Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609387 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Σοστώς ο δικός σου στα περισσότερα, αλλά αυτό με το στημένο των επισοδείων δεν το τρώω. Σιγά να μην είχανε προσλάβει και φωτιστή για να ρίχνει τους προβολείς και να δημιουργεί ατμόσφαιρα. Αυτά έγιναν. Μαλακία η όλη εξελιξη, αλλά έγιναν. Τώρα να πεις ότι στήθηκαν, απλά δεν τους έχω για τόσο ικανούς κι έξυπνους. Όλοι έχουμε κινητό με κάμερα στην τελική. Μην τρελλαίνεστε μ' αυτό το θέμα.

Θυμήσου μόνο τις πέτρες στο πούλμαν του Πανιωνίου μετά το τον αγώνα που είχε γίνει τη μέρα του συλλαλητηρίου... Δεν ξέρω πόσα και ποιά από διάφορα που γίναν ήταν στημένα, αλλά κάποια σίγουρα ήταν....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Βάλε κ το πέσιμο στον Σαντος με τις πέτρες που αποδόθηκε με την μία σε δικούς μας.....

Στην πρώτη χρονιά όντως ο ΠΑΟΚ τα σκάτωσε. Όμως όποιος θεωρεί ότι υ περισυνή πορεία δεν ήταν κ τίποτε ιδιαίτερο τότε μάλλον θα πρέπει να μας πεί πόσα χρόνια είχαμε να κάνουμε τέτοια αποτελέσματα. Μην αδικείτε την ομάδα προκειμένου να την "πείτε" στον Ζαγόρ......
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

apostolos

• Guest
http://paoksagapo.blogspot.com/2009/10/blog-post_6869.html

Επιτέλους ας συμμαζέψει κάποιος τον κάθε φελό που δεν έχει σκίσει βρεγμένη εφημερίδα στη ζωή του και μέσα από ένα blog, ένα radio, ένα SMS χαρακτηρίζει, μηδενίζει και ισοπεδώνει τα πάντα... Aκου λίγος... Για πες μας βρε φελέ εσύ τι έχεις κάνει στη ζωή σου? Aντε πια με τον κάθε πικραμένο που βγάζει γλώσσα. Σεβάσου 5 πράγματα βρε φρούτο και σκεψου λίγο πριν μιλήσεις η πριν γράψεις.

makptol

• Guest
τετοιους "λιγους " να ειχαμε 5-6 τι καλα θα ητανε ο τελευταιος "λιγος" που μας απεμεινε ειναι ο ζησης......

giannis80

• Guest
Το βάζω εδώ γιατί η περίοδος που καλύπτει αφορά προεδρία Ζαγοράκη.Δημοσιεύτηκε χθες ο ισολογισμός της ΠΑΕ.400 χιλ. κέρδη έδειξε, δείγμα ξανά της προσεγμένης πολιτικής στα οικονομικά.Τα πράγματα είναι σφιχτά φέτος σύμφωνα με τα δεδομένα που αναλύθηκαν στην τελευταία συν. τύπου, καθώς λείπει από τον προυπολογισμό γύρω στο 1,5 εκ για να βγάλουμε κερδοφόρα και αυτήν την χρήση.Χρειάζεται καλή πορεία στο κύπελλο και αίσθηση στον κόσμο (όπως πέρσι) οτι κάτι καλό μπορεί να γίνει στα πλέι οφ για να έχουμε ξανά sold out.

chiltsid

• Guest
χρονια πολλα θοδωρε,να τα εκατοστησεις!!!να σε παντα γερος και δυνατος!!
θα χεις παντα μια θεση στην καρδια μας,αλλα και στον ΠΑΟΚ!!!

northeagle_4

• Guest
Ετσι !!! Και απο μενα.

LFPADRAM

• Guest
Χρονια πολλα ρε σκυλε, να σαι παντα καλα!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ομοιως, κι απο μενα τις καλυτερες ευχες Θοδωρε!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρονια πολλα σκυλε...

BIANCONERO

• Guest
Επειδη πλεον μπαινω μια φορα τη βδομαδα, απαντωντας σε obelus kai nikos1988, το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν εχετε καταλαβει ΤΙ γραφω και ΓΙΑΤι τα γραφω!!
Οχι απλα δεν ειμαι ΜΙΖΕΡΟΣ αλλα αντιθετως αυτη τη ΜΙΖΕΡΙΑ που μας οδηγει κατευθειαν ξανα στο ΓΚΡΕΜΟ θελω να αποβαλουμε. Τη μιζερια αυτη που θα ΣΚΑΣΕΙ οποιον αγαπαει τον ΠΑΟΚ και θελει να βοηθησει απο οποιοδηποτε ποστο (ο Ζαγορακης δεν ειναι παρα ενας απο αυτους).
Ολους αυτους που μας βλεπουν αντι να εστιαζουμε στο πως θα γινουμε μια ΓΡΟΘΙΑ και θα προστατευσουμε την ομαδα , μας βλεπουν να πεφτουμε σαν τα ΧΑΙΒΑΝΙΑ στις παγιδες που εξυπνα μας στηνουν οι "φιλοι" μας και να φθειρομαστε ολοι μας ψυχολογικα!

Obelus, ολοι μας θελουμε πρωταθλημα, το νοημα μου ειναι αλλο ομως και το παρελθον υπηρξε πολυ σκληρο ωστε να εξαγριωνομαι που ακομα δεν μαθαμε απο αυτο....
Ο Λαος του ΠΑΟΚ πρωταθληματα ηθελε και για αυτο ΕΔΙΩΞΕ κακην κακως το μεγαλυτερο προεδρο που ειχε περασει απο τον ΠΑΟΚ, το Γ. παντελακη.....Τι ακολουθησε? Σαββιδης-Βουλινος-Μπατατουδης-Γουμενος-Παγωνης-Αραβες ΚΑΙ Η ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.........ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΛΛΗΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Bianco ο λαος του ΠΑΟΚ μπορει να εδιωξε τον Ζαγορακη, κατα τη γνωμη σου, κατα τη δικη μου οχι, δεν εχει και τοση σημασια. Παραλληλισμους ομως δεν μπορεις να κανεις με παρελθον. Ο Παντελακης ηταν προεδρος-ιδιοκτητης-μεγαλοεπενδυτης, ο Ζαγορακης ηταν διαχειριστης-εγγυητης μιας διοικησης πρωτοδικιου με ημερομηνια ληξης. Απο την πρωτη μερα ειχε πει ο Ζαγορ οτι δε θα μεινει για παντα, δεν ειναι παραγοντας και ουτε θελει να γινει. Εφυγε οταν θεωρησε οτι πρεπει, αφησε τον ΠΑΟΚ πολυ πιο μπροστα απ'οτι τον ανελαβε, και τον παρεδωσε σε ανθρωπο το ιδιο αγαπητο και τιμιο για να συνεχισει στο ιδιο μοντελο και φιλοσοφια. Ουτε βουλινος, ουτε μπατμαν, ουτε αραβες ηρθαν. Ειμαστε οπου ειμασταν και επι Ζαγορακη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

BIANCONERO

• Guest
Συμφωνω απολυτα.
Με μονη διαφορα οτι αν (κατα τη δικη μου αποψη) διωξει και τον επομενο κανοντας τα ιδια (κατα τη δικη μου αποψη) βλεπω να ξαναρχονται Γουμενοαραβες (κατα τη δικη μου αποψη).

Γιατι δε θα γενναμε επ'απειρον "διαμαντια" παοκτσακια , τιμιους και παραλληλα και ικανους, (και παραλληλα στους οποιους να συμφωνουμε και κατα 99% ως Λαος!! Το πιο δυσκολο απο ολα λογω της  ......... μας) που να δεχονται να φθαρουν ειδικα αν γνωριζουν απο πριν ποια καταληξη θα τους επιφυλαξουμε τελικα?

Ο Βρυζας ειναι η δευτερη μας ευκαιρια..η τυχη ειναι υπερβολικα καλη απεναντι μας ισως για να μας δωσει μια τελευταια ευκαιρια να αποδειξουμε οτι η γκρινια μας τοσα χρονια οτι δεν βρισκεται ΕΝΑΣ τιμιος να μπει μπροστα και να συσπειρωσει τον κοσμο ηταν αδικη.

Χρονια πολλα ΣΚΥΛΕ! Πειραζει που δεν εχω αποδεχτει οτι αποτελεις ΠΑΡΕΛΘΟΝ?

« Last Edit: October 28, 2009, 23:37:28 by BIANCONERO »

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
ÐÜíôá ðáñþí ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò

Ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò ðáñáéôÞèçêå áðü ôçí ðñïåäñßá ôïõ ÐÁÏÊ, áëëÜ äåí Ýðáõóå ïýôå ìÝñá íá ìçí åíäéáöÝñåôáé êáé íá ìçí íïéÜæåôáé ãéá ôçí ïìÜäá ôïõ. Ôï äåß÷íåé Ýìðñáêôá êáé äéáêñéôéêÜ ìå ôéò êéíÞóåéò ôïõ, ôéò ïðïßåò ãíùñßæïõí ïé Üíèñùðïé ôïõ äéêïý ôïõ ðñïóùðéêïý ðåñéâÜëëïíôïò.
Ìðïñåß ãéá åõíüçôïõò ëüãïõò íá ìçí ðáñßóôáôáé äçìüóéá, óå åêäçëþóåéò Þ áãþíåò ôçò ïìÜäáò, áëëÜ ôï åíäéáöÝñïí ôïõ ãéá ôï áèëçôéêü êÝíôñï ôçò ÍÝáò Ìåóçìâñßáò, åßíáé ôüóï Ýíôïíï, ðïõ ôï Ý÷åé ðÜñåé ðñïóùðéêÜ êáé êéíåßôáé ãýñù áðü áõôü.
Åßíáé åíäåéêôéêü ðùò ï ßäéïò åðéóêÝðôåôáé 2 ìå 3 öïñÝò ôçí åâäïìÜäá ôï áèëçôéêü êÝíôñï, óõæçôÜåé ìå ôïõò áíèñþðïõò ðïõ åñãÜæïíôáé ó’ áõôü êáé ìå ôïõò ìç÷áíéêïýò, åíþ åßíáé ó÷åäüí óå êáèçìåñéíÞ åðáöÞ êáé åðéêïéíùíßá ìå ôïí Ãéþñãï Ìé÷áçëßäç ðïõ åßíáé õðåýèõíïò ôçò êáôáóêåõáóôéêÞò ðñïóðÜèåéáò ðïõ ãßíåôáé åêåß. Èåùñåß ìÜëéóôá üôé Ýùò ôþñá Ý÷åé ãßíåé ìüëéò ôï 1/3 ôùí Ýñãùí, ðïõ ðñÝðåé íá ãßíïõí ãéá íá ïëïêëçñùèåß. Ï ôÝùò ðñüåäñïò ôçò ïìÜäáò, ðïõ ðïôÝ äåí Ý÷áóå ôï åíäéáöÝñïí ôïõ ãéá ôçí ïìÜäá, äßíåé Ýíá îå÷ùñéóôü åíäéáöÝñïí ãéá êÜèå èÝìá ðïõ áöïñÜ ôçí ïìÜäá, ìå êõñßáñ÷ï üìùò ôï áèëçôéêü êÝíôñï, ðïõ ç ðñáãìáôïðïßçóç ôïõ, åßíáé Ýíá üíåéñï æùÞò ãéá ôïí ìåãÜëï Üóï, ðïõ ôï åìðíåýóôçêå, ôï óôÞñéîå, ôï èåìåëßùóå êáé ôï õëïðïéåß óôçí ðñÜîç ãéá íá áðïêôÞóåé ï ÐÁÏÊ, áõôü ðïõ ðïôÝ ùò ôþñá äåí åß÷å óôçí éóôïñßá ôïõ.

http://www.metrosport.gr/archives/33726

:thumbok:

Offline Matador

• Αλλαγή
Χρονια πολλα
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

makptol

• Guest
ρε το γελιο του βιολιδη δες τε βγαζει γουστα με την διαφορα ?........... ;D ;D ;D ;D

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
που να εβλεπες τον βιολιδη καθ'ολη την διαρκεια του αγωνα τι γουστα εβγαζε....ολη την  ωρα πανηγυριζε και φωναζε συνθηματα...ασε που σε ενα αναποδο σφυριγμα κοντεψε να μπουκαρει μεσα!!!!

Offline toy

• Αλλαγή
πρόλογο στο δαμιανίδη πουλάει ο χοντρός στάνταρ, σα να του λέει έλα ρε αυτοκράτορα έλα άρπα το... ;D ;D
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

stelukos

• Guest
ôé ïéêåßá ðñüóùðá; ôé ùñáßá óõíáéóèÞìáôá íá âëÝðåéò ôïõò äéêïýò óïõ…