Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611923 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Για μενα δεν εφυγε ποτε ετσι κι αλλιως, ειναι παντα πισω απο τις κουρτινες..αν παντως εχει σκοπο να επιστρεψει σε Πρωτο πλανο θα προτιμουσα να μην το ακουγα πρωτα απο τον (καθε) Πετρωτο.
Σε θελουμε κοντα μας αλλα θελουμε επισης να μας μιλησεις για τον Οκτωβρη Σκυλε. Μην το ξεχασεις αυτο ασχετως αποφασης σου.

makptol

• Guest
αυριο μεχρι τις 5 μιση μαλλον θα σκασει...

μακαρι να ειναι ετσι δεν εφυγε ποτε αλλα ας επιστρεψει πλεον και επισημα.....

Photis

• Guest
Σκύλε γερά μαζί θα ξαναφέρουμε τον τίτλο στο Βορρά!!!

ive4

• Guest
Και ενόψει της ΑΜΚ δε θα ήταν κακή η επιστροφή του.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ασόβαρα πράγματα...
Όταν λες ''φεύγω'' πρέπει να εννοείς ''φεύγω''. Όταν λες πως θα κάνεις συνέντευξη τύπου να εξηγήσεις τους λόγους της αποχώρησης, το κάνεις. Δε νομίζω ότι χρειάζεται τώρα ο Θόδωρος στα διοικητικά του ΠΑΟΚ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

northeagle_4

• Guest
θα ξεκαθαρισω την θεση μου απο νωρις,για μενα καλος να γυρισει σε οποιοδηποτε ποστο επιθυμει ο βρυζας ή εχουν συννεινοηθει κατι που νομιζω ειναι λογικο αφου ολη μερα μαζι ειναι.ουσιαστικα δεν εφυγε ποτε,τυπικα και μονο.Η κινηση του αλλωστε αποδειχτηκε οτι λειτουργησε υπερ του ΠΑΟΚ και ξεπερασαμε μια κριση και ενα "κολλημα",μια στασιμοτητα θα ελεγα.ο Ζαγορακης οπως και Βρυζας φυσικα αποτελουν κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ και πρπει να αξιοποιηθουν στο επακρο.Ολιγωρουμε και εμεις σε πολλα θεματα με αποτελεσμα να μην παιρνουμε ουτε καν το 50% απο αυτο που θα μπορουσαμε.τεσπα ξεφευγω......
 Εγω προσωπικα ατομα τετοια θελω να τα βλεπω ολα μαζι να λειτουργουν υπερ του ΠΑΟΚ,χερι-χερι,μπρατσο,μπρατσο σε ολες τις μαχες τωρα θεσεις,καρεκλες, ,αξιωματα,παπατζιλικια και ξερω γω τι δεν με ενδιαφερουν καθολου τι θα κανουν και πως ,στα παπαρια μου και αν μπει προεδρος,αντιπροεδρος ο αλλος ,διευθ. συμβουλος και ξερω γω τι αλλο.Με ενδιαφερει να ειναι μαζι ΟΛΟΙ για το καλο του ΠΑΟΚ.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ôïí èÝëïõìå óßãïõñá êïíôÜ ìáò áëëÜ åãþ ðñïóùðéêÜ äåí ôïí èÝëù îáíÜ óôçí èÝóç ôïõ ÐñïÝäñïõ. ÁõôÜ ôá öåýãù, ü÷é êÜôóå, Üíôå êáëÜ ìÝíù êôë ìå åß÷áí êïõñÜóåé. ¸öõãå, áíÝëáâå Üëëùò ïðüôå ôÝëïò. Äåí èá Þôáí óùóôü êáé ãéá ôïí ÆÞóç óôçí ôåëéêÞ….

Íá Ýñèåé áëëÜ óå Üëëï ðüóôï. Áò ãßíåé áíôéðñüåäñïò óôçí èÝóç ôïõ Âéïëßäç êáé áò ðÜñåé ï Âéïëßäçò ôçí èÝóç ôïõ ÃêáãêÜôóç. ¼÷é ðÜíôùò îáíÜ ðñüåäñïò!

Åðßóçò ç åðéóôñïöÞ äåí óçìáßíåé ðùò äåí ðñÝðåé íá ìáò ðåé êáé ôïõò ëüãïõò ãéá ôïõò ïðïßïõò Ýöõãå îáöíéêÜ Ýíá âñÜäõ. Åêåßíç ôçí çìÝñá Ýíéùóá óáí íá ãêñåìßæïíôáé ôá ðÜíôá ãýñù ìïõ. Åðß ìÝñåò Þìïõí ÷þìá êáé èÝëù íá îÝñù ôï ÃÉÁÔÉ;;;
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

apostolos

• Guest
Να γυρίσει όποτε θέλει αλλά πρώτα θα δώσει συνέντυξη και θα πει με το νι και με το σιγμα τι συμβαίνει, γιατί έφυγε, γιατί ξανάρθε, τα πάντα. Αλλιώς είναι καραγκιόζ μπερντές η όλη ιστορία, θα έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη και κάθε σοβαρότητα.
« Last Edit: December 17, 2009, 11:27:03 by apostolos »

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ. Και είμαι περίεργος να δω πώς θα χειριστούν την κατάσταση για να μη φανούν κωλοτούμπες και δημιουργηθούν άσχημες εντυπώσεις. Ο σκύλος, παρότι μειονεκτεί σε πολλά σε σχέση με το Ζήση, θεωρώ πως ήταν καταλληλότερος για πρόεδρος μόνο και μόνο γιατί έχει άλλη ακτινοβολία διεθνώς, προσέδιδε μεγαλύτερο κύρος στην ομάδα σαν πρόεδρος στο ευρωπαϊκό στερέωμα.
Αλέξη διαφωνώ λιγάκι με την άποψη να επιστρέψει αλλά από άλλο πόστο. Ο Ζαγοράκης ήταν πρόεδρος, δεν νομίζω να "μπορεί" να γυρίσει από άλλο πόστο, π.χ. να υποβιβαστεί σε αντιπρόεδρος. Έχεις δίκιο ότι κούρασε με τις αμφιταλαντεύσεις του και αδικείται εν τέλει και ο Βρύζας. Αν όμως οι κολλητοί τα βρίσκουν και ο Ζήσης δεν νιώσει να τον πνίγει το δίκιο, τότε θα πρέπει να επιστρέψει σαν πρόεδρος ο σκύλος. Θα μου πεις και πού θα πάει ο Βρύζας, ο Κονσεϊσάο, ο Βιολίδης κτλ. Δεν ξέρω όντως. Κι εγώ παπαροφιλολογώ τόση ώρα. Για να δούμε...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω ειδηση που προερχεται απο το δημοσιογραφικο τημ του Γρηγοριαδη την αμφισβητω. Οσο εκτιμηση κι αν ειχα παλιοτερα για τον Πετρωτο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

chiltsid

• Guest
Ôïí èÝëïõìå óßãïõñá êïíôÜ ìáò áëëÜ åãþ ðñïóùðéêÜ äåí ôïí èÝëù îáíÜ óôçí èÝóç ôïõ ÐñïÝäñïõ. ÁõôÜ ôá öåýãù, ü÷é êÜôóå, Üíôå êáëÜ ìÝíù êôë ìå åß÷áí êïõñÜóåé. ¸öõãå, áíÝëáâå Üëëùò ïðüôå ôÝëïò. Äåí èá Þôáí óùóôü êáé ãéá ôïí ÆÞóç óôçí ôåëéêÞ….

Íá Ýñèåé áëëÜ óå Üëëï ðüóôï. Áò ãßíåé áíôéðñüåäñïò óôçí èÝóç ôïõ Âéïëßäç êáé áò ðÜñåé ï Âéïëßäçò ôçí èÝóç ôïõ ÃêáãêÜôóç. ¼÷é ðÜíôùò îáíÜ ðñüåäñïò!

Åðßóçò ç åðéóôñïöÞ äåí óçìáßíåé ðùò äåí ðñÝðåé íá ìáò ðåé êáé ôïõò ëüãïõò ãéá ôïõò ïðïßïõò Ýöõãå îáöíéêÜ Ýíá âñÜäõ. Åêåßíç ôçí çìÝñá Ýíéùóá óáí íá ãêñåìßæïíôáé ôá ðÜíôá ãýñù ìïõ. Åðß ìÝñåò Þìïõí ÷þìá êáé èÝëù íá îÝñù ôï ÃÉÁÔÉ;;;

åôóé,óõìöùíþ óå ïëá!!!

êáé íá óõìðëçñþóù ìå ôçí äÞëùóç ôïõ ðñïÝäñïõ ìáò:«Ï ÐÁÏÊ äåí åßíáé êáöåíåßï êáé íá áíïßîåé êÜðïéïò ôçí ðüñôá êáé íá ìðåé. Ï ÆáãïñÜêçò Ý÷åé ìåãÜëç óõíáßóèçóç ôï ôé åßíáé öåýãù êáé ôï ôé óçìáßíåé Ýñ÷ïìáé.

Offline dave

• Αλλαγή
εγω παλι σκεφτομαι οτι πιθανη επιστροφη του θα ερθει με εξελιξεις σε καποιο αλλο μεγαλο θεμα, πιθανο αυτο των χρεων...αποκλειεται απλα να αλλαξε γνωμη μεσα σε 2 μηνες και να θελει να γυρισει...εφοσον απο τι λεγανε δεν ειχε σταματησει τις συζητησεις με τη κυβερνηση λογικο ειναι πχ και η κυβαρνηση να το θελει σε επισημη θεση αν ειναι να γινει κατι...η κατι τετοιο τελως παντων...

εκτος αυτου, πρεπει να το ξανασκεφτει 2 φορες πριν γυρισει τοσο συντομα. γιατι αν στο μεσοπροθεσμο μελλον ξανα φυγει επικαλουμενος φαπες σε σκουληκια θα χει καει μονος του...

το τελευταιο κ πιο αισιοδοξο σεναριο (επιστημονικης φαντασιας) για μενα ειναι ο ας. δε μπορω να σταματησω να σκεφτομαι οτι ο ενας πρεπει να ναι στη παε κ ο αλλος στον ας. καλη η συνεργασια μαγκες με το κατσαριδα, αλλα ακομα καλυτερα δε θα ταν η συνεργασια μεταξυ σας, και ως επακολουθο ενας ισχυρος ας με χιλιαδες μελη???

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Πες μας γιατι εφυγες, οπως υποσχεθηκες, και μετα γυρνα σε οποιο ποστο θελεις.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.dikefalos.com.gr/index.php?module=News&func=display&sid=472

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με θέμα την επάνοδο του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία. Απλώς, θα γίνει μια συζήτηση μεταξύ των μελών της διοίκησης στο γεύμα που θα δοθεί το βράδυ για όλη την ομάδα.
Αιτία ο χρόνος που διαπιστώθηκε, τελικά, ότι χρειάζεται προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις ώστε να βρεθούν οι τρόποι για να μείνει "άθικτος" ο Ζήσης Βρύζας, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις εντυπώσεις που θα δημιουργηθούν με τον "υποβιβασμό" του με την επάνοδο Ζαγοράκη, αλλά και σε ό,τι αφορά κάποιες προσωπικές εγγυήσεις που πρέπει να πάρει για χρήματα που διέθεσε ως ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Θυμίζουμε ότι ένταξη προσώπων στο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει μετά την 8η Ιανουαρίου του 2010, διότι τότε λήγει η θητεία της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης.

Καταρχην να πω οτι ειναι μεγαλη μουφα που ολα αυτα βγαινουν στον αερα και δινουν την ευκαιρια στον καθενα να σχολιαζει.... Αφου μου δωσαν το βημα λοιπον, γινομαι ο καθενας και λεω...

α) Ο Βρυζας ξενερωσε με το σκηνικο και προσπαθουν να βρουνε ενα αλλον  τροπο για να μην φανει η φαση οτι μειωνεται...
β) Ο Βρυζας δεν εχει προβλημα αλλα θελει να βρει εναν οκ ρολο για να μην κανει ακτι ουσιαστικο
γ) Ο Βρυζας ξενερωσε και θα φυγει και προσπαθουν να βρουν ενα τροπο να του δωσουν πισω τα λεφτα που εχει βαλει...

Εγω να πω καταρχην οτι ξενερωσα με ολη την φαση.... Ζαγορακης ειναι σημαια, ειναι ιδαλμα... αλλα σου εδινε την αισθηση του οτι ποτε δεν θα εισαι σιγουρος με αυτα τα φευγω μενω. Αν ειναι μαζι οκ, κανενα προβλημα, αλλα αν ειναι να ειναι ΕΝΑΣ απο τους δυο προτιμω Βρυζα... Τον εωρω ικανοτερο, λιγοτερο λαοπροβλητο βεβαια αλλα οτι εχει να δωσει πολλα.....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
Άμα είναι να γυρίσεις, μην το κάνεις ως Πρόεδρος της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ έχει Πρόεδρο, που μπήκε μπροστά όταν εσύ για τον Α ή Β λόγο την έκανες. Σεβάσου τον εσύ και οι λοιποί συνεργάτες σου, εντός κι εκτός ΠΑΕ.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τριαλαλι τριαλαλό...
και καπακι αλλαγή με το
Μια ωραία πεταλούδα...

στη βάση συμφωνώ με τον egoist...κυρίως όμως λόγω άγνοιας (ακόμα) για τους λόγους για τους οποίους έφυγε εξ αρχής

fatal_invasion

• Guest
σωστος ο culture Βερολινέζος.

makptol

• Guest
Άμα είναι να γυρίσεις, μην το κάνεις ως Πρόεδρος της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ έχει Πρόεδρο, που μπήκε μπροστά όταν εσύ για τον Α ή Β λόγο την έκανες. Σεβάσου τον εσύ και οι λοιποί συνεργάτες σου, εντός κι εκτός ΠΑΕ.

καλα ξερετε οτι εχει προβλημα ο βρυζας με τον ζαγορ και την επιστροφη του  ? ξερετε τι θα αποφασισουν ?  χωρις να ξερουμε τιποτε
αρχισαμε τις θεωριες ενα εμεινε να διχαστουμε σε βρυζικους και ζαγορακικους θα ειναι τελειως κουφο.......και πιστευετε οτι ο βρυζας και ο ζαγορακης ειναι τυποι που τους αρεσει η καρεκλα του προεδρου και η λεζαντα ? εγω τους θελω και τους δυο στο Δ.Σ. και δεν με ενδιαφερει
η θεση που θα εχουν εκει.....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ενταξει δεν εγιναν και ετσι τα πραγματα φιλε μου, δεν εχουμε και στρατοπεδα, σταματιστε το θεμα πριν καν αρχισει! Απλα οπως ειπα... μας εδωσαν το δικαιωμα να σχολιαζουμε και δυστυχως αυτο θα γινει. Απλα ας κρατησουμε τα προσχηματα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Χανουμακια μου θυμιζετε μερικοι εδω μεσα.
ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ
ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ?ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ?ΜΟΝΟ ΦΗΜΕΣ ,ΔΗΜΟΣΙ0ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ.

Συμφωνω οτι μια δηλωση του περι της παραιτησεως θα ξεδιαλυνε τα πραγματα.ΑΛΛΑ το να φτασουμε στο σημειο να λεμε μην ερχεσε εχουμε προεδρο ,απολογησου και μετα βλεπουμε δεν το καταλαβαινω.

Δηλαδη ρε μαγκες σε κανα χρονο θα εχουμε ξεχασει ΠΟΙΟΣ μας πηρε απ το χερακι και μας εβαλε στον ισιο δρομο.Ποιος εφερε τον Βρυζα στην ομαδα(αρχικα σαν παικτη).Ποιος εβαλε πλατη το ονομα του για να συσπειρωθει ο κοσμος.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ?ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?

Και κατι τελευταιο:ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?ΚΑΙ ΑΝ
ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ?

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ.ΑΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΟΚ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ