Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608098 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
toy δε νομιζω πως κραζει καποιος για το αγωνιστικο και την τιμιοτητα. Τουλαχιστον εγω δεν θυμαμαι τετοια ποστ εδω μεσα.
Οσο για τον Ζαγορακη, λογικο δεν ειναι να τα ακουει πρωτα αυτος? Αυτος ειναι η κορυφη της πυραμιδας. Δεν νομιζω πως οταν γινεται κριτικη, γινεται επειδη εχουμε προσωπικα με το Ζαγορακη. Τα στραβα θα τα λεγαμε, οποιος και να ηταν προεδρος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dave

• Αλλαγή
συμφωνω απολυτα με το ποστ του κλαμπ.

οσο για το οικονομικο, επαναλαμβανω οτι περιμεναν να καλυφθει το ανοιγμα με αμκ πανω απο 700.000, εσοδα απο κυπελλο, εσοδα απο πλει οφ. εφοσον τα πρωτα 2 δεν εκατσαν, απλα περιμεναμε μειωση του ανοιγματος περιπου κατα το μισο η λιγο λιγοτερο. βαλτε και τις μεταγραφες του χειμωνα και θα δειτε οτι μιλαμε λογικα για πολυ μικρη μειωση του ανοιγματος.

κιουρ, για τις μεταγραφες χειμωνα, απο τις δηλωσεις πολλων παιχτων φανηκε οτι στοχος της ομαδας φετος ηταν το πρωταθλημα, το οποιο πιστεψαν ως εφικτο. οποτε οι μεταγραφες χειμωνα θα επρεπε να επικροτουνται με τη λογικη που εχεις.

επισης, σημαντικο αυτο που λεει ο τοι για τους φορους.

δυστυχως μπαινουμε στη νεα χρονια μετρωντας κουκια και δε φτανουν αποτι φαινεται....

Offline cure

• Αλλαγή
Φυσικά και τις επικροτώ τις μεταγραφές του χειμώνα φίλε dave όσον αφορά στη λογική τους, που λες κι εσύ. Ρισκάρω και πάω να πάρω το πρωτάθλημα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω με τίποτα είναι πως από large στο ρίσκο, πέρυσι το καλοκαίρι με την απόκτηση Κουτσιανικούλη και το χειμώνα με τους 2, φτάσαμε τώρα, 4 ματς πριν αλλάξει η ιστορία μας ή 2 ματς πριν κονομήσουμε άγρια (μία πουτάνα ομάδα πρέπει να περάσουμε και τέλος-μία μόνο πουτανομάδα) να αρχίσουμε τις νοικοκυροσύνες.

Φίλε toy δεν έχω στο απυρόβλητο τον Βρύζα και δεν τον διαχωρίζω από τον Ζαγοράκη. Φυσικά έχουν ευθύνες όλοι, εφόσον μιλάμε για προέδρους, αλλά επέτρεψέ μου να πω πως με πλήρη επίγνωση απευθύνομαι κυρίως προς τον αρμόδιο για τα οικονομικά + διευθύνοντα σύμβουλο + υπεύθυνο χορηγιών.

Σε ότι αφορά την τιμιότητά τους κανείς δεν την αμφισβητεί. Δεν έκλεψαν για να γίνει το άνοιγμα. Έκαναν λάθη όμως. Επικεντρώνομαι στον Βιολίδη γιατί αυτός είναι το κουμάντο σε αυτό τον τομέα, αλλά και γιατί έχει διαμορφώσει αυτή την κατάσταση με τις διαρροές μέσω τύπου, με το στραβοστόμιασμα και το παραμύθι πως άφησαν τις δουλειές τους για τον ΠΑΟΚ και δεν δέχομαι να ακούω το ένα και το άλλο. Όποιος.. χάνει από τον ΠΑΟΚ, ας σταματήσει να ασχολείται. Όποιος δεν θέλει ερωτήσεις και έλεγχο να κάτσει στο σπιτάκι του και στα μαγαζιά του. Όσο θα διαχειρίζεται τα λεφτά μου θα μιλάει ανοιχτά για όλα και όχι με διαρροές και εκπροσώπους τύπου.

Ο Βιολίδης είναι ο διευθύνων σύμβουλος και θέλω να μου πει το γιατί μπήκαμε μέσα. Φυσικά και έχει κάθε δικαίωμα να πέσει έξω. Φυσικά και δεν θα πληρώσει αυτός τα γαμησιάτικα. Απλά να δώσει καθαρές εξηγήσεις, που να δείχνουν καθαρά τις αιτίες. Τίποτα παραπάνω. Αν νομίζει πως θα κάνει ό,τι γουστάρει γιατί κάποια παπαγαλάκια τον παρουσιάζουν σαν κι εγώ δεν ξέρω τι, είναι λάθος. Εγώ ούτε ξέρω τον Βιολίδη, ούτε τον εμπιστεύομαι τυφλά. Ξέρω μόνο τι μου είπε ως διευθύνων σύμβουλος και τι έγινε.

Να το πω αλλιώς. Εγώ δεν γουστάρω να βγει και να πει η διοίκηση μπήκαμε μέσα και πρέπει να κόψουμε, αυξήθηκαν οι φόροι και πρέπει να κόψουμε, θα εκδικαστούν τα κέρδη και πρέπει να κόψουμε. Χαίρω πολύ! Να μας πει τι θα κάνουν ώστε να εξασφαλίσουν έσοδα που θα μας επιτρέψουν να παίξουμε τα ρέστα μας. Τι έκανε π.χ. ως υπεύθυνος να βρει χορηγίες ο κ. Βιολίδης. Βρήκαμε χορηγό για τη φανέλα; Γιατί από το κράτος ξέρω κι εγώ ως ΠΑΟΚ να πάρω. Κάναμε μπουτίκ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου με franchising ή περιμένουμε κάθε τρεις και λίγο τον κόσμο να πληρώσει. Κι εγώ έχω κρίση στη δουλειά μου και ψάχνω εναλλακτικούς τρόπους για έσοδα και να κάνω τη δουλειά μου. Τέλος το στραβοστόμιασμα. Τέλος το έτσι έγινε, μη ρωτάς, εμπιστεύσου.

Ο ΠΑΟΚ  έφτασε μπροστά στο να αλλάξει όλο το μέλλον του για πάντα και δεν γίνεται να χάσουμε την ευκαιρία μας επειδή μας πλασάρονται ως μεγαλοπαράγοντες κάποιοι που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Από Θόδωρο και Ζήση θέλαμε τιμιότητα και να φτιάξουν το αγωνιστικό. Αυτό έγινε σε μέγιστο βαθμό. Θέλουμε και οργάνωση στα γραφεία από κάποιους, εύρεση εσόδων από άλλους, χτίσιμο προπονητικού από άλλους, επικοινωνία καλή με το λαό από άλλους κτλ Αυτά να βλέπουμε αν γίνονται και να κρίνουμε αν γίνονται σωστά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλά για το οικονομικό και μιλάμε για Βιολίδη. Αν αναρωτηθούμε το γιατί έμεινε στάσιμο το προπονητικό, θα ρωτήσουμε τον Μιχαηλίδη. Αν πιάσουμε την επικοινωνία ΠΑΕ-οπαδών, θα ρωτήσουμε τον Μηλιωρίδη. Δεν είναι προσωπικό. Είναι θέμα αρμοδιοτήτων. Μπορεί στο κάτω κάτω να μην έγιναν λάθη στο οικονομικό-διοικητικό και να έγιναν στο αγωνιστικό.

Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει λεφτά να ξοδέψει για να βελτιωθεί 2 ματς πριν κονομήσει και 4 ματς πριν ξεχρεώσει για πάντα, ας πάρει κάποιος επιτέλους την ευθύνη!
« Last Edit: May 18, 2010, 14:03:58 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Vorious

• Αλλαγή
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Καλα αυτο με το ανοιγμα των 2 μυριων το ξεραμε απο τον χειμωνα δεν ειναι τιποτα καινουργιο..
Επισης ενα νεο ρισκο πολυ πιθανον να ηταν καταστροφικο,γιατι ακομα και 5 μυρια μεταγραφες να παρεις το πιθανοτερο ειναι να αποκλειστεις απο την πρωτη κιολας ομαδα(που εχουν παικτες οσο ολο το μπατζετ μας)
Δεν θα τρελαθουμε κιολας να πεσουμε στην παγιδα επειδη βγηκαμε προκριματικα να τα παιξουμε ολα για ολα.Αυτο ειναι μεγιστη μαλακια κατα τη γνωμη μου,γιατι το πιθανοτερο ειναι να πεσεις ξανα μεσα στα σκατα
ΠΑΟΚ G4Α

Bayern4

• Guest
Σαφως και ισχυει αυτο με τους νεους φορους αρα αλλα ζουν και τα πλανα για τη νεα αγωνιστικη περιοδος. οχι μονο για εμας, αλλά και για ολες τις ομαδες. Εκτος και αν καποιοι θελετε να γινουμε χανουμι και να χρεωθουμε επιπλεον.
Το ανοιγμα αυτο ποσο ειναι σημερα χρειαζεται διευκρινηση, αλλα δε νομιζω οτι αξιζει να παρουμε το ρισκο να απλωσουμε το παπλωμα παραπανω. Αν ηταν ετσι δε θα ειχαμε τον Αραμπατζη και τον 33χρονο Λινο με ανανεωση.

Δυο σημαντικα θεματα για τα οικονομικα.
1) Δεν ξερουμε ακομα αν προλαβουμε να παιξουμε στη Τουμπα για την Ευρωπη. Χρειαζονται 1+ εκ. ευρω για εργα.
Εχουμε τον χρονο που πιεζει για να γινουν τα εργα και τα χρηματα που ακομα η γραμματεια αθλητισμου δε τα εδωσε.
Αν δε τα δωσει, περα απο το κραξιμο που πρεπει να πεσει στους αρμοδιους, θα πρεπει να καλυφθει η τρυπα.

2) Τον Ιουνιο τελειωνει η συμφωνια με την ΔΕΠΑ. Φετος εδωσε 1,1εκ ευρω(διχως τα μπονους).
Αρα πρεπει να βρεθει αμεσα χορηγος στο ιδιο υψος χρηματων.

Offline cure

• Αλλαγή
Μη με παρεξηγείτε. Δεν λέω να ανοιχτούμε οικονομικά. Άλλο να ξοδεύεις από αυτά που δεν έχεις κι αν σου κάτσει κι άλλο να πληρώνεις τη χρονιά που έρχεται γαμησιάτικα αυτής που φεύγει. Μιλάω για τη μείωση του μπάτζετ. Μέχρι τώρα τσούκου τσούκου αυξάναμε λίγο λίγο το μπάτζετ. Τώρα θα το μειώσουμε; Είναι τρελό! Και είναι πιο τρελό το γιατί φτάσαμε εδώ. Μη τα ξαναλέμε. Εκτός αν δεν ξέρουμε κάτι, οπότε ας μας το πούνε. Όχι όμως με το υφάκι αλά Βιολίδης. Ήρεμα κι ωραία. Αυτό κι αυτό. Εμείς μαζί τους είμαστε. Να ξαναγίνουμε όμως συνοδοιπόροι, όπως στην αρχή.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Cure σου θυμιζω οτι αλλαξε η φορολογηση πλεον στα συμβολαια και αυξηθηκε κατα πολυ..
και το πιθανοτερο ειναι οτι ολες οι ομαδες της superleague θα μειωσουν τα budget τους
ΠΑΟΚ G4Α

Callahan

• Guest
Καλα αυτο με το ανοιγμα των 2 μυριων το ξεραμε απο τον χειμωνα δεν ειναι τιποτα καινουργιο..
Επισης ενα νεο ρισκο πολυ πιθανον να ηταν καταστροφικο,γιατι ακομα και 5 μυρια μεταγραφες να παρεις το πιθανοτερο ειναι να αποκλειστεις απο την πρωτη κιολας ομαδα(που εχουν παικτες οσο ολο το μπατζετ μας)
Δεν θα τρελαθουμε κιολας να πεσουμε στην παγιδα επειδη βγηκαμε προκριματικα να τα παιξουμε ολα για ολα.Αυτο ειναι μεγιστη μαλακια κατα τη γνωμη μου,γιατι το πιθανοτερο ειναι να πεσεις ξανα μεσα στα σκατα

Ακριβώς. Αυτό πρέπει να αποφύγουμε. Αλλά, ο Θόδωρος είναι νοικοκύρης άνθρωπος, δεν τον φοβάμαι.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Cure σου θυμιζω οτι αλλαξε η φορολογηση πλεον στα συμβολαια και αυξηθηκε κατα πολυ..
και το πιθανοτερο ειναι οτι ολες οι ομαδες της superleague θα μειωσουν τα budget τους

το μπατζετ λογο φορολογησης αυξηθηκε 20 % αυτοματως.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Ναι ρε παίδες αλλα οι ομάδες γραφουν τα πραγματικά ποσά στα συμβόλαια?Ειμαι πρόεδρος κυριε γκαρσία παρε τα 200 με ιδιωτικό χαρτί και τα υπόλοιπα στα δίνω με συμβόλαιο.Ελλαδα ζούμε.Είμαι λάθος?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εισαι λαθος. ;D
Ειναι πολυ δυσκολο σε ποδοσφαιριστες οπως ο Γκαρσια και γενικα ξενους, να τους κανεις μαυρα συμβολαια. Το μαυρο συμβολαιο δεν παρεχει καμια σιγουρια στον παικτη, σε περιπτωση που του οφειλονται χρηματα. Ουτε προσφυγη, ουτε ΦΙΦΑ ουτε τιποτα.

Η πρακτικη των μαυρων συμβολαιων, που κανουν καποιοι παραγοντες συνοδευεται απο βαρβατες προκαταβολες ωστε να καμφθουν οι ενστασεις του παικτη. Δεν νομιζω, πως εχουμε αυτην την δυνατοτητα.

Τελος τα ιδιωτικα συμφωνητικα πρεπει να κατατεθουν στην ΕΠΟ. Αλλιως ειναι κωλοχαρτα.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Το κολπο στην Ισπανια ειναι το εξης. Τους κανουν συμβολαια μεχρι το Μαη και μετα την τελευταια δοση πχ του συμβολαιου ή τα υπολοιπα που θα επαιρναν, για να γλιτωσουν το φορο τα παρουσιαζουν ως πριμ. Δηλαδη

Παιρνει πχ ο Κοντρερας  700.000 το χρονο οκ? Του κανεις ενα συμβολαιο 400.000 ευρω για να καλυψεις τη χασουρα απο το φπα και στο τελος του πρωταθληματος του δινεις ενα "μπονους" συμμετοχων και στοχων 300.000 το οποιο δε ξερω σιγουρα αν φορολογειται. Με ενα ιδιωτικο συμφωνητικο, στο μιλητό, δε ξερω. Αυτο ακουσα σαν φημη, δε μπορω να το διασταυρωσω.

(στην τελικη οταν ερθει η ωρα για το "μπονους" εφαρμοζεις τακτικη Μακαρου, πιστολια και τα σχετικα και ο παικτης σε μιση ωρα ειναι στο αεροπλανο για την πατριδα του  ;D )

Offline t.b

• Αλλαγή
Μου αρέσει που το λέμε λες και είναι κάτι φυσιολογικό, λες και η δουλειά τους είναι να αφήνουν ανοίγματα!!
Ενταξει μωρέ το ξέραμε το άνοιγμα.....
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το άνοιγμα; Από που προκύπτει και που πέσανε έξω, από την στιγμή που το χειμώνα μας έλεγαν πως είναι πλασματικό και θα καλυφθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς το μεγαλύτερο μέρος.
Σήμερα το πρωί μάλιστα ο πετρωτός στην εκπομπή του το έφτασε από 2,5 μέχρι 3!!!
Το χειμώνα ξέραμε για κάτι λιγότερο από 2 και τώρα κοντεύουμε τα 3????
Δηλαδή τι θα γίνει τώρα θα παίρνουμε τα έσοδα της επόμενης χρονιάς για να καλύπτουμε τα έξοδα της προηγούμενης; Έτσι δεν γίνεται δουλειά αλλά τι μιλάω, το κυριότερο θέμα είναι ο Σάντος και ο Γιώργος κωστίκος.
« Last Edit: May 18, 2010, 20:33:35 by t.b »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Το κολπο στην Ισπανια ειναι το εξης. Τους κανουν συμβολαια μεχρι το Μαη και μετα την τελευταια δοση πχ του συμβολαιου ή τα υπολοιπα που θα επαιρναν, για να γλιτωσουν το φορο τα παρουσιαζουν ως πριμ. Δηλαδη
Παιρνει πχ ο Κοντρερας  700.000 το χρονο οκ? Του κανεις ενα συμβολαιο 400.000 ευρω για να καλυψεις τη χασουρα απο το φπα και στο τελος του πρωταθληματος του δινεις ενα "μπονους" συμμετοχων και στοχων 300.000 το οποιο δε ξερω σιγουρα αν φορολογειται. Με ενα ιδιωτικο συμφωνητικο, στο μιλητό, δε ξερω. Αυτο ακουσα σαν φημη, δε μπορω να το διασταυρωσω.

εγω για ενα πραμα ειμαι σιγουρος: πως το ελληνικο κρατος σε τετοια θεματα δε πιανεται μαλακας. δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει προνοησει για τετοιες περιπτωσεις. για παραδειγμα, το λεγομενο μπονους, να στο φορολογει αν οχι με τον ιδιο με μεγαλυτερο συντελεστη. Παντως αν οντως ισχυει προκειται για ωραια κομπινα  ;) Απλα θα μπαινει στη διαδικασία η καθε ΠΑΕ να γινεται πλυντηριο χρηματων, κατι που φυσικα δε θα χαλαγε τους μεντορες σε αυτα μακαρο, μπεο.

GeorgT

• Guest
παντως για το άνοιγμα, δεν τσεπώσαμε κ μερικα λεφτουδάκια απο την σουπερλιγκ για την 3θεση κανονικής περιόδου??

giannis80

• Guest
Καθαρή κουβέντα του βιολίδη στη συνέντευξη του ιανουαρίου ήταν οτι το άνοιγμα θα ανέλθει σε 2-2,5 εκ. με τα περισσότερα πιθανά έξοδα και τα λιγότερα πιθανά έσοδα. Από τότε βάλαμε 600 χιλ. από ΑΜΚ και καμιά 800-900 καθαρά από play-offs . Βάλτε και κάποια παιχνίδια από κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που δεν υπολόγιζε η διοίκηση σε πολλά εισητήρια (π.χ πανθρακικός), φτάνουμε στο 1,5 εκ. σίγουρα να μπήκαν από ιανουάριο. Άρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του βιολίδη, δεν δέχομαι το άνοιγμα μεγαλύτερο από 500 χιλ. εώς 1 εκατ.Και μην πει κανείς για τις μεταγραφές του ιανουαρίου, γιατί αφήσαμε να φύγουν και αμπου-μπιζέρα.

Offline bozik

• Αλλαγή
βάλε και το 1 με 1.5 που λένε ότι χρειάζεται για έργα η ΤΟΥΜΠΑ....νατο...αλλα τη συζητάμε-μαλακίες από παπαγαλάκια...τη είναι αυτά θέματα της πλακας και για να περνάει η ώρα? ...στόμα δεν έχουν εκεί στη διοίκηση να ενημερώσουν τον κόσμο..η θέλουν να κάνουν τον ΠΑΟΚ μεσημεριανή εκπομπή...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gagas

• Αλλαγή
θα γινει συνεντευξη τυπου οπως γινεται καθε 6 μηνες..τι αλλο να κανουν δηλαδη?να βγαζουν ανακοινωση για την απορια του καθε οπαδου?
εως τωρα απλα τα πραγματα..ισχυει οτι ειπαν πριν ενα εξαμηνο

Offline bozik

• Αλλαγή
τη?δηλαδης? γραφειο τυπου δεν εχουν? ...μην γελατε σας βλεπω  ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος