Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611631 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
Αξιότιμοι φίλοι,

Σήμερα, 23 Νοεμβρίου 2009, υπέβαλλα την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ. στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ζήση Βρύζα.

Οι υπεύθυνες θέσεις που κατείχα εδώ και 2,5 χρόνια απαιτούσαν πολύωρη απασχόληση, συνεχή επαγρύπνηση, συνοδευόταν δε από ιδιαίτερο άγχος και έφταναν κάποιες φορές να γίνονται ψυχοφθόρες.

Θυσιάζοντας πολύτιμο χρόνο από τον επαγγελματικό μου τομέα, αλλά και από την οικογένεια μου ανταποκρίθηκα έως σήμερα και αφήνω όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να κρίνουν αν η παρουσία μου είχε θετικό αποτέλεσμα στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων για τον αγαπημένο μας σύλλογο.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το Θόδωρο Ζαγοράκη για την επιλογή και την εμπιστοσύνη του, τον Ηλία Βιολίδη για την στήριξη του σε δύσκολες στιγμές, όλους τους συνεργάτες μου και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άριστη συνεργασία μας.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στο Ζήση Βρύζα και σε όλα τα παιδιά της διοίκησης καλή δύναμη και αντοχή στη συνέχεια του ανηφορικού δρόμου. Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ γνωρίζουν ότι ανά πάσα στιγμή θα είμαι δίπλα τους.

Το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς και η συμμετοχή στο όραμα της οικονομικής εξυγίανσης δεν με εγκαταλείπουν και για το λόγο αυτό θα βρίσκομαι πάντα κοντά στο Σύλλογο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ

ΥΓ. Οποιοσδήποτε συσχετισμός της παραίτησής μου από τη θέση του μέλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα διαδραματιζόμενα στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θα είναι άστοχος αλλά και ύποπτος...

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14KGJ36D5&extLang= 

Βλεπω και αλλες παραιτησεις να ερχονται... :(

kostas4

• Guest
πολυ στο ντουκου το περασαμε το θεμα μαλλον...μπορει καποιος να εξηγησει τους πραγματικους λογους της παραιτησης Μανδρινου?
ανησυχω τρομερα γιατι φευγουν ενας-ενας και δεν εχουμε αλλα ικανα στελεχη τουλαχιστον προς το παρων.πρεπει παση θυσια να διασφαλισουμε το μελλον του ΠΑΟΚ και οτι δεν θα ξαναπεσει στα χερια λαμογιων και τυχαρπαστων

Offline Matador

• Αλλαγή
Τωρα το διαβασα και αρχιζω να ανησυχω. Γιατι;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

mpougatsas

• Guest
Δεν είναι περίοδος για ανησυχία μάγγες.. όλοι μια γροθιά και χαμηλά τη μπάλα να πάρουμε το διπλάκι και θα υπάρχει χρόνος και γι αυτά μετά.. ΠΑΟΚ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ακρως ανησυχητικα τα πραγματα και για μενα. Ασχετα τι λεει  το υστερογραφο και εμενα η παραιτηση Βιολιδη μου φανηκε σαν μια προφαση "σιγα σιγα να την κανει". Μακαρι να κανω λαθος............

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Photis

• Guest
Υπάρχει σοβαρό διοικητικό θέμα...Περισσότερα δεν ξέρω...απλά το ξέρω αυτό.Χωρίς ΤΕΟ μπροστά η ΔΙΚΗ ΤΟΥ διοίκηση δεν μπορεί να λειτουργήσει...

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Εγώ πάντος δεν βλέπω τον Τέο και πολύ πίσω.
Ο Τέο είναι πανταχού παρών όπως και μετά το σκουλίκι στο δ.σ στην τούμπα όπως και σχεδόν κάθε μέρα στα γραφεία της ΠΑΕ και γενικά δεν μου δίνει την αίσθηση του παραιτηθέντα.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
οι λογοι που επικαλειται παντως δεν ειναι και τοσο παραλογοι

apaoki13

• Guest
Συμφωνώ blue. Δυο χρόνια αυτοί που τράβηξαν το κουπί είναι λογικό να έχουν κουραστεί. Το θέμα είναι ν' αποκτήσει η ΠΑΕ τις κατάλληλες δομές για να μην πέφτει το βάρος στους διοικητικούς. Άλλο να τρέχει ένας έμισθος κι άλλο εθελοντικά ένας διοικητικός.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Áõôü åßíáé êáé ôï ðñüâëçìá ðéóôåýù. ¢ëëï íá «ôñÝ÷åé» Ýíáò Ýììéóèïò êáé Üëëï Ýíáò åèåëïíôÞò. ¢ëëï íá ãßíåôáé êñéôéêÞ óå Ýíáí Ýììéóèï êáé Üëëï óå Ýíáí åèåëïíôÞ.

…êáé äõóôõ÷þò ìå ôçí íïïôñïðßá ðïõ õðÜñ÷åé, ç ïðïßá ßóïò êáé íá åßíáé äéêáéïëïãçìÝíç ùò Ýíá óçìåßï ëüãï ðáñåëèüíôïò, äåí èá ìðïñïýóå êáíåßò ôïõò íá åßíáé Ýììéóèïò. Èá Þôáí âïýôõñï óôï øùìß ãéá üóïõò èÝëïõí íá âëÝðïõí ðáíôïý öáíôÜóìáôá ðïõ ôñþíå ôá ëåöôÜ ôïõ Ëáïý ôïõ ÐÁÏÊ!!!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν βλέπω ειλικρινά τίποτα ανησυχητικό και κυρίως τίποτα περίεργο. Οι λόγοι που επικαλείται ο ίδιος θεωρώ ότι δεν λαμβάνονται όσο σοβαρά υπόψη τους αξίζουν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι χασομέρηδες. Έχουν τις δικές τους επιχειρήσεις και για να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ αναγκάζονται να ξεκλέβουν χρόνο από την οικογένειά τους.

Φυσιολογικότατο είναι σε κάποια φάση να αποστασιοποιηθούν λίγο, για να ηρεμήσουν, να πάρουν ανάσα κτλ

Θα το δείτε πως ο Μανδρίνος θα είναι κοντά στην ομάδα και θα έρθει πιο κοντά μόλις ηρεμήσει. Όπως ποτέ δεν έφυγε ο Θόδωρος.

Καλή ξεκούραση κ. Μανδρίνο και καλή επάνοδο όταν νιώσετε έτοιμος ξανά. Ευχαριστούμε!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gagas

• Αλλαγή
συμφωνω,
εξαλου ο μανδρινος νομιζω δυο χρονια εκανε εντατικα στον μακη..

kostas4

• Guest
θα συμφωνησω οτι οι λογοι που επικαλειται ο Μανδρινος ειναι σοβαροι και εχω υποστηριξει στο παρελθον οτι οι παραγοντες θα πρεπει να πληρωνονται.δυστυχως για να καλυφθουν επαρκως αυτες οι θεσεις δεν διαθετουμε το απαραιτητο μπατζετ και ετσι καποιοι αναγκαζονται να δουλευουν εθελοντικα.

αυτο που με ανησυχησε ειναι η αναφορα του Μανδρινου στον ΑΣ και τα οσα συμβαινουν εκει.πρεπει επειγοντως να μπουν νεα στελεχη στην παε που γνωριζουν το αντικειμενο και φυσικα ειναι αποδεκτοι απο τον κοσμο
ξαναλεω οτι πρεπει να δημιουργησουμε τους μηχανισμους που θα εξασφαλισουν το μελλον και την ανεξαρτησια της ομαδας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.sportonio.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1326:%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CF%86%CE%B8%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&Itemid=38

Πώς ο Μανδρίνος έφθασε στην παραίτηση
Γράφει ο Κώστας Πετρωτός

Πώς ο Μανδρίνος έφθασε στην παραίτηση

Για τον πολύ κόσμο του ΠΑΟΚ, η παραίτηση του Ανδρέα Μανδρίνου το απόγευμα της Δευτέρας (23/11), ήταν αιφνιδιαστική. Για τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, όμως και τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός τους, ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη. Ο Ανδρέας Μανδρίνος είχε εκδηλώσει την πρόθεση να παραιτηθεί μία μέρα πριν την αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη. Μετά από παράκληση του τέως προέδρου πείστηκε να παραμείνει στο πόστο του, ιδιαίτερα νευραλγικό για τη λειτουργία της ΠΑΕ, αφού είχε να κάνει με τα οικονομικά. Η δουλειά του ουσιώδης, αν και «αθόρυβη». Ο ίδιος, άλλωστε, είχε επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ελάχιστες ήταν οι φορές που είχε μιλήσει δημόσια. Στις κατά καιρούς συνεντεύξεις Τύπου της διοίκησης (που μερικές φορές συνοδεύτηκαν από ραδιοφωνικές παρουσίες του) και μετά την πώληση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. «Ελπίζω να μην μας πιάσουν τάσεις νεοπλουτισμού» είχε πει τότε, φανερώνοντας την πολύ υπεύθυνη στάση του απέναντι στον ΠΑΟΚ που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια επί 2,5 χρόνια. Για τον 42χρονο ξενοδόχο από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα της παρουσίας του στην ΠΑΕ το πρωτεύον μέλημα ήταν η οικονομική εξυγίανση. Γι' αυτό, πολλές φορές, δεν δίστασε να παίξει το ρόλο του... κακού. Του ανθρώπου που πάντα χτυπούσε προειδοποιητικό καμπανάκι για να αποφευχθούν παγίδες.

Μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής παρουσίας στην ΠΑΕ, σε ιδιαίτερα ψυχοφθόρες-όπως ο ίδιος δηλώνει-θέσεις, ο Ανδρέας Μανδρίνος πήρε την απόφαση να φύγει. Δεν τον έκαναν να αλλάξει γνώμη ούτε οι παρακλήσεις των άλλων μελών της διοίκησης. Η τελική απόφασή του ήταν να περιμένει να εγκριθεί ο απολογισμός της περασμένης σεζόν και στη συνέχεια να βρει το σωστό τάιμινγκ για την αποχώρησή του. Και το έκανε σε στιγμές ευφορίας (μετά το θρίαμβο επί του Άρη) για να μην προκαλέσει κανένα πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας. Και εξωθεσμικά, όμως, θα είναι κοντά στον ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσει να έχει σχεδόν καθημερινή επαφή με τον Ηλία Βιολίδη, ο οποίος αναλαμβάνει τον τομέα των οικονομικών. Όσο για τη θέση του στο δ.σ. θα παραμείνει, προς το παρόν, κενή και θα αναπληρωθεί όταν ανανεωθεί η θητεία της διοίκησης από το Πρωτοδικείο μέσα στο Γενάρη.

Πλέον, όμως, θα έχει τον χρόνο να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και την δουλειά του.

Όσο για το υστερόγραφο στη δήλωσή του (μπορείτε να την διαβάσετε σε άλλο ρεπορτάζ στο sportonio.gr), απευθύνεται σε εκείνους που προσπαθούν να «ερμηνεύσουν» την παραίτησή του με βάση την κουμπαριά του με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Μία τέτοια εικασία είναι εντελώς αβάσιμη και το αποδεικνύει η πορεία του Μανδρίνου στα 2,5 χρόνια που αποτέλεσε μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

apostolos

• Guest
Ρε παιδιά αυτοί οι άνθρωποι δουλεύανε χωρίς να πληρώνονται, εθελοντικά δηλαδή, εδώ και 2,5 χρόνια για τον ΠΑΟΚ. Νομίζετε οτι αυτό θα συνεχιζόταν εις τον αιώνα τον άπαντα? Όχι βέβαια. Κάποια στιγμή θα κουραστού και θα φύγουν, αυτό έλειπε δηλαδή. Προς τι ο πανικός και οι απορίες? Τι πιο φυσιολογικό?

ive4

• Guest
μ αρέσει το βάθος της σκέψης του Κώστα Πετρωτού! Αυτό θα πει δημοσιογραφία. <<Πως ο Μανδρίνος έφτασε σε παραίτηση>> για να μας πει ότι το σκεφτόταν από πριν. Κι εγώ που νόμιζα ότι ξαφνικά του ήρθε... ; <<Για να αφοσοιωθεί στην οικογένεια και στην δουλειά του>> : Αχα! Πόσο πολύ το έψαξες ρε μεγάλε δημοσιογράφε ; Το διασταύρωσες ε ;

zagorakis

• Guest
«Έπρεπε να μείνει ο Ζαγοράκης»

Υπήρξε μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ την «χρυσή» πενταετία 1970-1975, ενώ προέρχεται από τα «σπλάχνα» του «Δικεφάλου» του Βορρά. Ο δικηγόρος Δημήτρης Μόκκας μιλάει στο gazzetta.gr για τον ΠΑΟΚ που αγαπάει!

Αυτοχαρακτηρίζεται σαν «υπηρέτης» του ΠΑΟΚ, ενώ προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου της Μακεδονίας, καθώς επί 15 χρόνια υπήρξε αθλητής στον ΠΑΟΚ με τον οποίο έκανε πρωταθλητισμό στο άθλημα του στίβου με εμπόδια. Αναμείχθηκε στα διοικητικά της ομάδας την πενταετία 1970-1975, όπου ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και σε κάθε του λέξη ...αντανακλά η αγάπη του για τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Ο λόγος για τον δικηγόρο Δημήτρη Μόκκα, ο οποίος μίλησε στο gazzetta. gr για τον φετινό ΠΑΟΚ, τη διοίκηση Ζαγοράκη, αλλά και το όνειρο χιλιάδων οπαδών του Μακεδονικού συλλόγου, το πρωτάθλημα.

Κύριε Μόκα πως βλέπετε τον Ζήση Βρύζα από την μέχρι τώρα θητεία του στον προεδρικό «θώκο» του ΠΑΟΚ;

Ο Ζήσης είναι ένα πολύ καλό παιδί και η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη. Σίγουρα την διοικητική ικανότητα την αποκτάς μέσα από την καθημερινή τριβή με τα θέματα του συλλόγου. Σίγουρα του λείπει η εμπειρία, αφού η θέση που βρίσκεται τώρα έχει μεγάλες ευθύνες. Έχει αναλάβει την εκπλήρωση των στόχων ενός μεγάλου συλλόγου. Άποψη μου είναι ότι με τον καιρό και το πέρασμα του χρόνου, ο Βρύζας θα είναι άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον «Δικέφαλο».

Όσον αφορά το κεφάλαιο «Ζαγοράκη» στον ΠΑΟΚ, τη θητεία του στον σύλλογο και τα όσα πέτυχε, ποια είναι η άποψη σας;

Ο Ζαγοράκης ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα και τον κόσμο της. Έκανε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να νιώσουν αισιόδοξα, να πιστέψουν ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Έσωσε την ομάδα μετά από μία «επάρατη» επταετία, που ο ΠΑΟΚ είχε μικρύνει και μόνο άσχημα γεγονότα συνέβαιναν στην Τούμπα. Ο κόσμος τον είδε σαν «Μεσσία» και τον στήριξε από την πρώτη στιγμή στην ομάδα. Όταν έχεις την στήριξη τόσων χιλιάδων οπαδών, είναι επακόλουθο να αφήσεις έργο. Έκανε φυσικά μεγάλες προσπάθειες και ο ίδιος. Εγώ θα χαρακτήριζα τον Ζαγοράκη σαν «μάννα εξ' ουρανού» για τον ΠΑΟΚ. Έδωσε χαρά σε χιλιάδες ανθρώπους και τους έκανε να χαμογελούν ξανά.

Αποχώρησε όμως αναπάντεχα από την προεδρία, ενώ λατρευόταν όπως είπατε. Απαίτηση του κόσμου του ΠΑΟΚ ήταν να παραμείνει στην προεδρία του συλλόγου. Πως κρίνετε εσείς την απόφασή του;

Σε αυτό το θέμα επίτρεψέ μου να είμαι κατηγορηματικός. Ο Ζαγοράκης έπρεπε σαφώς να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Η παραίτηση του ξάφνιασε κόσμο και απογοήτευσε επίσης πάρα πολλούς οπαδούς που είχαν ταυτιστεί με το όραμα του Ζαγοράκη. Είχαν εμπνευστεί από το «Πάμε για πρωτάθλημα» του Θόδωρου και στο τέλος αυτός έφυγε. Να ξεκαθαρίσω πάντως, ότι με τον όρο «έφυγε» δεν εννοώ ότι αποσύρθηκε εντελώς από τα δρώμενα του συλλόγου. Πιστεύω πως μαθαίνει, παρακολουθεί, συμβάλλει και έχει λόγο στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Θέλω επίσης να υπενθυμίσω ότι το μέγιστο καλό, αυτό που τον ονόμασε «σωτήρα» ήταν η μεγάλη προσπάθεια που έκανε και μείωσε το χρέος του συλλόγου. Ένα τεράστιο χρέος για να μην ξεχνιόμαστε από τις προηγούμενες διοικήσεις. «Νοικοκύρεψε» την ΠΑΕ και μπόρεσε να δώσει στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να ρυθμίσει τα χρέη του.

Ας πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι κύριε Μόκα. Ποια είναι η γνώμη σας για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, τον Φερνάντο Σάντος;

Άποψη μου είναι ότι αν ήταν κάποιος άλλος πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος θα είχε απολυθεί πολύ έγκαιρα. Δεν το λέω για να μειώσω την αξία του, αλλά πιστεύω τα αποτελέσματα ειδικά απέναντι στους μεγάλους δεν είναι τα αναμενόμενα. Δεν δικαιολογείται το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει σε ντέρμπι με τους μεγάλους της Αθήνας τόσα χρόνια. Βέβαια, από την άλλη σκοπιά του θέματος αν αλλάζεις συνέχεια προπονητή δεν κάνεις κάτι σημαντικό. Απλά βγάζεις εκτός ρυθμού την ομάδα και τους παίκτες. Είναι εργατικός, αλλά τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν. Ίσως να φταίει που κατεβάζει την ομάδα με πολύ αμυντικογενές σύστημα.

Όσον αφορά το όνειρο των χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ποια είναι η γνώμη σας; Μπορεί να το πραγματοποιήσει κάποτε;

Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι δύσκολο να συμβεί αυτό. Τα μεγέθη δεν είναι τα ίδια. Και όταν λέω τη λέξη «μεγέθη» δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό σκέλος των ομάδων, αλλά και σε άλλα. Εννοώ μεγέθη επιρροής σε όλα τα αρμόδια όργανα και τις επιτροπές. Διαιτητές, αθλητική δικαιοσύνη και πολλά άλλα. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν κάνουν τίποτα για μία αθλητική αποκέντρωση». Θυμάμαι ότι ο Ορφανός είχε ψηφίσει νόμο, ο οποίος όριζε ότι οι ομάδες από Μακεδονία, Ήπειρο και Θεσσαλία θα μπορούσαν να εκδικάσουν υποθέσεις τους σε αθλητικό δικαστή της Θεσσαλονίκης. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, ότι η μεταχείριση θα ήταν άλλη. Αυτός ο νόμος όμως καταργήθηκε «πραξικοπηματικά» από την ΕΠΟ και την επιτροπή της Superleague. Δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας πρόεδρος αυτών των ομάδων. Έστειλα έγγραφο και καμιά ΠΑΕ από τις υποτιθέμενες ενδιαφερόμενες δεν απάντησε. Άρα τι άλλο να πούμε. Αυτοί δεν νοιάζονται για το καλό τους.. Δεν φταίει για όλα τα δεινά η Αθήνα.

Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος και ποιος ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΟΚ;

Είναι δύσκολο να απαντήσω σε κάτι τέτοιο, γιατί όλοι ήρθαν με αγνές προθέσεις και όλοι έφυγαν κυνηγημένοι από τον ΠΑΟΚ. Σαββίδης, Βουλινός, Γούμενος, Μπατατούδης έπαιξαν παιχνίδια στην «πλάτη» του συλλόγου. Εξαίρεση βέβαια αποτελεί η διοίκηση Ζαγοράκη που έκανε τα πάντα με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ.

Σαν επίλογο θα ήθελα να μου πείτε πως βλέπετε τον φετινό ΠΑΟΚ. Οι στόχοι του;

Πιστεύω ότι η ομάδα θα τερματίσει φέτος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αφού οι δύο μεγάλοι έχουν ξεφύγει αρκετά. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και το κύπελλο που πρέπει να είναι πάντα στους στόχους του ΠΑΟΚ και με λίγη τύχη μπορεί να το κατακτήσει.\

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/60862-%CE%AD%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B6%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ΕΛΑ ΕΧΩ ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ραγδαίες εξελίξεις μπορεί να φέρει στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έχει συγκαλέσει για το απόγευμα (5 μ.μ.) της Πέμπτης (17/12) ο Ζήσης Βρύζας. Και αυτό γιατί μπορεί να σημάνει την επάνοδο του Θόδωρου Ζαγοράκη σε ρόλο προέδρου. Όπως σας είχε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες το sportonio.gr, ο «Τέο» είναι πλέον «ψημένος» να επιστρέψει στο προσκήνιο. Να βγει μπροστά και να συνεχίσει το έργο που μαζί με τον Βρύζα και τους υπόλοιπους συνεργάτες του είχε αρχίσει τον Ιούνιο του 2007. Άλλωστε και το διάστημα των δύο και κάτι μηνών που απείχε από τη διοίκηση της ΠΑΕ, δεν έπαψε να ασχολείται με τα πιο «καυτά» ζητήματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ. Το αποδεικνύουν οι επαφές που έκανε (μαζί με τον Ζήση Βρύζα) με τους κ.κ. Μπόλαρη και Καστανίδη και πέτυχε ουσιαστικά να εξασφαλίσει τη συναίνεση της Κυβέρνησης  για ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο.

Στο Δ.Σ. της Πέμπτης αναμένεται να οριστικοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Ζαγοράκη στη διοίκηση της ΠΑΕ. Πιθανόν αυτή να γίνει στις 8 με 9 Γενάρη όταν ανανεωθεί η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αποκλείσει να συμβεί και άμεσα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να σταθμίσουν όλες τις παραμέτρους έτσι ώστε η επιστροφή να γίνει στο σωστό τάιμινγκ. Άλλωστε, στην συνέντευξη Τύπου της περασμένης εβδομάδας, Βρύζας και Βιολίδης, προετοίμασαν το έδαφος, τονίζοντας ότι η πόρτα της επιστροφής είναι πάντα ανοιχτή για τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

Φυσικά, ο Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να ανακοινώσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση στις 8 Οκτωβρίου, προκειμένου να μην μείνει καμία απορία γι' αυτή τη δίμηνη παρένθεση, χωρίς Ζαγοράκη στη διοίκηση.

http://www.sportonio.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1804:%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%B6%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81&Itemid=38

Το σαιτ μπορει να ειναι καμμενο, αλλα το αρθρο το υπογραφειο ο Πετρωτος που ειναι καλος δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ (μαζι με Τζορμπα οι πιο σοβαροι)
Δεν ξερω πραγματικα τι να πω για αυτο, με αφηνει αναυδο το θεμα...
Ελπιζω απλα ολα αυτα να γινονται με συνενοηση. Ειμαι σχεδον σιγουρος βεβαια αλλα θα ηθελα πολυ να ξερω οτι ολα θα πανε καλα. Επιφυλασσομαι για επομενη τοποθετηση μολις σταθμησω τα πραγματα η μαθουμε περισσοτερα!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
αυριο μεχρι τις 5 μιση μαλλον θα σκασει...

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
γραφικότητες...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg