Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608879 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Georgie-4 δεν θα έκανε ο Παπαδόπουλος τον έλεγχο και ας μη το πάμε στις εκλογικές παρατάξεις του ΑΣ γιατί έχει κουράσει το θέμα. Αν κάθε τι που συζητάμε αρχίζει από τη βάση το είπε ο τάδε είναι ΟΚ, το είπε ο άλλος στο πυρ το εξώτερον, χάνουμε την ουσία. Κι εγώ που δεν ανήκω σε καμία παράταξη τους δεν έχω σκοπό να γίνω κορόιδο παίρνοντας το μέρος του ενός ή του άλλου και να χάσω την ουσία. Η ουσία είναι η τιμιότητα και η διαφάνεια στον ΠΑΟΚ. Κι αν θες τη γνώμη μου, είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ να έχει αντιπολίτευση. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Ποιος είναι ο κάθε Βιολίδης και κάθε Κατσαρής που θα κάνει τσιφλίκι του τον ΠΑΟΚ;
Αν εσύ ήξερες κι από χθες τον Βιολίδη και τον εμπιστεύεσαι  τόσο πολύ, καλά κάνεις και δικαίωμά σου. Το γεγονός είναι όμως πως υπάρχει άνοιγμα στην ΠΑΕ, υπάρχει και στην ΚΑΕ σε χρονιά εξυγίανσης υποτίθεται και αυτά δεν γίνεται να περνάνε έτσι. Με τίποτα στον κόσμο και για κανέναν λόγο. Κυρίως στην ΠΑΕ που αν για οποιονδήποτε λόγο μείνουν σκιές το διαλύσαμε το μαγαζί.

Εγώ προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με τον παππού του maman
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή
ρε σεις δεν ειναι εκει το θεμα, ποιος βιολιδης και ποια εμπιστοσυνη...

ερωτηση, η ΠΑΕ δε δεχεται ελεγχο απο ορκωτους λογιστες οταν δημοσιοποιει στοιχεια ισολογισμου για τους μετοχους?

αν ναι, δεν υφισταται λογος επιτροπης μπακαληδων που θα κανει ελεγχο στη ΠΑΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΜΙΛΑΩ

αν οχι, μπορει να ζητηθει ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ οχι απο κανενα παπαδοπουλο, κατι τετοιο

ειναι προφανης η προθεση παπαδοπουλου εδω περα, μη τσιμπαμε επειδη εχουμε κανα δυο ερωτηματικα για την ΠΑΕ, το ανοιγμα κλπ...

αν ειναι δυνατο να υφισταται επιτροπη ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΕ, ΑΣ, ΚΑΕ. ποιοι ειναι αυτοι οι κυριοι που θα αποκτησουν τετοια δυναμη??

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Την στιγμη, που καθε χρονο η ΠΑΕ ανακοινωνει την οικονομικη της κατασταση, θα περιμενουμε και φετος να μαθουμε για το ανοιγμα. Υπαρχουν ενα καρο επιτροπες, που ελεγχουν την ΠΑΕ, συν το γεγονος οτι πρεπει να πληρωνουμε στην ωρα μας το δημοσιο, γιατι εστω και ενας μηνας καθυστερηση σημαινει αυτοματως, οτι το ΔΣ της ΠΑΕ ειναι εκπτωτο.

Το αν ο Βιολιδης εκανε καποιο λαθος ή οχι, δεν ειναι λογος να γινει επιτροπη διαφανειας. Δηλαδη αν ειχαμε επιτροπη διαφανειας τι θα εκανε την δεδομενη χρονικη στιγμη;

Θα εβγαζε ανακοινωση να καταδικασει την ΠΑΕ, που πηρε τον Κουτσιανικουλη; Η θα ζητουσε την παραιτηση του ΔΣ της ΠΑΕ, επειδη επενδυσε με την προοπτικη, οτι θα περνουσαμε στους ομιλους;

Οταν το ανοιγμα αφηνει "σκιες", σημαινει οτι καποιος εβγαλε λεφτα απο την ΠΑΕ και τα εβαλε στην τσεπη του. Γιατι δεν αφηνει "σκια", το να πεσει ο προυπολογισμος εξω για τους χ λογους (αποκλεισμος, οικονομικη κριση κτλ.) Και να μην ξεχναμε οτι τα νεα χρεη, που δημιουργει αυτη η διοικηση τα παιρνει ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. Αρα ειναι 2 φορες πιο προσεκτικη...

Για το μπασκετ συμφωνω, οτι πρεπει να υπαρχει καποιου ειδους επιτροπη οικονομικης διαχειρησης, λογο της διοικητικης ασταθειας, αλλα και των μηδαμινων ελεγχων.

ΥΓ. Συμφωνω με dave

northeagle_4

• Guest
Νομιζω οτι ισχυει αυτο που λεει ο Toy.
Η αλήθεια είναι πάντοτε στην μέση, ούτε ο βιολίδης αντδρασε σωστά ούτε φυσικά ο άλλος λειτουργεί όπως θα έπρεπε.
Σε κάθε περίπτωση ο έλεγχος από την στιγμή που θα γίνει σωστά είναι σίγουρα επιθυμητός από όλους μας.
Και φυσικά το ότι ελέγχει κάποιος κάτι ή κάποιον δεν σημάινει αυτόματα ότι δεν το ή τον εμπιστεύεται.

Aπο εκει και περα ειναι λογικο καθε τι που προερχεται απο τον πoυθενα τον Παπαδοπουλου να αντιμετωπιζεται με καχυποψια καθως ο τυπος κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι κυνηγαει καρεκλα και μαρουλι.Ο βιολιδης τον εμπιστευεσαι ή οχι πουθενα δεν τον λες και σιγουρα κανεις δεν πρεπει να τον εμπιστευται τυφλα,ουτε εχει αυτος το δικαιωμα να εγκρινει ή αποριπτει ελεγχους.
  Το γεγονος παντως ειναι οτι τελευταια παει να περασει κλιμα οικονομικων ατασθαλιων τεχνιεντως κατι που ειναι υπουλο και βεβαια καποιοι ετρεξαν να εποφεληθουν.Εγω ξερω οτι η δικη μας παε εχει ολατα οικονομικα σε κοινη θεα,οτι εχει εδω και 2 χρονια πληρη φακελο και πληρωνει εγκαιρα κατι που δεν θα μπορουσε να αποκρυφτει.Γι το ανοιγμα σαφως και περιμενω εξηγησεις αλλα το παιχνιδι του Ππαδοπουλου δεν θα κατσω να το παιξω εγω.Δοξα τον θεο την δυαδα εκει στην παε σε τετοια θεματα και αγωνιστικα δεν την αμφισβητω ακομα καιεχουν την εμπιστοσυνη μου.
  Η προταση για ελεγχους ειναι σωστη αλλα ας ξεκινησουμε απο τον ΑΣ και την Καε που ξαφνικα αρχισε να εμφανιζει ισολογισμους Κατσαρη συν-πλην 0 δλδ ....... εκει ομως μαλλον δεν εχει πολυ μαρουλι γιαυτο εγινε θεμα με την παε.
  καποιοι προσπαθουν να εκμεταλεφτουν την οργη και αγανακτηση μας για κοντο και αλλα εσωτερικα ζητηματα,εγω αυτο βλεπω.

« Last Edit: June 09, 2010, 14:38:24 by northeagle_4 »

GeorgT

• Guest
Ωραίος ο πστης ο νορθ!!!!!

Λεει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν!!! Αιντε ρε μαγκες ελέγξτε πρώτα ΑΣ κ ΚΑΕ κ στο τελος μπορεί να γινει στην ΠΑΕ που επιστευομαστε τουλάχιστον!!!

Τελος πιστεύω αντέδρασαν λιγο υπερβολικά οι σύνδεσμοι!!! Ειναι σαν να βγάλανε λαμογιο των Βιολιδη!

northeagle_4

• Guest
νομιζω καλα αντεδρασαν George γιατι δεν εχει κανενα δικαιομα μονος του να παιρνει τετοιες αποφασεις απο την στιγμη ειδικα που ζησης -τεο ειπαν ολα στο φως (κατι που γινετε παντως στα οικονομικα)

Offline gagas

• Αλλαγή
Η αλήθεια είναι πάντοτε στην μέση, ούτε ο βιολίδης αντδρασε σωστά ούτε φυσικά ο άλλος λειτουργεί όπως θα έπρεπε.
Σε κάθε περίπτωση ο έλεγχος από την στιγμή που θα γίνει σωστά είναι σίγουρα επιθυμητός από όλους μας.
Και φυσικά το ότι ελέγχει κάποιος κάτι ή κάποιον δεν σημάινει αυτόματα ότι δεν το ή τον εμπιστεύεται.

Aπο εκει και περα ειναι λογικο καθε τι που προερχεται απο τον πoυθενα τον Παπαδοπουλου να αντιμετωπιζεται με καχυποψια καθως ο τυπος κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι κυνηγαει καρεκλα και μαρουλι.Ο βιολιδης τον εμπιστευεσαι ή οχι πουθενα δεν τον λες και σιγουρα κανεις δεν πρεπει να τον εμπιστευται τυφλα,ουτε εχει αυτος το δικαιωμα να εγκρινει ή αποριπτει ελεγχους.
  Το γεγονος παντως ειναι οτι τελευταια παει να περασει κλιμα οικονομικων ατασθαλιων τεχνιεντως κατι που ειναι υπουλο και βεβαια καποιοι ετρεξαν να εποφεληθουν.Εγω ξερω οτι η δικη μας παε εχει ολατα οικονομικα σε κοινη θεα,οτι εχει εδω και 2 χρονια πληρη φακελο και πληρωνει εγκαιρα κατι που δεν θα μπορουσε να αποκρυφτει.Γι το ανοιγμα σαφως και περιμενω εξηγησεις αλλα το παιχνιδι του Ππαδοπουλου δεν θα κατσω να το παιξω εγω.Δοξα τον θεο την δυαδα εκει στην παε σε τετοια θεματα και αγωνιστικα δεν την αμφισβητω ακομα καιεχουν την εμπιστοσυνη μου.
  Η προταση για ελεγχους ειναι σωστη αλλα ας ξεκινησουμε απο τον ΑΣ και την Καε που ξαφνικα αρχισε να εμφανιζει ισολογισμους Κατσαρη συν-πλην 0 δλδ ....... εκει ομως μαλλον δεν εχει πολυ μαρουλι γιαυτο εγινε θεμα με την παε.
  καποιοι προσπαθουν να εκμεταλεφτουν την οργη και αγανακτηση μας για κοντο και αλλα εσωτερικα ζητηματα,εγω αυτο βλεπω.

συμφωνω..εαν δεν το ζητουσε ο παπαδοπουλος αλλα οποιοσδηποτε αλλος θα ημουν μαζι του..
δεν την παλευει ομως ο τυπος..ας γινει καμια ελεγκτικη επιτροπη στον α.σ. κ μετα βλεπουμε για τις ανωνυμες εταιριες..
ο τυπος θελει να γινει βασιλικοτερος του βασιλεως..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

[/quote]

[/quote]

+10000000000000
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

fatal_invasion

• Guest
Θα διαφωνίσω.Δεν ξέρουμε κατά πόσο κηνυγάει ο παπαδόπουλος καρέκλα και μαρούλι.
Το ότι είχε διαφωνίες με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ,δε βγάζει αυτόματα τον παπαδόπουλο λάθος επειδή οι άλλοι είναι από τη δικιά μας μεριά.
Θα μου πει κάποιος γιατί να μην πιστέψουμε τους δικούς μας;Δε ξέρω είναι η αλήθεια.
Ο παπαδόπουλος είναι αρκετά τεχνοκράτης βάση πάντα όσων είχαν πει οι υπόλοιποι όταν ακόμα ήταν στα οικονομικά της ομάδος.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά δήλωση του Ζαγοράκη 'ότι αν μας αφησει ο παπαδόπουλος θα κάνουμε μεταγραφές',ή κάπως έτσι,μεταξύ σοβαρού και αστείου.
Όπως μάθαμε από μικροί πάντως.Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται.

Καλύτερα είναι να το αφήσουμε στην άκρη το θέμα.Ούτε ξέρουμε τι έγινε,ούτε πρόκειται να μάθουμε.
Θα δείξει πώς θα πάει το πράγμα.Ας μην προτρέχουμε.

Offline gagas

• Αλλαγή
"Καυτά" θέματα στην ΓΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ
Σπορ, Διοικητικά 09 Ιουν. 2010 14:15 - Από Κώστας Πετρωτός

Το olaPAOK.gr κάνει την καταγραφή των θεμάτων που θα συζητηθούν στις 8 το βράδυ σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης
Σχολιάστε

Με δεδομένο ότι πρόκειται για Τακτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ (επαναληπτική, αφού στις 2/6 δεν υπήρχε απαρτία και θα γίνει ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν), υπάρχει ένας βασικός κορμός θεμάτων που θα συζητηθούν στις 8 το βράδυ στο Grand Hotel (Μοναστηρίου 305-307). Πρόκειται για τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα τεθούν με την ακόλουθη σειρά: 
1.Οικονομικός Απολογισμός (χρήση 01/01/2009-31/12/2009)
2.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
3.Διοικητικός Απολογισμός
4.Απαλλαγή Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη
Όπως συμβαίνει σε κάθε Γενική Συνέλευση, οι έφοροι των τμημάτων που λειτουργούν υπό τη σκέπη του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θα κάνουν ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της χρονιάς. Ιδιαίτερο ενδιφέρον θα έχουν οι τοποθετήσεις για το τμήμα χάντμπολ όπου υπάρχουν καθυστερήσεις τις πληρωμές των παικτών, ενώ υπάρχει και η απειλή της βαριάς τιμωρίας για τα γεγονότα της Λαμίας, για τα οποία θα αποφανθεί ο Αθλητικός Δικαστής την ερχόμενη Τρίτη (15/6).

Στο επίκεντρο οι έλεγχοι σε ΠΑΕ, ΚΑΕ

Το κυριότερο κομμάτι της ΓΣ αφορά στα θέματα εκτός ημερησίας διάταξης. Θα τεθεί θέμα οικονομικού ελέγχου σε ΠΑΕ και ΚΑΕ έτσι ώστε να διασφαλίζεται πλήρης διαφάνεια, ζήτημα που "απασχολεί" από το πρωί της Τετάρτης (9/6) τον Τύπο. Σ' αυτό το σημείο είναι απαραίτητο να γίνει μία διευκρίνιση σχετικά με το τι είχε προτείνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος (το όνομα του οποίου "παίζει" τηνΤετάρτη 9/6 στον Τύπο) πάνω στο θέμα της διαφάνειας.

Αρχικά, όταν συμμετείχε στην διοίκηση της ΠΑΕ, είχε εισηγηθεί και είχε περάσει πρόταση για εσωτερικό έλεγχο της ίδιας της ΠΑΕ από ορκωτούς λογιστές ανά εξάμηνο, όπως και γίνεται. Όταν εξελέγη στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είχε ζητήσει να θεσμοθετηθεί έλεγχος του ΑΣ (με ορκωτούς λογιστές που θα επιλέξει η διοίκηση) σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα σε ΠΑΕ, ΚΑΕ ανεξάρτητα από το ποιος διοικεί αυτά τα τμήματα. Η πρόταση δεν έγινε δεκτή ούτε στην προηγούμενη Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ούτε και σε συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου, αφού την καταψήφισαν όλα τα υπόλοιπα μέλη.

Η δεύτερη πρόταση που έγινε στην περασμένη συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αφορούσε στην σύνθεση που πρέπει να έχει η εξελεγκτική επιτροπή. Ο κ. Παπαδόπουλος είχε ζητήσει την τριάδα να συμπληρώνουν δύο μέλη από την παράταξη που έχει κερδίσει τις εκλογές του Ερασιτέχνη και ένα από αυτή την αντιπολίτευσης. Και αυτή η πρόταση καταψηφίστηκε απ' όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Η ΠΑΕ-θα εκπροσωπηθεί από τον Ηλία Βιολίδη που είναι και μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ-έχει σταθερή θέση υπέρ της διαφάνειας από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ. 

Τα διοικητικά της ΚΑΕ και η Τούμπα

Αλλα ζητήματα που αναμένεται να απασχολήσουν είναι οι διοικητικές ζυμώσεις για τη δημιουργία νέου δ.σ. στην ΚΑΕ  (μέλη της διοίκησης και εξωδιοικητικοί παράγοντες αναμένεται να δώσουν το παρών) και οι εργασίες-που δεν επιχορηγούνται από τον ΟΠΑΠ-στην Τούμπα.
http://olapaok.gr/sport/Spor_Dioikitika/kayta_themata_sthn_gs_toy_erasitexnh_paok.182506.html

για να του αποδιδουμε κ τα ευσημα παντως, οσο ο ιδιος ηταν στη διοικηση την ΠΑΕ προτεινε να τον ελεγχουν ορκωτοι λογιστες..κ
το πετυχε. αυτος ομως ο μηχανισμος ελεγχου διαιτηρειται ως σημερα, πραγμα που σημαινει οτι δεν υπαρχει λογος να ζητα ελεγχο της παε.
βεβαια, ο παπαδοπουλος ισως θελει να παγιωσει ελεγχους απο τον α.σ. προς την παε κοιταζοντας στο μελλον, που αν δεν υπαρχει ζαγορακης
τοτε ο επομενος δεν ειναι σιογυρο οτι θα δεχεται ελεγχο απο ορκωτους λογιστες..
μαλλον σημερα θα εχουμε εξελιξεις, κ καλο ειναι να κανουμε υπομονη ως το βραδυ..
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α.Σ. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ..
ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ..
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ Γ.Σ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..

Offline dave

• Αλλαγή

συμφωνω..εαν δεν το ζητουσε ο παπαδοπουλος αλλα οποιοσδηποτε αλλος θα ημουν μαζι του..
δεν την παλευει ομως ο τυπος..ας γινει καμια ελεγκτικη επιτροπη στον α.σ. κ μετα βλεπουμε για τις ανωνυμες εταιριες..
ο τυπος θελει να γινει βασιλικοτερος του βασιλεως..

ειναι λαθος να κρινουμε τη προταση με το αν την εκανε ο παπαδοπουλος η οχι, γιατι μετα εχει δικιο ο φαταλ να αμφισβητει καποια πραγματα...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, το θεμα ειναι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ που θα εμπιστευθουμε οτι θα ελεγχει Κ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ολα τα τμηματα??

κανεις λοιπον δε μπορει να ειναι σε αυτη τη θεση, ετσι απλα.

northeagle_4

• Guest
Να διαβαζεται καλυτερα την επομενη φορα το ειπα εξ αρχης οτι ειναι σωστη η προταση αλλα στην ΠΑΕ ηδη συμβαινει 2-3 φορες τον χρονο μεσω ορκ. λογιστων και ΑΜΚ.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ορκωτοί λογιστές, δεσμευμένοι από την ελληνική νομοθεσία θα διεξάγουν τον έλεγχο στα οικονομικά του ΑΣ ντέιβ, όχι ο Παπαδόπουλος, ο Βιολίδης ή δεν ξέρω 'γω ποιος.

Αυτά είναι ψευτοδιλήμματα που έχει καλλιεργήσει ο κυρ θανάσης και οι συν αυτώ με την αφιλοκερδή βοήθεια των κουμπάρων δημοσιοβλάχων αυτής της πουτάνας της πόλης. Και το αστείο είναι ότι αυτούς ο κόσμος τους θεωρεί "ΠΑΟΚτσάκια"...

Offline dave

• Αλλαγή
ρε σεις δεν ειναι εκει το θεμα, ποιος βιολιδης και ποια εμπιστοσυνη...

ερωτηση, η ΠΑΕ δε δεχεται ελεγχο απο ορκωτους λογιστες οταν δημοσιοποιει στοιχεια ισολογισμου για τους μετοχους?

αν ναι, δεν υφισταται λογος επιτροπης μπακαληδων που θα κανει ελεγχο στη ΠΑΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΜΙΛΑΩ

αν οχι, μπορει να ζητηθει ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ οχι απο κανενα παπαδοπουλο, κατι τετοιο

ειναι προφανης η προθεση παπαδοπουλου εδω περα, μη τσιμπαμε επειδη εχουμε κανα δυο ερωτηματικα για την ΠΑΕ, το ανοιγμα κλπ...

αν ειναι δυνατο να υφισταται επιτροπη ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΕ, ΑΣ, ΚΑΕ. ποιοι ειναι αυτοι οι κυριοι που θα αποκτησουν τετοια δυναμη??

αυτο εγραψα πριν απο σενα κοραπτ

Offline corrupt

• Αλλαγή
To iδιο λεμε, να λειτουργεί εφάμιλλο μοντέλο και σε ΑΣ και ΚΑΕ, με ορκωτούς λογιστές. Αλλά όπως φαίνεται, η ηγεσία του ΑΣ αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε κουβέντα για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά δεν τρέχει κάστανο από κανέναν.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, το θεμα ειναι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ που θα εμπιστευθουμε οτι θα ελεγχει Κ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ολα τα τμηματα??

Αν υπονοείς φίλε dave πως στην επιτροπή θα είναι άτομα του Παπαδόπουλου κάνεις λάθος καθώς άλλοι είναι πλειοψηφία στο ΔΣ.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό στην πρόταση τόσα χρόνια ζητούσαμε απο τον ερασιτέχνη να παρεμβαίνει και να γνωρίζει αν όλα κυλάνε ομαλά.
Τώρα μας ενοχλεί γιατί έπεσε ακόμα και σαν ιδέα.

Αλάθητο και εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πουθενά αυτό έχει αποδείξει η ιστορία, καθαρές κουβέντες.

Εγώ θα έλεγα μακάρι να υπήρχαν και άλλες τέτοιες φωνές μέσα στον ΑΣ για να αρχίσει να περπατάει τίποτα, αλλά δυστυχώς πάλι τα ίδια θα έχουμε και στις επόμενες εκλογές πάλι κάποιοι θα κατέβουν με τις ίδιες προεκλογικές δεσμεύσεις όπως πέρσι.

Αυτά

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

northeagle_4

• Guest
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακη η προταση,αντιθετως ολοι συμφωνησαν οτι οπως ελεγχεται η παε πρεπει να ελεγχεται και ο ΑΣ και η ΚΑΕ.και για να μην δινουμε αξια σε επιτροπες και φερελιπιδες καρεκλοκενταυρους καλυτερα μια και καλη απο ορκωτους λογιστες του κρατους ανα 6 μηνες.

Offline dave

• Αλλαγή

Αν υπονοείς φίλε dave πως στην επιτροπή θα είναι άτομα του Παπαδόπουλου κάνεις λάθος καθώς άλλοι είναι πλειοψηφία στο ΔΣ.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό στην πρόταση τόσα χρόνια ζητούσαμε απο τον ερασιτέχνη να παρεμβαίνει και να γνωρίζει αν όλα κυλάνε ομαλά.
Τώρα μας ενοχλεί γιατί έπεσε ακόμα και σαν ιδέα.

Αλάθητο και εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πουθενά αυτό έχει αποδείξει η ιστορία, καθαρές κουβέντες.

Εγώ θα έλεγα μακάρι να υπήρχαν και άλλες τέτοιες φωνές μέσα στον ΑΣ για να αρχίσει να περπατάει τίποτα, αλλά δυστυχώς πάλι τα ίδια θα έχουμε και στις επόμενες εκλογές πάλι κάποιοι θα κατέβουν με τις ίδιες προεκλογικές δεσμεύσεις όπως πέρσι.

Αυτά

δε με καταλαβες φιλε τσακαλε, δε θελω να υπαρχει καμια επιτροπη που να ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΕ, ΑΣ Κ ΚΑΕ. οπως ειπε κ ο κοραπτ, ας κανει η ΚΑΕ οτι κανει κ η ΠΑΕ, δλδ ελεγχο απο ορκωτους λογιστες οταν δημοσιοποιουνται τα στοιχεια στους μετοχους.  μακαρι να γινεται το ιδιο κ για τα οικονομικα του ας.

καμια επιτροπη ομως δε δικαιουται να εχει τη δυναμη να ελεγχει μονη της τα οικονομικα ολων. αυτο το απλο ειπα, για τον απλο λογο οτι θα γινει της πουτανας και τπτ δε προκειται να βγαινει στο φως.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δε νομίζω να ήθελε ο Παπαδόπουλος να κάνει πουτάνα την ΠΑΕ, και δυστυχώς αυτό προσπάθησε να περάσει εδώ μέσα ή αυτό κατάλαβα εγώ.

Τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν (μη ξεχνάμε τις περσινές εκλογές τόσο εύκολα) ιδίως τέτοιες εποχές, ας το αφήσω όμως γιατί δεν είναι το κατάλληλο θέμα, ο καθένας έχει την άποψη του.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Bayern4

• Guest
Καλα κανει και ζηταει ο Παπαδοπουλος και ο καθε "Παπαδοπουλος" την διαφανεια. και το λεω εγω που τον εχω κατηγορησει σε αυτο το φορουμ οταν ελεγε διαφορα ψεμματα(πχ. οτι η Μπαγερν εχει ιδρυσει τραπεζα και τοτε δεχτηκα ηλιθια επιθεση απο φελους)
Μακαρι το καθε μελος του ΑΣ να απαιτουσε διαφανεια στον ερασιτεχνη.
Μακαρι ο καθε μετοχος της ΚΑΕ να απαιτουσε διαφανεια στο μπασκετ.
Μακαρι ο καθε μετοχος της ΠΑΕ να απαιτουσε διαφανεια στο ποδοσφαιρο.
Στη πραξη και οχι στα λογια να δειξουμε ενδιαφερον για την διαφανεια.
Στη πραξη και οχι στα λογια να μας δειξουν οτι υπαρχει διαφανεια στα τμηματα του ΠΑΟΚ.

Ευτυχως που βρεθηκαν οι συνδεσμιτες και εθεσαν το ζητημα. απο τους ΑΡΔ δε θα το μαθαιναμε ποτε.