Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613440 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
εγω αυριο θα παρω τηλεφωνο στην παε για να παραπονεθω για οσα ακουγονται για το γηπεδο..απο τον ζαγορα κ τον ραπτοπουλο..
ετσι για το γαμωτο..να δουμε αν θα αντιδρασουν..δεν παει αλλο να τρωνε πολεμο κ να κοιμουνται..οποιος αλλος θελει ας παρει..

Callahan

• Guest
 :thumbok: Πάρε να δούμε τι θα σου πουν...

Offline toy

• Αλλαγή
Ασχοληθείτε σοβαρά με το ζαγόρα και το ραπτόπουλο είναι μια λύση.
Καύσωνα έχουμε.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εμενα ενας απο την ΠΑΕ (δεν μπορω να αναφερω ονομα), μου ειπε οτι ειναι και τα θεμελια της 5-6 σαπια. Μαλιστα το ξερει καλα ο Ζαγορακης, αφου εχει μελετη στα χερια του. Μαλιστα καθε φορα, που αναφερει καποιος στον Ζαγορακη το θεμα, αυτος λεει "Δεν θα χαλασω τον αγωνιστικο σχεδιασμο για μαλακιες". Σε ενα πηγαδακι μαλιστα ακουστηκε και απο αλλο μελος της ΠΑΕ το εξης: "Αστο να πεσει το μπουρδελο, μηπως και ξεκινησουν τα εργα για την νεα Τουμπα και βγαλουμε τιποτα".

Παιδια τα πραγματα ειναι τραγικα και η διοικηση ειναι υπολογη. Δεν μπορουν να μας μεταχειριζονται σαν ιθαγενεις. Αν δεν με αφησουν να δω τα θεμελια αυριο, δεν θα παρω διαρκειας.

Offline Suicidal

• Βασικός
εγώ πάντος γέλασα με την ψυχή μου, δεν ξέρω για τους άλλους....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο πειραιας; Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ

και συνεχιζουμε...................................... ................................................. .........
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
εσυ γελας γιατι εισαι φυτο, ψαξε λιγο καλυτερα για να κλαψεις.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

Offline Suicidal

• Βασικός
μπουρδέλο πληκτρολόγιο....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline memts

• Αποστολή
  • **
εμενα μου ειπανε οτι ολα ειναι σαπια και οτι το γηπεδο ειναι φτιαγμενο απο σταχυ και οτι θα ρθει ο κακος ο λυκος να το φυσηξει και θα πεσει
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

DimNaoussa

• Guest
τον εφερες τελικα ε μουλε? ?

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
ΖΗΤΩ Η REVOLUTION
ξεφτιλα..
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline dave

• Αλλαγή
μηπως πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του τοπικ, αψογος κλπ και να αποκαλειται μπασταρδος δε κολλανε...κ εφοσον οι χαρακτηρισμοι αυτοι δε θα σταματησουν λογικα, προτεινω αλλαγη σε κατι που θα ναι πιο συνεπες με το περιεχομενο των ποστ.

η λεξη απατη μπορει να υπαρχει μεσα πχ, οπως ελεγε και το πανο περυσι...

Offline tool4a

• Αλλαγή
OXI OXI AΠΑΤΗ!!
Θα νευριάσουμε τον πρόεδρο!
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline dave

• Αλλαγή
ναι μωρε, ακους εκει να νευριαζει που το λες απατεωνα...

bagos1

• Guest
θα ακουσουμε κανα κουφο του στυλ, αν δεν με θελετε να φυγω, έχοντας φεσώσει τον ΠΑΟΚ με 4 ετες συμβόλαιο όμως τον Δημητρακη και 2.800.000.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Περηφάνεια
Αντίσταση
Ονειρο
Κατάκτηση

σημερα η παε ΠΑΟΚ πεθανε για μενα...-1 ακομη εισιτηριο διαρκειας....αλλα δεν πειραζει ο ζαγορακης ε ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα ηθελα να πω....
ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ 5 ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ...
κυριοι της διοικησης ο πολεμος ξεκινησε....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

Offline Vorious

• Αλλαγή
ο,τι να ναι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
σε οποιον αρεσουμε...
ετσι δεν κανει και η διοικηση σας?
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΕΤΣΙ?
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΣΩΣΤΑ?
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ....
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΡΑΞΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ....

Offline maria-mtb

• Βασικός
Eγω θελω ενα πραγμα. να μην ξαναβγει ΠΟΤΕ ο Ζαγορακης σε συνεντευξη τυπου να ζητησει την οικονομικη στηριξη του κοσμου. σημερα το απολεσε αυτο το δικαιωμα. αφου με γραφεισ στα αριχιδια σου, μη ζητας τη βοηθεια μου δημοσια.