Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611152 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Για τα γουστα σας υπαρχει ομαδα . Ποτε δεν ειναι αργα....
βαλτε και μια κοκκινη καλτσα στο πλυντηριο μαζι με τη μαυροασπρη φανελα και η μεταλλαξη ολοκληρωνεται στους 90 βαθμους χωρις προπλυση.

μπράβο ρε τσακαλάκι. Αυτή ήταν η καλύτερη συμβουλή . 1000 μπράβο.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Biaιco ουσιαστικά μας λες ότι όσοι θέλουμε πρωτάθλημα πρέπει να γίνουμε γαύροι . Επειδή συνέχεια εδώ και δύο μέρες λες πολλά για το κόσμο ίσως το μεγαλύτερο κακό στη νοοτροπία του κόσμου είναι αυτή η ηττοπάθεια που σε διακρίνει όπως και πολλούς άλλους . Ως οπαδός 20 χρονών θέλω από τον ΠΑΟΚ συνεχόμενα πρωταθλήματα απαιτώ αυτά που μου ανήκουν και ίσως η δική μου γενιά καταφέρει μέσα από την απαίτηση αυτό που δεν έχετε καταφέρει εσείς από το 86 και μετά . Πολλά εσείς και εμείς χρησιμοποίησα όλοι ΠΑΟΚ είμαστε ελπίζω να μην το παρεξηγήσεις .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Όλη η αλήθεια είναι εδώ γραμένη από τον Π. Δήμα:

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10457&subid=2&pubid=4911727

Προσωπικά πιστεύω είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνεται σ' αυτό τον
ταλαιπωρημένο σύλογο. Οι πιθανότητες να επιβιώσει και ο Ζήσης είναι
ελάχιστες.
Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία.

οποιος διαβασει τι εχει γραψει ο Δημας θα φριξει,κυριε Πυρο Δημα και βεβαια εμεις ειμαστε το αφεντικο του ΠΑΟΚ αφου απο εμας ζητανε συνεχεια να πληρωνουμε,εμεις στιριζουμε σε μεγαλο ποσοστο ολη την προσπαθεια του ΠΑΟΚ με αγορα εισητηριων διαρκεις και ΑΜΚ.Μην μας κρινετε γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ πολυ πριν ερθετε στην Ελλαδα.

απορω πως μπορει καποιος οπαδος του ΠΑΟΚ να συμφωνει με αυτα!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline lik4

• Αλλαγή
στα αρχιδια σας ο ΠΑΟΚ
μονο να μαλωνετε σαν τα σκυλια και οι μεν ακραιοι προσωπολατρες και οι δε μονιμα γκρινιαρηδες
απο 30 ποστ ο καθενας για να μας σπατε τα αρχιδια καθε φορα σε καθε θεμα
μονο γουσταρετε και γκαυλωνετε  με την διχονοια αυτη ειναι η χαρα σας

νιωστε λιγο ΠΑΟΚ ρε

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

υγ:δεν θα απαντησω σε κανεναν που θα μου την πει και θα κραξει

chiltsid

• Guest
@καινστα,κανεις δεν σου ζητησε λεφτα φιλε μου,ουτε σε παρακαλεσε,εσυ μιλας σαν να εισαι πελατης καπου,οχι οπαδος.
η αγορα διαρκειας,μετοχων,φανελας,το να πηγαινεις σε εκδρομες,να φωναζεις συθηματα και οτι αλλο,ειναι τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για εναν οπαδο,το κανει απο την αγαπη του για την ομαδα,οχι γιατι θα παρει κατι πισω απο αυτα που δινει.

@συμφωνω μαζι σου λικ,δυστυχώς δεν το εγραψες αυτο πριν κατι μηνες,ευχομαι να το γραφεις αυτο και σε ενα χρονο,δυο και τρια.
αααα και επειδη ειπες,δεν θα απαντησεις σε οποιον σου την πει,εισαι μαλακας ;D ;D :P :P :P :biggrin: :biggrin: :nianiania: :nianiania: :nianiania:
« Last Edit: October 10, 2009, 21:48:20 by chiltsid »

stelukos

• Guest
lik εισαι λαμογιο ρε... ποσα περνεις  :nianiania: :nianiania: :nianiania: :nianiania: :nianiania: :nianiania:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αδερφια,
Αν ειμαι στεναχωρημενος που σταματησε ο Ζαγοαρκης, ειμαι θλιμμενος απο αυτα που εχω ακουσει και διαβασει απο διαφορους. Εδω, σε αλλα σαιτ, στα ραδια. Το να αρχισω να απανταω ή να κοντραρομαι δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει καποιο νοημα και δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει να βοθησει.Ο  ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Αλλα καλο ειναι να μη ξεχναμε (και μαλιστα τοσο ευκολα!) κι ολας.

Θόδωρε
2,5 χρόνια τρώγαμε μαζί κάθε μεσημέρι και κάθε βράδυ. Και όλη τη μέρα ήμασταν μαζι. Ησουν μέλος της οικογένειας μου και ίσως να μην το ξέρεις.
Πριν κοιμηθω μεσα σε ολες τις προσευχές μου έκλεινα και σένα. Και γω, και η γυναίκα μου, και η κόρη μου.
Σημερα ξυπνησα και ελειπες....

Θόδωρε
ήμουν, είμαι και θα είμαι Ζαγοροσκυλο. Σου ειχα ορκιστει ΠΙΣΤΗ και ΥΠΟΤΑΓΗ.

Θόδωρε,
δεν σ' ευχαριστω για οτι εκανες για τον ΠΑΟΚ μας,

ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ

Θοδωρε
σε μερικά πράγματα που έκανες διαφώνησα και άσκησα κρiτική.Στην ΠΙΣΤΗ εμεινα σταθερος. Αν ομως στην ΥΠΟΤΑΓΗ σε προδωσα, ΑΝ με αυτο που εκανα ημουν αλλος ενας που σου τα εκανα τσουρεκια και σε εσκασα τοτε

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Παντως να ξερεις δεν ηταν σκοπιμο, δεν το εκανα επιτηδες.

ΘΟΔΩΡΕ, ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΘΟΔΩΡΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

ΣΕ ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ,
ορκο δεν θα σου δωσω γιατι ειμαι ισως ηδη επιορκος. Το μονο που σου πω ειναι οτι θα ειμαι στο πλευρο σου. Με ολη τη δυναμη μου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΨΗΛΑ Ο ΑΗΤΟΣ, Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΥΓ: ειναι μεγαλη καβλα να εισια Π@ΑΟΚΙ
« Last Edit: October 11, 2009, 05:24:01 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

chiltsid

• Guest
ΩΡΑΙΟΣ ο χομο, :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:

μπραβο σου που εχεις το σθενος να ζητας συγγνωμι,ειτε το εκανες,ειτε οχι!
κατι τετοια ποστ μου δίνουν προσωπικα δυναμη και ελπιδα!!!

northeagle_4

• Guest
Νταξ και ο Δημας το μαλακιζει το θεμα.Απο την θεση μαλλον που πηρε δεν μπορει να κατηγορησει το συστημα που συστηματικα κοροιδευει τον ΠΑΟΚ με την ρυθμιση χρεων,που δεν τον αφηνει να ανοιξει τα φτερα του και τον κραταει δεσμιο 20+ εκατομυριων ευρω.Αυτο δεν ειναι μεριδα του κοσμου Πυρρο,αυτο ειναι το συστημα.Συστημα επισης ειναι να παιρνουν αναβολες στα δικαστηρια μπατατουδογουμενοι που αποδεδειγμενα υπεξειρεσαν εκατομυρια του ΠΑΟΚ και κυκλοφορουν ελευθεροι(ο δευτερος τουλαχιστον).Συστημα ειναι καθε λαμογιο Παντελιαδης να μπορει απροκαλυπτα να ζηταει καθε βδομαδα 2 εκ. ευρω απο την Παε και κατεπεκταση απο την τσεπη του κοσμου.
 Πυρρο αυτο δεν ειναι μεριδα του κοσμου,το συστημα ειναι.
Συστημα ειναι τα στημενα δημοσιευματα που μια διαφωνια σε καποιο θεμα συμβαινει και στην καθε οικογενια το παρουσιαζουν πολεμο,συστημα ειναι αυτοι που γραφανε διαφορα οτι πρεπει να κοντραριστει με "μεριδα" κοσμου ο σκυλος,συστημα ειναι οταν σε σφαζουν και σε παρουσιαζουν ευνοημενο.
 Πυρρο συστημα ειναι και αυτο.

Μια νεα μερα ξημερωσε,ας μαθουμε εμεις απο τα δικα μας λαθη και η παε απο τα δικα της.Η ενοτητα θα μας παει πολυ μπροστα στο χερι μας ειναι.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Αδερφια,
Αν ειμαι στεναχωρημενος που σταματησε ο Ζαγοαρκης, ειμαι θλιμμενος απο αυτα που εχω ακουσει και διαβασει απο διαφορους. Εδω, σε αλλα σαιτ, στα ραδια. Το να αρχισω να απανταω ή να κοντραρομαι δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει καποιο νοημα και δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει να βοθησει.Ο  ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Αλλα καλο ειναι να μη ξεχναμε (και μαλιστα τοσο ευκολα!) κι ολας.

Θόδωρε
2,5 χρόνια τρώγαμε μαζί κάθε μεσημέρι και κάθε βράδυ. Και όλη τη μέρα ήμασταν μαζι. Ησουν μέλος της οικογένειας μου και ίσως να μην το ξέρεις.
Πριν κοιμηθω μεσα σε ολες τις προσευχές μου έκλεινα και σένα. Και γω, και η γυναίκα μου, και η κόρη μου.
Σημερα ξυπνησα και ελειπες....

Θόδωρε
ήμουν, είμαι και θα είμαι Ζαγοροσκυλο. Σου ειχα ορκιστει ΠΙΣΤΗ και ΥΠΟΤΑΓΗ.

Θόδωρε,
δεν σ' ευχαριστω για οτι εκανες για τον ΠΑΟΚ μας,

ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ

Θοδωρε
σε μερικά πράγματα που έκανες διαφώνησα και άσκησα κρiτική.Στην ΠΙΣΤΗ εμεινα σταθερος. Αν ομως στην ΥΠΟΤΑΓΗ σε προδωσα, ΑΝ με αυτο που εκανα ημουν αλλος ενας που σου τα εκανα τσουρεκια και σε εσκασα τοτε

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Παντως να ξερεις δεν ηταν σκοπιμο, δεν το εκανα επιτηδες.

ΘΟΔΩΡΕ, ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΘΟΔΩΡΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

ΣΕ ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ,
ορκο δεν θα σου δωσω γιατι ειμαι ισως ηδη επιορκος. Το μονο που σου πω ειναι οτι θα ειμαι στο πλευρο σου. Με ολη τη δυναμη μου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΨΗΛΑ Ο ΑΗΤΟΣ, Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Φιλε μου υπερβαλεις λιγο....

Ο Θωδορας για μενα ηταν ενα φυσικο προσωπο που στην υπαρξη του ηρθε η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ....Απο κει και περα πηγαν ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...Απο την στιγμη που ειμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και υπαρχει ενας ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ για προεδρος ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ.....

Και δεν εφυγε γιατι του καναμε τσουρεκια...οπως ειπες....ημαρτον...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

kostas4

• Guest
οταν εισαι προεδρος ειτε σε μια μικρη εταιρια ειτε σε μια μεγαλη Α.Ε. τοτε ξερεις οτι θα σου γινουν τσουρεκια.τα προβληματα ειναι καθημερινα και τα βρισκεις συνεχως μπροστα σου
οταν εισαι προεδρος ή πρωθυπουργος μιας χωρας τοτε ξερεις οτι δεν εχεις την αποδοχη του 100% του πληθυσμου και σιγουρα μια μειοψηφια θα σε αμφισβητει και θα σου κανει πολεμο
κανενας ηγετης στην ιστορια δεν κυβερνησε χωρις αμφισβητηση και χωρις να δεχεται πολεμο

και ομως ο ζαγορακης δεχτηκε την λιγοτερη κριτικη που θα μπορουσε, ειχε διπλα του την συντριπτικη πλειοψηφια (για εμενα το 99%) του κοσμου και φυσικα την ψυχολογικη στηριξη απο δεκαδες χιλιαδες
μπορει καποιες στιγμες σε ορισμενα θεματα να ενοχληθηκε αλλα αυτο ειναι απολυτως φυσιολογικο και ηταν αναμενομενο

του αναγνωριζω οτι καταφερε να ενωσει τον κοσμο οσο κανενας αλλος και οτι εκανε οτι καλυτερο μπορουσε για τον ΠΑΟΚ.τον ευχαριστω γιατι περισσοτερο μας εδωσε το ΟΡΑΜΑ που δεν ειχαμε
τον ευχαριστω γιατι το προπονητικο κεντρο που κανεις δεν μπορεσε σε 80 χρονια καν να σχεδιασει αυτος σχεδον το ολοκληρωσε μεσα σε 1,5 χρονο
ποτε δεν θα μπορεσω να τον κατηγορησω για κατι, ουτε γιατι εφυγε απο την ομαδα

θα τον κατηγορησω ομως αν σε λιγο καιρο ξαναπεσει η ομαδα στα γνωστα λαμογια και δεν βγει αυτος μπροστα.περιμενω απο τον Θοδωρο να σταθει διπλα στην ομαδα οποτε χρειαστει και να ξαναγινει μπροσταρης
η αγαπη και η εκτιμηση του κοσμου Θοδωρε δεν ανταλλαζονται ουτε με ολα τα εκατομυρια του κοσμου

makptol

• Guest
φιλε μου το εχει πει εκατο φορες οτι δεν ειναι επαγγελματιας παραγοντας ηρθε να βοηθησει .....ειναι κεφαλαιο πλεον για τον ΠΑΟΚ και φυσικα
ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθησει οπου μπορει τον ΠΑΟΚ και τωρα......

apostolos

• Guest
Φοβερό κείμενο το οποίο εκτός ελαχίστων σημείων με εκφράζει απόλυτα, του μέλους treleborg φορουμ του metropolis.

Mετα το σοκ της παραιτησης Ζαγορακη,ολοι μας προσπαθουσαμε να βρουμε μια ελπιδα,ενα σημαδι ζωης.Δυστυχως,ηταν τοσο βαναυσο το τελος που παρα το γεγονος οτι βλεπαμε ολοι το τελος να ερχεται,τρεφαμε και δημιουργουσαμε ψευδαισθησεις για το αντιθετο.Χαρακτηριστικα,μετα το ματς με τον Ηρακλη βγαινοντας απ την Τουμπα μιλουσα με τον εαυτο μου και του ελεγα : ''Να τωρα,μετα την νικη ο Θοδωρης θα αναθαρρησει και θα διωξει τις σκεψεις αποχωρησης..... '' .Ουσιαστικα μετα απο καθε στραβη ,εγω προσωπικα φοβομουν να ανοιξω τον υπολογιστη για να μην διαβασω αυτο που ετρεμε το φιλοκαρδι μου διαρκως..Την αποχωρηση.

Μετα απο τρεις ημερες,και αφου τα πραγματα εχουν καπως ηρεμησει,το παζλ των αιτιων αλλα και των αφορμων εχει ουσιαστικα συμπληρωθει,με καθαρο μυαλο βγαινει το συμπερασμα πως ο βαθυτερος λογος της παραιτησης Ζαγορακη ,ειναι ο ιδιος ο Ζαγορακης.Βγαινοντας απο την λογικη της πλεον επικρατουσας αιτιας μεταξυ αλλων 10,ο ιστορικος του μελλοντος θα αποφανθει και θα γραψει πως ο πρωην προεδρος του ΠΑΟΚ θεωρουσε τον εαυτο του ακαταλληλο για την θεση αυτη.Απο την πρωτη στιγμη που ανελαβε γνωριζε πως η παρουσια του ειναι χρονικα προδιαγεγραμμενη και απλα θα μπορουσε να χαρακτηριστει μεταβατικη.

Για το λογο αυτο διαλεξε ατομα γυρω του,που τα θεωρουσε αξιους συνεχιστες αλλα και πιο δυνατους χαρακτηρες απο εκεινον μιας και σε αυτους θα παρεδιδε την διοικηση.Διαλεξε ατομα τα οποια θεωρουσε οτι θα τον εβγαζαν ασπροπροσωπο στο βαρυ φορτιο το οποιο αλλοι του φορτωσαν.Ηταν ουσιατικα η απαντηση που εδωσε στο καλεσμα της ευθυνης που λεγεται ΠΑΟΚ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΔΗΛ ΠΩΣ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Εαν προσεξουμε χρονικα τον πολεμο που του εγινε,θα διαπιστωσουμε πως το συστημα εξ αρχης γνωριζε τα τρωτα του σημεια και εκει τον χτυπουσε.Δεν τα καταφερε να τον διωξει νωριτερα και οι προσπαθειες που καταβληθηκαν απο τον πρωτο χρονο ηταν σιγουρα πολλες.

Καπου εδω ξεκιναει και το ωραιο παραμυθι.Μετα απο δυομιση χρονια,ο μηχανισμος που ειναι αποκλεισμενος απο την γερη μασα,εχοντας διαπιστωσει ποια ειναι τα πραγματα που ενοχλουν τον Ζαγορακη,αποφασιζει να λαβει δραση.Σε αυτον τον μηχανισμο ανηκουν

1)πρωην μεγαλοπαραγοντες της ομαδας μας,οι οποιο στην αρχη προσπαθησαν να παρουν την μιζα τους προτεινοντας μανατζαρεους και θελοντας να εξασφαλισουν μια διαχρονικη εξαρτηση της ΠΑΕ απο εκεινους

2)βετερανους οι οποιο ηθελαν να φαν προτεινοντας μεγαλοεπενδυτες και μεγαλοπροπονητες προτεινοντας στον Ζαγορακη να γινει προεδρος παρα τω προερδω, δηλ ο τελειος βιτρινας

3)μεγαλοεπιχειρηματιες-ενημερωτες της πολης μας οι οποιοι εχασαν καθε επαφη με την ΠΑΕ με αποτελεσμα και να χασουν μεριδιο της απευθειας ενημερωσης αλλα και καθε πιθανοτητα για μεσητικη διαβουλευση στο θεμα του νεου γηπεδου.Η ΠΑΕ για να τους ξεμπροστιασει τους εδωσε στεγνα στα αντιπαλα συγκροτηματα και με το ελευθερο να βγουν τα απλυτα τους στην φορα.Ο πολεμος ειχε μολις αρχισει και τα τρυπηματα με τις περιπτωσεις Γκαγκατση και Κουτσιανικουλη ηρθαν ως μια πρωτη απαντηση.Και οι δυο περιπτωσεις κοντεψαν να καουν λογω του ακυρου χρονικου σημειου που γνωστοποιηθηκαν.Η μια κιολας εγινε ηδη παραναλωμα του πυρος

4)Ανταγωνιστες της ΠΑΕ αλλα και της ιδεας του ΠΑΟΚ,οι οποιοι ξαφνικα ειδαν πως η υγεια που εξεπεμπε ο συλλογος ηταν επιβλαβης για την υγεια των δικων τους συλλογων και ιδεων.Ηξεραν πως ενας καθαρος και δυνατος ΠΑΟΚ αδιαφορει για την παρουσια τους μιας και ειναι τελειως διαφορετικη η δυναμικη του.Ηξεραν πως για να εχουν ελπιδα να τον χτυπησουν θα επρεπε να τον φερουν-επιτρεψουν στα δικα τους χαμηλα επιπεδα.Και για να γινει αυτο θα πρεπει να του μπολιασουν το στοιχειο της διχονοιας.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΛΙΜΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ
α)ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΖΜΕΝΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΖΕ ΝΑ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .
β)ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥΣ.

Το σχεδιο ηταν τοσο καλα μελετημενο οπου ειχε οργανωθει μεχρι και η φωτογραφηση των γεγονοτων για να διοχετευθουν οι φωτογραφιες στον κοσμο.Εδω ο οποιοσδηποτε τρεχει για να κρυφτει και ο αλλος τραβουσε φωτογραφιες

5)Κάποιοι ανοητοι ΠΑΟΚτσηδες που με την ξερολιστικη λογικη τους και την εκφυσης μιζερια τους ακολουθησαν τη λογικη των στημενων.Η ευθυνη τους ειναι πολλαπλασια λογω βλακειας.Αν δεν εχετε μυαλο ,βουλωστε το και προστατευστε τον ΠΑΟΚ..

Το αποτελεσμα ολης αυτης της προσπαθειας του μηχανισμου ειναι γνωστο εδω και τρεις μερες.Μονο που τωρα θα εχουν να αντιμετωπισουν καποιον που δυστυχως για εκεινους δεν παιρνει χαμπαρι απο πολεμους."Ο Ζησης εχει ενα μεγαλο ταλεντο.Σου δινει την εντυπωση πως σε ακουει με προσοχη αλλα το ακριβως επομενο δευτερολεπτο σε εχει γραψει στα παπαρια του."(ταδε εφη γνωστος δημοσιογραφος).Ειναι σκληροπετσος,με αυξημενη αυτοπεποιθηση και ορθογωνια λογικη.Δεν επηρρεαζεται απο κανεναν εκτος απο αυτους που εκεινος θεωρει πως εχουν γνωση,Προσεξτε,οχι απο αυτους που ειναι σιγουρος πως εχουν ανιδιοτελεια αλλα απο αυτους που εχουν γνωση.Γιατι σε αυτο το λεπτο διαχωρισμο την πατησε ο Ζαγορακης.Εαν κανουν το λαθος να του κηρυξουν πολεμο ,θα τον παρακαλαν στο τελος να τους λυπηθει

Offline savage republic

• Βασικός
Σοστώς ο δικός σου στα περισσότερα, αλλά αυτό με το στημένο των επισοδείων δεν το τρώω. Σιγά να μην είχανε προσλάβει και φωτιστή για να ρίχνει τους προβολείς και να δημιουργεί ατμόσφαιρα. Αυτά έγιναν. Μαλακία η όλη εξελιξη, αλλά έγιναν. Τώρα να πεις ότι στήθηκαν, απλά δεν τους έχω για τόσο ικανούς κι έξυπνους. Όλοι έχουμε κινητό με κάμερα στην τελική. Μην τρελλαίνεστε μ' αυτό το θέμα.

baron

• Guest
Το αποτελεσμα ολης αυτης της προσπαθειας του μηχανισμου ειναι γνωστο εδω και τρεις μερες.Μονο που τωρα θα εχουν να αντιμετωπισουν καποιον που δυστυχως για εκεινους δεν παιρνει χαμπαρι απο πολεμους."Ο Ζησης εχει ενα μεγαλο ταλεντο.Σου δινει την εντυπωση πως σε ακουει με προσοχη αλλα το ακριβως επομενο δευτερολεπτο σε εχει γραψει στα παπαρια του."(ταδε εφη γνωστος δημοσιογραφος).Ειναι σκληροπετσος,με αυξημενη αυτοπεποιθηση και ορθογωνια λογικη.Δεν επηρρεαζεται απο κανεναν εκτος απο αυτους που εκεινος θεωρει πως εχουν γνωση,Προσεξτε,οχι απο αυτους που ειναι σιγουρος πως εχουν ανιδιοτελεια αλλα απο αυτους που εχουν γνωση.Γιατι σε αυτο το λεπτο διαχωρισμο την πατησε ο Ζαγορακης.Εαν κανουν το λαθος να του κηρυξουν πολεμο ,θα τον παρακαλαν στο τελος να τους λυπηθει

Δηλαδή τι?

Νέος μας θεός ο bρυζας γιατί έγραψε κάτι κάποιος που στο κείμενο του λίγο πιο πάνω τους έβριζε? Τους "δημοσιογράφους" δηλ?

Δεν χρειαζόμαστε τα αρχίδια του ζήση. Το σύμβολο ενότητας ΖΗΣΗΣ θέλουμε. Τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε εμείς -- με μετοχές, διαρκειας και υποστήριξη όπως κάναμε πάντα.

Η δύναμη του ΠΑΟΚ ήταν είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ο ΛΑΟΣ του.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Αν ελπιζετε σε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ και ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΟΚ στο ελληνικο ποδοσφαιρο με αυτον τον καυμο θα πεθανετε!
τι να πω ρε μεγαλε?και μετα καθομαι και διαβαζω με προσοχη τα ποστ που κανεις.λυπαμαι που το ακουω αυτο απο εσενα που υποτιθεται οτι και καλα εισαι και απο τα σοβαρα ατομα του φορουμ.ετσι πιστευα τουλαχιστον.μπραβο μπιανκοβερο ωραια ελπιδα δινεις στα ΠΑΟΚτσακια.ειλικρινα και να μου απαντησεις δε θα κατσω ν ασχοληθω.
επειδη ο γκρινιαρης κοσμος του ΠΑΟΚ εχει απολυτη συναισθηση για το ποια ομαδα υποστηριζει θα ζηταει κυπελα πρωταθληματα ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ Σ ΟΛΑ Τ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ότι όσα πετύχαμε αγωνιστικά 2,5 χρόνια τώρα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο είναι πασιφανές.
Ότι το γεγονός αυτό δεν αρκεί για να ακυρώσει το έργο της διοίκησης Ζαγοράκη είναι επίσης πασιφανές.
Αν ο Ζαγοράκης έφυγε εξαιτίας των (ελαχίστων) διαμαρτυριών και κριτικών που δέχτηκε τα 2,5 αυτά χρόνια, τότε καλώς έφυγε γιατί μάλλον δεν είχε καταλάβει ποιο σωματείο ανέλαβε. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι για αυτό έφυγε.
Όσοι μιλάνε στο δεύτερο πληθυντικό κατηγορώντας το κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ που αντέδρασε για κάποιες επιλογές της διοίκησης Ζαγοράκη, ίσως να ικανοποιηθούν περισσότερο αν αλλάξουν ομάδα.
Όσο μεγαλύτερο το μέγεθος της ομάδας τόσο περισσότερες οι απαιτήσεις και οι αντιδράσεις. Η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση ήταν ανεπανάληπτες για το μέγεθος του ΠΑΟΚ

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
ετσι θα ητανε εαν ειχαμε 2-3 επενδυτες να σφαζονται πιος θα βαλει περισσοτερα λεφτα. με την υπαρχουσα κατασταση το να εχει ο κοσμος μεγαλες απαιτησεις απο την διαχειρηση των χρηματων που ο ιδιος εβαλε (....) ειναι τουλαχιστον γελοιο. η ντεμεκ καλοπροαιρετη κριτικη μας εφαγε παρτε το χαμπαρι.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εσείς που λέτε ότι ο ΠΑΟΚ δεν πέτυχε και τίποτα σπουδαίο αγωνιστικά, μπορείτε να με πείτε πότε ο ΠΑΟΚ σε μια ολόκληρη αγωνιστική χρονιά δεν έχασε από κανέναν πλην ΠΟΚ?? ο ΠΑΟΚ πέτυχε πολλά τα τελευταία 2,5 χρόνια και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, απέκτησε κυρίως αξιοπρέπεια και έχω την εντύπωση ότι αρκετοί εδώ μέσα ξεχνάνε τα ντόρτια στην τούμπα από ατρόμητους και αιγάλεα, άιντε γιατί αυτό το <<ΠΑΟΚ είσαι>> μας έκανε να νομίζουμε ότι υποστηρίζουμε την μπαρτσελόνα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ