Φυσικά και τις επικροτώ τις μεταγραφές του χειμώνα φίλε dave όσον αφορά στη λογική τους, που λες κι εσύ. Ρισκάρω και πάω να πάρω το πρωτάθλημα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω με τίποτα είναι πως από large στο ρίσκο, πέρυσι το καλοκαίρι με την απόκτηση Κουτσιανικούλη και το χειμώνα με τους 2, φτάσαμε τώρα, 4 ματς πριν αλλάξει η ιστορία μας ή 2 ματς πριν κονομήσουμε άγρια (μία πουτάνα ομάδα πρέπει να περάσουμε και τέλος-μία μόνο πουτανομάδα) να αρχίσουμε τις νοικοκυροσύνες.
Φίλε toy δεν έχω στο απυρόβλητο τον Βρύζα και δεν τον διαχωρίζω από τον Ζαγοράκη. Φυσικά έχουν ευθύνες όλοι, εφόσον μιλάμε για προέδρους, αλλά επέτρεψέ μου να πω πως με πλήρη επίγνωση απευθύνομαι κυρίως προς τον αρμόδιο για τα οικονομικά + διευθύνοντα σύμβουλο + υπεύθυνο χορηγιών.
Σε ότι αφορά την τιμιότητά τους κανείς δεν την αμφισβητεί. Δεν έκλεψαν για να γίνει το άνοιγμα. Έκαναν λάθη όμως. Επικεντρώνομαι στον Βιολίδη γιατί αυτός είναι το κουμάντο σε αυτό τον τομέα, αλλά και γιατί έχει διαμορφώσει αυτή την κατάσταση με τις διαρροές μέσω τύπου, με το στραβοστόμιασμα και το παραμύθι πως άφησαν τις δουλειές τους για τον ΠΑΟΚ και δεν δέχομαι να ακούω το ένα και το άλλο. Όποιος.. χάνει από τον ΠΑΟΚ, ας σταματήσει να ασχολείται. Όποιος δεν θέλει ερωτήσεις και έλεγχο να κάτσει στο σπιτάκι του και στα μαγαζιά του. Όσο θα διαχειρίζεται τα λεφτά μου θα μιλάει ανοιχτά για όλα και όχι με διαρροές και εκπροσώπους τύπου.
Ο Βιολίδης είναι ο διευθύνων σύμβουλος και θέλω να μου πει το γιατί μπήκαμε μέσα. Φυσικά και έχει κάθε δικαίωμα να πέσει έξω. Φυσικά και δεν θα πληρώσει αυτός τα γαμησιάτικα. Απλά να δώσει καθαρές εξηγήσεις, που να δείχνουν καθαρά τις αιτίες. Τίποτα παραπάνω. Αν νομίζει πως θα κάνει ό,τι γουστάρει γιατί κάποια παπαγαλάκια τον παρουσιάζουν σαν κι εγώ δεν ξέρω τι, είναι λάθος. Εγώ ούτε ξέρω τον Βιολίδη, ούτε τον εμπιστεύομαι τυφλά. Ξέρω μόνο τι μου είπε ως διευθύνων σύμβουλος και τι έγινε.
Να το πω αλλιώς. Εγώ δεν γουστάρω να βγει και να πει η διοίκηση μπήκαμε μέσα και πρέπει να κόψουμε, αυξήθηκαν οι φόροι και πρέπει να κόψουμε, θα εκδικαστούν τα κέρδη και πρέπει να κόψουμε. Χαίρω πολύ! Να μας πει τι θα κάνουν ώστε να εξασφαλίσουν έσοδα που θα μας επιτρέψουν να παίξουμε τα ρέστα μας. Τι έκανε π.χ. ως υπεύθυνος να βρει χορηγίες ο κ. Βιολίδης. Βρήκαμε χορηγό για τη φανέλα; Γιατί από το κράτος ξέρω κι εγώ ως ΠΑΟΚ να πάρω. Κάναμε μπουτίκ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου με franchising ή περιμένουμε κάθε τρεις και λίγο τον κόσμο να πληρώσει. Κι εγώ έχω κρίση στη δουλειά μου και ψάχνω εναλλακτικούς τρόπους για έσοδα και να κάνω τη δουλειά μου. Τέλος το στραβοστόμιασμα. Τέλος το έτσι έγινε, μη ρωτάς, εμπιστεύσου.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε μπροστά στο να αλλάξει όλο το μέλλον του για πάντα και δεν γίνεται να χάσουμε την ευκαιρία μας επειδή μας πλασάρονται ως μεγαλοπαράγοντες κάποιοι που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Από Θόδωρο και Ζήση θέλαμε τιμιότητα και να φτιάξουν το αγωνιστικό. Αυτό έγινε σε μέγιστο βαθμό. Θέλουμε και οργάνωση στα γραφεία από κάποιους, εύρεση εσόδων από άλλους, χτίσιμο προπονητικού από άλλους, επικοινωνία καλή με το λαό από άλλους κτλ Αυτά να βλέπουμε αν γίνονται και να κρίνουμε αν γίνονται σωστά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλά για το οικονομικό και μιλάμε για Βιολίδη. Αν αναρωτηθούμε το γιατί έμεινε στάσιμο το προπονητικό, θα ρωτήσουμε τον Μιχαηλίδη. Αν πιάσουμε την επικοινωνία ΠΑΕ-οπαδών, θα ρωτήσουμε τον Μηλιωρίδη. Δεν είναι προσωπικό. Είναι θέμα αρμοδιοτήτων. Μπορεί στο κάτω κάτω να μην έγιναν λάθη στο οικονομικό-διοικητικό και να έγιναν στο αγωνιστικό.
Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει λεφτά να ξοδέψει για να βελτιωθεί 2 ματς πριν κονομήσει και 4 ματς πριν ξεχρεώσει για πάντα, ας πάρει κάποιος επιτέλους την ευθύνη!