Έχω βαρεθεί από το μεσημέρι να ακούω, βγες μπροστά, τι περιμένεις, μας χτυπάνε, μας κάνουν μας ράνουν, ρίξε τα κάγκελα. Βρήκαν ευκαιρία και κάποιοι καλοθελητές να κράζουν την διοίκηση και αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω ακούσει έναν να πει μια άποψη για το τι μπορεί να κάνουμε ούτως ώστε να αποφευχθεί τυχόν τιμωρία. Να βγούμε στους δρόμους λέει ο ένας, να ρίξουμε τα κάγκελα και λέω εγώ αποφασίζουμε συλλατηριο την δευτέρα, θα έχει πάνω από 1500 άτομα??? Να ρίξουμε τα κάγκελα, λες και που υπάρχουν όταν τελειώνουν τα παιχνίδια δεν μπαίνουν μέσα κανά διχίλιαρο κόσμος να κηνυγάει τους παίκτες μας να ψιρίσει τις φανέλες, ο άλλος λέει να πάει να σπάσει την πόρτα της έπο και να αναποδογυρίσει τα γραφεία, αστεία πράγματα. Μία είναι η λύση δεν σε υπολογίζουν γιατί δεν σε φοβούνται.Και αναρωτιέμαι αφού θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου με μια κλωτσια σε μια πόρτα και με το αναποδογύρισμα ενός γραφείου, πρέπει να ήμασταν πολύ μπούφοι που δεν το κάναμε 50 χρόνια πριν, θα παίρναμε τουλάχιστον 4-6 πρωταθλήματα την δεκαετία του '70 και καμιά 7-8 κύπελλα ακόμα. Πριν λίγα χρόνια οταν είχε ανακοινωθεί ότι ο ΠΑΟΚ μένει εκτός ουέφα εξαιτίας χρεών, κάποιοι είχαν ρίξει την ευθύνη στην εθνική τράπεζα επειδή δεν είχε δώσει την εγγυητική. Μέσα σε ένα δύωρο δύο τράπεζες είχαν δεχτεί επίθεση και προκλήθηκαν σε αυτες σοβαρές υλικές ζημιές υλικές ζημιές. Πρώτα απ' όλα πρόβληματικοί είμαστε εμείς, που ήδη αρχισαμε να δίνουμε άλλοθι στους παίκτες, ότι θα μας καθαρίσουν εξωαγωνιστικά και αντί να πεισμώσει περισσότερο το κόσμο το σκάνδαλο με την κλήση σε απολογία του γκαρσία και να συγκεντρωθούμε στον αγωνιστικό στόχο λέμε light τους διοικούντες. Αυτός που σκέφτηκε να κάνει το κόλπο με τον γκαρσία αυτό που ήθελε να πετύχει το πέτυχε. Μας αποπροσανατόλισε, γιατί θεωρώ αφελές να πιστεύει κάποιος ότι θα τιμωρηθεί ο γκαρσία. Τι συνήθεια είναι αυτή που έχουμε πάντα να ψάχνουμε φταίχτες δεν μπορώ να καταλάβω. Αν θέλουν ας τιμωρήσουν και τον γκαρσία. Θα τους γαμήσουμε και χωρίς αυτόν. Εγώ προτείνω μια συνέντευξη τύπου παρωδία με όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, σε ένα πάνελ ένας ένας να επαναλαμβάνει κατά λέξη τις δηλώσεις του γκαρσία. Αν θέλουν ας καλέσουν και ας τιμωρήσουν και τους 25 παίκτες μας.