Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611352 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline diegito4

• Αλλαγή
έλα ρε με ποιον συζυτατε..ανυπαρκτοι οπαδικά,ουτε ξέρουν πως και γιατί σηκώθηκε.
ούτε ξέρουν τι συζητήθηκε μέτα από τον θόδωρο και τα παιδιά..

όταν όμως εξηγήθηκε μετά ο θόδωρος παραδέχτηκε επίσημα στην συνέντευξη τύπου την τελευταία οτι έκανε λάθος και παρασύρθηκε.
κατάλαβε ποιούς είχε στον κόρφο του που δεν τα ήξερε.
άστον να λέει.

Offline blue_eyes

• Βασικός
ετσι ειναι ο ευκολος δρομος, να τα ριχνουμε παντα στους αλλους και ποτε εμεις δεν φταιμε

φταιει ο ζαγορακης που δεν αντεχει, φταινε τα σκουληκια με την προπαγανδα τους και κανενας αλλος

καλον υπνο

και σε λιγο καιρο που θα διωξουνε τον ζηση θα βρουμε αλλον να τα φορτωσουμε

pavlosk

• Guest
Δεν ξέρω εάν φταίει το πανο δεν ξέρω εάν φταίνε τα επεισόδια δεν ξέρω εάν φταίνε οι φωνές για τον santos αυτό που ξέρω είναι ότι τελικά δεν ξέρω γιατί έφυγε.

Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να μάθω ποίες είναι οι αιτίες που οδήγησαν τον Ζαγοράκη στην πόρτα της εξόδου, διότι αλλόθρησκοι αρχίζουν και ρίχνουν λάσπη.

Όπως και να έχει το πράγμα είμαστε αναγκασμένοι να αποχαιρετήσουμε τον πρόεδρο Ζαγοράκη, ελπίζοντας ότι θα έρχεται στο γήπεδο, και να καλωσορίσουμε τον πρόεδρο Ζήση

pavlosk

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι την συνεντευξη τυπου...........

northeagle_4

• Guest
Οπως ανεφερε και ο Μπιβ και Βεντερ με τις υπεροχες και ΠΑΟΚσιδικες τοποθετησεις τους θα ηθελα και εγω ως ενδειξη σεβασμου και ως ελαχιστο ευχαριστω ως φιλαθλοι,οπαδοι ΠΑΟΚσηδες τελοπαντων να το δειξουμε στο επομενο ματς με πανο και φωνη οτι τον ευχαριστουμε και να προτεινουμε το προπονητικο να παρει το ονομα του.Θα μπορουσε να κανει 4 μεταγραφες να μας ξεδιψασει αλλα με προσωπικο κοστος εβαλα παρακαταθηκη τα λεφτα μας στο μελλον του ΠΑΟΚ.Ενα εργο τεραστιο για τα δεδομενα της ελλαδας και ευρωπαικου επιπεδου.
  Θοδωρε θα εισαι παντα ο σκυλος μας,ενας αρχηγος.Για παντα στις καρδιες μας.

shaman4

• Guest
ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΙ ΤΩΡΑ???

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΡΑΔΙΟ.

ΤΑ ΧΡΕΗ ...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Γειά σου Σκύλε και Ευχαριστούμε για όλα....Καλή αρχή Λύκε

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Εγκεφαλιακο εχω παθει απο χθες ρε γαμωτο δεν μπορω να το πιστεψω για μενα αναντικαταστατος ο ΤΕΟ θα περιμενω το γιατι και μετα θα ξεσπασω κατα αγνωστων...
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Για εμένα αδερφέ δεν υπάρχει πλέον ούτε γιατί..έτσι ήθελε έτσι έκανε...αν με βασανίσει κι'άλλο το γιατί, σημαίνει ότι θα βάζω επάνω από την ομάδα τον εαυτό μου...και επειδή είπαμε Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ το γιατί του Σκύλου δεν μου χρειάζεται...μου φτάνει ο Ζήσης...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι την συνεντευξη τυπου...........

Ε ναι ρε πουστη

JamaicaN

• Guest
Ελπιζω σημερα μετα το πρωτο σοκ,με πιο καθαρο μυαλο, να σταματησουμε το αλληλοφαγωμα, χωρις κραυγες απελπισιας να κοιταξουμε μπροστα, ενωμενοι...

συνεχιζουμε...

Σκυλε σ'ευχαριστουμε, θα σε εχουμε (εχω) παντα στις (στην) καρδιες (α) μας....

Κριμα μονο που δε σηκωσαμε κουπα μαζι, ελπιζω οταν θα την σηκωσουμε με τον Ζηση να εισαι κει μαζι μας....

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
http://www.metrosport.gr/archives/32051

ÐáíôåëéÜäçò: «Ï ÆáãïñÜêçò åßðå áò Ýñèïõí íá äéïéêÞóïõí áõôïß ðïõ Ýêáíáí ôá ÷ñÝç»

Ï ðñþçí óýìâïõëïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, Çëßáò ÐáíôåëéÜäçò ìßëçóå óôï «Áèëçôéêü Metropolis» ãéá ôï èÝìá ìå ôá ÷ñÝç ôçò ïìÜäáò êáé ôçí äéêÞ ôïõ åìðëïêÞ áëëÜ êáé ôçí áíôßäñáóç ôïõ ÆáãïñÜêç. Áñ÷éêÜ ïê. ÐáíôåëéÜäçò åßðå: «Ôï ðñüâëçìá Ý÷åé íá êÜíåé üôé åßìáé äÝóìéïò áðü ôéò ðáëéüôåñåò äéïéêÞóåéò Ìðáôáôïýäç êáé Ãïýìåíïõ êáé ôá ÷ñÝç Ý÷ïõí öôÜóåé óôá 32 åê. åõñþ. Áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ õðÜñ÷åé äéáêáíïíéóìüò ôï ÷ñÝïò èá ðÝóåé óôá 12 åê. åõñþ ðïõ åßíáé ôï ðñùôïãåíÝò êåöÜëáéï êáé áõôü ìðïñåß íá åîïöëçèåß óå åßêïóé ÷ñüíéá. ÐñïóðÜèçóá íá âïçèÞóù, ãéáôß áð’ üëç ôçí éóôïñßá ï ìüíïò ðïõ Ý÷åé ðÜèåé êáêü åßìáé åãþ. Óôï äéêü ìïõ ÁÖÌ Ý÷åé êáôáãñáöåß ôï ÷ñÝïò, üðùò êáé óôï ÁÖÌ ôïõ ÐÁÏÊ. Óáí óõíõðåýèõíïò ãéáôß åß÷á õðïãñÜøåé ôüôå.
Ìïõ åßðáí áðü ôçí ÐÁÅ ðñéí ìåñéêÝò çìÝñåò íá ìçí äçìïóéïðïéÞóù Ýíá ðñüâëçìá, ãéáôß åìöáíßóôçêá ùò åããõçôÞò óå Ýíá ÷ñÝïò 1.2 åê. åõñþ ôï ïðïßï Ý÷åé äéáêáíïíéóôåß óå 90 äüóåéò êáé óôï ïðïßï ç ÐÁÅ ðëçñþíåé êáíïíéêÜ.
Ìïõ Ýëåãáí ìçí áíôéäñÜò ãéáôß èá öýãåé ï ÆáãïñÜêçò ãéáôß èá Ýðñåðå íá êÜíåé ôáêôéêÞ äéïßêçóç ãéá íá ðÜñåé ôá ÷ñÝç. Äåí ðñÝðåé íá êñõâüìáóôå ðßóù áðü ôçí äéïßêçóç Ðñùôïäéêåßïõ. Äåí ìðïñþ åãþ íá êÜíù ôçí äïõëåéÜ ìïõ. Ôá 12 åê. åõñþ èá ðëçñùèïýí, äåí èá ÷áñéóôïýí. Ç Ðïëéôåßá ãéá íá êÜíåé ôïí äéáêáíïíéóìü ðñÝðåé íá õðÜñ÷åé ÔáêôéêÞ Äéïßêçóç óôçí ÐÁÅ, ôá ÷ñÝç äåí ôá Ýêáíå ï ÆáãïñÜêçò áëëÜ ïé Üëëïé ðïõ åîáöáíßóôçêáí. Ìïõ åßðáí áðü ôçí ÐÁÅ üôé ìå ôï èÝìá èá áó÷ïëçèïýí óôï åðüìåíï äåêáÞìåñï.
Ï ÆáãïñÜêçò üôáí åíçìåñþèçêå åßðå áò Ýñèïõí ïé Ìðáôáôïýäçò êáé Ãïýìåíïò íá äéïéêÞóïõí, üôé äåí êÜíåé ÔáêôéêÞ Äéïßêçóç ãéá íá ðÜñåé ôá ÷ñÝç ðïõ Ýêáíáí ïé ðñïçãïýìåíïé. ÐñÝðåé íá îåêéíÞóåé ç äéáäéêáóßá ãéá íá êáëõöèåß áõôü ôï ÷ñÝïò Ýóôù êáé óå åßêïóé ÷ñüíéá. Ôá ÷ñÝç áõôÜ Ýãéíáí áðü êáêïäéá÷åßñéóç ôùí ðñïçãïýìåíùí, ï Ìðáôáôïýäçò ãéá ðáñÜäåéãìá Ýâáëå áñêåôÜ ÷ñÞìáôá áëëÜ äåí ôá äéá÷åéñßóôçêå üðùò Ýðñåðå» êáé ïëïêëÞñùóå: «Ï ÆáãïñÜêçò Þîåñå áðü ôçí ìåñéÜ ìïõ üôé èá ëÜâåé Ýíá åîþäéêï, ßóùò êáé ìßá áãùãÞ êáé åß÷á êáèõóôåñÞóåé ôï èÝìá ãéáôß õðÞñ÷áí ïé åêëïãÝò»
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

northeagle_4

• Guest
Ελα να τα παρεις γαμωσπιτε.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Άβελες κουράβελες και κουραβέλες άβελες

stelukos

• Guest
τι ειναι αυτα που λεει ρε?

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Έτσι είναι θείο. Την υπογραφή μας προσέχουμε πού τη βάζουμε. Αυτά έπρεπε να τα σκεφτόσουν όταν έβγαινες στο miami για φαγκρί και αστακό με τον Γιαννάκη και χρέωνες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ας πρόσεχες... κολλητός του Γούμενου είσαι. Πάρτα από αυτόν. Εξώδικο και μαλακίες... στείλε ό,τι γουστάρεις. Τα @@δια μας θα πάρεις. Έμπλεξες με τα σκατά, λούσου τα τώρα
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Για εμένα αδερφέ δεν υπάρχει πλέον ούτε γιατί..έτσι ήθελε έτσι έκανε...αν με βασανίσει κι'άλλο το γιατί, σημαίνει ότι θα βάζω επάνω από την ομάδα τον εαυτό μου...και επειδή είπαμε Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ το γιατί του Σκύλου δεν μου χρειάζεται...μου φτάνει ο Ζήσης...
δεν εχεις αδικο αλλα εγω το εχω παρει πιο βαρια και το γιατι με ενδιαφερει οπως τους περισοτερους. οταν μετα απο τοσα χρονια γινεται επιτελους κατι σωστα δεν το παραβλεπεις τοσο γρηγορα..
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ αντεξε Μπατμαν και Γουμενο για εναν και μονο λογο...γιατι υπηρχε η αποψη οτι μπορει να μεγαλουργησει με στηριγμα το (μεγαλο) λαο του, αν επιτελους ερχοταν καποιος τιμιος να ηγηθει της ομαδας.
Τωρα η κατασταση ειναι εντελως διαφορετικη...Γιατι αυτος ηρθε. Και για πολλους απαισιοδοξους απο εμας ειναι δυσκολο να ονειρευτουμε τον ΠΑΟΚ να παει παραπερα χωρις να βλεπουμε τον τροπο.
Πολλοι δεν εχετε καταλαβει την επιρροη που ειχε η προσωπικοτητα του Ζαγορακη και τη θετικη του επιδραση στον ΠΑΟΚ. Τα τελευταια χρονια οι (οποιες) ποτρες ανοιξαν, ανοιξαν λογω Ζαγορακη....ειδα ανθρωπους να παιρνουν διαρκειας που ειχαν να πατησουν δεκαετιες στην Τουμπα..κ ο λογος ηταν αυτος "να βοηθησουμε το Θοδωρα να βοηθησει τον ΠΑΟΚ".

Η ιδια προσπαθεια μου φαινεται δυσκολο να επαναληφθει......
πρωτον γιατι δεν πετυχε τελικα ουτε την πρωτη φορα,
δευτερον επειδη οι εχθροι μας πλεον ξερουν πλεον πως θα κινηθουν για να φθειρουν ΚΑΙ τον επομενο Ζαγορακη (Βρυζα)
και τριτον επειδη εμεις οι ιδιοι δε μαθαμε απο τα λαθη μας. Αντι να αναγνωρισουμε καποια λαθη μας σημερα και να τα διορθωσουμε για το καλο του ΠΑΟΚ προσωπικοι εγωισμοι δε μας αφηνουν να δουμε περα απο το δαχτυλο μας.
Ο (οποιος) Ζησης θα αποτυχει επειδη ουτε αυτος δεν θα προστατευτει απο μας!!

καποιοι ακομα απορειτε γιατι εφυγε......αν διαβασεις μονο τις τελευταιες σελιδες εδω καταλαβαινεις.
"Δανεικοι απο το Βαζελο" , "Γκαγκατσηδες κουμπαροι" , "Που θα πανε οι μετοχες σου τωρα Θοδωρε" , "εισουν λιγος για τον ΠΑΟΚ" , "δεν εισουν ενας απο μας τελικα" και δεν ξερω ποσα αλλα.........ολα αυτα δεν βγηκαν τωρα, καποιους τους ετρωγε απο τον Ιουνιο.
Ειλικρινα απορω που απορειτε........οι εχθροι ειναι απο εξω αλλα οι κερκοπορτες ανοιγουν απο μεσα.

ΥΓ Συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα....

νομιζω ειναι αφελες να λεμε οτι ο ηγετης ενος ζωντανου οργανισμου οπως ο ΠΑΟΚ, εφυγε επειδη μια μεριδα απο τις εκατονταδες χιλιαδες ενεργους οπαδους κλανει με το στομα ή με την πενα, οπως εχει μαθει να κανει για ολα τα τεκταινομενα στον τοπο αυτο.

Δηλαδη επειδη ο ταδε λεει αυτο ή ο δεινα γραφει το αλλο, πρεπει να παραιτουνται οι ηγετες, οση ευαισθησια και να εχουν. Αμα ειναι ετσι οι ηγετες καθε μερα πρεπει να παραιτουνται!

Κουραστηκε κι εφυγε ο ΤΕΟ, ποτε δεν ειπε οτι θα ειναι ισοβιος, ποτε δεν ειπε οτι ηταν ο ρολος που εψαχνε στη ζωη του, ποτε δεν επιδιωξε να γινει προεδρος στον ΠΑΟΚ. Η προσφορα του ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ευχαριστω απ τα βαθη του ΠΑΟΚτσηδικου κοσμου μου

Ο ΠΑΟΚ ειναι ζωντανος οργανισμος και καθε ζωντανος δημιουργει, ονειρευεται, φτιαχνει, γενναει, χεζει, κλανει, ρευεται.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

dimos8enis

• Guest
απογοητευση...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Πριν περίπου 5 μήνες (19 Μαϊου 2009) σε ενα thread σχετιικό με τον Γκαγκάτση είχα γράψει

...Ειχα πει σε ενα αλλο ποστ σχετικο με τον Προεδρο μας οτι μου δινει την εντυπωση οτι ειναι λιγακι παραγοντικα ανωριμος...
ΠΑΟΚ uber alles παιδες αυτο λεω...Ολα τα αλλα/ολοι οι αλλοι ερχονται και απερχονται...

Δυστυχώς το πιστεύω ακόμα αυτό....Χρυσός καλός αλλά δε μπορούμε σε ΟΛΑ να είμαστε τέλειοι...
We are humans anyway....