Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 622650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Είναι κρίμα πάντως. Όλοι μόνο για τον Θοδωρή έχουν να λένε και μόνο τον Θοδωρή δοξάζουν. Τον Ζήση τον ξεχνάμε εύκολα έτσι;

μα ποιος τον ξεχναει ? ο ζησης ηταν ειναι και θα ειναι με τον ζαγορ μαζυ μια οικογενεια οπως ειπε ο ζαγορ σημερα .....συνεχιζουμε
οπως ξεκινησαμε πτιν 2,5 χρονια......

makptol

• Guest
Ζαγοράκης: «Είδαμε ότι ονειρεύεται κάθε ΠΑΟΚτσής»
Πόσο μικραίνουν τον ΠΑΟΚ τέτοιες δηλώσεις.Πολύ λυπάμαι,πάρα πολύ.Από την πληθώρα των ποστ που είδα στο τόπικ με τον Ολυμπιακό ένιωσα ότι τον έχετε για μεγαλύτερη ομάδα.
Πάρα πολύ με πείραξε.Επισκίασε κάθε χαρά για την νίκη μπορώ να πω.
Επιβεβαίωσε εν μέρη το ότι ο ΠΑΟΚσής ''ζει για ένα ματς τον χρόνο.''

Μπορεί να φανεί πιασάρικο,αλλα γαμώ τη πουτάνα μου δηλαδή.

Είμαστε ΠΑΟΚ ρε.Νιώθετε;Είμαστε και απαιτούμε να είμαστε οι πρώτοι.
Γιατί πλέκετε διθυράμβους μερικοί;

ναι ειδα χθες εναν ΠΑΟΚ να πνιγει κυριολεκτικα τον γαβρο σαν κουνελι μεσα στο σπιτι του τι κακο εχει η δηλωση ?
ο ΠΑΟΚ χθες ηταν η μεγαλη ομαδα του παρελθοντος και σε αγωνιστικο επιπεδο αυτο πιστευω ηθελε να πει ο ζαγορ.......

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή

και μεις θοδωρε αυτο θελαμε να δουμε, ευχαριστουμε
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Πόσο μικραίνουν τον ΠΑΟΚ τέτοιες δηλώσεις.Πολύ λυπάμαι,πάρα πολύ.Από την πληθώρα των ποστ που είδα στο τόπικ με τον Ολυμπιακό ένιωσα ότι τον έχετε για μεγαλύτερη ομάδα.
Πάρα πολύ με πείραξε.Επισκίασε κάθε χαρά για την νίκη μπορώ να πω.
Επιβεβαίωσε εν μέρη το ότι ο ΠΑΟΚσής ''ζει για ένα ματς τον χρόνο.''

Μπορεί να φανεί πιασάρικο,αλλα γαμώ τη πουτάνα μου δηλαδή.

Είμαστε ΠΑΟΚ ρε.Νιώθετε;Είμαστε και απαιτούμε να είμαστε οι πρώτοι.
Γιατί πλέκετε διθυράμβους μερικοί;

fatal δε σε καταλαβαινω καθολου
Η νικη που καναμε χθες εχει "αρωμα" νικης ..... 1976, εκτος αν εσενα σου φαινονται, για καποιο λογο που πρεπει να εξηγησεις, απολυτα φυσιολογικες οι νικες ΣΤΑ ΙΣΑ και οχι με κλεφτοπολεμο, στο κοτετσι του γαυρου.
Παντως για δεκαδες ματς κατι τετοιο δε γινοτανε, παρ ολα αυτα εσυ το θεωρεις κατι φυσιολογικο, οκ

Το οτι ο ΠΑΟΚ της χθεσινης νικης εχει μυρωδια ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ '70, που ηταν η δεκαετια που εδραιωσε τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ, ναι φιλε, τοτε "μυριζουμε" τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε ΚΑΙ αυτο πιστευω εννοει ΣΩΣΤΑ ο ζαγορακης.
Ο ΠΑΟΚτσης δε ζει για ενα ματς το χρονο ,οπως βιαστικα συμπεραινεις (μπορεις να τσεκαρεις τον εαυτο σου και να το καταλαβεις, οπως και τους συνΠΑΟΚτσηδες σου ΕΙΔΙΚΑ εδω μεσα)
Αυτο το "μεγαλυτερη ομαδα" και ποια ειναι , ειναι εντελως υποκειμενικο ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ και εντελως αντικειμενικο για τους στατιστικολογους, γι αυτο θελει συζητηση αναλογα σε ποια βαση το θεσεις.

εντιτ
ΜΑΓΚΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΑΓΚΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΜΕΣ ΤΟ καραισκακη

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

SATAN4

• Guest
στα καλα επιβραβευση και στα ασχημα καλοπιστη κριτικη .μπραβο θοδωρε κ βρυζα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
απο την εφημεριδα Διλεφαλος του Βορρα...

ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΤ

Ο Θοδωρος Ζαγορακης εξοργιστηκε με την καλυψη του ντερμπι απο τη Νετ και στο τελος του αγωνα ''τα εχωσε'' χοντρα στους συντελεστες της.
Παραπονεθηκε για τη φαση που υπηρξε σπρωξιμο στον Ιβιτς εντος περιοχης λεγοντας ''Αυτη τη φαση τη δειξατε μια φορα απο μακρινο πλανο.Τις φασεις του ολυμπιακου δεκαδες φορες απο διαφορες καμερες''....
Στη συνεχεια ο Τεο πηγε στα αποδυτηρια,εδωσε συγχαρητηρια στους παικτες και τους εταξε πριμ νικης.....

northeagle_4

• Guest
Welcome Βack !!!
ελπιζω πιο ψυχραιμος,λιγοτερο συναισθηματικος και με πολλα κιλα αρχιδια οπως σε θελουμε.Περιμενουμε την συνεντευξη τυπου γιατι κατι μας χρωστας.
 Εμεις σας θελουμε ολους μαζι ανεξαρτητα απο τιτλους και αξιωματα με μοναδικο στοχο την προοδο του ΠΑΟΚ.Ειτε εισαι εσυ προεδρος,ειτε αντιπροεδρος ,ο Ζησης το ενα ή το αλλο εμενα δεν με ενδιαφερει.

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

bagos1

• Guest
πρεπει να ειναι ο Αμοιριδης ειτανε χθες Καραισκακη

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν έδωσε το πριμ ο βγενόπουλος..?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Photis

• Guest
Και γιατί ο Βγενόπουλος φίλε μου???Τι είμαστε στο άρμα του βάζελου???

northeagle_4

• Guest
ειρωνικα το λεει.

Photis

• Guest

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Γειά σου Σκύλε και Ευχαριστούμε για όλα....Καλή αρχή Λύκε

Τώρα που θα είναι ΛυκόΣκυλος δε με χαλάει καθόλου....

zagorakis

• Guest
Η συνέντευξη Τύπου της Διοίκησης

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010, στις 13.00, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της Διοίκησης, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου (2ος όροφος) του γηπέδου της Τούμπας.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14PL8V955&extLang=

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Εκτός αν τα δωσε κανας πακέτος. Χώστα στην αύξηση ρεεεε... Ή θα χώσει κι εκεί και κάνει κίνηση γνωριμίας;
Πάω για ύπνο. Αύριο με περισσότερο σενάριο  :P

ή Μαντης εισαι (οποτε πες μου 6 νουμερα του τζόκερ) ή ξες πολλά οπότε να σε κανουμε περισσότερο παρέα να μαθένουμε και μεις απο πρώτο χέρι   ;D ;D
στην ερα σπορ, στο ρεπορταζ για ΠΑΟΚ, ανέφεραν πως το πριμ το δινει ενας επιχειρηματίας ο οποίος ήταν μαζί με την υπόλοιπη "ομάδα" που παρακολουθούσε το παιχνίδι στο μπουθ (sic) του σκαταϊσκάκη. Ο ίδιος επίσης, δεσμέυτηκε προφορικά στο Ζαγοράκη για τη συμμετοχή του στην ΑΜΚ.   

fatal_invasion

• Guest
Vorious και ΠΑΟΚ_πειραιάς,είχατε δίκιο.Λάθος κατάλαβα εγώ.

Offline cure

• Αλλαγή
@spartiatis
Αδερφέ ούτε μαντεύω, ούτε ξέρω πολλά. Απλά σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ προσπαθώ να μαθαίνω όσα μπορώ από παντού και μετά τα βάζω όλα κάτω και προσπαθώ να βρω την αλήθεια.
Μετά γράφω εδώ μέσα τα συμπεράσματα και ακούω όποια προσβολή κάθεται στον καθένα. Χρόνια τώρα και από αναρίθμητους. Τι να πρωτοθυμηθώ...
Κι όλα αυτά χωρίς λόγο. Άλλο να γράφεις ένα συμπέρασμα για να προβληματίσεις κάποιον, όπως έχω σκοπό να κάνω κι άλλο να το περνάς σαν είδηση και να διεκδικείς αποκλειστικότητες σαν δημοσιογράφος που θα έχει κέρδος από αυτό ή σαν κομπλεξικός για να δείξει και καλά πως ξέρει.

Ε λοιπόν με αυτό έκανα μία λογική σκέψη και επαληθεύτηκε, γιατί ήταν εντελώς απίθανο να σκορπίσει ο Ζαγοράκης 100 πολύτιμα χιλιάρικα και λίγο πριν ζητήσει το υστέρημα του κόσμου, ακόμη κι αν είχαμε πάρει τίτλο, όχι με ένα διπλό στη ροή του πωταθλήματος.

Πάντως, για να κάνω και λίγη πλάκα, για το συγκεκριμένο με αδικείς με τη ΜΟΛΙΣ προχθεσινή παράθεση. Έχει κανα μήνα που έγραψα όλο το σενάριο, με πλοκή και τα ρέστα  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

bagos1

• Guest
επειδη δεν μπορώ να ακουω συνέχεια την συνέντευξη και έχω κατι κενά,  μπορεί να μου πει κανένας αν κατάλαβε για ποιον ακριβως λόγο έφυγε ο ζαγοράκης και αναφερομαι στα γεγονότα του ρυσίου αν αυτά είτανε η αιτία