Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610804 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΜΑΤΣΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ= ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 Ή ΙΤΑΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
CLUB, πιο πάνω ο αδερφός t.b νομίζω βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Πράγματι επί Ορφανού πέρασε τέτοια διάταξη (περί μη ανάληψης ευθυνών της προσωρινής διοίκησης για γεγενημένα χρέη της ΠΑΕ), και δε νομίζω να γίνεται καμία σύνδεση του χρόνου παρουσίας της προσωρινής διοίκησης στο τιμόνι της Α.Ε. με την ανάληψη ευθυνών για παλαιότερα χρέη, γιατί πολύ απλά δεν τίθεται νομικά αλλά και τυπικά ζήτημα μία προσωρινή διοίκηση Α.Ε. να ανανεώνει τη θητεία της κάθε 4μηνο ή 6μηνο για 2 και 3 έτη, όπως συμβαίνει κατά κόρον στις ομάδες και δη εδώ και χρόνια και στον ΠΑΟΚ.
Ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει στον αθλητικό χώρο είναι καταστρατήγηση της έννοιας της προσωρινής διοίκησης (οι συνεχείς δηλαδή ανανεώσεις της θητείας της), γιατί η προσωρινή διοίκηση ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ μετά από ΑΠΟΦΑΣΗ του πρωτοδίκη μόνο και μόνο για την αντιμετώπιση επειγουσών θεμάτων και υποθέσεων της Α.Ε. και με χρέος την προπαρασκευή της διαδικασίας για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών μέσα σε ορισμένη προθεσμία προς ανάδειξη αιρετής διοίκησης (μέσω της σύγκλησης ΓΣ των μετόχων κτλ.). Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα μπορούσε κάλλιστα ένας πρωτοδίκης να παύσει να ανανεώνει μετά από αλλεπάλληλες ανανεώσεις τη θητεία μιας "προσωρινής διοίκησης" -που καταλήγει ερμαφρόδιτα να παίζει το ρόλο αιρετής διοίκησης-, ή να το θέσω καλύτερα, ότι δεν είναι κάνενα δικαστήριο υποχρεωμένο να ανανεώνει επί 2 και 3 και 5 χρόνια τη θητεία μιας τυπικά μόνον προσωρινής διοίκησης, πράγμα όμως μάλλον αδύνατο να συμβεί σε ποδοσφαιρικές Α.Ε. και μια ΠΑΕ σαν τον ΠΑΟΚ, για ευνόητους λόγους.
Κοντολογίς, αν και δεν έχω πρόχειρες τις επίμαχες διατάξεις του νόμου Ορφανού, μου φαίνεται αδιανόητο να προβλέφθηκε ότι μετά από 2,5 έτη οι ευθύνες των γεγενημένων χρεών μετακυλίονται στην προσωρινή διοίκηση του πρωτοδικείου, γιατί τυπικά μία προσωρινή διοίκηση καλείται εντός 4μήνου ή 6μήνου ή οσοδήποτε κρίνει χρονικά ο δικαστής, να διεκπεραιώσει το έργο της, μετά και από τη διενέργεια εκλογών για νέα αιρετή διοίκηση. Άλλωστε με τη λογική αυτή θα μπορούσε κάλλιστα ο κάθε Ζαγοράκης να καταστρατηγεί τη διάταξη αυτή τόσο εύκολα και να επιστρέφει μετά από έναν, δύο, τρεις μήνες, όποτε θελήσει γενικά, από τη συμπλήρωση των πρώτων 2,5 ετών για μια νέα θητεία 2,5 ετών... Δε νομίζω ότι στέκει.
Και για αυτό θεωρώ ότι η "φύση" και μόνον της προσωρινής διοίκησης δεν μπορεί να έβαλε σε πειρασμό τον νομοθέτη να δείξει τέτοια πρόνοια και να θέσει τέτοιο χρονικό περιορισμό (2,5 ετών), μετά το πέρας του οποίου υποχρεωτικά αναλαμβάνει η προσωρινή διοίκηση την ευθύνη των αμαρτιών των προκατόχων της.
Αξιοσημείωτο πάντως είναι και ας το έχουμε υπόψη, ότι κάθε προσωρινή διοίκηση ευθύνεται 100% για όσα πράττει κατά τη θητεία της, και άρα, και για τη δημιουργία νέων χρεών.
« Last Edit: January 05, 2010, 12:35:19 by kofalalos4 »
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

CLUB LARISA

• Guest
Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ κ το ποστ σου ήταν κατατοπιστικότατο. Κ γω την ίδια άποψη είχα, χωρίς να φέρω γνώση περί αυτού που αναπτύχθηκε ως άποψη κ που κατά τα φαινόμενα, δε στέκει επ ουδενί νομικά.
Πάντως κ η τελευταια σου πρόταση διαφωτίζει την ευθύνη που κουβαλάει η εκάστοτε διορισθείσα διοίκηση που τείνει να αποτελέσει θεραπαινίδα όλων των (προβληματικών) ΠΑΕ. Νομίζω οτι πρέπει να επικεντρώσουμε κ σ' αυτό όλοι μας.

Offline Vorious

• Αλλαγή
off topic

καλα ρε club, τι ποστ ειναι αυτα?
αμα ειναι να μπαινουμε στο paokword και να χρειαζομαστε λεξικο, καηκαμε...
ακου εκει "θεραπαινιδα"!!!
ΠΑΟΚ γερα, γαμω τα λεξικα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Vorious μην ανησυχεις!
σίγουρα το εννοεί με την ερμηνεία της "θεραπείας"
παρά με την αρχαιοελληνική της έννοια ως "μικρή υπηρέτρια"   :devil:

Offline Vorious

• Αλλαγή
http://www.sport24.gr/html/ent/373/ent.338373.asp

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης επιστρέφει στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά και το κάλεσμα όλων των διοικούντων του συλλόγου.

Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ συνεδρίασε εκτάκτως και οι διοικούντες αφού συγκεντρώθηκαν στα γραφεία, κάλεσαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Αυτός ανταποκρίθηκε. Του είπαν πως αποτελεί επιθυμία όλων, να επιστρέψει και πάλι στην προεδρία του συλλόγου για συνεχίσουν όλοι μαζί ενωμένοι την προσπάθεια που αυτός ξεκίνησε.

Ο Ζαγοράκης απάντησε θετικά και από την Δευτέρα αναμένεται να προχωρήσει και το τυπικό της υπόθεσης με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να επιστρέφει ξανά στην προεδρία του συλλόγου μετά από απουσία λίγων μηνών.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

zan

• Guest
Welcome back Θοδωρε!!

Offline savage republic

• Βασικός
Καλώς τον. Τη συνένευξη τύπου να ανακοινώσει μένει. Να μάθουμε τί έγινε τότε. Γιατί μας άφησε έτσι. Αλλά ποιος θα κάνει κι εκεί τις ερωτήσεις;

makptol

• Guest
καλως τον και καλη δουλεια.....

Offline Suicidal

• Βασικός
Καλώς τον.

Τη συνένευξη τύπου
να ανακοινώσει μένει.

Να μάθουμε
τί έγινε τότε.

Γιατί
μας άφησε έτσι.

Αλλά ποιος θα κάνει
κι εκεί τις ερωτήσεις;

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

baron

• Guest
Billy βάλε link άμα υπάρχει τίποτα επίσημο

PAOK_VOLOS

• Guest
Μην περιμενετε να πει ο Ζαγοράκης τους λόγους που έφυγε.Στην ανακοινωση παραιτησης ειχε πει οτι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ λογοι τον οδηγησαν στην εξοδο.Η δευτερη παραγραφος της ανακοινωσης ειναι για τα ματια του κοσμου.

Δήλωση παραίτησης Θόδωρου Ζαγοράκη

Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.

Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2.5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή.

Με τιμή

Θεόδωρος Ζαγοράκης

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14GQFI9J2&extLang=

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν μπορεί να ναι για τα μάτια του κόσμου η δέυτερη παράγραφος. Ο Τεο έχει δείξει ότι είναι ντόμπρος άνθρωπος που τιμά τον λόγο του και από την στιγμή που ο ίδιος ανέλαβε αυτήν την υποχρέωση (θέλω να) πιστέυω ότι και θα την τιμήσει.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

zagorakis

• Guest
ÆáãïñÜêçò: «Åßäáìå üôé ïíåéñåýåôáé êÜèå ÐÁÏÊôóÞò»

Ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò óõíäýáóå ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ óôçí ðñïåäñßá ôïõ ÐÁÏÊ ìå ìßá ìåãÜëç íßêç óôïí ÐåéñáéÜ åðß ôïõ Ïëõìðéáêïý. Ï ê. ÆáãïñÜêçò Þôáí ëéôüò óôéò äçëþóåéò ôïõ ìåôÜ ôï ôÝëïò ôçò áíáìÝôñçóçò ôïíßæïíôáò: «Åäþ êáé 2,5 – 3 ÷ñüíéá ðñïóðáèïýìå íá êÜíïõìå ôï êáëýôåñï ãéá ôçí ïìÜäá. ÓÞìåñá åßäáìå áõôü ðïõ ïíåéñåýåôáé ï êÜèå Üíèñùðïò ðïõ áãáðÜåé ôçí ïìÜäá, êÜèå ÐÁÏÊôóÞò. Óõã÷áñçôÞñéá óôá ðáéäéÜ êáé óõíå÷ßæïõìå. Åßìáóôå üëïé êáëÜ êáé ðñï÷ùñÜìå. Åßìáóôå ìßá ïéêïãÝíåéá êáé èá êÜíïõìå ôï êáëýôåñï. Èá õðçñåôïýìå ìå ôïí êáëýôåñï ôñüðï ôïí ÐÁÏÊ»

http://www.metrosport.gr/zagorakis-idame-oti-onirevete-kathe-����ôó�ò

×ñõóþíåé ôç íßêç ï Æáãüñ

Ôï ðïóü ôùí 100 ÷éëéÜäùí åõñþ èá ìïéñáóôïýí ïé ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ âñÝèçêáí óôï «Ã. ÊáñáúóêÜêçò». ¼ðùò áíáêïßíùóå ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò óôïõò ðáßêôåò ôïõ «ÄéêÝöáëïõ» ôïõ ÂïññÜ ìåôÜ ôï ôÝëïò ôçò áíáìÝôñçóçò ìå ôïí Ïëõìðéáêü, üóïé âñßóêïíôáí óôçí áðïóôïëÞ ãéá ôçí áíáìÝôñçóç ôçò 19çò áãùíéóôéêÞò èá ìïéñáóôïýí ôï óõãêåêñéìÝíï ðïóü.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=30&document_id=152875
« Last Edit: January 24, 2010, 22:30:41 by zagorakis »

Offline cure

• Αλλαγή
Σήμερα είναι ημέρα χαράς κι ευτυχίας.
Αύριο μόλις ξυπνήσω με κρύο αίμα θα απορήσω με το έξτρα πριμ των 100 χιλιάδων. Και γιατί πρώτη φορά η νυν διοίκηση κάνει τέτοια κίνηση και γιατί οι large κινήσεις δεν είναι του χαρακτήρα του Ζαγοράκη και γιατί τελευταία περνάει συνέχεια το μήνυμα πως πρέπει να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι γιατί λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά γιατί κυρίως ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ είναι τραγικό λάθος να δίνεις extra πριμ λίγο πριν την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Εκτός αν τα δωσε κανας πακέτος. Χώστα στην αύξηση ρεεεε... Ή θα χώσει κι εκεί και κάνει κίνηση γνωριμίας;
Πάω για ύπνο. Αύριο με περισσότερο σενάριο  :P
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

fatal_invasion

• Guest
Ζαγοράκης: «Είδαμε ότι ονειρεύεται κάθε ΠΑΟΚτσής»
Πόσο μικραίνουν τον ΠΑΟΚ τέτοιες δηλώσεις.Πολύ λυπάμαι,πάρα πολύ.Από την πληθώρα των ποστ που είδα στο τόπικ με τον Ολυμπιακό ένιωσα ότι τον έχετε για μεγαλύτερη ομάδα.
Πάρα πολύ με πείραξε.Επισκίασε κάθε χαρά για την νίκη μπορώ να πω.
Επιβεβαίωσε εν μέρη το ότι ο ΠΑΟΚσής ''ζει για ένα ματς τον χρόνο.''

Μπορεί να φανεί πιασάρικο,αλλα γαμώ τη πουτάνα μου δηλαδή.

Είμαστε ΠΑΟΚ ρε.Νιώθετε;Είμαστε και απαιτούμε να είμαστε οι πρώτοι.
Γιατί πλέκετε διθυράμβους μερικοί;

ive4

• Guest
φαταλ δε το είπε με αυτή την έννοια ότι κερδίσαμε τον γαύρο. Προφανώς εννοούσε την μπάλα που παίξαμε και τις ρόμπες που τους μοιράσαμε μέσα στο γήπεδό τους. Πριν είπα ότι το δέσιμο της ομάδας και το στήσιμο και η κυκλοφορία ήταν επίπεδο τσάμπιονς Λίγκ. Νομίζω αυτό εννοεί ο Ζαγοράκης λέγοντας <<είδαμε ότι ονειρευόμαστε>>.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ζαγοράκης: «Είδαμε ότι ονειρεύεται κάθε ΠΑΟΚτσής»
Πόσο μικραίνουν τον ΠΑΟΚ τέτοιες δηλώσεις.Πολύ λυπάμαι,πάρα πολύ.Από την πληθώρα των ποστ που είδα στο τόπικ με τον Ολυμπιακό ένιωσα ότι τον έχετε για μεγαλύτερη ομάδα.
Πάρα πολύ με πείραξε.Επισκίασε κάθε χαρά για την νίκη μπορώ να πω.
Επιβεβαίωσε εν μέρη το ότι ο ΠΑΟΚσής ''ζει για ένα ματς τον χρόνο.''

Μπορεί να φανεί πιασάρικο,αλλα γαμώ τη πουτάνα μου δηλαδή.

Είμαστε ΠΑΟΚ ρε.Νιώθετε;Είμαστε και απαιτούμε να είμαστε οι πρώτοι.
Γιατί πλέκετε διθυράμβους μερικοί;

Προφανως και εννοει την μπαλα που επαιξε η ομαδα. Ποιους διθυραμβους? Ολοι γραφουν για την πουτσα που εφαγε ο γαυρος, ουτε οτι ειμαστε η Μπαρτσα ειπε κανεις, ουτε πεταμε στα συννεφα. Να μην χαρει ο κοσμος? Υπερβολικο σε βρισκω Φαταλ, ειπαμε να ειμαστε προσγειωμενοι αλλα μην φτασουμε και στο αλλο ακρο.

Γαμησαμε τον γαυρο μες στο σπιτι του, χαρηκαμε και τωρα παμε παρακατω. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Είναι κρίμα πάντως. Όλοι μόνο για τον Θοδωρή έχουν να λένε και μόνο τον Θοδωρή δοξάζουν. Τον Ζήση τον ξεχνάμε εύκολα έτσι;
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
οχι βεβεα δεν τον ξεχναμε αλλα δεστε τι εκανε ο σκυλος εδς...τελεθτεα παραγραφο
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=51941