Θοδωρε σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για αυτα που προσεφερες.Βοηθησες τον ΠΑΟΚ μας και οποιος το αρνηθει αυτο ειναι ειτε υπερβολικα πικραμενος ειτε εμπαθης.Οπως ειπαν ομως καποια αδερφια το στομαχι του δεν αντεχε...
Τα μενω-φευγω δεν βοηθουσαν τον ΠΑΟΚ μας το τελευταιο χρονικο διαστημα και δημιουργουσαν ξενερωμα, εκνευρισμο και ανασφαλεια. Οποτε καλως επραξε και αποχωρησε εστω και αν αφησε στη μεση το περιφημο τριετες του πλανο.Αν ενιωθε οτι δεν μπορουσε να προσφερει αλλο τοτε ορθα επραξε και εφυγε (οπως ομοιως για τους παικτες αδερφια μου τι λεμε?Αν δεν θελει και δεν μπορει στην ευχη του Θεου...).
Δεν αφησε τον ΠΑΟΚ υπερχρεωμενο, δεν τον αφησε ακεφαλο (απο οτι φαινεται απαιτησε απο ολους τους συνεργατες του να παραμεινουν) και σιγουρα δεν αφησε τον ΠΑΟΚ ερμαιο του καθενος.
Ευχαριστουμε λοιπον γιατι σιγουρα προσεφερες πολυ περισσοτερα απο τα λαμογια που μας διοικουσαν τα τελευταια χρονια και βοηθησες και εμας σαν λαο να αντιληφθουμε τη δυναμη μας και να κανουμε ενα βημα παραπανω.
Αν τωρα παλι καποιοι θεωρουν οτι σε σενα αρχιζει και τελειωνει ο ΠΑΟΚ τοτε μαλλον δε γνωριζουν καλα την ομαδα που αγαπανε.
Ο ΠΑΟΚ δε λυγισε απο τον ξοφλημενο Βουλινο, απο τη λαιλαπα Μπατατουδη, απο το Αρχιλαμογιο Γουμενο, απο επιτροπες της πλακας απο καθε απιθανο προπονητη και παικτες που αποφασισαν να επισκεφτoυν την Τουμπα απο τη δεκαετια του '90 και μετα ... ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΤΩΡΑ??
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ - επιτρεψτε μου...

Υπαρχει ενα διαμαντακι αυτη τη στιγμη στην ομαδα και λεγεται ΖΗΖΗΣ Βρυζας.Ειναι στο χερι μας να τον στηριξουμε διπλασια απο οτι στηριξαμε το Θοδωρο γιατι ειναι γνησιο Παοκτσακι, ντομπρο παλικαρι και εχει τις διπλασιες ποδοσφαιρικες - επικοινωνιακες γνωσεις απο το Θοδωρο.
Ευχομαι να παραμεινει ενεργος και εχοντας καποιες απο τις αρμοδιοτητες του τεχνικου διευθυντη (ασχετα αν προσληφθει και αλλο ατομο για αυτη τη θεση) . Εγω προσωπικα οπως και να εχει θα τον στηριξω με ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
Αν κατι συνηδειτοποιησαμε πολυ καλα τα τελευταια δυομιση χρονια με τον Θοδωρο ειναι ενα:
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ - ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!