Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610454 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει, το πρόβλημα είναι στην κατασκευή ή στο υπέδαφος; Κι αν είναι στην κατασκευή, πώς διασφαλίζουμε ότι σε πέντε χρόνια δεν θα ξαναέχουμε το ίδιο πρόβλημα σ' αυτές ή σε άλλες θύρες;

Offline Suicidal

• Βασικός
Τα του γηπέδου δεν τα κουβεντιάζουμε καλύτερα στο αντίστοιχο τόπικ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

bagos1

• Guest
απο βδομάδα να ειστε ετοιμοι για νέα διλήματα στην συναντηση διοικησης εκπροσώπων συνδέσμων μετα και την ανακοινωση των δυτικών συνοικιών

baron

• Guest
Πάρτε το χαμπάρι:

Πίσω από το φαινομενικά διοικητικό αλαλούμ κρύβονται συμφέροντα.

Το γήπεδο: Όπως έγραψε και ο cure, έτσι και εγώ "μισοξερο" αλλα και πιστεύω ότι ο κατσαρής και οι συναγωνιστές του είναι έτοιμοι να αφήσουν την ΤΟΥΜΠΑ να γκρεμιστεί ( με εμάς μέσα η όχι δεν τους ενδιαφέρει) αρκεί να περάσει το σχέδιο τους για το ΝΕΟ Γήπεδο με την ανάλογη Μάσα εκατομμυρίων.

Προπονητικά: Περιμένω ένας από εσάς να γράψει το εξής... Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ έχουν έτοιμο προπονητή αλλα δεν μπορούν να ανακοινώσουν το όνομα γιατί ο εν λόγο έχει ακόμα συμβόλαιο έως της 31 μαΐου.
Μπλόφα? για να δούμε μέχρι την δευτερα.

Μεταγραφές? Έχουμε όλο το καλοκαίρι. Και χωρίς προπονητή κάθε μεταγραφή είναι ΛΑΘΟΣ.

Άνοιγμα στα οικονομικά: Έχω γράψει χίλιες φορες για το θέμα. Μην ξεχνάτε ότι Ο HOMO μου έδωσε τον τίτλο "χειρότερο post". Αλλα:

Διαλέξτε τον σωστό χρόνο για την κριτική και το μπινελίκι στην Διοίκηση. Και ο σωστός χρόνος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

Είμαστε 2 μήνες μακριά από την αναγέννηση μας στην Ευρώπη. Τώρα είναι ο χρόνος για σκασμό και όλοι τα πόδια κάτω από το τραπέζι. Με αλλα λόγια: ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ είναι ΣΩΣΤΟ. Τουλάχιστον αυτό πρέπει να πουλάμε προς τα έξω. Και από εκεί και πέρα υπάρχουν δυο δρόμοι. Ο πρώτος οδηγεί σε όμιλο CL και στο χρήμα-- ηρεμία και όλα ένταξη, και ο δεύτερος οδηγεί στον αποκλεισμό και στην γκρίνια-- της πουτάνας το κάγκελο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Η αντιπαροχή
Και μιας και ο λόγος περί αντιπαροχής, για την οποία έγραψε την Τρίτη (25/5) το olaPAOK.gr, ο κ. Καραλής τόνισε: "Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ είναι ο ιδιοκτήτης του γηπέδου και σε αυτόν θα πάνε τα χρήματα. Τις χορηγίες, όμως, θα μας τις δώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Χορηγία θα δοθεί μέσω διαφήμισης στη στολή ή σε σημεία στο γήπεδο".

http://olapaok.gr/podosfairo/Gipedo/me_sprint_ta_erga_sthn_toumpa.163255.html

Το'πα ρε πουστη μου, να πεις οτι δεν το φανταστηκα......... Ενταξει, αν η κεντρικη χορηγια της φανελας μας ειναι του ΟΠΑΠ για αυτο το ποσο απλα... εχουμε ΣΟΒΑΡΟ οικονομικο προβλημα. Ειναι σαν να πληρωσαμε 1.3 εκ. ευρω απο την τσεπη της ΠΑΕ. Και ρωταω, ο Α.Σ. δεν ειναι υπεθυνος για αυτο ρε γμτ; Ας βαλει χορηγια σε ολα τα τμηματα του Α.Σ. τον ΟΠΑΠ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

mGm

• Guest
Είμαστε 2 μήνες μακριά από την αναγέννηση μας στην Ευρώπη. Τώρα είναι ο χρόνος για σκασμό και όλοι τα πόδια κάτω από το τραπέζι. Με αλλα λόγια: ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ είναι ΣΩΣΤΟ. Τουλάχιστον αυτό πρέπει να πουλάμε προς τα έξω. Και από εκεί και πέρα υπάρχουν δυο δρόμοι. Ο πρώτος οδηγεί σε όμιλο CL και στο χρήμα-- ηρεμία και όλα ένταξη, και ο δεύτερος οδηγεί στον αποκλεισμό και στην γκρίνια-- της πουτάνας το κάγκελο.

+ 1926 με μια διαφωνια...το θεμα τσου λου ΔΕΝ ειναι ζωης και θανατου. Μπορει για καποιες αλλες ομαδες να ειναι αλλα για μας δεν ειναι. Σιγουρα ειναι μια καλη ευκαιρια για οικονομικη ανασα αλλα δεν ειναι η μονη ευκαιρια.Ουτε θα σωθεις μια και καλη αν περασεις ουτε θα καταστραφεις αν δεν το καταφερεις. Νομιζω ειναι πολυ λαθος να το βλεπουμε ετσι.

Offline gagas

• Αλλαγή
darklord μην βιαζεσαι τοσο πολυ..εαν μπει στη στολη θα μπει στο σορτσακι κατω ή σε κανενα μανικι..
η δεπα μας εδινε 1.1 εκ το χρονο.
το 1.3 θα ηταν αρκετα μεγαλυτερο ποσο για χορηγια στο κεντρικο μερος της φανελας..μην ξεχνας οτι ιδιωτικα κεφαλαια δεν υπαρχουν..

Offline babis36

• Αλλαγή
Η γκρινια που εχει πεσει στον συλλογο ειναι απιστευτη.Μετα απο τετοια χρονιά ο Ζαγορ ειναι αχρηστος και πουλημενος στον προδοτη, ο Κονσεισαο με τον Βρυζα ανικανοι να διαλεξουν προπονητη και η ομαδα ανικανη να περασει στους ομιλους του ch.l ή του Europa League.Σε ολα αυτα βαλε την αμελεια του συλλογου να προσταψει τους φιλαθλους απο την ετοιμοροπη Τουμπα και την υποτιθεμενη αυξηση των διαρκειας (που τελικα δεν ηρθε ποτε) και εδεσε το γλυκο.Πρεπει να επαναλαβουμε την ιστορια μας πριν το ch.l για να δειξουμε βασικα οτι ειμαστε συλλογος που δεν αντεχει στην προκληση.Πρεπει παλι μπροστα στην προκληση να καταρευσουμε.Κι αν τοτε υπηρχε προδοσια απο μεσα (Αχρηστοι παικτες, βρωμικη-ανικανη διοικηση) τωρα δεν το αντεχει μου φαινεται ο κοσμος.Τωρα ο κοσμος δεν μπορει να φανταστει οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να γλυτωσει απο την μιζερια.Το προβλημα με τον Σαλπιγγιδη για μια μεριδα ειναι αξεπεραστο αλλα σκεφτομαι αγωνιστικα και για την διοικηση.Παικτη που να βγαζει 15 γκολ το χρονο στα 600-700 χιλιαρικα δεν μπορει να βρει και κατι τετοιο ζητησε ο Σαντος.Οι περικοπες που πρεπει να γινουνε πολλες και οι ΠΑΟΚτσηδες το μακρυ τους και το κοντο τους.Αλλοι εχουν την θεωρια οτι πρεπει να αυξηθει το budget ενοψει της ιστορικης ευκαιριας γιατι μεινανε 4 αγωνες και καθαρισες αλλα χωρις τον προδοτη.Αλλοι οτι θελουμε ακριβο κοουτς και οχι μαθητευομενο.Εχω πλεον κατασταλαξει οτι ο Ζαγορ ειναι και παλι μονος εχοντας μοναδικη πυξιδα τις γνωσεις, το ενστικτο και ισως συμμαχο του την τυχη που ΔΕΝ την ειχε παντα μαζι του.Το μονο που του ευχομαι λοιπον ειναι ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ γιατι μονο αυτη θα την χρειαστει περισσοτερο απο καθε αλλη φορα στην θητεια του.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline cure

• Αλλαγή
babis36 ξέρεις πόσο σε εκτιμάω και ελπίζω να πάρεις καλοπροαίρετα αυτά που θα σου πω. Φυσικά και δε στη λέω, αλλά έναν αντίλογο σου κάνω, εντελώς καλοπροαίρετα.
Στη συγκεκριμένη συγκυρία το μόνο που δεν ισχύει είναι πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φαίνονται λίγοι μπροστά στην αλλαγή σελίδας του συλλόγου. Το εντελώς αντίθετο συμβαίνει και αυτό έχει δημιουργήσει μία ανασφάλεια, όχι πολεμική κατά της διοίκησης Ζαγοράκη, απλά έναν εύλογο φόβο γιατί το έργο με τις χαμένες ευκαιρίες το έχουμε ξαναδεί.

Στο λαό αν θέλεις δέχομαι την άκαμπτη στάση στο θέμα Σαλπιγγίδη, όσο κι αν ανήκω σε αυτούς που δεν τον θέλουν. Πες πως κάνει τη δουλειά τους δυσκολότερη και αυτοί αποφασίζουν και όλα όσα λες και εννοείς. Αλλά αυτό το ξέραμε πως θα γίνει και το ήξεραν και οι ίδιοι. Το θέμα του κοντού ήταν βόμβα και οι βόμβες σκάνε. Το θέμα είναι πόσο δυνατές είναι. Αν θέλεις όμως να δεχτείς πως η διοίκηση έχει τεράστια ευθύνη για το ότι ακόμα αυτό συζητάμε, επειδή το αφήνει και σέρνεται ακόμα!!! Πάρε μία απόφαση ρε πούστη μου, βγες και πες τον παίρνω γιατί αυτό πιστεύω είναι το καλό του ΠΑΟΚ μπλα μπλα μπλα βάλ' τον να πει και τις μαλακίες του, αλλά πάρε μία απόφαση.
Τέλος αυτό το θέμα.

Στα υπόλοιπα όμως φίλε δεν μπορείς να τη λες στο λαό. Που τα κάνανε σκατά στο θέμα του προπονητή θες, που τρέχουν να προλάβουν να φτιάξουν τη Τούμπα γιατί φτάσαμε στο αμήν στην ευκαιρία της ζωής μας, όπως σωστά λες να παίξουμε σε ουδέτερο γήπεδο. Ή φταίει ο κόσμος που διαρρέουν για ανοίγματα και κόψιμο στο μπάτζετ;

Εγώ δεν δικαιολογώ το να τους κατηγορήσεις χωρίς να μιλήσουν πρώτα ή να δούμε και το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών. Αλλά κι εσύ πως έχεις την απαίτηση να συμβαίνουν όλα αυτά και να μένει ο ΠΑΟΚτσής απαθής;

Κι επειδή είσαι ιδιαίτερα έξυπνος, δεν θεωρώ ότι η αναφορά σου σε κάποιους κραχτούς παπάδες, κάνει όλα τα παραπάνω παπάδες. Και το θέμα του κοντού υπάρχει και το θέμα του Κόστα υπήρχε και το θέμα με το άνοιγμα υπάρχει και το θέμα της Τούμπας. Περιμένουμε λύσεις. Μέχρι τότε αγωνιούμε. Φυσιολογικά, χωρίς τίποτα παραπέρα. Άλλο να ανησυχείς κι άλλο να πάψεις να εμπιστεύεσαι.

Εγώ πάντως για να το ξεκαθαρίσω πιστεύω πως όλα όσα γίνονται θα μας βγούνε σε καλό. Και οικονομικά και προπονητικά και σε συσπείρωση στο τέλος
« Last Edit: May 26, 2010, 14:45:59 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
μαλακία που είπαμε ότι κάνουν μόνο 1,3 τα έργα. 4 έπρεπε να πούμε να κάναμε και μεταγραφές. Δηλαδή του γαύρου τα παιχνίδια που το ένα κοστίζει 500 χιλιάρικα και τα δίνει η έρτ??? Διαμαρτυρηθηκε κανένας εβραίος εκεί.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
«ÐñÝðåé íá åßìáóôå ðñïóåêôéêïß, áðü ïéêïíïìéêÞò ðëåõñÜò äåí åßìáóôå êáé óôçí êáëýôåñç êáôÜóôáóç. ¸÷ïõìå Ýíá ‘áóôñïíïìéêü’ ÷ñÝïò ýøïõò ó÷åäüí ðåíôáêïóßùí åêáôïììõñßùí åõñþ åíþ ðñÝðåé íá ðëçñþóïõìå êáé ôéò äüóåéò áðü ôéò ìåôáãñáöÝò ôïõ Éìðñáúìïâéôò êáé ôïõ Ôóéãêñßíóêé».

Ôáäå åöç ï õðïøçöéïò ãéá ôçí ðñïåäñéá ôçò Ìðáñôóåëïíá
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός

http://img534.imageshack.us/img534/3351/zagorenoxlhsh01.gif

Γιατί ρε βασιλόπουλε ο Ζαγοράκης είναι ενοχλημένος, και έντονα μάλιστα ?

Πρόεδρε, σε αγαπάω σε εκτιμάω, αλλα ελπίζω να μην περίμενες να περάσει έτσι στο απλό και στο ντούκου η επιστροφή του όρθιου σπέρματος.... Έκανες ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για αυτόν τον σύλλογο και σε ευχαριστώ από τα σπλάχνα μου μέσα, αλλα πρόεδρε, στα μάτια μου δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να είσαι ενοχλημένος έντονα από την ανακοίνωση.... Ήθελα να ήξερα αν και τι σκέφτηκες τότε που είπες ότι δεν γυρίζει ο κοντός με τίποτα! Τότε υποτίθεται ότι σκέφτηκες για το καλό του ΠΑΟΚ και της ηρεμίας έτσι? E γιατί το γαμάς τώρα....τέλος πάντων....

Οι μπερδεμένοι που θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ αντέχουν ακόμα.... υπάρχουν πολλά φίδια και πολλές τρύπες ακόμα, εδώ είμαστε....

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Τεο είσαι διοίκηση μην μασάς τίποτα και κανέναν!!προχωρά.....

GeorgT

• Guest
Τη θα γινει ρε παιδια θα σταματήσουν ποτε οι αφορισμοί, οι μεν λενε τους αλλους ΠΡΌΒΑΤΑ ΦΥΤΆ ΚΑΙ ΚΑΙ, κ οι άλλοι ΡΕΤΣΙΝΟΠΝΙΧΤΕΣ, ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΛΠ!

ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ!

ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ Κ ΟΙ ΜΕΝ Κ ΟΙ ΔΕΝ!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
γιατί ρε τζόρτζ, τι είπα? που είμαι λάθος? ειλικρινά......σε ρωτάω.....
το ξαναλεω, τον αγαπαω και τον εκτιμαω και τον χιλιοευχαριστω γι'αυτα
που εχει κάνει, αλλά να μου στραβώνει τώρα γιατί κάποιοι τόλμισαν να δίξουν
την αντίθεσή τους με την ΤΥΧΩΝ ελευση του κοντου, εγώ δεν το βλέπω σωστό!
Δεν μπορεί να περιμένει σαν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ , ότι όλα θα πηγαίνουν ρολόι
με την δικιά του την ώρα.... απλά τα πράγματα....

GeorgT

• Guest
Δε λεω για σενα συγκεκριμένα μπιλ, γενικά το λεω! Δε μπορώ να βλεπω αφορισμούς μεταξυ ΠΑΟΚτσηδων!

Να συζητήσουμε σοβαρα χωρις υπερβολές θέλω!

Π.χ αυτον που υποστηριζει την διοίκηση κ στα λάθη πρεπει να τον λεμε πρόβατο! Οποιασδήποτε να βγαλουμε χαρακτηρισμό για να τον βρίσουμε κατα κάποιον τρόπο??

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Οι αντιδράσεις μερίδας των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, με επίσημη μορφή μάλιστα, κατά της επικείμενης επιστροφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη προκάλεσε δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΠΑΕ.

Σχετικά links
Superleague - Π.Α.Ο.Κ.
Ισχυρό προβάδισμα στον Δερμιτζάκη

Ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης ενοχλήθηκε από τις τοποθετήσεις των συνδεσμιτών και δεν το έκρυψε. Μιλώντας με τους άμεσους συνεργάτες του εξέφρασε το... παράπονό του ιδίως για τον τρόπο που επιλέχθηκε να δημοσιοποιηθούν οι συγκεκριμένες απόψεις.
"Δηλαδή, εμείς ό,τι κάνουμε για το καλό της ομάδας δεν το κάνουμε;", αναρωτήθηκε ο Ζαγοράκης, όπως μετέφερε μέσα από το ρεπορτάζ του το olapaok.gr.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/274982.html

Συγνωμη ρε μην  τρελαθουμε κιολας,σε γυαλα σε εχουν ρε προεδρε?δεν ακους? δεν βλεπεις?
Ζαγορακη σε αγαπαμε και το ξερεις,θα ειμαστε διπλα σου,και αυτο αυτο το ξερεις,αλλα μην μου πεις οτι δεν περιμενες αντιδρασεις............
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Anni

• Guest
Ελπίζω ποτέ να μην χάσουμε αυτο το οποιο έχουμε και λέγεται ΕΝOTHTA , ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ , ΓΡΟΘΙΑ...Ειναι το μόνο για το οποιο φοβάμαι.Ο ΠΑΟΚ μας έχει αναγκη ολους και τα "φυτα" και τους "ρετσίνες".Δεν έχει μείνει τιποτα άλλο , μονο αυτά τα 3 μείνανε και αυτά κάνουν τον αετό να πετάει ψηλά.Μακάρι οτι ειναι να γίνει να γίνει τώρα , να ξεσπάσει η μπορα και να καταλαγιάσει μέχρι τον Ιούλιο.Μακάρι όντως κάποιοι απο εμας να θεωρούν απλά ,οτι τα πράγματα πάνε στα άκρα με αυτές τις κόντρες που ξεκίνησαν στο θέμα του Σαλπιγγίδη , μακάρι να είναι κατασκεύασμα μόνο της φαντασίας και να μην γίνουν ποτέ πράξη.
Οχι άλλο εμφύλιο , χορτάσαμε και διδαχθήκαμε πολλά.Η διαφορά του έξυπνου απο τον βλάκα , είναι οτι ο πρώτος μαθαίνει απο τα λάθη του.
Ας μην γαμήσουμε τον ΠΑΟΚ για κανένα όνομα.Ας πηγαίνουμε στην Τούμπα μόνο για να φωνάξουμε ΠΑΟΚ και όχι για να κάνουμε σύνθημα τον οποιοδήποτε εγωισμό μας.Οχι στο "Σαλπιγγιδη πουσταρά" , οχι στο "Σαλπιγγιδης ΟΕΟΕ"...Ναι στο "Μεγάλε ΠΑΟΚ".
Η διοίκηση εχει παρει την αποφαση της και δεν σκέφτεται με βαση οπαδική αλλα με βάση το συμφερον της ομάδας.Αυτο ειναι δεδομένο.Σεβαστες ολες οι αποψεις , αλλα υπάρχουν ενα εκατομμυριο χώροι για να δείξουμε την αντιδραση μας , οχι μέσα στην Τούμπα.Λεω αντιδραση "μας" , γιατι θεωρω αδελφια μου και αυτους που θα αντιδράσουν.
Σε λίγους μήνες ξεκινάει ένα πρωτάθλημα το οποίο εγω προσωπικα πιστεύω οτι ειναι κομμενο και ραμμενο στα μετρα μας.Ειναι η μεγάλη ευκαιρια επιτελους η δυναμικη που βγαζει αυτο το λαικο κινημα να γίνει ενα με το αγωνιστικό κομμάτι της υπόθεσης.Καποτε ο Βρύζας είχε πει "Μην κάνουμε το λάθος και συγκρίνουμε την δυναμική που βγάζει ο ΠΑΟΚ , με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας"..Πιστεύω οτι στο νέο πρωτάθλημα είναι η ευκαιρια να γίνει η συγκλιση αυτων των δύο.Και όποιος λεει οτι δεν θέλει πρωτάθλημα ας κοιταχθεί στον καθρέφτη.Αν ο στοχος του ΠΑΟΚ στα τόσα χρόνια ιστοριας του δεν ήταν ο πρωταθλητισμός , τότε δεν θα υπήρχε καμία κόντρα με το ΠΟΚ , δεν θα υπήρχε κανένα μίσος με τους νταβατζήδες του Ελλ.Ποδοσφαίρου..Θελω να πώ οτι , ναι μεν δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα , αλλα γίναμε ΠΑΟΚ για τον λαό του και για την αντίδραση κόντρα σε κάθε μορφή νταβατζή που μας στερεί την χαρά και το χαμόγελο.Αρα ναι ,στοχος του ΠΑΟΚ ήταν , είναι και θα ειναι παντα το πρωτάθλημα και ξερουμε οτι το διεκδικεί οχι με ίσα μετρα και σταθμα με τους υπόλοιπους.
Με αυτην μου την τοποθέτηση δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός , θελω να πάρω το μέρος της ΕΝΟΤΗΤΑΣ απλά γιατί είναι άδικο να βγάλουμε και πάλι το μάτι μας.
Η ανακοίνωση των "Δυτικών Συνοικιών" θα είχε κερδίσει αν δεν υπήρχαν τα υστερόγραφα....

Offline Suicidal

• Βασικός
Η "χασούρα" της ΕΝOTHTAΣ , ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ , ΓΡΟΘΙΑΣ όπως λες
δεν ήξερε ο πρόεδρος ότι απο το γίδη θα αρχίσει? Ειδικά αφού είχε δηλώσει πριν 1-2 χρόνια
ότι δεν πρόκειτε να επιστρέψει γιατί θα γίνει χαμός? (δεν βρίσκω και την δήλωσή του τώρα)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συγνωμη ρε μην  τρελαθουμε κιολας,σε γυαλα σε εχουν ρε προεδρε?δεν ακους? δεν βλεπεις?
................................................. ......μην μου πεις οτι δεν περιμενες αντιδρασεις............

Offline alexisv

• Αλλαγή
"Δηλαδή, εμείς ό,τι κάνουμε για το καλό της ομάδας δεν το κάνουμε;", αναρωτήθηκε ο Ζαγοράκης, όπως μετέφερε μέσα από το ρεπορτάζ του το olapaok.gr.

Αυτά είναι που δεν μ αρέσουν γιατί ο πρόεδρος είτε δεν καταλαβαίνει, είτε κάνει πως δεν καταλαβαίνει!

Θόδωρε, άλλο το καλό της ομάδας όσο αφορά το αγωνιστικό, κ άλλο η περηφάνια του οπαδού / συλλόγου. Αν καταλαβαίνεις πως ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και κυρίως είναι πάνω από ομάδα και μία ιδέα, ένας τρόπος ζωής, τότε το θέμα περηφάνια θα έπρεπε να σε προβληματίζει πιο πολύ από το αγωνιστικό.

Ξεχώρισε τα στο μυαλό σου σε παρακαλώ για το καλό ΟΛΩΝ μας!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!