Εγώ δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά μου για τη μαγκιά της διοίκησης να δηλώσει 2η έδρα το ΟΑΚΑ. Ασχέτως αν κλάσουν μέντες κι αρνηθούν, που στ' αρχίδια μας στο κάτω κάτω, γιατί όπως λέει κι ο Αλέξης μετά πας Βελιγράδι και τους ξεφτυλίζεις ακόμη περισσότερο. Τεράστια μαγκιά! Συγχαρητήρια σε όποιον το σκέφτηκε! Μια από τις πιο ΠΑΟΚτσήδικες αποφάσεις στην ιστορία του συλλόγου.
1. Δεν μασάς από τις πουτανιές τους και σηκώνοντας τους ώμους τους λες "έγινε ρε αρχίδια, μη πληρώνετε, σας φέρνω 50.000 δικούς μου να σας πούνε τη... γνώμη τους"
2. Αποδεικνύεις στη πράξη πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει να κάνει με πόλεις, νομούς, χώρες, ηπείρους. Μέσα στη μπασταρδούπολη θα γίνει αυτό που δεν μπορούσαν ούτε σε εφιάλτη να δούνε. "Αλλάξτε πόλη, ασπρόμαυρη είναι όλη" θα ακούνε οι τρύπιοι και θα την ακούσουν και τα πιτσιρίκια τους με τη πάρτη μας. Θα γεμίσουν ΠΑΟΚτσήδες
3. Αυτό είναι αντίδραση. Και η ανακοίνωση είναι αντίδραση. Το ιδανικό για να το γαμήσεις το χαζοσύστημά του και να το γκρεμίσεις είναι να βγεις τη νέα χρονιά με μία διαφημισάρα στη φανέλα μίας ξένης εταιρείας, ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, γιατί αυτές ψάχνονται σαν τρελές και αν μπει μία φορά για μία εταιρεία, τότε θα έχει ανοίξει για τα καλά ο δρόμος για όλες. Οπότε και θα στα σκάσουν επεδή τόλμησες και μάλιστα τόλμησες ενώ είσαι ομάδας κορυφής και στο κατώφλι ομίλων τσου λου ή του άλλου. ΟΛΕΣ οι εταιρείες θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις για να δημιουργήσεις δεδικασμένο.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ των ονείρων μου. Έξω από τη σαπίλα του συστήματος κράτος-ποκ. Μακριά από τα ψίχουλά τους και την οποιαδήποτε εξάρτηση από τ' αρχίδια. Μετά θα τους γαμήσουμε τα πάντα.
Μπράβο στη διοίκηση. Συνεχίστε έτσι ρε μάγκες