Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613300 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
αυτο τι το ποσταρες δηλαδη εδω; για να δουμε την υπογραφη σου;

Offline lik4

• Αλλαγή
εισαι πουλεν του diegito και δεν θα απαντησω

Offline blue_eyes

• Βασικός
δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα να γινεται xxx καποια στιγμη και να γραφετε αυτο που θελετε να πειτε..ΠΑΟΚτσηδικα και οχι με xxx

« Last Edit: May 23, 2010, 22:14:29 by northeagle_4 »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
κανονίστε..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

makptol

• Guest
« Last Edit: May 23, 2010, 22:20:37 by northeagle_4 »

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
εντιτ By cosmopaok
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline blue_eyes

• Βασικός
γαμω την πουτανα μου, ετοιμοι να φαγωθουμε ειμαστε κατευθειαν.. ζητω συγνωμη απο ρεσεπ, ξηγηθηκε κυριος στο πμ ενω εγω παπαρας στο ποστ

Offline Matador

• Αλλαγή
Παρολο τα οσα μας ενωνουν, αλλα τοσα φαινεται να μας χωριζουν!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline lik4

• Αλλαγή
maktpol επειδη εισαι πουλεν ολου του φορουμ δεν θα σε κραξω επειδη ειπες οτι γραφω σε στυλ ζαγορα του libero
εχεις ασυλια και δικαια
εβαλα ενα κομματι απο αρθρο του sportdog για να δειξω οτι αλλοι εχουνε τεραστια ανοιγματα και  εμεις για 2 εκατομμυρια κανουμε σαν να διαλυθηκε το συμπαν
πηρα το μερος της διοικησης που λατρευεις ρε μακη αλλα δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο δεν το καταλαβες

ε και τι εγινε ρε gito αμα ειναι -2 μυρρια μεσα?
αμα ειμαστε μαγκες να μπουμε ομιλους τσουλου και να τελειωνουμε τα χρεη γενικοτερα
να σε πω και κατι,ας διεκδικει η ομαδα καθε χρονο πρωταθλημα και ας μπαινω μεσα και 2 και 3 μυρρια

δεν με νοιαζει φιλε skaz αμα ειναι φυστικια στραγαλια η μολοτωφ
θελω να δω την ομαδα πρωτη,αυτο με νοιαζει
εαν πιστευεις οτι τρωγονται χρηματα η εχεις πληροφοριες πεστο
ακομη για μενα και να τρωγονται 1-2-3 μυρρια στα αρχιδια μου σε σχεση με το εργο που εχει γινει μεχρι τωρα
την κριτικη μου την κανω σε αλλα θεματα εγω και πιστεψε με την κραζω πολυ την παε

Ο Βγενόπουλος μας υποσχέθηκε 4.5 εκ. ευρώ και δεν έχει βάλει ούτε ένα. Ο Παναθηναϊκός είναι Τιτανικός.

Έχει άνοιγμα 162 εκ. ευρώ. Ποιος θα το καλύψει; Είναι δυνατόν να δίνει 4εκ. ευρώ να πάρεις τον Μελίσση και άλλα τόσα να δίνεις για τον Χριστοδουλόπουλο;

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=134101

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Παρολο τα οσα μας ενωνουν, αλλα τοσα φαινεται να μας χωριζουν!

Σωστός ο Μatador
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τα λεγομενα 'ανοιγματα' και χρεη σε ποδοσφαιρικες εταιριες ειναι πολυ σχετικες εννοιες. Δε νομιζω πως υπαρχουν πολλες ομαδες στην ευρωπη που δεν εχουν ανοιγμα. Το θεμα ειναι να υπαρχει σωστη διαχειρηση, οχι να μην εχεις ποτε ανοιγμα στον ισολογισμο σου. Μηπως οι γαυροβαζελοι σε απολυτα νουμερα ειναι πανω απο το μηδεν? Δε νομιζω. Μπαρτσα, Ρεαλ, Λιβερπουλ, Μαν Γιου, Μιλαν και αλλα μεγαθηρια, χρωστανε εκατονταδες εκατομμυρια, αλλα καθε καλοκαιρι τα χωνουν κανονικοτατα για μεταγραφες.

Εγω το μεγαλο προβλημα που βλεπω στα διοικητικα δεν ειναι τα φραγκα. Ειναι η ελλειψη συχρονου διοικητικου μοντελου, σχεδον σε ολα τα επιπεδα. Καλοι, χρυσοι, φιλοτιμοι και τιμιοι οι διοικουντες, αλλα δυστυχως μονο αυτα δεν αρκουν. Στα καθαρα ποδοσφαιρικα θεματα, εχουμε στη διοικηση οτι καλυτερο υπαρχει στην ελλαδα. Απο κει και περα ομως, σε εξωτερικη πολιτικη, προγραμματισμο, επικοινωνια, μαρκετινγκ ειμαστε χειροτεροι και απο την ξανθη. Η ΠΑΕ χρειαζεται κι αλλους ανθρωπους, εμπειρους, να παρει ο καθενας ενα τομεα και να αρχισει να γινεται δουλια. Δε γινεται να τρεχει ο Ζαγορακης πανω κατω σαν το μαλακα και να προσπαθει να ρυθμισει θεματα τα οποια δε γνωριζει. Λογικο ειναι να μη κανει δουλια και απο πανω να ακουει και μπηχτες γιατι στο συγκεκριμενο θεμα δε γινεται τιποτα. Ειναι δυνατον ρε παιδια  να διαπραγματευεται οικονομικα θεματα με το κρατος ο Ζαγορακης? Ή να εχουμε παρατησει το οραμα του νεου γηπεδου στα χερια καποιου κατσαρη? Ελεος ρε πουστη μου.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
Επειδή βαρέθηκα να κάνω τον ιδιοκτήτη, τον πρόεδρο, τον μάνατζερ, τον σκάουτερ, τον λογιστή και τον οπαδό, ενώ είμαι μόνον το τελευταίο, θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να βγούμε από το αδιέξοδο. Πρόταση: Ειδικά πλαστικά βραχιολάκια - σαν αυτά που έβγαλε ο ποδηλάτης Άρμστρονγκ ενάντια στον καρκίνο - με τιμή 5 ευρώ. Πάνω τους να αναγράφεται "ΠΑΟΚ - προκριματικά Τσ. Λιγκ. Βοηθάω την ομάδα μου να προχωρήσει".
Οι ερωτήσεις εξακολουθούν να μένουν σε σχέση με το ποσό του ανοίγματος. Όμως ξέρω επίσης ότι οι ίδιοι είναι και υπεύθυνοι για το άνοιγμα που προκύπτει από τη διαχείρησή τους, ως διοίκηση πρωτοδικείου. Κάπως με ηρεμεί αυτή η σκέψη.
Αρχίστε προτάσεις ρε μάγκες για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να γράψει ιστορία. Μετά από 7 χρόνια μας ξαναδίνεται αυτή η ευκαιρία. Ας μην την σπαταλήσουμε, γιατί τότε η ιστορία θα επαναληφθεί και σαν τραγωδία και σαν φάρσα. Αγαπήστε τον ΠΑΟΚ.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τα λεγομενα 'ανοιγματα' και χρεη σε ποδοσφαιρικες εταιριες ειναι πολυ σχετικες εννοιες. Δε νομιζω πως υπαρχουν πολλες ομαδες στην ευρωπη που δεν εχουν ανοιγμα. Το θεμα ειναι να υπαρχει σωστη διαχειρηση, οχι να μην εχεις ποτε ανοιγμα στον ισολογισμο σου. Μηπως οι γαυροβαζελοι σε απολυτα νουμερα ειναι πανω απο το μηδεν? Δε νομιζω. Μπαρτσα, Ρεαλ, Λιβερπουλ, Μαν Γιου, Μιλαν και αλλα μεγαθηρια, χρωστανε εκατονταδες εκατομμυρια, αλλα καθε καλοκαιρι τα χωνουν κανονικοτατα για μεταγραφες.

Εγω το μεγαλο προβλημα που βλεπω στα διοικητικα δεν ειναι τα φραγκα. Ειναι η ελλειψη συχρονου διοικητικου μοντελου, σχεδον σε ολα τα επιπεδα. Καλοι, χρυσοι, φιλοτιμοι και τιμιοι οι διοικουντες, αλλα δυστυχως μονο αυτα δεν αρκουν. Στα καθαρα ποδοσφαιρικα θεματα, εχουμε στη διοικηση οτι καλυτερο υπαρχει στην ελλαδα. Απο κει και περα ομως, σε εξωτερικη πολιτικη, προγραμματισμο, επικοινωνια, μαρκετινγκ ειμαστε χειροτεροι και απο την ξανθη. Η ΠΑΕ χρειαζεται κι αλλους ανθρωπους, εμπειρους, να παρει ο καθενας ενα τομεα και να αρχισει να γινεται δουλια. Δε γινεται να τρεχει ο Ζαγορακης πανω κατω σαν το μαλακα και να προσπαθει να ρυθμισει θεματα τα οποια δε γνωριζει. Λογικο ειναι να μη κανει δουλια και απο πανω να ακουει και μπηχτες γιατι στο συγκεκριμενο θεμα δε γινεται τιποτα. Ειναι δυνατον ρε παιδια  να διαπραγματευεται οικονομικα θεματα με το κρατος ο Ζαγορακης? Ή να εχουμε παρατησει το οραμα του νεου γηπεδου στα χερια καποιου κατσαρη? Ελεος ρε πουστη μου.

+1926
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
κατα τη γνωμη μου εκτος απο το θεμα προπονητη ο ΠΑΟΚ εχει σοβαρο προβλημα στελεχωσης σε ολα τα επιπεδα.λογιστικο,μαρκετινγκ γραφειων τα παντα. καλως η κακως τα νουμερα στην ΠΑΕ δεν ειναι πλεον μπακαλικου, για να ασχολειται μια ομορφη κοπελιτσα ή ο ψ κυρ τακης. Εχει αλλαξει ο τροπος διοικησης των ΑΕ ποσο μαλλον των ΑΕ που κανουν τσιρους 10αδων εκ ευρω.
Πρεπει να στελεχωθει η μπουτικ της ΠΑΕ με σπουδαγμενα παιδια, με παιδια που εχουν γνωσεις, που εχουν ορεξη να τρεξουν σε συνεδρια στο εξωτερικο για ανταλλαγη ιδεων στο θεμα μαρκετινγκ. Πρεπει το λογιστηριο να εχει ατομα σπουδαγμενα που ειναι ετοιμα ακομα και για τα διεθνη λογιστικα προτυπα, που εχουν μαθει συγχρονες μεθοδους λογιστικης ακομη και αρχειοθετησης. Γενικα πρεπει ο ΠΑΟΚ να ξεφυγει απο το παρειστικο.απο το να ειναι καλο παιδι και του δινουμε μεροκαματο. ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ Α.Ε ΜΕ ΤΖΙΡΟ 25 ΜΥΡΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.μιλαμε για πηγες εσοδων που αν τις χειριστουν επαγγελματιες πιθανως να τριπλασιαστουν τα εσοδα. Γιατι οκ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ξερει απο μπαλα και ο βιολιδης απο καφετεριες,αλλα αυτα δεν φτανουν.δεν γινεται να τα κανουν ολα.καλα τα δεκαδες κοριτσια που ομορφαινουν το γηπεδο και τα γραφεια, αλλα υπαρχει ενα αλλά.
 Τα πρωτα χρονια ηταν  η διαφημιση του ΠΑΟΚ, τα στεγανα μας .εχει κανα 6μηνο που φαινεται ως το μεγαλο προβλημα μας. ωντας λιγο μακρια, ο ΠΑΟΚ μου δινει την εικονα οτι κυβερναται απο 4 δημοσιογραφους που σερνουν τον ΠΑΟΚ αναλογα με τα γουστα τους. Αυτο εμενα μου δειχνει ενα πραγμα. ή η ΠΑΕ ΦΟΒΑΤΑΙ κατι και τους θελει μαζι της, ή απλα εχει χαθει η μπαλα.και τα δυο ειναι τραγικά.

makptol

• Guest
maktpol επειδη εισαι πουλεν ολου του φορουμ δεν θα σε κραξω επειδη ειπες οτι γραφω σε στυλ ζαγορα του libero
εχεις ασυλια και δικαια
εβαλα ενα κομματι απο αρθρο του sportdog για να δειξω οτι αλλοι εχουνε τεραστια ανοιγματα και  εμεις για 2 εκατομμυρια κανουμε σαν να διαλυθηκε το συμπαν
πηρα το μερος της διοικησης που λατρευεις ρε μακη αλλα δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο δεν το καταλαβες

συγνωμη που δεν καταλαβα....
ναι μονο που τα 2 εκατομμυρια τα δικα μας ειναι παρα πολλα για μας αυτοι οτι ανοιγμα και να εχουν μπορουν για πλακα να το καλυψουν.....
to RECEP ειναι το βαφτιστικο ονομα του ερντογκαν ? και πως προεκυψε ? απο περιεργεια ρωταω....
οσο για την διοικηση υπηρξε καλλιτερη τα τελευταια 20 τουλαχιστον χρονια ? ξερω αν κραξω θα ειμαι  in  απλα τωρα ειμαι προβατο..... ;D ;D

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αν έχουμε τα @@ για σαλόνια τσάμπιονς λιγκ κλπ. να τα δώσει κυριολεκτικά όλα η ομάδα να φτάσει μέχρι τους ομίλους για να μας τα κλάσσουνε μετά όλοι μαζί πανηγυρικώς.

Μετά να δούμε ποια μουνάρα θα μπορέσει να μας στερήσει το νταμπλ.

giannis80

• Guest
Ακριβώς. Κι εμείς αυτό θέλουμε να δούμε. Να τα δίνουν όλα. Κι ας αποκλειστούμε.

Offline corrupt

• Αλλαγή
To θέμα είναι ΝΑ ΜΗΝ αποκλειστούμε. ΆΠΑΞ και περάσουμε στους ομίλους, η κατάσταση των πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα αλλάξει άρδην, και θα είναι μη αναστρέψιμη...

Αν μία στιγμή στα 85 χρόνια του συλλόγου είναι πραγματικά κομβική για το πεπρωμένο αυτής της ομάδας στην Ιστορία είναι η τωρινή. Και μας χρωστάει πολλά η πουτάνα η Ιστορία...

giannis80

• Guest
Corrupt, το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Αλλά μερικές φορές λέω, μας χρωστάει η ιστορία,αλλά μήπως πήγε να μας το δώσει η ιστορία με τη μακάμπι και τα γαμήσαμε. Τεσπα. Όλο το ζουμί είναι αυτό, το ότι περνάμε στους ομίλους και μετά τον πετάς εξώ και τους κυνηγάς να τος ξεσκίσεις.

senag2

• Guest
Φίλε Γιάννη τα δεδομένα είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά. Τότε είχες διοίκηση -δεν θα χαρακτηρίσω όπως πρέπει γιατί θα φάω ban- μπουρδέλο, μείον ταμείο και τον Αναστασιάδη προπονητή, ένα άνθρωπο ΠΑΟΚτσή μεν που πολλοί τον λησμονούν αλλά εγώ δεν πρόκειτε να του συγχωρέσω λάθη που σφράγισαν το μέλλον του ΠΑΟΚ. Τότε πήγες με σύμμαχο την Παναγία και τους Σκαρμούτσο/Amafule, τώρα πας με διοίκηση που ξέρει τι κάνει. Δεν είναι - σε καμμία περίπτωση- το ίδιο. Η ιστορία μας χρωστάει, αλλά "Αθηνά και χείρα κίνει".