Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609111 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δυστυχως οσο περνανε οι ωρες γινομαι και χειροτερα...δεν βλεπω να κοιμομαστε αποψε και αυτην την φορα οχι απο χαρα.αυτην την νυχτα δικαιολογω τους παντες.και αυτους που λενε οτι εμεις διωξαμε τον ζαγορακη και αυτους που τον θεωρουν λιγο και ολους ολους.....αντιθετα με αρκετους εδω μεσα ειμαι πολυ απαισιοδοξος για την επομενη μερα.εχω βαλει μπροστα μου το ποστ του αδερφου @CLUB LARISA,το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω και προσπαθω να αλλαξω την ψυχολογια μου...
γιατι ρε ζαγορ?ακομη περιμενω απαντηση...και να πεις οτι δεν το ηξερα οτι θα γινει το σημερινο?το ηξερα γαμω την πουτανα μου και το ελεγα εδω και καιρο σε μελη του φορουμ σε μπυροποσιες που ειχαμε αλλα δεν μπορουσα να προβλεψω το ποτε θα γινοταν...
επισης περιμενω και μια ανακοινωση-τοποθετηση της συντονιστικης μας(δεν το γραφω ειρωνικα).
κι επειδη δεν ξερω τι ακουγεται στην αθηνα οπως γραφει ο @bane,αλλα το ψιλοφανταζομαι δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι...
ζαγορ σε ευχαριστουμε για ολα...δεν θα ξεχασουμε ποτε την νυχτα της 8ης ιουνιου 2007 περιπου στις 10:30 το βραδυ οταν ειχες πει το μεγαλο ναι και μετα απο λιγο ανοιξαν οι ουρανοι στην θεσσαλονικη....αλλα δεν θα ξεχασουμε ποτε και την σημερινη νυχτα.πολλοι απο εμας που σε στηριζαμε σε ολα οσα εκανες αισθανομαστε προδομενοι..τουλαχιστον εξηγησε το γιατι μηπως και κατι αλλαξει μεσα μας...μπορει να ημουν γνωστο ζαγοροσκυλο αλλα θοδωρη να θυμασαι κατι που εχεις πει κι εσυ.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.η ΠΑΟΚΑΡΑ μας θα βρει τον δρομο της και χωρις εσενα κι εσυ θα εισαι περηφανος γιατι ησουν αυτος που ξεκινησε το μεγαλο αυτο εργο...αλλα δυστυχως και χωρις να ξερω το γιατι δεν το ολοκληρωσες...
προσπαθησες να συμμαχησεις και με τον διαβολο για το καλο του ΠΑΟΚ οπως ελεγες σε γνωστους σου αλλα δεν σου βγηκε...ξερω οτι αρρωσταινες πιο πολυ απο εμας καθε φορα που χαναμε και πεισμωνες αλλα στο τελος δεν αντεξες.τουλαχιστον αυτο εδειξε η σημερινη μερα....ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ...και απλα να βαρεθηκες,να κουραστηκες να να να να....ασχετα αν θα στραβωσω ακομη περισσοτερο με την παρτη σου...

tilemachos

• Guest
ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα!!!

ο τεο ηταν αυτος που μας αναγεννησε και μας συσπειρωσε. μας πηρε απο το χερι και γλυτωσαμε τη δ' εθνικη. ευχαριστουμε για ολα θοδωρη και θα 'σαι παντα στο μυαλο και την καρδια μου. δεν πρεπει να ειμαστε αγνωμονες. ολοι παλι στον αγωνα με διαρκειας, μετοχες, ψυχη και σωμα. ο ΠΑΟΚ ειμαστε εμεις, ο θοδωρης απλα μας εκπροσωπουσε.

ΠΑΟΚ εδω, ΠΑΟΚ εκει, ΠΑΟΚ θα ειμαι μια ζωη και οσο ζω θα σ' αγαπω για το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ και για κανεναν προεδρο.

Offline cure

• Αλλαγή
Καληνύχτα ΠΑΟΚ του 2009. Καλημέρα ΠΑΟΚ ΤΟΥ 2010 φίλε bane. Αυτό να πεις στο γιο σου τον παλίκαρο. Είμαι σίγουρος πως τον έχεις κάνει ΠΑΟΚτσή περήφανο όπως εσύ, που δεν μασάει από καμία παραίτηση κανενός.

* Το αν αξιζουμε τα σκατα η οχι ως Λαος αποδεικνυεται απο αυτα που παιρνουμε......Αν οι Γουμενοι οι Μπατατουδηδες οι πικρες τα πισωγυρισματα ΔΕΝ ειναι ΣΚΑΤΑ τοτε μαλλον εγω κανω λαθος!! Με το ζαγορακη το μονο που προλαβαμε ηταν να δουμε μια ηλιαχτιδα ελπιδας..εαν εσεις συνεχιζετε και τη βλεπετε μαγκια σας.

* Μιλας υποθετικα για πραγματα που ΘΑ παρουμε....ε, κατσε να τα παρουμε και βλεπουμε. Τριχωτα και στρογγυλα να μην ειναι μονο....

* Συγνωμη που αγγιζω συνεχεια την αγιοτητα του ΠΑΟΚτση οπαδου........Νομιζω οτι η εικονα του λειπει απο τις Εκκλησιες μαζι με αυτη του Αγιου Σιλβιο Μπερλουσκονι μιας που το ξεστομισε κι αυτος ο τρελος σημερα.

* Οσο για το Γιες μεν που λες......αυτο μας εφαγε...μη μας θιγει η επαναστατικοτητα μας και μας πουν κοτες. Σαν καποιους που συνδικαλιζονται μονο για να εχει να γραψει την αλλη μερα κατι η κομματικη φυλλαδα.

* Λς οτι μεγαλοποιω τη Γκρινια....εγω ομως ελεγα οτι οσο συνεχιζεται αυτη η μιρλα (και η καχυποψια που ειχε αρχισει να γεννιεται τελευταια, μην την ξεχναμε κι αυτη) δε θα αντεξει ο Ζαγορακης κ ειναι θεμα χρονου η αποχωρηση του. Επιμενεις οτι Μεγαλοποιουσα κατι?

* Ελπιζω συντομα να ξαναγινει "Δικος μας" οπως τον ονειρευεστε....
Συνέχεια μιλάς με εσείς. Για μένα αυτό είναι πραγματικό πρόβλημα κι όχι η φυγή Ζαγοράκη. Το εμείς κι εσείς. Η διχόνοια. Αυτή τη στιγμή αυθαίρετα κάποιοι κατηγορούν τον κακό λαό που έδιωξε τον Ζαγοράκη. Αυθαίρετα γιατί ο ίδιος ο Ζαγοράκης μίλησε για προσωπικούς λόγους. Άρα εδώ υπάρχει σενάριο.

Για τις ερωτήσεις σου.
* Φυσικά και αξίζαμε γούμενο και μπάτμαν γιατί ως λαός είχαμε πουλήσει τα ιδανικά μας και μπροστά στο χρήμα πούλησαν πολλοί την ιδέα. Προχωρήσαμε όμως σε αυτοκάθαρση και γι' αυτό αξίζουμε αυτά που ζούμε τώρα.

* Δεν είναι τόσο υποθετικά αυτά που θα πάρουμε γιατι δεν υπάρχει τίποτα που να έκανε ο Ζαγοράκης που να μη μπορεί να το κάνει ο Βρύζας. Όσο για τιμιότητα ένα και το αυτό. Δεν βλέπω τη ζημιά που βλέπεις.

** Ούτε άγιοι ούτε ψευτοεπαναστάτες είμαστε. Αλλά είναι αστείο να λέμε πως έφυγε ο Ζαγοράκης επειδή άκουγε γκρίνια. Σε ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς μόνο ο Μάο θα περίμενε να μην ακούει κιχ,

* Θα σου πω κάτι και θα ήθελα να το συζητήσουμε κάποια άλλη στογμή, γιατί τώρα και άκαιρο είναι και τα νεύρα είναι τεντωμένα. Τον Ζαγοράκη δεν τον έφθειρε ο Χ φορουμίτης ή ραδιοφωνατζής που γκρίνιαζε για τον Σάντος. Τον Ζαγοράκη τον έφθειραν οι κολλητοί του κόλακες που τον τριγύριζαν και του πιπίλιζαν το μυαλό. Αφού μιλάς για επιβεβαίωση, τότε ρίξε μια ματιά σε ό,τι φωνάζω εδώ και 1 χρόνο. Τίποτα δεν είναι από το μυαλό μου. Επίσης τον φόβισε αυτό που είδε και κατάλαβε στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ και κυρίως η προοπτική του νέου γηπέδου.

* Αν δεν είναι δικός μας σήμερα χωρίς Ζαγοράκη, τότε αυτό σημαίνει πως δεν ήταν ούτε χθες με τον Ζαγοράκη. Μεγάλη κουβέντα που δεν μπορώ να τη δεχτώ. Δεν αποκλείω τίποτα αλλά προτιμώ να μη σκέπτομαι έτσι.
« Last Edit: October 08, 2009, 23:30:26 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Καλά μερικοί...απλά δεν παίζεστε!!

kostas4

• Guest
το ασχημο ειναι οτι μεγαλομετοχος παραμενει ο παγωνης και τα χρεη υπαρχουν ακομα...

ας μην αφησουμε την τυχη του ΠΑΟΚ μας στον καθε τυχαρπαστο.ολοι πρεπει να ειμαστε σε επαγρυπνηση με μπροσταρηδες τους συνδεσμους.

Offline Vorious

• Αλλαγή
εμενα με πειραζει που δικαιωθηκαν.. καποιοι που εκαναν κριτικη και τους κατηγορουσα.ανεχθηκαμε πολλα, κατσαρηδες ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ νομιζαμε οτι ησουν ο ηγετης!ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ!ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ γιατι βλεπω οτι αφησες θολο τοπιο και θα προκαλεσεις την χειροτερη διχονοια στην ιστορια του ΠΑΟΚ!ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!

τωρα ρε φιλε σοβαρα τα λες αυτα?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

CLUB LARISA

• Guest
αντιθετα με αρκετους εδω μεσα ειμαι πολυ απαισιοδοξος για την επομενη μερα.εχω βαλει μπροστα μου το ποστ του αδερφου @CLUB LARISA,το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω και προσπαθω να αλλαξω την ψυχολογια μου...

Επειδή είσαι παιδί απ τα λίγα, να την αλλάξεις και μάλιστα γρήγορα. Ειλικρινά πιστεύω ακράδαντα οτι αύρiο έχει λιακάδα....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ (πράγμα που ομολογώ οτι δεν βλέπω εδώ μέσα κ στεναχωριέμαι αφόρητα....) Κ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΕΡΒΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ. ΤΑΒΑΝΙ ΑΠ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑΝΑΛΙΑ ΞΑΝΑ

tilemachos

• Guest
μαγκες ολοι ντου με τα γιαννενα στην τουμπα μας. 30.000 κομματια μεσα και αλλα 10.000 ατομα απ' εξω. η ομαδα μας χρειαζεται οσο ποτε αλλοτε ισως. ολοι να ζουμε και να αναπνεουμε για να κανουμε τον ΠΑΟΚ ακομα μεγαλυτερο. τιποτα δεν καναμε για τον ζαγορακη. ολα για τον ΠΑΟΚ τα καναμε, απλα δια μεσω ζαγορακη, και για τον ΠΑΟΚ θα τα ξανακανουμε. να μη μασατε και να μην κωλωνετε για τιποτα. ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει. μονο μεγαλωνει, μονο γιγαντωνεται.

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
πες τα ρε φιλε....
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.

fatal_invasion

• Guest
Θυμάμαι παλιά το φόρουμ,σε ποιο δύσκολους διοικητικά καιρούς,υπήρχε μια αρμονία,μία ταύτιση απόψεων..έμπαινες μέσα και έβρισκες καταφύγιο.Χωρίς καμία απολύτως υπερβολή.

Και τώρα όσο δε θέλω να διαβάσω το τόπικ,τόσο το βλέπω και χαλιέμαι και γω.

ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

μαγκες ολοι ντου με τα γιαννενα στην τουμπα μας. 30.000 κομματια μεσα και αλλα 10.000 ατομα απ' εξω. η ομαδα μας χρειαζεται οσο ποτε αλλοτε ισως. ολοι να ζουμε και να αναπνεουμε για να κανουμε τον ΠΑΟΚ ακομα μεγαλυτερο. τιποτα δεν καναμε για τον ζαγορακη. ολα για τον ΠΑΟΚ τα καναμε, απλα δια μεσω ζαγορακη, και για τον ΠΑΟΚ θα τα ξανακανουμε. να μη μασατε και να μην κωλωνετε για τιποτα. ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει. μονο μεγαλωνει, μονο γιγαντωνεται.

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε CLUB LARISA μην λες πως δεν είμαστε ενωμένοι. Δηλαδή αν π.χ. πει την πικρία του ο BIANCONERO και πω και γω τη μαλακία μου την αισιοδοξία σημαίνει ότι είμαστε διχασμένοι; Όχι με τίποτα. Αύριο μαζί θα πολεμάμε δίπλα δίπλα. Έστω κι αν ο ένας βλέπει μαυρίλα στο μέλλον κι ο άλλος ασπρίλα.

Αύριο ξημερώνει νέα μέρα και ο κάθε ΠΑΟΚτσής, ότι και να ένιωσε σήμερα, το επόμενο συναίσθημα θα είναι ενστικτωδώς να στηρίξει ακόμη περισσότερο την ομάδα. Και θα το κάνει.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
αντιθετα με αρκετους εδω μεσα ειμαι πολυ απαισιοδοξος για την επομενη μερα.εχω βαλει μπροστα μου το ποστ του αδερφου @CLUB LARISA,το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω και προσπαθω να αλλαξω την ψυχολογια μου...

Ειλικρινά πιστεύω ακράδαντα οτι αύρο έχει λιακάδα....

ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ CLUB....ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ....
κι επειδη στο εχω εχω ξαναπει οτι βλεπεις πολυ πιο μπροστα απο μενα και απο πολλους αλλους εδω μεσα το μονο που θελω ειναι να δικαιωθεις στα γραφομενα σου για αλλη μια φορα.... ;)
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Ï ÓÔ. ÃÑÇÃÏÑÉÁÄÇÓ ÁÍÁËÕÅÉ ÔÇÍ ÐÁÑÁÉÔÇÓÇ ÆÁÃÏÑÁÊÇ. Ï ÁÐÏÊËÅÉÓÌÏÓ, Ç ÂÉÁ, ÔÏ ÍÁÕÁÃÉÏ ÔÇÓ «ÁÓÐÉÓ», Ç ÐÑÏÄÏÓÉÁ.- Ôá íåýñá ôïõ åß÷áí ôåíôùèåß åðéêßíäõíá. Äåí áíå÷üôáí ôïí ÐÁÏÊ íá «óÝñíåôáé» êáé ôïõò áëÞôåò íá ðñïóâÜëïõí ôï üíïìÜ ôïõ. ¼ëá ìðïñïýóå íá ôá õðïóôåß ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò. ÁõôÜ ôá äýï ü÷é.

Ôï ãõáëß åß÷å áñ÷ßóåé íá ñáãßæåé ìåôÜ ôïí áðïêëåéóìü ôïõ ÐÁÏÊ áðü ôç ×Ýñåíöåúí. Åß÷å åðåíäýóåé öéëüäïîá üíåéñá óôç óõììåôï÷Þ ôçò ïìÜäáò óå üìéëï ôïõ Ãéïõñüðá Ëéãê. Ï÷é ôüóï ãéá íá åéóñåýóïõí ðåñßðïõ ôÝóóåñá, ëßáí áðáñáßôçôá, åêáôïììýñéá åõñþ óôá ôáìåßá ôçò ÐÁÅ, üóï ãéá íá áíáâáèìéóôåß ç ïìÜäá êáé íá ôïíùèåß ôï ãüçôñü ôçò, ôïíþíïíôáò êáé ôï çèéêü ôïõ ößëáèëïõ êüóìïõ ôïõ ÐÁÏÊ, áðÝíáíôé óôïí ïðïßï ðÜíôá Ýíéùèå õðï÷ñåùìÝíïò.

ÐïëëÝò ïé ðëçãÝò

¸êôïôå üìùò, ìåóïëÜâçóáí ðïëëÜ. Êáé óôç óõíåßäçóç ôïõ ÆáãïñÜêç Ýãéíáí ðåñéóóüôåñá, åðåéäÞ, üðùò îáíáãñÜøáìå, Ýêáíå ôï ëÜèïò íá äßíåé óçìáóßá óå üëåò ôéò êñáõãÝò óôá åñôæéáíÜ êáé óå üëïõò ôïõò øéèýñïõò áðü ôçí êåñêßäá. ¼ôáí âñÝèçêáí êÜðïéïé íá ôïí êáôçãïñÞóïõí ãéá áíåíôéìüôçôá, îÝóðáóå: «Öåýãù…» Ôïí çñÝìçóáí, ÷áëÜñùóå êáé ðáñÝìåéíå.

Ïé ðñüóöáôåò êáêÝò åìöáíßóåéò ôçò ïìÜäáò ôïí ðëÞãùóáí. Ïé áðïäïêéìáóßåò, üìùò, ôïí «ôñÝëáíáí». Èß÷ôçêå ãéá ôïí åáõôü ôïõ, èß÷ôçêå ãéá ôïí ÓÜíôïò, èß÷ôçêå êáé ãéá ôïõò ðáßêôåò. Îåóôüìéóå ðÜëé ôï «öåýãù», áëëÜ çñÝìçóå ðÜëé êáé áðÜíôçóå ìå äÞëùóç óôïí ßäéï ôïí åáõôü ôïõ: «Ï,ôé êé áí ãßíåé, åìåßò óõíå÷ßæïõìå…»

Êé üìùò. Ôéò ôåëåõôáßåò åâäïìÜäåò, ïé óôåíïß óõíåñãÜôåò ôïõ ôïí åß÷áí áêïýóåé ðïëý óõ÷íÜ íá áíáñùôéÝôáé: "Ôþñá, ôé êÜíïõìå åìåßò åäþ ðÝñá;..."

Åíéùèå áäõíáìßá

Åß÷å, ëÝíå, óõíåéäçôïðïéÞóåé üôé ï ÐÁÏÊ äåí ìðïñåß íá áíôáãùíéóôåß (óå üëá ôá åðßðåäá…) ôïõò äýï «ìåãÜëïõò» ôçò ÁèÞíáò, ôïí Ïëõìðéáêü êáé ôïí Ðáíáèçíáéêü. Êé áõôÞ ç äéáðßóôùóç, óå óõíäõáóìü ìå ôçí ðáñáßôçóç ôïõ Âáóßëç ÃêáãêÜôóç, ôïõ äçìéïýñãçóáí ôçí áßóèçóç üôé ï ÐÁÏÊ âáäßæåé ïëïôá÷þò óå ìéá ÷áìÝíç ÷ñïíéÜ.

Ïé óõíåñãÜôåò ôïõ Þôáí ðñïâëçìáôéóìÝíïé, áëëÜ äåí ìðïñïýóáí íá åîçãÞóïõí ôé áêñéâþò åííïïýóå üôáí, ðïëý óõ÷íÜ åðßóçò, ôïõò ðñïåéäïðïéïýóå: "ÐáéäéÜ, íá åßíáé üëá åíôÜîåé óôçí ÐÁÅ, íá åßíáé üëá ôáêôïðïéçìÝíá, íá åßíáé Ýôïéìá, ãéáôß ìðïñåß íá ÷ñåéáóôåß íá öýãïõìå..."

«Èýìá» ôçò «ÁÓÐÉÓ»

Ðïëý ðñüóöáôá, Þñèå íá ôóáêßóåé, óôçí êõñéïëåîßá, ôï çèéêü ôïõ Ýíá êáèáñÜ ðñïóùðéêü ðñüâëçìá, ôï ïðïßï ëïãéêü èá åßíáé áí ôåëéêÜ áðïäåé÷èåß üôé Ýðáéîå êé áõôü ôïí ñüëï ôïõ þóôå íá áðïöáóßóåé íá áðáãêéóôñùèåß áðü ôïí ÐÁÏÊ ãéá íá áó÷ïëçèåß ìå ôá «äéêÜ» ôïõ. Ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò åßíáé Ýíá áðü ôá ðïëëÜ "èýìáôá" ôïõ "ëïõêÝôïõ" ôùí äýï åôáéñéþí ôçò ÁÓÐÉÓ ÐÑÍÏÉÁ, êáèþò åß÷å åðåíäýóåé, óå äéÜöïñá ðñïãñÜììáôá, Ýíá óõíïëéêü ðïóü ðïëëþí åêáôïììõñßùí åõñþ. Ç ðåñéðÝôåéá áõôÞ êáé ç áâåâáéüôçôá ó÷åôéêÜ ìå ôçí ôý÷ç ôùí ÷ñçìÜôùí ôùí åðåíäõôþí, ôïí Ý÷ïõí êïõñÜóåé áöüñçôá.

Ôï Áãéï Ïñïò êáé ç ðñïäïóßá

Ùóôüóï, ç áöïñìÞ ðïõ îå÷åßëéóå ôï ðïôÞñé, äüèçêå ìå ôá ðñï÷èåóéíÜ áðáñÜäåêôá ãåãïíüôá óôç ÓïõñùôÞ. Ôá ïðïßá ðëçñïöïñÞèçêå óôï… Áãéï Ïñïò, üðïõ âñéóêüôáí ôéò ôåëåõôáßåò ìÝñåò. Ï ÆáãïñÜêçò áéóèÜíèçêå ðñïäïìÝíïò êáé ,ôáõôü÷ñïíá, åêôåèåéìÝíïò. ÐñïäïìÝíïò ãéáôß åß÷å ðÜñåé êáô´ åðáíÜëçøç õðïó÷Ýóåéò áêüìç êáé áðü ôïõò ðéï öáíáôéêïýò ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ üôé äåí èá äçìéïõñãÞóïõí ðïôÝ ôï ðáñáìéêñü ðñüâëçìá. Êáé åêôåèåéìÝíïò ãéáôß ç êïéíÞ ãíþìç ó÷çìÜôéóå ôçí åíôýðùóç üôé, ðáñÜ ôç äõíáìéêÞ ôïõ, ôçí áðïäï÷Þ ôïõ áðü ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôçí åìâÝëåéá ôïõ ïíüìáôüò ôïõ, äåí êáôüñèùóå íá áðáëëÜîåé ôïí ÐÁÏÊ áðü ôïõò ëßãïõò áëÞôåò, ôá ëßãá êáêïðïéÜ óôïé÷åßá, ôïõò ëßãïõò áíåãêÝöáëïõò. ÁõôÞ ôçí áßóèçóç åß÷å êáé ðÝñóé, üôáí ïé áíåãêÝöáëïé îõëïêïðïýóáí óåêéïõñéôÜäåò êáé Üëëïõò ïðáäïýò ãéá íá ìðïõí ôæÜìðá óôï ãÞðåäï.

Ôüôå åß÷å åêäþóåé êáé ôçí ðåñßöçìç áíáêïßíùóç, ìå ôçí ïðïßá Ýëåãå üôé èá âÜëåé ôÝëïò óôçí áëçôåßá…Óôç ÷èåóéíÞ óýóêåøç ôùí ìåëþí ôçò äéïßêçóçò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, äåí ìåôåß÷å. Ðéèáíüí íá ìç âñéóêüôáí áêüìç óôç Èåóóáëïíßêç. Ìßëçóå ìå üëïõò ôçëåöùíéêþò êáé ôïõò áíáêïßíùóå ôçí ïñéóôéêÞ êáé áìåôÜêëçôç, üðùò åßðå, áðüöáóÞ ôïõ, íá ðáñáéôçèåß. Ëßãï íùñßôåñá, åß÷å åíçìåñþóåé ó÷åôéêÜ êáé ôïí ðñüåäñï ôïõ ÅñáóéôÝ÷íç ÐÁÏÊ, ÈáíÜóç ÊáôóáñÞ.

Âñýæáò, ëüãù «ãêåë»

Âéïëßäçò, Ìáíäñßíïò, Ðïéêéëßäçò êáé Ìçëéùñßäçò Ýóðåõóáí íá äçëþóïõí üôé õðïâÜëëïõí êáé áõôïß ôéò ðáñáéôÞóåéò ôïõò. Ôïõò ðáñáêÜëåóå íá ðáñáìåßíïõí êáé Ýôóé äåí åðÝìåéíáí.

Ïé ôÝóóåñéò, ðáñïõóßá ôïõ ÆÞóç Âñýæá, êïõâÝíôéáóáí óôç óõíÝ÷åéá êáé áðïöÜóéóáí íá óõíå÷ßóïõí óôïõò ñüëïõò ôïõò, Ýùò üôïõ âñåèåß êÜðïéá éêáíïðïéçôéêÞ äéÜäï÷ç êáôÜóôáóç. Ãéá ôç èÝóç ôïõ ðñïÝäñïõ, õðÞñîáí äýï ðñïôÜóåéò. ÐñïôéìÞèçêå ï Âñýæáò áíôß ôïõ Çëßá Âéïëßäç, ãéáôß, üðùò åéðþèçêå óôç óýóêåøç, êÜíåé ìåãáëýôåñï «ãêåë» óôïí êüóìï.

Êáé ïé ðÝíôå óõìöþíçóáí üôé ðñÝðåé íá êáôáâÜëïõí êÜèå ðñïóðÜèåéá þóôå íá âñåèåß êÜðïéïò éó÷õñüò, óïâáñüò êáé öåñÝããõïò åðåíäõôÞò. Óôï ìåôáîý, âÝâáéá, èá ãßíåé ç ôõðéêÞ ðñïóöõãÞ óôï Ðñùôïäéêåßï, þóôå íá óõìðëçñùèåß ìå ôïí äéïñéóìü ôïõ Âñýæá ç èÝóç ôçò ðñïóùñéíÞò äéïßêçóçò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ðïõ Ýìåéíå êåíÞ.

Åðßöïâï ôï «ðéóùãýñéóìá»

Ôï âáóéêü åñþôçìá ðïõ æçôÜ áðÜíôçóç (áíÜìåóá óå ðïëëÜ Üëëá) åßíáé åÜí ç åðüìåíç ìÝñá óôïí ÐÁÏÊ êñýâåé Ýíá åðþäõíï «ðéóùãýñéóìá». Åßíáé åðßöïâï. Ôï óïê áðü ôçí áðï÷þñçóç ôïõ ÆáãïñÜêç åßíáé éó÷õñü. Ëïãéêü èá åßíáé íá Ý÷åé áíôßêôõðï óôïõò ðáßêôåò, ôïí ÓÜíôïò (íá Ýíá áêüìç èÝìá…) êáé óôïõò ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ. Ôï ðéï åðéêßíäõíï, üìùò, åßíáé íá äéáññáãåß ç åíüôçôá ôïõ êüóìïõ, ìå óõíÝðåéá íá ìåéùèåß êáé ç óõãêëïíéóôéêÞ, ÷Üñç óôïí ÆáãïñÜêç, óõóðåßñùóÞ ôïõ ãýñù áðü ôçí ïìÜäá. Ïé åðï÷Ýò Âïõëéíïý, Ìðáôáôïýäç, Ðáãþíç-Ãïýìåíïõ äåí åßíáé ôüóï ìáêñéíÝò þóôå íá ìçí áðïôåëïýí áêüìç êáé óÞìåñá åöéÜëôç…

Ï äñüìïò áíïé÷ôüò…

ÅÜí õðïôåèåß üôé üíôùò ôá ìÝëç ôçò äéïßêçóçò ðïõ ðáñáìÝíïõí, èá êéíÞóïõí ãç êáé ïõñáíü ãéá ôçí åîåýñåóç éó÷õñïý åðåíäõôÞ, ßóùò áõôÞ ôç öïñÜ ç ðñïóðÜèåéÜ ôïõò áðïäþóåé êáñðïýò, ìå äåäïìÝíï üôé ï åíäéáöåñüìåíïò (åÜí õðÜñîåé) äåí èá… öïâçèåß íá ðëçóéÜóåé åî áéôßáò ôçò ðëçèùñéêÞò ðáñïõóßáò ôïõ ÆáãïñÜêç. ¸íá åßíáé âÝâáéï. ¼ôé ïé ðÝíôå äåí ðñÝðåé íá ëõãßóïõí ìðñïóôÜ óôéò åõèýíåò, ôþñá ðïõ èá ðéÜóïõí ìüíïé ôïõò ôçí êáõôÞ ðáôÜôá, ÷ùñßò ôçí áóðßäá ðïõ ëåãüôáí ÆáãïñÜêçò.

Ç ôý÷ç ôïõ ÓÜíôïò

Ïóï ãéá ôïí ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, ðïõ äåí Ýêñõøå ðïôÝ ôçí ðñüèåóÞ ôïõ íá áðï÷ùñÞóåé åÜí ôõ÷üí áðï÷ùñÞóåé ðïôÝ ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò, Þñèå ç þñá íá ôï óêåöôåß óïâáñÜ, êáèþò ìéá áðëÞ õðüèåóç Ýãéíå, äõóôõ÷þò ãéá ôïí ÐÁÏÊ, ãåãïíüò. Ï ßäéïò ï ÆáãïñÜêçò Þäç ôïõ æÞôçóå íá ðáñáìåßíåé. Áãíùóôï ðþò èá áíôéäñÜóåé ï ßäéïò. Áãíùóôï åßíáé åðßóçò ôé èá áðïöáóßóåé ãéá ôïí ÓÜíôïò ç ÷ùñßò ôïí ÆáãïñÜêç äéïßêçóç…

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=109699
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

tilemachos

• Guest
ετσι ειναι, οπως το λεει ο cure. απο ενστικο θα γινουμε ακομα πιο δυνατοι, ακομα πιο ΠΑΟΚ. και κατι ακομα... μην ακουτε και μην πιστευετε την καθε μαλακια που θα βγει και θα πει ο καθε ντεμεκ ΠΑΟΚτσης που και καλα ξερει τι εγινε.

αυτο που εγινε, εγινε απλα νωριτερα. πηγαινουμε ενα ακομα βημα πιο μπροστα και απο τις αναγκες των περιστασεων πρεπει να τα καταφερουμε. μαθημενο το βουνο απ' τα χιονια. οποιος θελει με το ζορι τα ευκολα να παει να γα...ζωθει και να βλεπει τον εφηβο πουστη. εδω ειμαστε ΠΑΟΚ. μονο για ΠΑΟΚ θα γραφουμε και θα διαβαζουμε. και με το ζηση στην προεδρια δεν αλλαζει κατι δραματικα. καθε εμποδιο για καλο μαγκες μου. εξ αλλου υπαρχουνε και 11.000 μετοχοι στον ΠΑΟΚ. και μονο και μονο για αυτο ευχαριστουμε το θοδωρη.

apostolos

• Guest
Για τον ΠΑΟΚ: Η ζωή συνεχίζεται, ας ελπίσουμε ότι θα βρεθούν λύσεις.
Για τους διαφορους που χαίρονται τώρα εντός και εκτος των τειχών: Μη χαίρεστε καθόλου.
Για τον Ζαγοράκη: Ο,τι κι αν έχει συμβεί η στιγμή που εγκαταλείπεις είναι λάθος. Στο τέλος της τριετίας θα μπορούσες να το κανεις, να προετοιμάσεις και μια διάδοχο κατάσταση, να μην αφήσεις και το αγωνιστικό ξεκρέμαστο. Τελοσπάντων δεν θα πω περισσότερα, είμαι απλά παρα πολύ απογοητευμένος από σένα.

georgeT Πλακα μας κανεις έτσι? Είπαμε οι εντός και εντός των τειχών ξεσπαθώστε τώρα...

northeagle_4

• Guest
Αντε ρε Ζωο ,καθικι ,μπασταρδε στελακι.Γαμω την μανα σου κορακι,πεταμενε,ευρωλιγουρη.Σουτια και μονο σουτια αξιζετε μαλακες δουλοι.

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.........ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **

απο το 0:07 και μετα πιστευω οτι βρισκεται η απαντηση στους απαισιοδοξους(ελπιζω προσωρινα)!Σιγουρα ολοι ειμαστε πικραμενοι και απογοητευμενοι το οτι εφυγε ετσι ξαφνικα.
Το οτι ο ΠΑΟΚ ειδε επιτελους φως μετα απο χρονια δεν ηταν επεδη ο Ζαγορακης εκανε θαυμα,Εμεις ειμασταν αυτοι που ξυπνησαμε τον ΠΑΟΚ!!!
Μη κανετε αυτο που ολοι τους θελουν,ηρθε η ωρα να δειξουμε οτι ειμαστε πιο πολυ δυνατοι απ΄οσο νομιζαν!!!!!!

P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Εμεις ειμασταν αυτοι που ξυπνησαμε τον ΠΑΟΚ!!

+1000000000000................
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ.
No Gods,No Masters

Offline gagas

• Αλλαγή
Ολοι σημερα βρισκομαστε εν βρασμω ψυχης γιααυτο θα παρακαλεσω πρωτα απο ολα να μην τα βαζουμε μεταξυ μας κ να δεχτουμε οποια γνωμη Παοκτζη..εστω κ αν διαφωνουμε καθετα.δεν μπορουμε να κρινουμε αυτη τη στιγμη αδερφια μας!

εγω θα ειμαι υπηρετης της ενοτητας στην ομαδα μας..!!!

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

επισης,μετα την αρχικη ψυχρολουσια,θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο θοδωρο για οσα εκανε για την ομαδα μας κ πρωτα απο ολα γιατι ηταν ο πρωτος προεδρος που ειδα να οραματιζεται για τον ΠΑΟΚ οπως κεγω..οπως επισης ειναι κ ο πρωτος προεδρος που εφυγε απο μονος του οταν ολοι τον αγαπουσαμε,κ δεν φτασαμε σε σημειο να βγουμε στους δρομους για να τον διωξουμε..

Ας ελπισουμε οτι εχει αφησει καλη παρακαταθηκη για το μελλον..
κ ας ελπισουμε οτι τα βηματα προοδου που εγιναν στην νοοτροπια του κοσμου μας,να μας βοηθησουν να βρουμε τη λυση και να προχωρησουμε ακομα πιο μπροστα..ακομα πιο δυνατα..
« Last Edit: October 09, 2009, 00:16:19 by gagas »

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θόδωρο για όσα έκανε για τον ΠΑΟΚ.

Ήταν φανερό ότι ήθελε να φύγει εδώ και καιρό και τους λόγους τους ξέρει ο ίδιος. Όποιοι κι αν είναι αυτοί θα πω καλύτερα που έφυγε αφού με το ζόρι δεν γίνεται να σαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Φυσικά και ο ΠΑΟΚ δεν τελειώνει εδώ και μάλιστα είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει πολύ καλύτερες προοπτικές από ότι όταν ανέλαβε.

Ο Ζαγόρ δεν ήταν ούτε ιδιαίτερα επικοινωνιακός ούτε χαρισματικός παράγοντας αλλά πέτυχε να είναι ο καλύτερος πρόεδρος του ΠΑΟΚ γιατί είχε δύο μεγάλα προτερήματα ήταν τίμιος και αγαπούσε τον ΠΑΟΚ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσουμε όραμα, να αισθανθούμε την διοίκηση δική μας και να συσπειρωθούμε γύρω της. Έτσι πετύχαμε όσα πετύχαμε.

Αν ο επόμενος πρόεδρος είναι ο Ζήσης τότε σίγουρα οι λόγοι που πέτυχε ο Ζαγόρ θα συνεχίσουν να ισχύουν και η πορεία μας θα συνεχιστεί. Ίσως μάλιστα ακόμα πιο επιτυχημένα αφού ο νέος πρόεδρος μπορεί να υπερέχει σε τομείς που ο Ζαγόρ υστερούσε.