Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Συμφωνω...δεν ειναι αναγκη να του την πεφτετε ολοι ετσι... σιγα τι κανετε δηλαδη... αντ αυτου μπορειτε να αντιταξετε με επιχειρηματα τις οποιες διαφωνιες σας...

Photis

• Guest
Κάπου εδώ τελειώνουν τα αστεία.

θέλω τον Ζαγοράκη πίσω? ΟΧΙ. Βασικά θέλω να πάει να γαμηθεί. Και αυτός και τα πλανα τριετίας του. Γιατί?
Γιατί έφτασε η ώρα του απολογισμού.

Τι κατάφερε σε αυτά τα τρία χρονια.

...................

Τι δεν κατάφερε σε αυτά τα 3 χρονια

1. Να μπει τάξη στα οικονομικά του P.A.Ο.K.

a. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιον χρωστάμε
b. γιατί χρωστάμε
g. που θα βρούμε το χρήμα για να ξεχρεωθούμε
d. Αποκτήσαμε και καινούργια ανοίγματα-

2. Να βάλει σε δρόμο οικονομικής ανόδου τον P.A.Ο.K

a. Με λανθασμένη πολιτική στην A AMK - τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ήταν γελοία
b. Με έλλειψη στρατηγικής για την AMK που έπεται

3. Καμια πρόοδο σε Διοικητικό επίπεδο

a. Διοίκηση Πρωτοδικείου = ΕΞΑΡΤΗΣΗ
b. Επιλογή ατόμων που δεν συνάγουν με το Ήθος του Παοκτσή και με αυτά που πρεσβεύει ο P.A.Ο.K.- γκαγκάτσης ( και αμφίβολων προσόντων)
g. ΑΝΑΝΔΡΙΑ στις κρίσιμες στιγμές... φεύγω , όχι κάθομαι ,,, όχι φεύγω ( Ο P.A.Ο.K. θέλει πρόεδρο με αρχίδια και όχι αρχίδια πρόεδρο)
d. Στήριξη πρόσωπον που έχουν καταρτιστεί συμπεριφορά και δεν είναι αποδεκτοί από τον λαό μας -Κατσαρή
e. Χάνοντας μοναδική ευκαιρία με τις εκλογές του 2009 να "βγάλει" για τον P.A.Ο.K.

4. Αγωνιστική ανανέωση του P.A.Ο.K.

a. Επιλογή Προπονητή και σtηριξη αυτού και τον επιλογων του οδήγησαν τον P.A.Ο.K. σε αγωνιστικό αδιέξοδο. Τρίτο- pembth ήμασταν και επί γούμενου.

b. Επιλογές όπως η παραχώρηση νέων παιδιών στα σέρpας η τον ερχομό τριτοκλασάτων παικτών όπως ο lino δείχνουν διοικητικό πρόβλημα και δημιουργούν αγωνιστικά αδιέξοδα.

g. Συνεργασίες με βάζελους και άλλους χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός ΠΑΟΚΤΖΗΔΙΚΑ αποδεκτός λόγος:
Γιατί να φέρω το Μόουν(η)? Ποιον εξυπηρετώ?

Είναι και αλλα πολλά. Κύριος όμως είναι οι sumbtwseis που με αγανακτούν.

Ξεκινα συζήτηση για τον σαλπιγγίδη μόλις μερικές μέρες αφού ξανά επιστρέφει στον P.A.Ο.K.
Γιατί?
Μονοι τους το σκέφτηκαν οι "δημοσιογραφαρες" η τους βοηθα κάποιος οι κάποιοι? Και πάλι μπλέξιμο με τον βάζελο? γιατί?
Αφού έκανε τόση καλή δουλειά όπως υποστηρίζουν πολλοί στα τμήματα ανάπτυξης και στις ακαδημίες γιατί βρισκόμαστε συνεχώς μπροστά σε διλήμματα όπως μουνί και σάλπι?
Που είναι οι συνεννόηση με τους συνδέσμους για στρατηγίkhς σημασίας αποφάσεις όπως η AMK?

ta leme

Είσαι και συ μια από τις αιτίες που έφυγε ο Θόδωρος.Όπως είναι και το λαμόγιο ο καλπάκης...ο επαγγελματίας ΠΑΟΚτσής...οχι βρισιες...Αυτό το σάιτ δυστυχώς είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚΤΣΗεπιλογη σου ειναι ,ασε κατα μερος τους χαρακτηρισμους ομως.....Εδώ έχει μαζευτεί η σαπίλλα που δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί σε άλλα μεγαλύτερα ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ σάιτ αλλά και δημόσια και γράφει εδώ για να δημιουργήσει εντυπώσεις.Είστε αξιοθρήνητοι....Δε σας θελουμε στον ΠΑΟΚ ............Ο ΠΑΟΚ αξίζει κάτι καλύτερο από τους επαγγελματίες ΠΑΟΚτσήδες που θέλουν να διοικήσουν τον ΠΑΟΚ...Τα δωρεάν ταξίδια τα κόψαμε κύριε Καλπάκη???Επίσης τύπε που έγραψες αυτά τα πράγματα είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ή έτρωγες από τον ΠΑΟΚ...??Μήπως είσαι και συ όπως το Νικόλα,Τριαλλαλά τριαλλαλό??Αί στο δίαολο χριστουγεννιάτικες μέρες που είναι.Σας σιχάθηκα....μακάρι να μην υπήρχατε ρε....Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ...Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ.ΑΝ ΕΛΕΓΕ 10 ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΣΟ ............. ΟΠΑΔΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ "ΛΥΓΙΣΕ".

Υ.Γ:Το κείμενο αυτό είναι αποκλιστηκά για τους ντεμέκ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ..Όσο για το σάιτ για ψαχουλευτείτε την λίγο...Πολύ βρώμα ρε παιδί μου..

Φιλικά και ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ,

Καλές γιορτές σε όλους σας μαλάκες και μη...εύχομαι να γίνουμε όλοι ΠΑΟΚ μια μέρα και όχι ΠΑΟΚ αλλά μάσα και ο Κώστας και ο Νίκος και ο Κύριάκος και τα ψωμιά μου...

το κειμενο του Baron εχει απαντηθει 100 φορες νωριτερα και εννοειτε εχει παρει απαντησεις και τα περισσοτερα που λεει δεν ισχυουν απλα.Ο ιδιος κρινετε για αυτα που γραφει οπως και εσυ και εγω και ολοι.
Προσωπικα οσο δεν βριζει δεν τον σβηνω.Εσυ αν συνεχισεις τους χαρακτηρισμους σε αλλα μελη θα σβηστεις.
Το site το επισκεπτεσαι με δικη σου πρωτοβουλεια και αν δεν βαριεσαι να γραψεις 10 σειρες βρισιες δεν θα βαριοσουν να γραψεις και απαντησεις στο ποστ του baron.

« Last Edit: December 24, 2009, 22:17:56 by northeagle_4 »

Jordan-4

• Guest
ΤΑ μυαλά σου και μια λιρα φώτη και όταν θα πιάνεις στο στόμα σου τον ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΟKΣΙΔΕΣ" ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΑ OMOΦΑ ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ  ΑΝΤΕ ΤΑ "ΑΓΟΡΙΜ" ΤΟ "ΚΑΛΟΜ"
« Last Edit: December 24, 2009, 22:19:42 by northeagle_4 »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
φιλε αν εχεις καποιον λογο πεστον...αν επισης εχεις ονοματα πεστα κι αυτα...ξεμπροστιασε τους ντεμεκ...εξαλλου αυτο ειναι ο σωστος ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΑΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ.... ΠΑΡΕ ΜΠΟΥΛΟ!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ρε σε πιον τα λες αυτα ρε ?
ποιους λες .......... ρε ...... ? θες να κανονησουμε να μας τα πεις κ απο κοντα ?
για αυτο παμε κατα διαολου με κατι .......... σαν εσενα που ναι σπορακι κ ντεμεκ ΠΑΟΚ πανω απ'ολα αναριχωμενε ε αναριχωμενε

oχι βρισιες σε αλλα μελη.1000 φορες τα ιδια λεμε.
« Last Edit: December 24, 2009, 22:12:38 by northeagle_4 »

Offline ved

• Αλλαγή
ΣΒΥΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ 15 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ  ειναι της μοδας παραδιπλα...

:smack: :smack: :smack: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006:
« Last Edit: December 24, 2009, 22:18:12 by vedder »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
λάπαιδε
παιδεα2ς
γυρισα απο εξφοδο ντριλα και διβαωαζω αθτα τα πσοτς;
ερισατε σωοβαροι ρε;;;
βαρμον ητι ειναι αθτα πουθ λες δερε φιλε;;; απολογησουθ ρε κολλητε ειναι δυθνατο;ςς;;;; δυλδα φυη με τι σκεπτικο τα εγραωςες αυθτα; γουθμενο; τθες;;;;

φοτις ξερβω οτι γραφεις και στο παοκμαινια εσε εχω σταμπαρει, εγω εκει μπαινο για την μεταγραφολοια να σπαω πλακα. εκει ειναι ενα ματσο ντεμεκ παοκτσιδες, ολοι και καλα επισημοι και τυθερα 5-6 , τι να μας ποθν να οθμε ποθ αν δεν ειμασταν εμεις ακομα εθα ειχατε γοθμενο και μπατατοθδη
κοιταξετα να δειτε γραφβ το ποστ με κλειστα ματια λογο 5454 Ηaig και εχω τρελαθει με αθτα ποθ λετε..... σοβσαραιθτειε

ολοια ζοθμε για εναν ΤΕΡΑΣΤΙ ΠΑΟΚ
ΕΝΑ Ν ΜΕΓΑΛΕΙΟΩΔΗ ΠΑΟΚ
εναν ΠΑΟΚ ΠΟΘ ΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΔΩΟΣ ΣΕ ΟΛΞ ΤΗΝ ΓΑΜΗΞΜΕΝΗ ΕΥΘΡΩΠΙ
η θα ειστε μαζι μας στο ονειρο ποθ ΜΟΝΟ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΡΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΘΑΝΟ
ηξ ιθα ειστε εναντιον μας

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΘ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΧΕΕΙΟΣΟ
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
ΠΑΟΚΞ Η ΠΡΟΩΤΗ ΜΟΘ ΛΕΗΞΗ
ΠΑΟΚ ΕΗ ΤΕΛΕΘΤΑΙΑ ΜΟΘ ΛΕΦΚΞ
ΖΟΘΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΘΤΟΝ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απο τα καλυτερα ποστ ever αδερφε!
Απλα respect!

northeagle_4

• Guest

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Jordan-4

• Guest
DARK LORD επόμενος λογαριασμός δικός μου.!!!!!!!! ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. όλα τα λεφτα εισαι "πασακα"
« Last Edit: December 24, 2009, 22:57:34 by northeagle_4 »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
darklord εισαι θεουλης  :'( :'( :'( :prosk: :prosk:

Offline tsag

• Αλλαγή
λογο 5454 Ηaig

ναιιιιιιιιι!!!!! μαζί σου!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΚΕΝΤΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Matador

• Αλλαγή
Εχω μια υποψια οτι ισως ο Νταρκ ηπιε ενα ποτηρακι παραπανω :D :D ;D ;D ;D
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline corrupt

• Αλλαγή
λάπαιδε
παιδεα2ς
γυρισα απο εξφοδο ντριλα και διβαωαζω αθτα τα πσοτς;
ερισατε σωοβαροι ρε;;;
βαρμον ητι ειναι αθτα πουθ λες δερε φιλε;;; απολογησουθ ρε κολλητε ειναι δυθνατο;ςς;;;; δυλδα φυη με τι σκεπτικο τα εγραωςες αυθτα; γουθμενο; τθες;;;;

φοτις ξερβω οτι γραφεις και στο παοκμαινια εσε εχω σταμπαρει, εγω εκει μπαινο για την μεταγραφολοια να σπαω πλακα. εκει ειναι ενα ματσο ντεμεκ παοκτσιδες, ολοι και καλα επισημοι και τυθερα 5-6 , τι να μας ποθν να οθμε ποθ αν δεν ειμασταν εμεις ακομα εθα ειχατε γοθμενο και μπατατοθδη
κοιταξετα να δειτε γραφβ το ποστ με κλειστα ματια λογο 5454 Ηaig και εχω τρελαθει με αθτα ποθ λετε..... σοβσαραιθτειε

ολοια ζοθμε για εναν ΤΕΡΑΣΤΙ ΠΑΟΚ
ΕΝΑ Ν ΜΕΓΑΛΕΙΟΩΔΗ ΠΑΟΚ
εναν ΠΑΟΚ ΠΟΘ ΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΔΩΟΣ ΣΕ ΟΛΞ ΤΗΝ ΓΑΜΗΞΜΕΝΗ ΕΥΘΡΩΠΙ
η θα ειστε μαζι μας στο ονειρο ποθ ΜΟΝΟ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΡΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΘΑΝΟ
ηξ ιθα ειστε εναντιον μας

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΘ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΧΕΕΙΟΣΟ
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
ΠΑΟΚΞ Η ΠΡΟΩΤΗ ΜΟΘ ΛΕΗΞΗ
ΠΑΟΚ ΕΗ ΤΕΛΕΘΤΑΙΑ ΜΟΘ ΛΕΦΚΞ
ΖΟΘΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΘΤΟΝ...

Aπαιτώ να μπει το άρθρο αυτό στην κεντρική του σάιτ. Ξερά. Μοντς βάλτε το κεντρική μην έχουμε πάλι εξεγέρσεις στο σάιτ... :P ;D

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ΠΑΟΚ και ας μην ξεμεθυσω ποτε  :-[ ::) ;D
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Vorious

• Αλλαγή
τουμπανο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Matador

• Αλλαγή

Συμφωνω...δεν ειναι αναγκη να του την πεφτετε ολοι ετσι... σιγα τι κανετε δηλαδη... αντ αυτου μπορειτε να αντιταξετε με επιχειρηματα τις οποιες διαφωνιες σας...

Ποια επιχειρήματα να αντιτάξεις ρε συ biv, όταν αρχίζει με το τι κατάφερε ο Ζαγοράκης και έχει βάλει "απoσηωπητικα"?
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»