Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 621740 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Íéþèù ðùò áõôÝò ïé óõæçôÞóåéò ãßíïíôáé áðëÜ ãéá íá ‘÷áìå íá ëÝãáìå!
ÔÉ-ÐÏ-ÔÁ ïõóéáóôéêü äåí ëÝíå. Ïýôå áðü, ïýôå ðñïò ôïí ÆáãïñÜêç. . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

ive4

• Guest
εγώ νιώθω πως ο Ζαγοράκης θέλει να σκέφτονται οι παίκτες μόνο το αγωνιστικό και να μην έχουν κάποια δικαιολογία σε περίπτωση απώλειας βαθμών. Για αυτό θα στείλει έναν δικηγόρο να απολογηθεί για τον Γκαρσία μπας και περάσει στα ψιλά, για να μην επηρεαστεί η ομάδα και ο παίκτης.
Από τη μία μέρα στην άλλη δε πρόκειται να αποκτήσουμε ερείσματα στην ΕΠΟ και στην Λίγδα, απλά ας ελπίζουμε να πάρουν οι διαιτητές το παράδειγμα του Σπάθα. Όποιος ακούσει ξανά το <<είσαι μαλάκας ;>> του Ζαγοράκη να καταλάβει ότι τελείωσε από διαιτητής.

Offline t.b

• Αλλαγή
O ένας δικηγόρος θα είναι ο Μαυρομάτης;

Offline savage republic

• Βασικός
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
νομίζω δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε...
από την στιγμή που τον κάλεσαν είναι πλέον φανερό ότι θα τον τιμωρήσουν... αλλιώς γιατί τον κάλεσαν ένα μηνα μετά..?? για να πούνε τα νέα τους..?? η απόφαση έχει παρθεί ήδη...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός.Μερικές φορές είναι απλά κίτρινη...

Άντε να δούμε....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Όποιος ακούσει ξανά το <<είσαι μαλάκας ;>> του Ζαγοράκη να καταλάβει ότι τελείωσε από διαιτητής.

Γιατί, ο Σπάθας τελείωσε από διαιτητής; 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

ive4

• Guest
πάντως δε νομίζω να ξανασφύριξε σούπερ Λίγκα

fatal_invasion

• Guest
Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός.Μερικές φορές είναι απλά κίτρινη...
Κάρτα θα συμπληρώσω εγώ.

bagos1

• Guest
εχει προκηψει ενα θεμα με τον υπευθυνο ασφαλειας της ομαδας ξερει κανεις καμια λεπτομερεια και γιατι η συντονιστικη εμενει στο αιτημα της?

Offline t.b

• Αλλαγή
Ποικιλίδης: "Ο Σαλπιγγίδης χωράει στον ΠΑΟΚ"

Για αγωνιστικά και όχι μόνο, θέματα μίλησε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης σε συνέντευξή του στο "Αθλητικό Metropolis". Αναλυτικά όσα είπε για:

Τα τρία τελευταία παιχνίδια στα πλέι οφ: "Εδώ που φτάσαμε όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Ελπίζουμε η ομάδα να ανταποκριθεί, αφού έχει την εμπειρία. Φτάσαμε σε ένα σημείο οι αντίπαλες ομάδες να φοβούνται τον ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά εννοώ και δεν το λέω τυχαία. Οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας φοβούνται. Σαν πρώην αθλητής το βλέπω στα μάτια τους".

Τον Φερνάντο Σάντος: "Αν και δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για το αγωνιστικό, θεωρώ ότι η δουλειά του Σάντος είναι πολύ καλή. Είναι προπονητής κοινής αποδοχής. Και εγώ προσωπικά θέλω να συνεχίσει ο Σάντος. Όλα τα μέλη της διοίκησης προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούνε σε όλους τους τομείς".

Το θέμα των χρεών: "Πρωταρχικός στόχος για την διοίκηση είναι η ρύθμιση των χρεών, που αποτελεί μεγάλο αγκάθι. Οι κινήσεις που γίνονται από τον πρόεδρο πιστεύω να αποφέρουν καρπούς σύντομα".

Τις μεταγραφές και την περίπτωση Σαλπιγγίδη: "Γίνονται όλες οι κατάλληλες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος. Ο Σαλπιγγίδης είναι ένας παίκτης που έχει δείξει τι αξίζει, νομίζω ότι χωράει στην ομάδα μας".

Τον αγώνα του "Γ. Καραϊσκάκης", είπε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι μιλάνε για τελικό. Και για εμάς όμως είναι κομβικό. Μια νίκη μας θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο μας. Έχουμε ζητήσει την προστασία της ομάδας για παν ενδεχόμενο"
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/poikilidhs_o_salpiggidhs_xwraei_ston_paok.148325.html

Συνεχίστε..... να μας κάνετε πιο θερμό το καλοκαίρι μας.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
ο αλλος αμα εβλεπε μια μπαλα στο δρομο θα την πηγαινε στην αστυνομια γιατι δεν θα'ξερε τι ειναι εκφερει και αποψη για το αγωνιστικο.....
ποικιλιδης για τεχνικος διευθυντης χθες κιολας......
και μετα φταει ο κοσμος αν παει και φωναξει για τον πουτανας γιο,φαινεται πως το "μην ασχολειστε" δεν ειναι για ολους.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline cure

• Αλλαγή
Θόδωρε έκανες το χρέος σου και προστάτευσες την ομάδα, όσο βέβαια είναι δυνατόν σε αυτή τη χώρα. Έμαθες από πέρυσι, κανόνισες να πάμε στο 70-30 και άφησες το υπόλοιπο να το καλύψει ο προπονητής που εμπιστεύτηκες και δικαιώθηκες απόλυτα και οι παίχτες που φέρατε με τον Ζήσαρο.

Κατάφερες σε 3 χρόνια να πάρεις τον ΠΑΟΚ από τα σκουπίδια και να τον πας στο Champion's League!!!! Μη σταματάς Σκύλε. Ακόμη δεν αρχίσαμε.

Σ' ευχαριστώ και σένα και τον άλλον μαζί τον συν-Πρόεδρο τον Ζήσαρο!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

giannis80

• Guest
Συν-πρόεδρε, είχες δηλώσει οτι θέλεις να σχεδιάσετε μαζί την επόμενη χρονιά. Καθήστε κάτω, πάρτε μολύβι και χαρτί,κάνε εσύ τα κουμάντα σου για να δούμε του χρόνου έναν πραγματικά μεγάλο ΠΑΟΚ ακόμα και στην ευρώπη.

Offline james4

• Αποστολή
  • **
περα απο αυτα θα πρεπει να κινηθει κατα των γαυρων δεν πρεπει να περασουν ετσι αυτα στην Ελλαδα για να σε σεβονται πρεπει να σε φοβουνται 20 χρονια τεταρτοι μας υπολογιζουν κυριως οι γαυροι για τους τσαμπουκαδες επιβαλλεται λοιπον να παρεις εκδικηση για οσα μας εχουν κανει τοσα χρονια να μην τους λυπηθουμε τωρα που ειναι μπουρδελο κανονικο και φυσικα σημαντικο ειναι να μαθουμε τι εγινε στην φυσουνα οι παιχτες μας πρεπει να εχουν το πανω χερι παντου και τα γαυρακια να το νιωσουν Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Πάρε αυτόν που σ' αρέσει από τον γαύρο.

giannis80

• Guest
4 αγώνες μείνανε για να τοποθετηθεί αυτός ο κόσμος, που μόνο δίνει,δίνει,δίνει, εκεί που ανήκει κι εκεί που ονειρεύεται τα τελευταία χρόνια. 4 αγώνες μείνανε για να ζητήσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ από τον αντίστοιχο της ρεαλ όλο το πέταλο πίσω από τον κασίγιας για να καταλάβει όλος ο πλανήτης το πόσο τεράστιος είναι αυτός ο σύλλογος. 4 αγώνες και όλοι μαζί, λαός παίκτες,προπονητής, διοίκηση θα αγωνιστούμε για να το πετύχουμε. Θα πολεμήσουμε, στα ποδοσφαρικά πλαίσια, για να πάμε εκεί που μας αξίζει. Γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά που πρωτομπήκαμε στο σπίτι μας πίσω από την Αγ. Βαρβάρα....ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ,ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ!

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδειά τώρα διάβαζα στο gazzetta οτι θα παίξοθμε 2 προκριματικούς εναν 3ο γύρο και μετα ενας γύρος
πλαυ οφ?
Ξερει κανείς?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
ΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!