Ελπίζω ποτέ να μην χάσουμε αυτο το οποιο έχουμε και λέγεται ΕΝOTHTA , ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ , ΓΡΟΘΙΑ...Ειναι το μόνο για το οποιο φοβάμαι.Ο ΠΑΟΚ μας έχει αναγκη ολους και τα "φυτα" και τους "ρετσίνες".Δεν έχει μείνει τιποτα άλλο , μονο αυτά τα 3 μείνανε και αυτά κάνουν τον αετό να πετάει ψηλά.Μακάρι οτι ειναι να γίνει να γίνει τώρα , να ξεσπάσει η μπορα και να καταλαγιάσει μέχρι τον Ιούλιο.Μακάρι όντως κάποιοι απο εμας να θεωρούν απλά ,οτι τα πράγματα πάνε στα άκρα με αυτές τις κόντρες που ξεκίνησαν στο θέμα του Σαλπιγγίδη , μακάρι να είναι κατασκεύασμα μόνο της φαντασίας και να μην γίνουν ποτέ πράξη.
Οχι άλλο εμφύλιο , χορτάσαμε και διδαχθήκαμε πολλά.Η διαφορά του έξυπνου απο τον βλάκα , είναι οτι ο πρώτος μαθαίνει απο τα λάθη του.
Ας μην γαμήσουμε τον ΠΑΟΚ για κανένα όνομα.Ας πηγαίνουμε στην Τούμπα μόνο για να φωνάξουμε ΠΑΟΚ και όχι για να κάνουμε σύνθημα τον οποιοδήποτε εγωισμό μας.Οχι στο "Σαλπιγγιδη πουσταρά" , οχι στο "Σαλπιγγιδης ΟΕΟΕ"...Ναι στο "Μεγάλε ΠΑΟΚ".
Η διοίκηση εχει παρει την αποφαση της και δεν σκέφτεται με βαση οπαδική αλλα με βάση το συμφερον της ομάδας.Αυτο ειναι δεδομένο.Σεβαστες ολες οι αποψεις , αλλα υπάρχουν ενα εκατομμυριο χώροι για να δείξουμε την αντιδραση μας , οχι μέσα στην Τούμπα.Λεω αντιδραση "μας" , γιατι θεωρω αδελφια μου και αυτους που θα αντιδράσουν.
Σε λίγους μήνες ξεκινάει ένα πρωτάθλημα το οποίο εγω προσωπικα πιστεύω οτι ειναι κομμενο και ραμμενο στα μετρα μας.Ειναι η μεγάλη ευκαιρια επιτελους η δυναμικη που βγαζει αυτο το λαικο κινημα να γίνει ενα με το αγωνιστικό κομμάτι της υπόθεσης.Καποτε ο Βρύζας είχε πει "Μην κάνουμε το λάθος και συγκρίνουμε την δυναμική που βγάζει ο ΠΑΟΚ , με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας"..Πιστεύω οτι στο νέο πρωτάθλημα είναι η ευκαιρια να γίνει η συγκλιση αυτων των δύο.Και όποιος λεει οτι δεν θέλει πρωτάθλημα ας κοιταχθεί στον καθρέφτη.Αν ο στοχος του ΠΑΟΚ στα τόσα χρόνια ιστοριας του δεν ήταν ο πρωταθλητισμός , τότε δεν θα υπήρχε καμία κόντρα με το ΠΟΚ , δεν θα υπήρχε κανένα μίσος με τους νταβατζήδες του Ελλ.Ποδοσφαίρου..Θελω να πώ οτι , ναι μεν δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα , αλλα γίναμε ΠΑΟΚ για τον λαό του και για την αντίδραση κόντρα σε κάθε μορφή νταβατζή που μας στερεί την χαρά και το χαμόγελο.Αρα ναι ,στοχος του ΠΑΟΚ ήταν , είναι και θα ειναι παντα το πρωτάθλημα και ξερουμε οτι το διεκδικεί οχι με ίσα μετρα και σταθμα με τους υπόλοιπους.
Με αυτην μου την τοποθέτηση δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός , θελω να πάρω το μέρος της ΕΝΟΤΗΤΑΣ απλά γιατί είναι άδικο να βγάλουμε και πάλι το μάτι μας.
Η ανακοίνωση των "Δυτικών Συνοικιών" θα είχε κερδίσει αν δεν υπήρχαν τα υστερόγραφα....