Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608110 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
north αν νομίζεις ότι είναι σωστή λειτουργία ενός σωματείου κάθε τρεις και λίγο να ζητάει φράγκα από το κράτος το οποίο έχει ξεζουμίσει τον έλληνα πολίτη(και ακόμη δεν είδαμε τίποτα) για χάρη των λαμόγιων που και κει εμείς οι ανόητοι φταίμε που τους βάζουμε και τους ανεχόμαστε, για να μπαλώνουμε καταστάσεις στις οποίες οι μόνοι φταίχτες είμαστε εμείς τότε εντάξει και γω μαζί!  

Αν νομίζεις πως συντάσσομαι με τα αρδ και τα ερπετά για να κάνω φτηνή αντιπολίτευση και πάλι εντάξει και δω μαζί σου, κανένα πρόβλημα!

και αυτό που εννοώ για να μην παρεξηγηθώ παραπάνω είναι το εξής:
Ο ΑΣ πότε θα δώσει λεφτά για την συντήρηση του γηπέδου;;; Τώρα αν μας λένε κρατικοδίαιτους πόσο άδικο θα έχουν (θα έχουν βέβαια γιατί οι υπόλοιποι έχουν πάρει πααααρα πολλά, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα).

Χρέος του ΑΣ είναι η καλή κατάσταση του γηπέδου. Αλλιώς αν δε γουστάρει να δίνει φράγκα, να γίνει συμφωνία να το πάρει η ΠΑΕ και να αφήσουν τις παπαριές περί ''θεματοφυλάκων του συλλόγου''...

Θεματοφύλακες της τσέπης είναι μάλλον..
« Last Edit: May 26, 2010, 00:10:37 by t.b »

northeagle_4

• Guest
Κανεις λαθος και μεγαλο κιολας.
Τι 3 και λιγο ,τι σημαινει αυτο ? Ποτε πηραμε ? εμενα η θεση μου ειναι μια μας χρωστανε δεν τους χρωσταμε.Και για οσα χρωσταμε αυτοι φταινε.
Αυτα που πηρες σημερα  τα δικαιουσε οπως εγιναν εργα σε 10δες γηπεδα που ανηκαν ακομα και σε ΑΕ με λεφτα του κρατους θα γινουν και στην Τουμπα.Απλα πραγματα.Και στην τελικη απο τον τζογο τα πηρες οχι σαν τους αλλους απο την ΓΓΑ και τα υπουργεια.

Δεν μιλαμε για την λειτουργεια του ΑΣ ομως φιλε ,μην μπερδευεσαι και τα μπλεκεις.Υπηρξε μια αναγκη και ρυθμιστηκε.Τα στραβα τα ξερω και εγω του Κατσαρη δεν ηρθα στον κοσμο χτες.

Offline t.b

• Αλλαγή
Μα για την λειτουργία του ΑΣ μιλάμε, εκτός αν δεν είναι ευθύνη δική του η συντήρηση της Τούμπας.
Όσο για το αν χρωστάμε η μας χρωστάμε φαίνεται από το ποιος πληρώνει...τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν μας πληρώνουν τίποτα αλλά μόνο πληρώνουμε.

northeagle_4

• Guest
Εσυ εκραξες και λες παρακαλαμε και κρατοδιαιτοι και οτι λενε τα λικια.Κατα την γνωμη σου δηλαδη δεν επρεπε να ζητησουν αυτα που δικαιουνται ?
Κατα την γνωμη σου ο ΑΣ εχει ιουνιο μηνα 1,5 εκ. να δωσει για εργα ?Το προβλημα δεν καταλαβα ακομα για αυτο ρωταω.
Απο το γεγονος οτι πληρωνουμε καταλαβαινεις οτι δεν ειμαστε κρατικοδιαιτοι ,αν ειναι δυνατον να τα λεει αυτα ΠΑΟΚσης μονο και μονο για να την πει στον ζαγορακη.

Εγω δεν μιλαω για την λειτουργια του ΑΣ εδω φιλε , οτι εχω να πω το γραφω εκει.Και για τον πουτανασγιο τον Κατσαρη.

Offline t.b

• Αλλαγή
Για να το κλείνουμε το θέμα του ΑΣ, πρέπει να φτάνουμε Ιούνιο και να ψάχνουμε 1,5 μύριο? Τόσο καιρό τι κάνουν? Και αν τα δικαιούμασταν γιατί φτάσαμε τελευταία στιγμή στο παρα πέντε και δεν τα παίρναμε από πέρσι? Πέρσι όμως πήραμε πιο εύκολα την άδεια, ποιος νοιάζεται για το αύριο?
Στραβώνω να παίρνω φράγκα από το κράτος με όποιον τρόπο και αν δίνονται(εκτός αν θεωρούμε ότι δεν ήταν διευκόλυνση και κατω από πιέσεις) τι να κάνουμε, είναι άλλο ένα από τα κουσούρια μου. Τώρα θα μου πεις όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έτσι και δεν θα έχω ν απαντήσω σε κάτι...ok.

Να την πω στον Ζαγοράκη? Όχι, γι αυτό το θέμα....

και ξανακάνω την ερώτηση, που είναι ρητορική μάλλον, χωρίς τα υπόλοιπα γιατί....αν ειναι δυνατον να τα λεει αυτα ΠΑΟΚσης μονο και μονο για να την πει στον ζαγορακη.

στην διάρκεια του χρόνου θα γίνεται τίποτα στο γήπεδο ή κάθε 3-4 χρόνια θα τρέχουμε να χτυπάμε πόρτες?

baron

• Guest
Για να το κλείνουμε το θέμα του ΑΣ, πρέπει να φτάνουμε Ιούνιο και να ψάχνουμε 1,5 μύριο?

Σου λέω και στο φωνάζω: ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ? μάθε για την κόντρα "βιολιδη"- παπαδόπουλου ( A αντιπρόεδρος και αχυράνθρωπος) στο τελευταίο δς του 2009.
Τόσο καιρό τι κάνουν?
Τι να σου πω ρε dike μου. Είναι η δεν είναι ευθύνη του ας το γήπεδο. Τα χρήματα από την ΠΑΕ που περνούν από εισιτήρια και αλλα που πηγαίνουν?
αν τα δικαιούμασταν γιατί φτάσαμε τελευταία στιγμή στο παρα πέντε και δεν τα παίρναμε από πέρσι?ίσως επειδή ο τρισμέγιστος θέλει να παρουσιαστεί ως σωτήρ και "παοκοπατερας"?

Στραβώνω να παίρνω φράγκα από το κράτος με όποιον τρόπο και αν δίνονται(εκτός αν θεωρούμε ότι δεν ήταν διευκόλυνση και κατω από πιέσεις) τι να κάνουμε, είναι άλλο ένα από τα κουσούρια μου. Τώρα θα μου πεις όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έτσι και δεν θα έχω ν απαντήσω σε κάτι...ok.

Τα πήρες από έναν οργανισμό και όχι από το επίσημο κράτος και τα δικαιούσαι ως ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
Εάν τα έπαιρνες από το κράτος και πάλι ένταξη θα ήταν. Γιατί ένα κομμάτι του ΚΡΑΤΟΥΣ είσαι ΚΑΙ ΕΣΥ. Από τον εαυτό σου θα τα έπαιρνες λοιπόν.

.

στην διάρκεια του χρόνου θα γίνεται τίποτα στο γήπεδο ή κάθε 3-4 χρόνια θα τρέχουμε να χτυπάμε πόρτες?

Έλα ντε.  γαμώ την ερώτηση για την επομενη ολομέλεια του ΑΣ. Να δούμε αν θα την απάντηση ο κατσαρής.

northeagle_4

• Guest
ενταξει οκ αλλα λεω εγω αλλα εσυ.Συνεχισε εχεις δικαιο...εντιτ γαμηστο δεν βγαζουμε ακρη t.b

Offline t.b

• Αλλαγή
ok... τι να πω! εσύ έχεις δίκιο!! ;D ;D ;D ;D ;D

northeagle_4

• Guest
nai προκαλουμε και το δημοσιο αισθημα της μπανανιας και χωρας των ρουφιανων,οποτε γαμησ το  :o

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
για τα ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ του οπαπ δεν μιλαμε ::) που ειναι το προβλημα ::)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline lik4

• Αλλαγή
ρε τ.b. τι θελεις ακριβως να πεις? εχεις αδικο αστο μην την ψαχνεις
το κρατος μας χρωσταει πολυ περισσοτερα χρηματα

Offline t.b

• Αλλαγή
εντάξει, τέλος.

makptol

• Guest
οχι σκουπιδια στο τοπικ αυτο που ειναι μονο για ΠΑΟΚ

« Last Edit: May 26, 2010, 03:03:12 by northeagle_4 »

Offline babis36

• Αλλαγή
Για μενα εφοσον το θεμα της Τουμπας προχωρησει κανονικα μεσω ΟΠΑΠ συγχαρηρτηρια στην διοικηση που το χειριστηκε αψωγα.Και εννοηται οτι αυτες οι φωνες που ακουγονταν για ανεβασμα της τιμης των διαρκειας λογω των εξτρα εξοδων της Τουμπας πεφτουν πλεον στο κενο.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Να κανω μια ερωτηση;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ;

Εδω και δυο βδομαδες εχω διαβασει τα μυρια...απο τις μεταγραφες, τον προπονητη, τα οικονομικα, το γηπεδο, τα διαρκειας μεχρι και το προπονητικο κεντρο.

Offline Suicidal

• Βασικός
ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ (ξανατονίζω ΠΡΟ-ΣΩ-ΠΙ-ΚΗ):

Όχι, τις τελευταίες βδομάδες δεν βλέπω τίποτα το σωστό
(πάντα με τα μπερδεμένα πρεζομένα μάτια μου).
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline babis36

• Αλλαγή
Ρε Bill το να γινουν τα εργα στην Τουμπα με χορηγια ΟΠΑΠ δεν ειναι κατι που επιτυγχανεται απο την μια μερα στην αλλη.Πρεπει καποια πραγματα να τα στρωσεις προηγουμενως και την καταλληλη στιγμη να τα παρεις.Σε αυτην την εποχη που το ρευστο ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ το να αναγκασεις τον ΟΠΑΠ να τα σκασει ειναι μεγαλη υποθεση και ειμαι σιγουρος οτι ειναι αποτελεσμα οργανωμενης προσπαθειας.Το οτι επιτυγχανεται κατι και εμεις το βλεπουμε μετα το αποτελεσμα δεν σημαινει οτι ηταν ευκολο.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
που να μην την περναμε την επιχορηγηση κιολας τι θα γινοταν..

τελειωσε θετικα ευτυχως για τον ΠΑΟΚ μας το θεμα αυτο αν και εχω την εντυπωση οτι μερικοι αντι να χαρουνε ισως χαλαστηκαν

αντε τρεχτε στο τοπικ του προπονητη τωρα και οταν κλεισει και αυτο στις μεταγραφες

Offline Suicidal

• Βασικός
Μπάμπη,
το ήξερα ότι το ΠΡΩΤΟ που θα μου συρθεί θα ήταν η επιτυχία με τον ΟΠΑΠ (τα φτωχαδάκια με τα λίγα λεφτά, τους ήπιαμε το αίμα), αλλα περιμένω πρώτα να δω και το αντίτιμο. ΒΕΒΑΙΑ ήταν τεράστια επιτυχία σε τέτοιους καιρούς λιτότητας αλλά κρατάω πισινή είπαμε....

εσένα μπλου.... τέλος πάντων.... άλλη φορά....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline cure

• Αλλαγή
Κι εγώ λέω πολλά μπράβο στη διοίκηση που δείχνει ότι λύνει το θέμα, αλλά ο προβληματισμός επιβάλλεται να μείνει όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές ΠΑΟΚτσήδων. Σε τέτοια θέματα δεν χωράει ούτε μέρα καθυστέρηση, ούτε λεπτό για χάσιμο, ασχέτως σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε. Και καθυστέρηση υπήρξε. Δεν λέω ότι θα έπεφτε και καλά η 7 και η 8, αλλά καλό είναι να μην υπάρχει ούτε μία στις χίλιες.
Και για να μην αδικούμε τελείως την ΠΑΕ, να πούμε κι ότι είναι ηλίου φανερώτερον ότι η ΠΑΕ έτρεξε πάλι να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα του ΠΑΟΚάρχη, που δεν το είχε και σε πολύ να αφήσει να γκρεμιστεί η Τούμπα για να προλάβει να κονομήσει επιτέλους με το νέο γήπεδο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω