Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609730 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλώς να γυρίσει δεν εχουμε πολυτελεια να μενουν ανθρωποι σαν τον θοδωρα εκτος διοικησης..

και εγω περιμενω να δωσει εξηγησεις γιατι δεν ηταν και οτι καλυτερο αυτο το φευγα-ελα αλλα εμπιστευομαι τους 2 αυτους κυριους και δεχομαι οτι οι προθεσεις και οι πραξεις τους ηταν και ειναι για το καλο του ΠΑΟΚ και μονο

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
Το μονο που με χαλαει με την επιστροφη Ζαγορακη ειναι οτι δεν φευγει ο santos gnt. χεχεχεχ κακιες
Καλως να ερθει παλι πισω ο τυπος που εδωσε ξανα ζωη στην μουρλα μας.
Ασ ερθει και με καποιες απαντησεις ομως.
Με τον σκουληκοφαγο θα τα βρουν,δεν το φοβαμαι αυτο το θεμα  ;D
PAOK YPERANO OLON!!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
καλως επεστρεψε, ελπιζω να εχει βαλει μυαλο αυτο το διαστημα κ να μην κανει σαν 10χρονο στην πρωτη στραβη..

Offline spinos_4

• Αλλαγή
άρχισα να διαβάζω κάποια post και κουράστηκα...
πολλοί έχετε το πρόβλημα στο πως θα το πάρει ο Ζήσης...
ο Ζήσης σε αντίθεση με ορισμένους έχει δείξει ότι βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω από την εαυτό του..
επίσης έχει πει επανειλημμένες φορες ότι ο Ζαγκόρ είναι αδερφός του...
έτσι λοιπόν επειδή εγώ θα έκανα τα πάντα για τον αδερφό μου νομίζω ότι και ο Ζήσης θα έκανε το ίδιο για τον αδερφό του
και δεν θα έβαζε ψηλότερα τις καρέκλες και τις θέσεις...

η δουλειά μας δεν είναι η διοίκηση δουλειά μας είναι η κερκίδα
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gagas

• Αλλαγή

fatal_invasion

• Guest
Εμένα να πω την αλήθεια,κάπου δε μ'αρέσει η όλη φάση.
Και ελπίζω αυτό που έχω στο μυαλό μου,περί διχόνοιας και ενότητας να 'ναι σενάριο φαντασίας.
Προσωπικά θέλω για πρόεδρο τον Βρύζα.Ο Ζαγόρ για μένα πέρα από τα 1000 καλά,δεν είχε το πιο σημαντικό: τα κάκαλα στα φλέγον θέματα.
Με ξεκινήσει κανείς τα περί ''πολέμιος της διοίκησης και λοιπά''.

Δηλαδή συνειδητά υποστηρίζετε να γίνουμε φυτά.Συγγνώμη δεν θα πάρω.

Λάθος κάνεις φίλε gaga.Η για να το πώ αλλιώς,στη φράση που έκανες παράθεση,εν μέρη έχεις δίκιο.
« Last Edit: December 18, 2009, 16:12:29 by fatal_invasion »

Offline gagas

• Αλλαγή
μια μερα μετα την ειδηση για επιστροφη ζαγορακη,
γνωστος σκουλικις δημοσιοκαφρος(REAL FM) εβγαλε γνωστο παοκτση πρωην συνδεσμιτη
που τελευταια βλεπει ολο προβληματα στον ΠΑΟΚ
κ υποτελειες σε ομαδα του κεντρου
να μας πει για τα λαθη του ζαγορακη κ τα παραπονα του..

ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ

fatal στα του μπασκετ εχεις διαφορετικη αντιμετωπιση..εκει καποιος με την ιδια λογικη
θα μπορουσε να σε χαρακτηρισει φυτο..
οπως ειπε κ ενα παιδι τις προηγουμενες μερες,
αναμεσα στο μαυρο κ το ασπρο υπαρχει κ το γκρι..
« Last Edit: December 18, 2009, 16:08:45 by gagas »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
gaga αυτόν από τα γιαννιτσά λες??? που έβγαινε και στις εκπομπές του ραπτόπουλου???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gagas

• Αλλαγή
τασουλη σου εστειλα pm

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Εμένα να πω την αλήθεια,κάπου δε μ'αρέσει η όλη φάση.
Και ελπίζω αυτό που έχω στο μυαλό μου,περί διχόνοιας και ενότητας να 'ναι σενάριο φαντασίας.
Προσωπικά θέλω για πρόεδρο τον Βρύζα.Ο Ζαγόρ για μένα πέρα από τα 1000 καλά,δεν είχε το πιο σημαντικό: τα κάκαλα στα φλέγον θέματα.
Με ξεκινήσει κανείς τα περί ''πολέμιος της διοίκησης και λοιπά''.

.
Δηλαδή συνειδητά υποστηρίζετε να γίνουμε φυτά.Συγγνώμη δεν θα πάρω.

Λάθος κάνεις φίλε gaga.Η για να το πώ αλλιώς,στη φράση που έκανες παράθεση,εν μέρη έχεις δίκιο.

αν είχα διοίκηση γούμενου και σου έλεγα αυτήν την κουβέντα τότε ναι σωστά θα με έλεγες φυτό..
από την στιγμή που έχω ανθρώπους στην διοίκηση που τους εμπιστεύομαι τότε δεν είναι δουλειά μου να ασχολούμαι με το τι κάνουν, τους εμπιστεύομαι και αφήνω να κάνουν ότι νομίζουν καλύτερο αυτοί για την ομάδα από διοιητικής άποψης και εγώ το καλύτερο για την ομάδα από οπαδικής..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

psyhunterson

• Guest
Συμφωνώ με τον από πάνω 100%

baron

• Guest
@σπίνο:

Ας πούμε ναι. Μιλάς μόνον σαν οπαδός η ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ?

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Απλά καλώς να ορίσει ο αρχηγός. Ο Θοδωρής ειναι ΠΑΟΚ και μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Ολοι κάνουμε λάθη. Άλλωστε ο άνθρωπος δεν ειναι καριερίστας επαγγελματίας πρόεδρος, αλλα γνήσιος οπαδός του ΠΑΟΚ,  που κινήθηκε απο πόνο και πάθος ώστε να αναλάβει το βαρύ φορτίο της διοίκησης και  να βγάλει την μεγάλη του καψούρα απο το τέλμα που είχε βρεθεί.
Δεν ήξερε απο διοίκηση και ήταν λογικό να κλονιστεί να περάσει διάφορα. Και παρά ταυτα έκανε και σπουδαίο και σημαντικό έργο μεσα σε λίγο διάστημα.  Αντι να του πούμε ευχαριστώ θα ζητάμε τώρα και τα ρέστα....
Να έρθει ο αρχηγός!!!!! Ωστόσο πρέπει να ειναι κανείς πολύ αφελής ή να τρώει εύκολα το παραμύθι των δημοσιογράφων οτι θα υπάρξει θέμα Ζήση. Αλίμονο. Αυτα ειναι συζητημένα και ταχτοποιημένα απο πριν. Τι έτσι μια στιγμή θα έρθει.
Ο Βρύζας ἀλλωστε ήξερε εξ αρχής οτι θα γίνει αυτό. Ποιος τον έβαλε στην θέση του προέδρου. Ο Θοδωρος το ζήτησε και μάλιστα είπε τότε εαν θυμάστε οτι ζητάει απο τους συνεργάτες του να μεινουν ολοι μαζί ενωμένοι με τον Βρυζα.

Βεβαια ακόμη δεν ξέρουμε εαν γίνει 100% και πότε.
Εγω το μονο που φοβάμαι είναι ένα...... μήπως καταφέρουν οι εχθροί της ενότητας του ΠΑΟΚ μας- που καιροφυλαχτουν να δυναμιτίσουν το κλίμα- να σπείρουν διάσπαση και διχόνοια στο λαό μας. Βέβαια εάν αυτό γίνει θα είναι ευθύνη δική μας. Που ενώ έχουμε απο το παρελθόν πάθει... δεν έχουμε μάθει τον ρόλο που διαδραματίζουν οι δημοσιογράφοι κυρίως της πόλης εις βάρος του ΠΑΟΚ μας.
Το λέω αυτό γιατι ειμαι σίγουρος για το τι θα ειπωθεί και θα ακουστεί αυτές τις μέρες γύρω απο το θέμα αυτό.
Γι αυτό να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και ή δυνατόν να κλείσουμε τα ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και να ανοίξουμε την αγκαλιά μας στο Θοδωρή. Το αξίζει άλλωστε.

« Last Edit: December 19, 2009, 10:35:25 by ÊÑÇÔÉÊÏÓ »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
@σπίνο:

Ας πούμε ναι. Μιλάς μόνον σαν οπαδός η ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ?

μετόχους μας έκανε η ανάγκη...
το ξέρω ότι είναι υπέρτατη τιμή να έχεις και εσύ κομμάτι από την αγάπη σου
αλλα καλύτερα να μην είχα καμια μετοχή και να μπορούσε η ομάδα να είναι οικονομικά ανεξάρτητη παρα να έχω εγώ όλες τις μετοχές...

« Last Edit: December 19, 2009, 11:14:26 by spinos_4 »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Τα διοικητικά του ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να γίνουν ένα γαμάτο σήριαλ στην τηλεόραση με πολύ μεγάλη επιτυχία. Προσωπικά με κούρασε το θέμα... μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που πρέπει να ασχολείται ο οπαδός: με τη μπαλίτσα. Δε θα το ψάξω παραπάνω γιατί δε θέλω να ''πάρω θέση'' σε άλλη μια μεταξύ μας αντιπαράθεση, απλά δε μου αρέσει αυτό που γίνεται για να είμαι ειλικρινής. Θέλω μια διοικητική ασφάλεια. Να ξέρω δηλαδή ότι πρόεδρος είναι ο τάδε που τον εμπιστεύομαι και δε θα πηδήξει από το καράβι στα δύσκολα. Το ''φεύγω-μένω'' δε μου αρέσει. Δε θέλω επίσης τα διοικητικά της ομάδας μου να είναι τσιφλίκι κανενός. Όποιος φεύγει, φεύγει. Δε γίνεται να μας κάνει την καρδιά περιβόλι και μετά από δυο μήνες να επιστρέφει... η έλλειψη σοβαρότητας και ο ερασιτεχνισμός σε όλο τους το μεγαλείο.
Τέσπα, μη μου την πέσετε... όπως προείπα δε το έχω ψάξει το θέμα, επομένως μπορεί να κάνω και λάθος.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Matador

• Αλλαγή
Να γυρισει ο σκυλος γρηγορα! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Να μας εξηγησει ομως το γιατι εφυγε,  εκτος αν ειναι κατι πολυ προσωπικο, και γιατι επιστρεφει!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

kostas4

• Guest

Offline cure

• Αλλαγή
Δυο μέρες τώρα στριφογυρνώ τα γεγονότα στο μυαλό μου προσπαθώντας να καταλήξω κάπου σχετικά με την είδηση της "επανόδου" του Θοδωρή. Παράλληλα προσπάθησα να αφουγκραστώ γνώμες άλλων και να πάρω όποια πληροφορία μου ήταν δυνατόν από παντού. Το τι άκουσα δεν λέγεται!!! Ένας κόσμος διχασμένος και προβληματισμένος και το κυριότερο, αμέτοχος παρατηρητής των εξελίξεων. Μέσες άκρες κατέληξα μέσα μου σε αρκετά πράγματα. Όποιος κουράζεται με "σενάρια" ας μου κάνει τη χάρη να πάει παρακάτω για να μη ζαλίζουμε ο ένας τ' αρχίδια του άλλου και μαζί όλων των υπολοίπων με αντεγκλήσεις.

Το σενάριο είναι σοβαρό και φαίνεται ευοίωνο για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Με απλά λόγια και χωρίς να αναφέρω καθόλου τους όποιους φυσιολογικούς προβληματισμούς, το σενάριο λέει πως αυτούς τους 2 μήνες περίπου ο Ζαγοράκης αποτραβήχτηκε από το προσκήνιο, για να απελευθερωθεί από την πίεση και να τρέξει αυτά που ήθελε. Περισσότερο όμως ήθελε να ξεκαθαρίσει μέσα του τα πράγματα και να προετοιμαστεί για το νέο ρόλο του στο μέλλον του ΠΑΟΚ. Του αληθινού παράγοντα. Έπρεπε δηλαδή να προχωρήσει σε μια μετάλλαξη του χαρακτήρα του. Αν έβλεπε ότι δεν ήταν δυνατό να αλλάξει, τότε θα έμενε στην απέξω. Το ότι ήρθε σημαίνει ότι τα κατάφερε κι επιστρέφει μεταμορφωμένος. Για να δούμε Αφού πήρε την απόφαση άρχισε μια σειρά επαφών με πολιτειακούς παράγοντες και σίγουρα και οικονομικούς παράγοντες, έψαξε την περίπτωση της λύσης των χρεών, του χτισίματος του νέου γηπέδου και της εξεύρεσης επενδυτών. Ή τώρα που το σκέφτομαι ίσως να έγιναν κι αντίθετα. Δηλαδή να του είπαν, κοίτα προέκυψε κι αυτό και για να προχωρήσει πρέπει να μπεις μπροστά, αλλά να αλλάξεις σκεπτικό, να μας πείς πως θα είσαι εδώ, χωρίς πισωγυρίσματα γιατί μιλάμε για τα λεφτά μας.

Όπως και να συνέβη βρέθηκαν οι "επενδυτές", οι οποίοι θα πάρουν εγγυήσεις για συμμετοχή στο νέο γήπεδο και κανένα έργο και παράλληλα πήραν το αποφασιστικό ΟΚ από το κράτος την υπόσχεση πως αργά ή γρήγορα θα ρυθμιστούν τα χρέη. Το κράτος ψήνει τον επιχειρηματία, τα βρίσκουν μεταξύ τους και καλούν τον ΠΑΟΚ να το συζητήσουν. Το κράτος ως ο επιβλέπων τη μοιρασιά οποιασδήποτε πίτας στη μπανανία, ο επιχειρηματίας ο εκλεκτός του κράτους που θα φάει από την πίτα και ο εγγυητής που έχει στην κατοχή του τα υλικά για να φτιαχτεί η πίτα και του προτείνουν τη συνεργασία.
Εδώ να σημειώσω ότι όπως έχει διδάξει η ιστορία με τους επίδοξους οικοπεδοφάγους από μπάτμαν έως σαββίδη, ο εγγυητής δεν είναι άλλος από τον one and only κατσαρή. Αυτός πρέπει να πει το ΟΚ. Ο Ζαγοράκης είναι εγγυητής για τον επενδυτή και για να βάλει τα ωραία του λεφτά. Αλλά για να ελπίζει στο γήπεδο το ΟΚ είναι του chief. O chief με τον παρών "κράτος" μιλάει την ίδια γλώσσα και συνεννοείται (sic) και έτσι πάμε μπροστά.

Αν λοιπόν ισχύει αυτό το παραμύθι σε λίγο καιρό ο ΠΑΟΚ θα έχει και κάποιους μεγαλοεπενδυτές στην ΠΑΕ. Αν έρθουν μεγαλοεπενδυτές, θα σημαίνει ότι έχουν το ΟΚ της πολιτείας, γιατί μιλάμε για ελλαδιστάν.
Αν έχουν το ΟΚ για να μπούνε στην ΠΑΕ από την πολιτεία, τότε θα έχει αποφασιστεί μία ρύθμιση για να καθαρίσει η ΠΑΕ.
Και πλέον θα μιλάμε για έναν ΠΑΟΚ οικονομικά ανεξάρτητο, κερδοφόρο, με χτισμένες υποδομές, με εγγυητή τον Ζαγοράκη πως οι "επενδυτές" δεν θα έρθουν να φάνε με χρυσά κουτάλια, αλλά να επενδύσουν να πάνε μπροστά την ομάδα και μετά ας κερδίσουν όσα χρήματα τους αξίζουν και τέλος τον ΠΑΟΚ να έχει μπει στην τελική ευθεία για να γίνει η νέα Τούμπα.

Αυτό είναι το αισιόδοξο και ευκταίο σενάριο. Οι πιθανότητες και η λογική εκεί κλείνουν. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Για μένα προσωπικά, όποιος τυφλά εμπιστεύεται τον οποιονδήποτε σε τόσο μεγάλα θέματα όπως η κατοχή του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ, το γηπεδικό και τα "ανταλλάγματα" με το κράτος για τη ρύθμιση των χρεών, τότε είναι αφελής ως επικίνδυνος. Το να έχεις τα μάτια, τα αυτιά και το μυαλό ανοιχτά σε θέματα που αφορούν το μέλλον του ΠΑΟΚ δεν σε κάνει αχάριστο. Σε κάνει θεματοφύλακα.
Αν ψάχνεις κάθε κίνηση δεν το κάνεις γιατί δεν εμπιστεύεσαι, αλλά για να σιγουρευτείς ως οπαδός. Γιατί η πρώτιστη και κύρια δουλειά και καθήκον του κάθε οπαδού είναι να εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα της ομάδας τους, τη διατήρηση των αρχών της και να τη προστατεύουν από κάθε έναν που θέλει να τη βλάψει.
Όταν τα κάνουν όλα αυτά, τότε πηγαίνουν στο γήπεδο και την υποστηρίζουν μέχρι τελικής ανάσας. Στο τέλος όμως.

Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα. Δεδομένου το ότι θα μπούνε λεφτά με εγγυητή τον Θοδωρή, μιλάμε για πολύ όμορφο μέλλον. Μακάρι να πάνε όλα καλά

Ό,τι και να συμβαίνει πάντως ο οπαδός του ΠΑΟΚ οφείλει να ξεκολλήσει από το υπνωτικό που του χορηγούν συστηματικά τις τελευταίες μέρες τα ΜΜΕ, γεμίζοντας το κεφάλι του με τα ίδια και τα ίδια σχετικά με την πιθανή επιστροφή Σαλπιγγίδη. Αυτή την ώρα που γίνοντια σοβαρότατες διαδικασίες για το μέλλον του ΠΑΟΚ, ας υπάρχουν όσο το δυνατόν πιο λίγοι που θα έχουν αποπροσανατολιστεί από τους κατ' επάγγελμα υπνωτιστές.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apostolos

• Guest
Πραγματικά, αν διακυβεύεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε το ίδιο το μέλλον του συλλόγου με γήπεδα, χρέη, ανταλλάγματα κλπ κι εμείς από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούμαστε με τον 1 και 35 ε, είμαστε μεγάλα πρόβατα τελικά και το τυράκι το τρώμε για πλάκα δεν το συζητάω, βάζω και τον εαυτό μου μέσα για να μην παρεξηγηθώ.... για πλάκα όμως το τρώμε...

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Ο κόσμος έχει φάει 100 παπάδες με επενδυτές και είναι επιφυλακτικός για τον παπά νο 101.
Κι αυτό κατακριτέο?
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ