Εχω παθει πλακα με την ποιοτητα των ποστς σε αυτο το θεμα και στο θεμα του Σαντος. Ειμαι Πορτογαλια για διακοπες και ξημεροβραδυαζομαι στα φορουμ.
Διαβασα με πολυ προσοχη οσα λετε, συμφωνω με τον Club και τον Cure στα περισσοτερα...
Σιγουρα και εμενα δεν με γεμιζει η επιλογη του προπονητη. Κατανοω την αγωνια τους να βρουν Πορτογαλο προπονητη, αλλα η προιστορια του ΑΠΛΑ δεν υπαρχει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ, πως να το κανουμε δλδ; Περνουμε απλα και ξεκαθαρα τον Παπακωστα της Πορτογαλιας, που ανεβασε πχ την Καβαλα και ανετα αν δεν τον εδιωχνε ο Μακαρος, θα την κρατουσε.
Επισης ειναι γεγονος οτι σαν εικονα μενει το γεγονος οτι "φτιαχνετε" ο κολλητος του Κονσεισαο. Και εδω εχουμε να απαντησουμε το μεγιστο ερωτημα:
Εμπιστευομαστε και πιστευουμε στον Κονσεισαο σαν υπαλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θελει το καλο του και το καλο της κατεπεκταση ή τον προδικαζουμε σαν ενα λαμογιο που τον νοιαζει να φερει τον κολλητο του, αρπαζοντας και καμια μιζα;
Δεν ξερουμε την απαντηση, εγω θα προτιμησω παντως το 1ο!
Π"ατνως πραγματικα θα ηθελα πολυ να ηξερα την αποψη του Βρυζα πανω στο θεμα. Χωρις να υποτιμω τον Ζαγορακη, τον θεωρω περισσοτερο ευκολοπιστο σε πιθανη συζητηση του με τον Κονσεισαο. Αλλα ο Βρυζας, κατι σαν απευθειας προισταμενος του Σερτζιο, τι αποψη εχει για αυτο;
Τελος να πω οτι θεωρω τραγικη την αντιμετωπιση πολλων μελων του φορουμ που κατηγορουν τα παιδια που προβληματιζονται σαν "ξερετε εσεις και δεν ξερουν οι Ζαγορ κλπ"
Δεν παει ετσι ρε παιδες! Οπαδοι ειμαστε, θα κρινουμε, θα προδικασουμε, θα δεχτουμε, θα απορριψουμε και στο τελος θα δικαιωθουμε ή θα γινουμε ρομπα. Απλα και ομορφα. Ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε!
Μακαρι να πανε ολα καλα παιδες, πραγματικα βλεπω παλι να κανουμε λαθη πρωταρη. Βλεπω την ΠΑΕ να μην πιστευει στο ονειρο. Ή αλλιως, βλεπω την ΠΑΕ πραγματικα αγχωμενη ίσως και τρομαγμενη για το μπατζετ μας και τα οικονομικα μας.