Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612053 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
βρε ΜΑΛΑΚΕΣ (χαϊδευτικό) και οι 2 σας, σάπια φούντα ήπιατε?

Αυτή την στιγμή που μιλάμε ο ένας που είναι μέσα, είναι κολλητός μου!
Η λίστα έφτασε εδώ στα αυτιά μου και ΠΟΛΥ ΗΧΗΡΑ μάλιστα ! ! ! !
Δεν το χωράει το κεφάλι μου ότι δεν καταλάβατε πως εννοώ όλους τους φύτουλες,
που μόλις διαβάσουν ότι έπιασαν αθώους θα σε πούνε ναι βεβαια όλο τους αθώους πιάνουν....
εγραψα κιόλας ---> και για να προλάβω τους online-δικαστές:

δεν το πιστεύω ρε πούστη μου....... ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ,
νόμιζα ότι η θέση μου εδώ μέσα τόσα χρόνια σε τέτοια θέματα είναι γνωστή και ξεκάθαρη....
γαμώ τον αντιχριστό μου γαμώ δηλαδή ! ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

baron

• Guest
καθαρά και ξάστερα... βρε μαλακα (χαϊδευτικά)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
δεν το πιστεύω ρε πούστη μου....... ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ,
νόμιζα ότι η θέση μου εδώ μέσα τόσα χρόνια σε τέτοια θέματα είναι γνωστή και ξεκάθαρη....
γαμώ τον αντιχριστό μου γαμώ δηλαδή ! ! ! ![/b]

Welcome to club!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΨΟΦΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
εγω λεω να κανω ενα απολογισμο με τι εχει γινει ακριβως μετα την καταληψη της δευτερης θεσης και την εξοδο στα προκριματικα του τσου λου απο την ομαδα μας,

1,εφυγε ο Σαντος
2,εφυγε ο κονσεϊσαο
3,οπαπ (πουτανας γιοι)
4,επιστροφη κοντου(για λιγους καλο για πολλους κακο)
5,αγνωστο ακομα ποιον προπονητη θα εχουμε.
6,Μαλεζας εθνικη γιανανισταν(χαιρομαι για το παιδι αν και δεν γουσταρω στην εθνικη τους κανενα δικο μας)

Ζαγορακη κανε κατι να γελασει το χειλακι μας ρε συ,ουτε μια εβδομαδα δεν χαρηκαμε για την 2 θεση στο πρωταθλημα.

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
ÌéëÜåé ìå óôïé÷çìáôéêÝò

01 Jun 2010 19:11 Áðü Óôáýñïò Êüëêáò

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ, Ý÷ïíôáò áñêåôÝò åêêñåìüôçôåò óå åðßðåäá ÷ïñçãéþí, áðïöÜóéóå êáôÜ ôçí óýóêåøç ðïõ Ýãéíå ôï ìåóçìÝñé ôçò Ôñßôçò, íá ðñï÷ùñÞóåé óå óõæçôÞóåéò ðïõ óôïé÷çìáôéêÝò åôáéñßåò ôïõ åîùôåñéêïý.
¹äç, ïé íïìéêïß ôçò ÐÁÅ êáé ôïõ Á.Ó. ÐÁÏÊ Ý÷ïõí îåêéíÞóåé ôçí äéáäéêáóßá áíåýñåóçò ëýóçò óôï óõãêåêñéìÝíï èÝìá êáé äåí èá áñãÞóåé ç óôéãìÞ ðïõ èá åßíáé óå èÝóç íá ìéëÞóïõí áêüìç ðéï óõãêåêñéìÝíá óôïõò åêðñïóþðïõò ôùí óõãêåêñéìÝíùí åôáéñéþí, ðïõ åäþ êáé êáéñü Ý÷ïõí ðñïóåããßóåé ôïí ÐÁÏÊ ìÝóù äéáöçìéóôéêÞò åôáéñßáò.
Ïé Èåóóáëïíéêåßò, äåí åíäéáöÝñïíôáé íá óðÜóïõí ôçí êåíôñéêÞ ÷ïñçãßá ôïõ ÏÐÁÐ ìå ôçí Óïýðåñ Ëßãêá, áëëÜ âëÝðïíôáò ôéò åêâéáóôéêÝò ôáêôéêÝò ôïõ ê. ÌðéôóáîÞ óôéò ïìÜäåò, èÝëïõí íá åßíáé Ýôïéìïé íá ðñïôåßíïõí ëýóç óå üëåò ôéò ïìÜäåò.
Åííïåßôáé âÝâáéá, ðùò ðñþôïò óôü÷ïò ôïõ óõëëüãïõ, åßíáé íá âñåé ï ßäéïò êïíäýëéá – íïìüôõðá – ìÝóá áðü ôéò óõæçôÞóåéò ðïõ Ý÷åé îåêéíÞóåé êáé äåí èá áñãÞóåé ç óôéãìÞ ðïõ èá öáíåß ðùò õðÜñ÷åé ç äõíáôüôçôá áõôÞ.
Ôçí åíôïëÞ ãéá üëá ôá ðáñáðÜíù, ôçí Ý÷åé äþóåé ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò áðü å÷èÝò ôï áðüãåõìá êáé äåí õðÜñ÷åé óå áõôÞ êáìßá äéÜèåóç ñåâáíóéóìïý áðÝíáíôé óôïí ÏÐÁÐ. ÁðëÜ ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé õðï÷ñåùìÝíïò íá âñåé ÷ñÞìáôá ãéá ôçí ÐÁÅ êáé äåí ðñüêåéôáé íá ðáßîåé ôï ðáé÷íßäé ìßáò åôáéñßáò ìïíïðùëéáêïý êáèåóôþôïò ðïõ ðëçñþíåé óôá äéêáóôÞñéá 33 ÷éëéÜäåò åõñþ ôç ìÝñá ãéá íá äéáôçñÞóåé áõôü ôï äéêáßùìá.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=169&title=%CE%9C%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9%20%CE%BC%CE%B5%20%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82

O ÐÁÏÊ ðÜåé ÏÁÊÁ!

01 Jun 2010 18:50 Áðü Ãéþñãïò Êïõâåíôßäçò

Ç Ôïýìðá óôç óçìåñéíÞ ôçò ìïñöÞ ôçò äåí èá Ýðáéñíå Üäåéá ïýôå ãéá ôï... âáëêáíéêü êýðåëëï, ôï Êáõôáíæüãëåéï ÷ñåéÜæåôáé åðßóçò ðáñåìâÜóåéò, êé ï ÐÁÏÊ åßíáé Ýôïéìïò íá ðÜåé ÏÁÊÁ!
Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé Þäç äçëþóåé óôçí ÏÕÅÖÁ üôé ãéá ôéò åõñùðáúêÝò ôïõ õðï÷ñåþóåéò èá ÷ñçóéìïðïéÞóåé ôçí Ôïýìðá, ìå åíáëëáêôéêÞ åðéëïãÞ ôï Êáõôáíæüãëåéï, åßíáé äåäïìÝíï üôé ç ÏÕÅÖÁ èá ``êüøåé`` ôçí Ôïýìðá, áëëÜ åðåéäÞ êáé ôï ãÞðåäï, ðïõ ÷ñçóéìïðïéåß ï ÇñáêëÞò ÷ñåéÜæåôáé ðáñåìâÜóåéò, Ýóôù êáé Þðéáò ìïñöÞò êáé üíôáò êñáôéêü, ïé äéáäéêáóßåò åßíáé ÷ñïíïâüñåò, ç äéïßêçóç èá äçëþóåé ôéò åðüìåíåò ìÝñåò ùò åíáëëáêôéêÞ Ýäñá ôï Ïëõìðéáêü ÓôÜäéï ôçò ÁèÞíáò.
Åßíáé ç ôåëåõôáßá ëýóç, ðïõ Ý÷åé ï ÐÁÏÊ ãéá íá ðáßîåé óôá åõñùðáúêÜ êýðåëëá êé åöüóïí äåí áëëÜîåé êÜôé äñáìáôéêÜ óôçí ðåñßðôùóç ôçò Ôïýìðáò, äåí ðñÝðåé íá èåùñåßôáé áðßèáíï íá äþóåé ôïõëÜ÷éóôï ôá äýï ðñþôá åõñùðáúêÜ ôïõ ðáé÷íßäéá óôçí ÁèÞíá.
Åßíáé ðñïöáíÝò üôé ïé äéïéêïýíôåò äåí èÝëïõí íá êáôáëÞîïõí ó´ áõôÞ ôçí ëýóç, êáèþò èá õðÜñîåé ôáëáéðùñßá ãéá ôïõò êáôü÷ïõò äéáñêåßáò, áëëÜ êáé ãåíéêüôåñá ãéá ôïí êüóìï, ðïõ èá ðñÝðåé íá êÜíåé 1000 ÷éëéüìåôñá ãéá íá äåé ôçí ïìÜäá ôïõ êáé ôï ÏÁÊÁ èá åðéëåãåß, ìüíï åöüóïí ðñáãìáôéêÜ äåí õðÜñ÷åé Üëëç ëýóç.
Óå üôé áöïñÜ ôï Êáõôáíæüãëåéï, ðïõ åßíáé ôï ðéï óýã÷ñïíï ãÞðåäï ôçò ðüëçò, ôï ïðïßï áíáêáôáóêåõÜóôçêå ôï 2004, Ý÷åé êÜðïéåò åëëåßøåéò óå èÝìáôá áóöáëåßáò êáé áðáéôïýíôáé êé åêåß ðáñåìâÜóåéò, ãéá ôéò ïðïßåò ÷ñåéÜæïíôáé êïíäýëéá, ðïõ áõôÞ ôçí åðï÷Þ, äåí åßíáé åýêïëï íá åêôáìéåõôïýí.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=168&title=O%20%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A%20%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9%20%CE%9F%CE%91%CE%9A%CE%91!

Å÷åé ðëáêá íá ãéíåé êáôé ôåôïéï....
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Ανήκουμε στην Ευρωπαική Ένωση και μάλιστα στο ευρώ. Άσχετα αν κάποιος συμφωνεί με την όλη ιδέα κλπ εδώ ο ΠΑΟΚ μπορεί να το εκμεταλευτεί. Από οποιαδήποτε ευρωπαική εταιρεία θα πρέπει να μπορούμε να πάρουμε χορηγεία και να πάει να γαμηθεί ο οπαπ.

Πραγματικά ελπίζω να κάνει και τα δυο ο ΠΑΟΚ, να δείξουμε μια αντίδραση στο γαμοκατεστημένο τους
oooooooo PAOKara exo trela...

baron

• Guest

1,εφυγε ο Σαντος..............................Στο καλο και δεν μας πειράζει
2,εφυγε ο κονσεϊσαο..........................έτσι είναι η ζωή. Ότι είχε να δώσει το έδωσε. Έχουμε καβάντζα και τον ζήση
3,οπαπ (πουτανας γιοι)................................................. ................................>
4,επιστροφη κοντου(για λιγους καλο για πολλους κακο).....................................>
                         >  κόψε πλακα να μην μπορούμε να κάνουμε την μεταγραφή του κοντού γιατί μας λείπει το 1 μυρίo! θα γαμηθώ στο γέλιο!
5,αγνωστο ακομα ποιον προπονητη θα εχουμε........................................... .......Παρασκευή. 3 γαμημένες μέρες ας περιμένουμε ακόμα πριν ξεκινήσουμε (και εγώ μαζί) την κλάψα
6,Μαλεζας εθνικη γιανανισταν(χαιρομαι για το παιδι αν και δεν γουσταρω στην εθνικη τους κανενα δικο μας)........ Σωστός ο δικός μου. Πάτο στο μουντιάλ η γαμημένη η εθνική σας. ENGLAND FOR EVER

Από σάββατο πρωί ξεκινα το μπινελίκι και το βρισίδι θόδωρε! Μέχρι τότε λίγο υπομονή. Ίσως ο νέος προπονητής δεν έρχεται με αεροπλάνο αλλα με πλοίο από την ιταλία και πήρε το αργό από βενετία!

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Εγώ λέω να δηλώσουμε σαν έδρα το καραϊσκάκη έτσι για σπάσιμο (και μεταφορικά και κυριολεκτικα  ;D)

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Έχουμε τεράστια διοίκηση!!! Πάει και τελείωσε!!!

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Εγώ λέω να δηλώσουμε σαν έδρα το καραϊσκάκη έτσι για σπάσιμο (και μεταφορικά και κυριολεκτικα  ;D)

Και 40000 κοσμος να πλημμυρίσει το φαληρο.Και τα έξοδα φύλαξης να τα αναλαβει ο ΟΠΑΠ για να μην εχουμε φαινομενα βίας.ετσι δεν είναι υποκριτές της πολιτειας?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline toy

• Αλλαγή
Ιστορική ευκαιρία δίνεται αυτή τη στιγμή να συγκρουστείς με το κρατικό μονοπολιακό κουμαρτζίδικο, που η καταστατική του αρχή προάγει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.
Αντ' αυτού φυσικά δίνεται μέρισμα στους μετόχους με γνώμονα την μεγιστοποίηση του κέρδους.
Η εν λόγω ανώνυμη εταιρία που μονοπωλιακά εκμεταλεύεται σε κόντρα με τους όρους του ελεύθερου ανταγωνισμού και της ελεύθερης οικονομίας εδώ και δεκαετίες τον έλληνα πολίτη-φορολογούμενο.
Με τεράστια κονδύλια διαφημίσεων στους κυβερνόντες μπομπολολαμπράκηδες και όχι μονο
Με την προσφατη πρόταση για νέο παιχνίδι μέσω τελετεξτ όπως τα φρουτάκια και τον λογαριασμό μέσω ΔΕΗ
Με το φιλανθρωπικό έργο να φθήνει
Και με το πρόσφατο παράδειγμα όπου η ασφάλεια των θεατών του βασικού προϊόντος της εταιρίας να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Θεωρώ ότι η σύγκρουση πρέπει να είναι μετωπική και να την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, επίσεις για να προλάβω κάποιους δεν ξέρω αν το σκέφτηκαν 10-20 50 ή χίλιοι θα το θελα βέβαια, αλλά προτιμώ να επαναστατήσω γι αυτό παρά για την τελευταία μας μόδα. 
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αυτο που χρειαζεται τωρα ειναι το εξης και ας το λαβουν υποψη τους, τα παιδια που ανηκουν σε "μεγαλους" συνδεσμους.

Πρεπει να βγει ανακοινωση απο ενα συνδεσμο, για να δεσει το γλυκο της πιεσης στα λαμογια τους πολιτικους. Το περιεχομενο πρεπει να ειναι το εξης:

"Με αφορμη την πιθανη διεξαγωγη των ευρωπαικων αγωνων της αγαπημενης μας ομαδας στην Αθηνα, θα θελαμε να καλεσουμε τον κοσμο της ομαδας σε ενα συλλαλητηριο στην πλατεια Συνταγματος. Σκοπος ειναι η διαμαρτυρια για τον εμπαιγνο της κυβερνησης στο θεμα των χρεων, αλλα και την γενικοτερη σταση της κατα του ΠΑΟΚ. Ακριβης ημερονια και ωρα του συλλαλητηριου θα ανακοινωθει oταν μαθουμε την ημερομηνια και ωρα τελεσης του ευρωπαικου μας αγωνα."

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ

Offline diegito4

• Αλλαγή
και ξαναρωτώ γιατί απάντηση δεν πήρα..

αν ο ΠΑΟΚ δεν παίξει στην Τούμπα ποιος θα ευθύνεται;;;
πριν ένα μήνα που βγηκε το θέμα ακαταληλότητας...ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΑΠ;;
ποιος ευθύνεται για το ότι δεν είμασταν έτοιμοι;

μήπως να κοιτάξουμε αυτό το θέμα λίγο και να μην τα ρίχνουμε στον κακό ΟΠΑΠ και στα "τσογλάνια";
ωραία η αποποίηση ευθυνών ειδικά όταν μας βολεύει ε;

ive4

• Guest
έλα να ψηνόμαστε για οάκα!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

μήπως να κοιτάξουμε αυτό το θέμα λίγο και να μην τα ρίχνουμε στον κακό ΟΠΑΠ και στα "τσογλάνια";

No money, no honey φιλε μου. Η μοιρα μας ευθυνεται.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

mpougatsas

• Guest

ναι υπήρχε, εδώ και 10 μήνες ήταν προγραμματισμένη η χορήγηση για τα έργα και το καθυστερούσαν μέχρι που βρήκαν και την κατάλληλη αφορμή για να την πάρουν πίσω.

για το ουέφα νομίζω τηρει τις προδιαγραφές η Τούμπα, αλλά όχι για ch.l. και πριν ένα μήνα δεν ξέραμε που θα παίζουμε

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

+100000000000000000

δεν γίνεται μονά ζυγά δικά μας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline diegito4

• Αλλαγή
ναι τασούλη αλλά..
δεν είδα κανέναν να μοιράζει τις ανάλογες ευθύνες στην ΠΑΕ.
.." ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ" και.."ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ"..λένε.

θα χει μεγάλη πλάκα πάντως ο ΠΑΟΚ να φτιάξει προπονητικό κέντρο και να μην έχει ΓΗΠΕΔΟ.. :trelos:

ακόμα ένα ρεκόρ επί Ζαγοράκη να βγούμε ομίλους και να μην δούμε σεντόνι στην Τούμπα.

Offline toy

• Αλλαγή
Το θέμα ανακαινήθηκε πριν 9 μήνες όπου και έγινε η αίτηση για εκταμίευση του ποσού την οποία συνεχώς ανέβαλε ο Ιωαννίδης.
Η αποκάλυψη έγινε σήμερα από τον μυλιωρίδη.
και ναι ο οπαπ είναι σύστημα και ναι χτύπα τον οπαπ αμα θες να χτυπήσεις το σύστημα
« Last Edit: June 01, 2010, 22:13:35 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline petran4

• Αλλαγή
Το ΟΑΚΑ δεύτερη έδρα στο Τσάμπιονς Λιγκ
Σάκης Γκίνας
Το OAKA θα δηλώσει την Τετάρτη (με την συγκατάθεση της ΕΠΟ) στην αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως δεύτερη έδρα της για τους προκριματικούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν θα δηλωθεί ως δεύτερη έδρα το Καυτανζόγλειο, διότι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρούν πως ούτε αυτό πληρεί τους κανόνες ασφαλείας για την διεξαγωγή αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι με προσωπική απόφαση του προέδρου Θόδωρου Ζαγοράκη θα δηλωθεί ως δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ.
Η Τούμπα θα δηλωθεί φυσικά ως πρώτη έδρα, αλλά σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν εγκαίρως τα έργα, ή δεν εγκριθεί η αδειοδότησή της για οποιονδήποτε λόγο από το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ, ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει ως έδρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ το ΟΑΚΑ, όπου θα μεταφερθούν και οι χιλιάδες οπαδοί του.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/275674.html
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!