Φούρναρης: Να μην κρύβεται ο Ζαγοράκης
Για τη «Σουρωτή και τα ασπρόμαυρα κασκόλ» είπε ο Περικλής στην εκπομπή του χθες το μεσημέρι, ότι του αποκάλυψε ο Τέο πως ήτανε η αιτία να παραιτηθεί. Καθώς επίσης και ότι τον αποκάλεσαν «Ντέμη Νικολαΐδη». Είπε ακόμα πως ο Τέο του αποκάλυψε ότι «ποτέ δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ και βρισκόταν καθημερινά στα γραφεία». Τ΄ άκουσε ο Κυριάκος, κι έγινε έξαλλος! Πήρε τηλέφωνο στο σταθμό, και τι δεν είπε:
*Ποιος μίλησε για Ντέμηδες;
*Τον φέραμε στον ΠΑΟΚ, με μπροστάρη το Θανάση Κατσαρή. Δεσμευτήκαμε να μη χαλάσει ούτε μία δραχμή από τα λεφτά του.
*Συμβάλαμε να μην τιμωρηθεί η ομάδα στη Λάρισα αφού τον πείσαμε να μην πάρει εισιτήρια. Δε θέλησε να μας ακούσει με τον Ηρακλή και η ΠΑΕ πλήρωσε πρόστιμο 120 χιλιάδες Ευρώ.
*Αυτοί οι άνθρωποι που τους σήκωνε δυόμισι, τρεις και τέσσερις η ώρα το πρωί για να του δώσουνε λύσεις, γιατί αυτοί που βρίσκονταν δίπλα του ήτανε ανίκανοι, δεν αξίζανε γι΄ ανταμοιβή να βρεθούνε στην αστυνομία.
*Ειδοποιήσανε τον κ. Ζαγοράκη να πάει στο Αστυνομικό τμήμα για το οποίο γνώριζε ότι ήταν, κι αυτός εξαφανίστηκε.
*Ο Ζαγοράκης ήτανε απών, ενώ ο Βρύζας την επόμενη μέρα που ανέλαβε, προς τιμή του πήρε θέση για όσα γίνανε.
*Ο Σάντος ζήτησε δυο παίκτες το καλοκαίρι και φέρανε εννιά παλτά που τώρα θα δοθούνε δανεικοί. Αποκλειστήκαμε από τη Χερενφέιν και ο προϋπολογισμός δε θα έβγαινε.
*Ο Ζαγοράκης να βγει να πει γιατί έφυγε και να ξεκαθαρίσει τη συνείδηση των οικογενειαρχών που μήνυσε ο Γούμενος.
*Ο Ζαγοράκης ήτανε στο Άγιο Όρος και την ανακοίνωση που βγήκε για τη Σουρωτή, δεν την έβγαλε αυτός, την έβγαλε ο Κυριάκου, μόνος του.
*Ο Ζαγοράκης να αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη αυτών που αλλάξανε τη σελίδα του ΠΑΟΚ.
*Δε θέλω να μιλήσω άλλο. Τι δηλαδή, να κάνω ρεπορτάζ που θα κάνουμε ρόμπα τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ; Οφείλει να μιλήσει, για να αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
*Δε θέλω να περιαυτολογήσω, ούτε να διαφημιστώ. Οδηγήθηκα στο αστυνομικό τμήμα εγώ που άλλαξα τη σελίδα στον ΠΑΟΚ, επειδή κάποιοι δίπλα στο Ζαγοράκη που πρέπει να φύγουνε από τον ΠΑΟΚ και είναι εκεί για προσωπικά συμφέροντα, οδήγησαν με τη μέθοδο της Χούντας στην αστυνομία τα παιδιά μου για να χτυπήσουνε εμένα.
*Εγώ πληρώνω το διαρκείας μου, δεν πάω τζάμπα στα ταξίδια με την ΠΑΕ. Δουλεύω, είμαι αυτοδημιούργητος και αυτή τη στιγμή που σας μιλάω έχω να σερβίρω τέσσερις πελάτες.
*Αλλά, αν και πάλι χρειαστεί, να κάνω συλλαλητήριο 15 χιλιάδων για να φωνάζουνε στο Ζαγοράκη «είσαι ο Πρωθυπουργός» θα το κάνω πάλι για τον ΠΑΟΚ.
*Ο Ζαγοράκης να μην κρύβεται, να βγει και να καθαρίσει την μπουγάδα, δε θα μιλήσω άλλο, γιατί θα καεί η πόλη.
*Πρέπει να κλείσω, γιατί έσω τέσσερις πελάτες και άμα δε δουλέψω τα λεφτά δε θα μου τα δώσει η ΠΑΕ»!
http://www.athlitiki.gr/vortal/content/view/8978/41/lang,el/