας γίνονται για το καλο τις
από την πώληση του οικοδόμου "μεχιρι" την πρόσληψη του γκαγκάτση και την έλευση του κοντού...
ξέρω ότι η διοίκηση τα κάνει αυτά γιατί πιστεύει ότι με αυτές τις κινήσεις μπορεί η ομάδα να πάει προς τα πάνω...
άλλες φορες τα καταφέρνει άλλες όχι...
όλοι μας λέγαμε ότι θέλουμε τεχνοκράτες που να κοιτάνε πάνω από όλα το συμφέρον του συλλόγου...

όπως έγραψα και στο topic του κοντού...
χαίρομαι που έχουμε μια παε που σκέφτεται μονο ποδοσφαιρικά για το καλο τις ομάδας...
χαίρομαι που έχουμε οπαδούς που δεν τα κατεβάζουν όλα αμάσητα..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
"....χαίρομαι που έχουμε μια παε που σκέφτεται μονο ποδοσφαιρικά για το καλο τις ομάδας..."

έλα όμως που δεν μετριούνται όλα με ποδοσφαιρικά κριτήρια...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Αχ ρε ένας βουλινός που μας χρειάζεται....

μπα ρε φιλε,ενας ζαγορακης των πρωτων 2 χρονων μας χρειαζεται,τοτε που πραγματικα την ομαδα την πηγαιναμε μαζι λαος και διοικηση αφηνωντας εξω καθε πουστη δμοσιογραφο,τοτε που μας μιλουσε και μας ελεγε οτι ηθελε να μας πει ο ιδιος χωρις να προετοιμασει κλιμα ο μηχανισμος της προπαγανδας που εχει στηθει τωρα,τοτε που τις μεταγραφες τις μαθαινες μολις προσγειωνόταν το αεροπλανο με τον παικτη μεσα και οχι απο το κυνηγησια και κυνοφιλια το περιοδικο απο συνεντευξη ενος θειου του παικτη σε τυχαια ερωτηση και με πασπαλισμα του μυαλου μας 6 μηνες πριν,τοτε που ητανε ενας απο μας...
ο κοσμος πικρα βγαζει,τι ακριβως δεν καταλαβαινετε σε αυτο??
αυτοι οι ιδοι που πηρανε τον ΠΑΟΚ απο τα σκατα και μας κανανε ξανα χαρουμενους αυτοι οι ιδιοι ειναι που μας συμπεριφερθηκαν σαν αδερφες στο θεμα του κοντου,γιατι απο εκει ξεκινησε το ολο θεμα και στην πορεια βγηκανε και τα χρεη βγηκε και η τουμπα και ποιος ξερει τι μας ξημερωνει...
και επειδη ο κοσμος βγαζει πικρα δε μπορει να του πει κανενας πως θα εκφραστει.
αλλος τα μηδενιζει ολα,αλλος ακομη και τωρα τα βλεπει ολα ροδινα και αλλος διαχωριζει τα καλα που γινανε απο τα κακα, τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα....
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline ved

• Αλλαγή
βασικα προεδρα δεν περιμενα απο σενα να νοιωθεις ουτε απο την ιστορια του συλλογου ουτε απο τις αρχες του .

ουτε φυσικα να μας καταλαβεις στο θεμα κοντου,,,υπαλληλος της παε αεκ ησουν τοτε αν δεν κανω λαθος.

κατανοω λοιπον την μαλακια που εκανες σημερα.

αυτο ομως που δεν χωνευω με τιποτα ειναι ο τροπος ο σκουλικιστικος που διαλεξες να κανεις αυτην την μαλακια βαζωντας
τα τσουτσεκια σου κολκες και βασιλοπουλους να στησουν ολο αυτο το εργακι.

επειδη γιαυτον τον τροπο τον σκουλικιστικο και τον πουστικο σημερα νοιωθω πολυ ασχημα θα εκφραστω στα ισια.

αντε γαμησου λοιπον προεδρα και να ξες σε γραφω στα αρχιδια μου....επειδη απο ΠΑΟΚ ποτε δεν θα νοιωσεις οπως νοιωθω  εγω σημερα σου ευχομαι να το νοιωσεις στην προσωπικη σου ζωη.

Offline ved

• Αλλαγή
επειδη τελικα εκανα λαθος εισαι ακομα πιο μαλακας προεδρα,,,ησουν υπαλληλος της παε ΠΑΟΚ αλλα τελικα τιποτα δεν χαμπαριασες τοτε.

Offline Matador

• Αλλαγή
Και εμενα δεν μου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι προς τους θεσμους του ΠΑΟΚ και ιδιως για ανθρωπο που ΕΒΑΛΑ εγω εκει που ειναι για να βγαλει την ομαδα απο τα σκατα.
Οχι και Λιλης ρε παιδια. Ειπαμε επειδη διαφωνουμε σε ορισμενα πραγματα πχ στο τι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ, δεν θα τον μειωνουμε κιολας με αλλοθρησκους χαρακτηρισμους.

Ας σεβαστουμε τις αποψεις αυτων που θελουν την κοντη πορδη και αυτοι τις δικες μας που δεν συμφωνουμε στον ερχομο του.

Το μεγαλο στοιχημα του λαου ειναι πως θα διαχειριστει την ολη κατασταση. Πρεπει να προσεξουμε πολυ γιατι το θεμα ειναι πολυ ευαλωτο στο να οδηγησει στην διασπαση, ειναι πολυ ευκολα να δημιουργηθει κλιμα διασπασης απο μη παοκτσιδες, στα ραδια στα φορουμς ακομη και στο γηπεδο.

Χρειαζεται μεγαλη προσοχη καρντανσια, μεγαλη προσοχη στο τι μελει γενεσθαι, πχ με μια μη καλη πορεια μας στην Ευρωπη να μην ανοιξουν οι ασκοι του Αιολου :21: :21:

Προσωπικα πιστευω οτι ολα μπορει να τα λυσει το αγωνιστικο, κανουμε μια καλη πορεια στην Ευρωπη γινεται μια σιωπηλη αποδοχη της καταστασης οσον αφορα τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη δσ, διαφορετικα...... ΜΑΜΑ ΜΙΑ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Capri για σένα και για μένα ίσος...
εμείς την ομάδα δεν την βλέπουμε σαν εταιρία...
αλλα είτε μας αρέσει είτε όχι είναι εταιρία και τουλάχιστον αυτοί που την διοικούν έτσι πρέπει να την βλέπουν...

"λοσπι"
δεν βλέπω καμια διαφορα από τα πρώτα 2 χρονια...
λες ότι η διοίκηση ότι θέλει να το περάσει το κάνει μέσα από ard
όπως είπε και το παλικάρι στο topic του Contreras πες μου μια μαλακια που είπε ο κόλκας και βγήκε...
εκτος του κοντού που την ξέρει όλος ο κόσμος... ποιος μου λέει εμενα ότι την propaganda την έκαναν μετά από παράκληση τις παε και όχι από μονοι τους για να γλύψουν την παε... (vedder με αυτό θέλω να απαντήσω και σε σένα...)
επίσης το ότι ήταν υπάλληλος τις παε σημαίνει ότι ξέρει και κάποια πράγματα παραπάνω μέσα στα αποδυτήρια από όσα ξέρουμε εμείς για εκείνη την εποχή...
(κοίτα που θα καταλήξω και δικηγόρος του κοντού)

επαναλαμβάνω ΓΙΑ ΜΕΝΑ η παε θέλω να διοικεί μονο με ποδοσφαιρικά κριτήρια...
άμα η δουλειά μπλέκει με το συναίσθημα τότε είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όλα γίνονται σκατά...
το συναίσθημα είναι για εμάς όχι για αυτούς που διοικούν...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline dave

• Αλλαγή
όποιος κράξει και βρίσει πιο χοντρά, κερδίζει poster του κοντού για να το βλέπει  να συφιλιαζεται και να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπολοιπους στο κράξιμο για να συνεχίσει να αποδεικνύει ότι είναι ο πιο ηθικός, ο πιο αμόλυντος k ο πιο απογοητευμένος...
« Last Edit: June 16, 2010, 20:00:43 by northeagle_4 »