Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610554 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ποιος ειναι αυτός ο μαλακας που εμφανιστηκε σημερα και ζητάει απο τον ΠΑΟΚ 2 μυρια για διαφυγόντα κερδη, μαρεσει που κανενας δεν αποκαλύπτει το ονομα του απλα λενε ότι ειναι απο μια προηγούμενη διοικηση του ΠΑΟΚ.  επισης λενε και εχουνε δικιο οτι δεν μπορει να τα απαιτησει απο την παρουσα διοικηση μιας και ειναι πρωτοδικείου η οποία και δεν εφθυνεται για χρεη προηγουμενων διοικησεων.  ακομα και μετα απο τοσα χρονια μιας κυνηγανε ρε πουστη μου δεν ξερεις τι σου ξημερώνει

Σερ Τακης Πανελουδης... ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται!
Το νου σας ολοι απο δω και περα.. ο πολεμος αρχισε.. η ειστε με τον ΠΑΟΚ η ειστε απεναντι.. καμια ανοχη σε κανενα πουτανογεννημα!

CLUB LARISA

• Guest
Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μας πει τί γίνεται στην ΠΑΕ τούτη την ώρα?Ακόμα σε Δ.Σ. είναι?

Offline diegito4

• Αλλαγή
σε λίγο συνέντευξη τύπου στην ΠΑΕ.

bagos1

• Guest
καλα ο πανελουδης τι διαφυγοντα κερδη να ζητήσει??
επειδη πηγεναμε στην μπάλα και όχι στο μπάσκετ?

Offline gagas

• Αλλαγή
ολα οκ..ο ζησης συνεχιζει..

Offline makis

• Αποστολή
  • **
 :'( :'( :'(
ένα τεράστιο ευχαριστώ αρχηγέ για όσα έκανες στον ΠΑΟΚ

Offline gagas

• Αλλαγή
προτεινω ξεχωριστο τοπικ για να πουμε ολοι ενα μεγαλο ευχαριστω..

Offline Matador

• Αλλαγή
Ειμαι συντετριμενος. Δεν μπορω να συνελθω. Ειμαι χαλια.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Σε ευχαριστούμε για ΟΛΑ όσα έκανες και για ΟΛΑ όσα ήθελες να κάνεις αλλά δεν πρόλαβες.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline tsag

• Αλλαγή
ποιος ειναι αυτός ο μαλακας που εμφανιστηκε σημερα και ζητάει απο τον ΠΑΟΚ 2 μυρια για διαφυγόντα κερδη, μαρεσει που κανενας δεν αποκαλύπτει το ονομα του απλα λενε ότι ειναι απο μια προηγούμενη διοικηση του ΠΑΟΚ.  επισης λενε και εχουνε δικιο οτι δεν μπορει να τα απαιτησει απο την παρουσα διοικηση μιας και ειναι πρωτοδικείου η οποία και δεν εφθυνεται για χρεη προηγουμενων διοικησεων.  ακομα και μετα απο τοσα χρονια μιας κυνηγανε ρε πουστη μου δεν ξερεις τι σου ξημερώνει

Σερ Τακης Πανελουδης... ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται!
Το νου σας ολοι απο δω και περα.. ο πολεμος αρχισε.. η ειστε με τον ΠΑΟΚ η ειστε απεναντι.. καμια ανοχη σε κανενα πουτανογεννημα!

Αυτοί οι 30 μπερδεμένοι της Σουρωτής δεν μπορούσαν να κάνουν το ντου εκεί που έπρεπε;;;;;;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
ειναι γεγοος οτι ο Θοδωρας δεν αντεξε κυριως λογω καποιων απο εμας..σημερα μιλησα με Λυδια Καβαλας και εμαθα καποια πραγματα

μην εχετε αυταπατες, εσεις (δεν γραφω εμεις γιατι καποιοι τον στηριζαμε παντα) οι λιγοι μεν αλλα πονηροι δε τον διωξατε

ενα, ενα ειχαν μαζευτει..ο ανθρωπος ειναι πολυ συναισθηματικος και δεν αντεχε αλλο

τωρα βαλτε τα πανο ΑΠΑΤΗ ΤΡΑΒΕΛ στον κωλο σας παλιομαλακες και ριξτε τα μπουκαλια σας στον Σαντος χωρις φοβο γελοιοι

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Το νου σου τι λες ... το πανο απατη τραβελ μην μπει σε κανος αλλου κωλο προσεχε!

Αντε μαθατε να πιπιλατε την καραμελα ολοι... οπαδοι του ΠΑΟΚ ειμαστε οχι του Ζαγορακη!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω παλι γιατι πιστευω οτι ο Θοδωρος εφυγε απο προεδρος αλλα οχι απο τα του ΠΑΟΚ? Τεσπα...

Ειχες τα αρχιδια οταν το καραβι που λεγεται ΠΑΟΚ ητανε σαπισμενο και παρεπαιε να αναλαβεις την ευθυνη να αναστυλωσεις τα υφαλα και τον σκελετο του. Και οχι μονο το εκανες αλλα εβαλες τις βασεις για να φτιαχτει και η 'μαρινα' για να φιλοξενει ολο τον στολο μας. Προσωπικα πιστευα παντα οτι ο καλος σου χαρακτηρας δεν θα μπορουσε να σε αφησει να πατησεις επι πτωματων και να βαλεις και καταρτι...Αδιαφορω ομως.

Δεν ξερω τι σκεφτηκες και εφυγες ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΑΡΧΗΓΕ ΑΡΧΗΓΕ

Ενα ταπεινο ευχαριστω και απο εμενα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλα ακομα δεν καταλαβατε τι εγινε; ακομα κοιμαστε; ακομα δεν καταλαβαινετε για τι μιλαμε;

και εγω ΠΑΟΚ ειμαι οχι ζαγορακης, θα ζησουμε και χωρις αυτον.. η αρρωστια ομως θα μεινει και θα τρωει τον καθε ζαγορακη

το απατη τραβελ ηταν στημενο..στον κωλο τους οσοι το σηκωσαν και αν εισαι ενας  απο αυτους μπιβ 2 φορες αλλιως ξεκολλα

Offline gagas

• Αλλαγή
Το νου σου τι λες ... το πανο απατη τραβελ μην μπει σε κανος αλλου κωλο προσεχε!

Αντε μαθατε να πιπιλατε την καραμελα ολοι... οπαδοι του ΠΑΟΚ ειμαστε οχι του Ζαγορακη!

η λεξη απατη ηταν σωστη?

μιλησατε με τους υπευθυνους ήυ μαζι του προηγουμενως κ δεν σας ακουσαν?

Offline scouser4

• Αλλαγή
ειναι γεγοος οτι ο Θοδωρας δεν αντεξε κυριως λογω καποιων απο εμας..σημερα μιλησα με Λυδια Καβαλας και εμαθα καποια πραγματα

μην εχετε αυταπατες, εσεις (δεν γραφω εμεις γιατι καποιοι τον στηριζαμε παντα) οι λιγοι μεν αλλα πονηροι δε τον διωξατε

ενα, ενα ειχαν μαζευτει..ο ανθρωπος ειναι πολυ συναισθηματικος και δεν αντεχε αλλο

τωρα βαλτε τα πανο ΑΠΑΤΗ ΤΡΑΒΕΛ στον κωλο σας παλιομαλακες και ριξτε τα μπουκαλια σας στον Σαντος χωρις φοβο γελοιοι

Ρε είσαι τελείως XXXXXX ?? Τι κάθεσαι κ λες ??? XXXXXXXXXXXXX
« Last Edit: October 09, 2009, 15:04:51 by Capricorn »

Offline torcida4

• Κερκίδα
  • *
κοιταξτε μερικοι αν δεν γνωριζετε μην μιλατε το πανο που σηκωθηκε ηταν σωστο ρωτηστε μαθετε και μετα ανοιξτε το στοματακι σας
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΝΑ'ΣΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Μόλις γύρισα από Τούμπα. Καμιά 150 - 200 άτομα ήμασταν. Ο Ζαγοράκης για όσους δεν γνωρίζουνε δεν παρέστη (όπως είχε ο ίδιος προαναγγείλει άλλωστε) και βρίσκεται στο χωριό του στη Λυδία Καβάλας. Αρκετοί οι δημοσιογράφοι, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Μίνος. Σε ερώτηση που του έγινε για το τι παίζει, απάντησε ότι ο Πετρωτός γνωρίζει πολύ καλά. Είχαμε τα κλασικά πηγαδάκια στα οποία ακούστηκαν πολλές απόψεις, άλλες σωστές και άλλες λάθος. Οι συζητήσεις κυμάνθηκαν εκτός από το θέμα παραίτησης Ζαγοράκη, στο κακό που κάνουν τα ραδιόφωνα, οι εφημερίδες και οι δημοσιογράφοι. Αναφέρθηκε επίσης το περιστατικό στη Σουρωτή και με ευχάριστη έκπληξη διαπίστωσα ότι υπάρχουν και υποψιασμένοι, οι οποίοι δεν φάγανε τον παπά που κάποιοι προσπάθησαν τεχνηεντως να μας πλασάρουνε. Στη συνέντευξη που παραχώρησαν τα μέλη του Δ.Σ. παρέστησαν μόνο οι δημοσιογράφοι, στους υπόλοιπους δεν επιτράπηκε η είσοδος. Ο Βρύζας είναι πλέον ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, όπως ανεμενότανε από την πλειοψηφεία του κόσμου. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σάντος, είπανε ότι θα αποφασίσουνε σήμερα στις 14:30. Φυσικά Βρύζας, Βιολίδης και Ποικιλίδης δέχτηκαν την ενθάρρυνση και την στήριξη των παρευρισκομένων για καλή συνέχεια στη νέα σελίδα που ανοίγει ο σύλλογος.

Offline sabbath

• Αλλαγή
καλα ακομα δεν καταλαβατε τι εγινε; ακομα κοιμαστε; ακομα δεν καταλαβαινετε για τι μιλαμε;

και εγω ΠΑΟΚ ειμαι οχι ζαγορακης, θα ζησουμε και χωρις αυτον.. η αρρωστια ομως θα μεινει και θα τρωει τον καθε ζαγορακη

το απατη τραβελ ηταν στημενο..στον κωλο τους οσοι το σηκωσαν και αν εισαι ενας  απο αυτους μπιβ 2 φορες αλλιως ξεκολλα

να σου πω κατι...εγιναν κατι περιεργα σαν αυτο που περιγραφεις......αλλα ρε συ δηλαδη ο ζαγορακης δεν περιμενε οτι θα εχει και καποιες ασχημες φασεις σαν προεδρος;;;;;

αλλιως μαλλον πραγματικα δεν ηξερε ποια ομαδα αναλαμβανε....

και ο κοσμος τον στηριξε σε παρα πολλες αποφασεις που πηρε.....εδω εφερε τον γκαγκατση που ηταν μεγαλη ντροπη για τον συλλογο και δεν μιλησε κανεις....

ενταξει μην τρελλαθουμε κι ολας.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
οσοι εχετε αποδειξεις οτι ο ζαγορακης ηταν απατεωνας να τις βγαλετε στο φως ρε XXXXXXXXXXXXXXXXXX
το πανο ειχε στοχο και τον πετυχε πολυ καλα

σαμπαθ
« Last Edit: October 09, 2009, 15:06:36 by Capricorn »